A smart az egy fos szerintem. Túl rövid a tengelytáv, pattogós rugózás, betegeskedő váltó, ja és lassan is vált. Csak két személyes, a fékhatás nulla közeli.
Ha ilyen pici autó vennék akkor biztos inkább IQ-t vennék mert sokkal felnőttesebben viselkedik, értékelhető fékhatással kényelmesebb rugózással, normálisabb beltérrel, 4 személyes még ha hátul nem is fejedelmi a helykínálat. Fordulókörben meg verhetetlen.
1.3L-es még mehet is autómatával nem lehet rossz.
Ez ami nekem van a robogó motoros 1L-es nem egy vadászgép de legalább csendes ahhoz képest. Remélem végre el tudom adni, mert sajnálnám ha itt menne tönkre a 0km-es új autó. Találtam rá megoldást 1 hét és rendszáma lesz jó esetben, már csak el kell adni.
valóban kicsi kompakt de jó gép kellene. méretkategória maximuma valahol a 100x60x30 méret körüli max, minimum 1/1.7-es szenzor, és sürgősen, nagy átfogás nem érdekel, jpeg jó essen ki belőle gyárilag. eddig canon s95-100-110-120 olympus xz2 (de ez már 40 mm-er mély ami sokat számít zsebrevágás tekintetében). ha valaki esetleg meg tudné mondani van-e érdemi különbség a canons 100-as sorozat és a canon s200 között az is érdekelne.
> valamit, ami direkt arra van. Az izgalom, hogy mennyire működik... Hm?:)
Hát nézd, első körben valami ragasztóeltávolítónak mondott cuccal próbáltam meg (az konkrétan jó drága volt, mondom csak jó erre is), hát utána döntöttem úgy, hogy inkább nehéztüzérség.
Próbálhattam volna még, ha szerencsejátékos kedvemben vagyok, mit csinálnak lakkbenzinre, nitróra, illetve methanolra, de egyik sincs még áttelepítve, mert nincs helyük a legalább megközelítőleg biztonságos tárolásra... :-/
Ez azért még ott is kimagaslik, és azért az ottani morált nem lehet egy lapon említeni a hazaival. (Megjegyzem, aki hisztizne hogy itt mi megy, menjen ki egy fél órára Bukarestbe)
Dehogyis egy percig, ez mindig zavar, nem szokom meg, pláne hogy füst szóval hol erre száll hol arra. Nem arról ment a vita kit zavar, hanem arról hogy rákot kap-e tőle a másik ember, de ezt mondjuk én alsóbb rendű problémának találom a felém szálló cigifüst témában (még az elhajigált csikkek is jobban irritálnak), ezért hoztam be. (Amúgy, míg magammal szemben eléggé megengedő vagyok a rám szálló füst témában, a 2 és 6 éves, vagy régebben még kisebb gyerekeimnél erre eléggé harapok, a széltől is óvnám őket, ugye.)
Várjálvárjál. A biglimóval tennék rá. Esetleg gázosítanám, de nem kerül, amibe kerül alapon. Viszont nem zavaarna a 20 literes fogyasztás benzinből. :D
A Dévúúúút gázosítottam volna anno, de túl hosszú távon lett volna rentábilis.
Viszont: én nem számítok, mert nem vagyok normális. :D
. A Dévúúú csak azért nem lett gázosítva, mert az én éves futásteljesítményemmel 52 hónap lett volna a megtérülése. De a kérdés irreleváns, azt hiszem, az említett modellt nem lehet gázosítani. :D
Most ti azon vitatkoztok, hogy a gyári fékpadi, ideális körülmények között mért adatokhoz képest valójában mennyit fogyaszt egy autó? Meg hogy a dízel kevesebbet fogyaszt, mint egy benzines? Ne máááááááár.
Ha nekem lenne pénzem egy A8-ra vagy S8-ra, akkor konkrétan leszarnám a fogyasztásátm. Egy akkora motor nem fog, mint egységsugarú júzer. Egy akkora batár, egy akkora ménessel nem fog keveset enni, viszont amit cserébe kínál, az számít. :D
en meg kozel 600 lovas autokkal sem birtam soha kozuton 45 litert megetetni. Nyilvan rovid idoszakok alatt lehet, de ha az ember megy mondjuk 200 kilometert, akkor nemigen. A legtobb 22-23 liter korul volt.