Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Karc és gombamentes mind a kettő. A Sigma első tulaja vagyok, a Minolta harmadik boldog tulaja. Mindkettő tökéletes állapotú. A Minolta tetején apróbb használatból eredő apróbb karcok, amik természetesen nem befolyásolják az elkészült képeket. Az RS verziójú Minolta obi elég ritka itt a fórumon is. Személyesen Pécsen tekinthetők meg.
Minden kérdésre szívesen válaszolok! Képeket kérésre küldök.
Mondjuk az 1,8/35 nem fullframe, bár az A850 keresőjében nem emlékszem, hogy zavart volna. Mindenestre nem összemérhető a két objektiv teljesítménye... padam19 RS 2/35-je nálam landolt, gyakorlatilag le se jön a gépről.
120-170e állapotottól és verziótól függően (az RS-ben szélesebb a fókuszgyűrű és kicsit kerekebb a blende). Viszonylag ritka, de azért lehet belőle találni, vannak ennél ritkább Minolta objektívek is.
Érdeklődnék, hogy mostanság egy Minolta (F2) vagy Sony 35mm (F1.8) lencsének mennyi a használtpiaci ára? Illetve mennyire ritka/common típusok? (A Sony 35/1.8 bolti árát ismerem)
Eladó egy Sony A65-ös fényképezőgép, ajándék tartalék akkumulátorral, kiváló műszaki, és esztétikai állapotban, a kithez adott 18-55mm-es objektívvel (egyben).
A vázban kb. 4800 expozíció van, Magyarországon 2012.05.03-án vásárolt (számlás), a hátsó (fő) kijelző a vásárlás napjától fóliával védett.
Ár: 150.000 Ft.
Nissin Speedlite Di622 Mark II (Sony)
Eladó egy Magyarországon, 2012.05.17-én vásárolt, számlával rendelkező vaku, Sony Alpha vázakhoz. A készülékhez ajándékba jár egy 1.5 méteres hosszabbító kábel is!
Ár: 22.000 Ft.
Budapesten, Tatabánya környékén megtekinthető, kipróbálható (vásárlás esetén, előre egyeztetett helyen, és időpontban!). Csere, beszámítás kizárólag mikro 4/3-ad rendszer esetén érdekel. Bővebben: mttars {kukac} freemail [pont] hu
Szia Nekem van egy eladó: Minolta 50mm 1.7 makulátlan állapot. első hátsó kupakokkal, Hoya Uv szűrővel. 25000Ft szeretnék érte kapni. Ha érdekel írj egy mailt. Üdv.Zoli
egy Sony Alpha 300-hoz szeretnék egy autofókuszos fix 50-es obit venni. Mivel nem ismerem a felhozatalt, titeket kérdeznélek, hogy van-e itt is valami olyan olcsó, de használható megoldás, mint a Canon EF 1.8-as 50-ese. Nem ragaszkodom a Minolta/Sony márkához, lehet Sigma vagy Tamron is, ha azt mondjátok, elfogadható. Nem a High End minőség a fontos, hanem az 1.7-1.8 körüli fényerő és az amatőr célra való használhatóság.
Hallo! Eladó egy Minolta MD 50mm f/1.7 objektív. Ára:10.000 Forint Érdekelne egy 8mm Halszem objektív engem. Akinek van légyszíves írjon rám a 02toffi@mail.com-os címre
nagyfényerejű zoom objektív Sony Alpha és Minolta gépekhez. Gyors és pontos fókusz, tökéletes működés, szép esztétikai állapot. Voigtlander és Vivitar néven is kiadták, komoly objektív fém bajonettel.
Eladó, illetve cserélhető. Cserébe tele vagy fix objektív érdekel pl.: 50/1,7. Természetesen ráfizetek.
Eladó még egy SanDisk MemoryStick PRO Duo 1GB gyári csomagolásával. Hama által itthon forgalomban hozott, nem micro! Kérésre egy használt gyári Sony adaptert tudok mellé adni.Irányár: 2.900 Ft.
Lehet, hogy igazad van, de számomra az A58 olyan, mint a Canonnak az eos550D-je.
Kellett egy olyan gép, amivel fel lehet mutatni valamit, viszont olcsó! Az elmúlt években nem volt a Sonynak olcsó DSLT gépe, éppen ezért megcsinálta az A37-et, majd idenyomta az A58-at, most pedig az A3000-et.
Nyílván minden azon múlik, hogy ki mire használ egy gépet, illetve mennyit szán rá.
Jóapám szimpla családi fotókat szokott csinálni, ezért neki "csak" egy DSC-HX200v készüléket vettünk.
Mellesleg megjegyezném, hogy szerintem nem dolgozik rosszabbul mint a fennt említett gépek, igaz nem cserélhető az objektíve, viszont a Carl-Zeiss mindenért kárpótol.
Szeretnék még egy dolgot leszögezni! Én szerintem elmondhatom, hogy Sony fan vagyok, vagy legalább annak érzem magam, így a fenti felsorolásból bármelyiket szívesen elfogadnám második gépnek!!!