Keresés

Részletes keresés

mari10 Creative Commons License 2005.05.28 0 0 9483
Ki tudná megmondani miért van az, hogy WinMX-szel letöltött zene csak akkor hallgatható le, ha az internetre vagyok csatlakozva? Ez a WinMX jellegzetessége? Saját használatú cd-t sem lehet a letöltött számokból csinálni, pedig szerettem volna egy saját "vakációs" cd-t összeállítani a nyaralásra, de nem lehet. Ezek szerintetek írásvédett számok lehetnek? Vagy újabban mind ilyen? Én utoljára vagy 3 éve töltöttem le igy zenét a Morpheusz-szal, de akkor ilyen probléma nem volt.
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.27 0 0 9482

Sziasztok!

Asztali DVD felvevőkben benne van vki? Milyen márkát/típust érdemes?

Szempont: strapabíró legyen + legyen szép képe.

Régi videókat DVD-sítenék vele főleg + felvétel a TV-ből.

Melyik jobb, a Panasonic-féle DVD-RAM, vagy újraírható DVD?

PC-n ugyanúgy  tudom szerkeszteni a felvevővel készült anyagot (pl reklám kivágása, menü, stb) mindkét fajta lemezről?

Köszi előre is!

nicko Creative Commons License 2005.05.23 0 0 9481

http://macsman.ini.hu/

itt moinden infót megtalálsz a filmek szerkesztésével kapcsolatban.

Előzmény: twisted (9477)
nicko Creative Commons License 2005.05.23 0 0 9480

nod32 kell a gépre :)

serial

http://www.andr.net/

Előzmény: twisted (9477)
xpAND98 Creative Commons License 2005.05.23 0 0 9479
SZEVASZ EN LATTAM AZ UZLETEKBEN 800 MB-OS CD-T DE SAJNOS NEM TUDOM MEGIRNI. MERT NEM ENGEDI A NERO KIDOBJA A CD-t TUDNAL SEGITENI HOGY HOGY LEHET MEGIRNI?
Előzmény: FOCUS (9419)
xpAND98 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 9478

Szevasztok ti olyan okosak vagytok meg tudnatok nekem mondani hogy hogyan lehet meg irni egy 800MB -os CD-t

kerlek ha tudod kuldj e-mailt

xp.@freemail.hu

elore is koszi

twisted Creative Commons License 2005.05.19 0 0 9477
egy serial utan egy hetig takaritottam, azota nem vagyok tul lelkes az otlettol.. ;o)
viszont avidemux es virtualdub-mpeg2 felismerte (a dub es a dubmod nem) a videofajlokat, mar csak azt kellene kitalalnom, hogy ugyanok hogy ismerik fel a telepitett ac3 filtert meg az mpeg layer-3-at, mert igy csak szortyogo nemafilmeket gyartok, ami ugye... :o)
Előzmény: nicko (9475)
bandikaa Creative Commons License 2005.05.13 0 0 9476
Sziasztok!

Van arra valakinek 5lete, hogy egy NEC (xxx-xxxx-xxxx nemtom pontostipust) dvdiro mia halálért kerül vissza a nero lelövése után PIO módba? Többféle Nero verzióval próbáltam orvosolni, de nem nyert :(

bandikaa
nicko Creative Commons License 2005.05.12 0 0 9475
max. demo verzió...serialt lehet a neten is találni hozzá ;)
Előzmény: twisted (9474)
twisted Creative Commons License 2005.05.12 0 0 9474
vd & tsai nem nyitja meg, mpeg ide vagy oda... viszont az ashampoo korrektul megcsinalta, fenn ul a cd-n es vigyorog. :o)) mar csak azt merem halkan megkerdezni, nincs ennek valami freeware rokona?
megegyszer kosz.
Előzmény: nicko (9473)
nicko Creative Commons License 2005.05.12 0 0 9473

ja...azt hittem valami mást ;)

virtual dubmod is jó lenne hozzá.

Előzmény: twisted (9471)
twisted Creative Commons License 2005.05.12 0 0 9472
felismerte, ellentetben mas progikkal, akik azt uzentek, no video frames. mar csak a vegeredmenyt kell kivarnom. :o) kosz.
twisted Creative Commons License 2005.05.12 0 0 9471
aszongya mpeg. megnezem az ashampoo-t, aztan beszamolok. kosz.
Előzmény: nicko (9470)
nicko Creative Commons License 2005.05.12 0 0 9470

én ugyan pctvpro-t használok az mpeg2-be vesz fel. Utána az ashampoo movie shrink & burn 2 progival konvertálom avi-ba.

Milyen fájl kiterjesztést rendel hozzá?

Előzmény: twisted (9469)
twisted Creative Commons License 2005.05.12 0 0 9469
nekem a CDBurnerXP Pro 3 bejott, ha ennel jobban is megnyirnad a szamokat (teszem azt koncertfelvetel), akkor audacity-vel probalkozz, pofas freeware.

en azt kerdeznem hozzaertoktol: szerintetek hogy tudnam az intervideo hometheater mezei valtozataval rogzitett tvmusoraimat atirni aviba? probalkoztam DVDx etc. konverterekkel, de nem ismerik fel az iht gyartotta fajlokat.
Előzmény: Kisdelfin (9462)
nicko Creative Commons License 2005.05.11 0 0 9468

elvileg 1000x meg nem tom még ezen felül hányszor :))

gyakorlatilag ha teljes törlést választasz mindig akkor azzal megnöveled az élet tartalmát, nem karcolod és tokjában tárolod elvileg az íród kinyiffanásáig jó.

Bár én kivégeztem egy TDK-t mert közben lefagyott a gépem az én hibámból. Utána a lemezt sose olvasta be lefagyott a gép.

Előzmény: András80 (9467)
András80 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 9467
Újraírható CD-kről mondanátok valamit? Hányszor lehet újraírni? Egyáltalán mi a különbség technológiailag?
erben Creative Commons License 2005.04.26 0 0 9466

nincs valakinek tippje, mitől van, hogy cd ill dvd írása után "verification failed" infot kapok, pio íróval, nero progival??????????

egyszerűen nem értem, úgy tűnik ugyanis, hogy olvassa a féjlokat meg minden, de mi a fenéért van ez a hiba, s egyáltalán vegyem komolyan vagy nem????????

harmadszor vetem már fel, mert egyelőre nem kaptam választ, de reménykedem :o)

rewqasd Creative Commons License 2005.04.25 0 0 9465

nero 5-tel hogy tudok adatot meg zenét egy cdre irni? úgy hogy ne kúrjam el?
léci segitsetek:)

yahel@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.25 0 0 9464
Ajánlom ezt a programot: Exact Audio Copy
www.exactaudiocopy.de

Arra figyelj, ha egyszerre több számot jelölsz ki, hogy először az elsőt jelöld ki és utána az utolsót, mert javítja a Windows hibáját. (Egyébként ez kikapcsolható.)

Más:
Hol lehet normális (gyári!) minőségű dupla cd tokot venni?
Amit eddig vettem az vagy nem zár rendesen vagy szorul a cd a rögzítésnél.
Illetve honnan lehetne "digipack" belső műanyag tartót venni?
pasa_ Creative Commons License 2005.04.25 0 0 9463
PEdig ugyanugy kell mint tiszta audional, a track propertiesben ott van hogy elotte mennyi szunetet kersz, beallitod 0-ra az elso kivetelevel. es ez meg is jelenik a listaban. (ha az a baj, hogy a listaban 0 a szunet es kiiraskor meg van, akkor passzolok)
Kisdelfin Creative Commons License 2005.04.25 0 0 9462

Sziasztok!

Valaki seítsen nekem! Szeretnék egy mix cd-t írni úgy hogy ne hagyjon a számok között szünetet! Már próbáltam mindent, a néroval sem sikerült! Sürgős lenne előre is köszi!

pasa_ Creative Commons License 2005.04.23 0 0 9461
vannak subtitle szerkeszto programok, mint pl Subtitle workshop, subresync. Ezekkel lehe append-re nyitni bizgetni az idoziteseket.
Előzmény: Feri 44 (9456)
kacagógerle Creative Commons License 2005.04.23 0 0 9460

Sziasztok!

Nero-ra feltelepítettem a wma plugint,mégsem teszi be a fájlok hozzáadásánál a wma fájlokat,hogy ki tudjam írni audió cd-re.Mi lehet a bibi?
A segítséget köszönöm.
Geitenbeffer Creative Commons License 2005.04.23 0 0 9459

Ja, én vagyok itt a Magdianyus.

Ne rohangálj gyerekem, most mostam föl.

Előzmény: Feri 44 (9451)
Feri 44 Creative Commons License 2005.04.23 0 0 9458
Kösz a segítséget.

Majd körülnézek az ajánlott fórumokon.

Előzmény: tangerine (9457)
tangerine Creative Commons License 2005.04.22 0 0 9457
A VirtualDubban egy feliratozó filterrel kell rátenni a feliratot, de ez teljes átkódolással jár, és emiatt természetesen minőségvesztéssel.

1. fel kell telepíteni a "vobsub" nevű programot, amiben van egy textsub nevű filter a vdubhoz (elég csak a filtert feltenni, maga a program nem is kell hozzá)

2. Megnyitod az avit-t a vdubban

3. Hangot nem kell átkonvertálni (Audio menüben "source audio" és direct stream copy)

4. Rátesszük a filtert (Video/Filters/Add/textsub) megnyitod a ráégetendő feliratot, és beállítgatod a paramétereit értelemszerűen a (framerate-et is ugyanarra, mint az avié, hogy nehogy siessen, vagy késsen)

5. Át kell kódolni az egészet. Jó sokáig tart, érdemes először egy fél-egyperces darabon gyakorolni/tesztelni. Ezt ki lehet választani a múltkor említett "Mark in/Mark out" gombokkal, vagy ha pontosabban szükséges, akkor a "Video/Select Range" menüben.

Tehát "Video/Fullprocessing mode" majd be kell állítani, hogy milyen codec-kel akarod tömöríteni "Video/Compression" kiválasztod pl. XVID, vagy Divx, milyen minőségben (ezzel jól el lehet szórakozni/próbálkozni, hogy a kívánt minőség/méret kompromisszumot megtaláld)

Majd a végén "File/Save as avi"

Ugyanezt megcsinálod a másik felével is, majd összefűzöd a két darabot. Ezt nem tudom, hogyan kell, még nem csináltam, de azt írtad te már csináltál ilyet.

A DVD-s dolgokat nem tudom, hogyan kell, meg nem is hiszem, hogy pár mondatba belefér, meg már ez is eléggé offtopic itt.
Sajnos ha ilyeneket akarsz csinálni bele kell eléggé merülni a témába, amihez rengeteg időre és türelemre lesz szükséged. Kiindulásnak javaslom a hwsw.hu fórumait (Multimédia) prohardver.hu (szintén Multimédia) és a www.dvdcenter.hu (Szoftver) fórumokat.

Még egy tipp a fórumokhoz, először mindig a keresőt használd, mert valószínűleg már 10-en megkérdezték azt ami téged is érdekel, és ha valaki 11.szerre kérdi ugyanazt, azt sehol sem szeretik. Valószínűleg minden kérdésedre lesz válasz, csak meg kell keresni.

Előzmény: Feri 44 (9456)
Feri 44 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 9456
A problémám az, hogy szeretnék egyesíteni egy kétrészes, feliratos avi filmet. Ezt a VirtualDub-bal meg is tudom csinálni, ha szinkronizált, de ha feliratos (sub, srt) nem tudom hogy kell a szöveget egyesíteni, vagy mint írod, ráégetni az avi-ra.

A lényeg az, hogy a végén legyen egy vagy két fájl, amit DVD-re írhatok. Egyelőre adatként.

Az a következő kérdés, persze az, hogy hogyan lehet több avi filmből menüs DVD-t készíteni.

Bocs a pontatlan fogalmazásért.

Várom segítséged.

Előzmény: tangerine (9454)
tangerine Creative Commons License 2005.04.22 0 0 9455
"Topicházmester" :))))) LOL
Előzmény: Feri 44 (9451)
tangerine Creative Commons License 2005.04.22 0 0 9454
Nem igazán értem a kérdést. Mit értesz egyesítés alatt? A felirat "ráégetését" a filmre?
Előzmény: Feri 44 (9453)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!