Keresés

Részletes keresés

kutyimaci Creative Commons License 2010.10.17 0 0 3495
Szia.

Zsuzsiéknak is nagyon jól sikerült.
A talajmenti terminátor itthon maradt.
Teljesen egyedül csináltuk, nem kellett a bírót nyálazni.
Előzmény: sütimaci (3494)
sütimaci Creative Commons License 2010.10.17 0 0 3494
Gratulálunk......
Gondoltam hogy megoldjátok sikeresen.
Egyébként melyik megoldás jött be a nyálazás vagy Alvinkát is elvitted és súgott.
Még egyszer nagyon gratula.
Zsuzsiéknak hogy sikerült?
Előzmény: kutyimaci (3493)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.17 0 0 3493
Sziasztok!!

Köszönjük mindenkinek aki ma gondolt ránk. Megérte. Joy 98 pontjával a legjobb vizsgázóóóóó. Ilyen fiatal blökinél ez szép teljesítmény.
E.
Előzmény: kutyimaci (3492)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3492
Most megköveznek az állatvédők: saját ötletem volt:)
Előzmény: macipofa (3491)
macipofa Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3491
Hol mondták neked , hogy élő állatot vegyél játéknak? Bár Joy megérdemli....:-)
Előzmény: kutyimaci (3490)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3490

Szia Suzy!

Enyémek is így mutatnak, csak már nagyobb a méretkülönbség. :)

A jön-jön hun-hun nagyon jóóóóó Sütimaci.

Hallotátok már milyen hangja van a tasmán ördögnek? Alvinka ereiben biztosan csörgedezik ez a vévonal is. Áll szemben az újfoundlandival, aki békésen szunyál és ezen az ördögi hangon magyaráz. Közben a pofáját csipkedi. Hallom miko Joy megelégeli. Határozott jól irányzott ökölcsapás. Vagy eltűnik a feje a szályában:) Szeintem tudja, hogy a tacsinak nulla esélye van mert mindig nagyon óvatos. Hát még amikor lendületből akar vele játszani, azt nagyon szeretem nézni...

Előzmény: Suzy41 (3489)
Suzy41 Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3489
A képek meg lemaradtak!

Előzmény: Suzy41 (3487)
feketepanda Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3488

:)))

És most komolyan...jön a tél. Ha leesik a hav, tegyetek hámot a blökikre...na ott megmutatják mire valók:)) Az engedelmességin tanultak frankón kamatoztathatók egy-egy szánkós bulin. Andriska idén szánkóba lesz fogva:) Bölény méretű mellkasa van, fiaim már alig várják, hogy baromkodhassanak vele:)

Előzmény: feketepanda (3486)
Suzy41 Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3487
Szép estét mindenkinek!
Úgy látom másoknál is előfordul a kiskutya nagykutya páros.
A képeken Giorgio és Zeusz páros.
feketepanda Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3486

Na kész vagyok....csak röhögök:))) Elképzelem Alvinkát, amint halált megvető bátorsággal eljut a csibészkarig...pörög-förög a csibész vele és lobogó fülecskéibe belekap a szép....szinte lírai...ő mindekötben morog vérbe forgó szemekkel. :)))))))))))))))) kész vagyok...leamortizáltam magam most a röhögéstől:)))) Hajrá Alvin!!! Edi és sütimaci...ez nagyon jól esett:))

pussza:))

Előzmény: kutyimaci (3483)
feketepanda Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3485
:))))))))))))))))))))))))...Alvinka:))) Ilyen jót rég nevettem:)))) Köszíííííííí:))))))
sütimaci Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3484
Nekünk is van egy palota-taccsi keverék kutyi.
Ö ébreszti fel a fundit.
Erre szokták mondani hogy a kiskutya úgy ugat, jön- jön, a nagy meg azt hogy,
hun-hun.
Sokkal éberebbek mint a nagyobbak.
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3483

Szia!!

Nekem van tacsim. 4hónapos. Nagyon nagyon kemény kis dög. Ő lehet, hogy őrző védőzős lesz. Alvinkának hívják. Ez nem vicc  :)

Nagyon gyosan tud futni, csak nem nagyon halad mert rövid a lába. Füleibe belekap a szél...

OFF

Előzmény: sütimaci (3482)
sütimaci Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3482
Szia Pandamami
Na tessék beindult a képzeletem nekem is.
Szekrény méretű kigyúrt biztonsági emberke befordul a sarkon mindenféle
ketyerével az oldalán és a feszes póráz végén egy 3,5 kg-os vicsorgó taccsival.
A törvénytelenséget elkövető egyén ennek láttán vagy térdre veti magát és könyörög az életéért vagy halálra röhögi magát.
A fotókon tökéletesen látni hogy Dag védelmezőn áll a gazdi ellőt de nem hivalkodón.
Kell egy kis iskola a kezelhetőség miatt és a vizsga is az elért eredmények véget.
De fajtánkénti besorolás szerint.
Hajrá lányok.
Előzmény: feketepanda (3481)
feketepanda Creative Commons License 2010.10.15 0 0 3481

Akkora kalandok és gondolatok, hogy jegyzetelnem kellene!  Ez a "halálra nyálazzák" szállóige lesz:))))

Le kellene vinni a képzőket Délegyházára...megtudnák a fundi nevelési irányainak alapjait...Istenem mit agyalnának:) Azt csak az tudja, aki látott már vízparton megfeszült testtel figyelő fundit, aki önállóan dönt és vízbe veti magát a következő pillanatban - na itt van a cápa filmek zenéje - elkapja a fuldoklót (annak tűnő mindegy mit) és kicipeli a partra....s ha ez meg van, békésen megrázza magát és boldogan leül...igen a gazdija lábára:)) Nem kell hullára dícsérni, nem puncsol elismerő simikért vagy jutalomfalatokért, egyszerűen genetikai kódja alapján teszi a dolgát.

Az agility pályán játszadozni izgalmas és van is értelme, mert akadályokat kell legyőzni, rutint szerez a kutya..stb. De aki csibészelésre akar rábírni egy fundit, én esküm fejbelőném:) Évszázadok alatt a nyugodt, embercentrikus egyedek lettek továbbtenyésztve. Vannak temperamentumos vonalak, viszont ők is csak nemi hovatartozásuk alapján a rivális konkurenciát böffenthetik le....stb. Ha egy fundit csibészelésre akarnak rábírni, kipróbálni, sztem minimum vasorrú bábát kell játszon mágneses mezőben. Mi van???...ez kell látszon rajta. Ha közömbösen viselkedik, kíválóan kezeli a helyzetet. Ha hallanánk a gondolatait: "ez hülye" arcot vághat:)) Felméri a helyzetet és dönt: nincs veszély. Nagyon okos Dad:)) Te akarod, tudja, hogy csak játék, teszt...hát old is meg:))

Szorítok a vizsgátokért, tuti menni fog, össze vagytok nőve. Oszt télen engedd kibontakozni fundi kanhoz méltó "enyém a nő" vénáját és összeáll az engedelmes, védő-birtokló felnőtt pasi kép:))))

Előzmény: macipofa (3480)
macipofa Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3480

Képzeld a múltkori foglalkozáson megnézték , ki az akinek javasolják a további tanfolyamot(örző-védő). A legvérmesebb egy tacsi volt. Dad ahogy osont a fickó bottal és zörgött, inkább félre nézett, majd belépett a hátam mögé...Odjam meg én. :-). Majd a zsákmány megtartás volt.... Az se ment... nem harapott rá a rongyra...

Viszont az agillitit élvezte... a kedvence a kuszó kukac....Igaz vállban kicsit szűk...

Előzmény: sütimaci (3478)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3479
Elképzeltem: ahogy a két kan a földre dönti a bírót és bevetik leghatásosabb fegyverüket. Halálra nyálazzák:)
Előzmény: sütimaci (3478)
sütimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3478
Beleolvastam a vizsgátokba hát nem egyszerű az biztos.
Ha kekeckedik a bíró kutyákról póráz le aztán meglátjátok mit
fut százon jegyzet füzettel.
Egy kalappal nektek.
Előzmény: kutyimaci (3477)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3477
Köszönjük Sütimaci!!!
Előzmény: sütimaci (3474)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3476

Macipofikám!

Igen olvadok, de nem azért mert rossz hatással vagy rám.  Sőt...

Egyszerűen levesz a lábamról mostanság ez a kis pasi. Teljes a szerelem.(azért még én vagyok a góré)

E.

Előzmény: macipofa (3475)
macipofa Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3475
Mert, rossz hatással vagyok rád.....Olyan kemény voltál, mint a vidia,mikor megismertelek. Most meg....elolvadsz, mikor ránézel...:-)
Előzmény: kutyimaci (3473)
sütimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3474
Hajrá lányok
Nagyon szurkolunk nektek.
Panda mami az a szerencse hogy ez a szépség is fiú mert ha leányzó lenne már
nyomnám is a kapu csengőt nálad. Meg még a vitéz úrnál ki kel élvezni a kamaszkor
minden eseményét. Tanít bennünket rendesen de piszkosul élvezzük.
A vizsgázóknak meg aki nem látta nézzétek meg a Brit x faktorból ezt a párost.
Ember és kutya közti tökéletes összhangot ritkán látni.
Itt található :
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=SGq1641reC8&feature=channel" target="_blank"></a>
Van róluk több is.
Sziasztok
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3473

Jesszus!!!

Hatalmas baba, csodaszép. Lassan öntudatára ébred. Lesz  dolga a gazdinak.

Joy most azt játsza, hogy ő kisfiú. Igazi ölbemászós, egyfolytában dörgölödzik és boldog boldogtalan nyakába ugrik. Igazi óriásbébi. Egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne vegyem ölbe. Ezt most mindenki képzelje el:)

E.

Előzmény: feketepanda (3472)
feketepanda Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3472

Hajrá!!!!

Mi meg csak itt növekedünk-növekedünk:)) A Nagy varázsló...alias Magicien - MÁGUS. Már tud utánozva lihegni, lepisilni elbambulva mindent és persze bosszúból is. Elém áll, addig szugerál míg ráfigyelek...leengedi a derekát, lekonyul a farka és boldogan pisil...mit pisil! Hugyozik!:)) Igazi pasi...öntudatos, boldog 11 hetes fiú.

Előzmény: kutyimaci (3467)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3471

Tényleg ügyességi. 

E.

Előzmény: kutyimaci (3470)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3470

Bocsánat, ezt nem tudtam. K99 vizsgaszabályzatban engedelmes kettesnek van íva. Asszem.

Mindját megnézem:)

Előzmény: macipofa (3469)
macipofa Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3469

Én is szétestem tegnap. A kezem baromira fájt. Tele voltam orvosságokkal. Nem tudtam koncentrálni...Csoda lesz, ha meglesz a viszga.

A miénk Ügyességi 1  :-)

kornél88 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3468

Menni fog az:)

Hát akkor hajrá:)

Előzmény: kutyimaci (3467)
kutyimaci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 3467
Szia!!

Mi sajnos nem. Viszont lehet nekünk drukkolni más miatt: vasárnap engedelmes/1-es vizsgát teszünk Joy-al. Nagyon nagyon izgulok. A kutya mindent tud, én rontok időnként. Tegnap volt az utolsó pótló foglalkozás. Szétesek...
Macipofáék engedelmes/2 !!!!!
Hajrá Fundik!!!!!!!!!!!!
Előzmény: kornél88 (3466)
kornél88 Creative Commons License 2010.10.13 0 0 3466

Sziasztok:)

Megint pang az oldal....:(

Ám ezért én megkérdezem, hogy ki megy 7végén a komáromi kiállításra????

üdv

Kornél:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!