Toria, megnéztem az ebiot és nagyon tetszik, mondjuk én kihagyom az importot,az egy kicsit húzós, de a "sima" zségek nem sokkal drágábbak egy mezei maszek zöldséges árainál. És ami nagy öröm: szerdánként itt vannak a Börsi Virágpiacon, tehát nem kell házhozszállítás, az gubancos lett volna, mert éjfélkor érnek Börsre - bár megoldottuk volna. Köcike :)
igazából az üdülési jogunkat úgy akarjuk majd kihasználni,h cseréljük külföldre :)
de elvileg ide meg kedvezményesen mehetünk majd.
üdülési jog, mi 30 évre vettük úgy,h minden páratlan évben felhasználható, így 1,5 millió a piros szezonban (ez gyakorlatilag egész év+csúcsszezon)...mi 3éves részletben fizetjük ezt és a 3 év leteltével bővítjük úgy,h minden évben mehessünk ugyanígy. Ja és ez egy hét üdülést jelent....de lehet 2-3at is venni, de az horror. Ja és az appartman meg 2+2 személyes. Ez azt jelenti,h 2ember kényelmesen elfér, de 4nek is van hely...reméljük beválik, legalábbis amíg kicsik a gyerkőcök addig jó lesz, utána meg vsz ráfizetéssel kell cserélgetni majd, de még így is megéri sztem, mert olyan minőségű szállásokra jutunk el így, ami alapban megfizethetetlen nekünk. Aztán majd idővel úgyis kiderül...szüleimnek van ilyen üdülési joguk és tök jó volt mindig...
mi meg ott vettünk (Bükfürdő) üdülési jogot a radisson sass-ban....remélem jól írtam le a nevét. Még nem voltunk ott soha, de tervezzük,h amint megvan a kocsi elhúzunk. :)
én hvégém tanulás és tervezés...ugyanis kaptam egy melót, családi házat tervezek egy családnak :)...már van vm, de még csiszolgatom,h szupi legyen.
Neglom, fogak nálunk is későn jöttek elő, most is csak 2vel mosolyog, ami éppen ma vettem észre, h növésnek indultak, mert mióta megláttam őket, kb 1 mmt nőttek (?két? hó alatt), de most már 2 mmesek is vannak :-)) "Rágásban" nem befolyásolja, uis kétszersült és keksz is a Roland-féle "megáztatom nyállal és elnyammogom" módszerrel megy befelé.
A hasmenéses kúra emléletben gyönyörű, de sajna nálunk pép-szilárd kilőve, folyékonynak meg ugye csak a táp marad. Ma még nem volt pelus-adagolás, hátha már a hasa fáj, nem tudom, mert nyűgös - de lehet h a szeles időtől .
Hajvágás - olyan 1 centire vágtam kábé. Kis süni. Gyorsan nő, és nem akarom gyakran használni.
Samu mama: ebio.hu. Zség gy árak ott vannak, ha kérsz küldök én vagy akár ők is húsról egyébről. A legjobb, hogy szinte minden van, vagy az övék, vagy import. Árban talán drágább, mint a piac, de azzal állandó szívásom volt. A Cédrus piacon az Örsön frissben elég gyér a kínálat, a Csörsz utcai pedig csak szo reggel van, parkolni lehetetlenség, és tőlünk az kb 45 perc autónyira van.
Shaish, bizony ám, mi itt leszünk. Addig hátha eljutok a 18 és 17. ker-es játszóházba tesztelésre.
Naptár: sajna yearly recurring option nem volt benne, ezért hiányoznak a névnapok. Majd pótolom manuálisan.
Jövő héten megyünk Bükre csobbanni. Már nagyon várom!!! Tavaly terhesen is ott voltunk... hmm nosztalgia..
Fogmosás: én sokszor csak vízzel mosom, Csabi szereti:). Néha Elmex babafogkrémmel, ami kicsit ellentmondásos, mert ugye sokat lenyelni egyikből se jó, viszont asszem hat hótól lehet ezt...egy féléves meg nehogymár direktbe tudjon köpni...szóval este ált rakok rá egy lehelletnyit...jó ízű:).
Magának sikálni csak a gumikefét adom, azt rághatja....
Samu mama, persze majdcsak idetalál a mi gólyánk is:) ezen nem aggódom.
Költözés elvileg pár hét, viszonylag folyamatos lesz, szóval nem ilyen zutty egyszerre, lesz segítség is az áthordásra, csak a ki be pakolás marad rám...az meg ráér:).
Kimozdulás kettesben....majd egyszer:) most annyi minden van....
eddig minket elkerült a szélvihar...v éjjel volt? nem tudom...10ig aludtunk Jankával...lehet,h gyorsan el is ugrunk a sarki boltba...h tudjunk vm-t ebédelni
shaish:ruhában- pelenkában mértünk 11kg-ot onnan gondoltam,h nincs annyi...persze jó súlyban van, de kicsit megakadtam azon,h majd 2kg-ot hízott a lány egy hónap alatt, de ugyanazokat a rucikat hordja...mind1 is
rajzokkal mindig kavarás van...főleg az enyémekkel..rendszeresen vesztek el az első félévtől kezdve, volt,h megvolt, de akkor meg begyűrték a szekrény legvégébe véletlenül...olyan cafatokban és szakadtan kaptam vissza némelyiket...már megszoktam mondjuk...csak nem ártana ha nem ezen múlna most egy jegyem :)
neglom...relax...Jankának is 9hósan bukkant ki az első csücsökfogaztán egy héttel később a második...most elmúlt 1 és még "csak" 4 van---olyan szempontból örülök, hogy később kezdi el amortizálni őket...akárhogy is vesszük nem tudom neki mosni...van fogkeféje, meg sikálgatja magának, de pl ilyen piciknek én nem láttam még sehol fogkrémet...amit pl nem gond ha lenyal.--figyelem, ha vk tud ilyet, szóljon :)
shaish: költözés...hát megértelek, azért ez a XX. kerület sem a kp...nekem innen 50 perc beérni az egyetemre...(BME---Közgázzal szemben)
nekünk innen szeptemberben megint mennünk kell...sanszos, h megyünk Szmiklósra, ha nagyanyám kecóját megkapnánk lakni (ez még kétséges, ugye tavaly is balhé volt belőle) ha nem kapjuk meg, akkor is maradunk vhol kint...de én már nem ragaszkodok a kertes házhoz...eléggé necces ezt fűteni, nagyon magas a számlánk. Persze a belvárosnál ezerszer jobb...majd meglátod :)
mi nem leszünk messze :))) kocsink is mindjárt megvan....és tudok vezetni is...
fiatalság...hááát ja...én itt a 25 évemmel jól kullogok, bár szerencsére shaish és neglom is közel vannak korban :)...bár nem az évek számítanak...ki mikor érzi magát készen ilyen gyerek és stb dolgokra. :)
Nyugi, nemsoká bejelentkezik a gólya ismét!!!! Relax, lazítás, kimenő Apával, ilyesmik :-))) (a költözés kellős közepén, tudom, tudom...) Majd az új házban!!! ;-)))))))))))))))))) Mikor költöztök? Vagy addig ne várjon? :)
Ehhh, nekünk még mindig sehol semmi :-| Van még valaki, aki továbbra is fog nélkül, vagy csak Beni szórakozik itt az idegeimmel? :-|
Megkérdeztem a gyerekdokit erről a szervezetkiürülés-dologról. Azt mondta, hogy ha hasmenése lenne Beninek, akkor kezdjem el diétáztatni: sós vízben krumpli, rizs, nyersen banán, reszelt alma, ill. kétszersült. Minél kevesebb cukor, nulla tejtermék. 2-3 napig nem kell gyógyszer, ha ennél tovább tart, akkor meg úgyis bemegyünk hozzá.
Fogak...khmmm..tegnap este pl kifejezetten örültem volna ha nincs egy foga sem a fiamnak....úgy lefejelte a kádat h elharapta a nyelvét is, ordított, folyt belőle a vér:(( tök brutál volt, párom kiabál hogy menjek be, hát nem is tudtam mire gondoljak abban a pár mp-ben amíg beértem a fürdőbe....de aztán odanyomtam neki egy hidegvizes vattapamacsot és hamar elállt a vérzés, a nyelvét nem nagyon tudom nézegetni de nem lehet vészes (evésben sem zavaraj). Pasim parája az volt, hogy biztos letört a foga, de szerencsére nem...
Na, szóval óvatosan a fogas manókkal...meg a fog nélküliekkel is.
Csabinak feljebb jöttek a következő fogacskák is, de még nem bújtak ki, csak ott dudorodnak szépen...
Jó ez az átugrom hozzád, de ha mi kiköltözünk a világ végére:) akkor én nem is tudom hogy fogok talizni veletek...vezetni nem tudok, bkv meg elég necces onnan....de azért majd igyekszem néha...meg ha jó idő lesz, akkor aki tud, eljöhetne hozzánk, addigra lesznek kinti játékok a kicsiknek.
Nyúl, ahol nyálas az arca, ott elég nehezen múlik el...:(...
Fogár, látom csak a keverés van a rajzok körül grrr....
Szóval Janka nincs 11 kg? Jól elmérték akkor, de mindegy is, így is nagyon jó súlyban van:).
Hajvágásnál hány mm-re állítjátok a gépet? Vagy hogy van ez? Nekem még nincs ilyen kütyüm, de lehet h veszünk egyet, mostantól nyírás lesz:).
Éjjel bibújtatta élét a 6. fogacskánk. A 7. is fehérlik már, de a 8.-nak (alsó bal metszö) nyoma sincs. Nyúl, mondd meg a gyerköcnek, hogy nem verseny! ;)
Ok, én benne vagyok! És akkor a "nagytesók" (de fura ezt mondani! :)) majd megtanulhatnak Nojkától táncolni, hogy tudjanak örömtáncot lejteni a kicsiknek ;)))
Gyertek ti is! :) Caráékkal szerencsére működik az "átugrunk hozzátok, jó?" dolog, de az a baj, hogy előre nem nagyon tudom megmondani, hogy mikor érek rá. A jövő hetem is elég zagyva pl. De valami randit tényleg kellene ismét szervezni a fiataloknak :)
Ó, akkor mégsem vagyok boriboszi:(( Az öreg olyan öreg, hogy egy mire Nojkóc 1 éves lesz én is+30. Tehát szinte mindenki szöszöl..Beni persze alapos, mint mindig. Szél nem vészes, egyenlőre. Peti biztos csini az új séróval!! Lilahagymás Gergő nem semmi! Elég korán kezdi a férfias ételeket a fiatalúr:)) Olyan jó nektek Neglom, hogy összejártok Caráékkal. Most már tessék elkezdeni azt a házépítést Diósdon, persze csak a fiatalok kedvéért ! HANKA RÉKA, UTÓLAGOS BOLDOG HÓT NEKTEK!!!!!!!!