Keresés

Részletes keresés

yasha Creative Commons License 2006.04.22 0 0 371
Jah, igen, amolyan vizualis taplalek-kategoria, hosszu tavra nem kene, de lehet szingli-koromban egy liftben ragadast szivesen kiprobaltam volna vele :D
Előzmény: horec (369)
zzombie Creative Commons License 2006.04.22 0 0 370
Na erről beszélek:)
Előzmény: horec (369)
horec Creative Commons License 2006.04.22 0 0 369

Szerintem a nők úgy vannak az ilyen típusú pasikkal, mint az egyszeri ember az elefánttal: szívesen elnézegeti, de otthonra nem kéne... :-)

Előzmény: zzombie (362)
Curapid Creative Commons License 2006.04.22 0 0 368
Hűű...Miss Sárm fejűűű...nekem se jön be:D
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.22 0 0 367
És a pasi véleményét ki kéri ki? ;-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.22 0 0 366
Éjjel aludni szoktam! ;-)
Előzmény: KelemenGy (361)
Farore Creative Commons License 2006.04.21 0 0 365

énnekem spec nem az esetem =)

Az én esetem a párom =)))

zzombie Creative Commons License 2006.04.21 0 0 364
Ilyentől kétlábonjáró ösztrogénreklám leszek:))) Miért, te milyenre? Kezd olyan érzésem lenni, hogy mégse annyira tömegizlés az ízlésem..... Szal kinek milyen?
Előzmény: ViktOrsi (363)
ViktOrsi Creative Commons License 2006.04.21 0 0 363
nem vagyok kompetens a témában, de ha te az ilyen kétlábonjáró-tesztoszteronreklámokra bux...  ;P
zzombie Creative Commons License 2006.04.21 0 0 362
Crazy szerint ő nem jó pasi. Úgyhogy hölgyek, felhívás szavazásra! Ki nem szeretne beragadni vele egy liftbe???
KelemenGy Creative Commons License 2006.04.21 0 0 361
Nem csak reggel. Éjjel is. Az éjjeli karbantartás csinálta az okot a reggeli karbantartáshoz :)
Előzmény: Törölt nick (360)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.21 0 0 360
Reggel karbantartás volt a zindexen, de már rendesen működik.
Előzmény: ViktOrsi (356)
Farore Creative Commons License 2006.04.21 0 0 359
ez jó =)))))
Előzmény: zzombie (358)
zzombie Creative Commons License 2006.04.21 0 0 358
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsárol a világháború után.
A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
Felszólítják.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor idejöttünk a Kárpátmedencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólást jegyzõkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell.Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzõkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor idejöttünk a Kárpát medencébe , az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A román küldöttnek már vörös a feje, üvöltve kifakad:
- De hisz akkor még itt sem voltunk!!
Mire a magyar:
- Na ezt vegyék jegyzõkönyvbe!
zzombie Creative Commons License 2006.04.21 0 0 357
Igen, nekem se tudta megjeleníteni az ékezetes betűket, és bár a kedvencekben láttam, hogy ide te írtál utoljára, nem jelent meg a beírásod. Vmi karbantartás volt délelőtt és sztem fejreállt a rendszar.
Előzmény: ViktOrsi (356)
ViktOrsi Creative Commons License 2006.04.21 0 0 356

mostmár nem is tudom be merjem-e írni...

inkább nézzétek meg a képet, az magáért beszél (remélem)

http://img234.imageshack.us/my.php?image=clipboard25wm.png

ViktOrsi Creative Commons License 2006.04.21 0 0 355

Ez kész!

a zindex teljesen zizi...

ezt a hozzászólást egyszer már beírtam, meg is jelent, aztán meg 10 sec múlva eltűnt

Szóval, nektek is így néz ki?

ViktOrsi Creative Commons License 2006.04.21 0 0 354

Embörök... nektek is ilyen marhaságokat ír a zindex?

yasha Creative Commons License 2006.04.19 0 0 353

Egy verlazito cikk a Philips-rol.

Elmennek ezek a busba...

http://index.hu/tech/mp3/adblokk06041/

Curapid Creative Commons License 2006.04.13 0 0 352
:-// Érdekes :-//
Előzmény: Crazyworld (351)
Crazyworld Creative Commons License 2006.04.11 0 0 351

A macskás témához. :) Hasonló érdekesség:

"Zöld Magazin"

Sziámi krokodilikrek

Egy thaiföldi krokodilfarmon sziámi krokodilikrek láttak napvilágot. A furcsaság a dologban az, hogy a farm vezetői nemzetközi segítséget kérnek a csípőjüknél összenőtt ikrek szétválasztásához. És hogy ez miért furcsa? Hát azért, mert a farm ezeket az állatokat húsukért és bőrükért tenyészti. Évente 20-40 000 krokodilbébi születik a Samut Prakan krokodilfarmon, melyeknek egy részét a turistáknak mutogatják, de a többséget megnyúzzák és megfőzik, hiszen Ázsiának ebben a szegletében a krokodilhús ínyencségnek számít. A Bangkok szomszédságában található farm igazgatója, Uthen Youngprapakorn most interneten keresztül keres olyan orvosokat, akik képesek szétválasztani az ikreket, akiket, ha életben maradnak Csengnek és Engnek keresztelnek a mellkasuknál összenőtt, 1800-as évek végén született híres ikerpár után.
"Évente 20-40 000 krokodil születik itt, de ez az első ikerpár, akit láttunk és az állatorvosok a farmon nem tudják, mit kezdjenek velük" - nyilatkozta az igazgató. "Szeretnénk tanácsot és segítséget kérni, hogyan tarthassuk őket minél hosszabb ideig életben, hogy tanulmányozhassuk viselkedésüket."
A 17 cm hosszú, 70 gramm súlyú ikrek külön belső szervekkel, ám egy vastagbél-rendszerrel és egy kloákával születtek. A dolog szomorú oldala az, hogy nemzetközi segítség ide vagy oda, feltehetően ők is a fazékban végzik majd.
(2001. június 26.)

Dorinesz Creative Commons License 2006.04.10 0 0 350

Lécci szavazzatok a macskámra a fotópályázaton!

http://www.haziallat.hu/index.php?menu=galeria&kategoriaido=1&kepido=2134782716&osztas=8&szam=32&irany=1&rendez=1

Köszi szépen!

Dé.

Farore Creative Commons License 2006.04.10 0 0 349

Attól, hogy Erdély megkapja az autonómiát miért mennének el a multik??! *nagyonnagyonértetlenülnéz

Az autonómiát csakis Románia adhatja meg nekik, ez rajtuk múlik. Nekünk csak az a dolgunk, hogy az erdélyiek mellé álljunk, erkölcsileg támogassuk őket, ne pedig hátráltassuk.

Miért lenne Magyarországnak rosszabb, ha Erdély autonóm lenne??? *megintnagyonértetlenülnéz

Ugyanúgy Románia része lenne, csak úgy, mint nálunk anno a Horvátok Nagymagyarországon belül volt a Horvát állam, ugyanígy Románia területe lenne, de állam az államban. Nem értem, miért lenne ettől nekünk rosszabb? Légyszíves magyarázd meg hogy gondolod.

Előzmény: KelemenGy (348)
KelemenGy Creative Commons License 2006.04.10 0 0 348
A papról semmi rosszat nem írtam, sőt. Nagy általánosságban semmi közöm a valláshoz, az egyházhoz meg pláne nem, de ez az atya egy igazán jó és szimpatikus ember, és ez teljesen független bármiféle politikától. Nem is feltételeztem róla semmit, hanem konkrétan beszélgettem vele, ő maga mondta a saját szájával, hogy nem szavazna "Orbánékra".

A másikra már inkább nem reagálok, mivel egyrészt nem kenyerem a politika, csak nagyon minimálisan érdekel, másrészt meg utálom, ha beskatulyáznak. Zzombie-t már beraktad a kozmopolita dobozba, engem meg ezzel a Kádári politikával kis híján a kommunisták közé. Azt mondod, hogy mi csak a baloldal szövegét írjuk (ez persze igaz is lehet, mivel a jobboldalé semmennyire sem szimpatikus), miközben te se csinálsz mást, csak a jobboldal szövegét írod le úgy, hogy az néhol betűre egyezik azzal amit a tévében mondanak a jobbos fejesek.

"Az idegenek lelkivilágra nagyon érzékeny vagy, de a saját honfitársaidéra meg nem."
Megint állítottál rólam valamit, amiről semmit se tudsz. Szerinted ez így korrekt?

"Vagy tán attól félsz elmenne innen a mekdonáldsz és a hasolnó multik? Sajnos nem mennének sehova. Kell nekik a piac."
Részben igen. Azt kellene belátnod, hogy ha ezek a befektetők elmennek az országból (piacot máshol is megtalálják), mert elmennek, ha nem kapnak normális feltételeket, akkor összeborul a gazdaság, ez meg a magyaroknak lenne rossz. A románok engem sem érdekelnek, ne aggódj ezen, felesleges. Egyszerűen a saját hazámat féltem, mert szerintem az, amit ezzel a nemzetegyesítéssel kijelöltek, az rossz irány és többek közt nekem is rossz lenne. Ha ezt megcsinálják, akkor tényleg rosszabbul fogunk élni, mert nem nagyon lesz miből élni. Tulajdonképp megint visszakanyarodunk az EU-hoz (egye fene, rámfoghatod, hogy kozmopolita vagyok), ami minden olyat meg fog adni az erdélyieknek, amit a kettős állampolgárság megadna, viszont ha megvonja Mo-tól a támogatásokat, akkor abba megintcsak Mo-fog belerokkanni.
Szép dolog érzésekről, meg trianonról beszélni, csak nem sok realitása van. Nem mondtam azt hiszem sehol, hogy a végcéllal nem értek egyet (max a szavazati joggal nem), de ezt nem oldhatjuk meg úgy, hogy közben az anyaországot tesszük tönkre. Ez már tényleg senkinek nem lenne jó. Se az itthoniaknak, se az erdélyieknek, se a vajdaságiaknak, senkinek.

Itt azt hiszem tényleg befejeztem ezt a témát.
Előzmény: Farore (319)
Farore Creative Commons License 2006.04.10 0 0 347

Egy biztos, ha lemented és kinagyítod láthatod, hogy a kép minősége mindenhol ugyanolyan....... Én már játszadoztam képretussal, összemosással, stb, de ha másik képről akarok egy részt beilleszteni nehéz az egészet egy minőségre. Nem csak javítani nehéz egy kép minőségét, de rontani is =)

Ettől függetlenül lehet hamis persze.

Már kíváncsi lennék rá =)

Előzmény: Farore (346)
Farore Creative Commons License 2006.04.10 0 0 346

mittudom én, csak azt mondtam mi van odaírva

egyébként meg nem macskaszem az az 1, ami van neki

Egyébként fingom nincs hogy alakulhatna ki ilyen.... radioaktív cucc, tán röntgensugarazás csomó×....

Amúgymeg orr nélkül még simán élhet, ha a száján vesz levegőt =D

Nem mondom hogy igazi kép, de azt sem, hogy nem.

Amilyen világban élünk simán megeshet, de persze az is, hogy vki ezzel szórakozik.

Amíg nem biztos hogy igazi vagy nem, addig bármi lehet.

Előzmény: Crazyworld (345)
Crazyworld Creative Commons License 2006.04.10 0 0 345

Egy szemmel, orr nélkül? Ne csináljuk már! Hiszen az orra előbb fejlődik ki, mint a szeme, ráadásul tényleg érdekes lenne, ha ekkora korban ennyire ki tudná nyitni a szemét...

Nagy baromság az egyész! :D Ha orr nélkül megérné azt a kort, hogy így kinyíljon a szeme, akkor gratulálok neki!:)

Előzmény: Farore (343)
Crazyworld Creative Commons License 2006.04.10 0 0 344

Jajj, ne haragudj! Annyi topic van kedvencben, hogy sokyzor átfutok valamelyiken, elfelejtem... :S

Persze, él! De megkaptam a mailedet is, majd kikutatom, és felhívlak!

Előzmény: RJancsi (340)
Farore Creative Commons License 2006.04.10 0 0 343
Az orrára azt írták, hogy orr nélkül született
Előzmény: Crazyworld (339)
zzombie Creative Commons License 2006.04.10 0 0 342
Érdemes lenne elküldeni a www.urbanlegends.hu site-nak, ők kinyomozzák a kamugyanús képeket. Esetleg a Snopes.com-nak, ők ugyanezt csinálják, csak ez már külföldi oldal.
Előzmény: Crazyworld (339)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!