Aki M42, M39 és egyéb menetes obikat szeretne adni - venni, és a többi obitesztes és egyéb topikot nem akarja zavarni... Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Még a Mir24 is játszhat, de az se olcsó. Én pont 2/35-öt kerestem fullframe géphez, mert a gyári Minolta ritka és drága az 1,4-es Sony úgyszintén. Végül Amerikából jön egy 1,9/35 Vivitar 30 alatt, de tavaszig nem jutok hozzá.
A nagyobbik baj, hogy m42-ben is ritkák az ilyen fényerős obik, a 2,4-es Flektogon rendszeresen 40 fölött megy el.
Köszönöm! Sok mindent elmondtál ezzel, ezek szerint ezek még mindig tartják az értéküket. Tartottam tőle, de nagyjából erre számítottam. (ebay-t rendszeresen figyelem, de nehéz, ha az ember nem tudja mit keres, mit érdemes keresni, és mit érdemes elkerülni)
Van egy Pentacon auto 29mm F2.8 obim (csak elől sapka van hozzá), szép, tiszta. Szívesen elcserélnm vmi 135mm M42-es obira. Ajánlatokat emailben várok!
Egyenlőre érdeklődés szinten, de hasonló engem is érdekelne. A különbség nálam annyi lenne, hogy 20-35 közötti tartományt keresek és a f1.4 - f2 közöttit és nem árt, ha a képe is jó már mondjuk f2-n. Irányadásként mondjuk olyan 15 ezres értékig érdekes. Időm van, tehát ha van javasolt típus, akkor szívesen kutakodok utána.
Van egyáltalán olyan objektív, ami megfelel ennek a feltételnek és nem kerül annyiba, mint egy használt újabb Canon?
HA rendelsz a neten / aterán legolcsóbb Eos adaptert, az kb 2 ezer, nem kell chip, se peremes. A Soóhozl gyakran be kell menni reggel 9-11 között és kifogni 4-6 ezer körül. De van, hogy ott is már 8 lesz
Keresek megvételre 24mmtől 30mmig fix, egész jó fényerővel bíró optikát (2.8 de ha 2 vagy 1.8 az se baj :) ) A kis kopásnyom van rajta az nem zavar csak a lencsék legyenek rendben.(átmeneti megoldásként amíg össze nem jön pénzem egy az általam kiszemelt optikára :) )
Max 5000 ft-ig vagy fel tudok érte ajánlani egy Hoya cir-polárszűrőt. 62mmes.
Az ajánlatokat várom balaa18 [kukac] citromail [pont] hu
Lenne egy Parkatica LTL3-s egy Tessar-l egy 135-s Sonnar társaságában akik keresnék új tulajdonosukat. Bőr tokjukkal, blendék szépen mozognak, gombát nem látok korukból adódik az állapotuk is.
Az ára legyen szép kerek 23451FT magyar pénz plusz posta.