Gratulálunk...... Gondoltam hogy megoldjátok sikeresen. Egyébként melyik megoldás jött be a nyálazás vagy Alvinkát is elvitted és súgott. Még egyszer nagyon gratula. Zsuzsiéknak hogy sikerült?
Enyémek is így mutatnak, csak már nagyobb a méretkülönbség. :)
A jön-jön hun-hun nagyon jóóóóó Sütimaci.
Hallotátok már milyen hangja van a tasmán ördögnek? Alvinka ereiben biztosan csörgedezik ez a vévonal is. Áll szemben az újfoundlandival, aki békésen szunyál és ezen az ördögi hangon magyaráz. Közben a pofáját csipkedi. Hallom miko Joy megelégeli. Határozott jól irányzott ökölcsapás. Vagy eltűnik a feje a szályában:) Szeintem tudja, hogy a tacsinak nulla esélye van mert mindig nagyon óvatos. Hát még amikor lendületből akar vele játszani, azt nagyon szeretem nézni...
És most komolyan...jön a tél. Ha leesik a hav, tegyetek hámot a blökikre...na ott megmutatják mire valók:)) Az engedelmességin tanultak frankón kamatoztathatók egy-egy szánkós bulin. Andriska idén szánkóba lesz fogva:) Bölény méretű mellkasa van, fiaim már alig várják, hogy baromkodhassanak vele:)
Na kész vagyok....csak röhögök:))) Elképzelem Alvinkát, amint halált megvető bátorsággal eljut a csibészkarig...pörög-förög a csibész vele és lobogó fülecskéibe belekap a szép....szinte lírai...ő mindekötben morog vérbe forgó szemekkel. :)))))))))))))))) kész vagyok...leamortizáltam magam most a röhögéstől:)))) Hajrá Alvin!!! Edi és sütimaci...ez nagyon jól esett:))
Nekünk is van egy palota-taccsi keverék kutyi. Ö ébreszti fel a fundit. Erre szokták mondani hogy a kiskutya úgy ugat, jön- jön, a nagy meg azt hogy, hun-hun. Sokkal éberebbek mint a nagyobbak.
Szia Pandamami Na tessék beindult a képzeletem nekem is. Szekrény méretű kigyúrt biztonsági emberke befordul a sarkon mindenféle ketyerével az oldalán és a feszes póráz végén egy 3,5 kg-os vicsorgó taccsival. A törvénytelenséget elkövető egyén ennek láttán vagy térdre veti magát és könyörög az életéért vagy halálra röhögi magát. A fotókon tökéletesen látni hogy Dag védelmezőn áll a gazdi ellőt de nem hivalkodón. Kell egy kis iskola a kezelhetőség miatt és a vizsga is az elért eredmények véget. De fajtánkénti besorolás szerint. Hajrá lányok.
Akkora kalandok és gondolatok, hogy jegyzetelnem kellene! Ez a "halálra nyálazzák" szállóige lesz:))))
Le kellene vinni a képzőket Délegyházára...megtudnák a fundi nevelési irányainak alapjait...Istenem mit agyalnának:) Azt csak az tudja, aki látott már vízparton megfeszült testtel figyelő fundit, aki önállóan dönt és vízbe veti magát a következő pillanatban - na itt van a cápa filmek zenéje - elkapja a fuldoklót (annak tűnő mindegy mit) és kicipeli a partra....s ha ez meg van, békésen megrázza magát és boldogan leül...igen a gazdija lábára:)) Nem kell hullára dícsérni, nem puncsol elismerő simikért vagy jutalomfalatokért, egyszerűen genetikai kódja alapján teszi a dolgát.
Az agility pályán játszadozni izgalmas és van is értelme, mert akadályokat kell legyőzni, rutint szerez a kutya..stb. De aki csibészelésre akar rábírni egy fundit, én esküm fejbelőném:) Évszázadok alatt a nyugodt, embercentrikus egyedek lettek továbbtenyésztve. Vannak temperamentumos vonalak, viszont ők is csak nemi hovatartozásuk alapján a rivális konkurenciát böffenthetik le....stb. Ha egy fundit csibészelésre akarnak rábírni, kipróbálni, sztem minimum vasorrú bábát kell játszon mágneses mezőben. Mi van???...ez kell látszon rajta. Ha közömbösen viselkedik, kíválóan kezeli a helyzetet. Ha hallanánk a gondolatait: "ez hülye" arcot vághat:)) Felméri a helyzetet és dönt: nincs veszély. Nagyon okos Dad:)) Te akarod, tudja, hogy csak játék, teszt...hát old is meg:))
Szorítok a vizsgátokért, tuti menni fog, össze vagytok nőve. Oszt télen engedd kibontakozni fundi kanhoz méltó "enyém a nő" vénáját és összeáll az engedelmes, védő-birtokló felnőtt pasi kép:))))
Képzeld a múltkori foglalkozáson megnézték , ki az akinek javasolják a további tanfolyamot(örző-védő). A legvérmesebb egy tacsi volt. Dad ahogy osont a fickó bottal és zörgött, inkább félre nézett, majd belépett a hátam mögé...Odjam meg én. :-). Majd a zsákmány megtartás volt.... Az se ment... nem harapott rá a rongyra...
Viszont az agillitit élvezte... a kedvence a kuszó kukac....Igaz vállban kicsit szűk...
Beleolvastam a vizsgátokba hát nem egyszerű az biztos. Ha kekeckedik a bíró kutyákról póráz le aztán meglátjátok mit fut százon jegyzet füzettel. Egy kalappal nektek.
Hajrá lányok Nagyon szurkolunk nektek. Panda mami az a szerencse hogy ez a szépség is fiú mert ha leányzó lenne már nyomnám is a kapu csengőt nálad. Meg még a vitéz úrnál ki kel élvezni a kamaszkor minden eseményét. Tanít bennünket rendesen de piszkosul élvezzük. A vizsgázóknak meg aki nem látta nézzétek meg a Brit x faktorból ezt a párost. Ember és kutya közti tökéletes összhangot ritkán látni. Itt található : <a href="http://www.youtube.com/watch?v=SGq1641reC8&feature=channel" target="_blank"></a> Van róluk több is. Sziasztok
Hatalmas baba, csodaszép. Lassan öntudatára ébred. Lesz dolga a gazdinak.
Joy most azt játsza, hogy ő kisfiú. Igazi ölbemászós, egyfolytában dörgölödzik és boldog boldogtalan nyakába ugrik. Igazi óriásbébi. Egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne vegyem ölbe. Ezt most mindenki képzelje el:)
Mi meg csak itt növekedünk-növekedünk:)) A Nagy varázsló...alias Magicien - MÁGUS. Már tud utánozva lihegni, lepisilni elbambulva mindent és persze bosszúból is. Elém áll, addig szugerál míg ráfigyelek...leengedi a derekát, lekonyul a farka és boldogan pisil...mit pisil! Hugyozik!:)) Igazi pasi...öntudatos, boldog 11 hetes fiú.
Mi sajnos nem. Viszont lehet nekünk drukkolni más miatt: vasárnap engedelmes/1-es vizsgát teszünk Joy-al. Nagyon nagyon izgulok. A kutya mindent tud, én rontok időnként. Tegnap volt az utolsó pótló foglalkozás. Szétesek... Macipofáék engedelmes/2 !!!!! Hajrá Fundik!!!!!!!!!!!!