Ki tudná megmondani miért van az, hogy WinMX-szel letöltött zene csak akkor hallgatható le, ha az internetre vagyok csatlakozva? Ez a WinMX jellegzetessége? Saját használatú cd-t sem lehet a letöltött számokból csinálni, pedig szerettem volna egy saját "vakációs" cd-t összeállítani a nyaralásra, de nem lehet. Ezek szerintetek írásvédett számok lehetnek? Vagy újabban mind ilyen? Én utoljára vagy 3 éve töltöttem le igy zenét a Morpheusz-szal, de akkor ilyen probléma nem volt.
SZEVASZ EN LATTAM AZ UZLETEKBEN 800 MB-OS CD-T DE SAJNOS NEM TUDOM MEGIRNI. MERT NEM ENGEDI A NERO KIDOBJA A CD-t TUDNAL SEGITENI HOGY HOGY LEHET MEGIRNI?
egy serial utan egy hetig takaritottam, azota nem vagyok tul lelkes az otlettol.. ;o) viszont avidemux es virtualdub-mpeg2 felismerte (a dub es a dubmod nem) a videofajlokat, mar csak azt kellene kitalalnom, hogy ugyanok hogy ismerik fel a telepitett ac3 filtert meg az mpeg layer-3-at, mert igy csak szortyogo nemafilmeket gyartok, ami ugye... :o)
Van arra valakinek 5lete, hogy egy NEC (xxx-xxxx-xxxx nemtom pontostipust) dvdiro mia halálért kerül vissza a nero lelövése után PIO módba? Többféle Nero verzióval próbáltam orvosolni, de nem nyert :(
vd & tsai nem nyitja meg, mpeg ide vagy oda... viszont az ashampoo korrektul megcsinalta, fenn ul a cd-n es vigyorog. :o)) mar csak azt merem halkan megkerdezni, nincs ennek valami freeware rokona? megegyszer kosz.
nekem a CDBurnerXP Pro 3 bejott, ha ennel jobban is megnyirnad a szamokat (teszem azt koncertfelvetel), akkor audacity-vel probalkozz, pofas freeware.
en azt kerdeznem hozzaertoktol: szerintetek hogy tudnam az intervideo hometheater mezei valtozataval rogzitett tvmusoraimat atirni aviba? probalkoztam DVDx etc. konverterekkel, de nem ismerik fel az iht gyartotta fajlokat.
elvileg 1000x meg nem tom még ezen felül hányszor :))
gyakorlatilag ha teljes törlést választasz mindig akkor azzal megnöveled az élet tartalmát, nem karcolod és tokjában tárolod elvileg az íród kinyiffanásáig jó.
Bár én kivégeztem egy TDK-t mert közben lefagyott a gépem az én hibámból. Utána a lemezt sose olvasta be lefagyott a gép.
nincs valakinek tippje, mitől van, hogy cd ill dvd írása után "verification failed" infot kapok, pio íróval, nero progival??????????
egyszerűen nem értem, úgy tűnik ugyanis, hogy olvassa a féjlokat meg minden, de mi a fenéért van ez a hiba, s egyáltalán vegyem komolyan vagy nem????????
harmadszor vetem már fel, mert egyelőre nem kaptam választ, de reménykedem :o)
Ajánlom ezt a programot: Exact Audio Copy www.exactaudiocopy.de
Arra figyelj, ha egyszerre több számot jelölsz ki, hogy először az elsőt jelöld ki és utána az utolsót, mert javítja a Windows hibáját. (Egyébként ez kikapcsolható.)
Más: Hol lehet normális (gyári!) minőségű dupla cd tokot venni? Amit eddig vettem az vagy nem zár rendesen vagy szorul a cd a rögzítésnél. Illetve honnan lehetne "digipack" belső műanyag tartót venni?
PEdig ugyanugy kell mint tiszta audional, a track propertiesben ott van hogy elotte mennyi szunetet kersz, beallitod 0-ra az elso kivetelevel. es ez meg is jelenik a listaban. (ha az a baj, hogy a listaban 0 a szunet es kiiraskor meg van, akkor passzolok)
Valaki seítsen nekem! Szeretnék egy mix cd-t írni úgy hogy ne hagyjon a számok között szünetet! Már próbáltam mindent, a néroval sem sikerült! Sürgős lenne előre is köszi!
Nero-ra feltelepítettem a wma plugint,mégsem teszi be a fájlok hozzáadásánál a wma fájlokat,hogy ki tudjam írni audió cd-re.Mi lehet a bibi? A segítséget köszönöm.
A VirtualDubban egy feliratozó filterrel kell rátenni a feliratot, de ez teljes átkódolással jár, és emiatt természetesen minőségvesztéssel.
1. fel kell telepíteni a "vobsub" nevű programot, amiben van egy textsub nevű filter a vdubhoz (elég csak a filtert feltenni, maga a program nem is kell hozzá)
2. Megnyitod az avit-t a vdubban
3. Hangot nem kell átkonvertálni (Audio menüben "source audio" és direct stream copy)
4. Rátesszük a filtert (Video/Filters/Add/textsub) megnyitod a ráégetendő feliratot, és beállítgatod a paramétereit értelemszerűen a (framerate-et is ugyanarra, mint az avié, hogy nehogy siessen, vagy késsen)
5. Át kell kódolni az egészet. Jó sokáig tart, érdemes először egy fél-egyperces darabon gyakorolni/tesztelni. Ezt ki lehet választani a múltkor említett "Mark in/Mark out" gombokkal, vagy ha pontosabban szükséges, akkor a "Video/Select Range" menüben.
Tehát "Video/Fullprocessing mode" majd be kell állítani, hogy milyen codec-kel akarod tömöríteni "Video/Compression" kiválasztod pl. XVID, vagy Divx, milyen minőségben (ezzel jól el lehet szórakozni/próbálkozni, hogy a kívánt minőség/méret kompromisszumot megtaláld)
Majd a végén "File/Save as avi"
Ugyanezt megcsinálod a másik felével is, majd összefűzöd a két darabot. Ezt nem tudom, hogyan kell, még nem csináltam, de azt írtad te már csináltál ilyet.
A DVD-s dolgokat nem tudom, hogyan kell, meg nem is hiszem, hogy pár mondatba belefér, meg már ez is eléggé offtopic itt. Sajnos ha ilyeneket akarsz csinálni bele kell eléggé merülni a témába, amihez rengeteg időre és türelemre lesz szükséged. Kiindulásnak javaslom a hwsw.hu fórumait (Multimédia) prohardver.hu (szintén Multimédia) és a www.dvdcenter.hu (Szoftver) fórumokat.
Még egy tipp a fórumokhoz, először mindig a keresőt használd, mert valószínűleg már 10-en megkérdezték azt ami téged is érdekel, és ha valaki 11.szerre kérdi ugyanazt, azt sehol sem szeretik. Valószínűleg minden kérdésedre lesz válasz, csak meg kell keresni.
A problémám az, hogy szeretnék egyesíteni egy kétrészes, feliratos avi filmet. Ezt a VirtualDub-bal meg is tudom csinálni, ha szinkronizált, de ha feliratos (sub, srt) nem tudom hogy kell a szöveget egyesíteni, vagy mint írod, ráégetni az avi-ra.
A lényeg az, hogy a végén legyen egy vagy két fájl, amit DVD-re írhatok. Egyelőre adatként.
Az a következő kérdés, persze az, hogy hogyan lehet több avi filmből menüs DVD-t készíteni.
Bocs a pontatlan fogalmazásért.
Várom segítséged.