Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony Minolta A200 hibás vezérlőtárcsával (tekerés közben véletlenszerűen vált értéket), amúgy jó, megkímélt állapotban. A fenti hibája miatt csak olyanoknak ajánlom, akik főleg A, Auto vagy P módban fotóznak, ilyenkor ritkán kell vagy egyáltalán nem kell használni a vezérlőtárcsát. Dobozt, töltő, kábel, stb... természetesen jár hozzá.
Minolta AF 28-135mm F4-4.5 objektív nagyon jó, karc és gombamentes állapotban, kíváló képminőség.
Kicsi off – még utoljára! A prizmádban hiányzik egy kb. 10 mm x 4 mm-es felülfoncsorozott minitükör, azért sötét a keresőd, szinte mindegyik ilyen, amelyik valamilyen pofont kapott. Könnyen lepattan, és elvész gondatlan szétszereléskor. Ez a prizmaház tetejében van! Ilyet kell csináltatnod és beragasztani a rézlemezkére!
naaaa!!! :-) csak mert nem adod az X-edet, egyébként majdnem vettem XK-t, de annyira viseltes volt és kapott egyet a prizma, sötét volt a fénymérő csikja is sajnos
Azért egy próbát megérhet, van Vácon egy öreg fotóműszerész, hassie, meg mamiya patentje is van, nekem egy SR-T101-et kapott szét és rakott patika rendbe, 10 papírért.
Na, ha már itt vagyunk, akkor elmondom, nekem meg X-1-em van, amit Japánban forgalmaztak, de ugyanaz hajszálra, mint a másik kettő. Sajnos, az idő vasfoga elszállt a fejük fölött, az enyém sem különb a bemutatottnál. Ráadásul nincs ember már, aki megjavítaná. Sokat fotóztam vele, sokat javították, de most már pihen a polcon. Nem adom el.
Kissé benéztem a Minolta 35 árát, nem is sejtettem volna, hogy ilyen vastagon fog a ceruza. Maradok akkor a Sony verziónál, az közelebb áll a szintemhez és az elképzelésemhez a rászánt összeget illetően:)
A Sony 35/1.8-nak mennyi a reális, normális használt ára?
Eladó egy Sigma 105mm f/2.8 EX DG MACRO (SONY-A), kiváló állapotban levő objektív.
Ajándék Skylight szűrővel, gyöngyvászon tokkal. Csak azokon a Sony vázakon használható autófókusszal, amelyeken beépített motor van, az objektívek meghajtásához (pl. A65), ezekkel viszont kiválóan együttműködik.
Ár: 70.000 Ft.
Budapesten, vagy Tatabánya környékén megtekinthető, kipróbálható (vásárlás esetén, előre egyeztetett helyen, és időpontban!). Csere, beszámítás kizárólag mikro 4/3-ad rendszer esetén érdekel! Bővebben: mttars {kukac} freemail [pont] hu