„Őszintén szólva, hihetetlen volt. Ahogy a pályán tartotta a labdát, megkerülte a védőjét, majd gólt szerzett... egyszerűen egy különleges gól volt, egy igazán, de igazán különleges gól. Egész szezonban előhúzott már hasonlókat, de szerintem ez volt a legjobbja.”
Jelenleg ő a világ legjobb balszélsője, hasonló sincs a piacon.
Dominik renoméját 1 (2) újabb serleg tovább emelné.
Ez a szezon eddig az övé, de egy teljes bajnoki idény ebben a magasságban biztosan minden tekintetben a világklasszisok közé emelné.
A Barca, Real, Psg, Bayern lehetne olyan távlat számára, akiknél nem a PL gyilkos terhelésével kellene számolnia. A szitihez, junájtedhez biztosan nem igazol.
Az is egy nagy kérdés, hogy fizetését mikor fogják a teljesítményéhez igazítani?
Talán ez az egy tétel lehet a, ami az átigazolását sürgethetné.
Hogy mi lenne a helyes döntés? Menni ,vagy maradni? Nem tudom.
Pár éve/évtizede volt néhány kimagasló képességű játékosunk, de — szerintem – a karrierjük el lett taktikázva! Détári, Gera, Dzsudzsák….? És hogy ők hibáztak, vagy a menedzsereik, vagy mások? Nem tudom.
Persze ez nem a tuti,csak egy laikus véleménye. Détári isten volt Frankfurtban, aztán mégis eligazolt.
A Dzsudzsák meccseinek jó részét láttam a PSV-ben. Ő volt a csúcs! De a Mahacskala elcsábította és vége. Bár – gondolom – pénze van elég és Debrecenben ma is szeretik! És a Gera? Ő Angliában is jobb csapatot érdemelt volna! A sok botlábú között ő volt a látvány. A varázsló!
Hogy pedig mi lesz a Szoboszlaival? Aláír, vagy tovább áll? Szerintem még lehet 5-6 csúcs éve és esetleg ugyanannyi jó is. Hacsak nem hajtják csapágyasra. Mert szerintem a Premier league egy játékosdaráló.
Laikus vagyok és nem szakember, tehát fölösleges a véleményemért megköpködni! De itt 25-ig ő az évszázad magyar labdarúgója. Hogy még van hátra 75 év? Na és?
Jobban félti Slot a saját zsebét, mint a Gakpoét, és ez így van jól.
Hajlok arra, hogy Wirtz nagyon jól be fog illeszkedni, ehhez viszont Slot semmiből érkező egóját kellett visszagyömöszölni, és a játékosokat a profiljuknak megfelelő poszton kell játszatnia.
Diaz pirosat láttad a PSG ellen? ...Kiveheted a fiút a gettóból, de nem veheted ki a gettót a fiúból...
Gugglizd meg, megtalálod, valóban a média a Netflixet nevesítette, egyelőre találgatás a megváltozott fogyasztói igények miatt, tv-t nem néznek csak streameket, állítólag az UEFA dobta be.
Én meg azt olvastam 2 hete kb. hogy amikor lejárnak a közvetítési jogok, megy a BL olyan stream felületre minr amilyen a netflix. Ergo élőben tévé nem adhatja.
Ahhoz, hogy Wirtz is játszon, az egysíkú Gakpot kellett kivenni. Ezt valamiért nehezen húzta meg Slot!
Talán mert honfitársa? Itt hibázott..
. Plusz Macca nem volt jó erőben és formában, ezért sem állhatott össze a tavalyi középpálya.
Ezt jótékonyan elfelejtette Wenger.
Ha Diaz marad és Gakpot elküldik, akkor lehetett volna rotálni is.
Kerkez Wirtz mellett szerintem is jobb lesz, de Diaz mellett méginkább az lett volna mert ő eszméletlenül és néha még eszetlenül is, keményen visszatámadott, kiválóan segített hátul is, plusz sokkal jobb volt a labdatartásban, a rövidpasszos játékban, szűkebben játszott.
Valóban, mostani védekezés, szerintem is, már Kerkeznek is jobban fog feküdni, s talán Wirtz, végre, helyet is nyit neki, a felfutáshoz, ami miatt majd később óvatosabb lesz az aktuális ellenfél.