Keresés

Részletes keresés

Shalina Creative Commons License 2007.07.12 0 0 854

Mellesleg a timeshare nem azonos az RCI-vel, vagy bármely más csererendszerrel. Sokan vannak, akik egyáltalán nem cserélgetnek, nem is tagok a rendszerben, minden évben a sajátjukba mennek, és teljesen elégedettek vele. Ez is egy szempont.

 

Shal

Előzmény: Anti-timeshare (849)
Shalina Creative Commons License 2007.07.12 0 0 853

Nem magyarázom el, hogy miben különbözik, ami miatt hajlandó vagy többet fizetni. Elég, ha valaki úgy érzi, hogy különbözik. Vagy nem érzi, de azt sem, hogy sokkal rosszabbul járna, és ezért választja az egyiket. Mindegy, melyiket.

 

Mint ahogy az sem feltétlenül idióta, aki a N*mannal megy nyaralni, holott, ha kicsit körülnézne, más irodáknál sokkal olcsóbban is mehetne kb. ugyanoda.

 

Shal

Előzmény: Anti-timeshare (849)
Shalina Creative Commons License 2007.07.12 0 0 852

Pl. hogy nem kell az interneten kiválasztani. Mert adott esetben nincs interneted, vagy lusta/ügyetlen vagy ott keresgélni, nem bízol az online foglalásban/fizetésben, nem bízol abban, hogy valós információkat kapsz (sokszor előfordul, hogy nem), stb.  Vagy hogy te azt gondolod, hogy az RCI garancia a minőségre (nem 100%, hogy így van, de a Merciről is azt gondoljuk), a véletlenszerűen kiválasztott szállás meg nem biztos. Hogy biztos, hogy tudsz menni, nem telik be előtted a hely (ha a saját üdülőrészedbe mész, ahogyan azt az ismerőseim teszik). Ez sokaknak már épp elég különbség.

 

 

Shal

Előzmény: Wild_Bear (848)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.12 0 0 851

Mit gondolsz, a Kereknap Kft, vagy mi a szösz hol lesz 100 év múlva..?

 

Hál' isten a szerződés már nem a Kereknap Kft-vel van, hanem a nyaralóval - azaz vitás esetben van valami kézzelfogható érték (bár nem sokat ér, de azért nem tudnak eltűnni hirtelen)

 

A nyaraló sem fog már állni. Keress néhány 100 éves házat Budapesten.

 

Lehet, hogy fog állni, de 10-15 évenként mindig lesz egy nagy felújítás aminek a költségét a tulajok fizetik (benne van a szerződésben) illetve ilyenkor mehetsz egy építési területre nyaralni (mert abban az évben nem fogod tudni elcserélni senkivel)

Előzmény: Wild_Bear (845)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.12 0 0 850

megj: képek és az ötsoros leírás alapján

illetve egészen öszintén, az interneten mindig keresek friss review-t és az alapján sok jónak tűnő szállást szűrtünk már ki.

Előzmény: Anti-timeshare (849)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.12 0 0 849

Szállodáknál, appartmanoknál kitalálták az csillag rendszert. Tudom, hogy ha ötcsillagos szállodába megyek, akkor lesz ott uszómedence, kondi terem, hajszárító a szobában stb. Tudom a színvonalat. Persze van különbség a Hilton és a Mariotte között és van különbség a prágai Hilton és a milánoi Hilton között is.

 

Ha RCI keretén belül cserélsz, akkor kézbe veszed a katalógust és a képek alapján választasz (hogy tényleg megkapod-e az egy másik elég fontos kérdés). Ugyanezt teszem én is amikor kezembe veszek egy Neckerman katalógust, nem a budget szállásokat nézem, hanem a négycsillagosakat és a képek alapján választom ki a számomra szimpatikusat.

 

Most jösz te és elmagyarázod, hogy a katalógusban talált négycsillagos RCI apartman és a szintén katalógusban talált négycsillagos Neckerman apartman (ami lehet, hogy éppen egy RCI resortban van) miben különbözik ami miatt hajlandó leszek többet fizetni.

Előzmény: Shalina (847)
Shalina Creative Commons License 2007.07.12 0 0 847

Mert ugyanazt hasonlítjuk össze - ugyanazt a mínőségű szállást ugyanazon a nyaralóhelyen.

 

Épp ez az, hogy nem. Mert az egyik tud olyat, amilyet a másik nem, és fordítva. Hogy kinek mennyi pénzt érnek meg ezek a (kis?) különbségek, azt meg hadd döntse el maga.

 

Shal

Előzmény: Anti-timeshare (846)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.12 0 0 846

Akkor számoljunk:

 

760 ezer 7% kamattal 20 évre (azért 20-nál többel nem érdemes számolni) az tőkerészlettörlesztéssel 72 ezer évente (én Excelt használok, de az interneten is rengeteg banki oldal van ennek számolásához)

 

plusz a 40 ezer fenntartási költség, plusz a 36 ezer csere díj, plusz az eddig nem említett 25 ezres RCI tagsági díj az összesen 173 ezer évente. Ez 700 Euro egy heti szállásért.

 

elipszis:

a "normál internetes honlap" (nem az RCI-é) árai szerint 100 euró a napi bérleti dij.

 

7x100 Euró éppen 700 Euró. Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy melyik RCI helyen nem lehet RCI színvonalú appartmant bérelni 700 Eurónál olcsóbban.

 

Ha x pénzből lehet Opelt is meg Suzukit is venni...

 

Ez az autós hasonlítgatás nagyon régi TS értékesítési szövegelés. De a helyes hasonlítás így hangzik: Ha már x pénzből lehet Suzukit vagy y pénzből Opelt venni akkor miért akarsz 2x-et fizetni a Suzukiért vagy 2y-t az Opelért. Mert ugyanazt hasonlítjuk össze - ugyanazt a mínőségű szállást ugyanazon a nyaralóhelyen.

Előzmény: Shalina (841)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.12 0 0 843

Viszont 10 éve még (azt írja, akkor vette), amikor nem volt szabályozva az értékesítés, ha otthagyott 5.000 Ft "foglalót", a csillagos eget odaadták(adtuk) neki!

 

És még te mondod, hogy nem az átverésre épül az egész.

Előzmény: gigia (839)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.12 0 0 842

Gondolom ezek után azt a szállást senkinek nem ajánlottad és eszedbe sem jutott ismét elmenni oda. EZ az előnye az eseti szállásbérlésnek a TS-sel szemben.

 

Ugyanakkor volt itt olyan hozzászólás is, amiben elégedetlenkedett valaki a TS minőségére. Ilyenkor mit fogsz csinálni? Mivel megfizetted TE a következő évben is odamész, ugye?

Két év múlva az üdülőfenntartó személyzete lecserélődik és a szolgáltatás minősége csapnivaló lesz, mit ír a szerződésed erre az esetre? Mihez van jogod?

Ki kell cserélni az uszoda teljes gépezetét és a medencéket - tudod mi fog történni? Kapsz egy csekket.

 

Azt tudod, hogy a fenntartási költségek az infláció (EU) kétszeresével emelkedtek az elmúlt években?

 

Az én véleményem, hogy rossz szállás rengeteg van. Ugyanakkor vannak már megbízható utazási irodák, akik ki tudják választani a jó mínőségű szállodákat és ha valamelyik nem hozza az elvárt szolgáltatást azt nem teszik be a következő évi katalógusba.

Előzmény: elipszis (836)
Shalina Creative Commons License 2007.07.12 0 0 841

Egyfelől szerintem jóval kevesebbe kerül évente, mert a 760.000 forintot nem 10 évre, hanem 100-ra fizette be. Ha ezt arányosítod az elmúlt tíz évre, akkor az eltelt időszakra kijön 1.369.400.-, azaz évi 136.940.-

 

De tekintsünk el a konkrét összegtől. Azt írod:

Szerintem ennyiből bőven lehet apartmant bérelni, bárhol stb. Tegyük fel, hogy ez igaz.

 

Ő viszont nem máshol bérelt, hanem ezt választotta. És akkor mi van? Ha x pénzből lehet Opelt is meg Suzukit is venni, akkor aki az egyiket választja, az hülye, aki a másikat, az okos? Hagyjuk már meg a választás lehetőségét mindenkinek. Van akinek ez tetszik, van akinek az. Nem csak egyféle értékrend létezhet.

 

Shal

Előzmény: Wild_Bear (837)
gigia Creative Commons License 2007.07.12 0 0 840

Az én szomszédom még most is kiáll az utcára (udvari garázsból) minden nap az Il ferros kocsijával, mert ugye, bármikor jöhetnek megnézni :D  :D

 

Előzmény: Wormie (838)
gigia Creative Commons License 2007.07.12 0 0 839

Dehogynem, azonnal kell dönteni... Mert aki úgy sétál ki az ajtón, hogy "visszajövök jövő héten"

a/ soha nem fog vásárolni, mert valóban csak a "felfokozott lelkiállapot" mondatta vele

b/ ha legközelebb meghívják - és tudjuk, hogy meghívják! - akkor vesz valakitől valamit

c/ kevesebb, mint 1 %, visszajön

 

Viszont 10 éve még (azt írja, akkor vette), amikor nem volt szabályozva az értékesítés, ha otthagyott 5.000 Ft "foglalót", a csillagos eget odaadták(adtuk) neki!

 

Más kérdés, hogy voltak cégek/értékesítők, akik ezekből a - zömében az ügyfél által elbukott - foglalókból éltek... De aki akart, így vásárolhatott magának gondolkodási időt!

Előzmény: Wild_Bear (837)
Wormie Creative Commons License 2007.07.12 0 0 838

Erre a "lelkileg jobban megvisel" szövegre nekem rögtön az egyik Il Ferro fan dumája ugrott be, aki hosszú ideig állította, hogy volt lehetőség arra, hogy ne kelljen 180e beugrót fizetni, hanem a havi (persze nem teljesített) kifizetésekbe "betudják". De ő nem ezt választotta, mert jobban szereti a konkrét pénzmozgást. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

Mindezt február környékén, mikor már a hülye is tudta, hogy be fog dőlni az egész...

Előzmény: Wild_Bear (837)
elipszis Creative Commons License 2007.07.11 0 0 836

 

 

Én meg nyaraltam iszonyú áron Olaszországba úgy, hogy a 6 fős apartmanba az 5.ágyat még csak-csak megtatáltuk, de a 6.-at ágynak nevezni már túlzás volt. Az apartma egyéb felszereltségéről már ne is beszéljek.

Előzmény: Anti-timeshare (828)
elipszis Creative Commons License 2007.07.11 0 0 835

Szia

 

Szóval 10 éve 760 eFt-ért vettümk egy fehér hetet 2 főre. 8, vagy 10 havi részletben fizettük ki. A fenntartási ktg évente kb. 40.000Ft, a csere dij 139 euró. (Januárban fizettem mindkettőt, lehet, hogy nem teljesen pontos,de a nagyságrend stimmel)

Idén egy 6 személyes apartmanba megyünk, a "normál internetes honlap" (nem az RCI-é) árai szerint 100 euró a napi bérleti dij. 2 hetet egybe cseréltük, igy az utazási költség jobban megéri. A repjegyeket februárban foglaltam, most dupla annyiba kerülne.

Én azt egy szóval nem állitom, hogy ez az évszázad befektetése, tudom, hogy a nyaralás árát én is megfizetem a különbözö dijakban, de ez engem " lelkileg" jobban megvisel ha egyben fizettek ki egy kisebb vagyont. (Két csereüdülés között megteszem)

Abban egyetértek veletek, hogy "felfokozott" lelkiállapotban nem szabad szerződést kötni, de ahol ennyire arrogánsak azokat ott kell hagyni.

...és azért 2006-2007-ben aki egy ilyen bemutatóra elmegy az azért nagyjából tudja, hogy mire számithat.

Off: A porszivó ügynökök engem is idegesitenek, és ezen túl azokat sem értem, akik hitelközvetitöknek fizetnek súlyos pénzeket, gyakorlatilag a semmiért.

Előzmény: Wild_Bear (824)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.11 0 0 834

Milyen tényeket hiányolsz? Nagyon sokszor le lett írva, hogy mik az értékesítésnél elhangzó hazugságok (olcsóbb nyaralás, jó befektetés stb) számpéldákkal. Ez miért nem tény számodra?

Ténykét, tapasztalatként leírták sokan, hogy nincs lehetőséged előre elolvasni a szerződést.

Mit szeretnél ha megismételnénk?

 

Az előző hozzászolásomban a kifejezést kritizáltam, személyedre semmi sértőt nem óhajtottam tenni, ha mégis megtörtént akkor most kérek elnézést.

 

Azért nem tilthatják mert papíron nem történik törvénysértés. De az értékesítés 99%-a az átvágáson alapul.

Előzmény: gigia (832)
gigia Creative Commons License 2007.07.11 0 0 833

OFF

Megtörtént :)

Mindent kiporszívózott, majd közöltem, nem vagyok kíváncsi az árakra. Esetleg, ha egy nullát levesz a végéről... Úgy egyébként reális lett volna, bár nekem most akkor is kicsit húzós...

ON

Előzmény: kheiron (830)
gigia Creative Commons License 2007.07.11 0 0 832

Igen, olvastam az előző hozzászólásokat. És éppen erről beszélek, a tényeket hiányolom! Kicsit olyan ez a topik, mint a politika - mindenki mondja a magáét, persze, vannak érvei, de sokkal inkább a másik mocskolása, támadása, lealázása megy!

 

erről nekem sok mindenféle ember jut az eszembe (pornószinésztől a hóhérig), szerintem ne használd sokat ezt a kifejezést

Ezt azért gondold át még egyszer! Nem ismersz, innen a topikból sem - ajánlom figyelmedbe a 636. hozzászólásomat! - amit ott leírtam, tartom!

Egyébként ezért kérdeztem az imént a habzó szájú "ex-kollégáktól" (pl. sattillaaa): Ennyire megszállottak vagytok?

 

erősen szabályozva van a TS értékesítés, mert a szabályozók is tudják, hogy átverés az egész

Gondolod, ha a "szabályozók" így látnák, nem tiltanák inkább? Szabályozzák, mert átverés LEHET. Ebben a műfajban nagyon könnyű "csúsztatni", ez az, amit tudnak, és amit próbálnak szabályozni. (lásd ismét 636.)

Előzmény: Anti-timeshare (829)
kheiron Creative Commons License 2007.07.11 0 0 830
Takaríttass össze vele, majd közöld, hogy kb havi 500 forintod van arra a vacakra, hagyja csak ott nálad nyugodtan, de hogy ne legyen sértve, ajánld fel neki, hogy az első két havi részletet  egy összegben, egy 1000 forintos képében azonnal készpénzben rendeznéd is. :-)
Előzmény: gigia (826)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.11 0 0 829

Ennek a topiknak, mint majdnem az összes másiknak az a célja, hogy egy-egy témát az emberek kitárgyaljanak.

Itt a TS a téma.

Ahogy látod kétféleképpen lehet megközelíteni - tényekkel és személyeskedéssel.

Ha olvastad az előző hozzászólásokat akkor olvashattál tényeket.

 

OFF

...de ez is csak egy munka!

erről nekem sok mindenféle ember jut az eszembe (pornószinésztől a hóhérig), szerintem ne használd sokat ezt a kifejezést

ON

 

Ha pedig benne voltál, akkor tudod, hogy erősen szabályozva van a TS értékesítés, mert a szabályozók is tudják, hogy átverés az egész. sattillaaa miért nem válaszolt szerinted a 672-es kérdésemre?

Előzmény: gigia (826)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.11 0 0 828

Félreértés ne essen senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy az üdülési jog azonnal megtérülő befektetés, de esetleg jó szervezéssel, hosszú távon ki lehet használni.

 

Számodra mit jelent a "ki lehet használni"? Miért jobb, mint ha minden évben magad választanál nyaralást?

 

Ahogy korábbi hozzászólásokat olvastam, azért a szállások minőségével kapcsolatban senki nem emelt kifogást, sőt többen visszavágynak a "potya gyaralókba".

 

A minőségnél mindig fontos, hogy milyen áron kapod. Én fizettem szállásért 5 dollárt, meg is mutatkozott a minőségen, fizettem 300 dollárt 5 csillagos szállodáért, szintén meglátszott a minőségen. De a számításaim szerint, amennyibe egy hét TS kerül általában, annyiért jobb ellátással lehet ugyanolyan szinvonalon nyaralni.

(ha pedig ingyen kapsz jó minőségű szállást, akkor szívesen visszamész)

Előzmény: elipszis (821)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.11 0 0 827

...talán kicsit különbek vagytok (mondom "talán"(!)) - mint azok, akik bármilyen balhéban Árpád-sávos zászlók alatt ontják a hülyeségeiket...

 

vs

 

amikor valami ilyen, vagy ehhez hasonló bejegyzést tesztek, gondoltatok már arra, hogy mindez csupán titeket minősít???

 

Igen, téged minősít. Sőt miért nem nevezel bennünket rögtön fidesznácigyilkoskommunistának? Biztos a jobb illetve baloldaliságunk miatt bíráljuk a TS rendszerét.

 

De nem teszem, csupán sajnállak titeket, ugyanakkor jót röhögök.

...s szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

 

Ebben a topikban tények vannak. Aki azokat végigolvassa és megérti azok döntenek.

Hogy miben vagy egyedül és miben nem nem tudom. De aki röhög az itt olvasottakon az szinte biztos, hogy rajtad röhög, mert nem vagy képes felfogni, hogy érveket kellene felhoznod személyeskedés helyett.

Van egy meg nem fogalmazott Index fórum szabály - az személyeskedik akinek nincsenek érvei.

Előzmény: sattilaaaa (820)
gigia Creative Commons License 2007.07.11 0 0 826

Sziasztok!

Néhány hete jártam erre, mint volt timeshare értékesítő... Olvaslak titeket, és nem értem az indulatokat!

Ti, akik ilyen eszelősen (bocs, ha erős a kifejezés!) támadjátok a rendszert is, a marketingjét is, ráfizettetek? Vagy valami mély sérelem ért?

Ti, akik véditek a mundér becsületét, ennyire megszállottak vagytok?

Persze, kell ehhez a munkához megszállottság, (azt hiszem, belőlem ez hiányzott egy idő után) de ez is csak egy munka!

Akiket pedig "megkeresnek", azoknak egy lehetőség. Ismerni kell azt a szót: NEM.

És tudni kell használni! Kulturáltan, vagy kevésbé...

Életemben először a múlt héten emeltem meg a hangomat ezügyben: aznap négyszer csöngött a telefon, háromszor azt mondogatta, várjak a kezelő jelentkezésére. Negyedszer jelentkezett a "kezelő", keresett engem, vagy "kedves páromat"... Na, vele kezdtem el ordítani, hogy ezt előbb is megtehette volna! Ha felhív, hívjon fel, udvariasan meg fogom mondani neki, hogy egyáltalán nem érdekel az "áruja" (rögtön az elején, ezzel magamnak időt, neki telefonszámlát takarítok meg)...

Ha meg bunkó, kevésbé leszek udvarias...!

Ma egy porszívós fog nálam nagyon pórul járni! Hetek óta hívogat, azzal a mottóval, hogy ő csak a véleményemre kíváncsi... Amúgy udvarias, sőt kedves, így én is kedvesen megmondtam neki, hogy ha véletlenül szeretnék venni bármit is, kb. 1000 Ft az a havi részlet, amit vállani tudok a gyes mellett...

De ő jön, és hozza a masináját! Ráérek, el fogom mondani a véleményemet...

Wormie Creative Commons License 2007.07.10 0 0 822

Úgy gonfolom felnőtt emberek vagyunk és a döntéseinkért vállaljuk a felelösséget, tehát mindenki jól meggondolhatja, hogy mibe fekteti a pénzét

 

Viccelsz? Többmilliós befektetést "jól meggondolni" egy (az ügynökök által gerjesztett) mesterségesen felfokozott hangulatban 1 óra alatt???????? Maga az értékesítési praxis sugallja az átvágást!!!

 

Ügynök kollégától meg nem a sima NEM-eket várjuk, hanem a tényekkel alátámasztott ellenérvelést.  Amit persze úgysem fogunk megkapni - szokás szerint. :-D

Előzmény: elipszis (821)
elipszis Creative Commons License 2007.07.10 0 0 821

Sziasztok

 

Néha benézek ebbe a topikba és nem értelek titeket. Úgy gonfolom felnőtt emberek vagyunk és a döntéseinkért vállaljuk a felelösséget, tehát mindenki jól meggondolhatja, hogy mibe fekteti a pénzét. Én is több bemutatón voltam, és bevallom nagyon sok nem tetszett, és valóban volt ahol "totál hülyének" néztek. Pl. olyan üdülőbe akartak eladni apartmant ahol. még egy kapavágás sem történt, és az épitési engedély kérése után majdnem elzavartak minket.

Aztán 1997-ben az egyik bemutató után lehetőséget adtak pár napos gonodolkodásra és részletfizetésre, igy rendelkezünk üdülési joggal. Általában úgy cseréljük, hogy a 2 fős szállásunkért 4-6 főst veszünk igénybe.

Félreértés ne essen senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy az üdülési jog azonnal megtérülő befektetés, de esetleg jó szervezéssel, hosszú távon ki lehet használni.

Ahogy korábbi hozzászólásokat olvastam, azért a szállások minőségével kapcsolatban senki nem emelt kifogást, sőt többen visszavágynak a "potya gyaralókba".

sattilaaaa Creative Commons License 2007.07.10 0 0 820

Wild_Bear:"Szégyelhetnéd magad, hogy emberek becsapásával nyerészkedsz."

 

Anti-timeshare: "Mindenesetre köszönjük szépen, hogy felhoztad ezt a mostanában szunnyadó topikot, mert így ismét több ember olvassa el az itt leírt tényeket és talán valamivel kevesebb lesz a bepalizott ember."

 

Nos ez az, amiről beszéltem...

 

Csak mondjátok a magatokét - és elnézést az összehasonlításért, talán kicsit különbek vagytok (mondom "talán"(!)) - mint azok, akik bármilyen balhéban Árpád-sávos zászlók alatt ontják a hülyeségeiket...

 

Wild_Bear: "A 40.000 ügyfélből 39000 megbánta. Na, erre mit lépsz? Vagy beszéltél mind a 40.000-el..?"

És Te...??? Akár csak eggyel is???

 

Tényleg ne vegyétek lekezelésnek, lenézésnek, hogy nem fogom bizonyígatni nektek, hogy nincs igazatok...!

 

Szabad országban élünk, s mint ilyen, szabad kinyilvánítani a véleményeteket, még akár az üdülési jogról, az üdülőjog tulajdonosokról is, sőt jogotokban áll engem "emberek becsapásával nyerészkedőnek" beállítani.

 

De amikor valami ilyen, vagy ehhez hasonló bejegyzést tesztek, gondoltatok már arra, hogy mindez csupán titeket minősít???

 

Gondoltatok már arra, hogy azok a klubtagok, akik évek óta - többnyire teljes megelégedéssel élnek a lehetőségükkel (és ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy a 40ezerből csak 10ezren), mit gondolnak rólatok???

 

Szabad ország... demokrácia...

Nekem is szabad lenne idiótának neveznem benneteket (ha már ti: "emberek becsapásával nyerészkedőnek" tartotok)

 

De nem teszem, csupán sajnállak titeket, ugyanakkor jót röhögök.

...s szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

 

 

 

 

 

Előzmény: Wild_Bear (817)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.10 0 0 819

De tudod mit egy semleges kérdés:

 

Miért kell megint módosítani az EU direktívát és mint bennfentes összefoglalhatnád a módosítások lényegét.

 

(link a gyengébbek kedvéért:

http://ec.europa.eu/consumers/cons_int/safe_shop/timeshare/index_en.htm)

Előzmény: sattilaaaa (816)
Anti-timeshare Creative Commons License 2007.07.10 0 0 818

Adva vagyon itten egy fórum, amiben az érveket lehet felsorolni a TS ellen és a TS mellett. Direkt ezért regisztráltál egy nicket, hogy ebbe a fórumba tegyél négy hozzászólást (btw tetszik az email cimed...). De tényt nem akarsz közölni, csak goromba személyeskedést.

Mindenesetre köszönjük szépen, hogy felhoztad ezt a mostanában szunnyadó topikot, mert így ismét több ember olvassa el az itt leírt tényeket és talán valamivel kevesebb lesz a bepalizott ember.

Előzmény: sattilaaaa (816)
sattilaaaa Creative Commons License 2007.07.10 0 0 816

Távol áll tőlem, hogy tárgyalni akarnék Veletek, hisz mint ez alább is látható, csak mondjátok a magatokét, el sem tudjátok azt képzelni, hogy esetleg nem nektek van igazatok. Nyilván mind a 40,000 család ütődött, idióta, stb-stb..., tutira veszitek, hogy az igazság csak és kizárólag a ti oldalatokon lehet, akik vagytok itt kb. 20-an...

Ez meddő egy tárgyalás lenne, nem gondoljátok?

Részemről az ügyet le is zártam. További jó beszélgetést!

Előzmény: Wild_Bear (810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!