Keresés

Részletes keresés

MissAnita Creative Commons License 2002.11.23 0 0 416
Igen csak ehhez valamilyen szinten kellene egy kis uzleti erzek, ami azokban (2) a nagyanyokban nem volt meg es varhatoan nem is lesz.

Az otlet egyebkent nem rossz. gondolkodtam mart en is ezen ,hogy kellene valami hasonlo vallalkozast inditani TV/TS-Shop neven mondjuk, csak azt kellene felmerni, hogy a magunk fajtakbol meg lehetne e elni. Attol tartok nem....

Anita

Előzmény: Latex Bond (415)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.23 0 0 415
Szia Anita !

"...viszont azt tudomasul kell vennunk, hogy nem belolunk elnek, (nem az a 43-as noi csizma extra platform csizma fogja eltartani ot)." Valóban nem az általam képviselt vásárlóerőhiány fog egy cipőkészítőt a tönk szélére sodorni, ez igaz... De közvetetten mégiscsak hozzájárulok a vállalkozásának sikereihez. Hiszen ha már 1 párat elkészített és én elégedett voltam az eredménnyel, akkor valószínű nem fogok megállni egyetlen párnál. Továbbá az is valószínű, hogy azonnal szétkürtölném mondjuk itt a topic-ban, hogy van egy isteni cipész a fővárosban ! Így már azért jelentősen hatással lennék az üzleti sikereire, nem ? :o)

Előzmény: MissAnita (414)
MissAnita Creative Commons License 2002.11.23 0 0 414
Szia Latex

Mindenben egyet ertek veled, a bor-mubor kerdesben is, mikor azt mondtam neki, hogy 25000 -ert egy csizma eleg huzos, nem az volt a valasza, hogy ok, muborbol 15000, hanem hogy mit kepzelek en, mashol a varosban 40000 ftert lehet megkapni, azt amit o 25000-ert megcsinal.
Ezek utan mar nem volt kedvem vele vitatkozni, viszont azt tudomasul kell vennunk, hogy nem belolunk elnek, (nem az a 43-as noi csizma extra platform csizma fogja eltartani ot.)
Ok beinditottak azt a vallalkozast, valahonnan beszerzik az anyagot, aztan elkeszitik a labbelit.

Anita

Előzmény: Latex Bond (413)


Latex Bond Creative Commons License 2002.11.23 0 0 413
Szia Anita !

Köszi a biztatást igazán, de sajnos van okom a szkepticizmusra ! Utána fogok érdeklődni hamarosan annak, amit írtál ! Az alapvető problémák szerintem majd ott kezdődnek, hogy én platformot szeretnék, merthogy azok tetszenek nagyon. Azzal pedig munka van - nem is kevés !
Az, hogy kint kereskedelmi forgalomban is árulnak ilyen cipőket, azt nem is vitatom, hisz én is jól ismerem a külföldi kínálatot. Azonban azt azért tudni kell, hogy "hagyományos" cipőüzletben ott is ritkaságszámba megy a nagyméretű (43-as és afeletti) magassarkú cipő illetve csizma. Az erre szakosodott üzletekben (szexshop-ok, fétisboltok, TV-üzletek) persze van lehetőség nagyobbat is vásárolni, de ha betérsz egy mezei cipőboltba, akkor ott sem fogsz találni magassarkú cipőket nagy méretben - legalábbis az osztrákoknál és a németeknél például nem. Továbbá az, hogy nagyméretű 10-12 cm-es sarkúakat kint esetleg kereskedelmi forgalomban is árul(gat)nak, annak még sajnos nem egyenes következménye, hogy a mi cipészeink azt "gond nélkül" meg is tudják csinálni. Mint mondtam a cipőgyártáshoz kaptafa kell, a kaptafához pedig műanyag fröccsöntő gyártógépsor, ez pedig nálunk még nem kifizetődő befektetés. A cipőüzletek pedig úgynevezett szortimenteket rendelnek a gyártótól az egyes cipőtípusokból, ami azt jelenti, hogy a leggyakrabban vásárolt méretből rendelik a legtöbbet (Magyarországon ez többnyire a 38-as méret, mert valamelyik állat kitalálta, hogy a legtöbb nőnek ekkora lába van), az attól kisebb és nagyobb mérettartományokból pedig egyre kevesebbet. Így az igazán szélsőséges (???) méretekből (Magyarországon a női 43-as már annak számít !) nem ritka, hogy esetenként mindössze 1-1 (!) párat rendelnek - ha rendelnek egyáltalán... Pedig a nagyobb lábú hölgyek - mert mily meglepő, ilyenek is élnek nálunk - is jogosan szeretnének alkalmanként szexisebben járni és nem egy "Kényelem" cipőbolt-szintű borzadványban csoszogni. Elnézést azoktól, akiknek az tetszik és hozzátartozik a viselése a mindennapjaikhoz, de én fétisiszta megközelítésből vizsgálom a dolgokat és én is joggal várnám el, hogy az én (és a hozzám hasonló emberkék) igényei is kielégíthetőek legyenek a hazai kínálat által.
"...azért nem műbör, mert azt megveheted bármelyik boltban"; Ja ! De nem 43-asban ! A valódi bőrt is megveheted baromi sok boltban, hiszen az olasz csizmák nagy része valódi bőrből készül, de sokra megyek vele, ha az sincs nagyobb méretekben... Éppen ezért nem értem, hogy miért húzták a szájukat a műbőr említésekor ? Nekem ez is biznisz lenne, nekik meg nem mindegy milyen anyaggal dolgoznak ? Jó lenne már, ha Magyarországon is kifejlődne végre a vásárló-központú szemlélet, ahol minden a kedves fogyasztóért van. Végtére is az én pénzemből él sok hülye kereskedő... Tőlünk nyugatabbra állítom, hogy ha bemennél egy cipész üzletbe és rendelnél Magadnak egy akármilyen csizmát akármilyen anyagból, szemrebbenés nélkül elkészítenék Neked ! A képéről leégne a bőr a cipésznek, ha nem tudná teljesíteni a kívánságodat... Valamint eszébe sem jutna visszaélni a helyzetével, hogy Te nem kaptál a méretedben magassarkút és ezért vagy kénytelen nála készíttetni... Szomorú dolgok ezek.....

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.22 0 0 411
Szia MissAnita !

Mi is örülünk, hogy ellátogattál ebbe a topic-ba ! Az MCDKLUB-ot ismerem, csak éppen régen jártam már arrafelé.
A Barát u.-i üzlettel kapcsolatban kérdezném, hogy ezért a pénzért igazán magas sarkú csizmát is hajlandóak csinálni ? Mert hogy ez szokott a probléma lenni általában a hazai cipészműhelyekben, hogy magas sarkúhoz nagy dőlésszögű talpforma szükséges, ehhez szükséges kaptafájuk pedig nincsen nagy méretekben. Az én lábam 43-as, de már ez is kaptafa-gondokat szokott okozni. Hajdanán, amikor én csináltattam a Szondi utcában egy 24 cm-es tűsarkút (!), akkor nekem kellett a kaptafát vinnem és még a sarkát is én esztergáltattam le fémből, ők csak a platform talpat faragták ki fából. (Jó nehéz is lett a csizma végül, meg kell hogy valljam... :o)) ) Ha nem is ilyen magas sarokkal, de 10-12 cm-essel képesek combcsizmát készíteni, mit gondolsz ? Vagy csak totál lapos talpú "D'Artagnan csizmát" tudnak csinálni ? Nekem mindegy, hogy bőrből vagy nem bőrből, habár a műbőr ugyanolyan jó tud lenni... Nem értem miért ódzkodnak tőle a cipészek ?
Nem írtad, hogy a nejed hogyan viszonyul a TV image-edhez ? A transzvesztitizmus megmaradt nálad a 4 fal között hálószoba-játéknak, vagy már megvolt a nagy coming out ?

MissAnita Creative Commons License 2002.11.21 0 0 410
Szisztok

Akinek mond valamit az MCDKLUB annak Gaby, a többieknek Anita vagyok. 30 éves.
17 éve TV vagyok, nős.

Tegnap találtam rá erre a fórumra.

Voltam a Barát u-i boltban, megkerdeztem az arakat, meg kicsit eldumaltam a holggyel.

En eleg draganak tartom, egy terd fole ero csizma, sarok magassagtol fuggetlenul
25-28 000 Ft, igaz borbol van. Kerdeztem ,hogy esetleg nem tiszta borbol is lehetne-e valamit kerni, erre eleg csunyan nezett ram.

Cipoket regebben a Humanicban vagy a Renoban vettem, de mara elegge elsilanyultak a minoseggel. Mostanaban kisebb boltokban szoktam vasarolni inkabb a kulvarosi keruletekben (ar sokkal alacsonyabb most vettem egy magassarku boka csizmat 3500Ft)

harisnyakat a Balaha aluljaroban levo harisnya boltbol veszem, ott minden típus, fajta, méret, szín minden kapható.

Egyelore ennyi orulok, hogy megismerkedhetek Veletek.

Anita

andR Creative Commons License 2002.11.20 0 0 409
Nekem valószínűleg azért nem volt ez a műsor olyan extra nagy csalódás, meglepetés, stb, mert sokkal rosszabra is ki lehetett volna hozni a témát, sokkal botrányosabbra is.
(Most nem a műsorkészítőket dícsérem)
Saal13-nak igaza van: ingerköüszöbről, reklámról és botrányról szól a dolog.
Kit érdekel, hogy Te otthon szereted maara huzogatni a női ruhadarabokat, és max a barátnődnek mutogatni. A jó és nézett -tehát értékes reklámidőt generáló- műsorhoz hangosan kiabáló buzi(direkt írtam ilyen pejoratívan) kell, acsarkodó kispolgár, köpködő bunkó: botrány.
A csendes szolid emberek nem jönnek be. Szélsőségesek kellenek.
De sajnos ez nem csak az ilyen délutáni médiában jellemző. Komolyabb, hitelesebbnek tűnő, elismert újságok is ugyanilyen szinten ködösítenek és általánosítanak, csak ott nem ismered így a részleteket, illetve "hétköznapibb" dolgokról van szó. Sajnos náluk gond nélkül is belefér, hogy összemossák a meleget, a crossdessert és a hermafroditát, ha ez így jobban megfelel nekik.
Tényfeltárást a spektrumon keresd, vagy inkább a könyvtárban! :-)

Akár tetszett a műsor, akár nem, a kedvtelésünk csak egy érdekesség a napi forgatagban, de egyébként mindnki másé is csupán ennyit ér - ha ez megyugtat. :-))

üdv: andR

Előzmény: Saal13 (407)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.20 0 0 408
Sziasztok!

iszonyat sötétek az emberek a ti hobbitokkal kapcsolatban... Tényleg sokan azt hiszik, hogy az a hapsi, aki női ruhát hord, meleg. Ezzel szemben transzvesztita ismerőseim 90-akárhány százaléka hetero, a meleg hapsik pedig tipikusan nem hordanak női ruhát, és nem is vonzódnak a travikhoz. Szóval pont az ellenkezője igaz, mint amit a népek gondolnak :-)

Egyszer engem is hívtak valami ilyesmi showba, asszem a Claudiába, hogy parádézzak nekik mint transzszexuális. Erre megmondtam, hogy na mégcsak az kéne nekem, ki a fenének hiányzik ,hogy megtudja a sötét kis titkomat az egész ország? Erre kérdezgetni kezdett a csaj, hogy legalább meséljek, mit szól hozzá a hapsim. Erre megmondtam, hogy semmit, mert csajom van, leszbikus vagyok. Na erre aztán végképp fellelkesült, és unszolt, hogy akkor legalább a leszbikről szóló műsorba menjek már el, nem is kell bevallanom, hogy TS vagyok. De ez sem volt ínyemre :-)

Így történt, hogy NEM szerepeltem a Klaudiasóban :-)

Sandra

Előzmény: Latex Bond (405)
Saal13 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 407
Sziasztok!

Remélem nem fogunk sok időt tölteni ennek a műsorpótléknak az elemezgetésével, ezért gyorsan egy kis vélemény: nem múlta felül előzetes várakozásaimat /393-hozzászólás/.
Ugyan csak az utolsó fél órát láttam, amiből az első húsz perc reklám volt, már azt hittem hogy nem is lesz műsor, az RTL végképp áttért a 100%-os reklámsugárzásra. Nem fikázom a műsort, azt megtettétek már előttem, amennyit látam belőle igazolni tudom hogy igazatok van. Inkább arra szeretném felhívni a figyelmet, ami Latex levelének a végén /majdnem/ elsikkadt. Ez a műsor nem rólunk szólt, és nem nekünk, hanem valami alapvetően másról! A célja az volt, hogy a birkát, akit egész délután oda akarnak kötni a képernyő elé, ott tartsa a csatornán. Minhogy a birka ingerküszöbe a csatornák "hasznos" ténykedése hatására bizonyos téren igen magas, ezért egyre szenzációhajhászóbb "műsorokat" kell produkálni, különben rátehénkedik az irányítóra, és bekövetkezik a rémálom: átmegy a TV2-re! Ilyen tekintetben semmi alapunk sincs elvárni, hogy bármelyik kereskedelmi adó hasznos, jó műsort csináljon, mert nem ez a céljuk. Ez tipikus közszolgálati cél! Hiba volt olyan várakozással tekinteni erre a "műsorra", ami hasznosan és jól járta volna körül a témánkat. Ezért felesleges azon idegeskedni, hogy milyen volt a színvonala. Hát ilyen! Persze innentől kezdve a fetisizmus megértése és társadalmi elfogadottsága növekedésének az esélye semmivel sem nőtt, sőt még az ismertségéé sem. Kérdés viszont hogy szükség van-e a birkák megértésére. Remélem azért lesz majd egy jó műsor valahol, és lesz még olyan ember aki ezt meg fogja nézni. A birkákért meg kár, már csak a társadalom szempontjából is, mert azért jobban örülnék ha normális emberekből állna a környezetem, és nem egy csomó szenzációhajhászó fogyasztóból.

Csaba11 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 406
Hát így utólag én se igazán bánom, hogy lemaradtam róla, bár azért biztos érdekes lehetett a maga nemében...
Előzmény: Latex Bond (405)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.19 0 0 405
Sziasztok Kedves Topic- és egyúttal Sorstársaim !

Igyekszem mindjárt mindazokat megnyugtatni a hozzászólásom elején, akik nem látták az ominózus Mónika "sót", hogy az ég világon NEM VESZTETTEK SEMMIT az elmulasztásával !!!
Nem érhet semmi vád, mert a kezdeti bizalmat azért igyekeztem megszavazni a műsornak - már csak azzal is, hogy egyáltalán rászántam 3/4 órát az életemből és leültem megnézni. De utóbb már kezdem érezni, hogy ez óriási hiba volt részemről... Csak felidegesítettem magam vele ! Osztanám mindazok véleményét, akik már alantabb tőszavakban kielemezték a műsor színvonalát és voltak olyan kedvesek, hogy szintúgy szaporították ősz hajszálaikat eme felvétel megtekintésével.
Talán Titkolózó körvonalazta a legtalálóbban a műsorban felvonuló személyiségek legfőbb osztályozási jegyeit. Ennél frappánsabban én sem tudtam volna kategorizálni őket... Mindazonáltal sikerült tökéletesen felvonultatni az "átlag magyar" véleménytípusokat 1-1 igen unszimpatikus egyén prezentációjában - persze tisztelet a kivételnek !
Arról ugyan előzetesen már volt tudomásom, hogy a műsorban nem fog szerepelni egyetlen "IGAZI" fétisiszta sem és ezért nem is vártam tőle túl nagy csodát. Persze nem is tudom, hogy miért gondoltam akár egy percig is, hogy másként lesz - tekintve, hogy már a cím is szerencsétlenül volt megválasztva : "Titokban női ruhát hordok". Arról meg már nem is beszélve, hogy ha igazán kukacos akarnék lenni, akkor a résztvevők közül talán csak egyetlen olyan emberke volt, aki tényleg titokban hord női ruhát, ugyanis a többiek - ezzel az eggyel ellentétben - ezt teljesen nyíltan vállalják és úgymond hozzátartozik a mindennapi életükhöz. Tévedés ne essék, én nem szólom le ezeket az embereket sem, sőt még velük is tudok szolidaritást vállalni bizonyos mértékig, hiszen a fantázia szintjén én is szívesen flangálnék tetőtől talpig kurvás ruhákban egész álló nap, csak éppen - én naív - azt hittem, hogy a műsor most a fétisizmust fogja bemutatni a nagyérdeműnek. A 2 iszonyatos mértékben primitív emberről inkább nem is formálnék véleményt, akik az "ellentábort" voltak hivatottak képviselni, ami egy ilyen kínos témában szerintem abszolút felesleges volt. Ellenzéknek ugyanis itt van jóformán az egész ország, szükségtelen tehát a közvéleménynek eme témához való általános viszonyulását ekkora taplók személyében prezentálni. Mivel intelligens érv a legkevésbé sem bírt előtörni mákszemnyi agyukból, így rájuk nem is pazarolnék több mondatot, mert nem is vettem emberszámba őket. Egy kicsit kiegészíteném Titkolózó számvetését, ugyanis 2 db magát transzszexuálisnak valló egyén is szerepelt a műsorban, akik a nővé válás azon szakaszában tartanak, hogy már csak a nemváltoztató operációra várnak illetve vágynak. Őket még meg is tudom érteni, hiszen valójában férfitestbe zárt női lélekként élik meg egész létüket, hacsak nem kapnak valami külső segítséget. Ráadásul mindketten ki voltak/vannak téve a környezetük állandó diszkriminatív viselkedésének. Azonban Ők a legkevésbé sem titkolják női ruha viselési mániájukat, csakúgy, mint ahogyan az az agresszív és visszataszító homokos fazon sem, aki állítólagosan valami színdarab kedvéért viseli a ruhákat. Túl azon, hogy Ő is olyan sötét volt, mint az újholdas éjszaka, még az egyes kategóriákról sem volt halvány lila fogalma sem : szilárd meggyőződése volt, hogy aki női ruhát hord, az buzi. Mer' hogy Ő is az... Ez ám a következetes gondolkodás ! Csak tudnám, hogy ilyenek hogy bírnak egyáltalán a világra jönni ??? Ez az evolúció csődje !!! Hangsúlyozom : nem a homoszexuálisokkal van bajom, hanem az ilyen idiótákkal, akik fennen hírdetik az ilyesfajta rögzült hülyeségeiket ! Húnnye de felidegeltem magam !!!
Az egyetlen odaillő emberke talán az a bizonyos "félénk CD" volt, aki a műsor végén átöltözött nőnek. Bár határozottan kijelentette, hogy Ő ettől még a nőkhöz vonzódik, de még Őt is elbizonytalanította az a dagadék homo, aki mindenki nemi hovatartozását megkérdőjelezte. Szóval a műsor végére teljesen kész voltam, a hypertóniás tüneteim megszilárdítására mindenképpen jó szolgálatot tett az adás. Az emberekből sikerült kiváltani egy újabb adag ellenérzést és az intolerancia továbbharapódzását. Persze amíg ilyen arcokat látnak a képernyőn, addig ezen nem is csodálkozom.
A baj csupán az, hogy akik azért veszik fel a női ruhát, amiért itt a topic látogatóinak legnagyobb hányada, azok SOHASEM fognak ezzel a nagy nyilvánosság elé állni - teljesen érthető okokból ! Hiszen akinek "pusztán" erotikus izgalmat okoz a női ruha viselése és nem kívánja ezt beépíteni az egész életvitelébe, hanem megmarad hálószobatitoknak, azokkal sajnos sohasem fogunk a képernyőn vagy bárhol másutt a való életben találkozni, legfeljebb egy ilyen kellemes hangú fórumon és éppen ezért nem lelünk sohasem megértésre........

andR Creative Commons License 2002.11.18 0 0 404
Tulajdonképpen én sokkal rosszabbra számítottam.
A két emberke, akik "idevalók" teljesen korrekten és szinpatikusan nyilatkoztak. Viszont nem voltak sem botrányosak, sem feltünőek, ezért a műsorkészítők sem tudtak sokat kihozni belőlük.
A többi elég vegyes. A csaj aki teljesen elitélte a témát az nevetséges volt, a kopasz faszi egyszerűen bunkó, a színész meg röhejes. Ő volt tipikusan a meleg sztereotípia megtestesítője. (A negatívé.)
Szóval ilyesmire számítottam, sőt csodálkozom, hogy csak ennyi balhézás volt.
Ami meglepett -és ez folyamatosan megtörténik-; ott volt a transzvesztita csaj, aki a helyét keresi a világban, várja, hogy átoperálják, és ez mellett teljesen elitéli azokat, akik máshogy mások, mint ő. Ugyan úgy viselkedett, mint minden "normális ember" (szintén negatív értelem).
Ezt mondjuk sokszor még magamon is tapasztalom, hogy első blikkre elitélem azokat, akik számomra érthetetlen módon különcök. Aztán persze észheztéritem magam kicsit...

No mindegy, a műsor meg volt, olyan-amilyen. Bizonyos szempontból még érdekes is. Szívesen találkoznék azokkal (itt a neten legalább) akik résztvettek az elkészítésében vagy szerepeltek benne.

andR

Előzmény: wamshoes (403)
wamshoes Creative Commons License 2002.11.18 0 0 403
ezekszerint nem vesztettem semmit azzal, hogy lemaradtam róla...
Előzmény: titkolózó (402)
titkolózó Creative Commons License 2002.11.18 0 0 402
Nos volt pénteken !
Lesujtó !
Volt 1 női bunkó + 1 hímnemű bunkó.
Volt 1 db kérkedő homo + 1 CD hetero (visszahúzódó).
Volt 1 transzszexuális aki nagyon nővé akar válni (mellesleg a CD mellett csak ő volt szimpatikus).
A szinvonal? A szokásos. Tehát, lejjebb, már csak ha a vakondok is érdeklődik.
Na ennyiben ki is meríthetjük a témát.
Nagy szóáré volt !
Hát ennyi !

titkolózó

Előzmény: Csaba11 (400)
ariva Creative Commons License 2002.11.18 0 0 401
nem volt?
még jó hogy nem siettem annyira. legalább nem maradtam le semmiről, bár lehet, hogy amúgy is ez történt volna...

ariva
:-)

Előzmény: Csaba11 (400)
Csaba11 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 400
Én úgy vettem észre, hogy nem volt pénteken az adás...
nem tudjátok mikor lesz leadva??
Előzmény: Latex Bond (395)
t-ne Creative Commons License 2002.11.16 0 0 399
Sziasztok,
Bocs az eltűnésért, sajnos nem volt energiám írni nektek. Mostanában elég korán lefekszem, úgy 11 körül, ez nálam ritka. Volt olyan is, hogy elaldutam a gyerekekkel, amikor altattam őket...

Nos, csak egy pár szó:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, volt min gondolkodnom. Igazából azt hiszem, nagy baj nincs, a lényeg pedig, hogy meg tudunk mindent beszélni. :)
Saal,
abszolút igazad van, minden egyes szavad megszívlelendő. Külön köszönet neked!!!!

Szűkszavúan bár, de most ennyi,
sziasztok,
T*-né

ariva Creative Commons License 2002.11.14 0 0 398
Sziasztok!
Említett "úriember" engem is megkeresett, válaszoltam is neki, hogy köszönöm szépen, de csak kívűlről vagyok hajlandó segíteni neki. Erre aztán nem szakadt meg a válaszolásban, sőt még azt sem mondta, mikor, miért, kitől, hogyan, csak általánosságokban beszélt.

Sajnos nem biztos, hogy holnap meg tudom nézni az adást, ezért jól jegyezzetek meg minden részletet légyszíves! :-)
Télen a nadrág alatt nagyon kellemes a vastag harisnya. Az elmúlt hidegekben sűrűn alkalmaztam.
(Nem most télen; régebben még hidegebb időszakban volt amikor kettő volt rajtam. Akkor persze hosszú időt kellett mínuszokban töltenem.)
A meleg lakásban aztán jöhettek a vékony, fínom, csillogós, ínycsiklandó darabok... ;-))
üdv: ariva

PHose Creative Commons License 2002.11.14 0 0 397
Titkolózó,
Csak így tovább. Az őszinteség a hosszú kapcsolat titka.

Nekem szerencsém volt anno nagyon régen, amikor nálam kezdődött a harisnya mánia. Az akkori barátnőm egyszer váratlanul nekem szegezte a kérdést, hogy nem húznék-e fel harist, mert kiváncsi hogy festek benne. Alig bírtam magammal, rögtön felráncigáltam magamra az övét, ami egy kissé szűk volt (2-es). Közölte, hogy tök jól áll nekem és legközelebb együtt veszünk a méretemben, ha tetszik nekem is. Naná, hogy tetszett az ötlet. Innen nem volt megállás a "lejtőn" :).

PHose

Előzmény: titkolózó (396)
titkolózó Creative Commons License 2002.11.14 0 0 396
Sziasztok !
Bocsesz, hogy csak most írok, de csak most jutott reá idő!
Nos a lassú adagolás:
Ehez azért tudni kell, hogy a barátnőm (a kényelmessége, meg "éppen kéznél van" miatt) többször használta a tréningruhámat, vagy vett fel a pólóimból, sőt volt, hogy a pizsimben aludt (természetesen mellettem).
No, ezek után kd. 1 éve megkérdeztem az egyik nagyáruházban tőle, mit szólna, ha vennék magamnak harisnyát. Jót nevetett, de határozottan bíztatott. Ellenben, mikor otthon megemlítettem, esetleg, hogy is néz ki magassarkóval, hát azt határozottan ellenezte.
Az a helyzet, hogy más miatt kicsit pang a kapcsolatunk, de mindkettőnkben megvan a folytatás igénye (merthogy nagyon szeretjük egymást), ezért kissé megritkultak a találkozások, inkább intenzív telefonos kommunikációra tértünk át. Ez azonban nem jelenti, hogy nem fogunk átbeszélni sok mindent (többek közt ezt is), adott esetben a kapcsolat jelentős részét is hajlandóak vagyunk átépíteni!
No, kicsit hosszú a bevezető, de a jó érthetőséghez kell.
Az az igazság, hogy nemhogy dícsértem a barátnőmön a "fétiseim", hanem sokszor vettem is neki. Harisnyát számtalanszor, de szép cipőcske, meg száp magassarkú csízmácska is volt már az ajándék!
A fent említett vásárlás után a szeme láttára húztam magamra a nylon-t, ami persze jót mosolygott (valszeg én is jót röhögtem volna, ha kívülről látom magam!), sőt nemsokkal később a hariban aludtam. Vele!
Lévén mostanában ritkán találkozunk, egyelőre a bemutató még visszavan, de meglesz, azt garantálom. Márcsak azért is, mert a ritka találkozásaink egyikén a kérdésére (kicsit félkomoly volt):"Van még harisnyád? Fel szoktad venni?" határozott igen-t válaszoltam, megtoldva "sőt, vette egy cipőt is. Meg egy csizmát." Na ekkor kicsit kerek lett a szeme és "... ne bomolj, hova fogsz fejlődni?" kérdést tett fel, kicsit félve. Mondtam, ne aggódjon, őt szeretem és a folyamatot ellenőrzésem alatt tartom, meg akaron nézni, hol a vége (ami igaz is!).
Hát egyelőre ennyi !
A selyemágyneműs verziót nem ismerem. Ki fogom próbálni!
Más. Vettem egy 50 den-es sötétbordó harisnyát.
Úgy döntöttem télen viselni fogom a nagy hidegbe. Jól fog jönni a +réteg! Ti hogy vagytok vele?

Üdvözöl titeket a titkolózó.

Előzmény: Latex Bond (388)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.13 0 0 395
No, megkövetem magam ! :o) Éppen ma kaptam levelet a TV-s úriembertől - tehát ennyi figyelmet azért mégiscsak szentelt még szerény személyemnek - és abban megírta a műsor vetítési időpontját.
Szóval, kedves topic-tagok : a nov. 15-i (pénteki) Mónika show-ban (17:10 órai kezdettel) lesz főtéma a női ruha imádata, úgyhogy amennyiben van időtök, akkor érdemes lesz belekukkantani a műsorba. Természetesen ne gondoljátok, hogy ezzel egyszeriben legalizálódik a női ruha fétisünk és minden problémánk megoldódik, hisz én is meglehetős szkepticizmussal várom az adást ! Sőt, állítólag - ezt maga a műsor készítője vallotta - nem túlságosan érte el a felvétellel, azt amit szeretett volna. A műsorban sajnálatos módon nem szerepelnek túlsúllyal a heteroszexuálisok - mint amilyenek mi is vagyunk -, hanem a TS-ek, biszexuálisok és operációra vágyók kapnak nagyobb szerepet, így ez a kívülállókban további ellenérzéseket szülhet majd és esetleg további téves következtetéseket vonhatnak majd le a fétisizmussal kapcsolatban... Ami nekünk nagyon nem jó !!! :o(
Mindezek ellenére csak azért próbáljátok megnézni a műsort, hogy utána majd jól kivesézhessük itt a topic-ban !!!
Erős a gyanúm, hogy (pozitív) női reakciókat nem is fogunk hallani, pedig pontosan annak lett volna rendkívüli jelentősége, ha olyan hölgyek nyilvánít(hat)ják ki véleményüket a műsorban, akik ezt az egészet megtanulták tolerálni párjukban. Ez lett volna az, ami igazán "nevelő" hatással bírt volna a közvéleményre.....
Előzmény: Latex Bond (389)
kezdősrác Creative Commons License 2002.11.12 0 0 394
OFF

Nem tudjátok, hova tűnt a "transszexuális lányok" topic? És a "Mi kell a nőknek?" ?

Saal13 Creative Commons License 2002.11.12 0 0 393
Sziasztok!
De rég írtam már nektek!! Az illető engem is megkeresett, válaszoltam is neki, de semmi infom nincs a műsorról. Nem láttam még egyetlen Mónika-showt, de gondolom ez olyan délutáni kereskedelmi népbutítás, amivel a reklámok közti teret kitöltik. Nekem azt mondta hogy normális műsort fog csinálni, nem egy ilyen szart, de ne legyek előítéletes, még nem láttam semmit!
Érdekesen alakul a fétis-viszonyom, ha oda jutok majd megírom nektek!
T-né, egy párkapcsolat akkor működik jól, ha a résztvevői jól érzik magukat, mindenkinek személyisége szerinti szerep jut, és ezzel meg vannak elégedve. Fügetlenül attól, hogy az egyik fétises vagy sem! Nem ebben kell keresni a hibát. Ha tényleg egyéb területen is háttérben, nem a személyiségednek megfelelő szerepben érzed magad, akkor ez ellen sürgősen tenni kell, jó hogy legalább a problémát felismerted, így legalább adsz esélyt a megoldásra, és az is jó, hogy ezt férjeduraddal meg tudod beszélni! Meg vagyok győződve, hogy nem lehet állandóan csak nyelni, akármennyire is szereted a férjed, és ő akármennnyire is hűséges. off!
Előzmény: t-ne (391)
kezdősrác Creative Commons License 2002.11.12 0 0 392
kezdősrác = -MISU-
wamshoes írta: "És olyan hely nincs ahol nem kell bankkártya, bankszámla? Hanem utánvéttel küldik a cuccot?"

Nem biztos, de nézd meg valamelyik magyar szexshop internetes oldalán. Ha gondolod, esetleg megoldható lenne, hogy én megrendelem a cuccot és diszkréten eljuttatom hozzád; persze némi közvetítői díj fejében. Ez a lehetőség mások számára is nyitott, ha érdekel benneteket, dobjatok meg egy E-mail-lel.

Előzmény: wamshoes (377)
t-ne Creative Commons License 2002.11.12 0 0 391
Sziasztok,
most csak erre a felvetésedre válaszolnék, a többire este, ahhoz több idő kell. De azért hadd köszönjem meg a hozzászólásodat!!

Szóval az illető engem is megkeresett, de én (lehet, hogy nem szép dolog) nem is válaszoltam neki. Ha ui. figyelmesen végigolvasta volna a topikot, akkor rájött volna, hogy én nem magamat védem itt másodnickkel, hanem a páromat. Őt pedig nem fogom mások szenzációhajhászása miatt kiszolgáltatni az (egyenlőre) értetlen és ebből a szmpontból felvilágosulatlan publikumnak...
T*-né

Előzmény: Latex Bond (389)
wamshoes Creative Commons License 2002.11.12 0 0 390
Engem is megkeresett emailban...
Azt válaszoltam, hogy én csak a tévében fogom megnézni :-)

Mónika show-tól túl sok jóra nem számítok :-(((

Előzmény: Latex Bond (389)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.12 0 0 389
Kedves Topic-társak !

Még egy fontos dolgot szeretnék kérdezni és akkor mára "el is dugulnék", hogy T*-né szavaival ékeskedjem... :o)))
Néhány héttel ezelőtt megkerestek az RTL-Klubtól levélben, mely szerint az egyik jövőbeni Mónika show témája pontosan a mi szeretett fétisünk lesz, azaz a női ruha viselése !!! Az illető állítólag többünket is megkereste ezügyben és beszélgetett vele a témáról levelezés útján, így persze velem is. Az ominózus show-műsor felvétele okt. 28-án lezajlott és én előtte meghívást kaptam az illetőtől erre a felvételre a stúdióba, de végülis úgy döntöttem, hogy mégsem megyek el az inkognitóm fenntartása végett, valamint a Mónika show inkább szenzáció-hajhász (Jerry Springer-beütésű), semmint tárgyilagos beszélgető-stílusa miatt. Azóta többször is próbáltam megtudakolni, hogy mikor lesz pontosan ennek a műsornak a vetítési ideje, de nem jártam sikerrel, mert gondolom az úriembernek addig szolgáltattunk témát, amíg a megfelelő mennyiségű riportalanyt össze nem gyűjtötte a műsor anyagához. Sajnos ezt kell, hogy higgyem, mert a leveleimre nem válaszolt többé. Szóval a kérdéseim ezzel kapcsolatban : közületek még kit keresett meg ezzel és volt-e olyan közületek, aki elment netán a felvételre ? Mikor fogják leadni a Mónika show-nak ezt a részét, mert a téma és a beszélgetés ennek ellenére roppantul érdekelne ? Kíváncsi vagyok mennyire járatta le a média ezt a kérdéskört illetve sikerült-e mégis egy objektív műsort készíteniük a műfaj kedvelőivel... Ha valkinek van erről az elkészült műsorról valamilyen infója (főként a vetítési időpont), akkor kérem közölje itt a fórumon !!!
Köszönöm előre is !

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.11 0 0 388
Szia Titkolózó !

Üdvözöllek én is szerény társaságunkban !
Nem, nem csak Te vagy "elferdülve" ! :o)))) Bocs' ha kicsit indiszkrét lennék, de érdekelne, hogy hogyan valósítottad meg azt a bizonyos "lassú adagolást" ??? Gondolom eleinte csak a barátnődön dícsérgetted ezeket a holmikat... De hogyan hoztad a tudomására, hogy Te is felpróbáltad már ezeket és mi az amit eddig már tud a szokásaidról ? (Ha lehet erre válaszolni egyáltalán...) Vagy azóta esetleg a "nagy bemutatón" is túl vagy már ??? :o)) Remélem sikerrel jársz és meg fog érteni a barátnőd !!!
Harisnyában aludni egyébként iszonyú jó, különösen ha az ágynemű selyemből van.... az egy nem semmi érzés.... :o)))

Előzmény: titkolózó (371)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.11 0 0 387
Kedves T*-né !

Sajnálom, hogy ismét egy önmarcangolós periódusba kerültél, az eddigi hozzászólásaid alapján azt gondoltam, hogy már túl vagy a nehezén és már túltetted Magad bizonyos fokig a férjed "hobbiján". Nagyon szeretnék én is segíteni és lelket önteni beléd, de sajnos nem igazán tudok biztatót mondani Neked azon kívül, amit a többiek a fétiskedvelő férfi hűséghez való viszonyáról már elmondtak, hiszen itt mindannyian hasonló gondokkal küzködünk és hidd el, van sok olyan nő, aki még erre a megállapításra sem hajlandó eljutni a szerelme érdekében, mint Te. Ráadásul én a másik "térfélről" szónokolok, ami nem túlzottan szerencsés, mert szívem szerint azt szajkóznám, hogy fogadd el a párod hóbortját és tanulj meg vele együttélni (hiszen én is csak erre vágyom), de ugyanakkor tökéletesen átérzem a Te - és Veled együtt az összes ellenérzéssel viseltető nő - helyzetét, akik ehhez hasonló szituációban vergődnek.
Bizton állíthatom, hogy a hűség tényleg egy óriási erény - a sok "elviselendő kellemetlenség" mellett, amelyet a hasonló beállítottságú férfiak a kedvesüknek szinte 100%-ig biztosítanak egy hasonló kapcsolatban. A többi "kínszenvedés", amelyet egy intim együttlétkor kell átélni, talán nem is olyan borzasztó, ha egy kicsit átgondolod és a saját javadra próbálod fordítani őket. A szex Neked is akkor lesz emlékezetes, ha a férjednek is az volt, hiszen szeretitek egymást és ez a legfontosabb !!! Egyikőtök sem válna meg a másiktól egy ilyen "apróság" miatt, hiszen lássuk be, hogy a párkapcsolatbeli élet nem csak az intim együttlétekből áll össze, hanem még sok másból. Ha minden más egyéb téren jól megértitek egymást, akkor előbb-utóbb ebben is konszenzusra fogtok jutni. Ha ez a Te engedékenységed révén valósul meg, hát akkor úgy fog ! De nem szabad elfelejtened, hogy ezt a párodért teszed és sohasem szabad azt mérlegelgetni, hogy ki mennyit engedett egy adott szituációban. Mert különben ez örök lelki válságot fog Neked okozni, amiből előbb-utóbb kitörni kényszerülsz. Az eddigi eszmecserék alapján én nem olyan nőnek ismertelek meg, aki egykönnyen feladja önmagát ! :o) A férjednek sajnos az együttlétek során történő beöltözések ellenpontjaként szüksége van az irányításra a mindennapi életben. De ki mondta, hogy a szexben nem irányíthatsz Te ? ;o) Használd ki ezt az előnyödet, hiszen egy férfi női ruhában ne akarjon irányítani ! :o)))) Na, itt most erősen magam mellett beszéltem ! :o)))))))
Komolyra fordítva a szót, egy a lényeg : nem szükséges MINDENBEN engedned, amiben valóban nem akarsz, de ezt mindenképpen üljetek le megbeszélni, hogy akkor hogyan lehetne közös nevezőre jutni !
Most látom csak, hogy milyen marha jól tudok én másoknak tanácsokat osztogatni, amikor az én helyzetem még sokkal siralmasabb és legalább annyira nem megoldott, mint a T* házaspáré... :o))) Hiszen ha jól meggondolom én sem engedtem még semmiből egy jottányit sem, ugyanakkor a barátnőm pedig már "odáig fajult", hogy latex-ruhában pompázik... A tűsarkú csizmák száma pedig csak nem akar csökkenni a szekrényemben.....

Egyébként, hogy én is meséljek valamit a kapcsolat-fejlődésről : Képzeld, kedves T*-né !!! A Te korábbi "unszolásod" eredményeként vettem egy nagy levegőt és megmutattam a napokban a barátnőmnek ezt a topic-ot ! Még nem tudom, milyen eredménnyel zárul majd ez a "kinyilatkozásom", mert csak annyit csináltam, hogy kinyomtattam neki a teljes eszmecseréinket, de még nem olvasta végig, így nem került sor egyenlőre részletekbemenő beszélgetésre sem. Biztos lesz olyan rész, aminek nem fog örülni, de legalább látja majd az igyekezetemet. Bízom a jótanácsodban, hogy ez jót fog tenni a kapcsolatunknak !!! Persze ez az őszinteséghullám együtt jár azzal, hogy meg kell mutatnom Neki a "Latex"-es topic-ot is, amit én indítottam, amelyben azonban már tényleg esik szó kissé bizarrabb kedvteléseimről és viselt dolgaimról is.... Kár, hogy ilyenkor egyik lány sem azt nézi, hogy milyen jól megértjük egymást amúgy az életben, milyen szépen alakítgatjuk a jövőnket és mi mindent tettünk már egymásért, hanem a szexuális szokások szinte mindent überelnek és elnyomják azt a fene nagy egyetértést, amiben eddig éldegéltünk....... Ez miért van ????

skirtman Creative Commons License 2002.11.11 0 0 386
Szia T-Ne!

Amint latom elegge kivagy............Ezen tul kell esned, minnel jobban ragod magad annal jobban belegabajodsz, es csak bonyolitod a sajat helyzeted! Mivel tanultal pszihot, egy otlet: ha nem tiltod, hanem kered, hogy viselje elotted. Vagy bevasarlasnal probalja fel a szamara tetszo ruhanemut nyilvanosan, stb.. Ez altalaban hosszutavon jobban bevalik mint az allando flusztracio! Proba cseresznye! Sokat nem veszitessz rajta! Nehogy mar eldugulj! Az elet mas teruleten is erdemes lenne ezt a modszert kiprobalni.
Esetleg privatba elbeszelgethetunk, felteve ha szukseget erzed!

Na Pussz: SkirtMan

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!