8 lityi alatti fogyasztás tényleg lehetséges ... mondjuk nyugodt temponál. Nálam eddig a 780km volt a rekord. Bár nálam az óra már rég nem mér pontosan.
üdvözlök minden transitost! 8 napja én is vettem 1 93-as rövid alapgépet. minden szép és jó! de: a főtengely szimeringnél csöpög az olaj+ a futómüvet kellene beállítani. esetleg tudna valaki megbízható,profi és megfizethető szerelőt ajánlani? Bp+50km körzet lenne jó
ez nagyon jó érték Traff. Kiváncsi vagyok a miénk mit tudna. Csak mi mindig 10ezerért tankolunk, aztán szinte sosincs tele. De mostmár nagyon kiváncsi lettem ígyhát kipróbálom én is, mit tud még :-) .
A régi (91-es) transitommal én is nemegyszer mentem 1000km-t egy tankolással,de a legjobban akkor lepődtem meg amikor kiderült,hogy "csak" 68 literes a tank (azt hittem hogy 78!).
A mostani is már 6 éves (2000-es 100Le) jóval erősebb,gyorsabb de a 8-at meg is eszi!Mindkettő alacsony és rövid alaptipus.
Extra hosszú Transit és Granada: http://www.youtube.com/watch?v=3HVQOSHl_g0&eurl=http://www.ford-cruising.hu/forum/viewtopic.php?t=92&postdays=0&postorder=asc&start=30
Ha csak úgy tennéd bele de az autód amúgy olyan mint mindig akkor nincs.Tény viszont hogy van tisztító adalék ami jó,egyszer a régi transitomat bérbe adtam,valami koszos löttyöt kannáztak bele,amikor visszakaptam nem volt benne erő és nem volt alapjárat.A szűrőcsere után sem lett jobb,teletankoltam és raktam bele tisztító adalékot aztán mentem vele Pestre.Mire felértem teljesen jó lett az autó.
ok, ha mégsem, csörgess meg és azonnal indulok érte. 30/8257683 lassan itt a nyár, le se venném a téli gumijaimat a mostani felnimről:) 14 vagy 15? nem számít, csak kérdés.
Üdv az Uraknak, mivel sikerült a Transitomat totálra törni,eladósorba került egy pár alkatrész,jutányos áron: gyári, jó állapotú hátsóülések 9 személyesből, 4 db egész jó krómfelni, 2 db 14es gyári felni, jó téligumival, használható bal első lámpa, felrakható első lökös,kis repedéssel, üzemanyagtartály, új bal első index, új alsó gömbfej az első futómühöz, mindezek diesel '95ös évjárathoz. mail-em publikus,illetve elérhető vagyok a 30-9-445-076os számon, zsobri.
Valaki tudja hogy az 1.7 v4 karbi és a 2.0 V6 karbik felfogatásas egyezik? Mert ha igen beraknék csak próbára egy V6 karbit a V4esmre. De ha nem jó a méret meg más egyéb dolgok miatt nem működne, nincs valakinek egy V4 es solexe? :--)))))) (az enyém valamiért nem indul rendesen.
Ezt az autót ma sikerült levadásznom Budapesten,beszélgettem a tulajjal aki elmondta 2000-óta birtokolja és használja rendszeresen.Akkor felújította "disznósajtot"ami lassan újra esedékes,de ennek ellenére üdítő szinfolt volt az utcában.Bocs,telefonos képek....