Valahogy így nézet ki ez a dárk party vagy mi, egész jó zenék voltak és volt sok cure pl: a Plastic Passion is amit úgyan nem értettem, mert senki nem táncolt rá :-)))
Jajj, nem volt azé nagy gond....amikor "kiszaladtál kicsit", haverotok tanácsolta, hogy tegyem ki a könyököm... mondatm neki "mit gondolsz mit csinálok??" . Ajánlgatta, hogy cseréljünk helyet... de egész jól ráláttam a szinpadra, úgyhogy nem akartam:))végülis nem mozdult rá egyikre sem... pedig tuti lett volna sikere:))
Na ez az állat később sem hazudtolta meg magát... :-DDD
( Jött velünk egy régi barát, aki Zsetit szórakoztatta. A srác amúgy szuperintelligens, csak régen volt nővel...Ennyit aszem elég is mondanom...) Na de tényleg nagyon jó volt a PUF, és a közönségre sem lehet egy rossz szavunk sem!! Mondjuk a mögöttünk álló fáradt 40éves hölgykoszorú engem megkímélt, nem is vettem észre, h gondod van velük...Mé nem szóltál? A fiúkat odaállítottam volna, és akkor talán szegény Cs. talán el is kaphatta volna az egyiket... :-))))
Naggggyon jó volt a PUF:) Hihetetlenül sok 14-17 éves volt. Úgyhogy nem volt nehéz charlotte-nak felszednie a kapunál.) De sokan voltunk, ami persze meghatároz egy jó koncertet.
Különösképpen tudtam örülni a túlmozgásos csajnak mellettem:) Mint a dizsiben, balra jobbra táncolt.....(Azért a végére a hátam mögé került, és valahogy "egész véletlenül" tisztes távolságban volt kénytelen megállni).
Játszottak egy totál új számot, ahogy megígérték. Meg kivételesen Anikó tévesztett el egy belépést. Elpattant egy húr is... de hát az szokott ugyebár. Volt (nem sorrendben írom) a Szerelmharc, Régi évek, A bál, Utolsó évek, Visszafordulnék, Első dal, Lecsónak jó lesz, Szombat éjszaka. utsónak a Partizán.
Éééés jó volt a társaság, mert ugye az is kell ám.)) Jókat mosolyogtam... a legsűrűbben elhangzott mondat charlotte szavait idézve "ez egy állat".... ez asszem egész jó fokmérője -így utólag is- a bulizásnak, ugye??:)) Ja, és egész jó a világítás a ZP-ben, ha igaz;) és gondoltunk rád is Elvis Pitör, remélem csuklottál nagyokat:)) Bár olyan aspektusban, ha te is ott lettél volna, akkor végképp sírunka röhögéstől:)
Mit szedtél össze? Mikellet? és kinnek? Megfulladt Robi? NA mindegy de amiért őrölők, hog ynme mennetm fel, hoyg hogy hajnal 2-kor már otthon voltatok :-))))))))))) na de mindegy én vagyok olyan részg hog yazt sem tudom hol vagyok, azaz itt mindjárt megesznek valik izéééééééééé... na ez nem én én voltam pá......
Jó volt mindkettő,csak a Hiperkarma majdnem botrányba fulladt, mert Robi gyerek megint túllőtte magát, és másik rendezvényen volt végig, össze-vissza beszélt. Vagy kétszer levonultak mögüle a többiek, h vegye észre magát.... De amúgy piszkosul jó volt a koncert a közjátékok nélkül. És a PUF is, úgyhogy bella csaó, tünök alukálni, majd Zseti élménybeszámol. :-)))
Egy kicsit köszike :-) Igazán én azt sajnálom, hogy akartunk egy jót bulozni együtt pesten, meg találkozni sok régen láttot emberkével stb... na mindegy majd legközelebb.
Már mindegy, mert nem megyünk, egyszerüen azzal a 2 alakkal nem lehetet normálisan megbeszélni semmit és én meg a ki bulizni akar az hoppon maradt, de még szerncse, hogy itt szegeden meg van most sörfesztivál és fellépök, meg utána valaho dárk vagy milyne buli végülis tök mindegy mert ugyis 50% depeche mode a többi meg a szokásos hasonló stilus és még curét is szoktam 4-5-öt berekni. NA szóval akkkor nekm marad ez.
Mi az, hogy lust a banda? NA jó én az vagyok (nem is értem, hogyan leht szombat kore reggel 8-kor már fenlenni), de a többiek meg nyavajgosak azért nem megyünk, egyedűl meg nekm drága akár kocsival akár vonattal.
Igen persze, de egy tapasztalt peti ismerő meg az én fárasztó ponjaimat érti :-))))) Az alvás, na ja tudom, de csak ha elötte tanultál, szóval ha mit és ha van hova mélyiteni :-))))) Na végteméket meg a temel magának a kis cica :-)))
Már csak 1% :-), de nem miattam, hanem 3-an mentünk volna kocsival, de a másik 2 emberke komolytalankodik, egyedűl meg drága mulatság felmenni, szóval még mindig bizonytalan, de a pestiek úgy tudom, mindenféle képpen mennek, de az ő nevűkben nem nyilatkozhatok, bezséljétek meg. wiwiiww-n meg szerintem megtalálsz mindenkit :-))