Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímed ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címed nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Gratula! Az enyém valami kezdeti gyártású lehet. Majd megnézem mikori gyártmány. Azon még nincs hüvelykivető sem. Amúgy nem használom, csak gondoltam legyen ilyenem. Is. Annó jó áron vaterkáztam ki magamnak. Csak azért nem irigykedek, mert az a hét fő bűn egyike!😈
Jó puffogtatást hozzája! Azért vigyázva, nehogy lábon lődd magad vele!😎
Fene tudja, 15 mm-es pom toldat szerelhető olyanra is aminek se T, se TD jelzése nincs. Láttam M914-et is, annál sem tudom mit jelent az "M". Egyébként megvettem, a boltban 914-TD volt (akármit is jelentsen).
Ha a T-re tippelhetnék azt mondanám "Traumatic", mivel Zoraki Stalker 914 néven is forgalmazzák a törökök a típust 10X22T szerelt lőszeres gumilövedékesként, de olyan magyar alattvalónak nem lehet. A TD-re már ötletem sincs. Ezért írtam, hogy tök mindegy mi van ráírva, csak 9 mm P.A.K.-ot lövi, az ami ide importálódik hunföldre....
Üdv! Gázpisztoly vásárlása mellett döntöttem, a kiszemelt példány egy félautomata Zoraki 914. Amiről viszont fogalmam sincs az az, hogy mit jelölnek a 914-T, 914-TD jelölések egyes típusoknál (ahol nézelődtem, ott az eladó sem tudta, és a neten sem találtam infót).
Máshol sem szemlézik engedély kérelem intézéskor a fegyvert ? MKH kellett stukkert nem kérte adott csekket a lap kitöltésekor befizettem az elismervenyt átvettem séta . 5 éve ugyanitt egyeztette az intező .
Ekol Viper és egy HW88 között lényeges különbség van méretben, tömegben, a felhasznált anyagokban és a gyártás minőségében. Ezt bárki tudja, aki nem rest egy kicsit is utána olvasni.
Az ára tükrözi a minőségi különbséget.
Nekem HW88 van. Tizenéve. Már kettő is. Nem akarom eladni.
Rendeltetésszerű használatra bármelyik alkalmas.
Többezer lövést nem biztos, hogy bármelyik is hiba nélkül elviselne, hiszen nem erre készül.
Megbízhatóság töltényfüggő. Önvédelmi fegyvert a megvásárolt gáztölténnyel a saját fegyverben minden esetben tesztelni kell. Hogyha hibátlanul működik, lejáratig tárazható. Ezért én egyszerre legalább 2-3 doboz gáztöltényt vásárolok. Másképpen hogyan bíznám rá a biztonságomat?
Önvédelmi fegyvert nem célszerű szilveszteri felesleges durrogtatásra rakétázásra használni.
Jobban rejthető, igaz csak 5 lövetű, de ennél jobban rejhető sztem nincs. Ja, és nem öntöltő. Az Ekol Vipert csak azért vettem, hogy ha kérdezik, akkor van. Ahogy az összes többit is!😆
Senki se lepődjön meg Viper - Lite teszteléskor ha a tokon 9mm PAK /380 ellenère nem fér a dobba PAK . Vass G importőr Viperjei tudják BIZTOSRA a PAKot akár olvasható a felirat akár nem . Direkt így rendeli . Új hír a Zoraki alap revolvere és R2 új kiadásai CSAK WADIE PV lövi biztonsagosan , CS felfekszik és talán 3ikra ellövi vagy sosem . Bárhol rábbukkansz vétel előtt a boltban próbáld bele .
Szia! Nem vitát generálni a célom. Elhiszem neked. Meg nekik is akik a honlapon írják. Én örültem meg a legjobban amikor olvastam a fórumtárs bejegyzését, mert nem tudtam az ekol eme tulajdonságáról. Persze egyből kipróbáltam, aztán lefagyott a vigyor az arcomról. Biztos van alapja a honlapon írtaknak, de az enyém sajnos nem bír ezzel a képességgel. Nem is hallottam még róla.
Közben rákerestem gyorsan. A "közismert" fegyverbolt honlapján valóban így jellemzik. Máshol nem. Úgy látszik kismillió változat létezik belőle. Az enyém valszeg ősrégi példány, mert még hüvelykivető sincs benne, a Keserű úr videójában pedig be is mutatja.