Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Van egy eladó cp88 -asom, szép állapotban. A hátsó irányzék hiányzik róla egyedül. Fél doboz lőszert, +2db patront adok hozzá. Valamint 3db tárat. Ár 20E.
Széles választékban: érmék, kitüntetések, szakirodalom, katonai ruhák és felszerelések, vágó- szúró fegyverek (kések, kardok, bajonettek), Flobertek, légfegyverek és lövedékek, hatástalanított rövid és hosszú löfegyverek, távcsövek.
Látogatóknak belépődíjas, saját cuccot árulni asztalfoglalással (jó, ha előre megbeszélten) lehet.
Szervező: 06/30/948-6948 (-ha még él a szám), vagy a Műv. Kp. vezetékes telefonon.
Én már régen voltam, de sok cuccot eladtam és vettem is néhányat.
Korán reggel érdemes menni, mert 10 óra után már csaknem minden termék egyszer gazdát cserélt, s így az árak is megnövekednek.
Ha van türelem kivárni a delet, akkor esetenként jóval alacsonyabb áron is lehet vásárolni. (No és persze alkudni is tudni kell!)
Szeretnék eladásra kínálni egy Keserű féle átépített 4mm.flobert kaliberű TOZ 8-as puskát. A fegyver nem új és ez kicsit látszik is rajta. / sajnos nem én vagyok az első gazdája/ viszont hibátlanul és megbízhazóan működik. Amióta nálam van mindent megkapott amit egy fegyver megkaphat / jót /.
Az az igazság, hogy el is cserélném alutokos 10mm-es gumibogyósra, akár műanyag markolattal is.
Ezért az irányára 30 E.Ft.
Ez igazi fegyvernek gyártódott csak rontottak rajta így nem engedélyköteles.
A Havannai bulit én is hallottam több helyről de még nem értem oda.
Hallottam pár dolgot hogy valahol (Havannai lakótelep?) van minden hónap első szombatján bolhapiac, ahol mindenféle használt, vagy hatástalanított cuccokat lehet találni.
Ha tud róla valaki, írjon lécci, mert holnap első szombat van
"Kar, hogy nincs, mert nagyban befolyasolja a termek arat es eladhatosagat. Merugyanis, ha mar biztosan 12 mm, akkor nem lehet, hogy Kora es nem Alfa? mert a KORA-6-osok dobja 12 mm hosszu."
Udv, Alfa és nem Kora. Ennyi betűt csak el tudok olvasni:-) Bár lehet, hogy a Kora gyár hamisította:-)) Egyébként 7,5 J alatti a cucc, csak ilyen kivitel (import:-))
Nem értem mér' befolyásolja az eladhatóságot(eladhatatlanságot).
"Nincs kedvem vitatkozni a mm-ekről de 12 és kész"
Kar, hogy nincs, mert nagyban befolyasolja a termek arat es eladhatosagat.
Merugyanis, ha mar biztosan 12 mm, akkor nem lehet, hogy Kora es nem Alfa?
mert a KORA-6-osok dobja 12 mm hosszu.
Nézttem azt a reddot nevezetű herklit, hát nem olyan amire gondoltam. Ez egy távcső volt, aminek a közepébe egy piros pont viágított. Ára 2500, a szerelék meg 5E. Megpróbálok ráreszelni egy made in csína lézerpointert...
Ma próbálgattam furnérlapon, azt átviszi. A rétegelt lemez, meg a visszaváltós kólásüveg meg jó golyóállómellénynek. :) De jó játék hülyegyerekeknek (mint én) :)
Tuningolásról lemondok, mert a flobertem is próbáltam, de felrobbant a forgótár én keserű.
Ha Red Dot-ot használsz, lehet venni viszonylag egyszerűbb kivitelben (cca 4500-5000 Ft). A felerősítésre ügyelj. A szerelék néha többe kerül mint magaz irányzék.
Ezek közül is azt válaszd, amelyiknek kisebb a piros (vagy zöld, vagy mindkettő) pontja. A nagyobb pont többet takar! (20 méternél letakarhatja az "euroverebet " is.
A Red Dot igényesebb kivitele 25.000.- Ft. (és még cca +7000 a szerelék.)
A céltávcső esetében meg az a gond, hogy a pisztolyt nem abban a távolságban tartod mint a puskát! Én anno 1*-es nagyításúval dolgoztam, de ez a tipus oly ritka, mint a fehér holló.
Nekem a spéci LOV 21-en az olcsóbb van használatban. Élvezetesebb mint nyilt irányzékkal. (Mellesleg ez a szerkezet most karabélyként üzemel.)
A komolyabb kivitelt egy MCM re tettem fel. Belövés most van folyamatba.
"Eladó egy Alfa 6 mm flóbert 2" csővel, fekete színben, (12 mm dobos) kivitel, "
Ammeg milyen?
Volt a 14 mm hosszu dobos, de annak kereskedelmi forgalmazasat betiltottak 1998-ban, mig a most forgalomba hozhato Alfa 6 mm-esek dobja csak 9 mm hosszu.
"A minap vettem egy cp88 -ast.
- Mi a véleményetek róla?"
JO berendezes, az elso valoban elethu hobbilegpisztoly volt a piacon.
"- Több féle patron is létezik hozzá?"
Nem, csak a 12 grammos jo bele
"- Lehet valamit fúrkapiszkálni rajta? (gondolom nem)"
(lenyegesen) Erosebbre nem tudod megcsinalni, csak elronatni lehet.
"- Macskát bántja? (nem mintha írtani akarnám őket, csak tanítani)"
Fajni faj neki, de megolni nem nagyon fogja.
Humm, hat, ha van jo csuzli tus nelkul es o'ccso' akkor johet :) ugyis mindig fujjolom masok csicsas tusait, ha mar egyedi, akkor az legyen az en elkepzelesem szerint