Nézem ezt a lepontozó szegény bolondot, vajon tudja-e hogy mennyire nem érdekel az indexnek az a lehetősége? Ha nem említitek észre se veszem hogy valaki kattintgat ide oda.
Nekem bevált megoldásként mindig van a füzetben egy félbehajtott A4 lap, ami egyrészt próba pecsételéshez használatos, másrészt elválasztó és itatósként mindig bekerül a friss pecsétek fölé, így esős időben is megelőzhető az elkenődés vagy a szembe oldalra való átmásolódás.
Más.Felszállt a füst,a közösségi oldalon,s azMTSz honlapján megjelent egy kép az új füzetből.Ezentúl a térképre pecsételünk.Szó van a díjazás változásáról is.
Időbeli korlát nincs az elolvasásra, ugye évekre visszamenőleg elérhetőek a nem törölt hozzászólások, így az enyéim is. Annyi van mindössze, hogy a leírtak az aktuális időben naprakészek, lehet 5-10 év múlva már egész mást tapasztal aki esetleg én és Sétálós kolléga nyomdokaiba lép. Persze a lényeg és a hegyek nem fognak sokat változni.
Az alpannonia egy Pichl-Írott kő leírásból fog állni a két hátralévő Zentral beszámoló után, tartva az időrendet.
Ez a jelzés osztogatás egyetlen ember műve,jó szórakázást neki! A múltkor próbaképpen egy teljesen eldugott,az ittenieknek teljesen indiferrens,írtam egy idézetet-még csak nem is a saját gondolataimat-s láss csodát pár nap múlva ott diszelgett 11 db egyenes vonal!De ilyen tapasztalatai más topic társainknak is vannak.
Úgy hogy nr foglalkozz a hideg időjárással ,fújnak majd melegebb szelek is!
Önmagában is elég gáz, hogy ilyen könnyen meg lehet vétózni egy (száz?) útvonalat, elég gyenge lábakon áll mind a szabályozás mind pedig a hozzáállás a kérdéskörhöz. Majd eljön az idő, hogy egyik nap még balra megy a kék, másnap jobbra az indok meg "mert csak?".
Kétszer lejártam a szarvaskői részt, kocsival meg még többször az aszfaltos részt (nyaralás helyszínére vezet, ahol többször is voltunk), nem igazán rémlik, hogy bármit is komolyan akadályozott volna a kék. De ha időszakosan mégis, akkor Csehbánya mintájára nem lehetett a kompromisszumot megtalálni, vagy meg sem próbálták.
Szomorú látni, hogy az évtizedekig ha nem is kőbe vésett, de közel fix útvonal szépen lassan a magánérdekek játszóterévé válik ahol a turista és a természetjárás az utolsó szempont marad és semmilyen jogorvoslat/vétó/labdába rúgó ellentábor lehetősége nem látszik. Innentől fogva pedig a Kéktúra I-II és az új füzet is egy polcon maradó darab lehet, de gyakorlatilag tartósan használható kiadvány aligha.
Köszönöm! Voltak megpróbáltatások az biztos és lesznek ezentúl is.
Most próbálom összeszedni magam az íráshoz, egy kis ráhangolódásként képválogatással :)
Engem az a pár érdeklődő és +-oló érdekel, a notórius mínuszolók meg saját magukat minősítik. Van ami engem sem érdekel itt, akkor fogom magam és tovább görgetek, de van akinek ez is nehéz, lelke rajta.
Elég hideg szelek ezek sajnos, úgy hívják magyar mentalitás :(
De ez már egy másik téma és igen messzire vezetne...
Gratulálok! Tényleg jól néz ki,megérdemled,mert ahogy eddig olvastam párszor megszenvedtél érte. Én személy szerint kíváncsian várom a további írásaid! A körülöttünk lévő, kavargó tetvarek mínuszokkal pedig ne foglalkozz,néha hideg szelek fújnak a túráink alkalmával.