Felhívnám a figyelmet Xhakára, akit régóta többen is el akartak küldeni a klubtól. Észhez tért, és nélkülözhetetlen tagja lett a csapatnak (miután kapott maga mellé egy igazi védekező középpályást.).
Ige,s e mellett fel sem tűnt,hogy a harmadik toljuk les volt és Sakat felrúgták a tizenhatoson belül következmény nélkül.Semmi,csak a szokásos eccsunk az ÖT n
Azért ne menjünk el amellett, hogy erősen véleményes volt a gólunk visszafújása. Egykori játékosok többsége szerint jogtalanul vették el tőlünk a gólt.
Csak nekem sejlik fel egy bizonyos meccs, amikor Freddie vitte kapura a labdát még a meccs elején, Rio meg elgázolta, egyből piros helyett minden mehetett tovább?
Undorító angol játékvezetés. Pedig talán már ufórájli sincs. De a szelleme tovább él.
Egyébként is ritkán nyerünk az OT-n, de tegnap én is a naivitást éreztem a csapaton. Tudtuk, hogy kontrákból lehet esélyük, erre az első gólnál Gabriel kiront, majd nem sikerül megszereznie a labdát. A másodiknál Lokonga egy egyszerű passzt rontott el. Harmadik előtt pedig lehoztuk az összes kp-n stabilitást nyújtó játékosunkat. Szvsz Zina és Lokonga közül egynek maradnia kellett volna, vélhetően az ukránnak, mert Lokonga igencsak elfáradt.
Nketiah-t korábban hoztam volna, Vieirát pedig nem itt kellett volna debütáltatni, bár nyomokban megmutatta mire lehet képes, ha lesz játékideje meg kis izomzatot rápakolunk.
Még mindig mi vagyunk elöl, jöhet a bounce back Fat Frank Evertonja ellen. Ha a NLD-ig 7-0-1-es mérleg lesz ebből, azzal én elégedett leszek.
Kár ezért a 2 buta kontragólért, aki nézte a meccset láthatta ki a jobb csapat csak ki kellett volna használni főleg a második félidő elején. A végén ez a hármas csere nem jött be, Ramsdale hülyeségeiből előbb utóbb kapunk majd egy gólt.
ez a Villa keret papíron mindenképp erősebb, amit Gerrard hoz belőlük most ki. Dean Smith-t ugye egy ennél kisebb hullámvölgynél rúgták ki, noha nála mutatkoztak már taktikai elemek és match management is. Liverpoolban már Klopp utódjaként állították be Gerrard-t, ehhez képest nehéz eldönteni hogy ő, vagy Lampard tud-e kevesebbet kihozni az adott csapatból.
Graham Potter hozzájuk képest brillírozik a Brightonnal, valamint Eddie Howe is megérdemelten kap szárnyra a Newcastle-el. önmagában hja, a játékosi múlt nem garancia az edzői sikerre.
A mai meccsen nem volt olyan meggyőző a játék (Partey és Zicnhenko hiánya érződött) mint az eddigi mecseinken, de hátrányból fordítottunk, amivel tavaly voltak problémák. Ødagaard zseni volt ma is, nagyon nagy fogás volt a srác. Nketiah jól szállt be most is, remélem legközelebb már a gól is összejön.
Saka mellé, mögé jó lenne egy védő, mert őt az eddigi meccseink alapján a tavalyihoz képest szürkének érzem továbbra is.