Keresés

Részletes keresés

sárfi Creative Commons License 2020.10.30 0 4 205913

Szerettem nézni Albertet, Páncsicsot, Szőkét, Géczit, stb, és kupameccseiknél lehet, hogy még szurkoltam js nekik mint akkoron a többi MAGYAR csapatnak is, de mára már ez elmúlt és úgy érzem, hogy szép  lassan ez utálattá ment át, legalábbis most már közömbös lettem, addig biztosan míg az állam és a média csak őnekik őrül és még a klotyóra menésüket is megírja reklámozza.

Gerilla01 Creative Commons License 2020.10.30 -9 0 205912

Ahhoz azért kell egy gyomor. Mikor a románokkal játszottatok én drukkoltam a csapatotoknak is. Szurkolói oldalról meg mindenki ellen drukkoltam nektek. Nem tudnék azért szorítani, hogy magyarokat verjenek külföldön.

Előzmény: Miller a sör (205904)
Seejay Creative Commons License 2020.10.30 0 9 205911

Az mlsz azt a szurkolói réteget várja a stadionokba , ami Magyarországon nincsen . A jómódú középosztálybeli modellt , a véleményét magában tartó , mindent elfogadunk , megveszünk , "max egy szelfi" fogyasztói réteget , a családokat , fizetőképes kereslettel , amit angol meccseken láttak a tévében .   Csak hát ezek a családok is inkább nézik a Barcát , meg a Juventust , Bayernt , Chelsea-t mint az egycsapatos propaganda bohócligát .

A megfelelési kényszeres mlsz néha büntetget , hogy az UEFA-nak jól feküdjön  .

Nemzetközi protokollra hivatkozva , pátoszos sablonokra épülő közleményekben megbotránkozva érzik magukat , és hivatalból nem értik , hogy lehet egy derbin hangulatfokozó elemeket használni , vagy ősi riválisként egymást szidni . Azt meg a mai napig nem értem , milyen jogon hajthatnak be pénzt másokon , mikor semmilyen anyagi káruk nem származik belőle .  

Előzmény: polovcev (205909)
btete Creative Commons License 2020.10.30 0 5 205910

Egyáltalán azt nem értem, hogy miért kell az MTK hozzájárulása, hogy ha egy csapatnál felütötte a fejét a covid akkor járuljanak hozzá a halasztáshoz. Arról nem is beszélve ha jól tudom, hogy lehet olyan aki ma még nem fertőz vagyis negatív, de a meccs idején már fertőzni fog. Ha jól tudom pénteken tesztelnek vagy talán szombaton ha vasárnap van a meccs.

Miért nem az MLSZ dönt a halasztásról.

Van egy olyan érzésem, hogy kötelezni fogják az Ujpestet álljon ki. Ezzel is rúgnak bele még egyet a csapatba.

polovcev Creative Commons License 2020.10.30 0 5 205909

Közben kijöttek a MLSZ büntetések. 200 000 forint, ez szinte már enyhe, alig apasztja a bünetési kasszát. Mondjuk én nem hallottam az újpesti oldalról semmi szídalmazást, de lehet nem figyeltem vagy elnyomta őket a maki hangzavar. Viszont az ca. 1000 000 a Nyiregyházának és a Debrecennek egy kissé meglep. Persze a hajdúságban mostanság kolbászból/hurkából van a kerítés, de azért látszik, hogy a szövetség nem barátja az igazi szurkolói jelenlétnek a pályákon, pláne ha az tradicionális kluboknál figyelhető meg.

Inkább 1000 ember egy Kövesd-Várdán, mert az újhulllámos, kispolgári szurkolókat könnyű kontrollálni. 

Seejay Creative Commons License 2020.10.30 -2 23 205908

 Én sem tudok nekik szurkolni . Márpedig egy egész jelenség miatt , ami fojtogató a magyar futballra nézve . Egy bizonyos fokig megbarátkoznék a helyzettel , ha egy kínai , orosz , hottentotta stb . tulajdonos döntései alapján , saját cerkával vernék a csalánt .  Ha úgy működne , hogy ha nem jutnak be a BL/EL főtáblára , akkor el kell adni 2-3 játékost  mint sok helyen , hogy rájuk is valami hatással legyen a piac , ne csak valami állami antitestként mozogjanak , a nagyképű  "mindenkit lesöprünk ,bármit megtehetünk, minden csak rólunk szóljon " attitűddel . Mert ezt a helyzetet csak bevásárolták nekik . Közben a világban zajló történések végett csapatokat kellett kiárusítani , meghozni kényelmetlen döntéseket , de rájuk nincsen hatással semmi ,  az egész fradi vezérkar alá odatolják a pénzt , ebből keresték a dicsően hangoztatott  bevételeiket is .  Kubatov/Orosz meg mára nem lát a gőgtől annak a tudatában , hogy micsoda tudatos munka ez , meg mekkora a ferencváros vonzereje . Egyes platformokon már elkezdődött annak a tagadása , hogy állami csapat lennének , a jobb oldali média kínosan nem érinti a magyar bohócliga felépítését  .  

    Szóval egyes elvakultak azt gondolják , hogy ezen kiváltságok ellenére , ők nem pártcsapat . Vagy ha ők azok , akkor mindenki az . Mekkora pofátlanság kell ahhoz hogy 10 mrd Forintot szembeállítsanak 3-400 millió Szerencsejáték pénzzel ? 

Ha emlékszünk, olyan vonzereje volt ennek a csodacsapatnak , hogy folyamatos botrányok mellett avis , seat  szponzorai voltak előtte , bajnokin 3-6 ezer nézője ,  de most mindenki ugyanabba a klubba szeretne fektetni , és felépíteni őket , mert odafent szóltak , ez a jövő  ...Hát hogyne :)) Annyi egycsapatos liga van , hát legyen ez is az . Micsoda indok ! Aki meg nem fradista , az meg tapsoljon hozzá , és tűrje nekik , és hallgassa a média dicshimnuszos ámokfutását ...

     A média.....  Teszi alájuk a lovat , mert ezt propagálni kell ,  legyen az egész ország fradista , másnak nem szabad szurkolni , a felnövő generációk azt látják majd hogy ott minden szép , meg jó , persze hogy a gyerekek közül mindenki velük szimpatizál majd . Így mossa át a kormány a tudatot , és formálja át az ő képükre nem csak a labdarúgást , hanem a honi sportot , mert mindenhol az élre vásárolják éppen őket . Lehet ez a tudatos munka Kubatov szótárában , csak akkor ne pofázzanak arról a vezetőik , meg a sleppjük , hogy ők a rendszerváltók , ez rosszabb mint amiről ők sírtak , inkább önámítás , népbutítás , agymosás , a versenyhelyzet ellehetetlenítése .   

    A  hazai bajnokság egy vicc ,  a falusi csapatok pedig nem riválisok , megy is néha a sírás hogy jó lenne valami igazi ellenfél.  Falvak , mezővárosok csetepatéja az egész nb1 , néző nincs , de nem is számít már , mert a narancssport , meg a csakfradi .hu bedob egy statisztikát (a 2db  mit reggelizett Rebrov , meg a fradi bedobásainak száma egyedülálló Európában cikkek közé ) hogy a szlovén , román ligánál átlagban 150-el így is többen járnak . Wow , az igen ! Már szereztek létjogosultságot ennek az egésznek ... Igaz hogy ott nem kozmetikázzák , nem osztogatnak ingyenjegyet , meg nincs pártliga  , de az mindegy . 

     Az igazi riválisok az nb2-ben sínylődnek , Győr , Debrecen , Pécs , Vasas ,  vagy egy még épphogy nb1-es, belga égisze alatt vergődő Újpest , akit felépíthetnének .

Csak egy tollvonás lenne ,  mert mindenre elmennek itt milliárdok , de pl az Újpestet tudatosan süllyesztik , azaz hagyják a belgának , mert a klubja addig is ki van vonva a forgalomból .  Ebből is látszik , hogy nem az erős bajnokság , meg a nézőszám a cél , hanem egyes érdekkörök önfelszopó dicsősége .  Már látom hogy felteszik a 4. csillagot a címerükre pár év múlva , hogy ők megcsinálták . 

Ilyen körülmények között micsoda teljesítmény , kb 10x-es költségvetésből ! Bravó , másnak biztos nem menne , egyedülállóak vagytok !

 

Nem akarja ezt senki sem látni , és hangot adni neki  ,pedig a szemünk előtt zajlik  . A hétvégén volt derbi ,  közvetítése undorító , részrehajló. 20 perce pofázott fityM4tyi vezetésével a stúdió , 2 mondatban említették meg az Újpestet . Olyan volt mint ha a fradi nemzetközi meccset játszott volna , az Újpest meg valami külföldi ellenfél lett volna , akit kötelező legyőzni ... Mint ha a világ urához látogatnál , még mi érezzük magunkat megtisztelve :)))

 Ez már egy bohózat , egy felfújt vicc . 

Közben meg mindannyian tudjuk , hogy ha elapadnának ezek a pénzek , újra Józsi Gyurik , meg Orosz Márkok szaladgálnának a fradiban a pályán . Tucatjátékosok . Mint most a nem kiemelt csapatokban . Mert a magyar futballra gyakorolt hatása nulla ennek a cirkusznak .  Nincs egy topligás , de talán még nb 1-es fiatal sem , nem ad egy válogatott gerincet , magyarán a magyar foci állandó értéket nem kap , nem profitál semmit , pedig ezt mi fizetjük nekik.  A kiváltságként kapott korlátlan dicsőséget  . A valódi riválisokat már sikerült eltüntetni , vagy hagyni kivérezni  .Kár hogy ez zöld szemüvegen  keresztül nem látszik , csak jönnek-mennek a nagyképű dumák ...Na ezért ne várják el hogy én szurkoljak nekik valaha is . 

 

 

Előzmény: Törölt nick (205907)
maribor Creative Commons License 2020.10.28 -1 2 205906

Ebben sosem fogunk egyeterteni :)

Előzmény: Miller a sör (205904)
wizardry8 Creative Commons License 2020.10.28 -4 10 205905

Hajrá Dinamó!

Előzmény: Miller a sör (205901)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.28 -5 11 205904

Komoly legyél már baszki..ki nem szarja le, hogy BL vagy soványak-kövérek meccs a hátsó füvesen. Én nem vagyok finnyás, még a Steauának vagy a Slovannak is szurkolnék ellenük.

Előzmény: Skywalker. (205902)
maribor Creative Commons License 2020.10.28 0 0 205903

Most mar nekik az.

Előzmény: Miller a sör (205901)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.28 -1 7 205902

nyilván, sosem szerettem őket, de jóérzésű ember 2020-ban már végképp undorodik tőlük

egy BL meccs más, próbálok erőt venni magamon, nem könnyű :)

Előzmény: Miller a sör (205901)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.28 -3 8 205901

A Fideszközeli sajtó meg közben azon pörög, hogy az ország nem fradista része nem szurkol egy emberként neki. Ma nem lesz nehéz az ellenfélnek szurkolni, mégis csak a Dinamo család tagjaként a testvércsapatunk :-)

Előzmény: Skywalker. (205900)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.28 -2 9 205900

igazságos döntés, hiszen elnézést kért és utána már csak 5 másik lilát akart pofánbaszni...

dehát mit is várunk egy olyan alávaló tróger csapattól, amelyik a saját bajnoki címét is úgy ünnepli ugrándozva, hogy közben a mi csapatunkat fasszopózza és ezt lelájvozza a rendszergazda a facebookon nagy büszkén ---> EEE ---> hahhahhaha!

Előzmény: sárfi (205898)
maribor Creative Commons License 2020.10.28 -5 3 205899

Mi ma hanykor jatszunk a BL-ben?

sárfi Creative Commons License 2020.10.28 -2 7 205898

3 meccsre pihenőt kapott egy szándékos fejberúgásért, Priskin beszólt a bírónak és 4 meccset kapott, 

Skywalker. Creative Commons License 2020.10.26 -2 10 205897

 

haha, na ja, szerintem örüljön a belga, ha nem kap érte 3 zártkapust

 

(és ilyenkor rendszerint átjön ide 4 kisorbán és beöklend valami 1432 évvel ezelőtti újpesti talpalást)

Előzmény: sárfi (205896)
sárfi Creative Commons License 2020.10.26 -2 10 205896

Annak a  szarházy pimpongnak 1 év eltiltás is kevés lenne !!! Az ilyen tetveket örökre el kell tiltani. 

1.újpest Creative Commons License 2020.10.26 -2 9 205894

Szegény bolondgyerek nagyon beindult. "Báncsák" a szent makikát! Igazat mernek mondani róla, mikor csak hazudni szabad, hogy fényezzék.

Előzmény: Miller a sör (205891)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.26 -1 8 205891

Ja, te ilyen elnyomott vagy, mint a csapatod? Értem :-)

Előzmény: mondom, köcsög (205890)
1.újpest Creative Commons License 2020.10.26 -1 8 205889

Nyugodj meg tanyasi, attól megnyugszol!

Előzmény: mondom, köcsög (205886)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.26 0 9 205887

Buksi, ezért regisztráltál? Nyugodtan böfögj ide a régi nickeden... Így is leszarunk, meg úgyis.

Előzmény: mondom, köcsög (205886)
1.újpest Creative Commons License 2020.10.26 -3 8 205885

Ha még nyolc néven bemásolod majdnem ugyanazt akkor sem lesz igazad. Mindenkinek nyilvánvaló, hogy bármikor leszopjátok a hatalmat, egy kis előnyért. Hát még nagyért. Így volt az Horthytól Münnichen és Kádáron át, az Orbánig. 

 

Bizonyítani biztos nem tudod, hogy a Megyeri utat, az akkori állam építette akár csak részben! Csak ezért mert nem úgy volt. Akkoriban az állam egy fillért sem adott ilyesmire, sőt a régi pályánk használati szerződését éppen az állam mondta fel. Hazudj csak mint az átlag maki! Küzdj, hátha legalább egy tudatlan, tanulatlan ember elhiszi, hogy nem csak ti szopjátok le a komoly, tradicionális klubok közül a hatalmat, bárki is üljön a trónon. 

 

 

"....1921-ben a terület tulajdonosa, a Földművelésügyi Minisztérium felmondta a bérleti szerződést. Ekkor döntötték el az UTE vezetői, hogy új pályát építenek. 1922. szeptember 17-én, újpesti polgárok, vállalatok pénzéből készült el a stadion,[5] amelyet Magyarországon először illettek ezzel a névvel. Az első volt, amely vasbetonból készült, és amelyben 200 fedett páholy és 20 ezer férőhely várta a szurkolókat.

 

A nyitómérkőzésen az FTC csapatát fogadta az Újpest, és mintegy 15 ezer néző előtt 2:1-es győzelmet arattak. 1925 és 1928 között kerékpárpálya futott körbe a fű körül. 1930-tól a B oldal is fedett lett."

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szusza_Ferenc_Stadion

1.újpest Creative Commons License 2020.10.26 -3 8 205881

A Fehérvár 1941-ben alapították és megszűnt, majd 1950 ben újraalakult, a stadiont nem az állam építette. Mikor építettek volna nekik úgynevezett stadiont, mikor még nem is léteztek, vagy a megyei bajnokságban nyomták? AZ ETO 1960-ban lett elsőosztályú előtte átjáró volt az első osztályban 1936 évtől a háború alatt, hol első osztályú volt, hol nem, néhány száz nézővel. A stadiont a Rába gyár építette, mikor stabilan első osztályúak lettek. A Hali szintén hatvanas években lett stabil első osztályú, előtte mi a fenének lett volna stadionjuk, amit egyébként a MÁV épített, ahogy a PVSKnak is. És lehetne folytatni.

 

Hol összevethetők ezek a többnyire csak a kommunisták alatt erőre kapó csapatok, a makikkal, meg a többi tradicionális csapattal? És hol összevethető az alig-alig stadionnak nevezhető létesítményeik az állam által a makiknak épített stadionnal? Az Újpestnek saját stadionja volt amit a tulajdonosok építettek és az újpestiek a saját pénzükből, azt a komcsik elvették. Ez is egy komoly különbség. Tőlük elrekvirálták a komcsik, nektek meg építettek egyet. Erre nem válasz, hogy a komcsik előtt nem is létező illetve nem is tényező, nem is stabil esőosztályú csapatoknak is építettek állami cégek stadiont a kommunisták alatt, mikor a néhány száz nézőjük felduzzadt az első osztályban. Értelmes embernek semmiképpen nem lehet válasz, vagy mentség a makik állandó hatalomhoz dörgölődzésére.

Előzmény: lóreáltáros (205880)
Seejay Creative Commons License 2020.10.25 -5 13 205879

Ha leveszed a zöld szemüveget , könnyen meglátod hogy a szurkolóitok 80%-a vidéki , tanulatlan , buta fradista , akik mennek szavazni , meg hőzöngenek hogy a fradinak minden jár . 

Mikor derbi van 3x tankol a fradibusz , hogy felérjen a táborotokkal , meg az oldallelátós szántóvetőkkel .  Egyszerű teremtményei ők a Drága Jó Istennek , de értékes szavazók .  

Előzmény: Dave Dee (205860)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.25 -2 7 205875

Már megint fordítva ülsz a lovon. Ez nálatok valami felvételi követelmény? Nem én szevasz, hanem te szevasz! Nem én mentem át hozzátok hülyeségeket beszélni, hanem te jöttél ide!

(hogy a többi hülyéről, aki jött utánad, már ne is beszéljek...)

Előzmény: pfffffffff (205872)
pfffffffff Creative Commons License 2020.10.25 -6 0 205872

Rendben, szevasz!

Előzmény: Skywalker. (205870)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.25 -2 10 205871

elnyomásnosztalgia! három-kettő-egy ÉS!

Előzmény: G666 (205869)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.25 -3 10 205870

az örökzöld mantra, sosem lesz vége, hamarabb nyer bajnokságot az Újpest, mint hogy ti lejöjjetek a félrebeszélésről, pedig az nem most lesz :D

Előzmény: pfffffffff (205867)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.25 0 9 205868

jaja, ez is 100%

meg a "lángba borítjuk újpestet" közben meg ezt találom a fejlécükben:

"orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt,"

 

és ezek mögött lébényi meg emődi meg egerszegi meg ki tudja milyenek is sorakoznak

no, de nem is az eszükért szeretjük őket :) 

Előzmény: BELABACSI (205864)
pfffffffff Creative Commons License 2020.10.25 -11 4 205867

Mond, h nem milliárdok voltak. Tudod, hogy annyi volt.

Ti is megkaptátok egy időben. Tudom, h most ez fáj. Akkor nem zavart gondolom, amikor McCabe alatt ugyan azt a gittet rágtuk, mint Ti.

Te mennyire vagy elnyomva?

Előzmény: Skywalker. (205865)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!