Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.07.12 -1 0 276

UFOzzuummm... miEeee... vagy magyar -magyar -ok szabadok vagyunk, vagy fába szorult férgeik, piszkálnak bennünket a farkukkal? -a vaslábosUKba kinek van a legkivanatoszobb husa luka, kloákaja tátog? Kaja kajuNUK a kaja kos a huselosztó?
                4.: Kávézzuummm... mindenbe benne van, ha lenne, van probléma? -abba benne van a meGOLDása, és ezt még kisgyerek koromba, ugyanis mindeg ezeket beszéltük, mert borzalom szörnyü nehézségek, és az emberek? NINCS EGYSZEM SE! Na apuék, ládd itt kedves c.istvánunk, uy beszéltek, mig az hogy ameGOLDáss benne van mindenbe, minden ami kin, megszünteti magát, na most...most ugy mondaNUK, ki forja magát... sss ...megellet a gé betüm. -szerecsen van másik. -fitelitek? -de van másik ami monduk, ugyanaz? Rögtön, a szellemek mindig azok, és most itt el KÉP-zelhetetlen, hogy azok vayunk? Na rémületes volt az után, miután fent vagyok egy OLYAN CSODA CSODÁK CSODÁJA BOLYGÓNKON, ahol mikor valaki a csatornán, mehalt, és egy csoda gyönyörü tisztásra (virágok oi oi oi...) érkezik, amit meg se próbálok most leirni, Dfita a felesÉgem ird le, ezt tegnap is mondta! Na vissza, hogy akik züdamcsiba kezdemennyeztek, azok meghivtak engem egy csoda bolygőnkra, fiteljal, csak magyar ok vannak, az egész végtelen világmindeségben, ez ugy értsük magyar OK!? Na azt akkor leirtam, s kár lenne ha az irataim, nem kerülne a magyar gyrekéink kezébe, szemébe? Szemembe könnyel golgotán, láttalak egy záp napon, jött meg a folyásom...
               5.: Zna itt az hogy növényzet, itt el KÉPzelni se lehet, Dna mos nem voltak épületek, hanem most mindenki, ládd nekem volt egy magnes gömböm, na most megmutattan nekik hogy...ládd ami kedvenced, az nekem is a a aaa...terep motor, nem jön be, itt dirtbike? Na most, a gondolatomra, megjelenik a gömbömbe, aura, a váz, de ott nincs kerek, azaz mondom, minden magneses... na ott hogy minden szellemi létezés, és most a kerekek hellett, egy olyan mindt egy láb fej?-, és rögtön, nekik is, megvan, és valami csoda száguldozást, ami most olyan csoda kristály világosság, ami tiszta! Most a növények...felett, svalami olyan valami, ami mindennél eddig nekem élvezetesebb...de itt az, amira az a MENNYEI ÖRÖM? -BOLDOGÁSÁD, AMI LÁDD A FIAIAM, EGYÜTT ÉLÜNK CSINÁLUNK MINDENT, TUPASZ...ládd Ott ahol zugg a négy folyó, ott szenvedni jó? Lu fa! Zna most, ugy három óra körül, jöttem vissza, és hihihihihiii...mert most az ahol voltam, az a valóság!!! Most visszajövet, nagyon fellökött, mert most mindenki nem csak fél, hanem ellenem tudják a töltését...mindenkinek, még talán a két fiaimnak is,meg a kis unokám, ami itt miden minden ellen, roHad hadakozás -adakozás ADÓ ODA KODA = HALÁL, most akik mi...FITA, APUMÉK, EZ NEM NEKED LETT CSINÁLVA...
                6.: Na most, valami olyan, hogy az az erő, ami itt van, az most... valami ilyan, hogy elraboltak? Na most teljesen egyedül maradtam, és monduk atom csapások vagy földrengés vulkán kitörés, most egy épület? - ládd az épületek repüpnek a levegőbe, és engem, egy olyan hogy...rogyanntak össze,és egy roggyant épület betonfalhoz, ugy hogy a falemezek közzé szorultam, ami ahol sirod is leled, és most az az...ládd mi azt hisszük, hogy mikor fa koporsóba vagy kő vas...fita az agyam, ládd ez az agy, büntet! - és kegyetlenül, és az hogy, ládd a kripta, na bejött, előbb hogy fasir összeomlik és rád borul, na most NINCS HALÁL!!! Fita, ez azért, ami most hogy ABZUGA ZUGA BUGA NEM SZABAD ETETNI A PARAZITA ÉLŐSKÖDŐ DÖGÖKET, DÖGÖLŐIT!!! Zna most, én onnan, tejhát KATONA vagyok? Fel le deritó teritő, most az hogy a Jézus történetekbe, Atyám Atyám, na az apu apu apu... hogy rohadd fene meette volna aki a hust ... Most nézzetek bele a tükörbe, akiknek, ládd sokan vannak az elhivatottak, azoknak... van (kain koin kikinda AIda) magja, ami az az a a aaa..amit bele csippeztek, szószerint csiptek, na azok magja is kianos kanos kanosa járás, csip csip csiri, egyfoma nini... és az az el jegyzettek, na azoknak mint nekem is, van fekete...ládd amit most láttam... FEKETE SZOBROST ÁBRA? Zna bele se kezdtem, de amiket ideggenyők, alienek sedók árnyék lények, na azokat... azok már üdvözültek, ÖLTEK! Na most vannak valóban NAGY ROBOT CONPUTER GÉPEZETEK, AMI LÁTHATATLANOK, ÉS azok azokat akiket meg jegyeztek, NE BE VAN IRVA AZ ÉLET? -xexxellertet xex xex xex...rokkendroll... KÖNYVÉBE, Jna most az együtt dolgozik, ládd leirtam hogy Netenenaku is kettős? Fiteljal aki csak gondolátban is öl, vagy xexöl, azok a sedó lények, mi a lényeg? Na most akik...na mikor szürkékről beszélnek, azok is már, azok, akik befutottak... azaz abza kapca irányitható gépeZeteik? Z?- Nyi ha ha ha...fiteljal az apokalipse 4 lovas?
               Innenn... na akikkel ezt... nyilvánosságra tudtuk hozni, s itt, ez az, hogy ténle valami olyan, na akik nincsennek el jegyezve tegezve dárda 10 szüz jányuk, abból csak 5? -tudja olajozni a vonót? Fita, most akik testhalotaink, na itt az hogy repcse.. esetleg most visszük magunkkal, mert a mi halotaink? -nincsak vigasztalom magam, mert pokol, addide a mi halotainkat? -és a pokol kapu? -kaput? -fita nem baj, ha valaki már reagál, azonnal ezt hülyét törÖLni? -na abba meg cuffla? -de monduk, ő sem kellett a a aaa...masina? -na me az inasAIk?
     ...repcse, ha majd lártsz egy végtelen kiterjedésü fekete... jaja te is látod?
100! -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (275)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.11 -1 0 275

UFOzzuummm... miEeee... vagy magyar -magyar -ok szabadok vagyunk, vagy fába szorult férgeik, piszkálnak bennünket a farkukkal? -a vaslábosUKba kinek van a legkivanatoszobb husa luka, kloákaja tátog? Kaja kuNUK a kaja kos a huselosztó?
                1.: 7/11. A KÉP? CSAK AZ ÖRÖK VAN MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Na én az vagyok, amit ÓH ÉGI FÉNY!!! -TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN! Na itt a körités, Maya Belléemi itt a szalámi? -Kátár kotor (bélsár)kolbászbul BULL,- van a kerités? -a kissertés a mentő autóba?-nem te vagy? Na ÉN AZ A TESTVÉRETEK VAGYOK, AKIT SRÉGEN RÉGEN VÁRTATOK, HOGY GYERE VISSZA siTiM piTiM jaja ha el se mentem? -el sedaj sedó, na meg el dorádók torito? -dornya? -torna, na hogy lenne az arany warrososoknak tirnya, trona? Tronuk trona trotty? Apum, olyan 3 -4 évesen, éhesen, nem mert tömtek mind a két nagyapóm, ÉGI MÁLNA? Na mi az hogy magyar szabadság, az az hogy mindent szabad, de nem minden használ, és az neked tudni kell!!! -hallani -látni? Zitt rögtön akik nincsak mit csinyál velünk, és most most me mi lett??? ITT BÜDÖS ROHADT OLYAN ROHADTÓ KÉNTÓ KÉNKÖVES GERNYÓ GENYŐ BANDÁIK VANNAK, AMI SOSE VOLT-LESSS...HA LENNÉL, FŐLEG FÜLED HALLÁSRA SZEMED LÁTÁSRA, BENNE VAN A SENDE SANDA SZANDA IRÓK SIRASAI SIRÁSÓK? Te rohadt gernyó genyó, ezt te magadra érted, veszed eszed? -van eszed? Na ugRA$$UK KI A NYULAT, KOMÁMASSZON BSXXOM BAXXAMEG MEG 1 MNT MINT A LUFA NYUL, UGROTT KIS CSIPERKE BOKORBUL BUUU...
                 2.: Igaz vala hogy Fercsi bátánk, Komorozsiék, az öreg, halálos ágyán, arra vigyázzatok, hogy a magyarok sose tudják meg hogy kik?-mi ki MO? Vissza apumhoz, akit Zoli bátánk, a világ mindenidők legaranyasobb tábornokunk m,agyar ember, aki többzörös orosz szovjet gyürün át vágta magát ezredével, és csak az angalokkal, azokkal is ugy,hogy minden magyar katona szabad, tették le a fiegyvert,de mi a fegyver, ver? Na most akik Isten szónkat nevet, ráverik a FIN IDEGEN GOD, nem beszÉlni magyart, főleg nem is értheti, a szerencsétlen magyar magyarok gyere kid diked? Fiteljal, ami ez, ez egy fin god $$$,,, 00 e$$ le az egbull $$$... 00 $$$... FITA EZ ELEVE KI FINGOTT A FIN GOD, UGORJ? Fita, a BbLila a pna iratokba, hogy EZEK KIVETTÉK A RÉSZÜKET, tehát ez egy olyan KISÉRLET AMI SOSE VOLT LE$$$... na apumÉK, most az van, hogy mikor JÉZUS JÉZUS JÉZUS...ládd volt mikor megfogtak és olyat szoirottak, és a fejen kellett volna...nekik trofinak, pl.-a Bermuda szorosban, és csak JÉZUS JÉZUS JÉZUS...hogy valaki azt mondja ő chrristiáNUK, na meg az OROZLÁNUK JUHH ..DÁS? JUH MÖRDÖRÖK, JÓ PÁSZka TORR, NA MEG DISZNŐÓDISZEK,DIS NO TORR ORGIÁIK, OLUK, HUSGYÁR HUS FEL DOLGOZO MÉSZÁR SZÉKEIK VÁGÓ HIDAIK, ÉS TEMT LOP OSZT? -KULA. MINDEN SPEKULA, NA MEG A JUHUK KÖRBE KERGE KERITÉSE,,, hogy monduk, juh aklAIk? Kin kinba a bárány, bent a farkas?
                3.: Na onnan, apum, mindent szabad... de mi az hogy magyar szabad? -azonnal olyan nincs!!! .- fita, itt az hogy semmi stock? -Fita kő kőre rakva, és kő kövön nem marada, de most erre az évre apumék, pitim, neked meg kell marad...Fita, most akikkel... MEGNYITOTTUK A MI EGÜNK NAPUNK KAPUJÁT MEG A PUJA? PUJA? A PU? Most onnan, ládd most... az első szél ütés, ha nem vagyok, senkinek, akkor most... fita, vissza... HA MINNENT SZABAD, AZ A MAGYAR SZABAD, akkor,az előtt is, nekem senki nem mondhatja meg hogy mit álmodok, na ezt később, fiam, ládd igazbul meghaltam, végleg, én ezt nem csinálom, és a fiam még jobban ugyaz ok? Most amit a fiam, nekem küld találtakat, csak el gondolkoztató, nincsak sehove nem tudja küldeni, csak nekem, mert letiiltják! Fita amt én fel rakok, azokat se olvashatjátok, nem merem neki megmondani! -de akik értettek a con fa szukhoz, azok ha rázzátok, na azok meg mé ugyzse? Fita, most egy az egyben, bár tudnék többet hogy most ABBA A MI ÉDENI BOLYGÓNKON VOLTUNK, AMIT AZ IRATAIKBA, HOGY...fita ezek eleve, DÖGÖK, KOIN (KIN KAIN) KON DÖGÖK? Fita itt most a zsidóIKa, értik, most végem van, mert azzal midnenkit meg lehet... baxni? Na még egy palacsinta... turós...
                3a a aaa... kislán, baxhatjuk NUK? LÁDD MINDIG VAN EGY OLYAN, HOGY AZ ÖRDÖGI KÖR HÁRMAS, HÁMOS HÁREMOS? Zna az EREDETI MI ÉDENÜNKBEN VALÉK, ÉS MOST AMI MINDEN AMI ITT CSIDA NAY KŐRAKÁS9OK? .fita, az hogy most csak közönsegged magyar nyelven, fita csak az a a aaa..ami most ha te érted, akkor te ISTEN VAGY, AZAZ ISTEN GYERE KEKE KAKA, aki ládd van nállam ingo bingo dingő de porba pu? Na az éjjel, most azt is le kéne tudnom festeni, hogy az hogy te egy fa vagy kőrakás vagy vas koporsódba... az hogy senki, de senki nem mert raJtatok kivül... LÁDD EZEN IRATOKKAL most az az...hogy SZAVATOKTA KELL HOGY MINDEN NEKTEK ENGEDELMESKEDJEN,és most itt a VÉGE? KENBELE KINT CSÜNGENE, na most az a félelem, ládd legjobban a FÁBA SZORUL FÉREG, hasonlit ahoz amit érzek érzünk, és itt nekem, önkéntelenül...FITA ISTEN AZ NEKÜNK AMIT APUNKÉNK PUNOK, PANNÓN OK, DE AZONNAL, AZ TÉNLEG ...itt történ, azt neked, nekem kell ismer nem?- merem? -ha verem, jaja jeh hova, ha nem a másik juhukk sggibe, Mária seggit? Zna fita, most MI AZOK VAGYUNK, AMIT ITT NEM TUDUNK, CSAK AKIK KERESIK A MAGYAR OK IGAZ? -GAZ? KI NEM AKARNA SANTA IST VAN, NA AZ AZ ISTENUK, NE MEG KONOK SETLEREIK CHON KONC (KRUCZIFIX?) KUN NUK UK? Fita, te egy olyan, ládd ufo? -te midnenek felett egy olyan magnetikus mag (ömlés)ami örök mag makk makk makk...na most minden ami anyag, az meg maggal (NUKleus) megnetikus titok? Nincsak... most megnyil,10 nyil meg nyál... igen akik A FÉNY-T JÉZUS, JÉZIM BE FOGADTATOK, AZAZ NEM VAGYOK EGYEDÜL... Fita mi lett? -less...a fenekünk...
               Innennn... Fita, most én az vagyok,amit ládd a végzet zzz...torr? -disznó no no no...
100! -oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/
       ...difita, Kennedyék, abcula zulla ugy mnt Nixon, ellenezték hogy dzsuganler dzsugaNUK? -nincsa lenne dzsuganler dzsugaNUK nélkü ku ku kukukk...most rögtön azonnal, nincs pénz nem?- azaz semmi olyan tarha meg tarhazák, nincsak a názi, az nemzti pénz, vaccog a foguk, van?- akkor mi lett ha magyar igaz? -ki tudód (NimRod) ut...turó?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (274)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.11 -1 0 274

UFOzzuummm... miEeee.. hus hus hus, husim a husángom meg a cicám xicc...
                 4.:Kávézzuummm... ime apuékkal beszélgetésem egy pár szóval,hogy itt is minden örökcsodák csodája, ami sose volt lesz? -da van! Ez az iratokban, hogy aki nem lát csodát, nem lát! -de láthat, ha ha ha...fiteljatok,most men nem men?- ez a A.I:-ROBOTS! őrültség, és ez, egy az egyben az!!! Itt az hogy... nem lehet ebbe bele szólni, mert ezek nem hallanak! -nem látnak! és nem gondolkoznak! -ezt csak ugy, hogy a fiaim ma is, ezeket nem érti senki, de hogy ezek, mihez értenek, ami most...Fita a felesÉgem, mondom mondhatok valamit, ami nem azt a hülyéseged... na csak az... ládd és nem tudok, hogy ne beszélgetnék, ami azt akartam modnani,rühelem a büdös melegséged, de az is, ládd ezek ténleg aida robotok, na most teremtsünk humanoid (majom) robotokat ami KÉP, fiteljal ez egy eee...szar! -se ért, ért? -szarhoz? -ahoz se!(nincs super naturál, sőt a természet végez végzett velük?) Szóval most kirohanom mint Zrinyi Mikice a szigeti? (Szondi, sárvár?) várból, na itt azok a magyarok, kis szigetek ---fita, mondom én az egész magyar családom...most az a szó, amit mondtam, hogy össze verbuválom, ládd a két mosmár három fiad, na csak azt! ami künnyü, mert ők is akarják, Fita ez nem azt jelenti, hogy ne irjak, hanem ugyzse...ami fitlljal, (a tüzbe benne kell lenni) mégis itt a INDUX HU, HUHUHUHUUU... nincsak ténleg, ha hiszitek ha nem, mi a NAP GYEREKID DIK, VAGYUNK!
                  5.: Most ugy, a fejem felett van a mennyország, és most ugy... ládd erre, csak az utolsó pinalátbang emlékeztem, ami rögtön...most ugy hogy fel fel ébredtem,meg vissza mentem, és ezt ugy vegyétek egyétek mint a disznósajtot? Fita, mindennek más ize volt otthon, még mikor 1999 utolsó hárm hét, és most jövok menek, nicsak mi történt történik? Na fita,én meg apumék, a magyarok testvérek közösÉge, (csak örök szertlek szerrek van,és nemvehetik el, ládd a kis gyerekinket lkapják ma is az anyukja karjából???) mi egy más világban, ahol valóban világbank vagyunk, és ez itt van, ládd ahogy mi gondolkódunk meg gondoskodunk magunkról= egy más vagy hangom hangod hallod, vagy halt az üresete rüheset jelent! Fita tüzzel vassal vassodroNUKkal kényszertitenek, hogy ha ők nem bedszÉlnek, (parancs???) senki, na most előbb a JUDÁSAINKKAL A BUKOTT ANGYALAIKKAL ládd én többet setlerekenek hivom őket, na Kani Bellámi,kell egy rud szálám lufa? -kolbász? -itt a szalámi? Fita, ami üzemannyaggal men,az nem men, és itt maga az iratok, tesz tanu bizonsáGOD? -nadon fita meg nyemec a vak süket meg nema, nemá? Most az álmom, látni kell!!! Fita a BbLila iratokba, Saul robbika, na előbb az 3.-mennyezetbe, majd a heteDikbe,DIK?- na fita, mert te meg én krükköt, fita én ma is tüzetesen tanulmányozom ugy a BbLila iratokat, mit minden olyan iratok, ládd a tudósokat és kutat áss, jaja maguk alatt,fit itt csak kattogkása meg zsir rizsIzsák rizsák fart irsátudóik, na most ...ha egy ember ténleg kutatja az igazsáGOD, fita akik Isten nevet ad az ő GOD ZILLA? -az is aida csida artifasza robotica... cica cica sicc...
               6.: Zitt most, az hogy végre, fita azok akik ezt... eddig,most fita, mert amit egy, ládd nekem a mieink, mikor taállkoztam velük, na most egy egy robot ruha, ami igen igen, hogy felvettük a fekete rühe ruha, na fiteljal mert amit most a robtok... na ez az egész, amiládd a tulon tul szaporák, az olyan hogy gépies, és itt ... ami engem, hogy most megvan az a testünk, ami ténleg egy fény-alapu anyag, VALÓBAN NAPRUHA!!!- és azt akiknek megvan,na most megint nem beszélhetek, itthon se, mert monduk, a félelem az a TUDATLANSÁGUNK GYÜMÖLCS? CSÖK? KÖCSÖGÖK? CSÖKÖLŐK? Nina, én gyerekkoromba,hogy jönnek az hős oroszkatonák tonna számra, és csak lőnek lőnek men a hülye zezen...sose tároznak,töltenek, meg most DICSÓ FELSZABADITÓINK, MENN A MOST SZABAD A KANICA, TRAKTOROS ELVÁTÁRSNÓ, PU PU PU...KAPARJA A TARLÓT, ÉS ODAUGRIK RUNYÁK ELVTÁRS, LEKAPJA A TRAKTORRÓL, A TRAKTOR PU PU PU...MOST BORITJA FEFEL AZ GAZALOKAT, ÉS ÉS BEVÁGJA EGY KAZALBA, NA A TRAKTOR IS RÁJUK MÁSZOTT, RÁJÖTT A HAPPÁRÉ? Fita magyar gyerek, ezek azok, amit a tranforma, ezek mindig trancba franba vannak? Na fita, mert az összes akiben még szikra magyar -ok embergyerekeknek gyere kid, kid? -dik? Két megoldás van, vagy vagy, vagy vagy...
               Innenn... Fita, ez egyenes-ből jön, ha most könyveket irtam volna, előszőr is, ezér is, na most azt hiszed én vagyok a kinNő tok?- oka? -nem hanem ezek bukott kiselejtezett rohadó robotok, amiket a JudásAInk, nincsa azok nélkül, lenne kül telek?-győrtelek? -beltelek?-abra, tied a föld? -fiteljal, hány kiló vagy? -pestIzsák?
100! -oááá...
...https://www.youtube.com/watch?v=f5cPzD2a_Ao
...https://www.youtube.com/watch?v=laXhTcko-lg
...https://www.youtube.com/watch?v=1x9EFiDWLzI&list=LL&index=6
...https://www.youtube.com/watch?v=8Ey5UaDhcWc&list=LL&index=7&t=15s
---fita, ha nem jön le, vay this junk inde mail...na ha az, akkor miért nem lehetne...mi nem?
BBa ba bla bleee...

Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 273

azt nem tudom hogyha véresek lesznek a virágok, és az emberek abban pihennek amikor pihennek a világ gondjai elöl, akkor nem csak vért tapogatnak, izlelnek, de felhasad a bőrük és az is véres lessz... ummm sajnos az pokoli (lelki) fájdalmas lesz, hasitó, kinzó

és ha a mennyország is véres lesz, akkor álmukban is ilyen fájdalmuk lesz, csak máshogy.. nemtom

majd holnap összefoglalom

- tegnap már hervadtak a virágok

- de ma ott kajál, elfátyolozza, letagadja, nyugtatja magát.... nagyon nagy gyökér hogy ilyenkor ezt teszin

(részlet de ez lesz csereüzletként ha vesztünk)*

repcsepista Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 272

UFOzzuummm... miEeee.. hus hus hus, husim a husángom meg a cicám xicc...
                1.: 7/10. A KÉP? -Csak GONDOL LÁT VILÁGOK VÉGTELENE, A VILÁGBANK, ÉS MINDEN ANYAGTÓL FÜGGETLEN,JÓ LÉTBEN,NAP FÉNYBEN, SÉP MAGYARORSZÁG NYEL MA KACSÁT HÁP HAP HAM HAM... AMIT SZELLEMEK VILÁGAI, és alvilágok,alláhtok vágok,láttok? - azok az anyagoktól (vasötvözeteik) függőek,és az a halál világAI!!! Nagyon pontos megfigyelést és tanulmányt végeztem, ami most... amit most is irok, vissza tudok menni a mennyek... na az a szónk, teljesen talló menjek vagy ne, még? - azaz azok a fény GONDOL LÁT világaink, és bennünk van!!! MAGYAR OK, és mi tudatunkat vesztettük!!! Az ok, hogy nem önnálLOAN? -vayok, hanem aki a testnek husuk vagy, enni ad, annak a husa, szószerint vagy, és ezt... Most ugy hogy abból a világból, ahol voltam ugyanolyan KÖZÖSSÉGEK VANNAK, MINT A MAGYAROK TESVÉREK KÖZÖSÉG ÉGEK, (TOTA TELJSE ÖRÖK NAP FÉNY ENERGIA, AMI AZ NÉLKÜL MI VAN? (A FIAINK AMCSI BAJNOKOK LETTEK, TUPASZ MERT A MAGYARONAK AZ JÓ) azaz... ezt ugy, hogy mentünk LasVegas ahol a pinpong bajnokság volt, és én később mentem,(rél órával) és megérkezve, a repállomásra, kerestem őket, ugy hogy az emeletekről szó szerint leugrottam, nem lépcső, és nagyon bevoltam izgulva, és nem találtam őket sehol, meg a cimet se tudtam...ami végül is, ugy hogy véletlen találtam meg őket! Na mondom a feleségemnek hogy meg kellett volna beszélnünk, pontosan hol találkozunk, ami buta vagy! Fita, itt az ami (magyar ember) KAPCSOL LÁT, NINCS!!! Most emlitettem, mert ezeket akartam volna TANULNI, hogy teljesen független (Nimród rod UT NAP ISTEN) MI ATYÁNK A MENYNEKBEN GONDOLÁT VILÁGUNK, MINT ITT OLYAN HOGY GONDOL LÁT NINCS, KEZDVE A A AAA... Fita, lehet hogy tudják vagy nem, aki E VILÁG NAGYJAI -VEZETŐI, (ha a BbLia iratok vakok???) vagy nem, mert ténleg VAKOK VEZETIK A VILÁGTALANSEGG OK? UK? UNITED KIN DOMBOOK BOKROK, SZUKA MEG KAN NYULAK? -zaporozsje?
               2.: Fita, én nagyon is egy falusi tuskó suttyó gyerek vagyok, és önfejü,mert ahogy én gondol látom az én világom-gomba, NA AZ LENNE AHOL ÖRÖK ÖRÖMÖK BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, MAGYAR-OK NYINCS HALÁL, ami tegnap éjjel a c2c -on, az illető, NEKED KELL MEG TUDNI KÓSTÁLNI? Hogy hogy...na most ha te ládd amit én mivelek az első pianaláttól kedve, (te az álmomba vagy?) anum,meg kellett popSOLnom a popsidat, mert ugy nyekekegtél...a kis 22 hónapos unokám,(dekivétez velem) ugy beszél bl bl bl..blblblblbl...bba ba ba blblblbl....na ez igen érdekes,mert monduk benyomott a pellenába, odajön hozzám és huzgála, és blblblblblbl... mondom kaka aha ka ka ka ka...Minden amit nemszeret, nekem mutatja meg mi történt vele, (ez rögtön, mert elkezd sirni ha meg lát meg kiabálni)hogy a fejét belevágta és a kezével rá ver a a aaa..mjduk a szemetes kanna, és kiabál... na most mondom, mert az anukája piti apure ne kijabálj nem szabad nem szabad...Fita, velem most is ez történik, ládd hogy mit tett velem, ez a Jenő? -monduk elég egy ijjen panasz, és most fita...(fitaljal akik törÖltenek azok UTADOS GNOSZ KRÁTÉKAN SZELLEMEK-sptt ez az amiért amagyarok gyrkekeik sose tudják meg hogy mi kik mi ki MO? -a setlerek?) EZ A LEHETŐSÉGEM HOGY RÁTOK SRÁCOK RÁCOK RACCKA JUHUK HOGY MEGTALÁLJUK VAGY NUK, EGYMÁST? -EGY MÁST? MÁS VILÁG AMI TÉNLEG VILÁG?- S VIRÁG ERZSŐT-REZSŐT MOST KÉRIK MOST KÉRIK MOST...
                3.: Na most részletesen (esetleg el tudlak ragani magammal azaz ufo?)nem tudom lerini, hogy VAGY MAYA OK VAGY, NEM BÁNT SENKIT,HAD BESZÉLJEN, EZ A UNIVERZÁL TÖRVÉNY, ÉS HA A LEGKISEBB HOGY TE NEM NYIKOROGHATSZ NA AZ A HALÁL = ADÓ?(dede de ad őket te nem láthatod?) Fita, most a felesÉgem is halott lett,(nem akar még meghjalni, meg a fiait válassza...)ami vissza... mikor éreztem hogy nagyon közel van hozzám, TUDTAM VELE UGY TALÁLKOZNI, HOGY TALÁLKOZZUNK, ÉS TALÁLKOZTUNK,(ez mindenkivel akinek van még egy genyó csepünk a véribe, nicsak azért kell a te véred egy cseppik kiszivni,itt ki ontani a földre, ládd az örök véres szabadáság harcaink, ládd a hugomét a nyiregyházi zsidiklórházbank?) ÉS AZOKAT A REPCSEPITA NIKNÉV ALATT, ZÖMÉBEN LEIRTAM, ÉS ITT VANN, EGY EZ FELETT AZ A VILÁG, AMI ENNEK... NA EZ ZZZ... EGY CSAPDA, AZAZ ENNEK MINDEN AMI AZ A (COIN CHIPPEZETT) TERMÉKE, AMI VILÁG PIAC, NA INGYEN VAN, LÁDD AZ LENNE AZ AZ ALMA, AMI IVI BELE HAPARA? RÖGÖTN AZ ŐPUCCOSUK (PINAGYÁRUK ÁRUIK?) VAK, LÁDS LÉDY JUK JUHUK, AZ VAGY A SETLRERE$$ET SET $$$... 00 $$$... akor leirtam, van egy TETŐ TETŐ AMI (LÁDD AMIT FEKETE HOLE LYUK, ANNAK A KÖZPIN VAN EGY HUKK) MINDEN AMI PÉNZ ÁLTALI GONDOLÁT ÉS INGYEN A SEMMIBŐL? DŐLL DÜJBE, VAN MINDEN NUK NA PUCK? Zna fita, ez az hogy, ládd ami ELVÁLNI NEM KELL, HANEM CSAK AZT LEHET, AMIT ITT AZ HOGY VÁLLÁLNI, MAGADRA VENNI A GOLOTA UT ÉS KERSZT, NEKED ÖDVÖTT CSAK AZ EREZ, NA EZ A TESTÜNK, EGY VAS ÖTVÖZETBŐL VAN FONVA!!! (nincsak tegnap, kb egy 5 centis segg a vastartALMA?) Fita, akarok veletek találkozni a MI PETŐFI SANYINK SZOBRÁNÁL, na most...ami Pécset a Szulejmanna SZOBORUK, na ezek akik megfogtak, nyemec ...mindenki az, aki nem ért, beszél magyarul de arrul kódul, magyar RULL gondol kü -dom, KörpatkóKÜHÜmedence UFO.k? -made mad? -dam? -Hu? - Whohohohohooo...fogUK vaccog váncog ccc... Fita, akik tudtok látni, na most az azzal, ami ládd Jézus hus?- vagy Jézim FÉNYÜNK, ciróka baróka hányat tojtá az ólba, na most... minden ami itti NAGY EGY NAGY SZAR... ÉS AZOKNAK CSAK A SZAROD SZARNOD, ITT MEG HALNOD KE? Na egy CPN PUTER PUCÉR CSIP (CHIP? SHEEP?) VAGY, NEM VOLTÁL MEG LESSS...HANEM AZ VAGY, TÖBBET? BETTY...Fita, ezért, most bitta hogy amire mennek a CHONUK CÓRUSSIA SZIJA MEG A CORONÁS BITANG UK?- NUK UK. BITTA HOGY AZ HOGY MOM ORSZÁG. VÉGLEGES ELTÖRLÉSE ÉS ETIOPINAI BLACK SZABATOSOKKAT (BLACK IZRÁLEREK ELŐBB 10MILLCSIT) FOGNAK A KŐRPATKONK KŐNK MEDNCÉBE VÁGNI... HA HA HA... Fita, mi az emi miEeee... eddig álmodtam, nem ugy van?
               Innenn... na ami van, ládd a felesÉgem meg gyrerekek, azért jöttünk össze, meg itt is, hogy LÉNYEINK EGYESÜLJÜNK EGYBE? JÉZIM FÉNYE KÉNE?
100! -oááá...
...fita, az ezredes hogy olyan ufo-kkal talkoznak, hogy lent vannak a völgybe, és egy csoda szőke jelenség, (husba?- ami véralláh futásos?) vigyetek le az enyéimhez, na a felesÉgem,fita az!!! -és human ufósok valának, és nagyon szép szőke, az ládd az már a napruha na meg a rühe... fita, van a napnak rühe?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (271)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 271

UFOzzuummm... miEeee... a fa feláll, az ész megáll, nameg bameg ennek a Gomb Bözsikének a szive megált? -dobogni, dobogó kő?
                 4.: Kávézzuummm... okvetlen,képzeljük el a leges leg leg leg...nincs? -has has has... csak az!? Zna ezek,giggezeg,akik a szent iratAIkból ezt rád rám ol vasszák, baxxák bukxa? Fita, akik a a aaa...fita, én nemtudom bevenni, de akik ezen ezeken felül vannak, azok OLYANOK MINT ÉN, és erősebbek!!! Ezt én ha egy szempillantás se, át változom, akkor nemcsak mindent meg lehet tudni, hanem tudom!!! Itt én egy az egyben, látó és főleg beszélő, és most BECSNGETNEK auumék, GONDOLKOZZ, ami azonnal felnézek az Égre, és amit akartam oda van irva? Na csak nagyon csuffrán, ha mindenhogy meg kell halni, akkor te vagy, én nemtudok, hanem essünk tul rajta, és olyan erős az öngyilkos rohamaim, most az utólsó estékbe is, hogy estem pestem a seggemre,de hogy a pofámra? Fita, ti akik had beszéljen, meg ismerős???- na meg csak egy barát, iszom a borát, s elirom a niknveketek is, meg ahogy most nekem bejön, csak arra emlékszek, tröha sLeut ut uton vagyunk, van kiut ebbül? Na ti is nézzetek vissza, főleg az otromba irAtomba INRI viselkedésem,meg mikor mindennap a gyerekekkel összejöttünk, na én azt akartam, ládd ha hiszed ha nem, és ezt nem lehet hinni, na egy az egyben, nekünk meg van az a ruhánk, ami NAPÖLTőze? Hunor Magyar- két dalia na meg a napaggancsos? ELLENKECSKE MEEE... Napba vagyok öltözve,na ez szószerinti inti rinti tinti...
                 5.: Ma beszéltem a iföcsémmel, és vagy kétszer, szétkapcsolt,ami nagyon most be vagyok szarva, mert össze kell verbuválnom, tehát...na kétszer is szétkapcsolt, és azt monja a villany is? -levágott? Na nem az én ufom volt az bitta! Na neki is,közbe felmen a hangom a legfelső ccc...mondom neki, ezért monják a gyerekek, hogy buzeráltam őket, meg most is nayon félnek, ládd a fiam, valakik a szobámba motottak, és főleg a conputer meg az irattára közt...Zna ha itt vagyunk, vayunk? (fita neki a neve is Ut Nap Isten!) Mi is ufok vagyunk? Fita itt akik nyitotta azt a topikot, miért tett rá !-? Zna még jobban, hogy mi akik már ..apumék, a tojáshéj leesett a seggiról, me a feje lágya benőtt, na most nekem, ládd HA NINCS SENKI, na most én ma is, most, mi magyar gyerekek, ládd a fiaim,miután öngyilkosok akartak lenni, na én VAGYOK NEKTEK, MINDIG, kiáéűssuk előbbutóbb lássuk magunkat?-is?- ez talán egy seggberugás vala, és ez ha nincs bannünk, az a a aaa...Jézim, na Jézus is fény, azt jelenti, na az ládd nem egy szempillantás, hanem én magam, jaja egy az egyben át váltottam ünnep NAP NAPI NAPI NA ruhámra, (most is ha kell?-mit gondolsz magadba, ezeket honnan szopom) ami amit akarnék, hogy egy gizs...fita de nagyonis gondolok az Index hu, és akik ezt...fita a durung irásaim, hogy irtóra, na itt van egy olyan valami, apum szerint is a levegőbe, hogy a legkis sebb magyar családi csalántba nem üt a menkő?
                 6.: Na fita, ami ládd...A TE TUDOD, AZAZ MOST AZ,HOGY ÉN, ADDIG NEM MENEK SEHOVA HOVA, JE HOVA? Mig most, minden az a véremgénem testvérem, fogaDom hogy melelelem,zitt nem érdekel (hogy baxódott aszódott össze!?) ha van benne az én Jézim szikra helle, (fita ha juhus, meg vay baxva?-buxa?) tehát az ÖRÖK TESTVÉR PÁROKNAK MEG KELL TALÁLNUNK NUN EGYMÁST, és most az NEM A PÉNZÜK ÁLTAL TÖRTÉNIK, NA A KINLÓDÁSAIM, HOGY ABBA A TESTÜNKBE TUDUNK HALÁLKOZNI...AMIVEL ÉN TALÁLKOZTAM A MI TURUL RULL MERT CSAK AZ RULL MADÁR MAGYAR RULL TESTVÉREIMMEL, ÉS ITT AZ HOGT INGYEN ENERGIA LU FA MEG KIGYÓÓCSIKMOCSIK MOCSINGA BINGA BIGYÓK KÓGYIK MOGYIK A MO MO MO...NYÁLUK FARKUK VERÉSE CATOGÁCSA GACSA TELE A GATYA ACSARKODÁCSA ITT A HAMUBA SÜLT POGÁCSA? Na most, itt amit meg kell tudnia minden kis csilkónak, hogy az övön alul luli, vay felül ládd a Kirlán fotóba, ami igaz!!! Na ha ezt tudnuk, amihez a DZSUGAN boherek egykupacba, és igen igen ők a legokosabbak bak,de most még gondolátban sem hogy ad be vedbe, ami az uré juhé? -na meg ITT A MAGYAR OK, MI ÖRÖKEGÉSZEK EGÉSZSEGGESEK VAGYUNK, ÉS NEM TUDOK NEM AZT ADNI, LÁDD HOGY TUDOD MEGBONTANI A SEMMIT?-na abból vagytok tok? -JAJA CSAK AZ LEHET? Nadon, dzsana dana don, a fiaim is félik olvasni, na meg félnek rólla beszélni, na most az MAGNES AMI ÁGNES, FITA, MI ÖRÖK EGY KUPACBA NEM KUBACCKA...fita, az a testetek, ami NAP NIMRÓD NAPAPU FAKAPU UT NAP ISTEN APUNK -.ATYÁNK, NEKÜNK CSAK AZ VAN! Nincsak a fiam, az előbb, hogy a föld alatt, mi van,nem is gondolod... na nem ott vagyunk, hány % -lék a földnek fff... rabbjAIk, -nincsak mikor levágodd,(a kigyóddal ami bizon óriás!!!) olyan kurva durva földrengés lett, meg olyat élvezel, mnt soha napján vasárnap, jött meg folyásom...
                 Innennn... fita, hogy ha te magyar RULL gondolkódulsz, akkor ez a test, nincs is!!! -látod a fényem mmm...
100! -oááá...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (269)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.09 -1 0 270

igazad van. nagyon nagy baj van repcse :(((((((((

majd irok... még a random is mutatja, te is mutatod

elmaradt a party.

Előzmény: repcsepista (269)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.09 -1 0 269

UFOzzuummm... miEeee... a fa feláll, az ész megáll, nameg bameg ennek a Gomb Bözsikének a szive megált? -dobogni, dobogó kő?
                1.: 7/9, A KÉP? -most megint össze-vicca fogok villogni, itt piros ott a piros, papirós -turós?-ládd juhuturős véres pna Nátod? Na sokat lehetett hallani, hogy a föld az egy élő lény, most meghalt, megált (jaja de a fa áll?) a szive!? Nizzitek, én az álmom vagyok, és mindenkinek kellene legyen egy álma, meg több? -az az hogy több felesÉg, mikor egy is elég? (Sép hell jó hell Teherán, de ottis teher ám, 9 feleség?-fiteljal azért pusztulnak pusztitnak mig csak piszta puszi a puszi) Na most a BbLilábull a Séth? -a setlerek?.na minden ami kötelező beadás, most adó kamattal kamatos adók, azok sethlerek setlerek? -a kiindülő pontUk SetLer??? Fita ránk ültek, és ezt gyerkoromba is, igy monduk, apuék a nyaunKon hátunKon ducc... ülnek, a duccosok.(fita itt ugy a zsidIkon is, mt a zsidóbb bak Con, sóval most azt nem lehet gojndolni. hogy ők csk a mallacuk rinya rinye, deúk maguk megsütik a pecsenyéiket,ládd ábra hoztt a pacalat... na butakos, jobb a jhusa meg kőserá será, ma is a király?) Fita a sethlerek, most komunistának hivnak, (na a komcsik pogány zsidó?) na meg ha most van benned egy pnaszörnyü szeretet, (fita a baxás az is düh és ládd én örökk féltem hogy akit megbaxtam terherbe eshet? -itt nekem azonnal le lankdat, nincsaka felesÉgemen kivül, még álmomba sss...gondolni seth a setétbe ss udom) annak a magját, az emlékét nembeszélve, monduk, véletlen ide beszülettem volna, smirna! -volna! -fsss...Minden magyar ok gyerekének legyen mondva, achtung achtunk lugerenráj, ne degenrálj? -de tegyünk ugg, mintha süket vak néma, nyemecek nem eszek, csak szart, a szarukat és az is méreg drága, na sose voltam, sose leszek, a magáé, setlehlrek? -pösti vagy? -ahhh... a setlerek sete pete? Fita a setlelrek sete pete, az ég és föld termtője, a nyárson, lőg a töte...Men a bika hentes fele lóg atöke ezer fele...nincsk az imádott setlre Istent, 1000 és azóta??? -sett lett az ég a föld, van földed? -aha GOD GIVWE VER AKIT SZERET, OF DEADT DE AD? -végre kiadá lélkét, atám, a gatyán is szét tépték? -a kakkám a kezedbe adnám, de azt is felhörbÖlik? -megettek szorostul belestül? Na te meg lettel muyálva a teremtés előtt, mielőtt a föld öld ölt, öltöttél, kellett ez neked?-szereztél nekik vagy nekem egygizs örömöt abit fán? -fánk? Ládd ha rám hallgattál volna te stoba juhus?-király akatál lenni enni, a saláta látta husod? -ne meg engem is kisertettél, mikor kis sertés lettél?
              2.: Zezerze ezer hogy mikor találkoztunk, most te vagy a paraszt, én vagyok a sethrel, és aki előbb térden sipkalács vagy tökön tudta rugni a másikát, azaz sethler az ur? Az Ur Sethlerbe tronÖl ládd rukutyumutyuUknak volt, saját krematórája? (de derbőbe véged, még a vébelednek is, se csünt többet, sőt a szagod? -Szar-asz GOD? Fiteljal, mit hogy lehet még a hussal...seth setj sém sám a bednégő, ládd a setlerelek set set set...csak vegyük, minden amin luk van szukájUK, fiteljai juhus, de ami szeplőlten magulátnak látlan? TE KONYITOL VA MIT, ládd a BbLilAI lába köze a vadmacsdkájuk, kirkatAIkbank, ne attől féolj, na most itt már asetherlek sethlere, azaz olyan ritua kinzása a szerencsétlen állatoknak, ami nem nem soha, egy szomnoru vasárnap, jött meg a folyásom, na most bedagadt mint a két tojásom, és puck... vége, nincs tojás többet, csak görbe? -a görbe bögre Göre Gábor a biró csitt csatt padalatt, buró szarik szék alatt...sárga bögre -benne a setlerek sete pete körbekörbe, nem fsss... s tele sőt kiboRulla RULL? KAPSZ UJ BILIT, BbLILÁT HA HUSOD KIVÁNATOS KIVÁNTATOS TE VAGY KI VÁLASZTOTT TOSZT? Na most, én csak az álMOMba tudok ma is meg kapacka, és most ezt... az első pinalát...rémseges irtózatosan utálom,ami ahogy a testem sorvadni kezdett, na azzal hatvanosan 666... s hogy most ...fita SENKI, de sanki, nem meri még az sejteni se, hogy neki van szeme? Na a felsÉgem is le tagja, mert mi lesz a fiAIval, most három van neki, na most itt a fiAI aj imádják Őt, és én meg mi lett, ha mi nemtestetlünk többet? -SZARUNK? Ládd namamamama... ha te meghalsz én is, na nem, nekünk nincs, miért, mert mi nemvayunk sethlerek?
               3.: Fita a sethlerek végül is, ládd ha MEGSZÜNTÜNK JÉZIM FÉNYE KÉNE, tehát ezt egyÉN egyen? Ez az, ha most kard lenne a kezünkbe, nem a szánkbank, akkor én lennél láddá Atilla Isten nyila kardja, magasan az elősőink VAGY ELŐSO IK?-NINCSAK HOVA LETT AZ N (én)BETÜNK? BETTY? Sóval, az örökös szabadság magyar ok szabad? -dabasz a basz, azaz miindenki csak a saját luka, lu kába, kábulsz, menjen táncba ki ki köztünk, az ő jegyesével, begyesével bögyő? Fita, itt az ami ládd... SEHOGY, SEMMI TA FÉLE KÉP? NINCS OLYAN HOGY TE ALLÁH VALÓVÁ TESZED AZ ÉN TESTVÉREIMET, ELLENEM PEDFEKÁZZÁTOK KÉJ MAZOVISTÁZOD, KÉJ $$$...ZADICÁZOD, ÉS MOST...HOGY EGY HOGY ALAKULLA KI, AZ AZ HOGY MEGSZÜNTÜNK MINDEN NAP CSAK, LÁDD ITT A FELESÉGEM...GYERE TE PAPÖLŐ HOL AZ OLLO LÓFA FEJÜ, KUTYAFAFEJÜ, ÉS AZÓTA, LÁDD MINT EGY GÉ -GÉP, GÉGE GŐGICSE, ADÁM A DAM CSUTKA, BOLHA AZ INGÉBE, NA MEG VICCKET A TEKEM A SEGGEMEN VÉRKELÉS VAGY, MEGVAKAROM, Fita, ma is, nem az anyag nem a test, hanem a SZEMEM FÉNYEM RÁMA? NAPAPU NIMRÓD APUNK UT ÓDA .-RÓD A KIS UNOKÁJA, MIT ESZÜNK,ESZÜNK, SZARUNK, (MEGTÖMLEK BENNETEK MINT A KIS GALAMBJAIIM PRR PRRR PRRR...((IGY HIVJA ŐKET A KIS 22 HÓNAPOS UNIKÁM MMM...NA FITA, ENGEM IS MEG A MÁSIK NAGYAPJÁT PRR PRRR PÖRRR... ÉS AZZAL KEZDI, CSÓKOLNÁL MEG AD EGY NAGY POFONT, MI FÉRFIAK VAGYUNK, NEM CSÓKOLÓDZUNK)) SAKK MATT) DE A MI SZARUNK? SZARU? FITELJAL AZ Ő MUMIÁIK? CSAK AZ!!! SETÉT LEREK (TEVAGY BENNA A ZSÁKMANUK MENÜÜK? TEHETETLENEK SETTEK,KETTESEK, EGYFOR FARt MÁK MÁK, EGYIK RIKY MÁSIK TIKY TV? -HIT?
              Innen, itt a lényeg, most fizkakilag is, mi nem feizetünk nem tartjuk oda az odud, ládd első nájsz éccakakakások, na most...itt van az NAGY ÓRIÁS BUGABugánk, és te nem a szaruk vagy, szaru, szaró galamjuk juhuk hukk, hanem ládd a Jézus =fény jelenések, vagy JN -JÁNUK ÜLTÖK A TORONBA, ARANY COCORUBA BUBA BUBUK BÁBUK...RBBB...
100! -oááá...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (268)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.09 -1 0 268

UFOzzuummm... miEeee... $$MO mo mo mo... ZsMO na mo? -szöszmo? -mi a szösz pössz jössz...
                4.: Kávézzuummm... Nagy Istenem, Édes Szüleink, ha nézem a világunk, mely öröktől fogva van, nem volt, nem lesz hanem lesss... Mott ugy beszÉlek hogy én örökké élek, és most minden fénytestvérem, akik fénnyel nyel...nyeled? -eszünk, eszünk? -jaja fényt okádunk, nem kaka? Fény be fény ki, mig kaki be kaka ki? Fita, amit csak ugy, hogyha ezzel a hanguláttal kezdem, nemrég is, rötön törÖltek volna, smirna! -fsss....Fitelem, van a gondol lát világai, és most az alvilágok, ahol ha meghalok? -nevetnek rám az angyalok? Itt amit most csak ugy, feldobok, hogy honnan van ez a tudás, ami tanulni ölni, ami a másik angyalt, megkefélni és magad alláh baxni? Zna egy bitta, s itt Teszla Nikola, az információt, vagy amit meg akarta volna valóstani, az álmába adták neki? Fita, itt akik ITT E FÖLDI NAGYSÁGOK UK? Na minden ami kár azt onnan, és itt mese nincs, a gazdögök azok ha nem is mint én, de kapcsolátban vannak a GOD DUK-AL? Fita, minden mai tudás, az fentről...NA ITT amit én akarnék, amit próbálgattam, ami legelőször itt a Tejutról egy lejáró, hogy itt magyarok vannak, na ezek mindent megtudnak furni?
                5.: Ami hogy, irtam hogy mire a kisunokám oda érne, minden iratot ami hogy igen igen A MIEINK FELTÖLÖTTTEK ( EZ AZ HOGY FELEMELTEK MAGUJKHOZ MAGUNK? - FÉNNYEL, ÉS ÉN MEG AZOKAT, AKIK KÉSZEK FÉNYT NYELI, (FITELJAL ITT VAN OLYAN HOGY EZ CSIDÓ EZ NEM?-NEM RÖHELT, CSAK ŐK KINYNAK, HA NEM AZT FSSSOD AMI AZ??? NA NÖVEKSZIK, NEM FOGY EL!!! Mott nemcsak hogy a firkáim, amit mindig is pszkozatnak hivtam, de már nemigem fogom át passzirózni, hanem ha mégis...itt ma beszéltem a kis felesÉgemmel, nagyjából hogy mi van, ird le! Fita, ők...nincsak a két fiam, miután öngyikosok okosok? -akartak lenni, na hogy együtt csinálunk midnent, csak annak van értelme,és én most azokat a magyar gyerekeket, hogy NINCS HALÁL, és most az az, hogy (fita van gülümbün? ) egy GONDOL LÁT VAGYUNK, ÉS MOST ÉN UGY AHOGY NEKEM AZ ÉGI TESTVÉREINK (UFO) MEGJELENTEK ÉN UGY NEKTEK, AMIT ŐK MEGTETTEK, ÉN IS TE IS...tehát mikor JÉZUS AZ FÉNY!!! Ezt ugy, hogy irtó röhelyes, meg most a felesÉgem... ja ja jó...de most még mindig benne van a keserüség, hogy mindenki kiröhögött, meg hülyének nézett...na EZÉRT KELL, LÁDD ITT VAN A MINDEN NAP, NAPI ELEDELÜNKET AD MEG MI ATYÁNK A MENNYEKBEN MA IS, NA OTTHON, JÓ NAPOT, MEGADTA!!!
                6.: Ma hosszabban beszéltem apuénkkal, fita nekünk magyaroknak nincs az hogy halál, és itt most rögtön minden ami kényszer beadás meg adó, azt akkor se, és ugy,hogy azokat, na ezzel kapcsolátban, nert a TESTÉT A FORMÁT HIÁBA ZUZZOD ÖSSZE, MERT MOST MI IS...LÁDD HALANDÓ IS, MEG HALHATALAN, EZT HOGY ÉRTITEK? Amit jobban szerettem volna, hogy akik esetlek, SZERENCSÉSEK, (fita blaxx teh dzsugán, s zsigázunk? -na most szenecséd van, de nincs egy...senki? ) most azok, vahhon honnan értesülnek, mert mindem A HAN GOD? -fiteljal, most hallod? -neked beszÉlek, na ez egy feneketlen fene megette, még feneke s sincs, és most fita,ha valaki ODA ADTA MAGÁT, azaz az angyaloknak, na most ő ládd...itt az hogy vannak GOD OK? Na az az ALFA FAK? FARKAS ok UKUK? Na most, azok GOD UK, azok GÉPEK, és itt fita, minek az állatok, és olyan állat kinzás, ládd a Kruczifix? Most ezen iratokat, valhallod meg kéne tartani, ládd sLuth tesóm, fita rögtön az akasik rekordog házak, és én megtudom, és megtudtam, és minden itt lenti akasik rekordög táraikból ki tilottak,na egy dickkel lehet bemmeni miint itt egy niknév? -na most...képzeld el, mert monduk egy olyan, hogy ládd egy ablak... lecavarod, egy olyannal, most megint feltöltötted az akumlátort, de nen kelle,mert a te mágnes tered erőd, ládd nenm is tudunk rólla? -és egy hétik, ládd ha ott van, ki fogy a benzin, akkor bi bi bippel? Amit GONDOLNI TUDUNK, AZT MIND MEG LEHET VALÓSITANI, ÉS ITT IS, ÉS ITT VALAMI IRTÓ BÁRGYU PEDOFECA MAZOVISTA KÉJ KANNI BELLE VAN, May Bellámi? -na most...hogy ezek csak itt vannak? Fita most az a FEKETE ABRA SZOBOR, na most nagy...makk makk makk... ez az, hogy most vagy breugortak estek a nagy uborkába...
                Innenn... fita, apumék, ládd sirnod kéne éjjel nappal, nem az... na meg siró picha rántotta, meg sötétték lábosba...az ágy alláh dugintotta...titok?
100! -oááá...
      -fita van egy jó, legujjabb Ancient Alien dokumenta menta tea? Figeljal, Sallahmonyuk, démonokat meg ördögöket hivott fel, honnan? -temp lop oszt, na most itt HA VAN ISTEN, CSAK A MAGYAROKNAK, ÉS AZ FÉNY JÉZIM MMM... Ő MEG, LÁDD PITIM, OLYAN VAGY MINT ÉN, TE?
...Counting down the Wörld top 10misterius devices...
... Fita, sedó árny alakok, egyre jobban láthatók?
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (267)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.08 -1 0 267

UFOzzuummm... miEeee... $$MO mo mo mo... ZsMO na mo? -szöszmo? -mi a szösz pössz jössz...
                 1.: 7/8. A KÉP? DRÓTHÁLLÓ VAN MÁR AZ ABLAKON, VAGY NAP SÜT AZ ABLAKÁBA, ISKOLÁBA JÁR A KÁBA? FA ISKOLA? FÁBÓL VAS KARIKA,DE DRÓT HÁLLÓ VAN MÁR AZ ABLAKON, NA ME KON ÉK? Tegnap hogy a második fiam szilikor... nem 1969 hane 1979 körül, egy az egyben találkoztam (fite nekünk fény testünk is van!!!) fényes Égieinkkel, Turul Madár turull magyar rull, fényUfok, ami most, nemsokkal azután, piTiM, te is katona vagy...na itt én nem utálok semmit jobban, mint minden pillanat, mikor katona voltam, nem szereltek le,(tank át állás) arra gondoltam, hogy ezekér ölni, vagy barmicva, inkább megölöm magam!!! Fita itt beszélnek Tesla dróthálós kocsiról, ami most, amit tanulmányoztam, az észbontó, eszünk, kula? Fitelem, apumék, miért nem uy beszÉlsz, na tökéltesen abszolut ultra? -mit jelent? -el lehet, sőt el kell tudni szakadni -hagyni ezt a DRÓT HÁLÓ LYUKAT? Fita lyuk az azért, mert fekete anyag, és most a magnes tere is, üszkös por korom fekete! (nap sose járta látta?) Na most, ez magamnak is ládd...pontosan az, hogy én se feledjem el, na most a kis felesÉgem bégem,most, itt a kávé, ami kész a kávé, gyere te lófejü, (papolLÓ) vagy kutyafejü, na téritsd meg a magyarjAidat,mert már bennünket mekk mekk mekk... fita ez men 1998 óta, és 2000 Ujévig, ő billentyüzte... na aztóta, mnden nap, mikor el jön az este meg reggel itt a kávé...most teszek bele fahéjt, nagyon tisztán tartja a tüdőt, meg ugy néz, a kis MOzzz...menekülnek?
                  2.: Ez az Istenek a magnes mezőkből -terekből -hoz is, mert midnen az, magnesezés, azaz jöjj hát velem és csössz... Zna itt amit a KÉP, hogy ami a testünk, az egy nagyon finom sürü nanó -drótháló, ami az is hogy gén -génez és génezés és gyenózás, és az az IDEG RENDSZER...hogy a MI RENDSZERÜNK? - na főleg,a kundilni körüli hállózat, de most uy együtt,ami lenne vastagabb meg vékon, ládd a hajszál erezés? Zna nekem nem volt meg, ez a HÁLLÓ, hanem mikor a Tejuton fel fele, az elágazásnál, találtam magyarokra, és azokkal visszöjövet, felvettük azt a feke ruhát, ami most is rühelek, és akkor awatikanok, de nem a csuha, hanem egy fále fekete egyenruga, ami a man in black filmben, és az most...Többek közt, a Super Man filmeket, na a Smollwlle az egyik legjobb, Őrtoron? -na meg az összes Superman filmek,na meg hogy egy fazon, össze tudná olvasztani az egész vasálomáNUK? The Flash? -taán az amit élveztem, hogy ezeket a vaspacni (csak drtóhálü és hal az üres? -ládd a hal a vizbe? -nem hall. gyereide,azárt krell háló halló) angyalokat, körbe körbe körbe...és csak dematarizállódtak, amit,,, most azért öltöztünk be fekete...FITA AZ LÁDD A PÓKHÁLÓ EMBER filmek? -de az ant -hangya filmek is, és most...(a szabadkimivesek azok hangyák, de a sarkanok is, és minden rowar? -midnen hideg ideg vérü hüllő lő és kigyógyik kógyik ridegrek hydegek idegenek?)
               3.: Na nehezen ment, és én előbb itt minden fekete dróthállós halálost, (hal hall üresek, sose lehet őket...metömni de ők tégeg?) dematarizálni kell,és ez az, hogy AKI NEM BÁNT BENNÜNKET, MAGYAROKAT. NEM ÁLLJA UTUNKAT, NEMVESZI EL A MI TOJÁSAINKAT??? -FITA ITT A DÖGÖK, LÁDD A VASASOK, ÉS A KÖNNYÜ LOVASOK, ÉS AZOK VÁGTÁK HAZA AZ ANGOLOKAT, (demoNUK)ami angyalok, na meg itt EGY EMBER, most csak HADIPAROS OK, (pna gyárosok ládd juhtór pna szárUK? -szagolod? Nátod?)Ö ÉS CSAK MOST MÁR ROZSDA SZINÜ SINEÁRKOK? VASBETON DZSUNGELEIK A FÖLD FELETT ALLATT, VITÉSEK ÉSZ, MI LEHET...) Fita az hogy az idöcsém, HOGY Ő MILYEN NAGY, azt se a kisöcsém meg te nem tudod,ér rám baxxa állanódan a telefont, ami ilyen alacsony stoba szellemü,-magma kérdem, van lejjebbb... hogy ezzel nekem kell mebirkódznom, mert apum nem tudott, tehát most apum, teljes gőzzel melletem van! (a pupák vétkeik fiak bank?) NA AMI BENNE, MOST TEGNAPI NAPI NAPI NA ELŐSZÉL, HOGY MINDENT EGYÜTT APUÉNKKL ISTEATYÁNKKAL ÜRÜK EGYET ÉRTÜNK, minden mi értünk? -ebbe mnden szemcsénk -repcsénk benne? Na most mikor legutóbb kint volt, fel tudott melegedni, (fita, csak a tesvéri véres szeret van, és ha van,CsakRkumUk földjén, azért is te vagy az Isten vagy abarmuk mahájuk te toba buuu...) és mindent...ládd mi hárman, eyütt, és otthon is, együtt valami olyan vállalkozás, na GÉPMÜHELL, JAVITÓ MÜHELY, (FITA MOST ROGTÜN TE MEG ÉN, MEGTUDNUK PINÁLNI A TESLA DRÓTHÁLL KOCSINK, AMI EGY EGYEDI SAJÁT MAG NES TERED,AMI AZZAL AZ VAY, KEZDŐDNE VAY LENNE...HOL VAGY tMÜNK?) amit azonnal, és most itt is mindent EGYÜTT A CSALÁDUNK, ÉS A GYEREKEK, LÁDD A SUPER ULTRA GAZDAG CSALÁDOK, IGEN AHHH... most mi legyen, inkább irok még egy jegyzetet, pösze ha megengeditek, má boccáSATok ki...hogy vagyook? -de csak nektek, akinek még lehet fényetek szikra veti? -nap-od saját pozod pódiumod, gostpodi ponilló látod?
.Só szó szó szósz...

Előzmény: repcsepista (266)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.08 -1 0 266

UFOzzuummm... miEeee... E.M.P. van olyan? -volt?- nem, hanem itt örök csak az van! LESZ? -NEM, CSAK AZ VAN E.M.P. -na meg N. O. P. Q. A NAGY TORKU KUKURÉKUUU...mielőtt, meg petéltek, meg miuytán meg petélnek kuku rékuuu...
                4.: Kávázzuummm... hogy miért vagyok? -először nekünk van Tulrull rull, Turull Madaraink, és most ezt ugy vegyétek egyétek, hogy én valóban ide bejöttem, és amit itt Égből Égi jelenségek, na én testet öltöttem, és itt, itt van hogy honnan tudom ezeket amiket egyétek vegyétek ingyen,és hogy az irataimat, miért féltem, és hogy mi van benne? Na feltétlen, hogy az irataim hozzá seggitenek, hogy az ami az ember (szikra) felébredjen benned, és az az, itt a kérdés, hogy benned felébredt? Na ez amibe vagyunk, ez egy olyan fekete sötét mestrséges magnes -tér, ami mesterséges, nem Éges, de ég? Figyeld meg hogy jutunk energiához? De most az, amit ma reggel, mert még igy, hogy most azzal egészen, ami most azt hittem, gondoltam, hogy szombat van, hivtam az idöcsém, és rám vágta a telefont, mert engem nem érdekel semmi, csak hogy a tesvérem vagy,és hogy milyen nagy vagy, és most jött a BibLia ami jó jó jó...de én igy gondolkozok, és ezt én nem tudom megváltoztatni, akartam, de nem tudtam, mostmár nem is akarom, de hogy miért hivtam, előbb ő beszélt a szeretetről, de az a kiválaszott Zzzz... na jó, de akkor is tesvérek vayunk, erre levágta! De ezt olyan valami, ami itt EGY MESTERSÉGES LÉTESIT SIT SIT SIT MEN, NEM, Ó MEN MEN MANNA...TÁPLÁLD BUGGYANT LELKÜK? -AZT IS A Zsss... sék sék hokedli? -nokedli?
                5.: Az összes irataim, főleg repcspita niknév alatt, mert ez egy teljesen az a világ, ahol nincs, sose volt ami less.. és ez addig, ming én... ez most siti piti, veletek vagyok, e -világ? -fita, itt fel fele le fele...Zna akikben még élet szikra helle... és lássuk az álmom, ami most... Vegyük ugy hogy nincs fény, ugyzse hogy most van az EMP és nappal, tehát van természetes fény, ami csak ugy, hogy ez a részünk, egy növény! -nyük? Na most ezek a szerves anyagok rohadásából égéséból szerzik-nyerik nyelik az energiát, ládd abárdölt koffolt juhus A KIRÁLY, és POWER IN THE BLOOD, BLOODI MARY SEGGIT? Naccóval, az én szobám a klozet, nadon fida, mert akikben van szikra veti helle, az rögtön láthatja hogy itt, mi történik, mi? Naccóval, totál sötét van, ez az hogy mint egy vak, mert ezzel a szemmel mi nemlátunk,csak azt, amira fény vetődik, és most ez nincs...HA SZERETET (FÉNY TESTVÉREM AMI ITT A HUS, AZ NINCS, NINCS XEXXELLÉS ÉS XEXXELLETÉS, NINCS BUTA ÁLLAT BUUU...NINCSEN BENNEM,(NA MOST A TESTEM, MERT ITT MINDEN XEXÖLÉS ÉS XEX XEX XEX ELLETÉS, NA MOST MA REGGEL AMIT APUÉK EZ SEMROSZ...HA TE TELJES URA VAGY A SZAMARADNAK? -DE MIÉRT KELL A SZAMÁR IÁ IÁ IÁ AIÁ) SEMMI VAGYOK,és itt akik pislákolnak, na mit gondoltok, miért rugdosom seggbe magam? Sóval, most ÉN HALLOM AZ Ő HANGJUKAT, de ők nem az eném,(ITT A KÖZVETLEN CSALÁDOM, AKIKET SOSE HAGYOK EL!!!)csak azt ami testi siti! Itt a felesÉgemről meg fiaim, kis menyem, ami azt hogy...na meg próbáltam a feleségemnek, és oda se figyel,(ez is meg álmodtam) ládd itt ugyanaz történik, azaz ahoz hogy TE KAPCSOLÁTOTT fel tudjál venni velem, ami...Na az ami Égieik,vagy ördögiek a pokolból idegenyók alienek bestia kigyófajok... na én itt ugy mint a FÉNY- Jézus történetekben, meg a többiek, ahol ugy mint én, ládd..valami olyan, hogy én huztam ki a rövedebbet,meg hogy erre, most te vagy a legalkamasabb... ami fiteljal, ezt a felesÉgem először, és mindenek ellenére ma is (NA AZ HOGY EGY AZ EGYBEN TALÁLKA AZ ÉGIEINKKEL (UFO) AZ MÁSODIK FIUNK SZÜLETÉSEKOR...UGY 1969? -ÉS UTÁNNAM FIKUK, UTÁNNAM MAGYAROK DEEE... EGY AZ EGYBEN MEGFOGTÁK A KEZEM, AZÓTA IS?) hogyirjál, ne nekünk süketelj, azért akartam hogy irjál!
               6.: Na az hogy az én lakhellem a a aaa...na midenőknek van saját illemhell, és most én ott vagyok, és onnan hallom őket, de nem jöhetek ki a klozetból? Fita itt mi van? Szóval, itt én...na hogy egyszerüen fiszket a a aaa... fenekem, na meg szelel, de itt az elsőpinalat, én nem tudok másképpen gondolkodni, s higyjuk el, akartam, ugy hogy egy kis pénz összabágok, és egy kis kertes házikó, meghuzom magam, de akkor mi lenne enne velünk? -eszünk, pupu? Nincsak... itt csak hogy...én tudom, hogy ezt megengedik, NINCS ISTEN, ILYEN NINCS! (fita hogy nincs halál, van halál? -nincs na most mit gondoosz magadba? Na most a felesÉggemmel, hogy mostmár, nem akarja hogy... fita, akik ezeket olvassák, azok ha csak, FEKETE ANYAG BLACK METEREK? NA AZOKBA... Fita én állandóan hallgatom fiyelem a vallás adókat, akik kétséggtelen olvassák az irAtoMOMat, és most akkor is, ha JUHUS UK MEGHÁLT? - ÉRTÜK, NA MEG A HUSOD A JUHOD OIHHH... NEKED KELL KERSZTRE KIFESZITANI, LÁDD A HUSÁN GOD, ÉS NAGY KAPALÁCS CSÁP CSÁP CSÁP...CAFATOKRA CSÁPÖLVE... MÉG MINDIG ÁGGASKODIK DIK...Fitan nem a hus??? -és akkor is ENGELMESKEDNI KELL...A HUSDADÓNAK? -husod csak az övék?- meg fiigyeld, őket repturázzák akik alegjobban tamburázzák... Zzzz... és jönnek vissza vasvesszővel a gojókon uralkodni? Most ezt ugy, hogy ha vannak akik BEDÜLNEK, na az az ő ők egyének büne, és nincs olyan, hogy majd GILGGÁD DEM DUK UK, MEGFIZET,ÉS VISSZA ADJA AMIT ADOTT, MERT Ő AZ, UGYAN AZ, és ezek benne vannak a BbLila iratokba, de ők csak csak az irás sirás sirt áss (fita a világadók?) tudók? -holott, neked, nekem, mindent kell tudni illik, minden bennünk van, az az ember és a szikrád, nadrág, vedd rád,na a bügatya...
               Innenn... leesett a pap az ágyról twist...na meg Leestek a téli havak vak vak vak...Hegyet völgyet betakarnak nak nak nak...
100! -oááá...
     ... fita, miért akanék...(ezért mit adnak?)ami valószerü...fita, amit apumékkal... ami ládd apuénk -IstenAtya? -vagy juhus a király UK? YUKUK YUHUUU...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (265)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.07 -1 0 265

UFOzzuummm... miEeee... E.M.P. van olyan? -volt?- nem, hanem itt örök csak az van! LESZ? -NEM, CSAK AZ VAN E.M.P. -na meg N. O. P. Q. A NAGY TORKU KUKURÉKUUU...mielőtt, meg petéltek, meg miuytán meg petélnek kuku rékuuu...
                 1.: 7/7. A KÉP? -most megint, bocsássatok meg hogy vagyok,de most én csak az álmom vagyok, és csak álom, és ha nem mondhatom el ugy,hogy körbe körbe bőgre, mi van a bilibe? -akkor én az az, hogy NEM AKAROK LENNI, ENNI? Sóval, az összes álom látomásom, nem hanem ami megjelenhetett, és azok közt is, ládd ami mára, valószaru hogy nem jelenhettett meg (fita azt is látom, ládd elpre hogy az a masina összeomolhat, és eltemet maába maával mindent?) mert a HAN GOD, csak az a GOD VAN, és monduk Isten? -fita, nincsen! -azaz valakik el cseszték? (egy bitta nem meg?) Zna ugy, hogy ez egy álom, és hol vannak amit mnden ez egy sablon? Fita Loan Don azaz dan? Dani, zeretnék szerelmet vallani, megszerellek? -megelletlek, és annyin lettek, hogy emást eszitek keFélitek? Na most, jöttem vissza a FÉNY -HONAINKBÓL, és most...most teljesen az, ahol most vagyunk a kis családommal, és most... KOROM SÖTÉTSÉG VAN, ami ládd a fiaim, el fogjuk vesztteni a házunkat,(na fita,itt minden csak idegiglenes, ládd ha te nem látod magad se, akkor te hol vagy,a muiltodba vagy jövőd, ahol sirod se leled led le led?) és ez az, hogy a VALÓSÁGBANK NINCS!!! E.M.P.-minden üres, csak fekete...korom füst lenne, empti? -emlékeztek emp-t, husd innen a beled? Ma is fáj, mert kinek?- téged nem lehet nem szeretni? Fita, ez gyerekkoromba, mirét nem lehet mindenkinek annyi földje, amit akar? (fita ábra hamik, Éhen a Királyuk juh lika? NA MOST, fita nem akarok haza menni, mert csak akik ÁBRA HAMIK, azaz Santa István = Isten imádók, és majdnem szörnyet haltam, (1999 decemberében voltam 3hetet...s afiam, álandóan részeg leszel, és várod hogy jöhess vissza...igaz!!! -volt!) na rángatódzott az arcom,mert állandóan siró görcsöm vala, hogy még mindig, ÁRBA HAMIK HAMIZNAK,akik önknét a juhuk hukk kukt vagy sült husuk a lerbe pest, akik ládd...
               2.: Fita a HAN GOD, más GOD NINCS!!! -nekik, akik ládd...Most ha vissza mennétek,na ténleg, miért van ez, és xexeletés azaz az ÉGI LAKOSOK, XEXELNI JÁRNAK LE,(ládd 1990 után, a ngatijak? Nátod? ÉS AZÉRT HOZTÁK LÉTRE , AZ ÁLLATI VILÁGUKAT? UK? -S USA?- XUXU XUKU JÉRCE? Most a BESTIJÁNYUK ÜLŐ FENEVAD VERES TÜSARKU CIPELLŐ NŐ, A MÉREG POHARÁBÓL AD MINDEN BESTIA DÖGNEK, ÉS A BESTÁIK HRRR... MEG KANIBULlLIZZÁK AZ ÉGET FÖLDET? Közbe, most a FÉNY HONAINKBÓL JÖTTEM LE, és most ugy, talán hogy mindig elleinte, mikor ki kellett jöjjek, mert nics olyan, HA VALAKI VAN AZ NEM ÁLMODIK, ÉS NE KOTTYANTANÁ EL MAGÁT MAG ÁT, A SZEME NE VILLGONA, ládd most az, mert találtam olyan magyar ok testvéreimre, ha nem bánt senkit, had traccsoljion HÁRYJÁNYOZZON csak ne baxxon xaxafon baxxason som minket? Na most, nekem örök, ládd én gyerekkoromba...fita, leirtam, a nagynném látta, és miért sirsz? Mert irgalmamatlan kegyetlen sorsotok van, és NEM IS TUDHAT nÁTOK? A fiam, tegnap, azt a macskát amit szerettem, mind megdöglött, sőt az egyiket, ő taposta el véletlen a kocsijával? Most döglött meg a kedvenc, óriás magyarházi galambom, most az ogy itt minden kár volt, na most apumék állandóan figyelmeztettek-figyelmeztettnek csak sirjál,rirni INRI.-többet nem tudz, és most...
               3.: Na most, most megjöttem reggel, itt nincs olyanm, hanem örök ORGIÁIK,(na azérrt a füst, meg korom szemtekbe) NA MOST EZZEL A HUSSAL MÁST NEM LEHET, MINT KINOZNI UGY, HOGY LÁDD...AZ A KOTTA, AMI MENN A FELSŐ C... dó rem mi fasz lá ti dó, nátod? ÉS AZ ALSÓ? -JAJA ALSÓ MADÁR FOGÁS? Fita, itt midnen MADÁR SZÁ SZÁ MADÁR, és fitejal, akinek szárnya van, ládd akinek magán repülő GÉpuk van? Sóval, nemtudom tovább katyfolni habarni habarcs a taknyom fff... hanem... most mindig magától ELŐ JÖN, ELŐ ÁLL,LÁDD A FITYIM, na most nekem van egy ÖRÖK FELESÉGEM bégem, és külsőre is, nekem nem kellene sinmilyen más vadhus? -vadmacska? Zitt az is, most mégis miért hőbörögz,mert amiket leritam, az nem lehet vissza pinálni? Fidelmeztettelek, megfedlek fenekkelek hogy mi magyarOk mi ami álmunk közepin ázunk? Na most... TRÜHA ITT TOTÁL TELJES A SÖTÉTSÉG, VAKSÁG NA A FÜSTÜK, TE VAGY FRÜSTÜK, és most ládd... a feleségem,HA Ő NINCS, UTCA LAKÓ LAKI LAK LETTEM VOLNA, de most eleinte,ha nem találjuk meg egymást, már nem élnénk! Fita, ez bitta, mert ha nincs...ITT UGY VEGYÉTEK EGYÉTEK A KEFÉT, MI KEFÉNK?- ÉS MI KE FÉLÜNK,na én ugy, hogy ha ezt ugy mint az a suttyó kis hörcsög falusi...be akartam tenni egy képet, a feleségem olyan nncs, mert ha fel ismernek o o ohohohooo...mernek? Fitel, nem minden klattyogásom nem a kloákám ...törölnek?
               3.aaa... a kislán, na csak azt a részét, hogy MINDENBE AZONNAL BENNE VAN A ME GOLD-ÁSA, ÁSSA? -Zitt mikor gyerek valék, (most nem, vagy a hasamba van?) hogy minden ami kényszer beadás, annak az okát is... fita az nemcsak hugyolyan gazdagok (mindenmki kivétel nélkü) lennénk, mint a néhai volt? -magyarországunk mennyországunk, (fiteljal a Napunkkal, nem a jebuzesukkal)mert most mikor beszélnek Istenekről Égiekről, Istenek ördögök a mennyekből, na itt ami ma divat UFO? Fita én az vagyok, és itt ezt... esetleg akik hadd beszÉljen nem Alien, (fita azok szintetika anya GUG gugöl) ha nem bánt senkit, na ti is biztos!!! -hogy a FÉNY (NAP) tesvérem GYEREKÉ INK VAGYTOK!!! -TOK? -TOKO? Most ez egy egyén egyen KUTATÁS lenne, és itt most...fita, meredek, amit most amit MEGOLDÁSNAK TALÁLTAM,és monDom, mindenbe mindenKI kit be beee..benne van a ? Na a jappánnoknak meg van az a tabletta, ami dematarizál! -a testet! - a hust! Na most, ezt megint, a TE TUDATOD NÉLKÜL, A TELJES EGÉSZ MEGÉRTÉSED (látod vagy csak a kloákátok tátog) NÉLKÜL, amit itt te csak egy LUKUK VAGY, EGY KLOÁKÁJUK UK,és most ami van, ládd ÉN A FELESEGEM FIAIM NÉLKÜL, MOST ÁBRA HAMI MI LENNÉK, ÉS BIZON, AMIN LUK NINCS,LUKAT FURNÁK főrrr... ÉS MEG KURNÉK!? Na neved nem jákó, igaz eddig te voltál a legjátéKosabb (a csipód ja de csiplek, na az, minden itt az!!!) hanem zzz... Fita estére, de itt csak ÖRÖK E.M.P. PIPI? CACA MAMA MA MA...AHA MAGYAR ÁLLAM VASUTAK HU HU HU...
                Innenn... Leesett a pap az ágyról twist... na meg a téli havak vak vak vak.. hegyet völgyet betakarnak nak nak nak ...Krati, kin a pricsi...
100! -oááá....
...fita, itt most a fekete ABRA DA KOBBRA SZOBOR... Zna amit az irás szagértők... nincsak akik előbb rájöttek a turpira...utópina?-juhturós...

Előzmény: repcsepista (264)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.07 -1 0 264

UFOzzuummm... miEeee... N O P Q a nagy torku, mind megissza a bort, vigan rugja a port, N O P Q
                 4.: Kávézzuummm... hogy vak? -vezeti a világtalant, azt hogy lehetne meglátni? Na amit mára, hogy a vasszobor, az lent ázsia és az körül most, vastelepek kezdenek hogy tornyosülni, na az körül, meg belül, hatalmas vasBázisAik, kezdenek lenni, és az hogy fekete anyag? -az csak a vassal (meg ötvözetivel van, és minden itt...amibe beöltöztünk, mikor a Tejut felfel elágazásál, magyarokra okra orka találtam, visszajöttünk, és beÖltöztünk feketébe, ugy hogy a barlangjainkat is, befestettük fektére! (fireljal, ez amit látsz, minden a föld alatt van, hádesz a fene esz, vay megette?) Na itt mindenkinek ami ki? -csak mi ki MO? -fita, itt amit teremttsünk ember, az ő ÖL elől azaz megxexxelnek? - KÉPük, másUK hasonlatosszságok, na minden ami xexel kezdődik, azok állatok! Zitt most...csak azoknak beszÉlek, akik ha nem bánt senkit, na csak az az ember, de most hogy kerültünk a husba gusba,meg a hus darálóikba?-szecsak vá
gók? Tróha, ami teremtsünk állatokat, na azok KOR LÁT, ÉS KORLÁTOLTAK? Rögtön, van a BÜN TETŐ TETŐTEREMTŐI KÖZÖSSÉGEK, (fita azokat ki bünteti?) na azok, amit, tudok mondani, olyanok mint én! Fita, most az hogy JÉSUS SÜSÜ VAK KÉPEIK,(fita mind giccses és xexi?) most az hogy mi bocsánatot kell kérnünk, tüllük, hogy egyáltalán vagyunk, mert mi mayarOk nem az ő ők képük másuk? -mások vagyunk? Fita, itt van...ládd midnent el követünk, hogy ha én mi nem bántunk,(olyan fütyre lábam sem lendite, hogy azt bántsam, ezt érizetek látjátok, de ezt lehet...ládd itt is, na boccsássatok már ki, fingani?-szellőzni) . tise? -de ha te nem fexxel le nekik, nem tejelsz le, most a magvad is dis judis kiirtandó, na most az hogy SODROM -GOMORA?
              5.: Zitt vissza 2002 -2 -22 mikor, miért nem, itt van, NA EGY MI UFONK, ládd azzal, minden vasat össze tudunk csak egy nyil, (fita ez valóság, és jobb ha tudNátok) olvasztani, és leirtam, hogy előbb a KON PUTERÜKET... na onnan kirugtak, és olyanok mint a MIEINK! Sóval, tudom hogy hihetEtlen, mert itt minden állati? Hogy a mieink valának, most se tudnám... hogy nem? Figeljunk, itt az hogy idő, az az hogy mindennek van aminek van kezdete eleje s vége, na nekünk, magyarOknak nincs olyan!!! Ehez, akinek van titka, és titokzatos és azt csak hinni lehet, spróbáld meg nem! Na a másodk próbálkozásom som, hogy a föld belseéjben van két ÓRIÁS ATOM GERENRÁTOR -AMIT HA LEÁLLITOK, AZZAL MEGSZÜNT A TEREMTÉS,akkor közelebb leritam,(fita az bazkapca ultimátumor fegyver, az a HUN GOD -TOK!!!...NA AZZAL LÁDD A BÁLNA BUGGÁSSA, SZÉT FRÖCCSENTETTÉK A GOLYÓ KRISTÁLYGOLYÓ GOLYÓIMAT, AMI LERITEM, HOGY NEM TUDOM A FIZIAK BAROM ÁLLAT BUUU...) hogy minden ami NINCS!? -NA MEG HOGY ENERGIA, na most a Matrix film, csak itt az,hogy ténleg minden az!!! Zitt amira ki akanék lukAdni, ami most kezdek egggicsit...tompulni,és azt akartam! Fita amit ezek Juhusoznak,véreznek, a fakaput?- most rendkivül óvatos vagyok, mert már emlitettem, hogy APUÉMÉK, na ha figyeltek, hagyjam az egész süket dimát, na de most...most hogy felizgott az AIdázás? Fita, az ÖRDÖGÜK AIDÁJUK, DE FEKETE MEG ÜSZKÖS BÜZZE P$$$... $$$... 00 $$$... meg tud jelleni, a Bbliába is, mint fényes angyal?/jaja ha vak vagy War Juhlika< -na most oda kell figyeljek,mert vegyük ugy.hogy most ŐK? -GIGAZOK,MEGMONDJÁK HOGY MIT MONDHATOK (GOD DUK SAVA) ÉS GONDOL666.... Fita, hogy tMünk, s hogy az egy nagy ufo? -az!
              6.: Na most, hogy most őket az összes ufo koromporosokat... FITA, tehát teremtsünk embert? állatokat, amiitt is próbáják saccolni, fita itt KÉP ernyőjukra,csak az KÉP, amit ők festenek, de fekete, mert hinni kell!!! -minden ami hit hinni, az fekete, vagy fekete anyag blackmeter? -hány méter? FIN GOD? FiteJjal, hogy fing ugratnak bennünket, s nem fingunk? -nem FIN OTT OTT SZALADJ A FING ELŐTT, UTÁN? UGORKA? KI FINGOTT? Zna most, ha valakinek nincs meg a a aaa... Na mikorra teszik, a majmuk meg jelenését?-fita ha husa van, akkor az majom, most láttam a KÉP ernyőn, hogy ugy 50 -100 év, és most ismé tmajom fazoNUK, (NKIZÁSUK UTÁN?) vannak, ami most... Zna CSAK KATONNAI BÁZISOK VANNAK, AMI UGY...LÁDD EGYENES TÖRLIK HA EGY NÉP, SZEMET KAP? Fita, a háboruk, ládd Jitlerék miért állnak meg Moxva előtt? Most 50 Kmterre vannak Kievtől, mirét álltak meg, miért nem bozmbázták szét kievet? (fiteljal ők is benne a 7bika? Vissza kozz...most 2021re Karácsont második napjára, hogy AZ AZ KÉT HÁ ROM SZÖG, AHOVA BEJÁRATOS VOLTAM, ÉS MOST A HÁROMSZÜG CSUCCSA, NA AZ LEFORDÜLt, ÉS MOST az ami most van, az oroszokkal, hogy EGY KÉZ, most itt... mi az orosz -ukrán népekkel..zitt UGY HOGY...NA FITA,ezt vegyétek egyétek komolyan,HA NEM BÁNT SENKIT, DE HA BÁNT, MIÉRT, AMI ITT RON PALCSINK, HOL A TURÓS...JUHTURÓS? MIÉRT GYÜLÖLIK USÁ-T? USA USA???? Na most, itt azzal kezdtem, hogy USA MEGETT A SÖTÉT ALIEN...fita azok ha angyaluk -ördögük -démonuk, fita, a juhok tul szaparodtak, és agyarokat növesztenek ewolválnak, farkasok lettek?- na most ezek lejártak a juhuk luka hust, kefélni? Az hogy történhetett meee...JUHUS A KIRÁLY? PÖSZE ABÁRDÖLVE COFFOLVA NA MEG FASIRTBA?-de előbb bedugingozzák? -na hogy lenne juhus? -ha krályá avatják? aaa... vaaa...tár?
              Innen... na 2023 Julius 5? -de jó hogy vagyok, nektek, s ti ti ti...tá tá dá? -hangom hangod, hangod hangom hallom mmm...
100! -oááá...
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (263)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.06 -1 0 263

UFOzzuummm... miEeee... N O P Q a nagy torku, mind megissza a bort, vigan rugja a port, N O P Q
                 1.: 7/6. A KÉP? A vasasok olyan vas EREŐDITMENNYEKET hoznak létre, naha noha ahova össze hordják a (összes?) vasukat, vasut, és azok a TÁM -TÁMADÓ KÖZPONTJAIK, amik vasbeton földalatti dzsungeleik, és ezentul dzsugánok?- ganok -gaNUK, és ganébe vágnak zuzznnak mindent, mert annyi eszük van, és a fene őket is eszi? -megette? -az lenne az a NAP? Ujjongjunk, most pusztuljatok bilincses iskolák, gyertek szabad mellü (meltartó, letuszott a nylon bugyi melltartó?)örömök, pusztuljatok, az hirnevetek az emléketek is, (adó=halál?)ami biza orditva forditva vala, mert ezek mindent mindenkit magukkal UK -KAL OKKAL? -JAJA HA MISE, TISE? Tróha az ARANY VÁROSAIK ládd KINA, az már teljesen nemcsak a feje a vasszobornak hanem TELJESEN ARANY BULL...(NINCSAK 7BULL BULLIK?)AZ A SZOBOR,AMIT A IRÁSOK, NABUGONODÓZER A FEJ, AMI ARANY, NA MOST KINA AZ EGY ARANY SZOBOR, NEMCSAK A FEJ, HANEM AZ EGÉSZ VASÖTVÉNY -SZOBOR! Na dzsugaler, Holly LandOrok is, (nekik van a legjobb szimata szimpátia?) most az eey repüló... szarnyas kigyó szobor, aranyból és mindenek felett van, az Égbe, de nem a fénybe sem Napba sem nappal! (ŐK A NAP!!!) Most amit most Julius 3ra, hogy csak a KATONAI VASAS... monduk mennyi a vasötvények sulya, egy, egy KATONAI TRELEPEN -BÁZISOKON? (nincsak hirtelen 30 + ujjat, nagy vay kislábuj Nátod?) Fiteljuk, a vasbeton dzsugElit a dzsuGANoknak? GAN, EL FUTJA A SZÉL?
GANÉ, NA AZ AZ... HOGY CSAK EZEK A VASÖTVÖZETEK -ÖNTVÉNYEIK MARADNAK, AMI MEGMÉRGEZI AZ AZ EGÉSZ FÖLD SINE? SZIN?
                 2.: Mindenki ellenem van, ládd... ÉN FÉNY -EMBER D GYEREK, ISTEN VAGYOK, DE GYEREK, na most... Tróha most hirtelen, MERT ÖRÖK MENEKÜLNÉK, (jah hova?)ROHAMAIM VANNAK, tegnap, miután emlitettem a feleségemnek, meg most ujabban 600 jegyzet, és vedd, már le, el ne vesszen, és hogy lehetne...csak kérdem, hogy ládd ami dicken van, egy dicken, azoknak akik...ládd ha az egész mashinát haza vágták, (DURUNG?) amiven a jegyzeteink, fita én ezért jöttem be INRI!!! Ezt ugy, ahogy itt is történt, na a feleségem s kis nejem, hálás hallás lehetek, az Index Forum tulajdonosának meg akik müködtetik, ami magamtól is, hogy ezeket a a aaa... (ezt a feleségem, mondja de irajd!) na esetelg öreg süket vak roncsok bele olvasnak, de gölümbü nem olvassa senki, és nem fog senki...senkinek se kell a dágványod, na most... ti ugyse fogjátok megtartani, ami nekem én ezért jöttem be, veletek, mert ténleg apumék!!! -fita most is beszÉló látó plátó viszonyunk van, iszonyunk?-képzeld el, a halállal van kapcsolAtom, (fite ettől mndenki rögtön, na lehet látni, menekülne fo fo fff... fsss...) akik élnek nekem, és akik élnek ho ho hooo... Zna az előszél...borzalom a megélhetés, falun csak? Na amit főleg ufo made in Hu Whohohooo....repcspita alatt... hogy ÉN NEM AZ ANYAGAL VAGYOK MEG ÁLDVA, HANEM AKIK AZ ANYAGOT MOZOGTATJÁK, (NINCSAK A GIZS GILISZTÁNKAT, FÜGGETLEN TÜLLÜNK?) LÁDD LEIRTAM, hogy katano alakulatnál dOgozthattam csak, és az M1 épitésénél, de.-a salakot azut egyik oldaláról a másikra, du.vissza! -az elsó munkahellem, zsidó volt a mindenes, (magaépitészek Mester ut, rendór laktanya)de.- a tégla rakást ide, du.vissza, kijöttem amicsaba, mov förnitüre s be kellett volna lépnem az onionba, és ugyanaz... kora gyerkkorom az első hogy ábram, vette zsizsákot, és a zsákba, és zsirzsák naytestü kövér kamasz vala,és nem ellenkezett, ha mert pacal vala? -fita már akkor, és most 1999 -december, na anyum meg a másik anyumat mentem, meglátni még ebbe a porhöüvelybe,(de ki akartam váltani a MAGYAR EGYHÁZ HIVATALOS PAPIROKAT, NA MOST NEM RÜHELY?)most elmentem a gyülekezetbe,amit apum kezdemennyezet, ki lett titltva,(MINDENHONNAN!) FITA HUNGARISTA századosként...(mühely parancsnok főnök vala)nem leszerelték, hanem nagybátyánk aki a világ létezése óta, ládd áttöri az orosz hármas gyürüt Berlynnál, haza kell menned,mert a MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖS ÉG ÉGÜNK, MEG KELL MARADNÁTÓ, na most apumék erre az évre,maradj meg! -minek? -nekünk!!! (fita, kegyetlen irgalmatlanul icckiriznek tüllünk? -mint a tüztül)
               3.: Na most tegnap este, ugy látni akartam magam nemcsak a a aaa... ahogy látnak, másik, hanem most ugyanaz az durcás kis...itt látom magam, na van egy képem, ugy 4 éveskoromba,és Pnicky festó müvész, aki ha kijött, engem akart látni, és lefényképezett, és monduk, az egy falusi suttyó gyerek, és mindig sirtam! Fita, reggel 4? -kint a kertekben, Óh terméiszet, nincsak a földbe vetett mag, 50 -100 viadala róza? Na fita, az hogy ARANY WARROSOK, csak óriási veasbeton dzsugelek, és a FÖLD ALATT-BELESÉJBE, és csak rozsda szinü, mérgezett sivatagok!!! Ami van, már ez is LOGAN RAN film!!! Fita, én a NAPPAL ÉS FÉNYE BENNEM, GONDOLKODOM!!! DOM? -MOD? Na most, ÁBRA??? Nincsak itt ne ölj, gondolátbank, s nem xexÖlj, AZ ÉG FIAI A IDÁK, AZ ÁLLATOKKAL KURNAK, ÉS MOST A KURÁSUKAT ZABÁLNAK? Fita, a NÖ VÉNYEK EGYMÁST MEG MAGUKAT POROZZÁK!? PORBÓL LETTÉL PORRÁ LESSS.. ESS? Fita,mi fényből vagyunk, és akik most... KANI BELLÁK OK? KANOK, ÉS FIGYELJUK MEG, NA ÉN AZ MELLETT VAGYOK, AMI EGY NAPKISÜLÉS ÜLÉS... VAGY HOY TUDNUNK NUK? -MEGSZABADULNI AZ ÖRÖK KÁR KÁROKTÓL, AKIK FITA, EZ EGY K.PEDOFEKA -K. MAZOHOVISTA K.SZADISTA KANI BELLÁK, ÉS AZOK MUTÁNSAI AZ, AZABB...tehát a testet--vagy anyaGod kinozni, az egyetlen valóság!!! -ha bele?- baxtak -baxxatnak?
                Innnen... NEMTUD SENKI ELHALLGATTANI, MERT MOST IS MI A MI HULLÁM SIRUNKBA SIRUNK, na apumék megsüketülök, ogy be be beee...ez szirénázás vala...SIR ÉNEK? TRÖHÁT NEKEM, HA NEM NEKED, OLYAN HOGY HALÁL NINCS, NA MOST A KÉNYESZR BEADÁST,(BAXXATÁS) ÉS ADÓZÁST, AZ MEGINT LÁDD HORVÁTH ISTVÁN HYDROGAN CARBURÁTOS, AMI BÉKÉS UT, BÉ KÉS CSA BA, NEM CSAP BELE A VILLÁM? -na ő az?
100! -oááá...
...fita,hogy ezek mennek egy uj földre (tudod mikor?- Nátod? - KLOÁKÁJUK TÁTONG) ezek fa tuskóból KŐBŐL vas karika szép leáNUK Julika, mégis kifordülne?
BBa ba ba beee...

Előzmény: repcsepista (262)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.06 -1 0 262

UFOzzuummm... miEeee... oh oh oh... bocsásatok ki sarni kell, hogy vagyok, na meg hogy nem tudok nem lenni enni, meg ogy meg ne egyelek, de etyele petyele besarok, a sarokba, Atám, a gatyám, tele, a te kezedbe adom -moda ne rohh roohh röhöhöhööö...
               4.: Kávézzuummm... szabadulni akarok, de mi az hogy szabad dulni, fulni? Most lezáródott, azaz betelt, azaz steleszar, és a felesÉgemnek igazat adok, hogy nálad csikkenebb... beszaribb nincs, ő a következő? Na fida, van a gondol lát világAInk, és csak az van, és csak azt lehetne gondolni, amit szeretnék nektek is, hogy most is, előbb szeretnék az öreg rozoga testemtől szabad lenni, de nincs olyan, hogy most azok, akikkel ÖRÖK EGY TEST ÉS FÉNY ÉS SZERETET ÉS EGY GONDOL LÁT VAGYUNK, AZOKAT EL HAGYOM HOGY VEGYÉK TŐLLEM, AKINEK A HAN GOD NEKI ADTA A FÖLDET, AZ AZ ÁBRA? - Na itt azonnal a föld -birtokosok,ami semmi de semmi gülümbün büz, mnt övék a föld, azaz akik ma is... kié a föld? Szóval, olyan van, hogy minek vagyok itt, és most az hogy, Jézus? -fita nem cifrázom, de itt minden ami intelem lenne, tegyük fff...ne mássz a fára, nem esel le, nem menj a vizbe, nem fulsz bele, kés villa ollo, nem gyerek kezébe való stbbb tbccc...de monduk az eget födlet robbasztó gépezetek, ami most... Zna arra a halluczináci pináci Kácc Mózsi, hogy ténleg Jézus én nem innen, nem ebből a világ? Fita, kié a nap? -kié a csillagok az égen, kié fény tengárok végtelen világAI? Zna most, én nem tudok lenni, gondolkodni se, a családom nélkül, sose tudtam, és most olyan nincs, hogy a kis stuncsgram megjött, de a fiaiamat se, na meg mindenki...ládd akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD KARATTYOLJON TOJJON, CSAK BE NE? -az ingem, jaja de a gatya marad?
                5.: Na most bocsánatot kérek mndenki nevében, akit esetleg, monmduk én senkit nem ismerek ugy, testben? -értitek, mert itt csak az az ismeret van? Na most, mi ez, ha ha ha...fita, apumék nem engedtek hogy ...ládd 28 éves koromba,kész, nekem ennyi ebbül elég, igen ám, de mi lett a két öcséddel, na azonnal...FITELJAL, most olyan nincs, hogy velük ezt ami most történt velem, ne tudatnám tudtukrul tul és vissza lehet menni? -igen, de most a testem előttem, és hogy mi rongallódott meg benne, ami nem sok, és vissza tudz menni, és még mindig a halált kerestem, nekem nem kell semmi, senki, de itt a szeretteim IGEN IGEN IGEN...Na fita, ott ugyanugy gondolkodtam mint most, és itt!!! Sőtt... ez olyan őrület -bődölet hogy csak a testünk nélkül, és maga a GONDOL LÁT, men ott,ahol az illető amibe bele gondol lát, és mikor Szadamot fel akasszák, nem voltam ott, hanem a kötélen amin felakasszák táncot jártam...s nemsokára Szadam is, és ezt csak gondoltatják, a következő pinnalat egy FEHÉR ARANY VILÁGBAN VAGYUNK! (de találkoztunk Sadam családjával) Na fita, állanódan szoritni kell a sggem luk,(nincsak Sadam Jitler, na most megint, ezek törölnek, mert engem érdekel csak, hogy ténleg magyar OK haza, és Szadam az vala) hogy nem tudom a gyerekémnek,mnt az enyém egybe, testvéreimnek mnd az egész egy egybe tesvérem van csak Jézim! Na most csak azok, akik az enyéimek, ami a BbLila iratokban is, én az enyéimhez jöttem, és ők hallják látják a napom? Nincsak az arcunk? Na ha engem tudz gondolni, ölni? Fita az hogy TE KANIBÁL VAGY, ÉS OLYAN HOGY TÜZEMBER, HÁT MÉG FÉNYEMBER, na nem tud olyat, zitt ha ŐK IS TUDNAK GONDÖLNI, az csak éhes dizsnő makkal álmodik?- arany bornyu, arany bika, arany város, s bolyongok a város peremén...
                 6.: Na az álmomba, olyan csoda tudomány? -technika, de az mindenki szám ára, ládd itt midenkinek kellen hogy tudja, hogy csak örök boldog élete, nemadta senii hanem van, vég nélküli, na most csak az van! Fita apumék, neked! Zna olyan nincs, hogy a HAN GOD, NEKIK ADTA A FÖLDED, ez maga azonnal, nem Isten kár rom láss, hanem ez a HALÁL, HALL ÁLL? ADÓ = HALÁL!!! De irtóra azon voltam, hogy most rögtön, még gyerek és iskolába se jártam, megtudnuk NUK? Fita, ha senki se bánt senkit, és midnenkink sajátföldje és ugy hogy midnen ami élet, az csak éltet, azaz most látod mi történik? naha nincs adó, nincs beadás, akkor csak ezt kóstold meg, na most olyan szóllő félék, valának, ami ládd mindenki akar szemet, az mag de oltványt belőle, és én ennek a magyar ok közepin áztam, és én csak azt akartam volna tanulni, mert én is nagyitom a gyümölcsöket, és monduk egy dió, egy fürt szőllő két szöcsek ciepeli egy gerndán szarásig, és kész a terülj asztalkám, na most az se...ládd ITT... fita, hogy csak az van, hogy MAKING MONEY? mak mak mak...Akik ezt létre hozták, azokra vár az arany vár, és amit itt meg kell tanulNUK, hogy össze kell olvadNUK, na most akik olvasztanak, azok vassá, VAS UT VASUK KÁiró? -válnak! Na le van irva, hogy minden vasat ekékké s monduk a TERMÉSZET szolgálat tára, ára?
                Innenn... nagy erőt érzek én mind a két karomba, na meg szarszag...szarba a haza, hol vagy Zorba, itt nem lehet nem beszarni, ládd a legbátrabbak bak... Atám a gatyám...
100! -oááá...
BBa ba ba baaa...
  ...fita de vannak szárnyas vas (pl ez ami test, ez az!!!) angyalok, és itt midnen Luczi Ferrum hal -halluniázi pináci cicis vasemberek, vasember a szerelmed? De az a film, Pitsh Black, igaz! -de mos mégis ha fényember talán a szerelmed, szereled? -a legerősebb szebb... a napnál?

Előzmény: repcsepista (261)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.05 -1 0 261

UFOzzuummm... miEeee... oh oh oh... bocsásaatok ki sarni kell, hogy vagyok, na meg hogy nem tudodk nem lenni enni, meg ogy meg ne egyelek, de etyele petyele besarok, a sarokba, Atám, a gatyám, tele, a te kezedbe adom -moda ne rohh roohh röhöhöhööö...
                 1.: 7/5. A KÉP? -előszél, hogy mi nem innen vagyok, vagyunk, - és csak látogatóba vagyunk itt, éd ténleg ez az abra ham ham ohm ohm ... nakiknak, nyakoknak adta a GOD? Fita ÁBRA, ÉS MOST NEKI ADJA GOD? -EZT A FÖLDET, ami ami? Nincsak az az USA, 1776 -hogy a magyarokkal elől, USA a magyaroké (isis visiss) és puntum?-fita, magyar OK OKe? Na most a magyar OKé, vannak magyarOK, ami most az hogy Mi is ufo-k vagyunk! zitt a HANG SULLY HOGY MI IS VAGYUNK? Ezt minden egyén egyen, de a sarát, (fita minden ami a földöng, az az övéké az avönk aluli jaké) hogy vagyok, azt magamtól kell meg kérdeznem, és MIT MOND OHM HAM HAM HAM... A HANGOM HOM A HANGOD? A HANGOM AZ ÉN HANGOM, VAGY A TE HANGOD? Fita, ábra ham ham ham...AZ ÁBRA IS EGY KÉP, ÉS A KANI BELLÁK, BELESEK KÉPE, AKIK JN -NUK8:44!!! szőke pösze kisztláNUK pöcse lett a mennaszoNUK nak nak nak... jeee...hova men, nem, nem menüük? -ürük? -kürü? Tróha, MI IS VAGYUNK, ÉS ITT MI IS VAGYUNK UGY, HOGY MAGYAR OK OKe? Az előszél, az amit belénk vernek, hogy a JUHUSUK, ládd ÉN NEM E VILÁGBÓL VAGYOK, ÉS BOCS HOGY VAGYOK, ÉS MOST MINDEN BÜDÖS, ITT VANNAK A MAGYAR OK, MI ÖRÖK KÖCSÖGÖTÖK HUSOTOK A BELETEKBE, TÖK ÉLES ...LÁDD RÖGTÖN A SZÁTOKBA SZÉT MÁLLUNK, ÉS ÖRÖKKÉ A TI HUS5TOK LETTÜNK, BIRKÁK ÉS 00 KOSOK. NA ELŐBB MEG KOSTOLTATOK, ÉS MILYEN A PÜSPÖK FALAT van büdösebb ürvözÖlek? Jövel áldott üdvözÖllek?
                2.: Na most, az amibe benne vagyok ma is és felnőttem, nem!!!-men? Most hogy ne feledjem, vissza hogy betettem ide is, na én csak a magyarOK ho ho hooo...jöttem, és itt nincs kegyelem, mi is vagyunk, na most mi ÖRÖK VAGYUNK, azok a magyarok testvéreimmel, akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZARJON ÉL ES NE ASSZON DE NEM BENÜNKET, MERT EZ OSZTÁN EGY BIKA, FFF---AZ ORA LIKA,(NEM LEHET BIKÁZNI?) amit gyerekek, és zümünk 5 éves körül, a szomszéd gyerek apukajára, (az oovádába csak a komcsik gyerekéi mehettek) ráborult a emeletesn megrakott fakocsi, hozták be munkácsról a fát, és leborult és a szomszéd gyerek apukáját megölte, és nekem, na nagyon jó, rokonom de olyan mint az édes nagybátyám vala, mindig talált valamit, ha átmentem, ami jó falat vala, és most...reggel találkozok a gyerekekkel, és meglátom a gyereket, és magától, nem akartam de egy siró görcs rohamot kaptam, és elkezdtem fff... és a gyerekek... másnap, megint s jön már a bika, fff ..az ora lika, és köztük volt a gyerek is,amit ma se értek? -mellesleg az álloimáson, ahol a fát kirakták, sok ember meghalt, bele!
                 3.: Nadon fida, most itt minden TOJÁSBÓL (colombó tojása? -fiteljal most csak USA = USE ŐSE MISE SEMMISE? MISE?) vala, ugy a himivarsejt mnt s petesejt! Na a tudomákos részébe nem menek bele, hanem hogy MAGYAR OK ISTEN OK IGACCÁBULL GATYA KORCA MIK KIK A MAGYAR OK, MI KI MOeK? Na a filmek, nem jön be a neve, de aki The Chronicles of Riddick filmbe a fő szereplő, van egy előbbi film, ha jól emlékszek Pitsh Black? - és az látt egy bollgó mint Ausztrália, na meg ez, ami a következő? ITT MIDNEN TOJÁSBÓL VALA, MAG? - dns most itt van a DÖRGEDELEM ELEM ELLEM, előbb a tojásokat lopták el, meg a kis madarainkat, ugyanis ami kialaKULLhat, az az hogy ...fita előbb midnenki füvet rágott evett, aztán növények, és onnan akik CANI BALTÁK (BÁRD SAMU BIKÁK, FITA AMIELLIK HÁZBA SZÜLETTEM, LETT A VILÁG ARMY TULAJDONOSA IGEN 9IGEN ÁRD SAMU, ÉS ONNAN UNCLE SAMU A BIKA) lettek, azok most a NÖVÉNYEVŐKET, EVŐ LUCCZION (MINDEN BE KÉP ÉS ŐK AZ ÉL KÉP)és onnan ITT VAGYUNK, MI IS VAGYUNK, ÉS SZORITOM... A LUKAM VAN?- AZ ELSŐ PINALÁT, HOGY ÉN NEM KELLEK SENKINEK, NEM LEHET AZ NEM LEHET, HOGY NEM KELLEK SENKINEK? - A KUTYÁNAK SE, na azok vagyunk!!! -kivert kutyák a magyarok, ládd reggel is, ott a kávé, te kutyafejü? Fita, be be ütött, hogy inkább PÉNZ csináltál volna, a gyerekéinek, ez az, hogy ládd VAN A RICSH DED, ÉS PORRR...
               3a a aaa..a kislány, meg háromkerekü bicgli, nem 1 mint a lunak? Fita, itt Nyájasan szól, SÓL SZÓL SZÓ, na csak az, és soha $$$... 00 e$$$... seggre ne e$$ előtükk, ne vaduljunk be,ne ugorjunk a hembergerbe fasirt, mellik jobb?- mert akkor a kakájuk se vagyunk!!! Fita, leirtam hoy egy OLYAN BOLLINGÓRA UGROTTAM, AHOL A BOLYGÓBELE ÉJBÓL,(ládd ez?) na az ami itt a testünk, az valóban LUCZI HALLUCZINÁCI PINÁZI, na vasból vas váza van, és azt ugy hogy ÁBRA, ÁBRÁM, NEKED ADOM A FÖLDET, na azt, az enémet is, itt TEGNAP ESTE ELŐ SZÉL, hogy kérjek a ti neveTEKben is, bocsánatot, és ismerjük be, hogy BÜN NŐSÖK? MENJEN TÁNCBA KI KI KIKI MOÉK BOTA, TEBUTA, AZ Ő JEGYESÉVEL, na a magyarokat, ha lenne ládd a felesÉgem s én, na fita, a magyarOk, itt volt a magyarHáz, az igazi, és kerek perec, na tegnapra találkoztam a gurunkkal, ami nálam, az ami ládd, jaja azt várták hogy itt hagy a felesÉgem, és ők átveszik a házakat, nem jött be, most többet nem állnak szóba velünk, na fiteljal, HA AZ ÉN DISZNŐM MEGDÖGLÖTT, DÖGÖLJÖN MEG MINDENKIÉ? Fita, SZELLEMEK MEK MEG MEKLIIK VAGYUNK, DE MI OLYAN, LÁDD CSAK EGY KIS UFO, A NAGY BUGABuga... egy nyil, és maga az egész ez a szargömb, deMat Teriza? -rizsákba? Na most, itt ember brrr... válógatya, az nekem... szarba a gatya? Amiról itt nagybaszó, hogy ha ketten, NA AZ MAGYARORSZÁG MENNYORSZÁG, ÉS AZ ÖRÖK NAP? MINDEN NAP? KARÁCSONY... HOL A KALÁCSOM, NAP SÜTÖTTE? -VAGY TEHÉN PALACSINTA? Fita, ha nem bántunk senkit, de most kitől kérjünk bocs, nagy vagy kicc vicc sicc...
               Innenn... Fita, mi azért vagyunk itt, hogy mindenki magyar szabad ok, vay rabUK?-faszuk -jaja de ha mi nem vagyunk?-kloákkájuk? - megbünhődte már e nép, a multat a jövendőt, nem rühely bröhöhöhööö...Atám, a gatyám... Oh seggits mi rajtunk, mi hozzád sóhajtunk, Mária zuzzott seggit? .-fita szüzön szÖlte ameg váltóJUHU? -vagy ha él, jeee hova dughatta? -fita, a kos aggancsa csa csa csa...
100! - oááá...
... fita, ezek nincsennek csennek csösznek de mindenkivel?  - és itt azt most... ami nincs nincs incs? Fita, hogy én vagyok, azt az hogy csak nektek, és ez másKÉP nem lehet!!! Fita, megint TÖRÖLTETNI akarnak, mert én is mi is vagyunk? Nafta, mafla mi ÖRÖK KÖRÖK ÖKRÖK VAGYUNK, mert csak az van!!! Tanulj tinó, ökör buuu... lehet belőled? - na most, mit nem a beletekbe? -fita egymást egyétek? -angol lukas kakas a kas nyers neked neked nyakas agykórusUK? Mennyből az angyal...
BBa ba ba baaa...

Előzmény: repcsepista (259)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.05 -1 0 260

https://easyupload.io/pdzado

ez a fájl megsérült (2021.03.13 07:02; abbol az időböl amikor a Genshin született)
*nem tudom kirakni twitterre (no more space)

ezt sem tudom kirakni, nincs hely számára a twitteren....

plutonak
Twitter Damage Report: from last party
Ship properties: Ethereal (cannot be repaired) (means delete the whole account)
Shield damage 100% (contains tolerance; refreshes every party)
Ship Hull damage 75% (contains anger; lose cannons [followers] by it)
Ship Drive damage 0% (contains téveszme towards myself; needs delete usually)
System damage 0% (contains strong shame towards myself; needs delete immidately for a long time)
Party means space battle or campaign against enemies.
Legalább 3 mezonágyút elvesztettük...
A fórumon 50%-os Drive damage volt legutóbb,..
*és tényleg nem lehet javitani, megmarad az egy-esély szabály miatt (ignores sucess)

(szellem)

Következő party júl 8 (90% eséllyel)
következő twitter téma: black hole shrink

*majd irok neked is, még nem olvastalak el.....

repcsepista Creative Commons License 2023.07.05 -1 0 259

UFOzzuummm... miEeee... van hangunk, egy hang? -aha kruczifix?- eszünk? -mit eszünk, fényt? -fény, leszünk? -napozunk? -növény bürök? -kutyát _dögöt dög? -dögölunk. kigyót, ki gyógyulunk, meg gyóNUK? -kógyit a gyik a Mo? -tro NUK nukipuzunk? 1776 Julius 4 ről, szóljon az ének, BBRita nagy bugyibá luka sarlik tágul...
                4.: Kávézzuummm... fita, ezt senki nem hiszi el neked, ami mert én se! Ezt legutóbb,többzör leirtam, a Pitu bátámmal találkoztam, és rengetek kérdésem van, és iigy távozott,(fita nincs olyan, hanem te mindig vagy nekem, én neked? ne,voltam?-na azért mit az a saeki bótos, volt nekem egy kecském) minden kérdésre a felelet benned van, na az meg hogy ho ho hooo... Ime a hellzet, én az első pinalat, amit megint állandóan ismételek győrtelek, hogy nem ebbe a VILÁG? -nem tudjátok, ha valaki nincs köztünk, ládd én, hogy a FÉNY HOANINKBÓL JÖVÖK -MENEK, és az ugy, hogy most is vissza ODA emlékszem, és most is ott vagyok, meg ti is, akik...fita én ezt soha itt hinni? -nem tudtam, hogy mégis vannnak akik ezt beszélik, mert itt minden nemcsak mulandó, hanem nincs! Most a BbLiAI idézetek,(ez egy rá adás, igen adó=halál?) csak most hogy a Mi is ufok vagyunk! -fitelitek, megéreztem rá, hogy egy nagy durung, és tMünk, az az...ládd most nagyon óvatos vagyok, mert olyan, hogy ezek mindennek kitekerték a nyakát, na meg elnyiszolják, na meg Beatlejus film, ugy forog a feje, ha lenne, és ha akarnának is, nem tudnak csak visitani, vakkantani vak vak vak...Nizzitek, én ez az éjjel is láttem, hogy én nem mernék... ládd itt én most apuék is, NE BÁNTS... ez rögtön azonnal, hogy ez MAGYARORSZÁG MENNYORSZÁG KETTŐ (örök USE A MAGYARORSZÁG ORSZÁGOK ORSZÁGA HA 1? -USA?) LENNE, de hogy miért hogy nem az, és ez az, hogy próbálom az okot megtalálni, és az az, hogy ADÓ=HALÁL!!! Fita, most hogy Julius 4. -az ami a testek, az mind egy energia doboz, és most itt, miért nincs energia?
               5.: Na ha TőRzsgyökeres magyar ok? -fita,ez az, hogy én nem tudok ezzel? -vagy ezekkel kezdeni semmit, VICCA VERCA és most ténleg, tegnap vagy tagnapelőt este, megbántam hogy xexeltem, és gyerekéinket = testvéreinket hoztuk, ide, de azonnal, az hol van? Ez a BbLiAI iratokbank, megbántam högy embert termtettek és rögtön itt a korom? Fiteljal ahogy az álmAIm alma,követik egymást, hogy az amiket kezdettül fogva, nem fura, itt ezt, azaz volt egy hasonló főrum, törÖlték, de olyan ügyesek ajjasok, meg dörzsöltek, ládd gyerek pornó képeket raktak be, és akkor azért rögtön törÖltek! Amit akarnék, hogy mikor aki ezt tudod olvasni, most a KÉP, -hogy egy gigantika óriási BUGABugánk van, azaz itt A MI A TE TIK TEK TÖK TAK STACK TUDATOTOK HOGY TE NEM GONDOLOD, AKKOR... LE MENTEK, na pauék, talán amit már be villogtam, észhez magadhoz téritők, ládd Hodász -Hádesz, az egy termény begyüjtő, na Ráhod,Ráhun...is itt amit a magyarok, hogy vagy észhez térsz,(anum, vagy ember lesz? -na a magja magyaragyamba agyara bennem, vagy megdöglesz) vagy mens le, ami borzalom, na most apumék, ott is van még (ufonk) felocsidás, láss 1986 Szilveszter, ami Benesék magyarok voltak, voltak?
                6.: Na most, a történések, ládd a MÓZI VÁSZNON,hogy most amit az éjjel, az csak az, hogy HA AZ ÁBRA? Na nagyon figyeljetek, mert EZEK AGYTRÖSZTÖK, és KÉPEKET FESTENEK, de minden feketére festve, ládd ha most, a föld országagAI gayhók? -népei...na most mivel ténleg USA FÜGGETLENSÉGI ÜNNEPNAPJA VALA, most mindenkinek MINDENT TUDNI KELLEN, ÉS OLYAN TITOK? AZ 7 SZENTSÉG TÉNLEG!!! Namost csak ÖRÖK EGY MOM, ezt röviditem,mert csak ha EGY MINT LUNAK, EGY MAGYARORSZÁG -MENNYOSZÁG VAN,NA CSAK AZ VAN? Fiteljal, én gyerekkoromba, az hogy CSALÁD, ÉS NINCS TITOK,(Prászkánk nincs tolva, értitek, csak az lehet lehet?) nizzitek miután a fiaim öngyilkosok akartak lenni, dögletes, mert ők ezt? -sehogy nem csinálják, és ahhh... ÓRIÁSI VALA, HOGY SEGGITSÜNK MAGUNKON? Na amiért maradnak, mert együtt lenni, együtt csinálni, (csak annak van értelme, ez most menne minden ISTEN ORSZÁGA... LÁTOD?, EZT NEM ELEHET LEHINNI, DE LÁTNI? Dna most élni halni, itt ha vala ezt ki meri modani, annak Holly Mary? -seggit? Sóval,abcugga uga, utltumukulla olyan hogy ÁLLAM TITOK, na ezt próbáljájjjj...NINCSAK MINDEN TITKUK NAPFÉNYRE VETTETIK,na közbe, most itt csak egyén (JézimÉN) kezdemennyezés van csak, azaz HA EGY MIND! Na az HÁLÁL = ADÓ ÓDA KÓDA, s most hogy most nem fizetünk adót? -fita (teljes a csód minden szinten téren) MOST MEGNYILLIK A SZEMÜNK, NA NEM A MENNYEK ORSZÁGAI KAPUI FAKAPU? -HANEM ÉN ONNAN, ÉS AZ HOGY NEKED A GIS GILIZTÁDON...(a teied?) NA ITT MINDEN AZZAL CSAK BIZSERGE?- LÁDD FEDDLER ON THE ROFF...
                Innen, honnan? -jaja de je hova, stova vá vá vá... aki hiszi, nem meri látni? - DE MIVEL?
100! -oááá...
BBa ba ba baaa...aha, abba!

Előzmény: repcsepista (258)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.04 -1 0 258

UFOzzuummm... miEeee... van hangunk, egy hang? -aha kruczifix?- eszünk? -mit eszünnk, fényt? -fény, leszünk? -napozunk? -növény bürök? -kutyát _dögöt dög? -dögölunk. kigyót, ki gyógyulunk, meg gyóNUK? -kógyit a gyik a Mo? -tro NUK nukipuzunk? 1776 Julius 4 ről, szóljon az ének, BBRita nagy bugyibá luka sarlik tágul...
                 1.: 7/4. A KÉP? -most szó legszarosabb értelmébe MORICKA ÁLMA VÉGE? Most az, hogy az hogy ÁBRA? Na csak magyar Isten van, az magyar -magyarok? Fita,az hogy HANG? -olyan dögletes, mert az TÉNLEG A KÉT FELŐL ANGYAL, KÖZEPIN ÁZUNK, A FELFESZIETETT (KOTLÓSÁR) HANG? Apum, mi vayunk az igazi 10 törzs szövetsÉG, de az senki meg nem meg meg nem tudhatja, na most, (igen most is, s merem a verembe reverend gerendási gondolni?)végleg nem beszéltem apummal többet ezekről, mert te zsidóbb akarsz lenni a zsidóknál? Fita, itt én senkit nem akanék sehogy még gondolLátom -ATOM MOM -BA BAMBA A BAMBA BAMBA A BANKBA? Tróha itt ami AZ EGY (JÉZIM MMM...) HANG LEHET, AZ A ZSIDÓ NÉP!? Nadon fida dzsida, CSODA csida, csitt...NA A MAGYAR OK, ISTENE TEHENE AZ A HAN -GOD? ISMERED MERED ISMERNI A MAGYAR OK ISTENÉT? FITA, SZÓLJ SZÓL SZÓ EGY SZÓT, NA AZ A MAGYAR SZÓL SZÓ BESZÉD, ÉS MEGMONDOM KI VAGY, MI VAGY, MI KI MOé? Fiteljal, ezeket NEKED TUDNOTOK TOK TOKYO (TOKAY -AYI?) KELL, MERT ISTEN CSAK BENNED, A HAN GOD, ÉS AZZAL ÉLTETSZ ÉS ÖLHECC CCC...(fiteljal, kora gyerekorom óta,mindenki retteg,még apumék is, mert visznek bennünket haza, Égi szép haza, szentek ott hona? NA MOST, az éjjel, mára, vissza hogy az IGÉRET RET NÉP-E? ÉS A IGÉRET FÖLDJE, am most midenek előtt alatt fölött mellet, meg a hang árok közpin ázunk, az árokbahárom kavics... Ó Ő VEZET, nem hanem most rögtön én ÖRÖK EGÉSZ VAGYOK, A MAGYAR OK NAPPAL, AMI NEKEM JÉZIMÉN? -MEN, NEM, EMBER?
                 2.: Apumat végül is, én is magára hagytam, mert addig is, rajtam kivül, de a két öcsémmel, nem is próbálkozott, mig engem, APUM MA IS SZERET, ÉS AZZAL, LÁDD EGYETLEN EGY MEGMARADT, JN NUK8:51? -A HANG? -A HANGOD HA JÉZIM ÉN SZERET ETET? EGYETEK FÉNYT-FÉNYEiM? Fita, itt ténleg csak EGY UT, AMI GOLGOTA ÉS KERESZT,(fita apuék, nem is gondoljam emlitsem, hgoy én több vagy kevesebb vayok, mint Jézink és én? -azaz mi vayunk stbbb... NEKEM ÜDVÖT CSAK AZ EREZ, JUHUSOMNAK SUPP SOK SEBÉBEN, GYÓGYULOK MEG TELJESEN SEN SEN SICC...Fita, apum, ezeket mind tudta, és azért,mert mi, magyarok vagyunk, nem zsidók, (EZT Ő SOSE MOMDTA CSAK AP AI NAGYMAMÁM, ÉS MINDENBÜL TÜL TUL LEHET TANULNI?A SEMI SZECSKA CSAK FASIRT CSICSKA KUBACKA?)ami fitaljal, talán ha a "zsidókat" (alkalom szüli sully a tolvajt?) szemügyre vesszük, azok a IRÁNYTÜK, (vagy az doomdsday óra mutatója?) DE MERRE MUTAT?-HÁNY ÓRA, NA EZ ŐK MOONJÁK NYOMJÁK?) Nadon fida, mert ezt most hogy ...a iraqu gyaluláskor.fita eddig minden népeket birodalmat gylulni tudtak,kivév a magyar Ok országát, mert NAP -PÁN -OK? Most az álmom, ami most vissza, az összes nyikorgásAIm, na végre, van egy topikoszkozat, (ÉN VAGYOK A CSONGRÁDI GULYÁS LEVES?) itt csak az van, minden piszok, és ti vagytok tok a pszkafAIk, faXok? Zna mára, USA = USE Ü$$E KŐ? EGY NAGY ÜST? -INKÁBB, BOSZORKAN NUK KONYHA, ÉS AZ EGÉSZ HUSÁLLOMÁNYUK NUK? EGY NAGY ÜSTBE /-FÜSTBE? -ÉS EGY OLYAN DERBŐ GULYÁS KI A GULJA, (NA TÖBBET AZ ÁBRA A FEKETE SZOBOR UK?) KOGYVALÁÉKOT (SZÖCSKE MIDNEN AMI UT ÁLLATOSZSÁGö FŐZNEK, HOGY NINCS TÖBBET, CSAK EGY JEWISH HUSLEVES,(KIVÉVE A KYY EVI JEKY JAKYYK?) AMI VISSZA, tehát... Iraqnál, hogy FEKET MAMA MEGJELENIK, ÉS SIRATJA A GYEREKÉIT, MIG MOST EGY FEKETE... na fita, ez az az fazon meg Öltözet, est tegnapra hogy elkezdődött a TRIBULLI, azaz zzz...
                3.: Na itt csak ha magyar nyilas nyálas vagy, és Isten nyila kinyilatkozTatása kása, vagy Lumumba Szása? Naz olyan, hogy ami amit ők látnak, az az hogy ELŐBB EGY FEKETE SZOBORT, KÉP? Fita, ezek valami olyan, hogy AMIT ŐK LÁTNAK, CSAK AZ VAN, és most nem akarok ciffrázni, ADÓ = HALÁL? -ÓDA KÓDA ÉS DOM -BOOK KUKTA? Na az am WE SERVE MAMA-MUMIA KESERVE JUH? Fita, hogy hogy TEREMTETTE A TERMTŐIK A VILÁGOD? UGG HOGG Ő IS DE Ő IS CIFFRÁN, MEG MURGYÁLTATTA COFFOLTATA ABÁRDÖLTE S MARCINGA... AZ ATA JUK NUK UK ÖRÖMÉRE, (meg mérettél, és kevésnek találtatá) AMI OLYAT ÉLVEZETT...MINT SOHA SENEKI VASÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSA...nekem is... Fita, most itt én apumat, végképp a faképnél hagytam, fakapu! Na van valami, ládd az hogy szeret bennünket, es me van az IRATAIKBA...nem mert ezek NEM LÉTEZŐ KÉP? -KÉPZELHETŐ?- LÉNYEK!!! Na fita, itt ami aki én vagyok, most EZT A SZOBRUKAT... na az aminek mikor a legnagyobb ...ládd a FO KAJUN (FITA ITT CSAK ŐK ADNAK KAJÁT KAJÁD?) NUK? -EGY ÉVBEN EGYZER BEMENA HOLLY OF HOLLY MOLLY MÓZIBA, NA AZ OF OV MERT HA NEM TISZTA A HUS? KÓSER, AKKOR MEGDÖGLŐTTEK, ÉS A CSENGŐ...fiteljal ez most is, apuék mikor beszélnek velem, nem hozzám??? -akkor az olyan, ládd...Óh milyen SZÉPEN csang (HA EGY, FITA EGY HANG EGY SZI VISZ JÉZIMRŐL CSEG?) az Égi kar, édes viszhangjAIval, szivembe is cseng e dal, Jézim Jézim JézimMarim seggit? Na ahogy fityelem, mert ISTEN VAGY, ÉS AZ AZ A NAP IS TEN TAN TANU TANULÓ, AZAZ SZÜLI SULLY INK, na most itt ha te ténleg NAPOZOL, akkor te nem tudz, csajk FÉNYED EDD, S MIT AKARASZ NEKEM ADNI, ami ládd a idöcsém, ha nem marcingázod a kivfeszitett juhusUK, (fita, juhusUk a király neked is?-szarik a czigáNUK?) és nem vedled a vérét s fürdÖl benne, akkor ne hivjál? Na msot megint huzom a belem, mert fita, itt a FÉNYEM, VAGY HUSÁNGOM BIG BENG BANK DANGGG...
                  Innenn... Leestek a téli (atomtél) havak vak vak vak...Hegyed völgyed betakarnak nak nak nak...
100! - oááá...
Fita, az a BBa ba ba baaa... na te fénymaGOD dal, dalolunk a harcunk szép... hacc hacc haccaca ccc...

Előzmény: repcsepista (257)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.04 -1 0 257

UFO fff... UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo...
                ...Minden Julius 4.-re... vissza emlékezek 1984 Julius 4-re éjjelre, mikor neme gyedül, na most itt kutya egyedül érezném magam, ha ez a lehetőség nem lenne,hogy mégi s tudnék ugy beszélgetni az enyéimmel, hogy had beszéljen szegény, kit érdekel, ha nem bánt senkit?
                ...Most is csak nayon röviden, ami 28 éves koromba valóban meghaltam ugy, hogy tudatosan, és most már erős rohamaim valanak, ugy hogy dobálóztam a levegőbe, és lefogtam magam, és abba kipurcantam? Most leirtam egyjó párszor mi van, de nekünk a Tőrzsgyökeres Magyar Testvérek Közös Ég, nekünk az a halál nincs, amit itt senki, senki de senki nem tud, hogy mi?
                ...Na én annak tulajdonitottam, mert tudatosan (tehát tudatosan el hagytam a testem mert kipurcant) vissza jöttem, és ezt a valamit miEeee... na mi a fényünk (JézimÉN) vagyunk, és azzal mindent tudunk és mindent ugy látjuk, hogy ez van, ez nincs! Sóval,az hogy az álmom valóság, nem ez, ezt én tudtam, de itt nincs kivel beszélgetni,hogy mi van?
               ... Naz, ekkor erre az idóra,már itt is kizártak minden közösségból, sőt ha megszólalsz, be lesz verve a pofád,és még fekete öves judóst is, aki felugrott s dobbantani akart, és eltört a lába, s igy jár aki psórul jár, de most csengettek be apuék, nem miattad!!! Fita, én nem tehetek rólla, hogy emgemet mindenek előtt, ez a táma érdekel,és csak igy tudok, NEM ÖNGYILKOS, ládd a rohamaim oka...sehol egy ember brrr...
              ...Ez tudom, most vágjátok már orba,huzd innen a beled stbbb... azaz miután ezeket kipróbálom, csak kérdeseket, utánna már ez zzz...s nem akarnak látni se, és ezt ti is tapasznyalhatjtok, mert zerintem is, fel tudom mérni, ekkora őrültséget,hallgatassátok már el ez az őrültet? -otthom a KGST minden iskulájukbubu kitiltottak...
              ...Na az hogy amit leirok,ez valóság, meg mindent amiket leirok, mert nem akaram elfeledni, előbb a felesÉgem, ird le, mert amit nem irsz le, az elmulik! Aztán egy az egyben, valóban találkoztam ÉGI (FÉNYUFO) TURUL MADÁR TESTVÉREIMMEL, amit semmit az egy örök sárgabögre görbe bögre,senkire se rá beszélni bele verni nem akarok,Isten ments!
              ...Zna most, 1984 Julius 3 -este, találkoztam azokkal, akik most mi 7ten vagyunk, és most a legmüveltebb hiresebb müvészeket nagyságokat hirességet fogjuk fel keresni, és ténleg azok kapcsolátba vannak az angyalaikkal,(na azok vannak benne a házába teste) na meg minden ami ládd a Hold aura,udvara, azok a rmajonmgóik s imádóik, és most...
               ...Na maga ezek látt a hirességek azok fent a magasságokban laknak, és akkor leritem,és meg ezek egy egy zsákutcába,(most én is) abba laknak,és most mi ki tudtuk...na mi azt ami benne van, azt ami a belseje az igazi valója, el kezdtük nyaggatni buzerálni és nemsokára FENRTRÓL EGY ÓRIÁS EZÜST...akkor azt irtam,és amit odaát ezzel,mármint nincsak meg kell jegyeznek,az agyamba be kell karcolni, na LEÁLLITOTT BENNÜNKET...
               ...Kértük, hogy adjál nekik erőt fényt, és adott! Közbe a teste még az anyagi tárgyaknak formáknak is, az a váza,ott ugyan láttuk a palotáikat de a ház az mindenkinek a teste! Most nemcifrázom mert sose lett vége? Szóval adott nekik fényt, és ÓRIÁSIK LETTEK ÉS RÖGTÖN RÁNK TÁMADTAK, ÉS ABBA A PINUTUMBA MINT EGY COLOSTOK ÖSSZE ESTEK!
               ...Na az amit a testünk, az az igazi ház, DE FEKETE MAGNES VÁZA RÁCSA VAN!- és most abba Légiói szellemei vannak, zsufolásig, és azok olyanok, mnt a üszkös fekete korom por moszatok,maszatok? Naz most... a testünk az EGY AKUMLÁTOR! Ha valaki gondolátban is, és bánt, nemtudja, az egy döglött lőtt akumlátor, csak sötét mnt az éjszaka, és nem veszi fel az fény-energiát,( hagyta hogy lemerüljön, az a halál, többet nem tudja... feltölteni? -fénnyel?) és az nélkül, fita most az angyalok, itt azok akiket humajomiDOMok, azokba amit bukott, angyalok vannak, és most ha te benned, azok ládd azoknak menni kell!!!- bizon azonnal törölni? Na most, azóta sem találtam rajtatok kivül, igen igen,senkit, és ezt a szeretteimnek, mert mindent JÓRA RÁ?---NA AMI A MAGYAR TÖRZSSZÖVETSÉG, azok ma is, ládd én csak egy kis mitugrász, apád cukrász, nem hanem szabó szab ad, de basz?-jaja meg a kisinasa inas, vót a mestersége, de ma is él, és ládd...NEM VAGY EGYEDÜL SOSE VOLTÁL? -SOSE LESSS... na téssék tessék, csak szegre ne essék?
Fita olyan hogy volt? -lesz, s mi van?
BBa ba ba baaa...

Előzmény: repcsepista (256)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.04 -1 0 256

UFOzzuummm... miEeee... America USA hol vagy, a seholba, ONE WORLDÖGÖK PISZKAFA?
                  4.: Kávézzuummm... előbb amit be akarnék villogni, ami egyre meredekebb... megemlékezünk 1984 Julius 4-re álmom, ami nekem az a valóság, mert mi emberek vagyuk? Mi is ufo-k vagyunk! Sott... UFO-k? -made in Hu? -whohohohooo... Fita, ha nem merem leirni az álmom, akkor van hogy érthetetlen, mert csak körbe akarném rajzolni? Na ez a fekete ember? -fita ezt most ugy, hogy a SZOBOR?- és most én tudok beszélni, na nem hanem kereszztül (kereszt és karad?) tudok stul látni mindenne,ami van, vagy nincs? Na ha ami, az america rica rica kukoriica derce... de előbbb...na te gondoltad volna, hogy az a fekete... olyan mint vannak az ő kori rajzok a falon, meg a faragványok, és most a következő a hellzet, ami csak Ó magyarok ó ó ó...akire jut a 102 az lett a hunyó, nincs bunyó? Csak érintem, mert nem akarok sokat...hárijányozni? Sóval,azok a magyarok, akik a Testvéri Közösségek... na az a magyarok, azok halhatatlanok! Hogy olyan ismerős, mert te is ti is azok vagytok, akik had beszéljen éljen a magyar szabadság...na azt esetleg, az összes irataimat, megpróbálnám, az összes irataimat, dicckre, és aki akarja, annak csak előállitás költség esetleg, de mondom, kellene olyan seggitÉg...na apuk most, becsngettek, tehát ez MAGYAR RULL, GONDOL KODOM KÜ DOM, EMLÉK KÜNK KÜNK ÜNK?
                 5.: Itt én kora gyerekKorom óta, hogy valami irtó ajjas test -lékek (emlék) gyilkos valami olyan büz,ha egy sluk,elájultá? Közbe, ha te benned,egy csepp vagy szikra helle is magyar vér, a pucádba,cica?- akkor te örök életü vagy, mert az is,akik a 10nyil egyeses, ládd én mingdig egyenesbe akartam lőni? -mert a burmeráng visszavág? Most hogy...fita az a FEKETE DE MONDOM, EZ EGY OLYAN ALAK, AMIT MINDEN AKIK VALLÁS ALAPITÁSOK (BÓT OK?) AZOK AZZAL A RUHÁVAL LEPELESEK LEPRÁSOK, ÉS az lenne, hogy beteg a föld lakosa, ami nincs!!! Na csak magyarul, MI AZ HOGY ÁBRA? Fita csak nagyon gyarlón tudom, de az ami amivel kezdődik minden, s az a TEREMTÉS IS, de hol vannak a teremtők,a temetőikbe? Hogy lehetsegges, és ezt senki nem is sejti, hogy az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE MIELŐTT EZ A FÖLD LENNE, DEMATARIZÁLLÓDOTT? (ezt nen láthajta senki, azaz van szemed, szemetek?)Fita, itt a HANG...ATTÓL FÜGG AMITŐL LÓG..SULY SULLY? ÁBRA? Na itt teljesen az, hogy az az Ő ŐK a teremtett lények ÁBRA, ami most...ez összevág a 1984 juhbili Julius 4 ünnepde nap, megemlékezése? Zna most, azösszes kutatásaim, ne feled, és FELDEIRÓ VAGYOK, most változott ugy a hellzet, hogy ti is akik 10 nyil kilőve, ki tudja hova nyilazik, s kit hogyan talál meg? Mi ÖRÖK EGY ÉK, EGY HAN HAN GOD, HAHA HUN GOD ÉS JÖNNEK A MAGYAR OK?
                 6.: Na ez az, ládd Jézus, de az hus, és most itt vannak akik fél állatok,(superbultra intelligénesek!!!) onnan fél gépek,hogy vannak egész gépek épek, ALIEN?- bitta!!! -azok az ALIENEK!!! IDEGENYÓK, (MIÉRT KELL NEKIK ÁLFOZNI, LÁDD MA MÁR, MOST TÖBB MILLIÓ SZEGÉN ÁLLATOK) REPTURA?- GÉNEK? Fita, mert ezek KÉPTELENEK GONDOLKODNI ls ez az, hogy al baáll lát? állát, ösztön,( biza az magasan mindenek felett??? -a lélek közvetlen kapocs az élő természettel) NEM!!! SOSE ÉS NEM IS FOG, FOG IGEN, NEKED HA LÁTNI AKAROD ŐKET, AKOR KÖDÖS,KIDIS DIK?- ÉS LÁDD SANYINK IS ELTÜNIK A KÖDBE? Nona, itt minden szellemi talámáNUK (veres kurva a bestia dögén?- aztán a bestiája is bestiállatkodik? -megrontotta?--fitlejal az állatok amik ragadozók?-xexölnek) és alkotás, de az az ...ládd amit ők mondanak azt hallod? -éárted,érted?-és ami te, te süket vak nyemec, az? Igen igen, a hanGOddal dal, pajti, daloljunk szép magyar országukról, mely a bőség kincsét ontja ránk, a szeretet, a legdrágább kincs, kincs? Drága kó az ilyen szent áldozat, mnt Betlehmi csillag, ezek soha olyat, azaz itt fény nincs,de hogy fény vesztés...Na akivel itt több mint 30 év, nekem nagyon áldásos volt,mndenkivel, jaja a zsidókkal is minden kapcsolátom, de ez a gyerek, aki ha olvassa,meglehet, most az éjjel találkoztam vele, és ugyanaz,mikor a legjobb megértás s magyar haza szeretet...azaz velem csak az lehet, és most... valamit mutatott, ami ezzel kapcslátban, de eddig mindenkit átvettek elvettek tőllem az angyalok, na őrdög az már csak ölni, a démoNUK éjjel nappal csak kinozni tud, na azután, történt hogy AZ EGÉSZ FÖLD KEREK S ÉG, most láttam a Tejutat, tehát az ez a föld, ÁBRAM, fita ez egy szobor, sőta testünk is, de az egy ház, ha te az angyaloknak megnyitod magad, akkor egy TEMT LOM UK? -muki lyuk? Fita azután, ha az angyalok beléd hatolnak 666...csak egy lomUK, butoruk ( ládd USA... egy példa mutató ország ok, MOM? piszkafa?) vagy? Moé bota te buta... Na korántsem tudtam ki bontakozni, de mindig, hogy ütközbe behozom ugyis,s lopott..fita ezért...most megprószálják mindent le taröni, nincsak neked nekem az M -lékünket? Fita, nem tudnak sehogy megöni, mert előbb utóbb mindenki érezni.szagolni fogja a szaradszaGOD?
             Innennn... Leestek a téli havak vak vak vak... Hegyet völgyet betakarnak nak nak nak...
     100! -oááá...
BBa ba ba baaa...

Előzmény: repcsepista (255)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.03 -1 0 255

UFOzzuummm... miEeee... America USA hol vagy, a seholba, ONE W9RLDÖGÖK PISZKAFA?
                 1.: 7/3. A KÉP? Mott az hogy mnden tapodt föld, ALIEN ARMYIAIK, amit ugy, hogy csak mindenütt MEGSZÁLLÓ KATONAI BÁZISAIK VANNAK, ÉS CSAK AZOK VANNAK!!! ÉS AZOK ÉLHETNEK CSAK KÖZÖSSÉGI ÉLETET, AZAZ CSAK A FÖLD VAN, ÉS A MEGSZÁLÓ az eget fülded gyarmatositó KATONASÁG OK, HOGY CSAK A TUPASZ FÖLD MARAD, A RAJTA LÉVŐ NYÜVEKET, KI KELL IRTSA,(LÁDD ŐK AGGÓDNAK A TREMÉSZET KI PUTITÁ? -NA FITELJED, MERT ITT EGY FÜSZÁL TÖBBET, HANEM NEW CHIKÁGÓK? - AZ ÜRBE? -AMI TUTAJON KÉP PEST, LER? .HOL VOLT HOL NEM VOLT? -MAGYAR OK ORSZÁGOSTOK? Mikor itt, testben bejöttem,( a nagymamám egy olyan unkát kért, akit nem lehet megölni???) NA FITA, AZ HOGY UJ HIT UJ VALLÁSRA TÜZZEL VASSAL TÉRITÓK, AZOK A SÖTÉTSÉG ÖRDÖG JANUKA HANUKA HAMUKA JN8:44!!! -az amit Atillánk álma, hogy mi a fene sötét korompor gomolyagok, na az az ATOM HÁBORUUK FELHŐK, IM ELJÖN FELHÓK KÖZT, ATOM ROBBANÁSUK...na van nekik azzal egynlő pokol doomsday GÉPEZETEIK, és az nem más mint IDEGEN ALIEN MEGSZÁLLÁS KEZDVE USA-VAL? USA? Fita, itt amerika rika, Zna az ami IDE GENYÓK ALIENEK, azok az ANGYALOK,ládd hogy tud egy angyal beszélni emberrel,na velem a kigyófajuak se beszélhetnek se senki kivéve ember? Fitaljunk,MI AZ HOGY EMBER S ÉG? Óh Égi Fény, tünj fel már az Ég övén? -na fita, az rögtön názi sss...
                2.: Fita, sokzor leirtam, hogy ha megtudják, hogy én ÖRÖK TIZ NYIL NYÁLAS VAGYOK, mi lett? Fita, mindent ami a legkisebb MAGYAR OK ISMERET, na a zsidókat az EGEKBE VÁGTÁK, mert a 12 törzs? -APUM szerint, akiket KIVÁLASZTOTÁK, ládd hallható hogy a zsidók nem kérték az DZSUGODUK... fita hogy ho hooo...na ők ha figyeLITek, apum szerint is, OSTOBA VAGY HA AKÁRKI HITE ELLEN VAGY,(ne fita, ezek tota halálra degeszre incyelkedne? -te ki tudod őket védeni?) de én nem vagyok, mert most is ha lenne olyan, HOGY HITEMBE (SICC) TE MEG INGATSZ, ÉN HÜLYÉRE RAJZOLNÁM MAGAM, ami most...Fita, tegnap mondom a kisöcsémnek, ENGEM NEM ÉRDEDEL HOGY A TESTVÉREM MILYAN NAGY, MILYEN TANULT, MILYAN NAGY TISZTELETES ÉS TISZTELETNEK ÖRVEND,HANEM AZ A KAPCSOLÁT HOGY A TESTVÉREM, ÉS ÉDES TESTVÉREM, és én mindenkinek huzom a kis lábujját, ládd...Na a kis unokája kitünő tanuló...mondom gratula, és MOND meg neki a nagybátyja gratulál, mert olyan vagy, és rám ütött, s mondom a nagy kopé Kádár .Brezsnyó saját kezülek kitüntettek (fita ellenem hergelték, és itt látod, hogy ténleg UFO fff... jön már a bika fff...az oralika fff... vayok?) csak nem gondold hogy olyan mint te...na lebaxta ugy a telefont, hogy menydörög az ágyu, vagy az utolsó füld rengés? -ami sose volt lesss...aha egy szomoru vasárnap jött meg a folyásom...fita ha a tesvérem vagy, de édes, akkor csak röhöhöhöhööö... kiröhögnél? na mindenhogy, mert nem röhöghetnél? -jaja örömödbe?
               3.: Nafta, minden Julius 4-kor, megemlékezem, hogy 1984 Julius 4re, fita, amt most mondom, az a magyar, és az VALÓBAN LÁDD AZ ÖSSZES, na most a megbocsájthatatlan BÜNÖLDRE, hogy én nem názi, hanem ÖRÖK ÉLETÜ HÜ HÖE TESVÉRETEK VAGYOK, ami ÖRÖK EGÉSZ, ÉS RÉSZEM VAN, AZ ÖRÖK ÉLET ÜNKBE? Fita MENNJ JJ BE A MENNYBE? AZ A FÉNY, ÉS MI FÉNY MAGOSOK (MAGYAR GYÁR, FÜTÖL A GYÁR KÉMÉNY UFO-k? -made in Hu? -whooo... whopp?) VAGYUNK,és előbb az anyag GOD GUKK KUKUKK? -na ÁBRAHAMIUKNAK adta a GOD AZ A HAN GOD, A FÖLDED, (DE NAP NEP NÉP NOPPP??? -FITA ITT A TURHA) ÉS TE EZT LENYELED? NEKEM NEM KELL A FÖLD MEG SEMMI SENKI CSICSKA CSICS PHICSÁJA ANÁD..,KUBAXKJ KI BAXXTA MI KI MO, NÉLKÜLED, LÁDD ITT VANNAK AKIK EZT ÉRTIK MAGYAR RULL, ÉS VISSZA SZERETNEK, DEEE..Na gülümbü a fenekük az országut és egyre tágul, megemlékezek hogy ...FITA ÉN IS AZ ÖRÖK HÜE DE JÉZIM MMM...MELL, TESTVÉREIMHEZ JÖTTEN ZSÖTEM VOLNA..., ÉS EZ AZ HOGY CSAK AZOK ÉRTENEK ÉRTHETNEK CSAK, MAGYAR RULL? Zna fita, TRÜHA ÁBRA HAMYJJUK HAM HAM HAM ...EGY EMBER, AMI NEM ANYAG,(FITA AZ AZ A FEKETE ANGYALUK SZOBORUK NINCSAK ÁBRAHAMI IZSÁK JÁKÓ DZSODUK DUK MINDENKIT MEG TUD TEREMT TEMÉKNYENYIT, JAJA NYIT ) ÉS AZOK AKIK MOST..fita,mindegy milyan ARMY JUK NUK UK? Tróha ha megengedjuk hogy valakik VIGYTÁZNAK RÁNK, (TE MI KI MOé BOTA BÓTA TE MILYJUK UK VAGY? ) RÁNK, AZOK A VASASOK ÉS VASA SOK, NINCSAK A DZSUGÁSOKNAK, NA KÉP, ---HA HELLET KELL CSINÁLNIUK? -LÁDD 2000 KM X 2000 KM X 2000... AHOVA AZ ÜRÜKBÜL AZ ARANY VÁROSUK ZUTTT...NA AZ LENNE AZ A FÖLDRENGÉS AMI SOSE VOLT LESSS...Fita, csak KATONAI BAZIK, MEG A TUPASZ FÖLD, MÉG 1 MNT A LUNAK, FÖLDÖNG FUTÓ SE, S NA MOST, ÉN IS CSAK LÁDD...EGY SZELLEM, ÉS NEM LÁTTAK, EGY GOST, LÁDD AMCSI (1776 JUH LIKA?) A SPIRIT TISZTÁK FÖLDE, AZAZ MOM MAGYAR OK ORZSZÁGOK MENNYORSZÁGOK LENNE HA LENNE?
               Innenn... Leesett a hó, havas lett határ...atomtél?
      100! -oááá... fita a levegőbe... na meg véres lábnyomok...
BBa ba ba baaa...

Előzmény: repcsepista (254)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.03 -1 0 254

UFOzzuummm... miEeee...vasasok hasasok MO vas has mo mo mo...
                 1.: Kávézzuummm... na az első álMOM. hogy voltak a keleti keresztények, és mindig voltunk mi tiz nyil egyenes, törzsgyökeres magyarok, amit nem tudok most ki beszélni, de olyan hogy a Törzsgyökereres magyarok, most azok magyar törzsek-családok ma és mindöréké, ugy van! akik Árpádi magyarok, azok keleti kersztények, de az ugy, hogy most is vagyunk 10 törzsgyökeres magyar családok, meg most vannak a keleti keresztények lekoptak? Vanna a nyugat imádó (juda first orszláNUK)kersztények, és itt... valamia mi a kettős kerszt meg hármas halom, na minket POGÁN MAGYAROKNAK TARTANAK, AZ IS IGAZ HOGY SZKITA -ZSITTYA MAGYAROK? Most csak ennyit,de mi is, jaja keleti kersztények vagyunk, na most ez az...hogy most, NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY HALÁL, NA MEG MEG KELL HALNI, ELLENBERG...Mi mindig egy az egy kapcsolát a haltainkkal is, meg ládd AZ ÉGGEL, MIND A MAI NAPIG, MEGTUDTUK TARTANI HOGY A KÖRPATKÓMEDENCÉNKBEN MAGYAR ÖRÖK EGY FÉNYÉDASANYÁNK NYELVE FÉNYE VEZET ÖRÖK EGY HANGUNK? HUNGÁRIA RIA RIA RIADALOM... A HALOTAK FEL TÁMADÁNAK, NA A HALLNAK, MEG SE HALTAK? Fita, hallám Jézim hivó szavát, te áldott sziv jövel! Magnesez, vay taszit, sőtt azonnal is késő el hallgatatni? -nem lehet,az nem lehet mi? -halál fekete a szemetek alatt? -ha lenne? Na most...jaja mnidenkinek fejet kellett hajtania, ami előbb, e keleti kerszténységben, ládd a magyar nem bánt senkit, és figyeljuk, mert azért tudok lenni, enni veletek a terülj asztalkánkról, mert ténleg, NINCS BENNE, NINCS BENNÜNK, hogy a másikunktól kuntól? - evegyük a levegőt, TE NEM BESZÉLHETSZ?
                  5.: Zömege a pogány magyaroknak, menekül, meg most akik maradtak, ládd ma is...fita én is azt mondom,keresztény vagyok, mert a BbLila ne ölj, gondolátban sem, és ne xexölj azaz ha ugy gondolsz az anyád nagyanyád hugod -testvéredre ... fita nem csak a magyar, hanem nekünk csak magyar ok testvéreink vannak! Fita, most nem tudom pontosan mit jelent a kettős kereszt, már látogattam, meg a hármas halom, csak bitta, Égi földi összeköttetés, ládd bennünket az Égienk...vezéreltek a Körpatkókümedencénkbe, na most az olyanok mint én, ma is menekülnünk kell, mert mi az hogy látók? (fiteljel, hogy tudnád el képzelni, hogy a világt, járod?)Mott... na nekem nagyon fájt, hogy a magyarok ténleg egyes egydül, és most monduk, ládd a keleti kresztények, Fercsi bátánk, de kijönni esetleg ugy ahogy én a klozetbul, meg ÉN AZ ENYIMHEZ...ezt csak azok értik, akik ládd ..itt ott, ládd MEGADJA ÖRÖK RÉSZEMET, MIKOR EL FOG JÖNNI Ő, LU FA! Nincs olyan hogy volt, majd lessz...de addig is, na meg kell halnod, hallod? Fita, ezt még jobban, mert amit...ládd csak apumék.és ugy, hogy apumat is kizárták tiltották (de hittabltákkal kezeltk,abba halt meg!) minden közösségből, mert itt a sötét szellemek, akit tudnak magukkal visznek, ládd az első pinalat nekem, mosmár tudom,hogy én... fita, amiert ide be vollogok, nekünk csak az van, napunk? -na meg szikra veti? -a szemed,szemetek, ha lenne?
                6.: Trillizizili...fita, most monduk, NA FITA, AZ HOGY EGY GIGANTIKA BUGA? -ITT AZ HOGY MEG JELENIK EGY FEKETE ALAK SZOBOR, most az az, amit hogy EGY SZOBOR LETT, A SZOBROKSZOBRA, na amit, ládd nem a szobor jött be a fénybe, ami most hanem én, mert előbb... ládd megjelenik alatta, na hogy ténleg nyélbe utik, a one world ÜR urak alma? ...na hogy fog kinézni, a ar meg adó meg armygettók, horr mega idők, vége? -apokaliptikázás... ami most az,ládd ők akik mndezet előidézték, na itt van a kinom, mert én az hogy keresztény, nekem nincs ellenségem, (ürgög.az ür az csak benend lehet!!!) de ha azt mondom,én is az vagyok (fita akersztényuralom,az nincs ördöge nélkül, na most az lenne az ataista atom hatalmak? Saron a palaesztinóikat a dzsuhgodUk adta?) hazudok? -nem mert ismét, ne ölj gondolátban sem, és ne ...apuék hagy már az stobaságGOD? (mit beszélsz?) Fita itt egy ember, meg nem szólalhat, és itt senki...nincsak olyan hogy gondol lát, nincs, és ládd Ő ŐK URALJÁK A MAGNES MEZŐKET, LÁDD A HIRADÓIK ADÓIK, ÉS ÉS CSAK AZT FIUHATOD meg nyálazhatod... AMIT A SZÁDBA ADANAK, AZAZ ITT A cobák, fita az kimondottan, vas reszelékük, na mig a hugylugsav vagy mi a vér? Sóval, fiteljal mert a legbátrabbak is, behuzzák a farkukat, azaz fita, nincsak ha halál, akkor te eleve, kukta!
                 Innenn... Na az egy NAGY SZOBOR, fita mindegy arany vagy vas vagy szar, ezek csak azzal, és most hogy lenne lelkes állat? Fiteljal, egy re nagyobb GIGANTIKA MOST A HADAROKA KOMASPÓRULJ JÁRHATNAK, ÉS A VERSENY...Na monduk, az orszok után, kina, kin a pna, na meg akta táskájukba? De van egy olyan, ládd 2030 ra, vissza NAGY GAZÁRIA, na olyan keresztény rémuralom, ami az 1000 éves juh a bilba, de juh egyse? -a bilibe? Mind meg eétték a káposztát... a fejem? -vagy a gyömölcsöm?
100! -oááá...
     BBa ba ba bell...Fita, az egy az egy halló... (telefon fülké) a zsiguletekbe találka is... fita, az emlékünket, nem lehet elvenni, mert ahoz mi is kellenünk?

Előzmény: repcsepista (253)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.02 -1 0 253

UFOzzuummm... miEeee...vasasok hasasok MO vas has mo mo mo...
                  1.: 7/2. A KÉP? KÉT RÉSZES ÁLMOM, OGY EGY VAS LUCZI HALUCZI FERRUM VASMAGOST VAS BULL BOLLINGÓ, és tegnpara 7/1. -nem a VAS SZOBOR ALAK, na az amit a BbLila lilla pnájuk KLOÁKKÁJ UK, puszik... FITA, AKI EZT MAGÁRA VESZI, azaz ezek csak szavak vak vak vak...nincs betÖlve vas golyóval, hanem fény fény fény...nyeled, vagy a hus has vas vas a ló, MO? -mo mo mo... kicsi vagolyhó nagy ott... fita az ARANY BORNYUUK -BIKA LETT, ÉS BIKA BIKA BIKA...FFF...AZ ORAUK LUK,HONNAN FU A SZÉL, JEH OVA, ÉS FŐLEG AZ ARANY VÁROS $$$.. 00 $$$... CSAK SGGRE MEG SZEGEDRE NE $$$... 00 $$$... Na tegnapra, hogy ho ho hooo...feljött az a FEKETE...FITA, A NABUGONODÓZER = STALIN EX EXXESEK SÉK SÉK SÉK, HOL A SZÉK, CSAK SZEGRE MEG SGGRE NE ESSÉK? Fita, Bobi Lázárunk, hogy a sintetike artifikak robotAIka Julika luka pu CziborGÁIk.azt hiszem az M15. -hogy aza legnehezebb eddig összetéte anya GUK? -anya GOD? KUKUKKK...(nincsak őők csináltak???) HOL A LUKUK? Fita ezek saját MAGNES TERÜKBE -IDŐ álla vsagy a nagy LUFA?-vas a LU? VANNAK, ÉS AZ ÖRÖKKÉ FOGYATÉKOS KOS? Vida kocsis lukas a kas, kirepül a pulyka kakas, szebb a páva minta?- pulyka?
               2.: Fita amiket ide be villogok,azt egy ma született fiadzott malac is rinya rinya röfff...Na AZOK A VASGOLYHÓK, amiről hogy több ilyen van mint ez a VASGOLYHO LYUK UK? -na rötön, ha te ezt tudod magadba szivni, ez friss levegő, és most te az EGEKBE BAGY, ÉS MOST MIÉRT BAGY BAXXUK ITT MAGUGUGA KUKA? NA NEM, MI NEM BAXXUNK, ÉS VÉGE? MINEK? ITT KIEMELEK, HOGY AKIK EZT A BORZALOM -BORZADÁLY VASIPART HADIPART LÉTRE HOZTÁK, most az hogy...kiemellekk, az hogy neked olyan bossvas rohadás ADÓ, azaz csak azt hogy neked...FITELJAL, AZ ÖREG NENE, MINIMUM 6 TONNÁS VASAT... VETT A VÁLÁRA? -be a bugyiba,-látod hogy kéjelegnek, na még az hatyám, Atyám a gatyám, na meg bánatos BBRIta rozsdás lukas, még nem, de tele havi izé... na bajba a haza, szarba a gatya Atám hó vagy? Na meg mester, a bősz vihar döhöng, hullámok hátán hullák...fita itt minden az, kula meg hullÁIk. GIG GAZOK? GÁZ? VÉGBÉL SZÉL? gané dombook pcze göd dörrr...Na minden, de most KIEMELEM, az hogy neked az üzemanyagért (fita minden am élelem és tápszar) fizetned kell, az az hogy AKIK VASASABBAK BAK, AZOK VAS HASÁBA VAGY!!!!!!!!!!!! +!, TE VAGY AZ ÉN GATYMBA, ZSÁKOMBA RIZSA? -Tuapsz az, hogy neked kocsid kell legyen, egyen, és azzal mindenki most VAN ALLÁH VALÓ SORREND, TEHÁT A VASAS HASAS TETŐN PLÁTOIKON KONÉK A BÜN TETŐK, TELJESEN NEMHOGY INGYEN ROBOTÖLSZ, MINDENKI MAG MAGÁ ÁT ELŐSZÖR,(FITA EZEK LUCZI FERRUM LÉTEDSITMENEK, MEN? -NEM? HANEM ELEVE HULLÁH HUKK VAGY LÁD AZ OKOS KOS? DE NEM KOSSUTTH LAJOS, A TEKED NEM OLAJOS? NA SALLAHA MONYA SALANGOS?
                 3.: MINDENEJBE AMI VAS,LEGYEN MINUMUM, MÁR AVAS,AZAZ RO-HAS, ÉS MOST...NA ITT MINDEN AMI HUS, AZ VASSZILÁNKOZOTT EREZETT DRTÓTOZOTT MEG RÁCSOS, ÉS ITT AZ AZ A TESZLA DRÓTOS FÓTOS SZABAD ENERGIA KOCSI, DE MOST FITEJJAD, MERT A VAS,SEMMILYEN ÖTVÖZETEI NINCS BENNE A FÉNYBE!!! NA A TESTÜNK AZ AZ AMIT LUCZI FERRUM HALUNÁZI PINÁCI CICIS SICCC... Most amit tegnapra, na A NAGY BUGÁNKKAL, MEG VILÁGITOTTAM, ÉS MOST VÉGE, VÉGÜK A VASIHASIÁPÁROSOKNAK (FITA MOST USE MEG RUSSIA, MIT GONDOTOL, KI MI AZ ELLENSEGGÜK, NA MOST AKIK VELEM MERTEK KUTTYOLNI KUTY KURUTTY...??? AKIK AZ EGEDBE, EZ A TE EGED, LÁDD AZ ÉG? - NEKIK A BELÜKBE, MINDENT MINDENT BELE BELE, HAS VAS SAV? Na akiket EMBER IDEGENEK GÉN? ALIENEK, AZOK FÉM ÉS ÖTVÖXEX XEXY XXX... LÉNYEK, ÉS MIBDEN ITT AMIT LÁTHATSZ, GONDÖLT LÁTHATSZ...SEMMIT!!! TITOK??? FITA OLYAN TITOK, AZ AZ HOGY TE SZEMED, KI NEM NYIHATOD HA IGEN, LÁDD A TORCSURÁT (NA ITT A PÁL PÁLD ÁTOK???) CSUDÁD, DUDÁD...FIJHATOD... AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJUK JUHUK, S HUSUK, ÖRÖK COFFÖLVE ABÁRDÖLVE BÁRD SAMUUK(SAH HAS AZ Ő NA PUK?) BIKÁK, JÖN MÁR A BIKA... Fita, itt én nem is gondolok olyat, hogy ellenseggem lenne, mert nem tudok, csak nektek csak VIRÁGOT VILÁGOT HOGY LÁTOD, TUDOK CSAK ADNI? MÁKVIRÁG? Na ez minden ami hus hussal, az vas -drótozott, és most fita, kutya harapást, szőrivel szőr, sir hogy nemzeteket supp...de a NAP NÉPÉKET, LÁDD MAGYAR OK HONA, KORA, A MI NAPUNK, MINDEN NAP, KARÁCSONT, NEM JÖN VISSZA TÖBBÉ SOHA? -NINCS OLYAN AMIT ŐK HOGY HALÁL, AZT SENKI SE TUDJA GONDOLNI SEJTENI SE HOGY AZ ŐK, A VASA SOK, VAS A LÓ, DZSUNGEL VASBETON DISZ NŐ ÓDISZ ÓLLAIK AKLAIK, KIN? A -BÁRÁNY BENT A FARKAS? Fita, csak OLYAN, MOST A FÉNYBEN UGY, HOGY LÁDD SZÓSZERINT TALLPRA MAGYAR, NA SENYINK VALAMIT KONYITOTT, MERT AFÉNYBEN NINCS ELLENÁLLÁS, ÉS MA REGGEL TÉNLEG CSAK TALLPRA ESTEM PESTEM, A SEGGEMRE ESTEM VOLNA...? Fita ezt a fiam,hogy az ürbe, nem hanem csillagok közté térben, a vas részecskék össze olvadnak, és annak is meg van az ok, és csak jó van, mert csak JÓT ÁD ADÓ, az Isten? -nem ver bottal,MOé bota te buta, debuta? FITA, A NYOMOR NO MÓR, ROM ROMBATÖKÖLŐKNEK NAK NYOMOR OKOZÓINAK... VÉGÜK, AZ ÉN VAGYOK!!! TE, TE IS UFO-K VAGY, SŐTTT...
                 Innenn... Leesett a pap az ágyról twist.. a nap az égről? -eltünt, nincs többet Karácsont? -JAJA TERÜLJ ASZTALKÁNK VISSZA...
100! -oááá...
... fita csak a VAS SOK, ládd olyan süket vak gáz, ami magától is berobbanna BANK BANGGG...BIGe BENGe BIDI BANK DANGGG...fita 30+ uj katonai bázisuk, nincsak a temérdek ÓCSKA VASIPAR PER PATWAR, ÉS KI AZ ELLENSÉG? AZ ÉG?

Előzmény: repcsepista (252)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.02 -1 0 252

UFOzzuummm... miEeee... Meg mentett eresztet erszényes lény? -hopp egy légy? -Imádd.. senkit se imádj, se képet, se faragaványukat, hanem imádják a sárukat, sárkirakat fsss...
                  4.: Kávézzuummm... vegyük mig a kegy-idő azaz az óra klattyogna? -le nem jár, most van naplemente? -de ismét fel jő kő? Sazlonnal, a márAI hegyes beszéd, hogy abba az óriás BBa baba? Megpróbálom be villogni, ami most utóbb, egyfekete SZOBOR, jelenik meg, és az ez!!! Hogy most körbe tudnám irni, hogy ténleg világos szellemek vagyunk,(fita magyar Nap Jézim, és most van a fekete szobor? -és azok mibe öltöznek vannak, van gatya) és akibe még (fénytesvére) van szeretet szikra helle, azok olyanok is, na ez valósáság, ami egy gicsit most körbe fogok, táncolni? Tánci tánci mamának, cicit ád a fianak, na ők akik felruháznak és táplál?-emlő, (emlős állat? -mama koca) Ő ők ránk gondot viselnek? Hogy most az hogy, a BBa, most a közepin vagyok, és NINCS CSAK FÉNY TENGÁRAI ára, ás áradata! Ez az. hogy a saját VILÁGOM -NAPON FÉNYÉBEN UGY VAYOK,mnt ami JUhusuk, fite ezek totál vakok is, meg ÉRTELEM NUKU, ládd ha vak vezeti a világtalant, na itt egy emberi hang, ezen kivül nincs, hogy nem lehetne, esetleg ezzel most kezdődik a tánc? Na meg a fogyatékos értelmüiket, most azok allá nyulnak, és bizseregtetik az zacskójukat pösze satuba, na meg a szárát rázza mesterséges elektromosság Cotton Otto gumia zzz....Fita, mondom éretelmi fogyatékosakat, és figyeld meg e mindenkori horrr...értel mi?-közösségeket, akiket drága pénzen meg véren vásároltattok, azaz a saját testvére -családa ki árulója lett? JUH/da? -fita, abram, vedd a zsákot bele zsizsákot és gyere fe a hegyre, szerncse, na meg nem az történik ma is, ládd az a JUhusUK, fiteljal ide csak ugy tudz, alulról? -be be beee... engejetek be,de a beletekbe beee... nem az van?
                5.: Most az hogy mielótt ma, onnan, ide bejövök, most MEGJELENT AZ A FEKETE SZOBOR, AMI KÉTSEGTELEN JA.NUK8:44!!! -KÉPE, AMI BITTA, hogy itt minden ami ember alaku, az ennek a SZOBORNAK, na a több is, azoroszlán -párducc -bakkacske aztán a HORRORRR...FENEVAD ROM ROMBA TÖK TÖKÖL? MOR MÓRA DÖGÖL, na amit reggel...Megjelenik amit most HA IDE AKAROK UGRANI,ezt szószerint értsétek, és apuék csak ugrómukus fen a fán, csak az lehecc...de fida,itt töbről lenne nagybaszó, főleg hogy mi ki MO,na te a magyarOk Magyar Isten? -fita az valóban az ÖRÖKFÉNY-NAPIS-TENÜNK, és ők kit imádnak, na meg az Isten...zitt apuékkal egy az egyben... fita szüntelen imádkozzatok,na én apuékkal vagyok, minden pinalat, és most ho ho hooo...FiteLITek, csak GONDOL LÁT EMBER VAN!!! Azaz amit most nem ciffrázok,SZELLEM EMBER, akinek fénye -napja van,AZAZ ÁLLÓ VAGY LAKÁSA, HÁZA, LÁDD... Na előbb hogy MEGJELENIK EGY NAGYFEKETE SZOBOR, DE MOST...ami érdekes a fényben, de messze a BUGABuga hatalmas ÉGI HAJÓNK, amit gigantika MAGNES KÖRÖK VESZNEK KÖRBE,(érdeskés a van Allen beltek?) AMIT SEMMI, SOHA AZ ÖRÖK EGY ÉG VILÁGON...ez az hogy AZ EGÉSZ ÖRÖK VILÁG,VILÁGMINDENSÉG..nincsak gondolátbank, amit itt, EZZEL A FEKETE ANGYALI LEPELLEL, NA AZ KISÉRT BENNÜNKET, ÉS AZT TELJESEN KI KELL TUDNUNK NUKIZNI, AZAZ EGY FÉNY FIRONBA, ÖRÖK OLYAN ERŐ FÉNY VAN, HOGY ANNAK NINCS, LÁDD A FÉNY S ÉGI TESVÉREINKNEK, NINCS SOSE VOLT LEHET ELLENSÉGE!!!
               6.: Szóval EGY NAGY FEKETE SZOBOR JELENIK MEG, na most...fiteljál, mert ezek mindenütt ha beengeditek TEMT LOP OSZT? -OSZLOPOK, és most na egy uj Ancient Alien dkumenta,és kinába ugy a 30évekbe fényképeztek le olyan... FIT TELJESEN LE ÁLLT...Piramisokat, aminek a csuccsán egy üvegkristály kup?-na most, azokon meg mindenütt...ládd van a a aaa... hogy azon keresztül árasszál be azt a fekete magnes korompor valamit, ami az Ő MESTERSEGGED MAGNES MEZEJEIKET LÉÁTRE HOZZ, ÉS TOTÁL TÖKÉLETES VAKSÁGOD, okoznak, AMI MOST... ahova be engeditek őket, ott kő kövön, ládd amcsi, a gyerekéitek nem rabSzolgAIk (bün -tető,az a rabszolga tartó, hajCsarAIk, na meg akik most nagyobb leszek, mnt? -fita minde csak lád FIN GOD durr...fitel most a finálé NUKI LÉTRA LATRAIKAT) hanem viLágröhelyköcsöGéik lettek? Fita, mert most mégis ha... na AZÉRT VAN NEKÜNK ITT, A BBa ba be belle? Zna A FEKETE ÓRIÁS SZOBOR, most láttam pontosan hogy milyen, és minden ami nagyság, az az hogy ma is felismerhetó az öltözetükról... de a hangjáról kétseggtelen! Fita ami nagyLUKat szóllá
száj, ládd az egekbe brhahahahaaa...az ürükbe, az a szaruk, meg az az a ür ürülék gödör...am most a GONMDOLÁTOD, NEM! AZ AZ AMI ...ELNYEL HA TE NEM ÉBRDSZ FE!
                6a a aaa...itt juhus apritva, kffolva abárdölve? Na a másik, az indonéz piramis, azaz hármas, aminek a közpete, az amit most gatyogok, hogy AZ A SZOBOR, VAGY BA BELL, na meg a kis belek körbe,csengenek, vida mert a HANG? AZZAL ÉS AZ AZ ABSZOLID ULTIBUNGA FEGYER!!! Szóval, most feltérképeztek,ami meglep, hogy hogy tudnak a FÉNYBE BE BE BEEE...UGRANI? Most fita, mert minden ami az ó KÉP? Vissza, nemrég VOLTAM A NAGY A FŐ FŐANGYALUK SZOBRA, ÉS MILLIÓ OLYAN ANGYALUK, AKIK ENGEM (FÉNYT NYELTEK) VÁLASZTOTTAK, akko leirtem,hogy most fent a fényben (az angyaluk angyal ami egy óriás szobruk?- vannak!!! Na itt, apuék erősen becsengóztek bá bá bell... hogy engem választottak, nert nem, fel ébredtek, (rögtön egészek ismét, ami hogy lehet el feledni?)conpEndre, nagy kolomppal, aha...te látod ezt? De, megbotlottam, és tallpra? Na itt is, ltt a temt lop oszt, azaz megosztanek bennünket, ami most ezen villogások, na az én ... fita, pösze hogy JézimÉN? -ez ha ketten, itt nincs olyan egyáltalán hogy EGY HANG? -na azzal, azaz ha hallasz, (fita e legtisztább fakir élet, és most magmba érzek? -mint egy szikra veti?) nem halsz? Na MI A NAP... CSAK A NAPPAL TUDUNK...UGY HOGY MOST VISSZA EMLÉKSZÜNK, AZOK A SZÉP NAPOK...Fita, nem sokat tudtam... de ennek hogy mi társalgunk, na meg sokan járjuk a világot? -sose vége! -na van kezdete? -központa igen, hol a pont?
                Innennn... leesett a pap az ágyról twist.. de a nap, az égről?
100! -oááá...
BBa ba be bell...harangoznak? -nem, cseng a fülem? -aha fülemüle..
    ...fita, ez ami ez a test, ez is egy Lucz Ferrrum (vas párlat por de csippel?) doboz, és pontosan láttam, hogy hogy és mira lett csinálva, hogy ki csinálta, itt apumék...monduk ez ugy hangzik, hogy te, meg én?-na az lenne, a KÉP -másod, csuszol mászol? -hasra!- kussz...
..."Ancient Aliens" is counting down the worlds top 10 Piramid sites...

Előzmény: repcsepista (251)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.01 -1 0 251

UFOzzuummm... miEeee... Meg mentett eresztet erszényes lény? -hopp egy légy? -Imádd.. senkit se imádj, se képet, se fagaványukat, hanem imádják a sárukat, sárkirakat fsss...
                1.: 7/1.A KÉP? ITT mnden mesterséges és NINCS BENNE BENNUK FÉNY, AZ ÉLET, amit akinek szeme van, rögtön lát, szmüvegen át, ne öld meg a bikát? Jön már a bika, fff...az ora lika... Fita, az összes villogásAIm -ba, hogy én ITT NEM VAGYOK, CSAK NEKTEK, AKIK HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN ÉLJEN NEM ALIEN S ÉLJEN A MAGYAR SZABADSÁG ÉLJEN A HAZA! Zna, nekük csak ÖRÖK ÉLETÜNK VAN, MERT MI A NAP -FIAI AI, AIDA? -GYEREKÉI VAGYUNK, ÉS AZT IS MI CSINÁLTJUK, NEM CSINÁLTUK ÉS FOGJUK PINÁLNI, HANEM MOST IS JÓ NAPOT, NE VEGYE LE VAGY FEL A KALAPOT, VAN KALAPJA NINCS VAN NINCS ...Most rögtön a márAI hegyek, álmom közepin ázunk, és most ugy jöttem be, el se dó dido dedo getto, mi ki MO? Hogy látod a napom? Na az ami Jn8:44! IMIGÉ? Fita, egyáltalán nem veszek részt, ebbe ami te IGÉ VAGY GÉ, NA MEG VAN A NYULNAK KALAPJA APJA KANYUL KAJLA VAGY NINCS,VAN NINCS, HA NEM IMÁDOD A KÉP? AZ Ő KÉPÜKET, NA MOST OLYAN NINCS!!! Fita, mert most luhátrull beszélek, annak aki van? A MAGYAR OK SZAMARA? Na fita, mi magyarok, mi csináljuk a napot, a csillagokat (hogy csak fényt eszünk okádunk?)és minden ami ÖRÖK ÉL!!! KÖRÖK? Fita, Atillánkék, ezt akarták és minden akik örök élnek, ládd ÉN ÉLEK NEM HALOK, MEG HALLOK HALLAK... értem, kör tempt lom oszt lopok?
               2.: 28 éves koromba, egy rohamba, na most az az...hogy most egy kis pénzt kell összevágnom, s megyek haza, és ugy mnt a nagyapámék... csak egy nádfedeles kis házikóm kerttel, és megélek rajta, ami nekem ez ami itt??? NEKEM NINCS, SEHOGY SE KELL? -NEM!!! ÉS ÖRÖK NEM, ÉS EZ MA IS SEMMIT NEM VÁLTOZOTT... AZAZ NEM TUDTAM MEG VÁLTOZNI, AMI OTTHON, MINDENKI NEKED MEG KELL VÁLTOZNOD,(dogletes most itt is elkezdték, nem élünk az ősnádasba) LÁDD ITT IS? Fita, most szimulálok, DE AZ HOGY AKÁR KIT? - OKTOALANUL MEGBÁNTOK, RÖGTÖN MOST 1001 MAMA MEDVE SEGGE, BOCCS... de most mndenki akit meg bántottam volna? -sminra! -volna! -széditesz? Na mond meg, mert engem semmi senki nem tud meg bántani, mert az meg akarnak... EL HALLGATTATNI? - sznet husuuk husánga vére nem fröcsög a szádbul bull -sit, Na fita, NE ÖLJ GONDOLÁTBANK SE! -NE XEXÖLJ...Jna most abczuzoodo ultimukiMO nincs házasságon kivül xex, és a házasság az örök, csak örök párok vannak, na most...most ha te vagy akárki az UTAMAT ÁLLOD?- AZONNAL SAKK MATT... NINS PATT, MOST DEMATARIZÁLÓDTÁL, MERT ÉN SENKIT, AKINEK VAN HANGJA, LÁDD SANYINK, ORDICCS KAJABÁLJ, ÉS HA KELL...TÁNCI TÁNCI MAMÁNAK...ELŐ A BRÁCSAD, DEHA TUDNÁL HEGEDÜLNI? -ELTÖRÖTT?
                 3.: A kis feleségem akkor jött haza, és látta hogy halot, na olyan feketés petyhedt a bőröm szine, és hivni akarja a mentőt, és most még a testem, nem éledt fel, azaz éreztem hogy a szivem dobogni kezd, és a vér ahogy hasitotta fel az ereket jojjj... de most a HANGOM, az független vala, az testemtől, és az az ISTEN?-jaja csaknekünk,márAi hegyek,akinek van, nekünk, hogy nekik, olyan NINCS, HOGY NEKED HANGOD? Fiteljatok a HANGOM, nekünk csak ÖRÖK ÉLETÜNK VALA, MERT AZT MI HANGOLJUK, LEHELL? -EGYMÁST LEHELLJÉTEK, S lehel (ll jaja el fujta a szél?-az ördög elvette) betöltve? -jaja vak tölténnyel,csak durrogunk? -az is ha adnak enni 666...feneketek pattogha kaka banggg...big bank dang danga! (ti nem látjátok,mi az a Big Beng Bang danggg...elmélet?) Na és.kezdenek kinyilni a kerti virágUK, dögszag?- vagy mákvirág másvilág de hol a mák? Fita, pontosan meg tudom láttatni nektek is, hogy miEeee...ami egy... fita, a testünk az egy olyan elektromos település ? (de ami a Matrix filmbe, csak ők át veriik,mint szaruk a szulápon maguk maguk, előzür? -ür ürülékek?) -na van a doboz, és most az hajszál dtrótozva van, ládd a Nikola Tesla drtóhálló kocsija, de most... DE AKIK ITT ÉLETET? NINCS, A ZUGGÁS BUGGÁS ÉS ISTEN KÁROMLÁS LÁSS? Na fita, most az ami a JNUK8:44? - na az egy mestersegges ges csak luka pu MAGNES -ELETROMOS GENRÁTOR... ÉS ANNAK CSAK KOROMFEKETE CSUHÁBA, ládd lehet látni a NAGY ÉPETKEZÉSEIK AIK KÖZEPETE AZOKAT AZ GÖNDÖR HAJU SZAKÁLLAT ALAKOKAT, NA AZ AMIT LÁDD EGYSZER VOLT EGY EMBER?-,SZAKÁLLA VOLT KENDER,NA MINDEN AMI ITT A MEG JELENÉSÜK, AZ CSAK TI TOK? MI TOK TI TOK? FITA TITOK, DE TI IS CSAK TOK, TKÓ? MI KI MO? Na most, az az ÖREG, GÖNDÖR HAJU SZAKÁLLAT, fita még mikor JUshusuk is ruhába, akkor az a pongyola,LEPEL?- az az!!! Na most, nekem van SAJÁT napom, és most van az ami itt a határ, na most ott...ládd mikor a szived, nem? -hanem ahol van az a a aaa...NE TOVÁBB, és most, TE ENGEM NEM CSINÁLSZ? - NEM BAXXUNK? HANEM ÉN MAGAM, MEG AKIK MAGUK MAGUK? MAGUKAT KAT? LÁDD ÁBRÁM, OTT EGY BUTA KOS IS MEG TESZI? TISZI TOSZI TOST?
               Innenn... fita,itt minden egyszer volt, hol nem volt, a DRÓTOS TÓT, seggin fót hátán fót, mégis kin vót?
100! -oááá...
... fita, minden ami a fénnyel, az a HANG -HAN GOD?- van!

Előzmény: repcsepista (250)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.01 -1 0 250

UFOzzuummm... miEeee... Örök élek iskolába jár a kába, minden nap? -iskola világ egyetem .egyetek fényt? -te azt eszel?-esszünk és amit eszünk, az vagyunk?
                 4.: Kávézzuummm... ne hibáztass, ne okolj, ne bánts, ne hibáztass (baxxas) senkit, amit most...nemcsak az hogy had beszÉljen ha nem bánt senkit, hanem olyan ismerős? Fita, amit leritam az nélkül, megszállott vagy, berottyantott lerottyant, angyali-ördögös -demonyos szelemmekkel fetrengel, és itt most azt, ahogy ma bejöttem, ebbe a vasgolyó mágnes -térbe,ami a magnes tér, teljesen el van zárkózva, tehát nincs kapcsolátba, nem hogy közvetve, hanem sehogy a nappal? Most az...tehát ma párhuzamosan, és ez egy vasmajom, na ember, hogy egy angyal, az olyan mint egy... ember de tökéletes és arányos forma.megjelenésre, ami most...Fita, az amit akarnék láttatni, az nagyon egyszerü, ha láttatok olyan KÉP, ami most megjelenés, és az az...Most jöttem be, és most azt akartam tudni, hogy hol van az, ahol amit léleknek neveznek, és igy most...Tróha van egy nagy LUCZI (NABUGONODÓZER S DAENIELLAH)HALLUCZINÁZI FERRUM SZOBOR, VAGY ANNAK AZ ÖRVÖZETEI, LÁDD... Amit Bob Lázárunk, hogy vannak nagyon super spaci anyagok, (pl, rögtön ha megkarcolod, regenálja magát, és most nekik az a burkuk van) és nagyon jó, Richard C.Hoagland-unk? -hogy van MESTERSÉGES ÜVEG KRISTÁLYUK, AMI zerinte 20 -zorr erősebb mint a legerősebb acéluk?
                5.: Amit meg ahogy be akartam lőni, most hirtelen, olyan hogy az agyam, az angyali, és mindenkibe az angyalAIk vannak, és az az ami halál!!! (fatuskó) Ez az is, hogy ahogy itt, amit ha most, ennek igy kellett történie? Naccóval, most megpróbálom csak amit mára...hogy ÉN VAGYOK AZ FÉNYÉGIENKKEL MOST A KAPOCS, (ÉGI FÉNY) és olyan nincs, hogy most nem.. ládd ha nem jövök be, akkor...most jön a KASZÁS és az egy puja szedó, ami amit irtam, hogy egy nagy angyal,na azt a KÉPet, kelti, devalóban egy nay ROBOT GÉPÜKNEK A HOLOGRAMJA!? - jaja ő a kolektor, ami ismét, ha NEM JÖVÖK BE, most azt is hogy ha innen te bemész a mennyedbe, azolyan valóban hogy belépel a FÉNY ÖRÖK HONOD, SZÓSZWRINT TÁRULJ HAZÁM, HONAINKBA, és most fida??? EZ NINCS A FÉNYBEN! Na most maga a föld, már bevilogtam,hogy legutóbb hogy láttam a MAGNES MEZŐIT!? Amit hogy a föld belséjben van KÉT ÓRIÁS GENERÁTOR, az könnyen lehet a KÉT VASGOLYÓ PÓLUS, VAGY MESTERSÉGES BEVATKOZÁS, és most...Előbb...hogy az hogy mindennap, ládd azok akik ezt velem -velünk -velük, fita a Tejutról visszajövet magyarjainkkal, elénekeltük a HimnUszunk, na azzal... most elkezdődődött..hogy azokat a salak gépezeteket, (na hogy lenne olyan, amit ezek belénk vernek???-vissza okádjuk nekik,mert nem tudtuk megemészteni?) össze olvasszuk (fita porgram fülkéájüket csak egy csók ohhh...) tehát itt nem embert ölni vagyunk (ha te tudod mi a mama mamma ...nem is lehet) és nagyon fontos...Na azok fogva tartják tested ha letestesteltek, lelket?
                 6.: Sokat karácsoltam, GONDOLKODOM KŐ DOM,NA AZ A A AAA...Fita, ezitt minden ami teremtésük, mestersegges!!! SEMMI SEM IGAZI, NEM IGAZ, CSAK NEMIGAZ? Na most... itt mindenkinek angyali -ördögi -démonyuk NUK?-váza?- Naz azzal a fekete anyaggal, teljesen elzárják az embert egymástól ládd ami itt is aKana?,-s minden emlékétől!!! UJ ÉG UJ FÖLD,NA MEGNAGYLÁBUJ. KI KANDIKÁL, A ZOKNIDBUL?- óvó gumi? -VAN ZOKNID? GATYÁD? Zna itt nem az anyaggal van dolgunk, és ezt apum, sokzor hangoztatta és sokzor leirtam, itt is, de most olyan hacc hacc haccaca... na fita, ami történik, hogy ha fényt igén-nyelsz? -látni akarok?-most kell egy szikra veti, aki ládd nekem ne gyertek ezzel a hányingerrel, fiteljal, nem ami bemen, hanem amit kiokládnak?-okádat?-fsss... TRóha az, hogy én az emlékemmel betudtam ugy jönni, hogy igaz hogy, valamit akartam csinálni, és az nekem az elős pinalat hogy tanulni akarok!!! (de kimondottan,azt ami a két nagyapám, meg a családomba tudott... Nincsak kirugtak minden iskolából is, végül az egész KGST warszaga..sava? Zna, minden a GONDOL LÁTOD? -Na azzal, mágnes teret hozunk létra,csak mi magyar RULL, az rögtön itt a napunk, na most kapunk? Fita a HUNG -HANG HUNGÁROK? Most az hogy HUNG? -az teljesen igaz, hogy a KRUCZIFIX!!! Fita, most valami olyan, hogy előbb az oááá...oázisok SÜSS FEL NAP! Zna hogy ugy ahogy látom, az az atoMOM de Atilla bomba? -tudod mikor a 12 karikás ostor csapás konditás? Fita, mi vagyunk ennek a bugának is, a közepin ázunk? -van más választásunk? Hátulsó párok, előre fsss...
                 Innenn... na amit akartam, ládd olyan hogy halál, nincs!!! Na most, azt amit a te angyalod (a testünk egy gép ép appe testben ép lélek?) az előbb a te vasrácsod, a te vasrácsod, és itt a kulcs, ládd Pietró, csak jön egy angyal? - fita, az az... hogy az már az én angyalom, (de neked is van?) ladd lady láda lom, látni akarom?
100! -oááá...
BBa ba ba bell...

Előzmény: repcsepista (249)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.30 -1 0 249

UFOzzuummm... miEeee... Örök élek iskolába jár a kába, minden nap? -iskola világ egyetem .egyetek fényt? -te azt eszel?-esszünk és amit eszünk, az vagyunk?
                1.: 6/30. A KÉP? -a képed, pofátok nagy, nem a zsemle kicsi? Zitt most az ismerősöm fia, akit 40+ éve ismerek, hogy nem érti az irkám -firkAIm, na most... a lehető legközelebb de csak GONDOL LÁT BANK? Ez most az, hogy CSAK ÖRÖK ÉLET MINDEN NAP, FÉNY NAP PÁN -PANNON OK VAN, ÉS AZ AZ HOGY MI SENKINEK NEM FIZETÜNK ADÓT, ÉS NINCS SEMILYEN FORMÁBAN,HOGY A MÁSIK MAGYAR OK TESTVÉRDET(HANG HUNG?) eszed?- KISEBBÉ TESZED TOSZOD MAGADNÁL, ÉS AKIK IGEN, AZOK FÉRGEK,ÉS TISZTIT TAN AK-T?- HULLANAK, AZAZ LERÁZZUK SÉK SÉK SÉK SEKULLÁK, MAGUNKRÓL? Na az első, a FÉRGEINKTÓL AMI KÁROS, MEG ELEMEKTŐL,(ZÖREJEK SOCK & ÖL?) MEG KELL TUDNUNK SZABAD DULNI ULNI ÖLNI? (FITA ITT ORDITVAFORDITVA, MERT AZ AMI ÖL, LÁDD KÉNYSZER MUNKA, AMI NEM CSAK ÖL NYOMORIT, HANEM KÁRHOZZ ASZTAL, JAJA ASZTALAUNK VISSZA?- VADULÁS VADITÁS ÖRÖK $$$... 00 $$$... VAKITÁS ÉS AKI NEM LÁT, AZ MÉG LÁTHAT, DE AHOZ KELL EGY HANG!!! *FITA KRUCZIFIX* Na most, amit tapasztaltam, hogy aki NEM TANUL LO? *LOW LOWE* AZOK A MINDEN KORI HORRNI HORORRR... TANULTAK? Hogy ho ho hooo...na az álmom, és annak van előszele, hogy itt minden csak forma, és külsősÉkek, ami csak egy szem fényvesztés pillantás, kisérletek, és kisértések, kis sertések sértések, szemed kiszurása?- vakitás?-szem fény vesztés!!!
                2.: Most eddig... ládd tupasz, hogy villogni, na itt az hogy mi ki MO? - a magyar, az az hogy egyszerüen, amit eddig minden aki szeret ma is engem, ugganés csak annak és azoknak vagyok, te hogy vagy? -ládd valóban, akik nem magyarok, sitt ami miatt, én vakszolhatok, VAX A VAX? XKAVANDZSUK? HA NEM BÁNT SENKIT,(KIT? -TIK? TIKI TIKI?) NA MOST KÖZTE A ZSIDÓ (IZRÁLER) MEG A PALESZTIN NEM BÜSZ A MAGYAR OK GYEREKÉINK (IK?) IS? Fita, most csak vannak a tanultak akik TANI-TAN-AKt? Fita, én az első pinalat, az első osztály első óra, ROHAMOT SZIV ROHAMOT KAPTAM,mert én képtelen vagyok, mivel abzula ultimullah a természet gyereke vagyok, mást elképzelni mint TRMÉSZET ÓH LECSŐS TERMÉSZET, NEMTUDOK MÁS KÉP? NINCS!!! Fita, az első hogy a gyerekek, na most az unoka testvérem is, (fita, hogy a saját tesvéreim, sőtt...fita, mi az ami bennünk van, lenne? -ha nem a magnes patkód, taszit, mert fel fele. de mellik fele? -le vagy fel fele? Most teljesen egyedül maradtam, mert magvakat csiráztatunk,és kié nő a legnagyobbat, ami most fita, miért hazudnék nektek, mert én is az vagyok, hogy had beszljen ha nem bánt senkit, sőttt... nemveszitek észre, hogy állan do re mi fa mászó, olvadok, ládd olyan mint aki élvez, és nem tud elélvezni, DEMONdik az is, elélveztem de nem egészen? -szárazon? Fita, előbb magnes dobozok kit kalitka vagyunk? -vagy azzal zzz...
                 3.: Most mentünk, s mindenki csiráját lemértünk, minden nap, na most az én csirám, szemünk előtt monduk egy cméter nőtt, és ezért, többet a falu gyerekéi, közte az unoka tesvérem, (fita, hallgattak és nem tudták... ládd az ufo, mnd akét öcsém saját szemével látta, és hogy ha ezvan? -akkor csak örök van, ez rögtön, ládd nyisd ki a szemed, demesz?-ami nekem nagyon fájt, ma is, hogy te nem akarsz, olyan diót mogyorót magyarjót...meg gyömölcsöket, ami ÓRIÁSI? -S MEGOLDOTTUK VELE, HOGY IGAZIBUK ANGOL KÓROS SKORBUTUS LETT MIDNENKI, MERT EGÉSZSÉG ÉG FÉNY TELEN TÁPLÁLKOZÁS, ÉS EZT LÁTHATATLAN (ISTENT SENKISE LÁTHATJA???) KEZEK OKOZZÁK, A LEVEGŐBE? Fita, mi van a LEVEGŐBE, MA IS? HIR ADÓK, DE EZ AZ HOGY MINDENEM AZ ÜR URAKNAK ADÓM MÓDA, MINDEN AZ ÖVÉK, HA TE FéLED DÖRRR... AZ ISTENED EDD? -csak a magyarOknak van, és Isten kitalálni, jaja MEG TALÁLNI MAG -AD MIT AD AZ ISTEN? Fita, itt az hogy MAG? Fita, onnan hogy minden gyerek akik ott jelen voltak, mind ellenségeim lettek,és Volt a fehér tag, a gép álliomás, most az a Mszalkai ut, köves ut,(66) és arra a részre, ahol volt a sáskás,bivalytócsa, na az kimondottan már a TszCS. -tulajdon területe, a gyerekek (fita valóban a ugy a másodikosztályba,a gyerekek kifeszitettek, és egynagykórót belemártottak a budiba,és azzal be akartak kenni, és nem tudtakhozzám érni, van isten de rögtön APUMÉK?-NA ITT IS ???) nem engedtek, és minden alkalommal az utamat állták! -és mindvéig itt is verekedések, (sfogd be a skita szitya kurvaanyád pofád) most itt valami van, azaz mindenek előtt, MAGNES ELEKTROMOS TEREKKEL KECCKE??? AZ AL LAPJA MINDENEKNEK, ÉS MOST CSAK AZZAL TUDOM MEG MAGYAR RÁZZNI, HOGY MI EZ A A AAA...fiteLITek, itt azzal kezdem, nincs oi oi AIdák erő,(mely legyőzni kis a népéért, küzd, nem meghalni ha nem hony poszlók... nem én örök élek, de ti is?- érted) hogyha nem bánt senkit, és most azok is...ládd azokat mind törÖlik, és aki hozzám szól, na most mia fene ez a zsidózás? Nem rohadás hogy mindenki kivéve az átlag ember -jószágUK, nem harapja őket? Fita, figyeljétek akik izrálert (na azokat rettegni és félni?-féltetni? -miért mitől kitől kiktől?)fita NINCS HALÁL, és itt van a játszanak JÁKÓ LÉTRÁN KIK VANNAK, A NUKISOK? - játszatnak,szaratnak, MI TECHNIKAILAG, MAGASA CSUCCS TETŐK VAGYUNK! (FITA, HIHETTEL LEHETTEK KÉPZELHETITEK HOGY TI NÁZIK? -NEKÜNK CSAK A PÉNZNYOMÁS MEG EGYVBANK,EGY ARMY, EGY LEHETET EGY PUFFF... Na fida, mi van, fita itt a kis barátunk, CSAK RABSZOLGA TARTÓ ÉS RABSZOLGA VAN? -NA MOST A RABSZOLGA ELEVE RABSZOLGA TARTÓ AKARNA LENNI? -LÁDD AKI NEMVOLT RABSZOLGA, AZ NEM LEHET RABBSZOLGA TARTÓ? MUNKA =ADÓ?
                Innnen... HANG? -fita, ha magyar vagy, vagy magyar ok, savadra vadulás láss, vaditás áss, ásd el maGOD mag-od? -vad dullás, na keressetek kutat áss,ja egynagy olyan pcze gödrott... és fulaszt bele az egész vád vad gyuladást? Most mégis... most a kis gilisztám...
100! -oááá...
...fita, akik tanultak, s most én fa kutyAIk,(dögök) de de dá! -pénz beszél, kutya fa kutya? -uuu...nincsak tegNapra UU? -egyfakutya KÉP =mind? -vas a ló?
BBa ba ba bell...

Előzmény: repcsepista (248)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.30 -1 0 248

UFOzzuummm... miEeee... Ó Ó Ó... Égi Fény, tönj fel már az Ég Övén Ó Ó Ó... UFÓ - k? -Tulrull Fény MadárAInk tur b a á b c...csacsogjááá...
                4.: Kávézzuummm... fita, M.Pita bátyám,nagyon felhivta a figyelmem a kis magyar oááá... oázisAInkra 100? -ami előbb, magyar acél vagy természetes üvegkrisistály (ai?) na van mesterséges, és itt most, minden ami épületes baramságuk, tehát itt kő kőre, és vas vasra vasalva, vesbeton dzsungeleik, minden mesterséges olyan stoba bődölet, aiDÁK, ami magától, megszünteti magát, s ennél stobbáb tovább bubb bat, cohbat? - bámulod, nem lehet kitalálni, ami nem volt, lett soha ami meg a masina ma is Siva, na azok akik Siva, azok már a a aaa... ne tovább???-nem csak a tested öli -gyilkolja kinozza,(cannibalsita?) hanem azt ami természetes benned -bennünk, a beled akarnák kibelezni? -kotorni? -MO mo mo mo...sár? Na most, amit át tudok ide paszirózni... Fita, itt semmi olyat nem hallottam, ami a szüleim körébe,pl. -Elmegyünk mi Égi honba, nem leszünk eszünk, mit? Vicca, lerirtam, hogy mikor beöltöztem feketébe, most lefotoztak, ugy, hogy mozgó felvétel, és láttam magam, azzal a fekete bevonattal (man ih black) amit akkor rögtön, meg többször leirtam, hogy az valami nyüzsgó nyüvek, az éjjali láthatalan szabad szemmel megnes korom füst bogarak, és olyan hogy egy nagy nyözsgő féreg -apró valami (na az ami a hus rajtunk, shogy nyüzsögnek a virusok baktéria és a mikró kis örök kémia -sugár -atomháboruk, na makró is???) amiről készitettek filmeket, na azt kellen mindenkinek látni, és most kinyiilna a szeme,szeMÜk, vagy a nyiri bicska bugyli a szebünbe?- nyüvek, és csüngnek, ami egy nagy fekete nyüzsgő boritás, ami monduk csüngnek csöpögnek foszlódnak ládd a a aaa... corona belétek oltottak vuruzsuk?- is, meg hullak le róllam, ami nevettek, a mieink, és pitim, birod a strapát? -brohohohooo...(fite ez az, hogy mi sose hagyjuk el, na most azért is te csak a husod, fa szod, és hol pinya?-fita, most már a husuk az egedet...na tüked satuba szára) Zna most a lényeg, hogy ebből valhalla hogy kecmerengjünk ki ki, de csak ki ki ki...MO mo mo mo... ami mi mi mi...Fita, ha meg kell halni, te gondolkozol? Fuita, mi a kruczufux xuku xuku és ábram,ved a fiad... ham ham ham... de van elég, buta kos...okos?
              5.: Fita, ez a a aaa... na ezek mikor elhagyta az a a aaa... itt most van a FEKETE HUMOONAIDOM (fény van benned?) alak, forma, és azok az angyalok, ha humanoiDom forma, na meg az ürdögök, s démoNUK? (amik nem hunanoiDom formák) Zna most amit mára,ami az hogy... mindenütt energia fosztóik kiosztóik vannak, tehat 666...ezek egyáltalán, olyan hogy fénnyel kapcsolát csak gondol lát is, NIINCS!!! Fita,hogy szellemek vagyunk, az az hogy akik akármit valamit nem akarnak látni, azok nem akarnak tudnak?- látni, és azook (ellenbeng farkuk begyuladt?) NEM TUDNAK GONDOL KODNI, ládd a HANG? (az szent iratAIk GOD ZILLA SZAGA)GOLGOTA ÉS KERESZT, DÖGSZAGA, CSAK HASRA TAPS, MEG HAS TÁNCOLNAK, Tapsi tapsi mamának, cicit ád a fiának, na Ő ŐK? -felruház, azaz testet adnak, és táplálnak? -emlő,most nézzünk magunkra, EGYMÁSRA, BE A LUKBA KÜRTŐ... kinek nincs cici -e? -00? Zna most... benne voltam az al-világAIba, ami most kellene olyan valakik, akik amit látok, letudNUK be tudNUK ugy lőni, filmezni, mint ahogy ők filmeznek... Golgota és kerszt, nekik üdvöt, csak erez...(Richard C.Ho ho ho hooo... nincsak...ha csak növény evés, akkor ők sose voltak, és ha ők, csak holtak?-na az Ég és föld teremTŐje tőke?) és csak az al világiAIjak...tehát csak MESTERSÉGES (KININ POWER IN THE BLOOD) ENERGIA, ÉS AZ AZ...amit nekünk a bevonatunk, a ivel teljesen minden energiánkat ki is le is sziják, azok az ami a rühük, ruha, (SZUHUK) ami ha nem lenne ember, akik magát vagy az utÓdát oda dobbta, akkor... Test = teszt? -azaz a KÉPed edd? -vagy géped? ---jaja most az ŐŐK KÉPed? Géped? -a husod üzemanyaGOD? Fita, ezek sintetika tetük, artifaka -robotica... na cziborGAIK?
                6.: Na ezt megint, bedobom, ami csak nagyon ugy, hogy TE CSINÁLOD MAGAD,ÉS NEKED EZ A TESTED IS, A KÉPED, KÉP -MÁSOLATOD... MOFT KI KÉPE, GÉPE, NA AZT LÁDD A TESTÜNK,AMIT RÖGTÖN, TE TUDOD, HOGY HOGY CSAK AZ ŐŐK FASIRTJA VAGY - A SÁRBEVONAT, AMI ZERINTEM, VAN A VAS ALAP,(FITA TE EGY NÖVÉNY NŐ?- VAGY, ÉS JÓ AMI PONTOSAN AZ AMIT NABUGONODÓZER, HOGY TE VAGY A FEJ, NA MOST ITT OLYAN HOGY SZILÁRD ANYA ANYAI AIAI GOD, NINCS!!! Zna azt, hogy most MINDEN AMI BŐDÖLETES ÉPÜLETEIK, azokkal energiát, ami nincs a fénnyel, még ugyzse, ha hallod hogy ez nap energiával dolgozik? -CSAK PÉNZZEL!!! Most csak DOM -OK VANNAK, S MINDENRE LÁDD A NAGY HATALMAS KŐDARABOOK DOM -BOOK EGYMÁSRA RAKVA,TEMTLOMAIK TEMT OSZT LOPOK? Na fita,az amit CC 8 8 8... van az anyapa és most ők, itt ami van, hogy MAGHASITÁS, AMIT MAGNES UUU..UIAIKKAL... Az érdekes, hogy OSZD MEG URALKODJ (KOD AZAZ TITOK?)RAJTUK, na az a MAG HASITÁS! Fita, itt mindenki mindenki ellen segge,( NINCS TÖBBET SENKINEK SALÁTA SEGGE?) és azt ugy, hogy MAGNES TEREKET HOZNAK LÉTRE, NA HOGY? HANG -GGG... (FITA,MI EZ???)Tehát az ami Isten?- csak akik magyar ok, és akik magyar RULL, ezt megint, az összes ide be villogásAIm kása, amit akarok, hogy te ha magyar vagy, te vagy!-EZT APUMÉK, NEKÜNK!!! -MARADJ...Székel népem panon ok, ott székelj...na most itt van a a aaa... sitim pitim, kész a kör? - na meg lábnyok a levegőbe... véres, aha testvéres... vagy a latrok HIMRONGYÓIK curvak vére? -RAJTUK? Na most, azt akik tudja a TITKOD? -fita, nincs olyan, és te ha most szived tiszta, mindent látol, öl, de add el, vagy edd meg magad kaka? Fita, bele bele? -se tudtam keccke...
               Innenn... na amit temtlomAiIknak, onnan okádják a fekete... lepelt mndenre, ami ládd minden ami tornyos, az az...amit most MAGMA CSERE BERE? Na minden elektró magneses meg magnesezés... jöjj hát velem és csössz...defita, ládd a két magnes patkót, ugy hoogy emsást UU a magrészecsakAIk, tossza, taszitja? Kőkövön nem marada? Jön a Mester? Mester, a bősz vihar dühöng...
100! -oááá...
BBa ba ba bell...

Előzmény: repcsepista (247)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.29 -1 0 247

UFOzzuummm... miEeee... Ó Ó Ó... Égi Fény, tönj fel már az Ég Övén Ó Ó Ó... UFÓ - k? -Tulrull Fény MadárAInk tur b a á b c...csacsogjááá...
                1.: 6/29. A KÉP? Istenek és tehenek s állatok -bestia dögjeik méreg kigyóÓgyik a MOék? Fita, itt én azzal kezdtem, mrt NEM AKANÉK EGY HANG? CSAK ÖRÖK EGY HANG? VAGY HAGTALAN, NA AZOK A TEREMTETT ÉS ALKOTOTT FORMÁIAK IÁ IÁ AIÁÁÁ... IDI NÓTÁK, FLÓTÁAIK, ÉS MIDNEN A HAN GOD DAL, TEHÁT A HANGGAL LETT LÉTRE, VAGY ISTEN??? - SZOLGÁL SZOGAI LÁTRA DE LÉTRA??? HAKI HANKI HANG KI? -AKI HA TE MAGYAR OK VAGY, TE AZ VAGY, ÉS AKI NEM EGYHANGON VAN VELÜNK, (BELÜNK?) AZ NINCS!!! - A MI SZÁMUNK? -MUK MUK MUIAIK -AZ ÉN MEG A TE KÉPEDRE, SŐTT MÉG KÉP MÁSA MÁSUNK ALYAIMÁSUK $$$... $$$ 00 $$$... még a budiba pi$$$... pise? -sistere? Hogy aki magyaRULL gondolkódik, dik? -kid?- az az Ő-ŐK KÉP mása! -és örök van, vagyunk,de az Ő ŐK? KÉP -GÉP ŐK GEPAIDÁK? Zna most miEeee... ezt hogy nekem, mert minden velem örök van,nem kezdődik meg soha vége (A AZ ÜRIBE PAP IRAT IRITÁL? -NA HOL AZ OLLO) annak, hogy ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES ÉGEM -BÉGEM NAPOM VAN, AZAZ ITT ÉN (JÉZIM JJ?) Zitt vissza... Istenek és hangzatUK, a magnes mezőkből -terekből, na tegnap van a TÉR -IDŐ, ÉS MOST ÓH TE MESEBELÜ AFRICA... Fita, ezt a gyerekéimnek, és unokÁImnak, hogy az hogy halál, olyan fog a lom se s o s -e és minden a fény ÉS NA POM, VAGY NUK UK? - tükre, na most NEKEM NEKED NINCS OLYAN HOGY HALÁL? Ezt ugy.ahogy van, mert vagy van, vagy... ???...APUMÉK, GONDOLKOZZ...NINCSAK MINDEN AZ HOGY KI TALÁL OD? -DE AZ CSAK TE TUDHATOD...KIT MIT KERES, AZT TALÁL?
              2.: Na én, csak az én hallám JJ Jézim Jn8:51 .hangját szava szavak? - át, fita ezt leirtam, a gyerekéim -ink link lank lakatos...Na most aki én vagyok mrt a magyar ok, HA NEM BÁNT SENKIT, na most másgülömbino...te gondolod hogy a zsidók gyerkéit? -vagy a palesztinók?- sehogy... semmi képpen (KÉP, van képem, bőr rajta-na az a hlál és fekete és a lepel) nem JELENHETTEK MEG AZ ÉGEN MAGYAR ÉGEN BÉGEN, TURULL MADÁR SZÁ SZARJ SZÁJJAL NYALJÁ PÉTI SÓT, GÖGI-CÉLJÉL ÉLJÉL...Na most itt vannak az (JJ) ÉJ JEL? IDEIGLENES TÉNLEG CSAK A KÉPEK -GÉPEK (NÉPEK???) MÁSOLATAIK AIDÁIK? Fita, az irásokból, ami hogy lehet ha Jézusunk ÉL? Cak vicca, Jn8:51!!! -fita, mert az hogy... 28 éves valék, és egy szivrohamba meghaltam, ugy hogy ezt én...most minden ami idő = tér? -fita bár sose lettem volna, bár ez miEeee... sose lett volna, na most a csoda,... amit nemrég, és én ezt nem tudom el hinni venni enni, hogy először is magyar -ok testvéreim mmm...találtam, (fita tupasz meg jelenésem, a feleségem most mult szombat, abzu ultmacó irita, na huzd le a tornaciód, vegyl fed fel a papucsodat... és tegnap este néztem az TBN világhálló halló halló vas a ló? -vallás lá$$ $$$... 00 $$$... ess $$$... csak sggere, ugorkára, a hócögésüknek sose vége, na most az Ég és föld fővárosa,most is borzadáll, (fita, most álnokosokodjak, mert nekem és neked? -na van puccos nyakad? -hol a fejed? - és három a kisláNUK, na a a aaa... NA FITA, MOST VAGY SOHA? Zitt én is vacchillálok, de hogy én most HANG! Naca, ÉN CAKA SZAGA AZ ENYÉIM MMM... Fita hogy én bárkit csak MEG ÉRINTHETNÉK, na leirtam, hogy azért kellett beÖltöznünk FEKETE...Fita, ezt megprószÁlom, és hogy én örök vagyok, csak örök életem IM -JÉZIM van, azt ugy hogy most is, APUMÉK CALL? -NA EZ IGY, IRTÓRA GYÖTRŐDOM SZENVEDEK, MERT A MAGYAR OK SZÜLEIMET, MEG TESVÉREIMET NEM TUDOM, SE LE SE ÁT IRNI (SIRNI) INRI? -na most szeretnék NEM lenni!!! -Na a magyarországi MAHIZ FŐ RABBIT, MEG ÖCCSÉT SZEMÉLYESEN ISMERTEM, és van akinek az Isten nem ad halált, és egyáltalán MIT (MEAT A HUSÁT) ADTA ÉRTÜK, VAGY ÉRTÜNK MAGYAR RULL?- AZAZ ITT CSAK ÖRÖK EGY HANG, JN8:51? LÁDD A LAS VEGAS 51: ÁLOM MÁS?
               3.: Na hogy nincs az amit ládd nincs semmi? (JA MINDENKIÉRT ÉRT, MEGHALT É AZ UR UK ALMA ÁLMA) Ami van, most velem, azaz 1948 Május 1? -sonnan egy ember? -ölTő, megszünik a halál!!! (fita most ha NUKIZNI ELKEZDENEK, AMIT MÁR EL KEEZTE, NA MEG VAN EGY EMBER???- A GÁTON? TUN?)Ezt most ugy vegyétek egyétek, mit-MEAT? -fényt!!! Fita, mikor találkozok, itt most itt ebben a zubboNUKba, ami időzitett BOMBA BAMBA A BAMBA BAMBA... MI VAN A BANKBA? AKI MI MAGYAR OK, NEM BÁNT SENKIT, HADD EL HADD BESZÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN AZ ÖRÖK MAGYAR OK SZABADSÁG? -FÉNYE KÉNE? FITA ÉN ÖRÖK EGÉSZ VAGYOK, MERT CSAK AZ VAN, HA TECCIK, HA NEM S EZ 2002-2-22... MINDEN A MAGA MAGA Ó ÉS UJ HAJA HAJJA HAJJA ... AZ ÉGNEK ÁLL, MERT OKA TOKA TOKJA, TOKYÓ? SZÓVAL SZÓ SZÓL CSAK A TE HANGOD HUN GOD ÉS KÉP-MÁSOD VAGY FALRA MÁZOLSTOCK MAZOVISAIK KAKIK VAGY, MÁZLID VAN? LE DÖRRR.. -FA DÖRRR... MA DÖRRR... MENYDÖRÖG AZ ÁGYU?-AZ AGYAD AGYA TOK, EGYSER VOLTAM NÁLLATOK, LESZAKADT AZ ÁGYATOK...Zna fita, most az ami...nincsak AHOZ HOGY TE LEGYÉL, MOST EZ FÉNY!!! Nagyon JJó CC... ládd 8 8 elfektetve 16? Na fita, van a mestersegges MAGNES ELEKTROMOS ÁRAM LÁSS? -OK? ÁR MEG ADÓ JUK UK? Na most, mikor kisgyerkőc voltam, a magnes patkózás...(ma is!!!)azaz az egy U? -Most itt minden ami van, SOSE S O S SEGGRE NE ESS, SOSE VOLT, VOLT? - na ha az két magnes patkót, hogy egy lett Ó belőle, (Qkör-fita én célozk senkire, ha igen állandóan az vak tölténnhyel van betülve a réz ágyuk? - na most én sehol, ezt a felesÉgem, ha te azt hiszes, hogy isten csak a BbLiások, akkor te vagy, mi? -tehát én nem vagyok sehol, a seggükbe se meg alattuk, de kakájuk se, ennivló LYUK UK, CONPRENDE ADI IA IAIDÁK END RE? -FITA MINDEN ÉS MINDENKI A HANGJA HANG?-AZ VAGY, MERT AZ A KRUCZI FIX, DE AZ A SFINK SMIRGLI LYUK UK A NYELVÜK) az az örök NAPFÉNYEK ÁRAMMALL KÖREI, és az örök, és az ami ez 0R0K K0R0K $$$... 00 $$$... segged ged deg -re, ne ess...MESTER KÉL-T? Fita, most forditsuk a két UU patkót, UN? -UK?-hogy emást TASZI LO -LAW MO MO MO... OSZD MEG S URALKÓD-UK? -RAJTUK? DE ITT MAGYAR OK, RAJTUNK? AHA AHOL MINDENKINEK CSAK NAPJA ÉS FÉNYE, LÁTOD AZ UFO-NK? Fita, minden ami KŐ KŐ?- ÉS MESTERSEGGES, CSAK SEGGBE VERŐSDIK ERŐSDIK KO KOVÖN NEM MARADT?
               Innen...csak gyerekeesen kess? - kergess... olyan hogy magyar gyerek JJ Jézim ÉNek= halál, olyant jant kurjant senki se talál? Fita, én vagyok! -de csak nekem -neked, nyakad van, kopasz naku NUKU? -kis kakas... Pulyka kakas de lukas a kass...
100! -oááá...
...Richard C. Ho mondott valamit, ami igaz, hogy amit én üvegkristály ÉGI FÉNY HONUNK,a hoNUK alja alatt? - Zna most van mesterséges, ami télneg zerinte 20 zor erősebb keményebb mndren Lu Feri farka? -acélnál, mi a cél? WCccc...
BBa ba ba bell...

Előzmény: repcsepista (246)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!