Toria, örülök, h Rolandnál javult a helyzet. Ez nagyon nehéz lehetett.
MyBaby, még régebben írtad a napi programodat - most komolyan, hogy csinálod? biztos nagyon jól tudsz szervezni.
Nálunk az ekcéma egyre rosszabb - pontosabban: a testét a nem-4500 Ft-os krém :) teljesen rendbe hozta, de az arca borzasztó. Mondjuk ezerrel ömlik a nyála, 5 foga már kint van, de nagyon fehérlik az ínye meg nagyon nyalogatja máshol is. lehet, h utol akarja érni Csabit? :)
szösszedés nálunk megy, vagy ha éppen leejt vm kaját amit éppen a kezébe adok annak a morzsáit szedegeti :)
bár ebben sokszor besegít a kutya is...
toria, ha nem nagy kérés, akkor javítanád Janka súlyadatát? gyanús volt nekem ez a mérés, és lemértük egy másik mérlegen, ami ugyan nem digitális...de nincs 11kg sem...szóval legyen mondjuk 10800g...az reálisabb, mint ez amit mértek.
nálunk ma nem történt semmi rednkívüli...azon túl,h voltunk suliban Jankával, ahol eltűnt vm rajzom, amit ha nem találnak meg, akkor nem adnak féléves jegyet...hiába van meg minden, ha nincs rá bizonyíték...persze ez tök jó, mert nem tehetek az egészről...mindegy, szóval járhatok be reklamálni a jegyemért. Ez a BME...
holnap az előre beharangozott szélvihar miatt nem tervezünk programot...kíváncsi vagyok ennyire durvalesz-e, mint ahogy mondják
iwiw...amúgy tényleg kicsit ilyen erőltetett...engem is sokszor olyanok jelölnek meg, akiket nem ismerek, csak esetleg egy gimibe jártunk, de kb amikor én ballagtam ő akkor került be...akikkel akarom iwiw nélkül is tartom a kapcsolatot, persze volt olyan, h vk-t megtaláltam és megérdeklődtem hogy van, leveleztünk kicsit, de ami eddig nem mélyült el- barátság,az sztem nem is fog
Ma volt mérlegelés. Kérem beírni, hogy Petkó 9 hónaposan (2007. 01.) 9200g és 74 cm.
Lenyírtam géppel a haját. Nem sírt nagyon, csak a végén, amikor már nem tudott hozzám simulni, mert azon az oldalon kellett vágnom. Sajnálom a fürtjeit :(( , de már olyan hülyén elállt a fülénél. El is tettem néhány tincset.
Nálunk kb. egy hete a lilahagyma a fő kedvenc. Amikor először láttam meg a szájában, azt hittem, hogy messzire elhajítja, amint beleharapott... De nem, azóta is sokszor sprintel a konyhába, ha nem figyelek rá vmi miatt, és szedi le a hagymákat (csakis a lilákat) a tárolóról és harapdálja. Úúúúúúgy imádom, amikor hagymaszagú a kicsim-)))) A múltkor meg a grapefruitomat kóstolta meg. Fanyalgás...aztán csócsálta tovább. Szöszszedés, levélgyűjtögetés (fányi, 2m-es Benjamina, sok-sok levéllel) nálunk is van.
Peti nem szed szöszt. És jól eszik. Csak játékkal (ált.). A játék pl. lehet egy kis doboz is. Egy idö után ledobálja ill. rágja.
Az alvás nem volt baj.
Ma meglátogattuk egy kisbabás volt kollegámat. Kíváncsi lennék, megértették-e egymást a babák vagy az egyik németül gügyögött a másik pedig magyarul... ;)
Hehe, Matyi is hajtogatja a szőnyegeket:) De ő eszi azt is :)))
Shaish, együtt új esélyezünk... Bár a mai hírek miatt mi költözésre való tekintet nélkül a köv ciklusnál várhatóan kezdünk, holnap telefonálok, h beférünk-e...
Borcsi és Shaish hozzászólásához: nálunk uez van. Én inkább úgy veszem, hogy "na anya, már megint nem volt elég alapos a takarítás", mert főleg a frissen takarított helyen szed össze nem tudom honnan 1 db apróságot... de szerencsére ő azt nem eszi -eddig
Javulás pici - naponta 3x van kiadás, már elfogadható állaggal, csak milupa hn-es táp megy, illetve ma lement 1 deci almapüré is
már egy hete tart
nekem megjött este a rendelt biocuccom, ma egész nap főzök darabolok (és a fagyasztó is jeges volt, azt olvasztottam...) - elégedett vagyok a minőséggel, a stököt kimagozva hozták, szép minden.
Most esett le, hogy pont erről az iwiw-ről beszélt nekem egy ismerősöm mikor itt volt nálunk a két ünnep között. De csak felületesen jegyeztem meg amit mondott, mert ugye közben valakivel foglalkoznom kellett. No kivel is??? Szóval most értette csak meg a kis agyam, hogy közel egy hónapja mit is mondtak nekem. Hát ez már gááááz....
Ó, csak lennék már túl a holnapi napon.
Megyek vissza gyártani a pustákat (inkább a Katyúsára hasonlítanak). Bár ez se segít hozzá a 2-eshez, elvégre már vizsgaidőszak vége van. Szóval semmi reményt nem fűzök a holnapi naphoz.
Borcsi! Két terhesség sincs egyforma. De hátha rövid időn belül túl leszel a rosszul léteken.
Ja és nálunk olyan mértékben érdekli a ruhapakolás a szárítóra, ill. onét le, hogy ha látja, hogy viszem fel a ruhát az emeletre, addig ordít, míg őt is fel nem viszem. Aztán kezdődhet a teregetés. "kérem- Kérem- Köszönöm- Ne ilyen gyorsan!- stb"
Egy vén lúú, a fiad már nem ülne fel a hátamra:)) jobban vagyunk, köszi és veled mizujs tesóügyben??? Teszeltél mostanában?? Folyton hányingerem van, pedig Nojpóknál nem volt.. fogytam is egy kilót, hurrá!
Jéé, Nojka is ezt csinálja, felcsippent minden szöszt és hamm bekapja. Leesett száraz levelet minden nap találok a szájában, csócsálja. Ezt sztem nem mindegyik csinálja, én ilyet más gyereknél még nem láttam.
Megvagy:)) Vizsga: nekem is kb úgy volt a tanárképzőn, ahogy Tracy írta. Érdemes az elsők között letudni, persze csak dumálok, nekem se jött össze soha. Itt mi lesz, azt nem tudom, ez hál istennek nem egyetem. Iwiw: nagy divat lett, aki kap meghívót, annak lehet egy oldala magáról, családjáról, kutymacskájáról stb.. kicsit magamutogatós, de jó mert régi barátokat lehet találni. Van aki abból űz sportot, hogy minél több legyen az ismerőse, ennek nincs értelme, ez is a magamutogatás része:)) Néha megjelölnek diósdiak, rákérdezek, hogy honnan ismerjük egymást, válasz nem jön:0 Fogár, hogy te milyen fiatal vagy:) én meg olyan öreg, jó is, hogy jön a kistesó, legalább nem lesz egy nyanya az anyjuk.
Lehet h vmi lefárasztotta, azért iktatott be extra alvást?
Hankának hófordulós puszi!
Délelőtt gyermekem segédletével kiteregettem, vicces volt:) de legalább a szárítót nem rántotta magára. Viszont úgy elfáradt, hogy most horpaszt:).
Olyan jól elmolyol bármivel a lakásban, mert itt minden annnnyira érdekes:D, csak figyelni kell, mert ahogy megy, pásztázza a terepet és ha vmi szöszt, morzsát talál, akkor egy mozdulattal felcsippenti és hammm, bekapja:D, mondhatnám h takarít, nade mégse....
jó taktika :) vizsgaügyben...én mindig csak halogatom...az a fajta vagyok, aki halogat és az utolsó pillanatban megcsinálok mindent, amikor már totálisan rá vagyok kényszerítve és ideges is vagyok...engem akkor olyan szinten feltuningol az adrenalin, h csak na...
vizsgán nem nagyon buktam eddig...1-2pót volt...de nem vészes.
iwiw: az ilyen ismerőskereső oldal...nem is tudom mihez hasonlítsam. regisztrálni kell, de csak úgy lehet, ha kapsz vktől meghívót...azt pedig sajna én nem tudok neked küldeni. kb név alapján keresőben meg tudsz találni olyan ismerősöket, oszt társakat...akik ugyanígy esetleg fent vannak, regisztráltak...lehet kapcsolatot tartani, ilyesmi
Fogár! Sajnálom, hogy csak ennyire értékelték a sok héten át tartó munkádat. Ha belegondoltak volna abba, hogy Te emiatt a gyermekeddel töltött időkről mondtál le, hát csupán ezért legalább egy 2-t adhattak volna érte. Tudom, hogy ez a való világban nem így működik. Sajna nálunk is "darabszámra" megy a vizsgáztatás. Erre csak menetközbe jön rá az ember. Ezért szoktunk a barátnémmal az első vizsgákra bejelentkezni, mert akkor még um. megvan a feltöltendő létszám. Aztán meg húzzák megfelé az emberkéket, akár tud, akár nem. Volt olyan vizsgám, hogy úgy jöttem ki: No ez legalább egy 5***. Erre úgy meghúztak, hogy csak na. Aztán a köv.vizsgán ua. az eredményt hoztam, egy gyenge 2-essel jutalmaztak (ez a vizsgaidőszak második harmadában volt). A mostani vizsgáimat az első napokra tettem (szinte minimális tudással) sorba hozták a 4-es eredményeket. Hát erről ennyit. De a holnapi szigorlatban abszolút nem bízok. Napi max.2 órát tudok tanulni, de van úgy, hogy egy fél órát sem.
Én Közgazdász képzésben veszek részt Békéscsabán, ami azt jelenti, hogy még utaznom is kell 1,5 órát.
Fogár! Áruld már el: mi ez az iwiw??? Analfabéta vagyok, meg most tompika is. Egész éjjel fájt a fejem.
Tória! Rolinak jobbulást!
Borcsi! Szép jövő elé nézel! Mi lesz a bemutatón?! Vigyél magaddal kamerát is, hogy utána az orruk alá nyomd, hogy nagy pocival ezt ők jobban csinálják meg, akkor szóljanak!
Alapból én sem adnék, de gondolom te sem azzal kezdted hogy ráerőszakoltad a játékot:). néha próbáld anélkül, vagy vmi olyasmit adni neki ami később átlényegül evőeszközzé pl :).
Vagy egy kis kétszersült/zsemle a kezébe, majszolgatja, közben kanalaztok....bár így hoszabb az etetés az tuti...
Borcsi, gondolhatod hogy én sem bírtam ki nevetés nélkül :).
Jó éjt mindenkinek!
Senki ne legyen beteg, aki az, annak meg gyors gyógyulást!!!
Nem tudom, mi a fene van! Fél 4-töl 4-ig aludt, akkor uzsonnáztunk, aztán fél 5-kor visszaaltattam, mert álmos volt, és azóta alszik!!! Ilyen még nem volt! 6-kor lett volna vacsi, 7-kor pancsi... Remélem, nem betegség kezdödik: holnap vendégségbe mennénk. Melegnek nem meleg a kölök.
Tényleg csibész a fiad, már a multori talin konstatáltam, amikor egy percben az összes hódíási trükköt bevetette:)))))))) elképzeltem ahogy int a kezével és hangosan nevettem!
Basszus nem jön be a Sári kép és az iwiw sem. Szarakodik itten a nyet. Én nem adok a kezébe játékot, de ha muszáj volna adnék. Gyerekorvos barátunk azt mondta, hogy játék közben nincs evés és evés közben nincs játék. Persze ha másképp nem enne tuti én is adnék a kezibe vmit:))