Utoljára nyáron voltam az underdogson. Rengeted old játékot szedtem le akkor.
Hitman inkább kivárom mígolcsó lesz a JA2 eredeti.
Merre van az a Tesco, megkérdeztem egy csajt, aki arra járt. Erre visssza kérdezett: Milyen új Tesco?
Sziasztok!
Közeleg a karácsony az UB meg sehol! 8-(((
Ave,Bogarzt:Nekem 1.06 os verzió van meg cd-s(crackelt)és néha órákig gondolkozik az,hogy klépek három mező!!A zene nem csak szektor átlépésnél szól!!Az egész harc alatt,sőt még a stratégiai térképen is!Az elején és a végén is van vidoe!
Sziasztok!!!
Nekem is 1.03 ripem van. Netről szedtem le, de hogy honnan, azt nem tudom megmondani. Volt már nekem is, hogy frankón kilépett, de ez nálam általános, mivel nem sok időm van a vindózomat abajgatni, ezért olyan nagy katyvasz már az egész, hogy nem csak ebből a programból ugrál ki. Gyakran mentek:-) A rollerkószteres tájkúnnál is kifele ugrik, pedig az fullcd.
Nekem nincs más bajom vele 1ébként, csak hogy voodoo rush alatt elkeni a texturát a kurzor alatt, de ezt kibirom. Music meg egyéb addonokat mellőztem. Így igencsak halk a játék, néha egy-egy "oh shit!" és "we got company" felkiáltástól eltekintve csak a lépek nesze hallatszik. Most épp Almában szívok (mg mindig), elfogyott a kötszer, de már úton van Ira az utánpótlással és jön Ice is nagy sebességgel.
Neked milyen verziója van a JA2-nek. Nekem az 1.03-as. Minden jól működik benne? Az enyémben vannak hibák, amik roppant bosszantóak. Néha fagy amikor az ellen köre tart. Néha gondolegyet és csapot papot mindent bezár. Mint a villám. Egy progitse láttam még ilyen gyorsan bezáródni. Bár csak a Win--ws csukna be így. Nekem fogalmam sincs milyen verzióm van. A music addon annyi, hogy amikor belépek egy másik szektorba, szolnémi zene. A demoban végig szolt a music. Aztán van movie addon, fogalmam sincs mi lehet. Talán a végén lesz valami film? Nem tom még sose játszottam végig. :-(
ui: Ha valaki tud jól működő ripet, írhatna egy emilt.
Az UB-ben a pályaszerkesztő nem egészen tiszta.
Szal hiába van egy-két jó öteletem vannak problémáim. Pl. a víz és a szárazföld találkozását hogy lehet életszerűbbé tenni? Mert most elég szögletes. Hol tom beállítani, hogy milyen fegyverrel kezdjek?
Valahol valamikor olvastam a JA3-ról. (azt szem, júniusi game... cikk [a neten]). Abban lesz multiplayer lehetőség.
Nem rák, meló. Két hónapja nem érek rá még irogatni se. A hunpatch-ról már azt se tudom, hol hagytam abba, és mivel senki nem akarta folytatni, ezennel levettem a honlapomról. Akinek kell, úgyis ott az UB, én meg már akkor se játszanék vele, ha lenne rá időm.
Csákány Mindenkinek!!
Laser Squad,Crusader milyen f%sza játékok!!!Ezekkel az ember hetekig jáccot és mindig talált újat benne!
MLG:Ha a Ja3-ban lesz multy az király lenne!Nem értem de a Deadly Games-ben volt,itt meg nincs!
EZ nekem azért fontos!Én azt szeretném tudni,hogy karácsonyig lesz-e valamelyik boltban UB!!??
A CD-GALAXISban azt se tudták mikor jön!
Ez gáz!Akkor mit kapok karácsonyra?? 8-)))
MLG(inkább így hívlak mert rövidebb,ok?)legalább TE válaszolj!!Norby meg hol a rákban van?
Sziasztok!
Következőképpen kell csinálni!
Odamégy a Generalhoz. Nyomsz neki egy "friendly"-t. Erre ő nyom némi rizsát, amelynek végén említést tesz Ortáról, ami meg is jelenik a térképen. Ha ekkor kilépsz "done"-val, nem történik semmi. Javaslom ekkor, hogy egy embereddel maradj a General mellett. Amikor folytatod tovább az épület megtisztítását és harc közben visszaváltasz a General melletti emberre és jól megburstfirézed a csávót, voilá! nem fog visszatámadni, csak ha valami véletlen folytán túléli a kört, ugyanis ez a TE KÖRÖD, ebbe ő nem tud interruptolni! Hehehe!
Amúgy ez a technika igaz minden olyan ellenfélre, akit bajos kinyírni, mert ha rálősz, interruptol és ő kezdi a lövöldözést.
Második témakör.
Egy ellenfelet csak akkor lehet megrabolni, hogyha még él és nem "dying" a státusza. Ezt hogy lehet elérni? Vagy kivered vagy kilövöd / HP Ammo páncélozott mukikra / a szuszt. Ekkor oda kell menni egy emberrel, legjobb kettővel. Egyikkel elszeded tőle a cuccot, a másikkal pedig kivégzed.
Én leginkább úgy alkalmaztam ezt a dolgot, hogy amikor Crowbar Távolságba került az ellen akkor rárohantam egy pacákkal és lenyomtam neki kettőt, erre megfeküdt. Ekkor lenyomtam neki még egyet, hogy úgy is maradjon, és még egyet, hogyha maradt AP. Közben vittem a második pacákomat az első után. A következő körben az "ütő" elcsórta a tag fegyverét a másik pedig odaérve kivégezte.
De persze sok módszer van, csak egyet kell észbe vésni:
Van valami képlet, ami alapján az elterülést megjósolni lehet. Ajszem úgy néz ki, hogy Energiavesztés=Okozott Damage x 4
Az okozott damage ugye valami 20 a crowbarnal vagy mi, erre jön HH skillnél +15% damage, HH expertnél 30%. Tehát kábé egy HH-s olyan 23 a damage, HH Expertnél meg 26. Ennek kell venni a négyszeresét, hogy megkapd az energivesztést. Így elvileg a HH expert egy csapással legyak bárkit.
Remélem jól írtam a számokat, ha netán nem, akkor is legalább az elmélet jó, segít a megértésben.
Ettől függetlenül én nem javaslok HH expertet, Thor tökéletesen megteszi. Stealth és HH kiváló párosítás. / Nem sok merc van, akinek mindkét skillje használható és az attributjai is kafák. /
Hát ez fantörpikus, csak az a kérdés meredezett fel bennem, hogy hogy a rákba kommunikáljak a generális úrral, hogyha két megfriendlizés (ez olyan mint a commandosban "legutentagolom a kémmel") után seggbe lő? Amikor meg felrecruitoztam volna, akkor aszonta, hogy ne röhögtessem. Én nem röhögtettem, kapott a szájába.
Más.
Van úgy, hogy megfexik a gaz ellen, és akkor "dájingol", de még él. (Fura, hogy pont abban a pillanatban, mikor meghal, kiömlik 5 liter vér belőle, de egyébként ez kedves tőle, mert így messziről látom, ha kihal) Ilyenkor sem bírom kifosztani ctrl-clickkel, csak ha kinyirbálom. Akkor lehet kifosztani, ha ugy fetreng, hogy még nem dájingol?
Mivel most pont ebéd után leledzek, van időm segíteni neked.
Szóval a válaszok sorjában.
1. Conradot van aki kinyírja / mint te vagy én / van aki felveszi. Szerintem 3300 ruppó/napért nála ötmilliószor jobb merceket lehet felvenni, mivel ez ugyebár kábé 40000/két hét.
A Generallal beszélni kell, mert ő adja meg Orta lelőhelyét utána pedig jelöljük ki az ő lelő-helyét hehe, szóval ki kell purcintani.
2. Sergeanttal pontosan így kell eljárni, mint tetted, cserébe egy kicsit megemelkedett a loyalty Almában :-)
3. A mortarba a "mortar shell" nevű item kell, amit majd jóval később fogsz találni:-(, amúgy az egyik legjobb móka a játékban a mortározás!!!
4. A láb lövésnek az a lényege, hogy egyrészt nagyobb a találati esléye, mint a láblövésnek / persze a torso-nál azért kisebb, van erre valami képlet is, de már elfelejtettem / és megvan arra is a sansz, hogy eltaknyál az ellen. A felkelés pedig akciópontjába kerül majd a következő körben.
Amúgy én személy szerint sosem lövök lábra, inkább fejre. Hehehe.
5. Sajna Bullnak a HH Experten és a strengthen kívül más előnye nincs. Sajna dexje, agija kicsi így béna mint az állat, ezért hibázik. Vedd fel Thort, ő való erre a feladatra!
6. Kővel még nem próbáltam ellent dobálni, de nem is értem miért kellene. Erre ott van a dobókés és a külöféle gránátok. :-)))
7. A bipod = támaszték. Ha ez fel van szerelve, akkor a pacákod 10% találati eséllyel többet kap, amikor hasonfekve tüzel.
Ennyi.
Kérdezz bátran, bár meg van az esély, hogy hallgatok, mivel ha meló van, akkot nincs idpm netezgetni.
Üdvözletemet küldöm újfent a sok profinak.
JA1: a kedvencem volt, futott 386 4mega RAMmal szépen, és jobb volt mint az UFO1. Nagyon vártam a JA2-t, de mikor kijött, akkor sehonnan nem tudtam mexerezni, egészen nemrégig (de hülye szó), mikoron letöltöttem netről. (1 Giga kicsomizva a sok hülye file miatt, meg a FAT16-os vinyóm miatt:-))
Szóval most vetettem bele magam a JA2-be nemrég.
Volna 1-2 hirtelenjében felmerülő kérdésem:
1. Almában ott volt Conrad meg valami parancsnok, próbáltam velük talkolni friendlyn is meg threatenül is, megkínáltam őket sörrel, de mindhiába, ki kellett nyírnom mindkettőt. Baj ez? Egyébként jó cuccaik voltak:-)
2. A Sergeantot meggyógyítottam Doktorkúval, erre elhúzott jobbra ki a képből. Ez baj, vagy ez a normális?
3. Sikeresen kioperáltam Barryvel a Mortart az egyik atomládából (kellett hozzá Bull is, legalább 5ször megrugdalta), de nincs benne töltény. Abba mi kell?
4. Próbáltatok már lábon lőni vkit? Olyankor mi van? Megfexik, de él?
Gondoltam egyszer, hogy mondtátok, hogy érdemes leütni az enemit, mert akkor ki lehet fosztogatni. Felkaptam a pajszert Bull fiúval (ugyebár ő itt az izomagy), és nekiestem az egyik critical állapotban leledző figurának, odasóztam vagy 3szor, de mindig elhajolt, köv körben pedig leszúrta izomagyat, hogy meg is murdált.
Kedven figurám, az "Igor a tetőn" nevet viseli. Kezébe a gépfegyver és leburstolja az enemit szépen. Próbáltatok már megdobni ellent kővel? Lehet azt? Találtam ilyen Bipop elnevezésű cuccost is, akartam összefabrikálni egy fegyverrel. Ha aláteszem, az azt jelenti, hogy összefabrikálta? Merthogy JA1ben még a vascsődarabot is hozzáfabrikálta a magnumhoz és lett belőle modified magnum tök állatul nézett ki.
Na, eleget írtam:-)
Cruseder jol hangyik. Pobaltam keresni, de sehol nem talaltam. pcx-ben olvastam rola valamit. tetszett, csak soha nem tudtam megszerezni. Egyebken jo nosztalgiazni. Sajna meghalt a c64-em, ezert mar nem tepem a joyjt :-( Azok voltak a szepidok! Milyen multiplayer lesz majd a JA3-ban. Hasonlo a Commandos-hoz? Ott minden palyanal kilehet valasztani, ki melyik karakterrel lesz, franko dolog ugy jatszani. Nagyon erdekel a dolog. Remelem nem okoz csalodast!
Ave, nem tudnád elküldeni nekem a Ja leírását? Mert én bespájzoltam valami 100 oldal leírást, de angol nyelven, és abban még vannak kisebb nehézségeim.
Az adatoknál megadadott címemre jöhetne, ha lennél olyan jó: getom@freemail.hu
Sci-fi módban nem érdemes játszani, többen aszondják.
Nekem van egy teljes JA leirasom. Nagyon regi CD-n. Mellette fent van az osszes KOV, PC-s jatekekok 1-5.
A legnyeg, hogy mindent leirnak benne az JArol. Kotyvasztas, szektorok, fegyverek. Egy csit amit a megszalott strategak soha nem hasznalnak. valhol belehet allitani, hogy az a manuszkanak maradjon par pontja. Ha ezt a lehetoseget kikapcsolva hagyuk, es csak akkor kapcsoljuk be, amikor mar csak egy lepesre van ido, akkor barhova elballag a csavoka, annak ellenere, hogy a pontja lemegy nullara. :->
A halottak alapjan maradok a JA2-nel. Addig jatszom vele amig hiper/szuper megaman nem lesz belole. Szerintetek erdemes sci-fi modban jatszani?
A nevem nem jelent semmit se, és azt szeretem, ha kis kezdőbetűvel írják, csak akkor naggyal, ha a mondat elején szerepel, és próbáljon csak meg valaki belém kötni, azt kinyírom.
Van rólam különben egy topic, ahol az ellenségeim gyülekeznek, de simán féken tudom őket tartani. Mindegy.
Na, tegnap rájöttem, hogyan lehet átmenni Ja1-ben egy másik pályára, hát ez hihetetlen a trav-ot kellett csak megnyomni, átmentem és simán kinyírták szegény ivánt vagy igort, ezt az orosz haveromat. Tök jó játék, ahhoz képest, hogy '94-es.
(Máma bosszút fogok állni egyébként.)
Laser Squad! Kiraly! Az a jatek ismertette es szerettette meg velem a strategiat! Meg C+4en nyomultam vele, aztan persze megvolt PCn is. Aztan jott az UFO es a JA sorozat. En ezt a fajta korokre osztott strategiat nagyon szeretem azota is.