Egy jó karosszériás legyártja ezt.Aki nekem dolgozik az egy élhajlítóval,hengerítővel meg mindenféle trükkökkel ilyet megcsinál,igaz a gömbölyítés miatt kell pár óra de még mindig egyszerűbb mint vadászni.Azért holnap megnézem létezik egyáltalán újban.
segítség!!!!!!! Kellene egy kis segítség van egy MK 1es tűzoltó autóm a lakatolás vége felé járok és már csak egy elemre volna szükségem.Ez pedig bal hátsókerék mögötti rész sajnos csak rövidet kaptam de a hosszú kellene.Ha valakinek volna ötlete azt meg köszönném
Sírva rakom be a közösbe - csak mert nincs pénzem nekem elvinni :) - de itt egy egész egyben lévő Tranyó APEH árverésen https://arveres.apeh.hu/index.html?.actionId=auction.AuctionSummaryAction&auctionId=29
köszi.nem tudod pontosan mekkora?mert én lemértem a csillag alsó és felső ivek közti átmérőt és ott volt 60 és 65mm.ma találtam egy 50-es csillag kulcsot annál 56 és 60mm volt ugyanitt mérve.gondolom akkor vagy 52 vagy 54-es kulcs kéne;)
Alkatrészek eladók régi csőrös transitból kettőböl is az eggyik egy 1972 es 1.7 bnzines amásik egy 1977 1.5 ös benzines.A tipusok az 1.5-ös type: 71e1 az 1.7 type:81e4. mindkettőnek majdnem minden alkatrésze megvan ha érdekel valakit. Én pedig keresek jó állapodban lévő kárpitokat 5 db-ot az F 130 as tűzoltó autómhoz de csak crom csíkosat a festet nekem is megvan.
Ha a 3. is billentjetö oldalt akkor lehet. De en ugy tudtam, hogy a mar fix es csak a 2.-nal mozgathato a legelsö üles tamlaja, hogy be tudjanak möge meg szallni.
Vagy ganyolas lesz a vege vagy eladom igy ahogy van. :(
A tetökarpit meg a ket oldalablak fontosabb volt ugyis. Annyira nem szomorkodom. :)
Na ugy nez ki vettem egy masodik ülessort, ami gyarilag biztos nalam nem passzol be. :( Letezik olyan, hogy u.az az evjarat (+/- 1-2 ev) es nem passzol be ? Esetleg hosszu / rövid kivitel miatt stb. ??
A heten beraknam a 2. ülessort a 97-es transitomba. Mivel nem nezegettem meg, hogy milyen rögzitesi pontjai vannak stb. megkerdeznem az Urakat, hogy ki szerelt mostanaban ilyet be es mi kell hozza. En kaptam ti. egy marok kütyüt hozza, amit nem tudom, hogy egyatalan kell-e hozza. Esetleg holnap lefenykepezem. Ha jol emlekszem vannak gyari furatok amik le vannak dugozva gumival. Ha azokat kiszedi az ember, akkor valoszinü hozzafer a gyari rögzitesi pontokhoz. Van v.mi közdarab vagy hasonlo ami nelkül nem lehet betenni a cuccot a helyere ?
"ugyanaz kinézetre mint a Sierra blokkja, de rövidebb löketű, prögősebb. Viszont nagyon hosszú élettartamú. " persze mert a csőrös transitban taunus motor van mint a Capriban is:).Valóban jobb mint a sierra 1,6 motorja
Sziasztok! Eladók alkatrészek a régi Transitomból! 1980-as Mk II-es gép. Angol gyártású. Az autó a saját tulajdonom, a nevemen van, de forgalomba nem helyezhető! A motorról papírt tudok adni, tehát akár hivatalosan is beépíthető! Motor: 1.6 benzines ( ugyanaz kinézetre mint a Sierra blokkja, de rövidebb löketű, prögősebb. Viszont nagyon hosszú élettartamú. Amit csináltunk rajta: Komplett hengerfej felújítás, vezérműszíj, összes tömítés csere, Sierra kéttorkú weber karbi került rá. Új vízpumpa, gyújtáselosztó, gyertyakábelek. Stb. 60 000 Ft volt.) A felújítás óta 3000 km-t futott. Pöccre indul a gép, és meglepően jól megy. Fogyasztása 10 liter körüli. A váltó sima 4 sebességes, tömítései cserére szorulnak de tökéletesen működik. Vadonat új kipufogórendszer van a kocsin. (25 000 Ft volt). A kasztni is elég jó állapotú, nemrég lett lakatolva. (Hátsó sárvédőívek cserélve, taposólemez foltozva, új küszöbök elöl, stb. 50 000 Ft volt). Az autó egyben van még, működőképes. Ha bárkinek kell alkatrész, hívjon! Akár egyben is eladó, bontásra, vagy hobbiautónak is tökéletes! Nagyon sürgős a dolog! A számom: 06-30-417-53-90 Budapesti vagyok. Üdv mindenkinek! Peti
Típustörténetet meg tudom írni,képem van csillió db transitokról,de őszintén szólva nem tudom mennyire pörögne az oldal,nem sok transit őrült van sztm.Ugye a tulajdonosok 99.9 százaléka azért tartja mert igénytelen és lehet nyomni bele a km-et orrba szájba...
Pár sorral lejjebb írtam tarabusi meg AE árakat.Bemész a cromaxhoz,van nekik minden.Annyi volt a motorban,összetörték a penge verdát angolok.Ha kód egyezik átirathatod.Ha nem akkor is van biztos megoldás.De azt én nem tudom.