Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Mint már szó volt róla, sajnos a Gránit a bekerített területen van :-( (furcsa módon éppen arról tüntek el ez ajtók az utóbbi években). A többi a szabadon bejárható területen van, bár ott is lehet találkozni puskás emberrel, mert az önkormányzat mezőőre rendszeresen körbejárja a területet, viszont előbb kérdez és csak azután lő :-))
Mindenképp egy napra tervezem,eggyett értek hadsz kollegával,HÁP ,Gránit,Bombatárolok,de én hajlamos vagyok sokat császkálni ,pl a szinházterem ,mozi ilyesmi.Biztos van sármelléken is.
De te olyan részletesen végigjárod hogy igy már nekünk könnyű dolgunk lesz :-)))
tavasszal kéne menni,de ha már arra mennék lenne még egy két hely amit megnéznék.Rezi ,újdörögd,keszthely,bár ennyi ugyse fér bele.
Több naposra semmiképpen nem tervezem.Amit még meg akarok majd nézni,azzal egy-két óra alatt végzek. : ) Személy szerint elősorban a Gránit,a bombatárolók és a HÁP érdekel.
Nem tudom, hogy konkrétan mi az ami érdekel benneteket, de ha mindent alaposan végig akartok nézni, akkor több naposra kell terveznetek a kirándulást :-)) Egyébként kora tavasszal lenne érdemes, amikor a fák lombjai még nem takarnak sokat.
Ez a sármellék nagyon vonzó,gyakorlatilag ami minket érdekel azt mind meg lehetne nézni.Érdemes lenne egy Vándor Kareszos turár esetleg ide szervezni???!!!
A sármelléki reptér melyik részén lehet a kerozintároló? Már ha még megvan. Régen újságcikkben voltak fotók róla, azon látszott, hogy tele van valami folyadékkal. (gondolom kerozinos talajvízzel)
Más. Ahogy emlékszem, a Gránit a repülőtér újdonsült kerítésén belül található sajna.