Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2000.04.05 0 0 317
"Hát, ha ennek vagy a kedves gyereke, akkor jó. :-)) De én szolídabbra és kedvesebbre gondoltam... :-)"

Nem bantsd oket, nagyon szelid, jambor allatok ezek. Nem artanak senkinek, ha nem piszkalja a buta homo sapiens oket,vegetarianusok.Meg aztan vegul is rokonyok.

Előzmény: GLászló (314)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 316
Ennél szolidabbal és kedvesebbel sajnos nem tudok szolgálni.
Esetleg egy rövidebb szöveg Agárdi cenzori működéséről... Na?

Előzmény: GLászló (314)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 315
Jaj. Ez nem flood? Mingyár gyön egy moderatőr...
:-O
Előzmény: Trebitsch (313)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 314
Hát, ha ennek vagy a kedves gyereke, akkor jó. :-)) De én szolídabbra és kedvesebbre gondoltam... :-)
Előzmény: Trebitsch (313)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 313
Dehogynem.

Előzmény: GLászló (312)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 312
Nem tudsz egy fejcsóválós szmájlit? Olyasmi kéne, ami szeretettel néz a kedves, lökött gyerekére. Tudnám használni most.
:-)
Előzmény: Trebitsch (311)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 311
Érv? Minek? Úgyis lepereg. Inkább...

http://www.selu.com/bio/gorilla/images/Knight/wanto02.jpg

Előzmény: GLászló (310)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 310
Ja. :-) Más érv a Kövér - Lendvai ügyhöz? mert reggelig nem érek rá. :-))
Előzmény: Trebitsch (309)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 309
Bezony. Az ember olykor veszít és csapkod.
Most például sajtópert veszít, jogerősen a Fidesz ellen... :)
Előzmény: GLászló (308)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 308
:-))
Meg a l9aki u dzdtjcn xcuak8 29382. Meg ilyesmi.
Az ember olykor veszít és csapkod. :-)
Szívj el egy szivart.
Előzmény: Trebitsch (306)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 307
:-)
Előzmény: HAME (305)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 306
Ugggyan már, nem hinnék a szememnek. Már nem azt, hogy te tüntetsz, de hogy a Kövér...
Amúgy az egész tüntetés azér volt, mert Agárdi Péteren kívül még egy másik közismert cenzort is szeretett volna delegálni a rádiókuratóriumba az MSZP. Biztos annak a monogramja az L.I., csak ez a lüke Kövér, ez összekeverte a dolgokat.
Előzmény: GLászló (304)
HAME Creative Commons License 2000.04.05 0 0 305
Én e?
Hát már miért mérnék egyformával?
Te tán igen?
Előzmény: GLászló (303)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 304
Nem tudom. Mér, engem is láttál ott vele? :-O
Előzmény: Trebitsch (302)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 303
Persze, szigorúan.
Bizonyítania tudvalevően annak kell, akit vádolnak. És ne fogadjunk el Lendvaitól ilyen kijelentéseket csak úgy! Kizárólag hiteles (szigorúan eredeti, másolat nem jó!) dokumentumokkal igazolhatja magát, de jó lenne, ha bíróság is megerősítené: a dokumentumok igaziak.
Mondd, HAME! Biztosan ugyanazzal a mércével mérsz mindig?

És most szigorúan szerintem:
Fogalmam sincs, hogy Lendvai annak idején cenzúrázott-e? Ő azt állítja, hogy nem, Kövér viszont azt, hogy igen (legalábbis valaki, aki L.I.) Ha Kövér igazolni tudja a vádjait, akkor természetesen elfogadom: elég furcsán veszi ki magát a sajtószabadság melletti tüntetésen egy volt cenzor részvétele. Ha nem, akkor viszont úgy gondolom, hogy Kövér alaptalanul volt gusztustalan.

Előzmény: HAME (300)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 302
Csak ronda, de az nem baj.
Mikor is ment tüntetni akármiér is a Kövér? Nem emléxem... :)
Előzmény: GLászló (299)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 301
Hát igen.

A proletárdiktatúra mindig az "árulókra" sújtott le legkeményebben... Trockíj, Rajk, Nagy Imre, Maléter, (és még pár tízmillió név)...

:-(

Előzmény: GLászló (297)
HAME Creative Commons License 2000.04.05 0 0 300
pardőz kedves béluska ehh, Glászló!
Azér a nem emléxik és a nem erősiti meg között van néhány árnyalatnyi különbség.
De mindegy!
Te olyan jókat szoktál mondani, hogy mikor, kinek, milyen helyzetben, mit kéne elmondania, hogy az megnyugtató, korrekt, stb. legyen.
Azt hogy a Vasembert (Márványlovat?) betiltották, senki sem vitatja. Szerintem Lendvai Ildikónak nulla percbe, és energiába kerülne kideríteni, megkérdezvén néhány elv- és volt munkatársat, hisz ott ülnek egykupacban, ki is volt a hunyó.
Aztán nem kéne "cáfolni tételesen", hanem egyszerűen azt mondani:
"Kéremszépen ez a Kövér, ez egy hazug disznó. Először is az a budapesti-pártbizotsági L.I. nem én vagyok, hanem Lópici Gáspár-István kolléga, aki nem is tüntetett. Másodszor pedig a filmet C.W. főcenzor elvtárs tiltotta be, aki egy olyan őskommunista, hogy még a Munkáspártba sem vették fel"
Aztán nézhetne ez a homályos Kövér!
Persze szigorúan szerintem.
Előzmény: GLászló (289)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 299
Jó bizony. :-))
Előzmény: Trebitsch (298)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 298
Elég ronda, én nem mondom, de mér lenne szar ügy? Mégiscsak egy lyó kis logó az... :)
Előzmény: GLászló (297)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 297
Szar ügy, nem? A reformkommunista Stumpf meg a főnöke volt. Együtt logóztak.
Előzmény: Trebitsch (295)
Avar Creative Commons License 2000.04.05 0 0 296
Ajvé, ügyelni kell a legkedveletbbnél.

Ilyenkor aztán érthetően morcos az ember.

Aztán a Soros-ösztöndíjért is kárhoztatod ezt a nép-nemzeti ijfút? Vagy az már jó útra térés jele volt?

Huj, hujjjjjjjjjj

Előzmény: GLászló (293)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 295
Bezony. Akkor tervezte az SZDSZ logóját.
Előzmény: GLászló (293)
alfalfa58 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 294
- Milutinovics százados, magát a Hágai Nemzetközi Bíróság albán asszonyok megerőszakolásával vádolja.

- Tiltakozom, tiltakozom! Albán asszonyokhoz mi soha egy újjal nem nyúltunk. Századunk kizárólag gyermeklányokat erőszakolt meg!

GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 293
Ja, miközben Kövér László az MSZMP Társadalomtudományi Intézetében a madarak röptét figyelte, mert neki megengedték, sőt előírás volt: a Párt (az még a nagy p-s párt volt) kutatói kizárólag szentéletű madárjósok lehetnek.
Előzmény: Trebitsch (291)
beluskabacsi Creative Commons License 2000.04.05 0 0 292
Persze hogy nem fontos, fiacskám, az a fontos, hogy a szánk járjon. Anyósom már nyolcvankét éves, azt legfeljebb reumája van, más baj még nem érte. Pedig annyi marhaságot mond, hogy csak. Anyós még te is lehetsz. Jóképű anyós.
Előzmény: Aladar1 (290)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 291
Az helyes, inogjál csak.
Azért elárulom neked: Lendvay Ildikó belűlről bomlasztotta az MSZMP KB kulturális osztályát, mer a közepén kezdte a rencerváltást. Soha semmit nem cenzúrázott, amíg ott volt, abban az időben ez a munkakerülés megengedett volt. :)
Előzmény: GLászló (289)
Aladar1 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 290
Elsősorban jóképű vagyok, csak azután művelt;-)
A bizonyíték dolog szerintem nem nagyon fontos, mert ebben az országban vannak, akik szerint L.I. így is úgy is cenzor volt, vagy ha nem, akkor az is épp elég negatívum, hogy pártfunkci volt (én pl. annyira naiv vagyok, hogy én azt hittem, hogy az mszp-ben van ember aki nem volt hivatásos (értsd ezért fizették) pártfunkci). A másik felének meg az is mindegy, hogy valakinek munkás-paraszt hatalomért emlékérme van (nagyon finoman így fogalmaztam meg a potenciális lehetőségét a fogkirugdosásnak, tömegbelövésnek stb.)
Előzmény: beluskabacsi (286)
GLászló Creative Commons License 2000.04.05 0 0 289
Mondjuk ez azért megingat. Mert ha Kövér homályos vádját Lendvai cáfolja, Fodor nem erősíti meg, az azért tényleg gyanús. Ha most valaki előhozna egy papírt, amiből kiderülne, hogy nem L.I., hanem C.W. tiltotta be, és nem a Vasembert, hanem a Márványlovat - akkor már biztos lennék, hogy Lendvai Ildikó volt az illető... Addig ingok.
Előzmény: Trebitsch (287)
Trebitsch Creative Commons License 2000.04.05 0 0 287
Fodor meg nem emléxik, ki volt a cenzor.
Van ez így. Nem lehet mindenre emlékezni, az ember feje nem káptalan. Sőt néha teljesen kápos.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!