Azzal, hogy Te most ugyanarról a gépről jelentkeztél be 2 különböző nickkel, nem bizonyítottál semmit. A számítógéped azonosítója nem változott közben. Hagytál egy ujjlenyomatot magad után. Ha akár csak egyszer is megteszed ezt, annak nyoma marad a kiszolgáló szerverén. Ezzel az ujjlenyomattal bizonyítható lenne, hogy Hugi-Bugi egyenlő Denderával vagy Kanitkabírral. Amíg ez nincs így, addig... A többi csak találgatás !!!
Ezt kellene megértenetek. Nektek nincs semmi bizonyítékotok.
2005.01.04 20:05:41 (1087) - Ezt a hozzászólást Kanitkabír az én gépemről írta.
2005.01.04 20:05:54 (1088) - Ez pedig már Dendera egyik hozzászólása.
remélem a bizonyíték meggyőző volt...Zardin már nem ír ide többé, de volt olyan kedves, és kölcsönadta nekem a jelszavát. Más kérdés? Akkor javaslom, hogy ejtsük végre a témát!!
Mi vagyunk olyan jó barátok, megbízunk annyira egymásban, hogy még a jelszavunkat is megadjuk egymásnak. Te ezt elmondhatod magadról/magatokról?
Nekem nincs laptopom és ettől függetlenül kb ötven gépről tudok bármikor bejelentkezni...internet cafe....haverjaim, munkatársaim céges gépei, laptopjai...cégek akivel kapcsolatban állok...soroljam...nem kell, hogy neki legyen lapja a topon...
....nem tudom, hogy jópofa vagyok-e, mindenkit a cselekedetei, írásai, viselkedése alapján itélünk meg.....
Mint azt már írtam, CACIB kimarad. A személyem nem fontos, ezért nincs részletezve.
Viszont Tőled kicsit többet vártam. Roppant jópofa ember lehetsz, szívesen megismerkednék Veled.
"Ja és még valami...a gép alapján nehéz bárkit is beazonosítani...elég csak egy laptop, plusz a munkahelyi gép, plusz az otthoni.....és még a szomszédé........."
Ezt Te írtad. Mit tudsz a sértettről? Hol dolgozik? Van-e laptopja?
Szerinted hogyan tudta átvágni egy kitünően felépített web-oldal fórumát?
köszönöm :o). Szerencsére a pakolgatás (láb állítás) nem zavarja és úgy is marad, csak nem húzza ki magát, de ki fogom próbálni amit javasoltál. Remélem beválik. Tényleg gyorsan tanul és haspók is, talán nem lesz gond. Köszi ;o))