Keresés

Részletes keresés

teoDÓRA Creative Commons License 2003.01.06 0 0 493
>Magas sarkú cipőben nekem is könnyebb felfelé mennem egy lépcsőn, mint lefelé.

Gondolom ti is léptetek már rá tűsarokkal hosszú szoknya szélére. Nagyon nagyot lehet így esni, és nem csak lépcsőn lefelé menet...
Én szoktam hordani nadrágot is (bő szárút) magassarkúval, bár a hosszú szoknya a kedvenc viseletem. A befújó szelet én is imádom:)
Dórika

Előzmény: danatus (492)
danatus Creative Commons License 2003.01.05 0 0 492
Kedves Koszorúslány,

a body-viselést próbáld úgy kell tekinteni, mint bármilyen női fehérnemű hordását, bár egy egyszerű, bugyi-harisnya(nadrág) kombinációnál azért több. Én sem szoktam állandóan viselni, kell valami különleges alkalom, pl munkahely, utazás, vagy ha megyek vásárolni, stb. Nagyon fontos, hogy a kényelmes egyen, ha esetleg egy számmal nagyobb kell, szerezd be, megéri.
Persze az alapvető higiéniás szokásokat (csere, mosás) is be kell tartani.
Magas sarkú cipőben nekem is könnyebb felfelé mennem egy lépcsőn, mint lefelé. Felfelé valahogy automatikusan lépdelek. A szoknya nem zavar, bár még nadrághoz nem volt rajtam női cipő (kivétel persze, ha férfiként vásároltam egy cipőboltban, a próba alatt).
Puszi: dana

Előzmény: koszorúslány (488)
Neechan Creative Commons License 2003.01.03 0 0 491
> Próbáltatok már magassarkúban lépcsőn felmenni? Szuper jó! :)
Felmenni valóban, lefelé kisse meredekebb a dolog :) Kapaszkodnom kell nagyon, valahogy nem érzem magam biztonságban, f?leg hogy a szoknyám miatt azt sem látom, hová lépek. De régebben csak így juthattam a lakásból a szabadba, így elkerülhetetlen volt.
Gyakorlással biztosan el lehet sajátítani ezt is, sima talajon semmi problémám sincs az egészen magas sarokkal sem.

Nekem a legnagyobb élményt a szeles, hideg id?ben sétálás jelenti, amikor a szél belekap a szoknyámba, és érzem a leveg?t a combom körül.

Előzmény: koszorúslány (488)


koszorúslány Creative Commons License 2003.01.03 0 0 490
Tényleg! Köszi Dóri! :)))
Előzmény: teoDÓRA (489)
teoDÓRA Creative Commons License 2003.01.03 0 0 489
Próbáld meg úgy, hogy néha mosakszol közben! :)))
Előzmény: koszorúslány (488)
koszorúslány Creative Commons License 2003.01.03 0 0 488
Először is nagyon boldog új évet mindenkinek!

Próbáltatok már magassarkúban lépcsőn felmenni? Szuper jó! :)

Szia Dana! Te gyakran viselsz bodyt? Én szeretnék, és már sokszor próbáltam, hogy szinte a nap 24 órájában viselem, de úgy másfél hétnél sosem bírtam tovább. Igaz, nem a leglezserebbel próbáltam. :)

Latex Bond Creative Commons License 2003.01.03 0 0 487
Szia Wannabe !

Köszi a kiegészítést, nagyon sok hasznos információt mondtál ! Sajnos én csak az évekkel ezelőtti Western Union-os rendelés körüli mizériámról tudtam a topic olvasóinak beszámolni, de sejtettem, hogy azóta már rengeteg előnyös változás állt be az Internetes rendelési lehetőségek terén. Ha valami tapasztalatodat még meg szeretnéd osztani velünk, akkor ne fogd vissza Magad ! :o)
A 100 USD-s határban is valószínűleg igazad van, mert nekem is jött kisméretű csomag, amire VÁM-ot szabtak ki és jött nagy is, ami viszont egyenesen hozzám került. Akkor nem értettem az összefüggést, de valószínűleg pontosan ez a bizonyos 100 dolláros értékhatár szabta meg a csomagom további sorsát.
A K&H-s VISA kiváltásának vannak valamilyen speciális kritériumai ? (Minimális nyitóösszeg, kötelező számlabevételi összeg, K&H-s folyószámla megléte, stb.) Ha esetleg tudod kapásból ezekre a választ, akkor írd meg légyszi' !

Köszi !

Előzmény: wannabe (486)
wannabe Creative Commons License 2003.01.03 0 0 486
Sziasztok,

Kicsit regi elozmenyekre valaszolva.
En ugyan nem ebben a temaban, hanem bondage ugyben rendeltem mar tobbszor. A K&H-nal van egy specialis VISA internet kartya. Ezt csak internetes fizetesre lehet felhasznalni, es csak akkor terhelnek, ha egy sms-ben is visszaigazolod. Igy 100% biztonsagos. Amugy siman lehet western unionnal is penzt kuldeni itthonrol, de a legjobb akkor (ez ugyan csak aukciok kifizetesere hasznalhato, de max hasrautunk, vagy az ebay-en nezunk egy azonositot) a www.bidpay.com
Kenyelmes, egyszeru, sokan igy fogadnak el penzt a legegyszerubben. Amugy asszem 100USD alatt semmi vam. De attol is fugg, mit irnak a csomagra. Nekem volt, hogy minta vagy ajandek volt beixelve, es mindig hazhoz hoztak.
Egyszer egy 1 meteres (igaz vekonyka) csomag is jott, az is hazhoz.

Előzmény: Latex Bond (66)
teoDÓRA Creative Commons License 2003.01.02 0 0 485
Sajnos nem tudtam már elmenni aznap, és azóta sem, talán majd holnap sikerül. Nagyon izgat a dolog, az már egyszer biztos :)
Dóri
Előzmény: Csaba11 (483)
teoDÓRA Creative Commons License 2003.01.02 0 0 484
Azért sajnos, mert egyre inkább úgy érzem, hogy lánynak kellett volna születnem. Bár ez az érzés hullámzik bennem, hol felerősödik, hol csillapodik. A női ruha iránti vágy viszont folyamatosan erős bennem. Lehet, hogy pszichiáterhez kéne fordulnom, feltéve, hogy van olyan Magyarországon, aki különbséget tud tenni egy transzvesztita és egy transzszexuális között...
Dóri
Előzmény: danatus (482)
Csaba11 Creative Commons License 2002.12.31 0 0 483
Nos? Elmentél tegnap, megnézted a fűzőket? És remélem találtál is valami kedvere való darabot...
Ha igen akkor várjuk az élménybeszámolót...
Előzmény: teoDÓRA (477)
danatus Creative Commons License 2002.12.31 0 0 482
Kedves Dóri,

mi az hogy sajnos?
Ha lány lennél, nem élhetted volna át ilyen elemi erővel "találkozásodat" női éneddel a tornadressztől a koszorúslány ruháig.
Visszagondolva az egész nálam is a lányka tornaruhával kezdődött...
Nagyon örülök ,hogy rátaláltál a topikra, BÚÉK,
puszi:Dana

Előzmény: teoDÓRA (481)
teoDÓRA Creative Commons License 2002.12.30 0 0 481
A kérdés jó. Sajnos fiú.
Előzmény: Csaba11 (480)
Csaba11 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 480
Egy apr kérdés. Te fiú vagy lány vagy? Már ha nem vagyok túl indiszkrét...:))
Előzmény: teoDÓRA (477)
koszorúslány Creative Commons License 2002.12.30 0 0 479
Köszi a gyors választ! :) Ha arra járok, mindenképpen benézek, csak sajna a többszáz kilóméter miatt ez elég ritka szokott lenni.
Előzmény: Csaba11 (473)
Csaba11 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 478
Egyébként ha visszaolvasol szeptemberben már írtam erről a boltról...
Előzmény: teoDÓRA (475)
teoDÓRA Creative Commons License 2002.12.30 0 0 477
Egy angyal vagy! Lehet, hogy még ma elmegyek!
Előzmény: Csaba11 (476)
Csaba11 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 476
Pesten a Körúton található a bolt.
Az Oktogontól elindulsz a Blaha felé a jobb oldalon, egy kapualjban bent van a bolt. Kint a körúton is van már hirdetőtáblájuk, Little Paul a bolt neve (egy villamosmegállónyit se kell menni. Ahogy bemész a kapualjba már rögtön vannak kint a kirakatban cuccaik.
Előzmény: teoDÓRA (475)
teoDÓRA Creative Commons License 2002.12.30 0 0 475
Csaba, ha tudnál pontosabb helymeghatározást erről a boltról, azt nagyon megköszönném. Minden vágyam egy igazi fűző!
Előzmény: Csaba11 (473)
Csaba11 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 473
Sajnos a bolt telefonszámát nem tudom, csak azt hogy hol van. Viszont az biztos, hogy több fajta fűzűjük is van mindig. Úgy emlékszem, hogy szinte az összes 15.000-be került. Legalább 5 fajtájuk biztos, hogy van, szóval szerintem nyugodtan mehesz biztos találsz magadnak tetszőt.

Ja és a körúton találtam egy kis boltot az Erzsébet körúton ami kimondottan extrém ruhákra specializálódott. Múltkor kiváncsiágból benéztem és rögötn azzal fogadott egy kedves eladó lány, hogy mondjam el mit szeretnék és megcsinálják. Főleg női ruhák voltak a boltban, szerintem ők se csodálkoznának ha férfi létedre bármilyen női ruhát szeretnél. Sőt még saját méretre is csinálnák...

Előzmény: koszorúslány (472)
koszorúslány Creative Commons License 2002.12.30 0 0 472
Szia Csaba11!

Mostanság a leghőbb vágyam egy fűző. Több fórumot végigkérdezgettem, és mindenütt azt mondták, idehaza nagyon nehéz hozzájutni, külföldön próbáljam. Végigolvastam a topicot, és egész izgalomba jöttem, mikor írtad, hogy egy boltban fel is próbáltál ilyet. Tudod esetleg a bolt telefonszámát? Elég messze lakok Budapesttől, és előbb rákérdeznék, mielőtt utazásra szánom magam. Köszi!

koszorúslány Creative Commons License 2002.12.30 0 0 471
Sziasztok!

Én is hasonló (magassarkú :) cipőben járok.

Talán 12-13 éves lehettem, mikor azon kaptam magam, hogy egyre többet álmodozom egy ruhadarabról, amit a suliban a csajok a tesiórán viseltek. Fogalmam sincs, hogy miért. Talán mert akkoriban kezdtem érdeklődni a másik nem iránt, és ilyetén alkalmakkor láttam a lányokat lengébb öltözetben, és még nem volt bátorságom a közeledéshez, ezért egy ilyen, a másik nemhez erősen kötődő ruhaneműre asszociáltam, nem tudom. A lényeg, hogy nagyon szerettem volna felpróbálni, de mivel esélyem sem volt ilyesmire, maradtak az álmaim, amik nyugtató izgalommal töltöttek el. Teltek az évek, és úgy 16 éves koromban sikerült először teljes egészében átélnem a gyönyör eme formáját, mikor összeszedtem minden bátorságomat, és miközben a szívem majd ki ugrott a torkomon, megvettem az első ciklámen színű tornadresszemet. Otthon annyira izgatott voltam, hogy kapkodó sietségemben először fordítva vettem fel, de nem igazán számított. Átélhettem. Először. Sok-sok év után.
Ezután még sokat vásároltam, de akkoriban elég gyenge minőségűek voltak, és korántsem okoztak annyi örömet, mint az első.
Egy napon, mikor kinéztem a házunk ablakán, ami remek rálátást biztosított egy utcára, amelyen kisebb butikok voltak, arra lettem figyelmes, hogy az egyik butik bejáratához kiakasztottak valamit, ami vidáman himbálódzik a nyári szellőben. Egy annyira szép, habos, fodros, rövidke szoknyájú, hófehér ruha volt, amilyet eddig csak bájos kislányok által megformált filmszerepeken láttam. Mikor eszembejutott, hogy húsvétkor sikerült összegyűjtenem némi pénzt, ami még hiánytalanul megvan, hevesebben kezdett verni a szívem, és egyre arra gondoltam, hogy megyek és megkérdezem mennyibe kerül. Nagyon féltem, mit fogok mondani, ezért többször elindultam, visszafordultam, mire bátorságom utolsó cseppjeit összeszedve benyitottam az üzletbe. Azt hittem nem fog kijönni hang a torkomon, mikor megkérdezte egy középkorú hölgy, hogy mit parancsolok. Elmondtam, bár már nem emlékszem rá, hogy hogyan, csak a válaszára, miszerint az egy mintadarab, és méret után készítenek. Azt mondta, vigyek el egyet a hölgy ruháiból, ha meglepetésnek szánom, és azután is meg tudják csinálni. Annyira izgultam, hogy ilyen sokat kell improvizálnom, hogy nem tudtam mit mondani. Erre a hölgy kiment, levette a ruhát, magához tette, és azt mondta, hogy ez majdnem rá is jó, ha ilyen forma az ajándékozandó személy, akkor szívesen ideadja a mintadarabot is. Persze mondtam, pont ilyen, sőt. :) Néhány perc múlva már boldogan sétáltam a városban, egy táskával a kezemben, amiben ott lapult hirtelenjében támadt ahítatom tárgya. Büszke voltam magamra. Mivel akkoriban nagyon féltem, hogy valami nagyon rossz dolgot csinálok, ezért néhány önfeledten boldog óra után megszabadultam friss szerzeményemtől.
Azóta sok-sok év eltelt, volt évekig tartó kapcsolatom is, mikor eszembe sem jutott ilyesmi. De utána újra kezdődött. Én sem ismerkedem túl könnyen, és azt hiszem a női nem hiányát próbálom pótolni ezzel a szokásommal, miközben minden alkalommal úgy érzem velem van egy gyönyörű, kívánatos teremtés.
Természetesen a dresszek maradtak. Mindenfélét kipróbáltam, kombidressz, body, fürdőruha, úszódressz, tornadressz. Sokszor mondtam hálát eme ruhadarab kitalálójának, miközben leírhatatlanul kellemesen símogatja, bizsergeti az embert az esetleg több számmal kisebb dresszek szorító ölelése. Mivel ezen kívűl nekem nagyon tetszenek a régen a hölgyek által viselt abroncsszoknyás hosszú ruhák, amilyet esetleg varratni lehetne manapság, amihez nincs bátorságom. Viszont sikerült szert tennem ehhez roppantmód hasonló ruhákra, amit manapság csak esküvőkön használnak, koszorúslányruhaként. Az érzés megfogalmazhatatlan, mikor az ember keze megpihen a hatalmas alsószoknya által meghatározott formájú ruha szoknyáján, miután abban az élményben lehetett része, mikor a ruha cipzárjának felhúzásakor fokozatosan kezdi a hideg selymes szövet fűzőszerűen összeszorítani az ember testét, amely szorítás a cipzár felhúzásának ütemében végigfut a testemen. És végül, mikor az ember elindul a 9 centis sarkú körömcipőben, közben minden lépésnél érzi a ruha libenését, el tudna ájulni a gyönyörtől. Ilyenkor kerít néha hatalmába az a vágy, hogy bár tudom hülyeség, de szeretnék valakinek az esküvőjén koszorúslány lenni. :)
Én is imádom a magassarkú cipőket, és már-már kényelmesebbnek tartom, mint a saroknélküli férficipőt. Számomra is dühítő ez a nemeket ennyire elszeparáló társadalmi beidegződés, viszont egyetértve több előttem szólóval, ha teljesen elfogadottak lennének ezek a dolgok, mi jelentene számunkra bizsergetően jóleső izgalmat egy-egy nehéz nap után?

Csaba11 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 470
Karácsonykor volt egy kis beszélgetésem a barátnőmmel errő atémáról (magassarkú, harisnya és az ehhez kapcsolódó dolgok). Úgy tűnt, hogy egy kicsit megijedt, hogy mi lesz ebből, mi lesz velem, hogy teljesen el fog rajtam uralkodni ez az egész dolog. Azt hiszem sikerült neki elmagyaráznom, hogy nincs mitől félnie hiszen nem az van, hogy csak ez érdekel, csak ez izgat föl és semmi más. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ez a szexualitásnak egy olyasmi formája ami senkinek nem árt, senkinek nem lesz ettől semmi baja és ettől még ugyanúgy szeretem őt, ugyannyira kívánom őt csak egyszerűen nekem néha erre is szükségem van. Szeretem, izgatnak ezek a fétis dolgok de nyugodjon meg mert ennek ő semmilyen kárát nem látja. Úgy érzem, hogy sikerült megértetnem vele a dolgokat és talán meg is nyugodott egy kicsit...

Valakinek valami élménye volt így most karácsony tájékán?

Ja és úgy tudom, hogy január végén újra lesz fétis party, úgy tervezem, hogy elmegyek. Egy biztos, hogy a fehér csizmámát veszem majd fel alulra. A ruhám többi része még nincs eldöntve...

Előzmény: Latex Bond (469)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.24 0 0 469
Kedves Magassarkú Rajongók !

Természetesen Nektek is csupa hasonló szépeket és jókat kívánok az ünnepekre, amelyeket a latexes topic-omban már megfogalmaztam, remélem az ünnepek elmúltával ismét a régi hévvel vetjük magunkat kedvenc fétisünkkel kapcsolatos beszélgetéseinkbe és bízom benne, hogy egyre többen tapasztalhatjátok meg a következő esztendőben a tűsarkúviselés szépségét !!! :o))
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és fétisekkel teli erotikus együttléteket Kívánok, baráti üdvözlettel,
Latex Bond.

Csaba11 Creative Commons License 2002.12.23 0 0 468
Nekem csak a múlt héten vett fehér csizmám lehetne a fa alatt... Egyébként azóta is imádom, szinte nincs olyan nap, hogy ne venném fel legalább egy pár percre. Sőt amint már irtam is többször is tettem benne a ház körül sétát. Leírhatatlan érzés egy ilyen csizmában meg minben sétálni az utcán, lehet hogy ma is kipróbálom. A múltkor már kimerészkedtem olyan helyre is ahol nagyobb eséllyel találkozhattam volna emberekkel (a Bocskai út volt a Kosztolányi után kifelé). Szerencsére/sajnos nem találkoztam senkivel, maximum messziről láthattal esetleg.

Kellemes ünnepeket minden topic-látogatónak

Előzmény: danatus (467)
danatus Creative Commons License 2002.12.22 0 0 467
Kinek lesz a karácsonyfája alatt ilyen szuper csizma?
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
A kép tudtommal nem nőt ábrázol.
Puszi: Dana
Előzmény: Latex Bond (466)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.17 0 0 466
Saal !

Hehehe ! Még a végén teljesen elrontunk Téged ! :o)))) "Véres verítékkel" elfogadtad Magad a szolídabbnak minősülő stóla-viseletben, erre most beszédítettünk a magas sarkú csizmának ! :o)))) Ugye, hogy fantasztikus érzés először felpróbálni ?!? Ez garantáltan olyan, mint a kábítószer, csak nincsen semmilyen káros mellékhatása ! :o))

Csaba !

Pedig innentől fogva tekintsd fő feladatodnak a digi f.gép beszerzését (miért nem kértél a Mikulástól ? :o) ), hogy minél előbb meg tudjuk csodálni az új fehér combcsizmádat ! :o))) Már egyszer sikerült képeket felraknod a netre az egyik csizmádról... akkor azt mivel csináltad ? Ha csak kölcsönkért gép volt, akkor kérd el még egyszer, mert egyszerűen nem teheted meg velünk, hogy nem mutatod meg az új szerzeményed !!! :o)))))

Sexyshoes !

Nagyon tetszenek a polgárpukkasztó látogatásaid a kis élelmiszerüzletekben !!! Csak így tovább ! Te már elmondhatod Magadról, hogy komoly részt vállalsz a konzervativizmus felszámolásában ! :o)) Legalább már ebben a néhány kis üzletben nem lesz olyan nagy szám, ha én is betoppanok tűsarkú csizmában... Szoktatás kérdése az egész ! :o)))

Karácsonyra vesz valaki magassarkú csizmát magának vagy a párjának ?

Saal13 Creative Commons License 2002.12.17 0 0 465
Sziasztok, cipőzhetek kicsit?
Tegnap belenyomorgattam a lábam egy 40-es magassarkú csizmába, szerencsére olyan volt a szabása hogy gyűrődés nélkül meg tudtam ezt tenni. Igaz hogy a cippzárat nem tudtam felhúzni, de nagyon jó volt benne állni, még ilyen élményben nem volt részem! Ha valami méreteset tudnék szerezni /44-es/ tuti hogy kimennék benn az utcára! Azért ebben nem lehet néhány percnél többet bírni. Simán el tudnám képzelni hogy néha ilyet hordjak, tuti jó dolog, egész más tartást ad az embernek! Szuper! Miért csak a nők hordanak magassarkút? Mert a férfiak még nem próbálták ki! Vagy az előítéleteik kapásból elnyomják az érzéseiket! Na ennyi...
Csaba11 Creative Commons License 2002.12.16 0 0 464
Na megvolt a séta..
TEgnap olyan fél egy körül mentem ki a hátz körül egy nem túl hosszú körre. Az új fehér combcsizmám, valamint egy szupre extra mini volt rajtam. Felül pedig egy hosszú feket szövet kabát. Ritkán okoz egy sima séta ilyen izgalmat mint ez a tegnapi esti max 10preces kaland... Leírhatatlan érzés volt ahogy ott jártam az utcán a csizmámban... A legjobb az volt mikor a vége felé szétnyitottam a kabátomat és úgy értek az utca "hatásai"... Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki egyszer vagy többször...
Előzmény: Csaba11 (463)
Csaba11 Creative Commons License 2002.12.15 0 0 463
Lehet, hogy ma éjszaka teszek egy kisebb sétát az új csizmámban... ha igen akkor majd elmesélem az élményeimet...
Előzmény: sexyshoes (461)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!