A honlapomon, a "Térképes történeti oldalak" menü, "Tatabánya ótelep" menü (sajnos még csak eddig jutottam), "Kép típusa: ... - régit ráillesztve" és itt a második utca vasúttal párhuzamosan.
Most találtam erre az oldalra és engem is érdekelnek a régi retro dolgok, bár én tatai vagyok... Nagyon tetszenek a képek! Te véletlenül nem a Tbányai kórházban dolgozol?
Igen...de nem gondoltam hogy valaki dicsekszik a honlapjával(ami csak egy oldal ahol sok kép van ömlesztve)és nem gondol arra hogy valaki felismeri majd a saját képeit.....huzza meg magát inkább csendben.
Én ezért csak saját célra gyüjtöm a képeket,de a te honlapodat ha nézem,akkor rájövök hogy neked nem lehet ujat mutatni:))
Várom a napsütést, mert már a fákon át lehet látni :) Nem rég a kórháznál voltam, de akkor meg nem volt nálam gép, pedig már jó képeket lehetett volna készíteni.
Sajnos rossz hír, hogy az extra megszünteti az ingyenes szolgáltatásait, így keresnem kell másik tárhelyet (ezen van a nagyobb, nemzetközi anyag), de szerencsére a tatabányai oldal megy a TÁR oldalán.
Egyébként pont ezért teszem fel a saját képeimre a jelet, amin copyright jelzés is fent van (azaz engedélyt kell kérni a felhasználásra)
Remélem a többiek is visszatalálnak,és tavasszal,vagy ha jobb idő lesz ujra tudunk valamiféle összejövetelt szervezni.Sajna mindig elfelejtem magammal vinni a fénykpezőgépem,igy ezért nem tudtam régen-most fotókat hozni.
Ebben a fórumban, sok másikkal ellentétben, családias légkör volt a jellemző! Sajnos, végiglapozva a többi fórumoldalt, nem megnyerő a látvány! Egymás szapulása, felűllicitálása, szóval igazi "politikai" a hangulat sajnos. Örültem, hogy ez itt ilyentől mentes, amíg kedves új társunk be nem tette magát..... Jó lenne, ha nem rontaná a hangulatot, saját elsöprő művének burkolt formában történő magasztalását, vagyis más létjogosultságának megkérdőjelezésével! Talán mégiscsak végig kellene lapoznia az összes idáig megjelent fórumoldalt, ezen a fórumon, talán beugrik ott is, hogy mennyi mászkálással, szenvedéllyel, szabadidő felhasználásával álltak össze ebben a 2 évben! Ezek szerint, halvány gőze nincs, hogy mit tettetek le évek során: mirtyll, hejpe, ratio és sokan mások! Nem mindegy, ha okos hülyéskedik, vagy hülye okoskodik! Amennyiben "srekk" úrnak erre válasza van, megtalálja e-mail címemet, oda válaszoljon, vagy viselkedjen ennek a fórumnak a szellemében! Köszönöm! Roybácsi
Köszönöm hogy "mellémálltál":) (ha jol emlékszem a strandos kép aminél irtam neki hogy nem tatabányai,itt is fent van,és itt is javitottam hogy "nem idevaló".Tehát ha végigolvassa a fórumot mielőtt óllóz akkor nem teszi fel a honlapjára)
Tisztelt ujdonsült fórumtárs! Érdekes hangot engedsz meg magadnak, ami ebben a fórumban, idáig nem volt szokás! Talán kezd, 2007-től átlapozni az oldalakat, hátha mégis akad olyan, amit még nem láttál! Hátha van mégis, szerinted minden igényt kielégítő honlapodon, ami nem abszolút tisztán a tiéd! Ha meg annyira meg vagy elégedve magaddal, add meg honlapod címét, hátha jó! Üdvözlettel egy öreg fórumtárs!
De legszivesebben innen leszedném a képeimet,de akkor a topiknak nem lenne értelme. Ahol megtalálod esetleg még a képeket,ott fel van tüntetve a nevem forráskét.
Legelőször itt mutattam meg a többieknek. És nem a kényes igényeimröl van szó,de ha én viszem más képeit,elötte megkérdezem hogy felhasználhatom-e?(ezért számomra természetes hogy más is igy tesz)
Én itthon a családi albumbol keresgéltem,mig te netröl gyüjtögettél....
Szia! http://tatabanya2007.extra.hu/kepek/tatabanya/slides/64356.html innen az uszoda feliratu kép az enyém, és anyum szerint ez nem Tatabányán készült. o érdekes képet találtam a honlapon amugy:))
:) 40/4-be születtem Megnéztem a honlapot (jó, csak az írást és a képeket). Sok ismerős képpel is találkoztam :) Ezért már érdemes retusálni a régi képeket, csak gyűjtsétek! Így én is vettem le képeket, majd megnézem közelebbről is őket, az utcáról és még néhány helyről. :)))