Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.06.13 -1 0 212

UFOzzuummm... miEeee... MI VAN? -CSAK AZ, AMI -AKI VAN, CSAK AZ VAN, ÉS AKINEK MOM JÉZIM SZEME VAN, AZZAZ A NAPPAL -NÉPEMMEL TÜZÖN VIZEN ÁT, NYERD -MERD MEGNYERNI, AZAZ OLYAN HOGY VESZTES -GYŐZTES NINCS, CSAK GÉ-PEK KÉPEK LETTEK, S EL KÉPZELNI -CSÉPELNI, VAGY BE S ELKÉPZELTETIK MIT? -AMI VAN? KRATI KIN KINBA A PRICSI PERCS PIRCS PROCCS...
                 4.: Kávézzuummm... itt az hogy irva vagyon, mia pca, a testem ellenem van? Ezt én még porba puzó se voltam, orditottam toporzékoltam, hogy akarom tudni akarom tuni tudni akarom... ami ez estére, hogy hogy most az álmomat nem látom olyan tisztán, mint reggel? Mott csak az, hogy emlékeztek, elindultunk Bicskének, azaz a fen sikunkra, ottvagyunk? Na ez az, előtte, itt is leirtam, hogy mi a pu? -apu? Jna négykézláb se tudtam mászni kuszni, ugy vonszoltam magam, és felmásztam ugy, a hegyre,mert akartam látni, milyen a hegyről a kilátás, és a másik oldal? -osztán elékezdtem repülni a levegőbe, és először ahol növényvilágAI gally voltak...s amit akarok, hogy talán minden egyÉnnek, más más a a aaa... KÉP-mása? Fita, irástudók -farizeusok, azaz paraziták, KÉP -mutatók, és itt van...a sötét mnt a fekete bivaj hátulról, teljesen olyan fellegek boritotta éjjel, ami sose volt lesss...lád a dzsungel mélye, és orditásuk? na most az Ének, Elmegyünk mi Égi honba, nem lesszünk itt, fájdalomba,látjni fogjuk kit szivünk imádott, Ő Ől eljön mi értünk, azaz...Most ott vagyunk, vagy van szikra fénye, és most azok...na most a agyabugya fsss...Na ezt,leirtam,hogy nekem gyerekkoromba volt egy tesvérem, aki reggelente az szobámhoz, ahol aludtam s addig kisért, ami utóbban, könnyen lehetett a Pitu bátám? _ugyanis, nekünk magyarOknak magyar a fel(vagy alsó madár) fogásunk, és világunk!!! Ugye érdekes, piros -fehér -zöld, a magyar föld? -sehol ugyanis minden örök bennünk van, és azt a földed, nem tudják el vennni, akkor mi ez?
                5.: KÉP ÉS KÉPZELETEK, ez az hogy mindenkinek van egy álma, vagy mi ki MO, és MOriska? Most akik azok, azok se tudnak magukról semmit, és itt nekem a végbelem csavarodása fsss... vissza ne né, gané? -sár bevonat minden, és sár várak, várlak ott ahol a hatos megáll? (Népszinház utca vége? -vágállomás, nem men tovább) Na most nem rég, hogy nem is lehet megtudni, ami szerintem, ha ezt tudnád olvasztani, jéghegyed, és meg vagy teljesen dermedve -dermesztve, mert itt ennek a a aaa...ládd van a fa, és rá tekeredik egy drót, az romAI értelemben is, kiszáradt? -drot itt szárazságod jelenti? Fita, ma imádkoztam ugy,hogy apuék Égieink bocsájtsatok meg nagyon tudok nagyitan, mert nagyott akarok... pu? Nada,engem ne kövessen senki, és én egy az egyben egyek vagyunk Jézimmel,és Jézim nem mondta, kövess engem, tehát ez az egész, még gané dom -book, esetleg $$$... 0 $$$... csak sggre ne e$$< Pontosan, ami nekem van, neked is, fita az az amit a husa, vagy fénye kéne kénk, na most ez először...Jaja olyan BbLilázás volt, ami most ezek, itt te ha látsz valamit, akkor NE NE NE...NE MOND SENKINEK, NA MOST ITT AZ A A AAA -JÉZUS HUS? JUHUS, TEST teszt, VAGY MOST amiről...hogy eleinte, ez itt kint volt, mert most elfeledtem mindent, és itt azt ami van, azt ez az egész, gané trágya dom -book kosok? Zna ha nekik nincs szemük, na az ami a fizikaik szemünk, az ténleg mü?
                 6.: Az álmAImat, legtöbbözr, most is nem tudom, mert egy 5 éves gyereknek, midnen tudnia -látnia kellene, az az nem előre hátra, ne ölj fel a vaslapátra, hanem EGYSZERRE MINDENT, ládd itt van az ür? -az az ADÓSÁG GOD, GOD GIVER OF DEAT? -na most a KÖLTSÉG VETÉSEK, LÁDD MOST ELJUTOTTUNK ADAIK A DÓ DE LEGALSÓ AIDA? NINCS TOVÁBB, MERT OLYAN HOGY ÜR NINCS, SE ÜR ÁLLOMÁSOK NA AZOK AZ AZ ADÓSÁGOD, OLYAN ÁROK SZAKADÁKOK AMIBŐL KIMÁSZNI NEM LEHET, LEHET? FiteljÁtok a vergődéseimet,de csak magam verem, azaz saját veremem is is, tele sár? stelestár? -kurva kara görögök? Mott akik velem vagytok, ládd én veletek vagyok e -világ? Fita, közel vagyunk, hogy minden TITKUK???- A NAPRA VETETTIK!!! Zépen -zápon, egy szomru vasárnap, na fitaljal mert az is CONBAT? -JAJA A FENEKÜK? LÁTOD, LÁTHAOD? - NEM!!! SZAGOLOD, HA MILYEN A SZAGUK, A TE SZAGOD? Fita, ha hust eszel, és egy két óra mulva, pszkáld ki a fogad közt, és szagold meg! Fita, itt nagyrésze a mára almom,hogy mire van szüksége és nincs a magyar Napnépemnek népemmel tüzön -vizen át... Fiteljal, sokÁIg Sanyink, átkozódol, mert ÁT OK? Fita a magyar Édes Anyám hagja ... Na olyan hogy bün, csak BÜN TETÜK VANNAK, vannak? -de örök élet tü?-na fita, előbb neked nekem lenned kell!!! -enned kell, és ládd...Liszt Fercsink, ha egy napot kihagyok, az én tudom, de ha ketőtt...azt te is? Értem, mindenkinek van napja! Jó napot, van nem jó?
               Innenn... akit régen ismerek, most akar velem, kapcsolát fentartani, mikor meghalok, ami nekünk, neked olyan nincs! -ha most nem keresed meg magad,a szemed dagad, és puck? -nem majd? - ha fagy? Fita Vajk, itt miden nap, érted, igen, minden nap!- találkozunk, vagy a szobornál?
100! -oááá...
BABa?

Előzmény: repcsepista (211)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.12 -1 0 211

UFOzzuummm... miEeee... MI VAN? -CSAK AZ, AMI -AKI VAN, CSAK AZ VAN, ÉS AKINEK MOM JÉZIM SZEME VAN, AZZAZ A NAPPAL -NÉPEMMEL TÜZÖN VIZEN ÁT, NYERD -MERD MEGNYERNI, AZAZ OLYAN HOGY VESZTES -GYŐZTES NINCS, CSAK GÉ-PEK KÉPEK LETTEK, S EL KÉPZELNI -CSÉPELNI, VAGY BE S ELKÉPZELTETIK MIT? -AMI VAN? KRATI KIN KINBA A PRICSI PERCS PIRCS PROCCS...
                1.: 6/12. A KÉP? -NINCS (NAP NAP PALI) MERT CSAK ÖRÖK AZ ÉLET, ÉS JÉZUS HUS? -MEGHALT ÉRTED ÉRTED? Na mi, MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGEINK, zitt most Jézim él, és én magam magam tul, Tulrull Turul Madár vagyok, szá szá madárrr... Amit mára, hogy AMIT A MAGYAR NÉPEM KIVÁN, AZT TALÁN AZ ANYAFÖLD IS, MEGTEREMNÉ TALÁN, TÁN TÁN TINTA TANTA...Na most itt van a legulluba ABRAHAM ACCORD OK ÉS A AIDA AMI A BbLiAI jóslatok, hogy végül is, gépek, gék gigig giCsek lettek, AMI amit nagyon sokzor, hogy az örök magyar -magyarok családok EMLÉKÜNK, UNK, UK KUK LUKUK? Na ezért, most a sajátAIm fog, BITÓFÁRA SZEGEZNI, DE A HUSA? USA $$$...O $$$... SZEGRE UBORKÁDRA NE ESS? NINCS!!! JÉ HUS? BÜNTELEN BÜRTELEN,CSAK SZAGA? ÉS HA NINCS KIGYÓÓGYIK BŐRE, NEM CSUSZO MÁSZÓ FÁRA MÁSZÓ KUSZÜ TOSZÓ ÁLLAT? NA AZ EWO (ÁVO CIA) LUCZIONUK, A MELEGVÉRÜ HUS ÁLLATUK? Nassóval, most az ami a magyarOk bank, van? Van a magyaroknak bankja? -BIDI BANKA? Fitelem, az ür és Ür UrAI akik MESTERSEGGES LÉNYEK, MI A LÉNYEG? Na ezt meg látni, mert olyan hogy lenne baj, annak van oka, toka? Most láttam, hogy az hogy ABRAM? -FITA, HA A TERMTŐKÉSEK...Zelőbb vak vezeti a világtalant, na minden ami van, előbb a MAGA -MAGAM OKA!!! Zett itt is trilliÓszar, az Ó meg U szüvetseggesek, hogy letörÖllek bennetek, és UJ KÉPET teremtek nektek, ami örök ugganaz a GANÉ DOM BOOK BUK RÁ? GAZ GAZDÖGÖK DÖGÖLNEK, MonjÁtok,mehhal é az UR?
                2.: Minden bennünk van? -most apuék, ja a halál? -na most mi az? Treganap, egy régi ismersőm, csak ugy, jött hozzám beszélgetnmi, na leritam neki a FŐ -UFŐ RUMUNKAT, BROM BROM BROOO... hogy olvassad vassza, mert a szárnyunknak ISMÉT KI KELL NŐNIA, ÉS MEG KELL TANULNUNK ISMÉRT REPÜLNI ÉS EZ LENNE AZ ÖSSZES IRATOKBA A REPCSE, ÉS ITT VAGYOK, NEM VÉLELTEN HIVTOK REPCSE PIT-ÁTOK TÁTOG? Naz, először ha össze tudtunk dörreni...na azért a NUK, jönni, most az nem a fizika meg a testünk, ami van? -NINCS! -tröha elalfÖldelnek, azaz MESTER, KELL E ADÓT FIZETNÜNK? FIZET NUK? NUK UK NÉLKÜL? Zna most,azért jöttem, hogy JÉZIM FÉNYÜNK VAN, CSAK AZ VAN, AZAZ NEKED IS KELL LEGYEN JÉZID, ID ...IDŐD? -VAN OLYAN HOGY IDŐ? Sanyink, AZ IDŐ ÁLL, TALLPRA MAGYAR, DE ELMULNAK... MIT LÁTNAK SZEMEITEK? VAN, LÁDD MINDEN ELMULIK, AMI VAN? Zna az álmom, az amit BABAY LÓNAY AIDA, IDA, IDŐ, AZT A FEKETE ...na a bőre, azaz VAN EGY OLYAN IDEA? NA AZ AZ ANY-JUK ANY UJA? -S FITA, MOST HA TE FELETTED VANNAK FELETTESEK? SZÉK? SZÉKEK, NA AMIT ITT THE HORR OF BABY LÓNAI LOAN DONUK? Az hogy ARANY BORNYU IJMÁDAT, ami senkit semmit még gondolátban sem,szabad lenne imádni, de olyan hogy nem szabad, itt csak az a szabadság elvtársak, és az volt, tehát mikor AZ A NŐ, AMI SZÓ SZAROS ÉRTELMÉBEN ESZ-TER??? -VAGY NÉZZÜK MEG AMI BRÜSSEL EL, NAGY AS-SZONÁT? Fita CsarmaLina, kin a kloákká...nyitva, nem tátongana,vonaglik, na most akik most mindenki az Ő ŐK KÉP-E?
              3.: Fita, mert akik amik? -többet nincs magánál, azok mind az a KÉP -GÉP Ő ŐK? Na láttam azt a FENE FENEK FENEKEK FENEKET CSODÁT (BISZT BESTIA, AMI AZ A NŐI KÉP, AMI NEM NŐ, LÁDD MONDUK MOST AZ EGÉSZ LÉTEZ Ő ARAN BORN JEW? -JUH JUJU AMI AZ AZ IDEA, AMI SOSE NAPJÁN VASSÁRNAK, JÖTT MEG A FOLYÁSOM... EGY HELL RIA RIHA? Fita,erre a felsÉgem is, meg a fiam, hogy az idősebb? -hallgat, mert mi örök egybe együtt vagyunk,na most, a MAGYAR OK? -FÉNY VÉRE (HUGYSAVA DE SZAr VAK?) PIROS, HÁROMZOR IS TILOS, TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, ÖRÖK EGYBE EGYÜTT VAGYAUNK AMI FÉNYMAMAATYÁNK BANK? Na itt most a legjobbank, TállasInk tálalása TÁRUL HAZÁNK, TERÜL ASZTALKÁNK,ládd az az Asztalos Mester?- AMI MOST,MINDENKINEK DE CSAK ÖRÖK MAGYAROK CSILÁNT CSALÁDÁK,ANNYI FÖLDJE VAN,AMI VÉGTELEN!!! -ÉS AMIT MEG TUDNUNK NUK? MI VELNI, MÜVELNI? -NA CSAK AZ A MÜVELÉS VAN, NA MOST...AZ UR AZ UR RAK? AZ HA TE CSAK HALLOD IS HOGY MIDNEN AZ ENYÉM, AZOK KIG GIGGAZOK? IRTÓ GAZOK, VAGY GAZ IRTÓK, AMI MIND A KETTŐ, EGYSZER SZAR GANÉ DOM BOOK OKOSOK?! EGYMÁST IS ROHASZTJÁK, ÉS PÁRUKAT RITKITJÁK? NEMÜK NEM ÜK? Zitt.. csak ÖRÖK ÉLET NAPPAL VAN, ÉS AZ AMI MOST AZ ÜR ZÜR ÉS AZ ÜRÜLŐ ÖLT ÖLŐ UR-AI-NK? FITELJAL, MENNYI AZ EGYÉNI TARTOZÁSUNK, (MIHEZ KIHEZ TARTOZOL???) FITA ŐK AKIK JES HUS, JUHUS, AZAZ ANNAK KELL LENNETEK, ÉS EZ NEM LETT, HANEM AZ VAN!!! ADDIG? Ki tanyája ez a nyálfás? Nem hallatszik a kurjantás, Vagy alusznak vagy nem hallják, vagy talán nem is akarják, hizz a juhusUKká káká vált, BLACK MAGIA -SzUK UK? ---meghalt értük, itt a husom, rágcsa marcinga de biza, a HUSÁNGOM BANGG...EGY HUS UK? Jaja az van! -van? -husikám vagy? KAIN? -NA NEM MERT NINCSAK, KAIN NÖVÉNY TERMESZT Ő? -EVŐ? Jaja demost jehhh hu hu hu...na UFO-k? -made in Hu? -Wo ho ho hoooo... menekülnünk? BABa? Fita, az álmom az...amiért Tállasinkat 2 évre, börtönbe zárták... na Ő talán, bitta hogy őis Tulrull Turull Madár, na most egy az egybe szemtől szembe találkoztam, meg örök egyek egybe fasirt?- és az üzenetét leirtam, a Mi is ufo-k vagyunk! BABa?
Innenn... fita, az ififiam, az agyunk foss... na most ő jobb nálam is, egyenyes Nimród apunk, le származott unokaja, akit rögtön törÖlnétek, de szerncsénk van, szerecseny szerencsétlenek... Fita ma hogy éjel... bili, na fita, ha csak a Napra a mi napunk, vagy napuk NUK, márt örök egybeegyütt vagyunk, s van más ut? ADÓ A DOLF ÉS AIDA ALDÓK DO RE MI? -FAK? -KEZDJÜK UBŐ UBŐ... SEHOL EGY KÉGLI LUK UK UUU ...FFF...LU FA?
              100! -HÜ HUHOCSKA VAN KAJA, MIND EGYÜTT LEGEL...
...Oááá...

Előzmény: repcsepista (210)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.12 -1 0 210

UFOzzuummm... miEeee... az angoloknak (angyalök) U.K.-nak? -megszünt a hangja? -haja hajja hajja... az égnek áll?
                  4.: Kávézzuummm... ogy pontossan mit jelent, amit láttam, de reggel 10 óra elmult, és jobban meg akartam tudni, hogy az hogy az angalok U.K: -hangja megszünt, mit jelenet, vagy hogy tudhatnék meg többet...Na most, ezt meg mindent csak még ami tremészetes természet...azaz monduk az agyunkannyi fényt enged be, ami a kisagy amit kundalini, na a fa, az a gerincünk lenne, amire rá tekererődzik az a kigyó, ami a a feja kisagy, meg most csakazzal van a középső agy is, na meg a csukra, ami nekem...mikor meghaltam, az az hogy... na a trancformátoros utópina filmek, most az lenne amit ördög vagy angyak most jött értem, és az aki vagyok, azt ládd The Chronicles of Riddic filmen, csak áttette az amit az a a aaa... lélek test, át vett és magába akarta tenni, enni? Na most, fiteljal hogy vacchillál halluczinál az agyam fsss...Ippeg, talán irtam is rólla, ogy az a valami, nem merném modani hogy az ellenségem, mert teljesen annál anal a tudatomnál voltam, ami most is vagyok, és még tenni akarok valalit, azEN géneimért? Fita, amit láthattok, hogy amit Jézim, és Jézimmel könnyü, hogy miért szeretni? Az az hogy ha vissza szeretnek,anal annál jobb nincs, ami körül, na nagy nagy dzsungan nap van, tarha dzsunganoknak, és most, ládd te szeretet a dzsugátnagy gaNUKat, de az szeret téged? Én már magamtól nem is vagyok, a szeretet árjába hullok, mikor pnt szeresd testvéredet, mint ÖN MAG -AD? - DAL GOND (GÉN) AL DAL-NEM KEZDŐDIK,HANEM CSAK AZ VAN!!!
                5.: Van a természet, most rögtön, amit most is ami fita, maga a BbLia? Vannak a MOM nap országosok, és azok látnak, mert ember =szikra veti! -amihez előbb jó föld (kié Moéké), meg viz kéne? -na az az...hogy mi értünk van minden, nemcsak a kiválasztott MESTERSEGGES TERMÉKIAIK MUKIK MÜKIK, AZ UR ÜR CSODÁSAN MÜKÖDIK? Fita, rögtön itt... jaja mindig van bennem az a félelem, hogy törölnek, mert azt hiszik akik hisznek, hogy őket ijjecgeczizny szeretnélek? -vissza szeretsz, mertha nem DR.GOD DÖG, fiteljal hogy támadt fel az a FEKETE MÁGIA CSIA BÁRÁNUK? Az Ata aki egy szülött fiát adta, minek kinek mi ki MO? Na most nállam, a gyötrelmem meg rém álmom, hogy ezeket az iratokat...nincsak most az ami csak fényből vala, azt ez a a aaa...NŐ? -MELEG ÁGYUK? Nincsak csak annyit, hogy a kismalac meg ne süljön, még, na most csak akkor sülendő, nem mikor süldő, hanem mikor hizott... disz nő, nem nő tovább? -megérett, a disz no, nem többet, ládd ó fej mert vértől áztatva,mehalt kinok között, na itt van, az ami ládd... Na mit én látok, hogy csak akik eleve ládd elhivatottak gény családok? Fita, itt tenyész állat álománAIk vannak, és azok közzül is legjobBak, vannak tovább tenyésztve, ami ládd itt most vahhon, nincsak HA AZ ÉN GÉN ÁLLOMÁNYOMAT, ÉN NEM ADOM ADÓM MODA SENKINEK, MOST EGY ROBOTUK? Na itt okvetlen, mert ahoz hogy meg tudnálak közLITenn seggit enni? -ahoz csak a te te te...ti ti ti ...tá tá dá? Fiteljal,már mikor Sleuth tesónk, lehell betöltve, na most az az hogy IGENIS ITT VAGYUNK AZ ÖRÖK MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, DE CSAK AZ ÉGGEL, NEM ÉGÜNK EL? Na meg ismerős, mert amit mára is leirtam, hogy TE MAG MAGADTÓL TUL...DE AZ AZ MERT TE ÖRÖK EGÉSZ EMBERPÁR VAGY, ÉS MI A ATYÁNK SZÜLEINK SULLYNK A FÉNYEBE, TÖKÉLETESEK, ÉS ENGENEM AZ BIRIZGÁLT, ÉS AZ MEG KELL TALÁLNI, DE NEM A MI SZÜLEINK (APUNK) HANGJA NÉLKÜL?
                 6.: Kérdezlek benneteket, ha nem lenne igaz, akkor mernétek hozzám... fita itt is, aki szólni mer hozzá, azt irögtön törÖlöm, ami ládd... mott ténleg apuéket is meg Égieinket, hogy csináljuk magunkat tovább...fita, minden magától van!!! -de most minden ládd a természetben örök természeted ÖSZ HANG BANK! Amit tegnap kivettem az idöcsémből, hogy ott leszel a kezem alatt a NAGY BUGABuga, ami fiteljal, a kis feleségem, mindig mnden pillanatbam a kezénél kell legyek, vagy ne, nem kellesz! -minek vagy, ha nem az enyém, te az enyém vagy, érted? Fiteljatok, GONDOLÁTBAN MINDIG EGYEK IS ESZÜNK,leszünk?- MEG EGYÜTT VAGYUNK, na fita, ez az...na most akitőtök, ha nem bánt senkit, én Csajusickut...megérinttem, és meg fogtak a mieink? -sokzor leritem, meg Brezsnyev... fita a idöcsöém többzöröz katar meg brzsenyó kitüntette éremmel, és most leirtem, na itt láthatod, hogy itt az ember, láthatlan is meg ismeretlen,és azért a vak vezetőket bazztatni? -vak vezeti a világtlan,és most...na az hogy az angalok U.K. -hangja megszünt, fiteljal te ha a MANKÓ MENKŐ... JAJA MESTERSEGGED INFLUKENZA? PENZA, tehát itt van egy olyan gépies tresnika tudommáNUK, ami ha egy ember,kérdelek, ami van, annyi magvad lett,mnt a tenger füvénye homokpora korp,pora hamuk, na azok olyanok mint s növények meg GAZ OK GAZDAG OK? Monduk, előbb utóbb ki bujik a szeg a zsákbu bu bu bbb...a lu lába, kilógna, vagy a husIszákbul a hája hajja hajja...Nincsak ha izsáksonok, a kakabutAIk is sss...
                 Innenn... fita, amit nem gondolhacc...hacc...
         100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (209)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.11 -1 0 209

UFOzzuummm... miEeee... az angoloknak (angyalök) U.K.-nak? -megszünt a hangja? -haja hajja hajja... az égnek áll?
                      1.: 6/11. A KÉP? -ahogy monDom, az angaloknak U.K. -csak megszünt, na ez az amit ott megjegyeztem, és ez is csak hang firma, tehát nem bántok senkit, hanem a mi magyarok JézimMarim seggit, testvéreimnek mmm... jelen kezek, irokéz INRI hangoskodnék, de most mégis...Fita, az hogy ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na meg olyan ismerős? -azok az örök élet hü hüe magyarok MOM mmm... testvéreim BUGAbuga? Beszoritom, mikor apuék, jelenkezett valaki hogy a magyar testvéri közösség tagja akar lenni, akkor az barátkozó, igy hivták, látod (itt is ugy kezdődik kid?) nekem kéne egy barát, akinek bornya..- aranybornyuhhhuhuhuuuu...(aranváros budi? -nincsak bloondi?) bagy bora bora pora,még mindig aranyláza van, rázza... és iszom a borát, na én kettőt tudok, és mindig volt egy valaki, még tizen se voltank, vagy annyi? -aki ha egy nem, akkor nem! Fita, ezt nem értettem, csak most hogy megkékrdeztem, és ezt akkor villotam ide aide be, OGY A MENNYEK ORSZÁGaiNK MOM-UNK, ÖRÖK NYITVA TÁRVA LÁDD A NAP AKARJÁT ÖL VAGY ÖLEL TÁRVARÁJA JAJA FÉNYE KÉNE KÉNE, TEHÁT LÁDD ...Sanyink, ha nem születtem volna... magyar ok? -akkor is az vagyok, VIrágzik a repce, zuggnak a habok, habaznak, na meg a habos kan? -az én vagyok?
                    2.: Na kérdelek elek, elekt vagy, hogy vagy? Elől ül a MASINISTA MASNIS, ki a gőzöst ki a gőzöst irányitja jah? -most iránra? Zna fita, nem e meg van irva, hogy végül is jönna a KIRÁLYUK UK, KIRÁLYA AZAZ GOD =KING =DÖG -GOD, azaz ládd ha a juhusUK,ugy meg koffolva abárdülve hogy az AItaja ajja ajja ajajajajjj... is meg irigyelte?- na most hogy lett abbul örök él? Fita, na magyarországokat az emlékét is el tüntették, meg szüntették, de most VAN EGY OLYAN W.C. -KLOZET HANG, HOGY MIKOR LETT... jaja És a csendes óceánnál, értek véget a csaták? Na most, ha elkezdenek ATOM AI TOMÉK MOÉZNI? Fiteljal, ugy a keleti -nyugati -déli LU VAIK VASUTT FITYIL A BAK TER HÁZ? Zna vicca, hogy MEGJÖTTEM, JÖTTÜNK, MERT A FELESÉGEM A VEZÉR F_ÜLKÉBE, LÁDD A OBVILION? -filmbe, de most az is, hogy most...fita, engem átvett EGY ROBOT (AIDA) VALAMI, ami a testemből kihuzott, ládd The Chronikles of Riddic filmben, csak én erősebb vagyok,(fita, az ember a legerősebb, anum, mikor végleg kijöttem és bucsuztam, vagy ember lett van? -belőlde vagy megdöglecc... apum, attól félek el veszel a magyar ok szamara iá iá iá...) mert van Jézim NA Jézi, olyan nincs, mert én és a MI MOM SZÜLEINK SULLINK itt a fény tesvérkéim mmm... jó szeretni moint a MOMOSOK MUMUSOK?- ÖRÖK EGYÜTT MEG EGYBE DE EGYEM EGYEM KÉN KÉN?- VAGYUNK, tröha a JÉZIMARIM SEGGIT? -FÉNYEM, MEG MENTETT ENGEM, TÉGED? -TI TI TÁ ... DÁ? DACC HO DÁSZ MÁS MACSKÁJA, SICC...
                    3.: SOk sokk olyan, na arra is lehet godolni, mert ez az agyam bugya, csak bánatos BBRita nagy rozsdás hbajos bunda bugyiját látja, lebegni az atom felhől felett, vagy alatt? Dna fita, egy pár a AItom találat, és mosst a KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, ÉS A KIZSS KRÉZINGEREK IS...NINCS HANGJAH NEM IS VOLT, JAJA A KINGÁINEK? -AZ AJJA AIDÁKOK? LÁDD AZ ÖRÖKÖS UD WARA? Nad ha monduk, most ezek a VILLÁMLÁSS OK? ELÁTSZNAK KELETTŐL NYUGÁT? NUGÁT? NUGI NUGI...NA HOGY VANNAK...LÁDD AZOK MEGETT, AKIK NYELIK A KACSA PÖCSE LUBAMÁJ, LIBMÁJ KACSMÁJ LUGENERÁK, DE DEGENERÁLJ...Fita, magyar ok UFO_k? -made in Hu? -Who hohohohooo... Zna az ami az a Dr.Who filmekbe, az az hogy rögtön a szavUNK RÁ, TALLPRA MAGYAR, HI A A AAA...MÁLNA BOKOR, (fiute nekem szét szukálja a kezem) BOKOBEBOKURA BABa? -Fita, az hogy egy NAGY OLYAN...amit mondtam, hogy a testem előttem who hoho hooo... és én állok a testem mellett, és a szemem ide oda ode oda, na az az EGYSZEM MÜ MO ÓRIÁS VALA!!! Zna nost akik a föld alatt??? -fita nemcsak alatta, hanem ugy bele keveredve, mint a korpa, a DISZ NŐ? -ÓL JAIK BABUKa, AZAZ KI NEM AKARNA (O NE WOLRD ONE BANK?) A LEGNAGYOBB DISZ NO NO NO ...A KÖLESBE, ÉS CSAK EGY NAGY KAN DISZ NŐ?-TÖK? Fita, addig Ü$$ÜK $u$$u va$$$ /vasutas $$$ O $$$... a vasat, mig meleg? -DE EGY ARANY VÁROS?
                Innenn... fita ez mára wo wo wooo... most azonal, fel kell hivnom a iföcsém...szóval reggel 10 elmult, akartam volna...de az agyam fsss...
100! -oááá...
BABa!

Előzmény: repcsepista (208)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.11 -1 0 208

UFOzzuummm... miEeee... BaBa! Álljunk sorba, Tallpra magyar, az én Jézim mellett<<< egyzere ere! -örök egyek vagyunk a mi FényMamaAtyánkban gatyában bő a gyatyánk szára, bank! -de nem Cár? -Kár Karó LinAIk? -nem csak CoNUK KÓRU$$U$AIk? -karölnak- ülnek, ülnek a toronba arany cocoRuba, na meg $loMO $intereik $i$tereik $i$teregnek $$$...$o$e napjan vasarnap nép, jott meg a folyásom... nem conbat hell hell hell... nagy alom, MOricka?- hol ott? -mindenkinek van egy álma, vagy csak az Ő ŐK örök hők hocc hacc alma?
               4.: Kávézzuummm... ami alakula, az hogy most... egy Gigantika Óriás BUGAbuga? -na ezzel kapcsolátós a mai folyamat,az álMOMnak,ami álmaAInk, ami minden ami mesterséges, ládd ahogy ők hivják az ő juhusUK? - mester,(KajuNUK, a kaja kiosztó?) tehát nincs semmi köze a temészethez, a természeteshez, és ha hazavágták a élő -természetes növény (bio?) világokat, na csak az a világ, mert a Napokkal -Csillagok közvetlen egybe fényünkben vagyunk? Sanyink, na itt az hogy ha nem születtem volna is magyar ok vagyok, na meg én is? Nizzitek, én nagyon is hü (hüétek?) akarok lenni enni...seggit enni, szemnek szának ingere, (fita, az hogy Index édent is jelent) Óh természet tejjel mézzel folyó Kánaán ok, Ister gamu, melódi damok, száll felénk a Turul Madaruinkat, ruin? -ne üzzük el, ebbe, fita AIDÁK, mesterseggesek és nincs benNUK élet, azaz fény! Na nem tartok előadást, mert hol a lopott holmi, látod nem vitted semmire, meg nem csináltál...Na először is nem akarnék megbántani senkit, és most ha olyan lenne az nem egÉsz ember, hogy van fél (fél?) ember, az is kétes, de hogy vak, szavak szarvak, szarvas? Na azért van lenne a szeme, de már kezdt rohadni, minden ami itti kinti, az megrohadt, de a benti? -jaja ha nem tudtak bedüteni... na ez már megint ...nincsak a feleségem, ami tegnapra...
                 5.: Na az hogy a két fiam mellettem, azt nem láttam,de gondoltam, meg hogy a vezér fülke,(az a kis felesÉgem megint) az is olyan, hogy csak JézimMarim, és most amit már elkezdtem III... na még apuékkal, hogy Jézus él? -fita mi az, él? -ő van elől, ő a vezető, amit sokzor leirtam,hogy Jézim, nicsak személyes éjes? Nicsak, olyan vagy mint én!? -szóval minden a szemed, szemetek? Na ismétlem, na most megint... lent vagyok a tyágya dombook alján, mert az idöcsém rám vágta a telefont, és fita, ha te nem tudz az ANYAGHOZ KÖTŐDÖTTSEGGEDTÜL A SEGGEKTÜL PROCCS meg szabadulni, na már mocs TRÁGYA DOMBÓK MOÉKE VAGY, ÉS KINEK VAN A LEGNAGYOBB TRÁGYA DOM DOM DUM...MOD? Ez nincs mert minden ami mesterséges, az az AIDA, ami előre meg lett irva? Na amit mára láttam, az igen meredek, és az hogy... A NAP VAN!!! -MINDEN AMI NAPPAL CSAK AZ VAN! Zna az hogy az anyag allatt,(állatok) az minden ami... kölső ségG ég? -rohad s minden ugy a kó a vas és övözetei korhadnak?-a kravc anyagok, meg tisztulnak, Fita, most az idöcsém, azaz mondom ...ez igy gondolom, hogy mivel az én génem -gecim benne, ugy ott fog ülni a a aaa... emlitettem volna ... na hagyjam abba,meg a halottakat kat... na láttad, s most jó jó aranváros, de mondok Budapest is az lett, és meg lehet enni oi oi oi... na rámvágta a telefont, ami mára az hogy... VEZÉR FÜLKE, NA MEG A TE KARATOD, AMI IRTÓ BÁRGYUSÁG HOGY ATYÁM, LEGYEN MEG A TE AKARATOD? -Fita, Pitu bátyámmal találkák, hogy minden a kérdések meg felelete benned (bennetek a beletek) van!!!
                6.: Most az hogy ki ül a a aaa...Men a gőzös men a gőzös Kanizsára, KanizsAI KanizsAI álomásra, Elől ül a, MASINISZTA, na fita, Mester, kell e adót fizetnünk? -ami az az a része, akinek a Mester betett, és meghalt érte, az A A AAA...AIDA AIDÁKOK? Fita, én mindent kutattam, és én most is...fita, itt apuék, DE piTiM, gondolkodj! Fita, most is midnen az, és akik tudnak, azok TERMÉSZET ÓH ÉLŐ TERMÉSZET, MELY (SZEMÉLY szeme fekete) NEM LÁTHAT TÉGED, és itt van az a LÁTÁS TITKA, AMI A MAGYAROK CSAK AZOK AKIK HALLÓ? HALLÓ? HAJJA HAJJA...AZ ÉGNEK ÁLL? NA MEG LÁTÓ AZ ÉG TÜKRÉBE, MEG A TÓ VIZÉBE? Nincsak, ha most az álmom, és az hogy HOGY VEGYUNK? -HOGY LETTÜNK, ÉS MOST MIND MID MIND...NA AZ ÉNEKEK...Mint sok ragyogó Csillag mind ugy fénylenek, na az az...ténleg ami a CSILLGOK CSILLOGÓ VILÁGAI, amit most... NA A FÉNYBEN CSAK ÖRÖK EGÉSZEK AZAZ EZ UGY, HOGY EGYBE AZ EGÉSZ ÖRÖK EGÉSZ UGY, HOGY AZ AMI ITT...És örökké örvendenek a örök csösző seregek, csak FÉNY MEG FÉNYÜNK CSAK A FÉNYÜNBE ITT IS!!! VAGY? - OK? Na most jönnének a MESTERSEGGES... az idöcsém, az Isten? -na Jézus? -magyar, tud magyarul...fita itt már nagyon bedühödött... TERMÉSZET FELETTI MESTER?-HA MÉSZÁRSZÉKEK -VÁGHIDAK MÉSZÁRUL S A HENTES LEGÉNEI?- na ha te tudod látni őket, akkor az te vagy!!! -a hunyójuk? Zitt huzom a belem, mert az idöcsém is, azzal...hogy a te csak a te igazad keresed, na gondolkodás... kot kot kot-kodács, mindennapra egy tolás láss, jaja csak görbe...Fita, ha valaki...ládd nem tudja... fita, az idöcsém látta, mondtam neki most is...jaja de azért nem hogy nem adnak pénz, hanem... olyan nincs!- mi van? -popsi, Krati, kin a pricsi...
              Innenn...az hogy BUGABuga? Fita, az hogy a mi UFO-nk? -na igy BABa? - ami nincs olyan hogy ne az örök egész Égvillogunk, legkisebb egysége is... na ez az, hogy a te beleegyezésed nélkül, nincs olyan hogy felkaplak meg elragalak... ho ho ho...á meg á meg kiccsikó...had tegyem lábam, kengyeledbe... sarkantyum a szügyödbe gyiááá...
100! -oááá...
... a Eldorádó-s film... a legutóbbi The UnXplained sorozaton volt, ma megy most, felvettem az Avatar: The Way of Water... na az a viz, te ami ami Arany mezők, ezüst folyók, kristály tavak vak vak vak...

Előzmény: repcsepista (207)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.10 -1 0 207

UFOzzuummm... miEeee... BaBa! Álljunk sorba, Tallpra magyar, az én Jézim mellett<<< egyzere ere! -örök egyek vagyunk a mi FényMamaAtyánkban gatyában bő a gyatyánk szára, bank! -de nem Cár? -Kár Karó LinAIk? -nem csak CoNUK KÓRU$$U$AIk? -karölnak- ülnek, ülnek a toronba arany cocoRuba, na meg $loMO $intereik $i$tereik $i$teregnek $$$...$o$e napjan vasarnap nép, jott meg a folyásom... nem conbat hell hell hell... nagy alom, MOricka?- hol ott? -mindenkinek van egy álma, vagy csak az Ő ŐK örök hők hocc hacc alma?
                1.: 6/10. A KÉP? -most örök minden az, kiskép vagy gép, meg nagy KÉP-GÉP -KÉP ZZZ... ZELL LETT LETTEK? Na most mindenkinek kellene legye SZEM -E? -zna csak az az ADÓ VAN, ÉS AZ A NAP NAPUNK, NA PUK??? -ADÓK?-KÓDA? - VER$E$ UNIVERSEK ÉS KOTTA? ÉNEKELEK, HOGY ISTEN AZAZ NAP IS TEN TAN ÖRÖK SZÜLEINK, A FÉNYBEN, ÖRÖK SZERETET ÉS ÉLTETT SULLY DE ODA VISSZA? Amit most ami CIM, A ge/cim?- cim zzz... fita, itt minden a $i$ikkel $$$... 0 E$$$ esz $ü$üEIkkel bolond $$$... $üketel $$$... vakok némák (nyemecek) azaz a fa, es rajta ra terekedve a kigyojuhkUK juhkAIk? Fiteljal, látod az ő ők akiket előbb teremtették és fölÉtek Atok Natok, a ő ők teremtettek minket, nem mi MAG -MAGUNK? Na rögtön le lövöm magam, és amit az előtérben, na az lenne ha csak most ugy, hogy senkise értse meg, hogy én égy kiválasztott vagyök, és NEM IS LÁTHACC HALLHACC DE EGGÁLTALÁN GONDOLHACC? -ami hacsa ha mi hami hami hám! -eleve be kaptalak, vagy RÁ?/dultem< nincsak az hogy ÉLET ADÓ -ADÓK -KÓDÁK, AZOK A KIGYÓK!!! PÉN ZZZ... = ÉLET örök $$$... 000...$$$... itt a $$$... a $$$... kifli, *sarlo kalapacs felhold meg kufarka farok* na meg cigarertta fust az ÉL? Fita, 1930 GerMANiaMONEYA? -naponta egy egy kubikkal, mndenki kubiKos,cuBika nőtt egy cigaretta ára?
                 2.: Most fe$$em feketebre hogy fel ébredNátok? Fita, amit ugatok, hogy csak SZEMÉLY? -Na ezzel a szemmel szemembe Golgotán, na csak azt láthatNUK? -na meg ezzel az agyammal, zitt hogy a csirkét megveszik, na mert csak csirkét eszik, ehetik, vagy LÁT TOK, A GONDGOTÁN TÁN TÁN TÁN...egyetek hust, juhus? -ugy néz ki, a szerncsétlen állatUK?/te azt l'atod< Most itt a krds, min dem kink a farkinca kunkora azaz az a $$$... 0 $$$...e$$ e$o *eszo* e$$$...TE TI TÁ SZÁD VAGY A KLOÁKAD TÁ ÁT TÁTONG...MIT LÁTOL? -fita LÁTOD HOGY ITT MINDEN MULANDÓ ADÓ? Fita, nemcsak mert nem akarom pnaszórszányit faszirozni, hanem ha nem látol, egyáltalán, mert most az lenne a MAGYAR OK GYERE KID VAGY DIKUK KUKID? Tróha NINCS, NACCÓ TÁKÓ BELL? Amiket ami? -miket, meg kellen látNOD, az KI NOD CSAK FÖL/DED? Zna az álmom ugy, hogy lát od? Fita minden a TE KÉP -KÉPZELETEDDEL DÉL ÉL, VAGY DÜL, BEDÜLTÉL, TAIL?- ED EDD VAN CSAK!!! DE HA HID-DAL? AZ A HI DAL, A SZIRÉNEK? KÉJAIK KÉJELEGNEK? Na még TÜZBEN JÁRÓ KÉRUBAIK BAK KIK, ÉS FUJJÁK A FÜSTÖT FRÜSTÖK, NA AZ AGYUNK, fita mikor ha beteg vagy, ugy érzed,(ki nem?) akkor MENJ BE A NAPODBA!---fitaljal, hogy létezik, hogy olyan 120 Franchaj...az agyad fel forr? -mig a NAP FÉNYE SUGARA VÉGTELEN A TRILLIÓK CELLZIUS FOKOK ON ON ON... NEM KON? -NUK?
                  3.: Zna mott ugy az álom, hogy rengetek változata van, ami ládd nekem SZEMÉLY? -ez az, hogy ÁLLJUNK SORBA, DE EGYSZERRE VAGYUNK, és ismét Denis Prager, és hogy én a zsidókat bántom, NEM LEHETNÉK A SAJÁT SZEMÉLY $$$... ládd valami amcsi csicsa kin a pricha? -csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, hadlám ugymond mennyit és WALLA$$ $$$... O $$$ esz< TARTOMÁNUK ELŐTT S UTÁN? -NA ANNYIT!!! Tróha, itt hangzott el, most ugy hogy a mi ufo? -jaja UFO-k? -made in Hu? Whoohohooo... az Index FőrumUNK KON UK NUK? - rummolunk, ki rukkolunk hogy ha NEM BÁNT SENKIT, EZ NEKEM ODA VISSZA, AKKOR HAD BESZÉLJEN akkor is ha nem ALIBA baba? -pasa, fa sza? NA EZ A MAGYAR OK!!! Tróha, az álmAIm magja, meredek, és ugyis meg kell magyar rázzam, rázod, rázkodol de nem öl? -jaja ölellek -csaköllek de az én Jézim mmm... NEM A TIDED AMIT RÁM KELL KENNI? -LÁDD A ZOOMBIZOO-K ZOOMBIKAJAIK? Na most van az I? -s onnan balra de szembe, III... ISTENEK? -ÉS ÖRÖKEGYEK FÉNYEK, ÉS CSAK EGY NAP VAN, AZAZ LÁDD MOST A NAPPAL OK, ÉS EZT CSAK TE HA TUDOL...fiteljal innen te tudod... mert minDDen ami NAP az a nappal -néppek bennünk a belünkbe van? Na Fercsi bátánk, ogy azt ami MAGYAR OK GYERKEK SORJÁBA... ÁLLUNK SORBA A MI?- DE ITT CSAK SZEMÉLY $$$... O $$$... Jé ZZZ... mmm... MOM? -amit be hellettesItettek a KIVÁLASZTOTT NÉP? -és rögtön, csak olyan hogy... fita a Bblia iratokba...ha van fekete, és az bivalyUK BIKA feneke, nincs feneke, hanem feneketlen len len... na most lenn a Volga mentén, élt egy szöszi pözsi (de nem pöcsös) kisláNUK, kék volt a szeme...FITELJAL, AMIT NEM LEHET LÁTNI, MEG GONDOOLNI, AZ VAN??? -AZ ÜR? -ALMA ALMUKA, HÓDITÓKAT? HEJJ TENGER ÉSZEK? -NAGY MERÉSZEK...
              Innenn... Fita, itt többbzör leirtem, hogy a MAG MAGOK NÉPET, BEHELLETESITETTÉK $$$... ÁRUKALL RUKIKKAL? -ami onnan, apu! -te zsidóbb vagy a zsiDomosOknál! -nem vettem komolyan! -pedig dig dig dig...
100! -oááá... zzz... $$$... e$$$... 0 $$$...

Előzmény: repcsepista (206)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.10 -1 0 206

UFOzzuummm... miEeee... BUGA -buga? Büntetők bünöldék büntetük tengereéjben voltam, elmerülve teljesen, hol a Tejut? Óh de MOM mmm...
                 4.: Kávézzuummm... BUGABuga! Fitelem, többzör bevillogtam, hogy nagyba mellé vágtam, na meg apuék, ládd kedves c.istvánunk, nagyon tudták álcázni magukat, de most az hogy neked van szikrád, azt nem lehet el takarni mert szólj (Szól szó) egy szót, és kiugrik nyul a bokorbull? -kanmacska karmol? Na itt vicca, kedves tMünk, mikor az Durung, na figyeljétek meg, az mikor a Mi is ufo-vagyunk, na meg az egész attól hogy a Index Hu, ufő (na most BUGABuga) Hangárunk (HANGÁR) bázis oááá...na ha van szikrád, azonnal csak örök élét és csak az, minden más...sz aratás, Ukránába arat a halál? Maradjunk a mára máris az mára álMOM közepin ázunk? Na igyekSzem azt amit...itt minden hiába, mert ez az agyunk...itt mégis, na akiket teremtettek, azok növények, és abból tenyésztik a barom állatAIkat,é s tetőn a bestia dögjeiket!!! Fita, Survivel of Anglia, azaz UK(az angyalok vára városAIk) az állatok királya? Fita az állatokat... nem gondolkodnak, hanem csak reagálnak, (retorzion) na tudják olvasni a gondolátokat, vagy érzik a szagod! -De igazgatni és kordába tartani... na pontosan az, ami itt van ha van szemed, szemetek, előtt de monduk, látok látok látok...nemsokára tökön szurták, meg az egész pereputtyát zibiriboo bo bo bo...
                 5.: Na az amit... EGY NAGY GIGANTIKA NAPRAFORGÓ BUGA? Most ha tudod magadba olvasztani, ami ol vas? -akkor neked, halled van a GIGANTIKA MOM -UNK, ÓRIÁS ANYAJAJÓNKBA,(fita ugy, hogy te (is) örök vagy ok) ami nem a végtelen örökköbökön van biztositva a helled, ha leled, le led? -hanem olyan hogy a világ GOD, na az hangoddal dal, és az második halál, mert NEKED LENNED KELL ELŐSZÖR, ÉS ÖRÖK EGYSZERRE MI CSINÁLUNK MNDENT AMI MI ÉN, MI ATYÁNK AZAZ NAP IS TEN TAN MI A TANULÓID GYEREKID, DIK? DIA KONUS DIA CON? VAGYUNK, AZAZ ISTEN -SZÜLEINK SULLYNK, ÉS AZT CSAK MI KEZDVE ÉN TE MI TI DE Ő ŐK, TERMTETTEK MINKET, NEM MI MAGUNK??? Fiteljal, mert ITT MOST NEKED MAGADRA KELL TALÁLNOD,(FELÉBREDNES ELÉG A RÉM ÁL MO TOK BUUU...) AZAZ HA A HANGOD? -HALLOD HALLATOD? Na amit meg kell tudnod, van e hely, szivedbe, befogani,ami benned van, csak most ládd én is vacchillálálok, de most egygicsit mindig...ládd ezt meg kell ugy tudnom, ami dögletes,mert amit t -timünk, tMünk, berakott az a nagy kerek durungot, na az!!! Most az hogy... hogy GIGANTIKA BUGABuga, az az hogy...fiteljal, emlitettem hogy a magnak, szotyola, az amit a háromszges ufo, na az!!!
                 6.: Na nagyon gyatra ahogy amit be tudnék, paszirozni, NA AMIT HOGY A BbLia, reptura, itt most ott vagyunk, hogy amit leirtam, tehát irva vagyon, hogyha azoroszok meg usa, atom háboru lett, akkor most..na olyan, hogy Magyar ország,(fita csak a Dlli báb de az is álom)az akkor megszünt mikor a FEKETE KOROMPOROSOK, TELJESEN KIGYIILKOLNAK MINDENT AMIT MAGYAR OK, ÉS MAGA A FÖLDET IS PUSZTÁVÁ TETTÉK,(kietlen és sivatag hogy viz,na azt mi tudjuk csak csinálni, fényből?) ÉS AZÓTA IS AZ, ÉS AZÓTA PUSZTULUNK VESZÜNK, NA A CSONKA RONCSAINKAT (CSONKA MAGYAR ORSZÁG???) IS MA IS ADJÁK VESZIK, de most ha atomháboru lett, akkor ABCA ULTRA, ezt csak azok tudják látják, akik én pont erre az idóre léptem be, és még mikor ugy 1998 -kor, akor is mondtam, csak AKIKNEK UFO? -UFO-k? -made in Hu? -whohohohohooo..CSAK AZOK TUDTAK -NAK EL REPPENI, ÉS MOST AGIGANTIKA BUGÁNKBA, MINDENKINEK AKI EZT OLVASSA, FOGLALT HELLE VAN, AZ AZ A HÁROMSZÖGES FÉNYJELENSÉGEK, DE FÉNYGÖMBÖKNEK LÁTHATOD CSAK? Pontosan olyan meg az mint a Napraforgó buga mag szemcsék? Mellesleg hiheheheheheee...mert a KIN OK, A KIN OKOZÓJAIKKAL IS MEG AZ EMLÉKÜK IS...MI VÓTA? Ja hozzám jött, MOzivisták (MOZI??? KÉPÜK) mázlisták, MOzummák (MaOMisták mohók, kik a leg MO MO MO...???) Fita,ezt tudom, hogy most a fiaim, már kezdik pedzeni,mert az ahova TEGNAP BEÜLTEM, AZ A VEZÉR KOS, BIKA?- FÜLKE, ÉS KÉTOLDALOMON VANNAK A FIAIM MMM... Na fita, itt azok akik lementek állatiba, eleől latrAIk a látrán?- most bizon üvÖltöznek de csak maguk magUK maguk? -MAGA MAGA? -gondolod látnak?
               Innennn... fita ez egy kotlós, Collombó tojása, ami bizon pukkani fog? -lehet látni, igen,ami kezdetben vala mi? -mi ki, ki mi MÓ? Na most, fiteljal semmi nem számit, hanem sitim pitim hallom s üvÖtésed sss...fita az amcsi $< az a fak meg a kigyó rá terekerdve... fita akik ezt...nincsak az állatokat csak vasbottal,tüzzel vassal (örök vágóhidak -hadak mészárlás) lehet kordAIkba tartani, ami most vagy Láng... vagy lángos, 1 Frint...nam meg mindenki megtudja magának, nincsak gondolod Józsi -csak?- materizálni? -hol vagy lángos, jaja de Ktar Jányok a kaNUK? -a janik? Ja, ha a népek, azaz itt a bestia dögjeik vége végbele...Hogy majd jön a Bika buuu... Stock market...(na előbb, a hét sován bika?) Az ür, olyan nincs!!! -az lenne az a LUK UK? LUK LUK LUK...BBB...
100! -oááá...
BUGABuga!

Előzmény: repcsepista (205)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.09 -1 0 205

UFOzzuummm... miEeee... BUGA -buga? Büntetők bünöldék büntetük tengereéjben voltam, elmerülve teljesen, hol a Tejut? Óh de MOM mmm...
                1.: 6/9. A KÉP? Arany és olom, és vasketrecek, és mi van a ketrecekbe, vaskalitkákba, vasbeton dzsungeleikbe dzsugAIk? Fita, a mAI uj, itt van a nagylábuj, van nagyobb? TEDD SZABADDÁ MOM SZABADDÁ MAGAD, SENKI DE SENKI NEM TEHETI MEG HELLETT TE TEDD HELLETTETEK!!! ÉLljen a magyar szabadság vagy rukutyu mutyutok, mo mo mo monyY, a mennybe...fita abczullu kulu ultimukila olyan rideg matarializmáz láz, ami most vagy soha, napján jött meg a folyásom... Na most titt az anyag UK, nekik nincsak csak ür ürGAIk, és ürük lékük, s olyan hogy ür? -világ? NINCS!!! -sose volt VOLT? -akkor Watt a fak? Most amit tegnapra, hogy egy Óriás Gigantica BUGA -buga bugga? Jaja bánatos BBRita bánatos nagy rozsdás bugyija lebeg az atom felhők alatt, ládd te az anyaGOD alatt, szaratnak s aratnak, (ha a nakad) vagy az anyagod felett lebegel, na lebőgtél? Zelőbb... Szarvas Béla, irta meg meg is csinálták az ARANY KETRESZT,(Szgeden) ez ő maga mondta el nekem, és Swájcba ment, és még egy pár éve, kaptam tőlle minden Karácsonra karácsont lapot? Na ugy ismerkedtünk meg hogy én a táborba az bentp utakon orditva tartottam msgyarIsten basta tiszteletet... és nagyon le volt döbbenve, mert te... nem vagy az arany lázUK ketrecbe?
                2.: Na most hogy én állandóan ugynaz, FITA TRILLIÓZOR TRILLIÓ VÁLTOZATOK, Vad láng csak az Ódon (örök Ó meg Uj szövetsegges ARANY LÁZOS LÁNCOLATAIK VAGY OLOM?) BÜNTETŐK BÜNTETNEK A TETVEK, NA MOST A ZZZ... ABCZULLDU ULTIMA PEDOFEKA... na na na...ez nagyon fontos, mert a KINZÓK IS MEG KINZOTTAK IS ÉLVEZIK, A KINZÁST? -AZ HOGY NINCS KEZÜK MEG LÁBUK,(VAGY BÉNA) ÉS MOST VAN KAPARÓ LYUK UK, csak ládd, hogy a karja mindenkinek béna, és csak egymást tudnák etetni, SEGGIT KAPARNI, MÁRIA SEGGIT? -de olyan gondol lát incs?- és nem is lehet? Na nem jön, SOVINUSA RUSSIA? -értem, sovinyista is, deee... FITA, ezt gyerek valék, ÉS TI EZEKTŐL VÁRJÁTOK HOGY JOBBÁ TEGYÉK ÉLETETETEKET, (MIA???) AKI EZEK JOBBÁGYOKJOBBÁGYA...OLYAN NAGY LUK KÖCSÖGÜK VAGYTOK, HOGY MÁR TE NEM VAGYTOK, TOK? -NA TÖK? -JAJA VAGY KLOÁKKÁ, DE TÖBBET BETTY VAS A KRÉZI NIGHTE NYÖGYTE MINDEN MEGRÖGZÖLT KÉP KÉPZELETEK? Fita, az UTON ON ON ON...MEGÁLLNI, NICSAK SPACÁKOK SPACALOK, SPACE ÜR, KUTATÓK, ÉS MEGYÜNK AZ ÜR BE, AZAZ FITA, AZ BENNED BENNEM VAN, LÁD MOM? -HA NINCS BENNED, TE GONDOLHATOD? LÁDD NÁZI? -HA HAGYJUK BESZÉLNI ŐKET, MINDEN 99.999... %KUKUK? KUKUUUU... KAKUKK BE SZÉP A NYÁL?
               3.: Na fita, most hajnalba, a magyarok, olyan nincs, mert olyan gondol lát többet, ládd VárlyUK juhukk... az Urat folton várjuk, nem tudjuk de NUK!!! -MIKOR JÖN EL, fita itt olyan, zitt ez bődület olyan őrület, hgy TE ÉRTED, MEGHALT É AZ UR? Na ma ketreceIkbe jaja iGE vagytok, és én dörömbÖltem, ja ke fe Jancsi en aludáj el, elveszett a csngős bárány... de sehol a hang? NINCSAK KI A HANG ADÓK? MOék, MO MO MO...MONYY MENNUKBA FEL VEZET? VÁRNAK AZ ANGYAL UK?Fita most vége, és vegbelük kincs csöng, és és had el had menjenek az ÜRBE? NINCS OLYAN!!! Na most amit tegnapra hogy EGY ÓRIÁS BUGA? Ezenetul az hogy..ládd az idöcsém hogy ufo, nem is akarja hallani, de látta, mikor itt kint volt, de ha csak gondolja is, elvesztett mindent, mert ő leg tekinÉjesebb TOPP LÁDD UGYANAZ MINTA A STOPP...elithez tartozik, és az ARANY VÁROS IGAZ!!! Most fog oda menni, ahova leszálla az ÜRBÜL? -na az Ég? -eged egyed? Hol vagy tMünk, na az ami buga, EGY ÓRIÁS GIGANTIKA ANYA HAJÓNK, (UFO-NK) A MIENKÉ KÉ? Na amit emlittem, hogy a kis fióKák, az trilliii... kis...na a következő, TEGNAP MIKOR IDE JÖTTEM VISSZA, HOZZ ÁTOK, NEM FÉNYEM, JÉZIM FÉNYÜNK, JEZIMARIM SEGGIT, LÁTOD? Fita, az uj, hogy most lentebb vagyunk...tehát hogy lehet az, hogy felrugtuk a tallpunkat, ma az az ...Tallpra magyar? Na nem jön be, mert aki másikÁt (átok átkoz?) kinzobinzó, az magát először....de soviniszta is?-KÉP mutyató?- az!!! Hazudj bátran?
               Innenn...na mag az hogy BUGAbuga? -na az az igazi ufo-nk! - és mi akik onnan, azoknak mindenkink kid, dik?- van helle azok a kis bugák, ládd amik itt cikáznak az Égen? -az ürbe? -ollan nincs esetleg a ülepetek luka pu, ha lenne?- a sggetek ne türd beee... bröhöhöhöhooo...
100! -201? - oááá...
         ... vicca, ahol a BelAIr ház, azok amcsik, és Merlyn Monro és az egész bagázsiaAI, miért nem tudhatNUK meg az ufo -titkukat? Fita, nincs ür, nin space, hanem ezek... ládd TE NEM TUDHATOD AZAZ NEM GONDOLHATOD 666... FENEKETEK PATTOGHA HA HA HA...EGYMÁST ESZITEK? ÉSZ TÉR HÁZIK hizik? -ÉSZ -ESZ?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (204)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.09 -1 0 204

UFOzzuummm... miEeee... Itt a reggel, itt a reggel, itt a reggel.. és a reggelink, jnaprafogó buga a buga mag a magja, szotyola, szotyolázunk?
                 4.: Kávézzuummm... térj mag -magadhoz, mit adtak a mag -od -hoz? Zna igy hangzik, Térj magadhoz drága Sion, milyen drága? Zett rögtön, lesz még Budán, kutya vásár? Ime a hellzet, ha valamit nem lehet kimondani, na én az első pinyalattul kezdve, az álmAIm, nemtudtam senkinek elmondani, és az ami álom látás, az teljesen a faji tisztaságtól függ!!! Igen igen a test, és GONDOL LÁT, hiz minden a GONDOL LÁT -LÁTTA, DE AZ Ő ALMA ALMUK, VAGY RÖGTÖN AZ ALMA AZ ALMA (FITA EZ EGY KIGYÓFAK, ÉS AZ A KIGYÓ, DE PONTOSAN MEG TUDOD ÉREZNI, RÁ HARAPNI, HA ÁGASKODIK, KAPD EL A FEJÉT?) FÁSOKNAK, ami nincsak? Zitt kénytelek vagyok meg láttatni, és ezt ezt az hogy ki mi MOék? -vagy magyar Ék szer, vagy szar, minden szarany vagy szaranyozott? Zna előbb, hogy az ember csak akinek van szikrája, fénye, és most ismét, ismételem ellem ellek?- xexxellek, magam, nene hanem a szent iratokat? Fita, itt egyszer megpróbáltam bemásolni mások iratait, és azonnal töröltek, azaz ami...monduk felment, de azonnal törölték, na most a nikkemet is, és ez ÓRIHÁZI szerencsénk van, mert ÉN VALÓBAN BANK? Fita, ha te nem beszélhetsz, és az az ami nekem rögtön, most is, akik itt vannak a levegőbe, azok AIDÁK DÁK? DÁKOK DIÁKOK, és most fita... mit tanitottak a magyar ok gyere kid, először első nájsz északa,( te tudod ki az a pu?) ami most is, a magyarok...fita,ma jöttem ide be,és most én sem, ládd amiket le szeretnék irni, s most maga az... LÁDD HOGY NEKÜNK SZIKRA FÉNYGÖMBÖKBŐL VAN A TESTÜNK, (fita ez az, hogy hogy mozgatták azokat a gigintika köveket?) ezt nagyon nehéz, mert mikor ha beteg vagy, vagy ugy érzed,menj be a napba, a te napodba?-rögtön töröltek!-na fita, 99.999... %bank, értem,mert ez őrült vagy hülye mint soha...fita, vak ok? -vezetik a világtalant, akik ha lenne szeme, szemetek, be van csukva?
                5.: Fita, most ha kapcsolat? -lát!-fény van lenne...a személybe? - akkor az ami történik vele, az velem, és veled és itt mindem örök egy egybe van a fénybe!!! -menj be, jaja a mennybe, aha rá érünk arra még? Fita, főleg a BbLiAI iratokban, szinte minden benne van, az öntudatunk ön isMerét megtalálásunk ön mag -magam RÁ találásom som? Na most...most megint, szóval jövök ma reggelre... és EGY ÓRIÁS NAPRAFOGÓ BUGA? A kedvencem vala, és mikor készültem, 2hét meg kirugtak volna mindenhogy a tekóból, és két nyelvet kellet, és az egyik adva vala,orosz, a másik a nyemect választottan, és egy fa aláh ültem, feküdtem, és szotyláztam (ez csak nerég tudtam hogy a mag az szotyola?) köpködtem, és én mondom, a mag a legjobb az agya magyaragyam mag mag ömlés, müködéséhez? -ezt tudtam, az nélkül, hogy hallottam vagy olvastam volna...na mi magyarOK magok maga maga vagyunk!!! Ezt most ogy...fita minden a fény által van, vegyétek egyétek fényem, ami most itt...fita, olyan (URhatnám ÜR U RAK LÁDD YRQU UR VÁROS? ÜR VÁROSUK LETT?)HUZAT UK van, ami soha napján vasárnap, jött meg a folyásom, na a xexet, egészen teljesen, KI KELL TUDNUNK NUK IKTATNI!!! -Dna MINDEN MAG MAGADNAK...(fita apuék, nekünk!!!-vagy SteiNUK inasok a mennnyükbü angyaluk közzül) NA AMIT AKAROK GYEREKÉINNKNEK, DE EGY AZ EGY KAPCSOLÁT MEG HALL LÁSS VAN UGYIS KÖZTÜNK, HOGY EZT AMIT MOST LÁTOL? -ARRA HOGY TELAPATIA PATIKUS az apád, DE ÉRTEN KELL, ÉS AZ ÉSZ AZ FÉNYED ESZED, MIT, AMIT ADNAK SZARUKAT? SARTAN! -jaja sártan...
                6.: Most AIKIK NEM KAKIIK, KAKIBA, fita, az aki nemtalálta meg magát, az kaka, és nincsennek,ezért voltam irtóra pánikba beszarva, ha az idöcsém nem beszél velem, ezt ismét, az aki tudja hogy nem tudok semmit, az behuzza a farkát, és legyen eszed, azt mond ami a szádba sárt szarukat vágnak adnak? -ohohohooo...Szóval,.fita ezt is trillózor, de ha mindenki behuzta hátraköti a farkát, akkor gyáva népnek nincs hazája, na most azok amik a szabadság harcAInk, nincsak CORONA ORSZAGA, nincsak szanaszét vagyunk trancsirozva,na most...Irtam hogy azzal a brigadárral, kik nyélbe ütik a Sarló -Kalapács, (fita most!!! -itt america hejj ricca rocca kukorica derce, vissza,nem ugy foják hivni, de ugganaz mint Derbő bónyállal) na azok az Armand Hammorék, azaz sarló -kalapács, és 1948 Derbó banggg... az hogy fÖldi magyarország végleg megszünt, na csak az ÉGEKKEL ISMÉTÖGETUNK UFOOO... KAPCOLÁTBAN VAN CSAK MOM,MAGYAR ORSZÁG OK MENNYOPRSZÁGUNK KUNK,CONOK KUNUK NUK UK? ÉS AZ BENNÜNK VAN!!! Fita, hegy menj arrébb, NA MOST AMI VAN, AZT MÁR ELKEZDTEM, HOGY EGY FEKETE OLYAN MINT A KOTLÓS TOJÁS, ÉS INKÁBB NEM Ó, AMI VALÓBAN AZ Ó ÉS UJ SZÖVETSÉGESEK FRIGY HIGYJ LÁDÁSOK, na 0? -most az ahol földi magyarország végleg megszünt, fita van kinzóbb dőglesztóbb,mnt csonka magyar ország? NINCS NEM ORSZÁG NEMI VOLT, HANEM GAZÁRU UK KIRÁLYSÁG, és nincsak, fita, most 0 menj arrább,és most magyarországunk, az a 0 allatt van, és most onnan, 1948 van a sarló és kalapács, és onnan balra van, meg a 0 az a sarló és kalapács felett!!! Fita, itt a levegőbe men a a aaa... mert ezért törölnek, és most ez az, hogy apuékat elviszik zizizirébéria...Szibéra tavánál áll a megváltó... na fita, itt maga a KRUCZIFAK UK...nnicsak ha esze van az ő ők juhu$$zuka lett???- na akkor neki tudni kelett volna, s nem men oda, oda ne rohanjak, de ha van ufo? -fff...fita eltünnek meg mekk mekk mekkekekekeee...
              Innenn... nincsak ez az, hogy ezt nem lehet hinni, hanem látni kéne, kéne?
         100! na kétszer 100? -Oááá...
...aki mer, de a napjából veder vedler vedel, vagy lipit lapát apád kasza? -kéne? -kassza? -fita magát fel akasztatta? -Én és a Atám, egy és ugyanaz, na de a zsivánok NUK, na meg nagyzsiváNUK, na meg jönne a A ZSIVÁNUK ZSIVÁNA NIRVANA? Fita, az hogy ür, az az ők KÉPe? -képzeltetik beléd verik? Isten ver? -verem? Ogy mész mászol az ürbe, a sgged netürd be... na gyutacsokkal exrzit égő kanóc rongyok...puska por puuu...na hogy hivják...dyna mit?- ahogy láttok őket fel menni...lőttek?
---fita halál, aki ki találta, és akiket meg méteyeztek? -tejelnek, le tejetjelté, vagy lefejtek? -szoptak? -arany bornrnuk, bika lett?
..fita, most van olyan hogy sza vak vak vak ... szarvak, szarvas...nicsak vagy látni nikkel, vagy mennünk kell? rotyi...Az Ur SioNUKba trónol rotty...

Előzmény: repcsepista (203)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.08 -1 0 203

UFOzzuummm... miEeee... Itt a reggel, itt a reggel, itt a reggel.. és a reggelink, jnaprafogó buga a buga mag a magja, szotyola, szotyolázunk?
                1.: 6/8.A KÉP? A felesÉgemmel egyszere ébredünk, és mára, a Nappal ébredtünk, és valami csodálatos vala, mert NAP IS TEN TANUK, AZAZ MI NAPOK ÉS FÉNYEK FÉNYE VAGYUNK, AZ AZ MINDENNEK A MAG -MAGJA, MAGA MAGA? Na most, ugy látszék sék sék szék a ti fényetek (viálágos -világod lángos, lángolsz... haja hajja hajja... az égnek áll?-de kopaszi kákó jön a fa vágó csap csap aki másokat becsap, az magát először szőr, pamacs...) Na a NAP MINDEN NAP? -AZAZ MINDEN NAP MAGYAR -MAGYAROK KARÁCSONY FA, NINCS ÁRNYÁKA ÖRÖK AZ!!! -AZ? AZAZ CSAK A VILÁGOSSÁG AZAZ CSAK A FÉNYNEK VAN GYEREKÉINK, GYERE KID, DIG, ÉS AZOK ÖRÖKÖN ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK A GYŐZTES SEREGEK? Fita, nincs olyan hogy győztes, ami most lennie kellene vesztesnek is, mivel játszanak ezek, a begyükkel meg bögyŐjukkel?-kinek van nagyobb, és azzal csak egy begy meg bogyő s az a mult, és jövő? Na most, ime mára, ami mi az ami UJ? -hját a nagylábuj, azaz van nagyobb? -és az az UJ,(ÜR U RAK KAR OK) ÉS UJ EGET FÖLDEAD A DERAD BE ADD...BEDÜLTÉL KANYARÓBA...TEREMTEK NEKTEK, TÖKÖK TÖKÖLTEK VANNAK, VANNAK? - HA PISZKÁLJÁTOK ÉS RÁZZOD, A RÜMBA TÖKÖT CSZARA SÁRA... KI KORÁN KEL, ARANYAT AZAZ ARANY ERE EREZZ...
                2.: Na most, ahogy jöttem vissza a BUGÁNKBA,amit még mig sLeuth tesómÉk, orgonáltak, az orgona bokorba, na meg zoroasterék--- mag agnosztika is...megtudni az igazságot, mindent (mi a mama mia) oda adnák nátok? -értre, hját az BENNÜNK A BELED? -HA KI ÜRITED? Na itt van az hogy ELMÉLKED ÉS... A HELYES BESZÉDRÓL, AMINEM A MOM MENNYEKBE...FITA, most mndegy mit bizergek, mert neked enned és lenned kell, annak ellenre hogy MINDEN NAP, ÉS TE VAGY AZ!? -NA MINDEN TE ÉRTED? VAN? LENNE LEN E A VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! -SZÉDITESZ TESZT? Nincsak a sirásó sirató gondolAtom modorom, azaz megmaradtam ingó pingó bingó porba fingó a kis NAGY szüli sullImba, s mindig örök gyereke vagyok, a szüleimnek, meg igaz szó szólója SZŐLLŐ TŐKE a szemem fénye testvéreimnek, s abba hogy ATYA -MAMA- GYEREKÉIK, TESTVÉREIM, AZ ÖRÖK FÉNYÜNKBEN A SZEMÜNKBEN SZÜLEINK -TESVÉREINK ÖRÖK NAPFÉNYE MNT A NAPRAFORGÓ BUGÁBAN A SZEMEK, MAGOK (HUN GOD MAGYAR OK) SZEMEK? Na legtöbzör, ládd most is, megprószálom, de ha szeretsz -etess s van husod husim? -lád ló vagy szamár vagy rinoCÉL, él? -csonvázatok? Pirulva ámbár bevallom, tán csodálnálak, de nem látlak? -ha látnálak, lakkal, egyétek meg ami ti produkakáltatok s proDUKkakáltat TA TA TÓT Nátok?
                 3.: Ezt ugy, hogy ahogy most reggelre, jöttem vissza ebbe a VASBETON DZSUNGELEKBE BBB... AMINEK A KÖZ PONT ÁBA ABBA...AZ IGÉ-RET RETTEGJETEK...FÖLDE IZRAIELDORÁDÓ AZ ARANY WARROS? Zna van egy ujabb...beteszem, Eldorádó adó? -ami érdekes, ládd az indijányok, nem értik mért vannak ezek megőrülve s egymást gyilkolják a szaranyért, mennyit ért ér? -ládd Agtelek, ahuná arra Agtelek? Na fita, leritam,talákoztam dél amerkAIAIAI -unkkal, magyarokjAInka? -iró kéz? - és ők örök életüek élet hüék?-na meg afrikAIAIAI...unkkal, és ŐK IS ÖRÖK PÁRBA , PÁRTÁBA? Most én magon,(nőttem volna... vagy megmaradtam magamnak=neketek?-apuméknak a pu?) naprafgorgó mag szotyola, buga, mogyóró -dió meg minden ami zöldségi gyümölcsük, szemnek szának ingere, ma is van itthon, mogyóró-dió - napraforgó s tökmag, ami ezek igen igen frontosak a szervezetünkbe, ki tervezte szervezte, a szerveidet? -bőröd husizsákod őre? -kinek minek, ha husod kivánatos, toszt, jó falatUK vagy, a CANNI BELLAIKNAK A BELÜKBE LÜKVERCBE? NA FEJJEL LEFEJEL, DE ELŐTT LE TEJEL, BREUGROTTÁL A NAGY BŐGŐBE? Na fita, ahogy jöttem vissza ebbe a a aaa...most ez is ujabb meg figyelésem, az ür, az NEM HOGY ROSSZ, HANEM MINDENNEK A FÉNYBEN, VAN ÖRÖK RENDELTETÉS ÉS HELLE!!! Na egy ÓRIÁS NAGY BUGÁBA, S MOST AZ A SZEMET, AMI A BUGA, LÁDD A LEGKÜLSÜ KÖRE, ÉS OTT NEKEM IS VAN EGY... FITA, EZ ÉRDEK KE$$...az a három szöges, ahogy egymáshoz illeszkednek a magok, magok magok, makogjatok? Tróha mára... minden jó...Óh be jó, a habos sütemény...mogyoró van az ő tetején, na mogyorós torta málna szörpével rajta...Ugy lánok, ugy filuk,gyüngy ez az élet, na most képezeled el, ezt órIAasi a BUGA, MAGJA, MINT CSILLAK AZ ÉGEN KÉKEN KÉNE?
               Innenn... fita, egymást szeressÉtek és Etessék Ék sék sék szék? -fehér székes várlak, a hatonál vagy a szobor a szobródod? -ha a vasember a szerelmed szereled?
100! -201? - Oááá...
...Fita, ami látható?-mi? a-multuk vagy Mu?- MO? örök GYIK A MOK MOKAIK MO MO MO...
...van egy uj Eldorádós dukumenta film, töröltem, deee... beteszem, mrt irtó égése a kincs keresőknak, ami mi a kincs?-kacsincs...bilincs? -mi van a bilibe...

Előzmény: repcsepista (199)
Celo-fan Creative Commons License 2023.06.08 -1 0 202

A Nemzetinél, ott, ahol a hatos megáll?

Előzmény: repcsepista (201)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.08 -1 0 201

Kedves (fita ez őszinte, mert értelek, 99.999... %-bank, de nem értek veled egyet?) Celő fan?
                Cellőra gondoltá, mert az is fan? Mi a cél? -Acél? -ami sziv az az? -főleg ha szivatnak? -nem lenne rossz?
                Berakni egy? -hsz-t, te ugy meg azt látod, na látod, látod? Ki birja tüdővel, mert most ... na tovább, most megnéztem, (tovább?) mert menjünk tovább tovább...ami ha győzzük tüdővel?
                Fita, kösz hogy benéztél, de ne csak néz néz néz...(mellesleg itt a méz?) hanem láss, tovább tovább... veszünk, ha veszünk, lesz skodánk...
tütütt...
                Na csak vicceltem, de ténleg? Hulla halál őszintén, te láttál már cseresznye fán pókot, na ez is hu hu hu... UFO-t?
                 Ha igen ha nem várlak a hatosnál...
          -ha valaki nem ufó? - és nem azzal kapcsolÁt? -akkor nem biztos hogy fogok minden alkalommal válaszolni, ami zerintem... ha nem láttál vagy akarsz látni ufó-t (UFO-k? _made in Hu? Whohohuuu...) akkor ... akkor is te is az lehetnél? . s azt honnan lehetne megtudni?
          Fita, ez egy olyan valami, hogy ha ezt tudod olvasni, akkor te is ufo vagy, nem is tudtad? -Most megtudtad uuu....fff...

Előzmény: Celo-fan (200)
Celo-fan Creative Commons License 2023.06.08 -1 0 200

Mi a cél? 

Berakni egy hsz-t sokszor? Ki bírja tovább?

repcsepista Creative Commons License 2023.06.08 -1 0 199

UFOzzuumm... miEeee... Keressük mi is őt, vagy őket? Találjunk meg minden Mi Atya is tanünk testvérünkket, örök életünket, a MIÉNK FÉNYMAMAATYANKAT, MIKOR? -BENNÜNK (ÖRÖK KÖRÖK KEREK EGYEK) VAGYUNK!!!- MI BENNE, TI TE TÁ TÁ... TÁTOGATÓK DÁ?
                 4.: Kávézzuummm... kő kövön, nem maradnak, hanem meg tisztulnak, az lenne az ür (Ur U rak) munkája? Fita nem arany város, hanem arany nyirségi kristály tiszta homok dünák dombok, a homokba meg a Holdon, nyomok,na ha van lába,de tótágast állva? Fita vannak iratok, amiket azt mondom, nahát ezt én irtam volna, na több amit beirok.mert ezt együtt villogjuk, az én villogásAIm -ba baba? A És mégis Lapos a Föld is dis? -a 8506 hozzá szólóval, 99.999... %bank, egyet értek, na most itt az hogy a MOM MAGYAR OK ÖRÖK ÉGI TESTVÉR IS ÉG, ÉGEIEK VAGYUNK, és olyan földim, csak ÉGEIENINKKEL... és olyan Égieik nélkül, csak ténleg égés, (pokol -gyehenák, még az ür is csak, egy hell, na hazt gondolnod kell? NEM!!! Dna erről szóljna a BbLiAI iratok is, csak vannak akik inkább égnek, (fita most nalod a fsss...) s az meddig tart, ládd kivették a részüket, és kevés idejuk maradt, ha egyáltalán? Csak még annyit, mikor mi a fényünkbenk vagyunk, most is, akkor...na 1948 Derbő Május, most végleg megszünt az ami Corona Orcások? -orcátlanok pofa szősz? -azaz nagy a pofa, kicsi a zsemle, nen a pofÁtok, na az ami csak amit fÖldi magyar agyar...egyzse, hanem királyságUK? -és az ami a mesország,az szintén, csak ugy jelenhetett meg, hogy a magyarok... Na fida, amiva ami? -vagyunk, az nem a napba, meg mi szellemek vagyunk, vagy haza? -az csak Égi az Éggel haza van csak, az ÖRÖK ÉLEK ÉL-Ő MAGYAR OK ÉGI -TEST-VÉRES ÉG, PIROS, ÉS AZOK HAZA SZERETŐK, AKI NEM MAGYAR OK -OK???- AZOK HAZÁTLAN OK!!!-FEKETE A CSERESZNYE...
                5.:zmÉg erre vissza térek, ami most... tróha ha te MAGYAR OK-ISTEN-SZÜLŐINK, NA CSAK SZÜLI ÉS A SZÜLŐKKEL VAN SULLY, itt most nagy verekedés volt, nagy cirkus,mert vannak még olyan szülők, akik azt tanitsák az iskolákba, ami szülói (NA FITA,AZ LENNE...FITA A MAGYROK A LEGSZIVESENBEN LÁTOTT...AMCSIK, MERT AMCSI USA =USE, MINDEN EMBER EGYEN MEG LŐJÖN, DE NE LÖV OLDOZZE A MÁSIK IS EMBE,.VOLT Ó IS, ŐIS MEBER VOLT? )szeretet, amit most ugy hoznak le, hogy ezek ataisták? -FITA UGANAZAGANÉ DOMBOK BOOK? -SATÁN SZARTAN GENÉ DOM-BOOK? -is meg vallásosok, és le bigámi? vagybigott, fingott, meg nem fingott ki? -ki fingott? - nem? -azokat meg megrugdosták... hogy mi lessz itt, lesss... Fita, az hogy názik, az az hogy nemzet családok, és itt van most amit az éjjel, meredek, hogy a KETTŐ BLOONDI? -na ezt megprószálom álom, és most fiteljal, senkinek nincs halál, ha lenne...akkor én most..fita, akit el tudnak hallgattatni,(az a másoodk halál, ami nem a test teszt...tetszik?) az a MÁSOK AZAZ CSAK HAN GOD VAN!!! ÉS CSAK AZ VAGY!!! ÉS AZAL ABBUL BULL KELL KIINDULATOSZKODNI? MEN A GŐZÖS MEN A GŐZÖS KANIZSÁRA...HEJ COMBAT HELL NAGY ÁLLOMOS, NA EZ AZ EZ A GÖMB BÖZSIKÉNK!!! Most megprószáltam, mert ismerős házába, és ez ugy, hogy van a BewerlyHills, és van a Beler (BelAir?) ami most a hegyek hegye? és most vanak MOM? Fita, csak ISTENSZÜLŐINK LINK LANK LAKTOS ORSZÁGOK VANNAK, ÉS MOST AZ HOGY KIRÁLYSÁGUK? Nadon fida, mert Pitu bátám, rá lesztek kényszerülve, hogy MAGYAR RULL ISTENSZÜLŐK -ISTEN NAP IS TEN TANUK GYREREKÉIK, HOGY MOST ÖRÖK MOM CSALÁD OK? Ezt most igy monduk, aki Istenben benne?- azaz fénybe napja van, az gondolkódik, aki nem az NINCS!!! De most ami történik, ládd én az álmomba, mindent megtudok jószól a jász szól?- nem akarnék bántani senkit, ha ezt nem látod, akkor te azért vagy vak, ami NEKEM MAGYARISTENBEN-HAZÁMBAN MOM GONDOLKOM NEKEM ANNÁL ISTENIBB NINCS!!! Zna most, az ami hegyen, hegyek hegye, az az hogy MINDEN EMBER??? -EGYENLŐ, TEHÁT most az ami a a aaa... És mégis Lapos fsss..a Föld ... na most nem menek rá, mert nem tudom, hogy is?
                 6.: Szóval, most ami a legközelebbi, az Ron Palcsink, azaz az hogy MOM EGY HÁZ, NA AZ AZ MOM ORSZÁGHÁZ, ÉS MOST...na a cikusz, amiket leirtam, ami bloondi meg mindenki akiben van haza szeretet, az MOM testvéreim szeret, és az a haza? -Háza, egyház, mindekinek ládd a csiga biga? -Na itt a hozzászólónk, na most vagy ő, vagy hozzánk hasonLÓ nyithatta a M IS UFO-K VAGYUNK!-? Na egy az egyben akkor találkoztam bloondival, és ő is ufo! -na most, itt ugy a fény világaink, mint a fény nélküliek vallaga, világAIk villog? Monduk, most erre az időre? -értük el a holt pontott, ami most inne, na a tribulácc Zion, az izrálerrel... és itt most, ma is felvettem a izráleri hiradókból, (csak az van, de ténleg ők a legjobbak bak?) mert menesztik itt mindem olyan kotyogó lotyogót, aki haza, ugy látszik beszÉlni akarna? Na a raziák rögtön hogy bloondi,fita leritam hogy meg beszéltük, és az a fetrngés ami az AI pac pac pac... bloondi a legnagyobb cigán?- vajda? -ki tud nálla jobban? Amiről nagybaszó vala, hogy sehogy nem tudtam megközeLIteni többet, mert fida, az ufosok azok... na ami dögös, hogy tudtak a degeszek észek-kógyik gótyik, jaja azok a kigyó fajták, akiket most ténleg, VALA KIK, ténleg teremtettek, ami most... Na ugyanaz mint most Szent Födöng történik, vajudás és a JUDÁSOK... szarba vannak? Na fita, itt akik ezt tudjátok magatokba,akba olvasztani, ezt is lesirom, hogy de most rögtön talán, megtudod látni a Jézus...fita,itt a MI JÉZUS-UNK,akkor se husunk? - ami nekem Jézim, azaz minden egyéni keccke meee...beee...
                 Innenn... na talán az, most vagy soha...napján, jött meg a folyásom...
        100! -oááá... nincsak 100? -kerek a szám, oááá...

Előzmény: repcsepista (198)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.07 -1 0 198

UFOzzuumm... miEeee... Keressük mi is őt, vagy őket? Találjunk meg minden Mi Atya is tanünk testvérünkket, örök életünket, a MIÉNK FÉNYMAMAATYANKAT, MIKOR? -BENNÜNK (ÖRÖK KÖRÖK KEREK EGYEK) VAGYUNK!!!- MI BENNE, TI TE TÁ TÁ... TÁTOGATÓK DÁ?
               1.: 6/7.A KÉP? -BLOONDIVAL KETTŐ, azaz olyan hogy akiben HAZA MOM MAMA MA MA SZERETET VAN, OTT NEM ÉGI, HANEM AZ ÜR ŐRÜLÉTE LÉT E, LETT -E E EEE...MI VAN? Ez meredek lett ugy, hogy látod, akiben haza szeretet van, azokat a hazátlanok... Ezt csak nagyon röviden, a magyarOknak MOM? -olyan hogy sötét az ég, sötét ég, nincc!!! Fita, itt az összes villogásAIm, hogy csak a sárga homok, kvarcot (kritály? -üvegkristály? -ládd aföld (homoka nem hamuka?) meg marad, lehet látni, ami fita,most rögtön a homok dünák, na az lenne az ARANY VÁROS DE CSAK Ő ŐK VANNAK, ami most az ami nem az föld az Éggel (örök egybe, ládd az Ég és föld ismát egy lett, vagy csak az azzal???) egy egybe, azaz csak NAPOK (fita nekik csak NUKU PUCCU UK???) MEG FÉNYÜNK VAN!!! Előre, itt csaK AKIK HAD BESZÉLJEN ÉLJEN,(nem alluh láNUK, na meg kloákákáJUK? -Fita mert most egy NAGY KLOÁKKÁ YUK KEZDVE JUHTURÓSPUNA KLOÁKKÁJA TÁTONG) HA NEMBÁNT SENKIIT, MEG OLYAN ISMERŐS MERT A NYELVÜNKÖN NEM KONUL 000...LUK UK SIVATAG UK? - BESZÉLEK? -NEM AZ Ő NYÁLUK? Fita MI ATYÁNK A MENNYEKBEN AZ A FÉNYBEN A MI FÉNYÜNK BANK, ÉS MI AZ Ő ŐK?-FITA, ITT A MI ATYÁNK AZAZ A MI MAMAATYÁNK AZ ŐK? -VAGY CSAK Ő, AZAZ ITT VAN ANYA GOD? -AP ÁTOK? -ATYÁTOK, GATYÁTOK... FOG ALMA? Nincsak az ATYA AZ EGYSZÜLÖTT? HA NINCS ANYJA? Zitt most az hogy MAGYAR OK ISTEN??? -AZONNAL MI A FÉNYEK FÉNYE VAGYUNK, (LÁTOD A NAPOM MERT MNDEN A BE SZÉL KI BE SZÉL ÉL???) na most ezek KIGYÓÓGYIK KONOK GYIKA A MO? MO-TORRR... (ÖRÜK ORGIÁIK???) FITA, AZ KANNY BELLÁMia BELEM KIGYÓGYIK A MO IZMUSUK? Hogy lehet az ÉN ATYÁM A KIRÁLYOM? Fita, mert AZ ÉJJEL NAGY NAGY BULLI BULLI..AZ JÖN A BIKA, A HÉT KÖVÉR A BILLIBA TELE LETT E BILI, ÉS KIBORULT? UJ JUH BILI S UJ JUHÁSZOK (JUHUSIZSÁKOK, MI VAN BENE, KILÓT A LÓ LÁBUK? ÉS JUHAI-KAJA???
              2:. Na hogy lett bloondi, a a aaa... balekuk, ami bloondiba van igaz MOM?... MAMA TESTVÉRE SZERETET, ami az az ember! Itt a repcspita villogásAIma benne, hogy hogy lett bloondi... fita, az hogy elsőember, ha van enber, az csak örök ember, és hogy akkor is, na most....fita mi akik ezt lehetővé tettük, mi is egyek vagyunk de Jézim mmm... ha egy Jézi = minden ŐNK? Fita ha egy kigyógyik a MO? -mind!!! -hazudik a szemed, szemetek ha lenne? -na szemét, ki ne verd?-esetleg? -leg? - a a aaa...van szeme, nem hanem olyan borbély borotválja, aminek az orán van? - a szája...zömme zzuummm... ők a fejek? Éhen a Király...fita GOD = KING = GOD A HANGOD? LEGYEN MEG A TE AKARATOD??? VAN STOBBÁBB BÁBU UK ÁLLAT ÁL LÁT, értem orán van a szájUK? BUGG BRUGGÓ... jUK? -jutórpunaCszára Sára, a jukuk juka lenne? Zna fita, most az ami az ajja...na most innen lejebbe bejjebe nincs? Fita, az ami most... NA MAGYARORSZÁG... AZ NINCS BENNE ABBA A GÖMBE AMI FEJJEL LE IAMBÓSSOK? YAM HAM HAM HAM... NA HEMMERÉKKAL.. most az amit, ládd a SARLÓ ÉS KALAPÁCS, NA AZOK ARMANDAI HAMMERAI, MA IS GYIK A MOK MOKA, MINDEN BOHÓCKA HŐCC HŐCC KATONA, KETTEN ÜLÜNK A LÓRA, HÁRMAN MEG A CSIKÓRA, AZ BIZON HORRR...ÉS HÁREM UK YAIK HÁREM DOM BOOK BUKU BUKU XUKU XUKU JÉRCE CCC...
                3.: Fita pita piti, APOKOL (APO KALAP TICA-TITA) KAPUI GYEHENÁK HANNÁK HANNAH, MIT ADNAK HA LENNE NEKI? -VEHETNEK ERŐT (FITA KINZÓK KINZOTTAIK NÉLKÜL? NINCSAK TE ERŐVAGY, ÉLET ÉLTETŐ ERŐ NEM VERŐ? -KALAPÁCSUK?- LEGÉNUK? -LEÁNUK?) RAJTATOK, NA AZ AZOK, AKIKKEL EZT ELKEZDTÜK, AMI NEM A MI VILÁGUNK VÉGE, HANEM POTT OTT POTT, AHOL A NAP -OK CSILLAGOK... TRóya, na bloondi, itt mese nincs, ami IM AN KANY AMERIKAN? -IM A MERIKAN NATIONALISTA, AMI FITA, MINDEN EMBER!!! -EMBER VOLT Ő IS, Ő IS EMBER VOLT? Na leirtam,benne volt hShonNády is, smot hogy igaz e vagy nem, azt te tudod? -na akik ezt mi müvelJUK, fita, te is zenÉSZ vagy,van eszünk? -mit? -egyetek fényem, azaz fényünk, vagy sötét az ég, BBRita fekete bugyija lebeg az ATOMFELHŐK CSAK ÖRÖK HŐK Ő ŐK HŐCC HŐCC.. KUN NUK UK KUNCOGNAK VACCOGNAK? MÓRICKA ÁLMA FAK ALMA HA LENNE? Fita MINDEN A HANGODBANK VAN, DE AZ MI? FITA MINDEN ITT SZEMEN SZEDETT (SZEMET SZEMEDÉR DÉR ÉRT???) HAZUGG... AZ ERDŐ ZUGG ANÁD IS HA LENNE? APÁD? VOLT? Zna...most ugyanaz mint bloondival, és NAGY NAGY NAGY... NA MOST, BLLONDY IS UFO? -Fita, mindenkinek kell legyen egy OLYAN, HOGY A KÖR KÖRÖK BEZÁRULNAK, AZ AZ...FITA ÉN ITT VAGYOK, ÉS MOST AZ HOGY UFO.k? Fita, itt őrölt őrÖL olyan BÜNdalgó van, olyan átveréses ... ládd te meghaltál értük, de egyáltalán, jehh hova mész, szőke brawn jó kisláNUKnak NUK? -a többi luki pu?
             Innenn... hogy hogy tudnám szárazon be villogni, hogy ha te eszt tudod olvasztani, vaszta, baszta, elég a kakájukbull bull ne vakulj Cluj, szép szép, szebb a napnál ...kltyujuk, de mi nem? MINEM?
...fita, az agyaddal conpucérkodj?
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (197)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.07 -1 0 197

UFOzzuummm... SZÓL a kokas már, majd meg virrad már, de előbb minden madár MAG ÁRA? ARA? -talál, és ku ku ku... RÁÁÁ.. -RÉÉÉ.. kuuu...
                 4.: Kávézzuummm... szeretnék... szántani vetni, nincsak 1 mag elvetve, 50 -100- szórosát ad vissza, és nem kell semmit, csak egy szem mag a földbe és most... nincsak végtelen a szórása? Előbb, hogy ha monduk, te akarasz örök élni, s akarsz az örök életü -élethü testvéreiddel találkozni, látni őket, igen, van örök élet? Fita, az neked, mindenek előtt nekem? -fita én vagyok neked, te nekem, most mellikőnk van előbb,először? Én érted? -te értem? Monjátok, én értem? -is mehhalt az Ur?) Mott azt akarném láttatni, hogy ahoz hogy legyek, ne? -ahoz nekem, ÖRÖK TUDÁT TESTEMNEK, NEM FÉNYEMNEK? -NEM HANEM ELŐBB... GONDOLOM MAGAM, ÉS MOST UGRIK A MAJOM A VIZBE... LOCCS... Fita, itt ezt gondolni se lehet, hogy valakik direkt...meg akarnának ölni bennünket? Na az csak ugy, hogy elzárnak egymástól, a FÉNY GYEREKEKET -CSALÁDOKAT, SŐTTT...(miért az Eget földet robbaszató fegyverek, ami ha csak egy pisla,.fita,miértnem az ürt robbasszák magukra?)Ha tudtok figyelni, akkor amiket ide be? -jaja az ürben vagyunk, na fele fele,(fita, akiben szikra veti?) de megprószálnám, hogy ha mégis lenne valaki, megfognád a kezem? Fita, tegnap az előszobába kimentem, mert a felesÉgem korábban ment ágyba, és ott a sofán hallgatom a c2c -on-t, és most már egyszer, megtörtént, hogy az ajtón, tehát a háló szoba ajtaján, dörömbölnek, és nem tudom elhinni, mert a felesÉgem? -szerintem ő, ő az a lány...Na fita, nem össze NOtok, hanem mi mindig örök egyek, azaz örök életpárok vagyunk, ez men a tesvérisÉgünk, égünk? De nem az anyagtól függünk, sem nem a xex alatt állat, hanem a szex felett, övön felett vagyunk, na ezt...most szószerint, nem menek most bele, de ez men a juhász a szamáron, nem forditva? -a juhászt a szamara iá iá iá...a szamár a püfölő?
                 5.: Most az hogy ezek, rögtön atomozzák..ha ládd Sazadamék, van neki vagy 10 olyan mütyürkéje hogy nem izrálerba fognak buzsujározni, hanem mindenki látni fogja a csodák csodája, és itt...Na Kenedyéket...mert előbb az oröszokkal öszze akartak röffeni, másodzor, amcsi igazi ellenseggei itt vannak a magas állásokba? -osztán,Kennedyék nyilvánosságra akarták hozni, az ufo titkokat? Fita, ugyis minden előbb -utóbb NAPRA vettetik, és most hogy ezek mit meg mennyit tudnak? Egy biztos, hogy jóval előbbre, s hogy van az alvilágiAIkkal együtt müködés, leirtam hogy az a mások találkánk a mi FÉNY UFO-INKKAL, MÁR TÁMADTAK, és hogy midnent tudnak? -esteleg most ha sikerál...Fita minden iratokat, amibül kisülhetne valami, na meg kérdezve látva, halva, hallva? -ki lehet menni e -világ? -bull sit! Most az hogy...itt előbb, kedves tMünk, itt az van, hogy mi az magyaRULL hogy üreg? -sőt-légüreg, meg ür ürgék, vég termékek? -Na itt van, akiket ő ők termemtetek eleve vége? Most fiteljétek, mert neki ugrok a vak ablaknak? -Ime ha most vesszük minden itti megtudhatót, minden hatót? (A PÉNZ MINDEKORI HORNI KUROMÁNAIK) Miért kell titok, ami pont mi magyarok, olyan fog alma se, hogy valamellikőnknek lenne titka =piszka, te vagy piszkafa?
                 6.: Na eddig, hogy lelőttek, ami a The Planet of Appes---fak, nem jön jöj jö na most az kerEstem hogy bolygó, na ez a bolygó, más, az ürben van! Sóval, most az is hogy miért hullanak le a UFO-k? Ezt most hog légüres is, meg ha magnes 000--- 1 deee... akkor az az lenne, hogy váltakozo? - és itt már érintettük, hogy előbb utóbb minden a Napra fényre vettetik, tehát most nem nézzük ugy az ürt, hogy az nekünk? -rossz? -na az Égim, az hogy rossz, fita itt állandóan ÖRÖK KÖRFORGÁS VAN, és ebbe... az ür is benne lenne volna...Sóval, most itt mese nincs, mert az hogy a KIGYÓ ELCSÁBITÁ IVIT? Most az...csak emlitettem Art Bellt, hogy ho ho hooo...ahogy nő az antennája, azzal nő a árama, elektromossága, na most... Csak nagyon röviden, és akiket érdekel, most az ami e -világi tudomáNUK, na hogy az ittiek, azaz itt ténleg vak vezeti a világtalant, de most akik ténleg...TEREMTSÜNK EMBERT? Ime az ami most a BbLiai jelenetek, hogy a KIGYÓ EL CSÁBITÁ VALA,AZ AZ HOGY SZÓL, LÉLEK RAB LÁSS (SZÜL) ÉS MEGKÖTÖZÉS, AZAZ FÖLDHÖZ KÖTÖTT -RAGADT... és az egy fa? -Fita látom az embereket mint fákat, mondja a vak? Na a testünk, az ugyanaz mint a föld anyaga összetélü? Volt egy film, hogy a kigyók a pora maradványAIból, teremtette az ember, és mi az, azaz az ember, az MAGÁT IS TEREMTI!!! LEGYÉL, EGYÉL SZAV- ÁRA VÁRA? Na a KIGYÓ, AZ EGY DRÓT, AMI MOST A FÁN, TEHÁT A KIGYÓFA, AZAZ ARRÓL NE EGYÉL? -VEGYÉL? Most vagyük, nem tudom alláh ugy... na ha veszel egy fát,(tönköt tőke) és drótokat tekersz rá, akkor az áram gerjesztó -fej lesz tő lett? Jaja Julika ha bemenek a szobádba... villanáramot vezetek a csicsásba...-Lesz is abból adó vevő generátor, Julika! -erőmü lett a csicsásból... Na fida, azok most kik, mert azok eredetileg, vahhon ma is mi ki MO?-Vájc Kálmán, swjci sapka...
              Innenn... most a mi van? 9 kis gólya, leszált a tóra, és meghozta nekünk a tavaszt...Fite, itt ha ezt olvasod, itt is meg tudhatnun, (az Ur hat nap allatt? -teremtette a viláGOD az a hangod?) NUK...mit? Jaja beléd lehell...szegén pára...
100! -oááá...
...amit akartam, hogy amit ő ők termtenek, jó jó zöldség gyümölcs, da abbul fából vaskaria... na itt van hogy a fa feláll, az ész... elmentél? -értem, te nem tudz, semmit,-ha nincs benned a kárójuk?

Előzmény: repcsepista (196)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.06 -1 0 196

UFOzzuummm... SZÓL a kokas már, majd meg virrad már, de előbb midnen madár MAG ÁRA? ARA? -talál, és ku ku ku... RÁÁÁ.. -RÉÉÉ.. kuuu...
                1.: 6/6.A KÉP? VAN A CÉRNA TEKER-CSEK DOBOZA, S AZON CSAK EGY CÉRNE SZÁL? Rögtönte az mára álMOM közepin ázunk, és akik kakiik CON vert el? -tMünk, energia CON VERT EL? Fita, itt a Teszla drótos motor AUTÓ? AUUU... azaz ami van, az a HHH... A HAN -.GÁR HUN GOD VAGY? BIVER OF THE HUN, BIHEND THE SUN? -DISZ NŐ? ÓDISZ? VAN DISZ NÓD?Fiteljink mert itt ki mi a HANG ADÓ? HA NEM AZ A HAN GOD? Na most, itt az hogy ki mi, az aki a doboz -od, jaja a frigyládások (ELŐL AZ Ó ÉS UJ DE NAGYLÁBUJ SZÖVETKEZETEK???) és rögtön itt most hogy zsidó zzz...vagy Jé zzz... zizzz zuzza el? Anti szemét, és azonnal törÖlni, mert a MAGYAR AZ MAG A MAGÁTUL? Fita, Ő ŐK TEREMTENEK, az a HAN GOD, ÉS AKI A HANG ADÓ, AZÉ MINDEN? -KI KID? -DIK? VAGY MI MI MO? A TÖRVÉNY = ADÓ -ÓDA, GONDOL OD? JAJA GOND ÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + - 1 MIN A LUNAK LÜ DÖRGŐK, PU NUK KUN OK, SZAMÁR PÜFFÖLŐK. BIKA CSÖKÖK CSÖKÖLŐK? Nadon ODA ÓDA ADTA ADTAM MAG MAGAM, Ő ŐK TEREM-TETTEK ETTEK MEG ÉSZ ESZNEK NA MEG A FENEK, LUKA PUK, RAPITYA, MINDKET, NEM MI MAG -UNK, MAG UK? ÉHEN A CIROY KIRÁLY KÁR ROY ROYAI ROTTYOK, CIRÓKA BARÓKA SZARÓKA RÓKA HÁNYAT TOJTÁ AZ ÓLBA, na fida, mert ha Jézus?- UNK? VAGY UK-UK UT NUK CON TROLL UK?
                2.: Fita az összes un (UN?) szent iratok, csak az Ő ŐK AKIK HAN GOD? -VAK VAK VAK---SZAVAK SZARVAK SZÁLLNAK A DRAVAK VAK VAK VAK... TE NEM VAGY, AKKOR MI A PICHA CSATTOG, A KI PUFOGÓD A HAN GOD? -AZ ISTEN OSTORA? ATILLA, ÉS 12 VAGY 10 KARIKÁS OSTORA ÉS A KARDJA, ISTEN -E AKARJA A SZÁJÁBA, AMI EGYSZERÜEN MINDEN MAG A MAGA URA ÉS KURA FAK, EB URA FACÓK? Na most, az összes köHécse -köhÉcsel, s had köHécselezzen, ha nem bánt -bántalmaz BÜNTET??? Fitelem, elvezszi a HAN GOD? NA A BÜN TETT HA NEKED IS LENNE NUKI, VAGY FA SZUK? -KUSSZ... MÁSSZ, A FÁRA, VAGY Á NÉGY KÉZ LÁB? NA CSAK AZ? Nadon fida,mert a FRIGY LÁDÁ DÁ DÁ DÁ...LÉDY, (NINCSAK AZ ANGYALUK LUK KÉT FELÜL ANGYAL???- ÉN UGG IMÁGOM MOR MORA DOM BOOK BUKJ RÁ A PIPÁ
RA RÁ ÁRA ÁRJA ÁR NYAKA KOPASZI BOSSI KÁKÓK, JÖN A FA VÁGÓ MAG -ÁT LÁTOM? Zelőbb, szellemek, aminek ha van (FÉNYE AZ ÉL) MAG JAH HAJ HAJ HAJ... fiteljal mi a hajad, Óh hajOd? -HANG OD? -nincsak Ő ŐK az ADÓZ ZZZ...TATA TAT ÁT? UJRA DRÓTOZNAK VÁYOROZNAK DE DYY VÁNYOZNAK, , AZAZ UJ HAJ HAJ HAJ...HAJJA? -AZ ÉGNEK ÁLL? Na most, akiket MAG TALAN TANI TANI TOTTAK, ládd miért lett a MAG ZZZ... ÁT UNK, ÁTOK? AZAZ MAG ZZZ -GOD MIATA, LETTÜNK MAG ZZZ...HAM HAM HÁM VEDRE, TE EZT ÉRTED? ÉR? MIÉRT, NA MOST A ÉR ÉRT AZ EREZÉS, AZAZ DRÓTOZÁS FOLTOZÁS, AZAZ A GÉNEK ÉNEK,CSAK NEK? MEKK MEKK MEKK... NEKIMEGYEK A SZEMED, SZEMETEKNEK, na itt ami van?- mi?
               3.: Fite elem ellem, Mi is (ufo-k?) vagyunk, itt a hang -zat zakatolás (VON ÁT DRÓTOZNAK TÓT, A SGGIN EGY NAGY FÓT VÓT?- hogy mi? -de mi, mi mi MÓé? -vagy mi az az egyen egyén kén, ként? -na az, kéne kének KÉNE a pénze a hája a zsirja? -energiÁIja, az ajja, azaz ennek van egy VAS EDÉN AJJA, MEG TETEJE, FEDÓK??? AZAZ MINDEN EGY EGY EGY...VÉGÜL CSAK EGY KALAP (SÁRUK ÁRUAIK) MARADHAT HAT HAT HAT...FENEKTEK PATTOGHAT, DE CSAK HA ESZED A MÁSIK SIK? -KIS ESS DE HAMUK - KOD ÁT? DÓ RE MI FAK, SZÓL? -mint mond az IGE? -ITT A BIGE? Zna most, ezt csak AZ OK, akik LÁTNI AKARNAK VAGY NUK? CON CÓN KOIN OK!!!- Fiteljal amiról szó szól van, hogy az AGY -AGY -UK? Zna vegyünk egy dobozt, (ELEVE ADVA VAN!!! MI VAN BENNE?) ami most ládd a MAG -Y-ÁR -OK? MAGUNK VAGYUNK (EGYES EGYEDÜL HEGEDÜLNE, DE ELTÖRÖTT A HEGEDÜ DÜHÜHÜHÜHÜÜÜ...) VAN MAG?-AM? IS TER SISTEREK ESZTER GA-MU, CÉRNA? MELÓDI DAM-U, NA TÖKÖM MEG SZÁRA SÁRA, NEKEM IS VAN? Bárhogy lesz ugy less...a Jövőt NEM sejthetem, azaz miért van?- a szemed -demesz, azaz van DO? -HÁNY? CIGERETTA FÜST AZ ÉLET, JAJA NEKEM IS VAN GYER -MEK EM? Naccóval, itt egy fa szál áll? -nincsak tele van hajszál erekkel? -na most csak ha rá gondoltam, van? Na itt... LÁDD AKINEK NUKIA KIA MIA? -VAN, ANNAK VAN (CSAJUK CSAJKA) FA SZUK? -KUSSZ... Na MAG -MAG-Y -ÁR, AZ EGY KETTEN LETTEK EGY LÁDA, NA MOST HÁRMAN? HO HO HORRR... Fita, minden drótozás azaz váYorozás rororizás sgge rázás,ládd ki vájja vájuja a lukat, az agya tok? Egyzer voltam nállatok, le szakadt az ágyatok...le dörrr...
                Innenn... én előbb vagyok, mint te? -de le előzhetsz, csak ne a nyakamba hátamra hátIzsák? csinpazkodjatok tok? -jatata jatata... Goldi mumujAI malacca --fitlejal az ARANY AL KALL MA ZZZ...NA MEG A NEMES FÉMEK DE A FÉMEK ÖTVÖZETE TE TE TE...BÜSZKE KOZÁK! ARANY BORNYUUK UT, (EGYFOLYÁSBA ORGIÁIK?) ÉS ARANY WARROS UK UT SZARANYOZÁSA KÁSA?
100! -oááá...
      ...hogy mik vannak, na csak pu pu pu...és hulla hulla hó? -na meg elől a NAGY HUHÓK? DR OZZ OK, FÓTOZOK, MINDEN LUKAT, FAZEKET FOLTOZ OK? DRÓTOS TÓT OK? TÓT OK? DRÓTOK DROGONOK...
     ... hogy katonAI kutat ásók? -jaja előbb magukat? Mi van az ürbe? -a sggetek (az csak a luka ((NUKI KI KIK? MI KI MOka)) pu) ne türd be? Fita,de ha te magyar ok vagy, drótos tót, te meg én mindenek előtt vagy? -vagy a nyakadba(fita a kigyó az eredDETTY drót ok, tót ok?) akarná...hőcc hőcc hőcc...neked nincs csidád? Hócc hócc hacc... katona, ketten ülünmk a lóra, hárman meg a csikóra nyihahahahaaa...

Előzmény: repcsepista (195)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.06 -1 0 195

UFOzzuummm... miEeee... Osztók, lopOk, tökölők, a könyvek könyve irRóka?- siróka ciróka baróka brrr... hányat tojtá az olba, a neved törÖlve, kevéssel találtatá TaTa, mehettek a galyra... gyehenAikba akba, van ablaka? -ha szemed szikra, csak szemetek?
                 4.: Kávézzuummm... itt a törölköző meg mosdó, tükör? Ez a Gömb Bőzsikénk, egy Ür állomásunk, azaz találka az éjbe zuhant, testvéreinkkel, ami addig, ming csak Napfénye lett, azaz Majd ha Napvilága ragyog minden ház ablakán, akkor mi lett? Nappal, és nincs éjszka többet? Mi vót e e eee... miEeee... Na mot, mikor találkozok az UFO-k, vagyunk (Tulrull Turull Madarak) pit, te is katona vagy! Nadon fida, ha én, akkor mindenőnk, ami most akikkel ezt be tudtuk vollogani, ládd azok vagyunk, ami ténleg minden előre meg lett irva (INRI) csak mi az ÉG TÜKRE VAGYUNK, MAGYAR OK ÉS NEKÜNK, fita ami menn egyre, egyremen? -ha nekem nincs halál??? -hallod? -akor egy itt -mind ha egy nem mindegy beugrottunk a nagy bőgőbe zziimme zzummm...Fita, ebbe csak bele esni,hullani -zuhanni lehet! Amit tegnapra, hogy itt azokkal, akik most had beszÉljen ha nem bánt senkit, na meg oi oi oi..ismerős, na ti is, velem zuhantatok le, amit látni kéne, és most van lenne az ébredésünk ideje? Fita, apuék amit neke... tudom hogy hihetelen, de le van irva, hogy van fületek hallásra (halál?) meg szemtek látásra, nyisd ki! Tróha én vissza emlékszem, szem, szemetek? -amit furcsálottam, hogy csak egyedül hegedülök, de bedülök?
                 5.: Na mott... ha nekem mondanak valamit apuék, ládd meg kell marad...nótok,magaaa... fita, minek, kinek, miért, te kinek kellettél? -kellenél, ha ha a husod kivántatod kivánatos tószt? Fita, mert nagyon ide vág, hogy ho ho hooo... elfelejtem magam, na minden az emlék -ed? -(lé a fényed derengene) -öd? -edd? Na itt azok akik most lementek olyan parazitába, ahonnan, nincs többet fel jövetel, azok az ÉJSZAKA GYEREKÉI, és az ami a MÉLYSÉGEK ERŐI, ami most IMA, NEM HANEM MEG KELL TANULNUNK, UGYIS RÁJÖSZ MAGADTÓL, HOGY MINDIG APUÉK VELÜNK VANNAK, NA ISTEN? -AZ ATYÁNK, NEM CIRÁLY CIRÓKA BARÓKA HÁNYAT TOJTÁ AZ AZ ÓLBA, NA GÖRBÉT, HOL A GÖRBE BÖGRE SÁRGA BÖGRE? -SZENT EDÉNYEK? Amit gyerekKoromtól, hogy miért nehéz estére, na az a gondolátom is igen igen lelassul, mert itt nemcsak a levegőt, vágjál ez a torkdtól, hanem itt minden emlék törlő ölő, és minden abculluk uiltiukuk, nemcsak a tested sőtt...azt csak akkor, ha már emléked, fényed megszünt! (a véred a fölre fröcs va nyisz és serceg a ki herceg?) Na most hogy hol, ládd csak áldozók, meg áldozatAIk vannak, azaz ide begyünni csak kigyó bürbe (bünbe, véged, hol az ollo) lehet!!!
                6.: Nagyon sok sokk... villogácsa kása málna a tálba, ne meg ténleg az hogy terülj asztalkám, igazi valódi valóság, nem lóság husáng? Zna az egyik leg frontosabb, az a mára álmom, hogy NE LEGYEN ELLENSÉGED, ÉGET, DE AZ ÉGGEL NEM LEHET! -NA AZ A MI IRÁSUNK, NEM SIRT ÁSUNK? Mott vissza, 2020 Karácson, hogy az a SUMIR KÉT -HJÁROMSZÜG HAT ÁGU CSILLAG TETETEJE, A KUPOLÁK KUPOLÁJA PALOTÁJA SAUL RABBIKA ÁLMA,NA MORICKAJA UGYANAZ, BE KAJÁLTATTAK? Lefordül, és most... megpróbáltam be villogni, hogy minden ELLENSEGGESKEDÉS VERÉS MEGETT, EZ IMÁDGA, fiteljal, ha valakit imádni kell, azt nem lehet, és nem is tudod, mert az CSAK A KÉP, KÉPZEL LED- LET-EDDEL LETT,ESETLEG GÉP SZOBORROK? Na sokat vilogtam, hogy van egy KÖZPINTI AGYAK AGYA SZÁMITÓ-KONPUTER GÉP? NA AZ ANNAK A KISUGÁRZÁSA LENNE, AMI NEMIGAZ!!! Most az, hogy van egy igazi...na az ami frigyládjuk, az az---most van egy... ITT AZ VAN, HOGY OSZD MEG ŐKET, NA AHOZ VAKNAK KELL LENNI, ENNI? ŐK ADHATNAK CSAK? -csak a kezes bárényuk, és tuz blégetni beee... a beletkebeee... meee...? -ja a luhus nincs, de dörgő,Fita, ezt már... zitt tregnap a c2c-on, s bocs Goerge barátunk, elirtam a neved, de te nem vagy nekem, az ellenseggem, sőt azt ami az igazi...na őtt láttam, még Art Bell osztotta a kártyát, 300 Fit antennám volt, most 500 és sokkal nagyobb benne az elektromosság, na ezt miért nem akarhatNUK, meg tudni ami most... Na az hogy a VASIPAR HADIPAR, na minden ami A NAGY BESTIA AGYAK AGYA... az most ha fábull vaskarika, mégis kifordulna? -a belem? Atám a gatyám... ládd az Ég és föld teremtője, itt a husum juhus...de azt is hogy olyan coffol láss, meg marcinga, ami sose volt le$$$
               Innenn.. nem ki, hanem be be bbb... mennybe MOM mmm... Ha te ezeken nem tüdz keresztül látni (1Jn 2:15!- meg érdemled? -le dörrr...) akkor meg vagy lőve, lőttek, na meg bimm bamm bimm bamm...Mehhalt már Vájc Kalmán, több nem mászkál mán, de Mikorka Kálmán...
      100! -eha száll az ének zeng az ének, ehha szép az élet, 100 torokból (ja de el nyiszálták) zeng az ének... én nek, nekem is? -neked... csingilingi... nem, nyesz nyes nyesz...
...oááá...
...fita, nem az anyag, még csak fény anyag se, hanem GONOL LÁT ÁT, VAGY NEM LÁT, LÁTOD?

Előzmény: repcsepista (194)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.05 -1 0 194

UFOzzuummm... miEeee... Osztók, lopOk, tökölők, a könyvek könyve irRóka?- siróka ciróka baróka brrr... hányat tojtá az olba, aneved törÖlve, kevéssel találtatá TaTa, mehettek a galyra... gyehenAikba akba, van ablaka? -ha szemed szikra, csak szemetek?
               1.: 6/5. A KÉP? -ahoz hogy eltüntetett -lerabolt -robbasztott testvéreinket meg találjuk, akik az ürbe kerültek, és semmit de semmit azt se, tudhatjuk NUK? -magunkróll, se semmi, ami van a halálnál jobb? Jna most, ezt én, magammal hozott tudAtomból, (atoMaink látom más?- vagy atomAIk?) talán mindenkinél, kivéva akik szintán zenész, ha nem bánt senkit had beszéljen, nameg oi oi oi...ismerős, na azok... Fita itt csak rpcpiti? -repecs repdes örömében, repcsepista sirdogál? Nagy Bercsény Miklós,(mit gondol) sirdogál magába, elfogyott szegénynek, minden katonája, na minden eddig akik nagyok voltak, azok két kulacsosok, nincsak mióta RÁNK HULLANAK A HULLAIK... nincsak egyre sötétebb lett, és veszÉlyes, ahol a legbátrab rabbikánk is, -fita, az iratokból vesznek ki kigazok, adnak-vesznek bennünket, drága pénzen véren, ki olyakat, ami mi csak MAGYAR RULL, tudNUK érteni, ha lenne itt olyan, na ha da fejezem be ezt a gondoolátot látod? Fita, az ürben vagyunk, és ide csak be le zuhanni lehet! (fiteled,most TALLPRA MAGYAR, LÁDD JESUSHUSUK SÉTÁL AVIZEN, A MIEINK LINK LANK LAKATOS A LEVEGŐBE,DE A SÖTÉTBE? -jaj Idesanám meghalok...(fita, ha az Ég és föld tremtője???)Ezt tegnapra, és most csak a HAN GOD van, ha van, heaven, azaz csak a pecsenyéd van, ha van? -sirópicha rántotta, meg sütétték lábosba, az ágyuk allá dugintva, nincs te oi oi oi...ennivalójuk juhuk hukkt kukt vagy a lerükbe? -vagy, vagy csak az lehetsz, van más kivánsáGOD óhajod,sóhajod, Ó fej mely vértól áztatva, mehhalt kinok között...
             2.: Meg van irva a BbLiába hogy a bünt, utálni kell elhagyni és az embert? Na fita, azt csak a MAGYAR OK ismerhetNUK, és most NEKÜNK NEM CSINÁLHAT SEMMIT, SŐTTT...TEHE MI SENKINEK NEM OKOZTUKA KÁRÁT, KEZDVE MAGUNK? MAGUK? Fita, csak ha ha ha...JAHWAH, ne feledjem, nállam ezt senki nem utálhatja jobban, ládd szeretet etet, na most ezt nekünk, egymásra találva 1 szállig, madár, át kel HIDALJUNK HADALJUNK, és itt van a magyar AGYAR? -JAJA MAGYARAGYAM RAGYAM? 1Jn 2: 15!-de itt arról van nagybaszó, vagy Esztit ezt itt, vagy Emit (meat meat may lof mayom?) a husom, vagy husángom kéne? Na fita, ha az ATYA ÉN EGYEK VAGYUNK, AKI LÁT ENGEM =AZ MI ATYÁNKAT, na most is teljesen más ami nem a mi nyelvezetünk, nyelv (FÉNYMAMA MMM...)vezetőnk? Fita, én senkire aki mocorog, nem haragszom, sttt... mocorogj, mormogj...nem ba szom, sőtt... nem is ba szAtom? Fita, fény az élet, csak és cak fényemmel, szemem fény-e van élet éle élek kellek de élek élve élvezz? Vissza, hogy mi Tulrull Turul Madarak vagyunk, vaggis UFO- k?-made in, igaz itt maddal azaz sárral bekenve? - in Hu? Who ho ho hó? -sose hők, hők Ölők?-tökÖlők?
             3.: Ne sirasson engem senki, jól vagyok tanitva, sem lépésben sem vágtába, sej... sejetitek,sejpitek, siti piti, nem esek le rólla, mert össze vagyok nőve, a lovammal? -nincsak, lu, az ember? -fitala az ApokalipTita 4lovas? Zna ha az ATYA MEG FIA, ÖRÖK EGYEK, AKOR MIKO FEL ÁLDOZZÁK A JUH HUKKK... Zitt ami megrázott engem, és rögtön kora gyerek Koromba, na 2 éves vagyok kb. és a nagymamáma BbLiát olvassa... és ÉN MÁGUS... ISKOLÁBA AKARNÉK JÁRNI, MAGAS ISKOLA, NNCSAK A 8.OSZTÁLY -EMELET, ÉS MOST ITT VAN? -MI MEG OTT, HO HO HOOO...OTT HON, IGEN IGEN AHOL HAD BE SZÉP BESZÉD SZÉDIT ITT ÉLJEN, HA NEM BÁNT SENKIT, NEM HARAPÓS APÓS ADÓS? NA AZ MEGMARAD, AZ EL NEM HERVAD, SOSE HERVAD EL, MIT JÉSHUSUKÉRT (MAGAD MAGOD NEKIK ADÓD ADÓSA LETTÉL LETT TAIL) TETTÉL,ETTÉL, AZ MEGMARADT, NINCSAK AZ ADÓSÁG = SOS MULT MULIK EL, NA MEG A HALÁL?-A MEGVÁLDÓT SLOMOÉK? Zna most... mikor itt, ebbe és ebbe ebe benne van a MAGYAR EMBER SZIKRA SIKRA SIK SIK SIK...IGAZ ÖRÖK SEGGRE ESIK, A FÖLDÉBE DÉLBE HARAP, VAGY A FÜBE?- DE SZIKRA VETI, TALPPRA MAGYAR AZ AGYAR RAGYAM MOM MMM... NA MOST ITT AZ AZ A A AAA..VÉGE, HOGY 100 JUHOCSKA A MIEINK INK INT LINK LANK LAKATOS, ISMÉT EGYÜTT LEGEL?-EGEL? -ÉGGEL, AMI ÉN AZ VAGYOK!!! -DE SOSE ÉGSZ EL?-Zna mára, talán estére, ha lett a tálba Égi málna,na abokroba,mindenki szdejen magának egyen... na meg ami szemnek szájnak ingere...gyere... gyere kid? Egerbe Egerbe vagy cseberbe,Csengeribe tengeriba... itt a világ közepe... na fita, ha az atya, de itt van gatya? -ha az atya, ami ezeknek halován deglett bolha finga,(AI -DÁK?) inge binga, szaga? -fog alma, nincs, ha a fiát, akkor az atyját, azaz nincsak itt atya? -gatya...Sóval most a nyár nyál heves, a kasza egenyes...kassza?
            Inenn...fita, mondom, ha (halsz) hallasz engem, akkor élsz, és addig digeled? -szaladj a hang (+?) után fsss...
     100! -oááá... értem nem 99 hane 100! -szájktorokból zeng az ének szó Szól? Olleh blühen, oláh olallááá...
     Hapy birthday Gerogánk, a mienk is...? Jaja mindeki ért, mehhal é az Ür ur meg ürGÉik az ürbe mennek zürbölve vagy ott vannak, a sgged ne türd be...vagy feltörtél mint a huszár ülepe hócc hócc hócc... ne hócögj? -henceg hecc...

Előzmény: repcsepista (193)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.05 -1 0 193

UFOzzuummm... miEeee... minek van vége? -a fénynek vagy sötétségnek, fel fény testvérek Nap -Fény gyerekéink, ébredjetek, Elmult az écaka kaka?
                 4.: Kávézzuummm... ami történik, hogy az amit sötétek, az a tudatlaságunk (ki mi mi ki MO?- hibáztatunk) mert ugy éreztem, hogy az is én vagyok? Na mindezeket már a repcsepita (siti piti) niknevemen, érintettem, és miden, dem mindez, én vagyok? -fita, vagyok? -na itt az ami a sötétség, az én nem vagyok, és el akarná naná, hallgattatni, mert megtudom, hogy mi a sötét sggem sggünk, na most sggük, csak nekik lehet, mii a luk? Értem, mikor a mutatóujjal, most a másikal egyluk, és ki be huzagatjuk? - juk juk juk, bbb... Fita, az hogy ErotIca? -mellesleg az agyam möst is kocsonnya, nem fsss... Most azokótokkal, akik most... fita itt a világ (MI?) közepin ázunk? Most ami ujabb, hogy miért akartok, el hallgattattni? Ime a hugyállás, psss...(bugyelÁris) NEKÜNK, MAGYAROKNAK, NINCS AZ HOGY HALÁL, mert akármi kihivás lenne, mi olyan fütyre lábom lábunk, van, Lóra, jaja de elszőr Tallpra magyar, amit te most tudtál gondolni, és dik is meg som ez a magyar gyere kid? Fita, ez az, hogy itt egy légy, és légy csapó, ne légy? Egy bitta, hogy ahoz hogy gondlkódjon(vagy kóduounk, aki nem értmagyar RULL, előbb utóbb arra kodul, adjanak adjanak, a szegén kolDusnak, Mária seggit!) valaki, ki, azaz apuék, mert az hogy meghalunk, azt nem kell gondolni, hanem te most mit gondolsz magadba?
                5.: Mikor kis gyerek voltam, megfogtak apuék, s mit mond a lélek, na fitaljunk, mert benned enned kell, egymást szeressétek etessétek...de egymást egyétek, vérét szivjátok kapatatok uj szivet,igyátok? Fita, ha az Ég és föld teremtője, tőke? Hogy nem tépjem szét a szám, ha láttátok a Promotheusz filmet, ha emlékeztek, mi az iskolába aki a tüzet lehozta égbül, ami rögtön,van a fény, petróleum láma, na meg minden ami égés termékek meghal, ki alszik, elég? Nincsak hogy az hogy látom az embereket mint fákat, az az hogy a testünk, ládd a Prométheusz filmbe, és most minden ami mennyei édeni kertek, csek megjellenek? Na értitek mit mondok, jogy az Isten? -fita itt apuék nekünk az a mi Atyánk, és nem Ata (átok, a szátok tátog?) a jó király? -ja nagy, nem a zsemle kicsi? Zna azon a bolgón, kigyó fajtájuk keltető gépek, hYbernáltak, és most ime a kigyó kaja, a husa az állatoknak,(ha nincs egymást is eszik? -pertomobilek) akik között kigyó azaz angyaluk valának? Na akikre rájött a baszdüh a kangörcs, na az itt a kezdet meg a vég? Fita, magzatod miatt, lettél magzatod hamvedre, amivel most alláh támpasztottam hogy a kigyó fajtájuak, vedlenek?- és most.. vagy soha napján kiskedden, megjött az élet kedvem, miért van jó kedvem, aha, kedven ott más, hol ismerős 100...
                6.: Börtönéjből szabadul sas lelkem, ha a rónák végtelenjét látom, na az a testünbe vagy ÉLÉT, fiteleled, a testünkbe? -nem hanem a fényünk, azaz mi a NAPPAL NAP GYERE KID, -DIK? -VAGYUNK! Vicca, 2018 -10/21-re,. UFO-nk kall, érkezek vissza,és az Édenkertemmel, amit akkor, jogy növényekkel jöttem be, és itt minden a a aaa...hogy van bennünk, az örök egész világ minden s Ég, Magyar ok tesvérek közösÉg? AZ!!! Zna most...ki mit szeret, brut szeret? -brut a rut, és az addig a barátod, (Brutus) mig van borod bőröd meg bőr a pofádon,na ez igaz, ez mi meg is meg tul is éltük? Sóval, ez belevágna, amit elkezdtem volna villgÁTani, mert itt az ami az ÜR URAI MEG ÜRGÉIK, nincsak azok AI -DÁK, KÉPEK? Na mott, azokba mi van? -Fita minden ami sárból sárvárAIk, azok budik, fitelejal nem szaratnak bennünket,(ki ad nektek sárt?) na most be szartál? -nem hanem ki, nem a gatyába, Atyám, Na én az éjjel, fenhangon kiabáltam APU APU A PU... Fita, te itt ezeket, ládd mondom a 24 évet tanult idöcsémnek, na most ténleg apuéknak van igaza,mert amit te meg én megkötünk, Kis pely lovam ki van kötve, szürkötélel (bogrács nélkül) ponyvástul? Ezt még beszoritom, hogy monduk mi itt azok, akik had beszÉljen, de itt fita, ez azért mert nekünk csak örök életünk van, meg testvéreim,azaz van jobb? Zna most siti -piTiM is had hadd el had, villogjon, és most az... hogy csak ha fény van, akkor van gondol lát is, meg Szól Szóló beszéd szabadság, ami most LEGYEN NAPPAL -VILÁGOSSÁG ÉS $$$...
                  Innenn... innen ki látni nem lehet, mert minden ablakot be sároznak, sartan (satan)? - vasbetonoznak? Csak bün tetők, és bunkerek bummm...sakalaka kaka...
100! - oááá... 101?

Előzmény: repcsepista (192)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.04 -1 0 192

UFOzzuummm... miEeee... minek van vége? -a fénynek vagy sötétségnek, fel fény testvérek Nap -Fény gyerekéink, ébredjetek, Elmult az écaka kaka?
                1.: 6/4. A KÉP? Az előszél, azaz már tegjnap estére, olyan hogy a testem, nem a testem felett vagyok, hanem a testem alatt?-pihe pára állat ál lát? -nem hazem mit érzel, szar szagot? Zitt ismét, főleg amit repcsepista... fita, az agyam, nam?-az olyan, hogy nem nekem akar engedelmeskedni, azaz siti -pitim, hol az agyad, ugyanus...fita a szavakon gondolkodnom kell, ami fáj! -Na repcsepita nikneven, na nem jöttbe, niknév? - megpróbáltam ugy, hogy ezt nem érdekel ugyse senkit, és mindenkit idegesit? (innen van az öngyilkossági rohamAIm, de nem többet Betty? Fiteljal, az amiről beszélek, az olyan mint a KÉJ? -érzés,(kábitószar) hogy az ami itt mindent mozgat ugy, hogy senki se akar rólla tudni sőt, azt az érzést ki elégiteni, azaz fitaljal, az ami a kétlábu majom is állat, a kangörcs -baszdüh állandóna rángat, tehát az a gnosztik könyv Erotika, erők titka, na meg főleg a gnosztik iratok, hogy minden az agyaunk terméke, de agya, és ezt KI AGYALTA KI? Zna most, mikor a KÉJérzés, az az, hogy a xexuállati ti?- érzést, ki kellen tudnuik, egészen! -kapcsolni, és én nekem az itt is MOM? -a mennyek? -jaja menj be a fénybe, nap gyererekéi kid? -dik? -jaja de ha JÓL EMLÉKEZEM, BENNE VAGYOK, BENNEM VAN, MI? KI? MI KI MO-k? Na az hogy mégis az idöcsém, felveszi a telefont, mostmár megint, a beszéd (amit te beszélsz az nemigaz?) meg a gondoolát kontroolla, na az ufo föfföfff... jaja Turul Madár, na azt a HALÁL HALL ÁLL? -OLDAL BORDÁSOK BORDÉLYOSOK IS, BE HASNYALJÁK?
                2.: Na most vissza, ugyanis mikor Fercsi bátánk, Párizsi CONferencian,(1974?) a sumir nyelv 70+ % bank, azonos a mai magyar (Édesanyánk is volt nékünk) nyelvünkkel, és most 1000 annak... Szilveszter pópának megy a jelentés, azt hiszem ezek az iratok, még meg vannak? -hinni mndent lehet, Hinni vágyom én mindig, hinni éltem végéik? -ahol a vég, jaja de hol az ollo? SÓVAL, A MAGYAROKNAK NINCS OLYAN HOGY HALÁL, ÉS JÉZUSUK (UNK) IS ÉL, NEM HALT MEG, és eszt most, eszel, mit eszel, az leszel, ami nincsak ez büdös olyan kaka, minta imindan az lenne,(kakalyuk uk?) enne, kikakája ez a nyálfas?- fla$ $$$... HUS HAS FAS HUSIPAR GYÁR HUS ÁRUK? HUSHEGYEK ZSIR TORNYOK,Erről a fásról ne vegyél egyél, jaja de ha csak az van? -kitudnál találni más fást? Na fita, most az hogy monduk, ládd miért akarnák (de most NUK?- nátha Nátod) a magyarOk emlékünket is,törÖLNI, tüzzel vassal bizzel bazzal? Most akik, fita ezt akik lehetővé tettük, mi többé kevésbe kezdünk fel ébredni, vagy le feküdni, mnt a fürdős kis kurváik, akik ténleg AIDÁSUK, na pösze Judásuk is, nameg csak juhmördörIzskuk? FAS LÁDÁK? LÁDI, ÉN UGG HAZAVÁGOM MAGÁT, Jaja de Sárika egy gicsit csunyácska, nem feltétélten, Sárika egy gicsikét butácska, mondhatok én Sárikának akármit, Sárikának hiába beszélni... MIAJÓ FAKUTYA? SZUKA? Fiteljuk a xexYparosokat, na meg fa rázókat? -gyömülcséről ismerni (merni) a fát?
                3.: Itt a BbLiAI iratokba, MEG AKARTOK ÖLNI, MIÉRT? Fita, én mindenre gondolok, és most maradjunk abba, repcsepita villogácsa, na maga az hogy Mi is ufo.k vagyunk! -fita, a gyerek aki nyitotta, az haza beszÉlt? Nosa az álmom, most azzal, hogy ÉN ÖRÖK ÉLETÜ? -NA UGY JÖTTEM BE, HOGY AZZAL EZÉRT, AKI ÉRT, VAN OLYAN, NINCS IS OLYAN TALÁN, DE VAN!!! FitalÓL, jászól, Jó Szól? -jó szósz, toJóska, hányat tojtá az ólba? Zna mikor elvesztenek, az olyan hogy a KANGÖRCS -BASZDÜH ENERGIA-D RÁD SRÓFÖLIK? Amit leirtem, vegyük ugy hogy repcspita niknév alatt, hogy miikor meghuznak lentról, akkor az a pnaszőrükön lukon (NYILÁS PORTOLUK SZÜK A KAPU DE MA MÁR ORSZÁGUT EGYZSE CSAK EGY NAGY LUK LUKATÁN?) keresztül, tehát most... fita, az egész ma is olyan, hogy nemtudja ki mi, mi ki MOé, nemtudjuik mit gondolunk? -junk luk? -Fita, had ne cifrázzam magyar rázzak,(ébredj fe Lura) de itt van mit csinálnak, azaz mit csinálnak velünk? VehetNUK ugy is, hogy monduk a GÉ PARÁDÉAIKAT... FITA AZ HOGY GÉ? AZ GÉN? ÉS AZ AZ A GÉN, SZEGÉN? KISZEGEZNEK? Most az oroszok bel háborUAIK? Na most... a fa feláll, magátul, az ész megáll? Vissza...
                3a a aaa ... kisláNUK, na USA -RUSSIA -KINA KIN KINBA A PNA? Nadon fida, nem a sokasság, hanem van egy ember is a gáton, a Kárpátok bércein? Sóval, ÉN AZ A FÉNY UFO VAGYOK, amit most hebezsgetnének, de most a MAGYAR OK, AZOK MIND EGY SZEMIG??? -AZOK AZ OK? Na az ami az ELŐÉRZET SZÉL? -most az a FEKETE KOROM POR GOMAOLYAG, itt ezen a szinten, letámadt, és hol az ufom? -na most... a BUDIBA WC. -RÖTYE MINDEN, AMI SÁRBÓL, VAGY A FÖLD PORA ANYAGÁBÓL, tehát minden egy rötyéjuk az ürbe jó nekünk?-és onnan etetik... fita, ha láttátok a Majom bolgó (The Planet of Apes) filmeket, most ez teljesen jobban az mint a filmben! Na ez a sötét -koromporos fekete gomolyagok, ezek el tundnak választani a test temet? Zitt leirtam, (na ezentul repcsepita niknéven) hogy Borca nene, ördöngősnek tarották, fen az nagy asztalon kiteritve, hol van, s nagymamán elment, de itt van, ami igaz! Szó szól szerint, elhagyta a porhövelyét, és ez midnki meg láthaná, azom bossom bank? Zna most ami érdeskés, hogy minden ami sárból kőbul (SFins finit) vasbull stbbb...az egy budi, és itt ne haragudjatok de budi -buda, is azt jelenti! -pest, az ler, sárler, azaz a hus is sár! -a növények sárbevonta is! -minden az, amit apu, itt minden sárból vár, Viseg rád haza vár, de Ságrovád Dombóvár na meg Arad Világos de sép város Cluj, látod az is klotyót jelent?
                3á á oááá... menjünk be, ne, apu hogy megy be, az nagymedve, a seggit ne vedd be, az oroszláNUK barlangjába...Na sóval, MOST nemrég, hogy nem porhuvelyünk por s hamu anyagUK vagyunk, hanem egy mag magyar megnes maggal egy mágnes ember, és most te kihez kihez vonzódol, vagy SloMO Aristid TasziLÓ? Sóval, most itt minden BUDIJUK UK, és beszaladtam, az egyik bidijukba, fiteljál itt midnen AZ ADÓS ADÓZZ TATA TAKNYOLMÁNUK, és mikor először gyalog haza mentem, leritam hogy van a budijuk, és onnan szolgál ki a NAGY VERES NŐJUK? -NINCSAK CSAK LUKA NŐ? -FENEKE? Most ami történt, hogy VAN EGY NAGY SZEMETES LAPÁTUNK, na az a szenes lapát is, (vasalipit lapát,apu kasza kassza fa sza) amivel a napba lapátoljuk a szenet, s most ez aluminiumból van, és itt mnden ELEKTOMO$$ZSÁKUK ÉS HUSIZSÁKOK, fa szuk szuh szuhos zsákok, ládd a Matrix filmek, most a fiam, Hoolywoodnak vége, be fellegzett... Na azzal, megtudtam magam védeni, ami rögtön hogy lehunyom becsukom a szemeimet, olyan hajnal 3 óra után, és olyan szarul érzem maga, meg próbálom, kikulálom magam, ami megittam egy nagy pohár AIkalserceles vizet, és most...tiszta merev az egész testem, hogy fogom el lazitani, és sikerált, de ugy,hogy nem egészen!
                3b b bbb... na ez az előbbi, ami most b b bbb...bre ne szarjak, Atyám, a gatyám... Most a legközelebb a The Planet of Apes az első film, hogy ugy...ládd az ufóink, vissza, én itt ugy, hogy én nem is tudtam, mert a VICCHANG, hogy én is az vagyok, csak ÁLMOM -B B BBB... ELTUDOM HAGYNI NEMCSAK A POR HÜVELYEM, HANEM EZT AZ EGÉSZ BUTIK BUDIK SARVÁRAIK ÉS KLOTYO 00 OOO... na most... UGY AHOGY A majom filmekbe, vagy lelőnek, vagy valami lerántja az ufóinkat, ami mi IS KATONÁK VAGYUNK! Most figyeljétek meg, ezeket én kitalálom, mert ezt rögtön, az első álmAIm mmm... ennek valóságnak kell lenni, enni? Fiteljakd meg a KAJUNAI-K, ÉS A CSAK KÁSA, BUZÁS KÁ$$A? Naccóval, most itt egy olyan, hogy vannak a GÉPEK ZUGGNAK AZ ÖNTŐDÉIKBE, és most akik ez megett vannak, azok a kihült hüllők...na apuék, most, sintetüka -artifaka- robotika -Cziborgák, akik ládd én is itt gyere kid? -dik voltam, mert itt én akartam lenni az AIDA CSIDA? Na most... itt vissza UT? -hogy csak ez a lehetősÉg lenne, na én momnduk, az elsők közt 5 de 7. -vagyok, aki VISSZA TUDNA EMLÉKEZNI!? Zna most, fida mert most... na TÖRÖLNI AKARNÁK AZ EGÉSZ...BRANCSOT A FÁNAK, ÉS MOST...NEM TUDJÁK MERT MOST... FITA, ITT MI IS VAGYUNK! -VAGYUNK? VÁGYUNK? AGYUNK AGGYÁLL FA? -ADJ NEKIK? (A NAP NÉPÜNK KELL, KEL KELL?) ÁGYUNK PU? Fita, ez amit most bevillOgtam, valóság!!! -annak, aki RÉMEMBER ember? - a gáton TUN?
               Innennn... hajó töröttek vagyunk, hol a hajó ha jó, azaz nem kellen 1 mnt a lunak ufooo...
100! -kedvem ott más, holl ISMER Ő Ő IS UFO- $$$... 100...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (191)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.04 -1 0 191

UFOzzuummm... miEeee... MUMIA -MÜMIA MIA?
                 4.: Kávézzuummm... kakapunupucu kaktisznoj! -gyerekek, olyan valami röhely ez az egész, hogy sirni kéne? Régen emlitettem, hogy akik itt nagyok akarnak meg akartak lenni, azok az eleve el hivatottak, de kevesen vannak a választottak, és ez egész egy kigyógigyógyik létra, minek van neki támasztva? -lóg a levegőbe, ha lenne?-és gólya torcsok, bolyongunk a város peremén? -most itt, az összes rom romuk, és mór móra? -tehát se a poruk, de hamvuk-vul kánok?- kaNUK, nem marad? Fita, az agyam olyan mint a béna kocsonnya? Vegyük hogy vannak az állat fajok, és a kigyó faj mnden többi állatfajnál okossabb, de eszesebb, ami szőke barna kislán, je hova mész? Na a jó kislánuk az ágyba, a több ténleg az ágyuk allá, fita ha már alláh irtam, ugyanis AZ EMBER AZ ÖRÖK EGÉSZ,NA MOST ITT HOGY AZ LEHETEL? NEM! -HA NEM AZ VAGY, AZAZ AZ EMBER HA ITT EL IS KÁBULT, A KAKAPUNUPUCUK KAKTISZNOJ DISZ NŐ JUKAIBUL, ELŐBB UTÓBB FEL ÉBRED BENNE AZ EMBER,.SZIKRA SIKRA VETI? Na itt van nekem a nagy prücük, hogy ha MAGYARISTENSZÜLEINK, TÖKÉLETESEK, AKKOR A GYEREKÉIK, EL VESZTHETNEK, AMI ESETLEG ITT? ESZT ÉSZ ITT, VAGY EMITT?
                 5.: Vicca, hogy gyerekKoromba...most beszéltem az idöcsémmel, és most itt is, itt a világ közepe, mert merünk egymássra gondolni, és ha már beszélükn, hallom a hangod,az egekbe vágott,meg azt hogy magammal, ha más nem ugy sggbe ruglak, hogy ott vagy ahol én? Na apuék sokat emlegették, a JÓ ATYANK, na most JÓ ATYA VAN, JÓ MAMA MUMIA? -CSAK? NINCSA FÉNY MAMA MMM... MOM MMM... Nizzitek csak, most, nemrég talákoztam Nimród apunkkal, és MAMA? VALÓBAN LÁDD NIMRÓD APUNK SZEME RÁ MA FÉNYE, MEG A GYEREKÉIK IS, AKKIKNEK ITT TÜZZEL VASSAL BIZZEL GAZZZAL SZARUKKAL, KI VERNÉK A SZEMÉT, A SZEMÉT? HA TUDNÁK? AHÁÁÁ... Na az idöcsém, irtó ha nem eszed Juhus hukk husát, nem iszod a vérét, azaz hogy lehetne megtudni, hogy van örök élet? Ha van, akkor most vissza... hogy az hogy van IstenAtyánk, abba minden magyar ok apunk a pu, és az örök egybe egyek, ming FÉNY MAMA, na mi Fény Mama Szeme Fénye vagyunk, és most itt is vegyük ugy, HOGY MI AZ ÖRÖK JELENÜNK?-BE VAGYUNK, ÉS TELJES EGÉSZ TÖKÉLETESEK, ÉS ANUAPUNKRULL, MAGYAR OK (OKOSOK KOSOK?) RULL, EGY PILLANATRA SEM SZABADNA MEG NEM MEG EMLÉKEZNI, ÉS AKIK AZT AKARNÁK NÁK NÁK ANALKULLÓK KÜLLŐKHÜLLŐK MÉRGESKIGYÓ FAKZATAIK? -VAKULLÓK HULLÓK HÜLLŐK KIHÜLTEK HULLA KULA VAN SPEKULA? (FITA AKI AZT HISZIK MONDAJ HOGY VAN MULTA? MULTE KROMLE DŐRE ET SZUDÓRE, MÁR HULLA A KULA?
                6.: Na most, itt vannak a filmek sorozatAI, pl.-Swordfih? Fita, mi lehet az oka, hogy egymást nem hogy te NEM BESZLJETSZ, hanem itt monduk, a 99%a, akik magyarOK? ITT ÉS MOST ÉS FSSS... nAI most, te melliket lukat választod, eszt itt vagy emitt? Na fita, csak annyit, hogy David ott? -hol? -nincsak most ténleg, te látod őt,őket? MAGAD? MAGAM? Zna fita, olyan hogy MULT nincs, akkor mi a jövendő bendő josolásuk lássuk? Nizzitek, ma nagy palesztin ünnep nap? -van a Imperiál HáZOOg, na tüzzel vassal meg akarták akkadályozni a palsztini akba WIhe HaUZUGba meg.ünneplését, és most én nem vagyok... látod a palesztinok közt van, akik mi is magyarok vagyunk, és az afrikai törzsekbe,ami egyre kevesebb lett, tehát nekem csak az számit, hogy TE LÁTO HOGY TE ÖRÖK ÉLŐ VAGY,(na az mivel kivel járhat, de jól?) MERT NEKEM AZ A MAGYAR, ÉS APUÉK, A MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉGE... JÉZUS ÉL! MI IS ÖRÖKKÉ ÉLÜNK, ÉS SOSe HAGYJUK EL, SE MAGÁRA ÁRA?-EGYETLEN CSEPP GÉNÜNKET fény a VÉRCSEPPÜNKET, AMI NEM IS LEHET, AKKOR NEM LENNE LEHETNE? ÖRÖK ÉLET? Za beszoritom, mert nekem...akor nem tudtam, hogy ez észbontó, nagyapu apu szemtől szembe ismeri a MI JÉZUSUNK!!! MAGYAR OK JÉZIM MMM...
                6a aaa... Zitt hogy én bárkit meg akarnék bántani, ha apuunk, mostanra 2023. -maradj meg...fita, tudom, mert magadnak örök egész Jézim fényében egészben és nekünk?Na most,én eszem ágába sincs, na amit a zsidó -zsidók néve alatt,csinálnak, ládd miért nem nyalogathatnák a szeremcsétlen palesztinók a sebeiket, ládd itt... fita az összes itti villogacsam gatyam agyam Atám! -nem kell hogy kövessél, utánam vagy a vizözön, meg én nekem örök mindenem örök megvan, na az hogy neki mensz a könek, loccs!!! Fita, a két fiam, meg most a kusinkám, csak lennnünk, akik nemcsak hallani akarNUK egymást, hanem most is az Édesanyanyelvünk hang ha nyelve,nyelve vezet, és az ténleg az egyetlen menedéKÜNK? -ÜNK!!! Sóval minden zsidó gyerek egy király!!! Fita ha egy =mind! (látod, de nemcsak vélségi géne hanem akik szivet cseréltek a kiheréltek tek tik tak tökÖltek) Sóval, ahoz nekem, a KIRÁLYI VÉR -GÉNE KÉNE KÉNE, ÉS AZT... Fita a KIRÁLYOKAT azokat... fita az amit a MUMIÁIKKAL... na azokat, ládd David, a mamáYuk hasába kiformálták!!! Ezt jobban ki kell göböznünk, na meg ténleg, itt mdient ugynugy, ládd most a VEZETŐIKET, azokat át csinálJÁK, de nem kell,merrt mennyi utóda van, egy igazi vezér bikának? Na mikor valaki a MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉGE, akkor mindig volt van egy, hogy aki be akarna lépni, egy ha nem, akkor nem! -Fita ezt megérthatNUK, mert most ha engem, itt eleinte, hogyha nem lennék magyar, akkor is az vagyok... ezt egyedül nekem neked kell tudnud NUK?- Na akit ...ládd nem vagy? -na azok részgeskedtek meg nőztek, tehát te nem mondod meg hogy Á KI VAGY DE MÁR LŐTTEM, és itt én addig, meddig, mig meg nem döglök, lihegek mint egy üldözött vad... nektek rikácsolok, de látt ez nekem ideális morális majális... Sőttt... Mi is vagyunk! -sttt... UFO-k? -made in (madbull) Hu? Who hohohohooo... Fita, ég és föld csillagok az égen az ür, és Ür ürge ürük, elmulnak de ezek a beszédek maradnak nak nak nak...
               Innenn... fita, te sem és sem maradhatunk ki az örök egészünkból,se le le dörr...
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (190)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.03 -1 0 190

UFOzzuummm... miEeee... MUMIA -MÜMIA MIA?
                  1.: 6/3. A KÉP? A letünt nagy huhősok, mind kigyó -hüllő fajtájuak, és maga a testük, azt abból az anyag -keverékekből formálták, ami ténleg kigyó -allah pu? -Ogy bensóleg is kigyók -kógyik?- valának? -valószaru!? Lehetett hallani, hogy az egyiptoMUMIÁK még tudtak állatokat (macskát) teremteni, és én láttam, most mára, hogy az amit a MUMI-ÁZÁS? -AZ PONT AZ ELLENKECKE, NEM MEGHALT AZ ILLETŐ, HANEM TESTET - DOBOZT CSINÁLTAK NEKI! Na ami most... hogy a test meghal, az az, hogy a mellék (pozdornyák nyak?) teremtményeik menük, magukra maradtAIk, vagy nem? (vak vezeti vezetheti csak a világtalán ok?)Az amit EZEK? GIGGEZEK, AKIK CSAK GECI-AIK TÖBBET? Fiteljuk GOD OK, AMI MI, apuék ugyanazok az a ok? Na azt amit testünk, a miénk? .Fita, mi magyarok, talán a GURUSUNYINK? -mi tudunk magunknak testet is, meg most előbb mi MAGYAR OK JÉZIM? Zitt én eztet (szeretem szerelem nem?) etet miEeee... ezt pontosan meg kell tudnom, ha Isten? -fita itt az a magyaroknak az az MAMA MUMIA ÉS ATYA FÁSA, KARÁCSON FA MINDEN NAPJA? Fita, lehet MAGRÓL teremteni ültetni a földbe magokat, magUKat? -meg most OLTANI -SZEMEZNI... itt a tested, be lehet oltani, de most MI MAGYAROK, MI ÖRÖK EGY CSALÁD OD ODU HANGOD? -VAGYOK! -VAGYOK? -VAGYUNK? HALLOD HAN GOD, LÁTOD?
                 2.: A BbLia iratokban, NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET, NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK KIRÁLYT? NA AZ A KING IS GOD, GOD IS KING, ÉS ÉS FÖLD URA, LUFA, VAGY KIGYÓ FAK? Zna tegnapra este olyan gyötrelmem vala, mert most egyek (mit my meat? -hus a zsákba? -pestizsákok? -posta? -HEJ REPCSPITA?) vagyunk És és föld MAMAATYA (MUMIA?) -ÉS MAGFAZATJAI AIda IÁ IÁ IÁ... Zna benső (NAP OD?) nélkül,fiteljunk, hogy akik MAGUKRA MARADTAK? AZOK KIHÜLTEK, ÉS NINCS BENNÜK FÉNY_ ÉLET? GÉPEK? KÉPEK, LÁDD A KRUCZIFAKÖLT FALT FALJAD, JÓ FALAT ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE, JUHUSUK HKKT KIRÁLYUK EGYETLEN ELEDELE, TE VAGY,HA TE IS JUHUS ÉS KIVÁNATOS TOSZT, AKIT UGY MEG COFFOLNAK ABÁRDÖLNEK (OH FEJ MELL VÉRTÓL ÁZTATVA?) MA IS,MINT SENIT SEHOL SOHA NAPJÁN VÁSÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM, BEDAGADT MIND A KÉT TOJÁSOM, SOM EZ A DIK A SAMU BIKA? JÖM MÁR A BIKA FFF... FitEllah, most is, ezekről ugy beszélni, hogy ezt és ezt hallottam, meg láttam, és egy az egyben apuékkal A MAGYAR TESVÉREIM-INK KÖZÖS-ÉG...na apuék, Jézus él,(nem a juhusUK) és ha én ezeket, tudtam volna beszélni amit otthon, ami ládd ITT OLYAN NINCS!!! IOTT AZ AMI A MAGYAR CSALÁDOM ÁLMOM FOG ALMA? HA ABBA BELE HARAPTÁL, ÖRÖKKÉ ÉLSZ, ÉS NEM LESZEK -LESZEL ESZEL ÉHES SE SZOMJAS, LÁTOD?
                3.: Itt van a terülj asztalKánk, mennyei Kánaánok Káldeákok?-meggy -csereszne málna s minden ami szemnek szájnak ingere, szavadra de gondolod? Fita, most nem lacifaccikaccázom, de tát ki a szád, Juhus, abculla husa puhintva hinta palinta, na meg vére, kigyó mérge, jaja ugy meg coffolva, na meg abárdölve mint soha napján, vasárnap, jött meg a folyásom,bedagadt mint a két tojásom, itt a fasom? Most én nemcsak apuékkal, akik itt vannak, akik nem hagynak el benünket soha, de te te te... ti ti ti... tá tá dá? -itt a dácom, ne kapbe, előbb jáccál vele, (van kalapa nin van nin..) neked van? Fita, a gyötrelmemem, na ti akik HAD EL HADD HADOBA HAD BE-SZÉL -ÉLJEN, NEM ALIEN? -OI OI OI...ISMERŐS, JAJA AKIK AZ ENÉ.IMEK -RIMEK SZAMARA? Zitt most ott szánkózunk, hogy MIND-EN-KINEK KELL LEGYEN EGY ÁLMA, VAGY ALMA? ITT VAN, S NEM KELL SZAKASZTANI TANI TANI TANTA...S FÁRÓL, HANEM A KEZEDBE-KEZETEKBE ADOM ADÓM? MI AKIK ÖRÖK MAGYAR CSALÁD DOM MELŐDI DAMU SZÁL FELNNK A UFO-K, (TURUL MADÁRRR...) CSILÁNT LÁDA TESTVÉREK VAGYUNK, VAGYUNK? -NA ELŐBB VAGYOK? Fita, ezennel, ládd ha most nem lett testem, ami ládd az az ÉN TESTEM? - NA MOST KI TEREMTETT TÉGED, ZITT CSAK AKIK AZ ÜRBŐL BETÖRTEK, AZOK LÁDD THE CHORINCLES OF RIDDIC FILMBEN, MDINENKIT TÉRDRE, (SZADAM FILUKÁK LÜKÉK?) na az a jelenet hogy kitépi a LYDÉRCED, ládd az se a tied? Mindenem az ÜR üriitenek?- urnak ADÓM, fita azt kell azonnal most a NÉPEK MINDEN EGYES NAPJA? -MI MONDJUK MEG A TUTTIT, FRUTTIT ITT?- NINCS KANI BALL BALOZÁS BÁLOZÁS ROM MORA ORGIÁZÁS TÖBBET? Fita, ezen a GONDOL LÁTOD, NA HA LÁTOD? NE MOND SENKINEK, MERT MOST CSAK A TIED A VILÁG? TI ETEK RETEK, NA A KERTNEK A KÖZEPIN VAN EGY NAGY LUK, ÉS AZ AZ EMÉSZTÓ GÖDÖRRRR... TÁRGYA TRÁGYA GÉN GANÉ (PÉNZÉHESEK) DOM BOOK? GIG A SIONT, KERESIK,NINCSAK AMI A EGYIPTOMI KI MENETEL, (GENÉZIA AIDA) AZOK MÉRGEDKIGYÓK, NA MEG MEGVETT VESZETT PAPKÁNY-AIK? Jaja ma is láthatatlanok -tok, a sivatag (NUKI SOK SOKK) süvit megettük, meg ettük?
                Innenn... Ébredj magyar, ébrezd fel a testvéreiedet, jó reggelt, itt a málna bokorba bokorba ... itt árulják a rózsát a rózsát,abbul fonunk bokrétát bokrétát ... kertbe mentek a tyukok...
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (189)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.03 -1 0 189

UFOzzuummm... miEeee... az ürbe ürü ürülékek kiképző toborzó orzó álom állomásuk,, arcal a vasut hu hu hu... az ürben jó nekünk, jéhusuk -juhus nem luhus, ata adta jó király?
                4.: Kávézzuummm... sokat be villogtam, hogy otthon, az általános iskola folyosókon, (sow) ismerd? - meg mgad, legyél tudatos kis dobos,uttörő, és ifju komunista, ami most... A 21 hónapos kis unokám, a kiságyába bele mászik, meg ki mászik, ami most kugrott, tallpra esett, de ugy meg rázkódot, hogy rögtön elfeküdt, mert élszédült? Ime a megoldás, MINDENT ELŐRE KELL GONDOLNI =LÁTNI? Ezt sokszor piszkáltam, hogy ténleg vak vezeti a világtalant, ami az hogy én ennek nem a kezdetét -végét akarom előre gondolni látni, hanem mindent, igen igen mindent, ami az lenne, hogy nyisd ki szemed? Na ezt is, hogy most csukd le a szempilládat, és most ugy lépeges, ami ha előre most láttad, vagy monduk a szobádba, (házad???) akkor még eltudsz igazodni, de ha most hellzet változtatás,(ládd a damot, meg madamot kizavarják az Háézukbul, nincsa milyen nagy most a világ hugyhólyag? -emLITettem, olyan fog robbasztani, hogy nem többet senkit basszatni, azaz olyan nagy luk feneke? -nincs többet?) akkor vége Vig Endrudinak? Ezt hogy az általános iskolába, állandóan át ültettek,na meg állandóan változik minden, egyrész hogy ne tudjál barátkozni, másrészt hogy sose találd meg...magad? Pl. -azö rökös RENSZARUK VÁLTOZ TATÁS OK? Naccóval, én MINDENT látni akarok, és az hogy MOM, magyarországom -mennyországom bennem van, és benne? -te ti tá... benne vagytok?
                 5.: Fita van frontosabb, mint a jövendő mondások, vagy a próféciak, és itt minden, eleve rotty? Na hallom a hangokat, ami most én előbb... halló meg látó? -hall a luja? Fita mert az is egy angyal, akkor is ha roszló? Na enni allá festés, és most a mára álmom közepin ázunk. Fita, most én amit akarok tudni, az hozzám jön! Zitt az, hogy most EZ EGY OLYAN ROHADT HÁTTERES, amit azok akik MÉG NINCS MEG AZ ÖN ISMERETÜNK... fida, olyan ismerős, és ha nem bánt senkit, had beszÉljen éljen éljen a párt,ami? zsirt kenyeret ád? -zsiroskenyér, na anyu az ujját belemártotta napraforgó olajba, (a korongot is megettük) és azzal kente meg a kenyeret, egyed! Sóval, hogy a gyerekénk, ha csak ezeket az iratokat meg tudjuk NUK, tartani, akkor együtt!!! -örök együtt, és az előre gondolNUN mumuk (NUK) kell! Zna mára, talán hogy az hogy félni, az mi KÉPzeletünk lenne, de itt a test temet? Na előleg,na attól féljetek, aki a testet temet, megöli, hanem akik a fényed, le árnyékÖnmek beiijedtél és betürnek fel mitn a huszár lova háta, ne meg a sgge? -LELEK, lehelek? -lélegzek? Na most megint nehézsggem, nyakamon érzem, mert ez az, hogy eltudnálak ragadtani magammal?
                 6.: Na sokat bevillogtam The Cronicles of Riddic filmet, hogy a konvertelések...(tMünk, mikor az Intervenziós ür -ürülékek, ládd át convertek bennünket ( na mist mndenkit, egy ház nem maradhat se fak fak?)az egyeteln üdvözÖlők vallása, most mint a Matrixba, akumlátor torkok lettünk,(fita bene az összes ür ürölékuk phosfossmánAIk? - és nem kiszegeciztek szegeciznek?- ma is? az ür dögök, Jn8:44! -Dna az az igazi convertel és kezdődik a koNUKisoAIkkal) Jna hadjuk a zsidókat meg akik azt hiszik, hogy rólluk van nagybaszó, ládd elég ha valaki,ládd mit csiinál velünk, na itt az...Fita, én most,igen igen egy az egy kapcsolátban vagyök, az Égieinkkel, na azok ÖRÖK ÉLETÜEK HÜEK ÉS SOSE HAGYTAK MEG HAGYNAK SE EL,SE MAGUNKRA, ÉS ITT A KINOM, HOGY TÉNLEG CSAK AZ A MAGYAR -MAGYAROK, FITA NEMCSAK AKIK AZ MAGYAR -ÉDESENYA NYELVE VEZET, BESZÉL HOZZÁNK? IGEN!!! Fitaljal itt van az ami Jézim -Jézink (fényünk FÉÁNY ÜNK, ISTENSZÜLEINK ÖRÖK SULLYNK?) szeretete, s csak akik ténleg,na itt én hallom őket, mig itt ebbe a a aaa... fa.de mi fánk, mi fán terem a rigó! Fita, a test temet? -na az anyag,és itt hogy tegnapra is, most nekünk olyan mint a fény, hologram? -a megjelenésünk, és most hogy amit már sokszor, hogy egy ÓRIÁS OLYAN MINT A NAGY SZARVAS itt minden ami bikaja, BIKA, ORDIT MIKOR VISSZA BE JÖVÖK AZ ÜRBE, ÉS MOST itt... most olyan ür huzat kezd lenni, hogy ezek ténleg haza? - mennek..Fita az összes ami katonai inváziók, ami mi soha, nem is gondoltunk bántólag senkire kire? -és fita, akiknek ez a hang -nem, ismerős, na AZ ÜR ÜR, most mjgint, mert igénis ti is az álmotokba tok? -na az az ami fehér, vagy fehéres véres szürke, hamuszürke, na hihihihhetettlen kényelmes (isteni Nap is ten tun? -nincs árnyéka) a mi megjelenésünk, na mott... A KÉP? -MINDEN AZ AMI ÜRDÖGÖSÖK? -MEG AMI NINCS CSAK MULANDÓ KÉP KÉPE MEG GÉPE-pipiik? Na megprószálom még hogy az egy olyan ROBOT GÉP GÉPEK GÉPE, ÜRGÉP, (ez az a Bestia?)AMI MOST... az ami szarva, az két nagy ládd egy fül,na két füle, (A KOS SZARVÁRA HASONLIT) és egy szögletes (vasláda frigy láda?) FASFÉM? -DOBOZ, ÉS MOST TÉNLEG VAN VAS LÁBA, ÉS AZ AMI BELÖVI AZ UTOLSOS PUSZIJÁT CUPP? NA MINDEN LUCZI FERRUM HALLUCZI HALLUCINÁCIIK? Fita, aki ezeket olvassa meg megtartja, seggit eszek nektek, (seggits magadon!) mert maga tokra okra neked kell találnod meg magad, dagam, degem, degesz,dögöm, azaz most ténleg csak ÁNYÉK SZÉKEK (Sekullók.székelyek? -székely kapu vagy kaputt) MEG ROTTY..
              Innennn... mindent el lehet KÉPZELNI, GÉPZELLENI, CSÉPELNI?
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (188)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.02 -1 0 188

UFOzzuummm... miEeee... az ürbe ürü ürülékek kiképző toborzó orzó álom állomásuk,, arcal a vasut hu hu hu... az ürben jó nekünk, jéhusuk -juhus nem luhus, ata adta jó király?
               1.: 6/2. A KÉP? -először is, egy óriáss -sit gyötrődtem, ami az előszél, hogy mit kaptak -kapnak a mi magyarok gyerekéink,(akik testet test temet? öltek? -ez az én testem vérem, egyetek igyatok) és mi vár rájuk, ami miért kell meghalni? Fita, miért, kikért van ez a bestiAI állat kinzás, meg ki mi hzota ezt a dögletes állapotrohadt léteSIT mennyeket?-menüket, azaz mire jó a hus? Fita, tegnapra hogy mi magyarok, mi fény lények lányok de az ő lányuk (ülnek a toronba Sion, arany cocoruba ruba?) vagyunk? Ő ők teremtettek minket nem mi magunk? Zett megint, NEM MI ÉLET, NEM MI MAG-MAGUNK? Zna az hogy HUN GOD -MAGYAR OK? Ha figyelitek az ür hóditást és ürcolonizállást, (hej CONBAT hell, nagy állomás) na minek kell menni a Holdra meg most a Marsra - Jupitere meg az ürbe? -aminek ez a göm Bözske, a huzatába van! Na vissza a tegnapra álmomra, ugyanis... Mi magyarok, előbb gondoljuk magunkat, és előbb gondolkodni kell, vagyok, és az lát és azzal ki tudjuk kerülni az akkadáLYUK-kat? Fita, akikkel most itt, tehát a hustetembe vagyok, meg nem? Na most, előbb az mi katona, azaz te is katona vagy, amire ...nagyon utálom, mindent ami ember ölő, és azonnal felderitő, és a magyarok fel deritó napRÁ, na mindenbe fényt, ládd itt fehér -feketébe, és akik fehérbe, (Fehárvár Fehér házak, fehér cselések?) azok a nappal napra fel deirtók, vagyunk! Jaja Mi is ufo-k vagyunk!-sttt...UFO-k? -made in Hu? -Who ohohohooo... á meg kis csikó? -csikozó?
              2.: Minden nyelvnek saját KÉPE VAN? -ami a VILÁG LÁTÁSSAL, VAGY HA NINCS, AKKOR HÓ (HUS OD VALA VALLA GOD?) LÁTÁSSAL VAN, AMI NEKÜNK, LÁDD ADDIG MING NEM ÖLTÖZTÜNK BE...most apuék erősen be csengetnek, tehát hogy a magyarok, Édeasnyánk hangja,meg köpete vagyunk, az valóság! Pösze az is, hogy az álmom? -ami most az akit félned kell meg imádd, most az az ürbe, és az egy GÉPEZET KÉPZELET, AMI AMIT KÉPZELSZ, VAGY KÁPZELTETNEK VELÜNK, CSAK AZ VAN! Mott KÉPzeljük el, hogy hus nélkül is van magyarOK!!! -SOTTT... Zna vissza...hogy mikor jöttem vissza, akkor egy ÓRIÁSI NAGY SZARVAS aggancs fejjel, DE BIKA!!!- AMI A KOS SZARVÁHOZ HASONLIT, AZT MA LÁTTAM, AZ A MI ATYÁNK AZ ÜRBE, AZ EGY OLYAN... Ha láttátok a DUN felmeket, akikor az ami itt az ÁLLAT FEJÜ HUMAJOMOID ALAK, NA LUCI FERRUMUK? Fita, ládd mi magyarok, mi Isten -Szüleink Szól, a MOM MAMA, az a fényben azaz az örök fény fénye a mennyünkben? Na ez egy GÉPEZET, pontosan az illik RÁ de ÁR, ami JN8:44!!! Fita, az ami a FEKETE NA PUUK NUK UK KUNUK CONOK? Zna most, ahova mentem, azaz teljesen NEM A HUSUNK FŐLEG A HUSUK VAGYUNK, hanem most vannak AI e-világi lágerukba magyarOk, az ÜR AZ UR URRAL URALKODÓ MINDEN KORI HORRNI HORRR... KUROMÁNUK, GÉPEZETÜK!!!
              3.: Na most, adjatok 10 évet, és nincs többet a magyarIstennek egy fattyJUHA se, s az van? Zitt az van, hogy annak a napnak, hogy az az ür? Na ami itt ha az ür, az a na puk? Annak van egy luka lent bejárója, mert itt midnen fejjel le? -lefele van!? Le is ut, az akik NEM GONDOLKODNAK, (nakamon érzem sggem mily nehéz?- s fel, akik fénybe vágynak, vágyunk, süss fel Nap, jaja MOM mmm... Zna most mi egy óriás hajónkkal a ür luka brejárója alatt vagyaunk, azaz emlitettem az ÓRIÁS ÜR? -ÉGI HAJÓJÓINKKAL, ami mi? -Nincsak tegnapra, hogy mi igazibul fehér ruhánk van, azaz meg van az angyaluk pongyola is, de az fekete!!! Ez az, hogy van a szerves élet és szervetlen? -csak az anyag anya- GOD? -hangod? (szólj egy szót?) -na itt van hogy itt nemcsak üres belül minden, hanem csak rühes? Nafita, naphstalin, most akik közvetlen az én vérem, Jézim fénye, na tuapsz az hogy... EL TUDNUK KÉPZELNI, hogy nekünk csak örök élet a fényben jó nekünk, és most az akik tudtok még szeretni, az ha Jézink -Jézim az mindenek előtt felett is meg előbb!!! (Bivar the HUN, bihand the SUN) Zna ezeket, nem lehet gondoltatni,hanem csak Jézim fényt kapni,ha van IGÉN-ED? Na most, zitt... fita, ez ami most fénylik, égi málna a tálba, ez nekik... ládd az ő ől alma, na ők csak mint angyal ok? Na az aki JN8:44!!! Mikor Lóték, lot, az rabló? -s iszkolnak SoDom -GoMÓrákból, az egyik szukaja, vissza nézett, ami de de de... SÓVÁ BÁLVÁNUK SZOBORRÁ VÁLlOTT, MIND A MAI AI NAPIG?
               Innenn... gyatrán sikerált, de akinek van esze, eszik, mit? -megetettek?
       100! -oááá...
...felettéba jó volt a barátunk...

Előzmény: repcsepista (187)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.02 -1 0 187

UFOzzuummm... miEeee... Szó Szól láss, Szó Szóllók - Szulók Sully? - Nincs Szülő nncs Sully, nincs mese se vaker, coresz a moresz, lesz ami esz? -ész? -eszünk sárt, az vagyuk?
                 4.: Kávézzuummm... ébren álom, vagy az álMOMba ébren, éber (héber sréber) vagyok,vagy az álmomba fel ébredtem, de ha ébren vagyok, azt is álmodom, álmodhatom ki tudja? Álom az élet? Az előszél, ha valaki nem mondhatja ki mit gondol? -mit lát,(fita vak vezeti a világtalant le dörrr...) na az érdekes hogy én álmomba, ami az enyém, abba ébren vagyok, és most az én álom MOM azaz magyarországomba -mennyországom bomba (Bonba) vagyok, ahol csak fény van, és még gondolátban (melék?) sem sincs árnyék? -Árnyék székek? Mészár székek Vágó hidak? Most ami a második álmom? -az ugyanaz, mint egy kéthete, talákoztam álmunkba, na ez az hogy ezt hogy van öcséim, SZÜLEIM -TESVÉREIM... fita ahoz az álomba -álmunkba fel kell ébrednünk, ami már ezt emlitettem, de ahoz hogy csak felébredtem, és az álomomba,álmunkba vagyok, de kérdem, az öcséim, sitt most még menrótiggal, csak amit éreztem, ládd a feleségem, álom álom sicc.. Na mi van, azokkal a magyar testvéreimmel álmodom, akik ha NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN,ÉS VAN A VIO LINA MEG BASSZUS IDA AIDA KULCS IS? Akik nem bántanak senkit, azok a fényinkbe, és örök élnek, és itt egy pillanatig, testem temet, és most... el vagyunk temetve, az agyakba (anyag) vagy sárga fölbe elásva?
                5.: te el tudnál KÉPzelni nagyobbat, hogy ha most, valakiket... fel tudnálak ébrezteni zzz... álomoDomba, és az az... zitt a felesÉgem, a kulcs hogy...ismételnem kell, apu, akit megkérdel, hogy miért akarasz férhez menni, és mert családot akarok, az a felesÉged, nem volt nem lesz, hanem örök az!!! Na ahoz hogy ezt megtudjam, nekem is kell hogy legyen örök életem!? Fita, a valóságot (GOD DÖG?)akarném, mert valhallogy ugy nézne ki, addig ming minden egyes testvérem, de ez csak magától lehet, fel nem ébred, addig küszködnünk kell, és itt nem fizentek semmivel, sőtt a felesÉgem, emlitem hogy kék ne felejt ibolya, már mondtad... ami nincsak... Na az első látásra láttam a fény auroját, (fida LTa?) ami káprázatos vala, na most még egyszer biztos, mikor apum megahalt -kaptuk s jelentést,(ezt akkor itt leritam a Mi is ufok vagyunk! -ba, meg akkor kaptam levelet Fercsi bátánktól,és...elment virágot hozott, ( na most akkor lett... hogy a virág az ténleg mennyei és csak örök az élet, ja, gyöngyvirágok illata) és mielőtt...megjött,és nézek, ugy ahogy egy pillanat, előbb azt a lányt láttam, mint Trieszt menekülő táborba, megérkezet és kantin kapuba, ami mésképpen, nem érdekelt volna, és itt van hogy apuék, minidig velünk vanna, na most magyar RULL az az Isten= Apuék EGY APU ATYANK, AZAZ MAGYAR OK SZÜLEINK, A MOM...MAGYARORSZÁGUNK -MENNYORSZÁGUNKBANK, NEM SZÁGULDUNK, HANEM BENNE ÉS ŐK BENNÜNK, JAJA EGY SZÜLI SULLYBA JÁR A KÁBA, ÖRÖK EGYEK VAGYUNK!!!
                6.: Baccóval, eleinte a felesÉgemmel, fel be tudtunk menni a FÉNY HONAINKBA, de a megélhetési gondok, na meg mára is, na azt akarom, hogy ezt tovább csináljuk, addig nem lehet NUK, ming 100! - juhocska mind együtt legel, na fita, CSAK HA FELÉBREDTÉL NINC TAIL? Szóval ez az, na akármit eskedezek, csak a szó? Szól, és szolga, jaja szolga népnek (NAPNÉPEK?) nincs hazája!!! Isten ék, vagytok, benne va a BbLiába? -nincsak szüli fájdalmak? Zna most, az amit hogy dér, deres már a határ, őszül a vén betyár, na én... ugyanaz az álmodozó porba ingo bingó fingó kis gyerekid vagyok, ami most...Na a feleségemmel,többzör voltunk ott, ahol minden olyan mint a fehér fekete TV-ernyő, és most...Zna régen nem volt, hogy a feleségemmel áloMOMba -álmunkba találkoztunk, és ez,most egy az egy...hogy ennek az igaz világa, az olyan, hogy... Fita, megprószálom, mert talán, vannak köztünk, ami a kiinduló pont, a magyar ok haza-NAPháza, szeretete!!! Nincsak a táborban, a több lányoknak, mind meg akart ismerkedni velem, nagyon szép lányok, de tudják hogy nekem ők nem kellenek, na az én örök életpárom, hallottam, kihallgattam őket, ő mindig egy (igazi) magyar fiut akart, és most végre megtalálta volna...
              6a a aaa... alma? Zna nemtudom, ugy hogy van AIDA? -Sóval, most az éjjel, ugyanaz ami a fehér -fekete TV-KÉPernyő, és most... Fita mert itt van a lényeg, hogy el vagyunk ölve is, meg varázsölva a fekete MÁGIÁSOK ÁLTAL? Most ugyanaz, mint mikor a táborba, hogy egy nagyon szép lány, nem akarja senki, ponzorálni, és nem tudnék seggit enni? Na meg... Fita, mert valóság!!! Most férhez is akarna menni, és és sss... fita, a szavakba van a kivánsáGOD?- azaz hozzám!? -Na fita, én nekem van feleségem! -Ez ugyanaz hogy az idöcsém egyáltalán, nem ismert meg, (az ifücsém tudom hogyszeret,de még ősem, na most ugynaz a felesÉgem) meg itt nincs...teljes törölve van az az ???-emlék, ami a MAGYAR (EREDET DETTY, VOLT OLYAN HOGY TIZ NYIL TÖRZS) CSALÁDÁK... fita, ez egy... szó szerint egy utánzata -mutánzat (ember?) artifaka -robotica Cziborca borzadáj valami, ha lenne?- ami most nem az vagy, akit ők...lefestettek, az állat lát,(nincsak ösztön gépek?) agyunkba vernek tüzzel vassal, bizzel baxxal gazzal, és a feleségem vagy, te árva... (amit nem lehet...ládd gondoltam, de nem tudtam kimondani, nincsak itt van az... mi van?) fita, itt csak azok vannak, nincs szülő amit a magyar gyerekek, tudnak? -és az hogy házasok, (háza sok?)hazások a fog alma se,és most...mennie kell,(fita ide jött vissza?) és megadta a cimét! Fita ami változott, hogy fen egy torony épületben lakott,és 500+ (525 528?) emeleten, hanem most olyan mint dél amarica, (itt zöme a lakosságnak az) csak most monduk, egy nagy cölöp, vagy inkább a levegőbe város, ahol csak párhuzamos utcák vannak... ami rögtön, menek megkeresem... ládd már ebbe a városba voltam, és az osztálytársam, aki olvassa meg szeret még mindig,(züdamcsi a férje, talán azoka legcsládiasak...) fita itt xex nincs! -de csoda olyan, hogy nincs betegség kin meg halál emléked $$$... na csak a vége, hogy a cimet, ezt ő most mikor elmondtam neki, nem találtad!? -nem, és most az egész párhuzam utcákat...bejártam,(fé 10 ---s most valóban ébren almodtam, na ez ez a város lehet) meg kérdezősködtem, és nincs olyan cim? (a dresz)Na most, odamentem vissza...ahol volt lakás, de már csak... (fita az volt Budapest) a helle, és most, ezt én kérdem, mi van? Fita akik ezt tudjátok olvasni, na az lenne, hogy fényeledel, málna, olvad a szánkba... azaz még a szikra...és monduk, ha egy fecske de fecsks pár fecsegnek, meghoztak nekünk a tavaszt, lesz nyár? - ősz, tél?
               Innenn...most az, hogy mindenkinek van egy álma, s kérdem, csak MŐricka alma,fak? -van olyan? -jaja hell Combat hell nagy ür álom más?
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (186)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.01 -1 0 186

UFOzzuummm... miEeee... Szó Szól láss, Szó Szóllók - Szulók Sully? - Nincs Szülő nncs Sully, nincs mese se vaker, coresz a moresz, lesz ami esz? -ész? -eszünk sárt, az vagyuk?
                1.: 6/1. A KÉP? -te vagy, és beszÉlhetsz, te nem vagy, a könyvbe (feudalista kommunista s most jönne az arany warrosuk s neked nincs olajod? -zsirod? -hájad hájatok egyzer voltam nállatok, leszakadt az ágyatok) beirva, te nem beszÉlhetsz? Zitt azonnal, a magyarok, ennek a fekete -hamuszürke gomolyagok alatt vagyunk? Fita, a BbLia iratok, KIIRTANDÓ NÉPEK, na most nem merem sokzor, hogy ha sikerült nekik...fita, a magyarok? -vagon kérdés, és adjatok 10 évet, mert hogy rögtön magyarok sose voltak, az még... ládd Pozsony, ami bitta hogy nem a magyarok közt, akanak lenni, a bumeránguk vissza banggg...Na először, itt azt kellene megtudnunk, na azért NUK Nátok? Na most, ami törrténnek, hogy az az a végidó -vigadó bejátszása, hogy ha az orszok meg usa atomoznak, akkor az első, hogy a magyar okot, végleg megszüntessék, tehát...fita, Herbert Armstrong, nincsak most elhangoztt, hogy izrálert nyomni kell minden mid nem ujabb tudomáNUK és tecnIcával, és itt... az orszokkal végleg leszámolnak,(valóban olyan nincs, hanem orszok?) ami atom háboruuk nélkül? (fita amit ők hamgoztatnak csak az halhatod hallod?) Na amit akarnak, az most megjelenik az a Sarló -Kalapács, ami csak... az Ő ŐK KÉPe GÉpe, és nincs semmi, csak azok a hangzatok, Szovjet union, a népek béke őre (most izráler és ha megjött a mashiNUK, a göncör -Plutó- szekérren) ami most a BbLia iratokba...
                2.: Kérdelek, neked eszedbe jutna, hogy te a másik ember társad gondol lát -ját? Fita az hogy GOD, AZ A HANGOD, ÉS A HANGADÓ A CSÁLÁD ÁD, ami ezek olyat soha nem is nesszentenk a FIN GOD? Fita, itt az van, hogy gondolátban sem ölj, és ne xexölj, na most azok akik a fény gyerekéi anukaja apukaja,(kigyót ver a torkotokba belétek?) na az JOGY ÁBRÁM, HOZD FEL A FIAD, ÉS HAM HAM HAM...na azok akik... husevők? -azok cannibalok!!! -és balekjAIk, (fiteled ha nem eszed az oltározott husuk, juhus a KirályUK? -fita az ég és föld termtője, juhusUKká szukájukká káká) akik ha a Szüleik???- nem elhagyták őket, ha nem!- van, láthatatlan? Na most, ami testből test temet, az az angyalok eledele, és most az angyalok hybridek -és az angyali hierarc ARC, arcal a vasut felé, na meg a fény gyerekéi arccal a nappal -néppemel tüzön vizen át, és minden gyereknek, kell legyen apja anja gyapja? -választani tani tani tanu vagy TANUK? Fita, minden ami van, azt VAGY TE MEG ÉN GONDOLOM, vagy te nem gondolkodhatsz, és azzal rögtön te kizártad magad, a MATARIALISTA MENYEZETETORRR DISZNÓ ÓL ÉS DISZNŐ TORRR... TOROK? AMI AZ ITTI VAK VEZETI A VILÁGTALANT! Fita, mert ezt én látom, és ugy hogy ahogy...vagy... az agyconputer (ÁLLATI CSAK 5 ÉRZÉK SZER SZAR? -CSAK AZT LÁJUK NUK AMI SZARNAK VALÓ?) nagyon erősen betercel, vagy a HANGUL GULÁS LÁSS GULAGOK...NA ITT ÖRÖK CSAJKA RENDSZEREIK...MEDDIG?
              3.: Az AI AIDA? A TETŐ? -NA ALATTA TETŐK, AZOK AZ ÖRÖK ANYAGIASAIK -MATERIALISTÁK, ÉS AZOK MIDNEN AMI ITT KATTOGHATANAK, IGEN IGEN MENYDÖRÖG AZ ÁGYU CSATTOG A KARD, NA AZOK A MAGYAROK? Nincsak most az hogy GONDOLKODOM? Ezt ugy hogy ténleg a KÖRÖNYEZET A SZÖRNYEZET IS TESZI-TOSSZA TETOVÁLJA? - AZ EMBERT, AKIK AZ ÖRÖK MOM, FÉNYHONUNKBA GONDOLKODUNK? Fita, ISTEN??? -MOST APUÉK ITT, ISTEN AZ ATYÁNK!!! Hogy hogy történt? -nekünk történik, mert az APA és FIAnak, egymásra, az az hogy én az itti? -első... a gondolátom álmom vagyok, vagy ki alma, azaz a kigyók sara? -szaharába szarok, de ha nincs mitól, meat may baba? Zna mindenkira a szülei le néznek, és incs hogy ha van szülő, elhagyta volna gyerekét vagy ét? Zna minden elem ellem allah pu, és magnesesze elektromosság, és most azt ha te nem egy GENERÁTOR...fita leirtam a Mi is ufok vagyunk! -hogy nekem van egy nagy FEKETE GENERÁTOROM, na az az ANGYALI BIGYÓ, és most az emberek, azaz azt is leirtam, hogy bent fent voltam az ANGYALOK ANGYALA SZOBRA ELŐTT, ÉS MOST MILLIÓ ANGYALI KARZATOK KON, VELEM JÖTTEK VISSZA,EMBEREK EMBEREK ITT A PNA HEMPEREG...na fita, azzal hogy bejátszák -játszatják? - a végsó bánatoszUK, mitosz, azzal most csak anyaggal, és akik ténleg, most azok... egy fekete ufok lettek, ládd akik az ür meg fogják hóditani? -ládd a hold ott, aha egy nagy sajt? -oi oi oi...ennivaló?
              Innenn... vannak az emberek, és most a kigyó faj és ember faj keverékek, angyalok, ami ládd 100 Frintnak 50 a fele, azaz egy csap magyar vér a pucába pna picha,nem veszjet el!!! -megtisztul tulon tul...tulok? Tanul tinó ökör lehet belőled led? - le dörrr... buuu...
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (185)
repcsepista Creative Commons License 2023.06.01 -1 0 185

UFOzzuummm... miEeee... Kácc sokáccok MOzsik zsivánok -zsiváNUK NUKi pu sokk, mehalt mán Vájc Kálmán (NUK) többl nem mszkál mán, Jer temessük el most e testet... Mikorka Kálmán? -mikor kakál mán... becart a halot, bidi a rawatal fff... de bidi, dobbja ki,.jönne a legbidibb bidik böde, a zsiváNUk zsi zsi nir vana, minden fa ki lett nyirva? -fágva vááá... Kopaszi Kákó jön a fa vágó, fa egy szemse?
                 4.: Kávézzuummm... vegyétek de drága pénzen egyétek a test -temet? Fita, akik rohannak na meg a roahadtak, azok had -testek, roHadnak -rohasztanak? Zna ez csak álom, és most midenki kivétel nélkül, tudna álmodni, és ál? -az idő? -mában, tehát ahoz ki kell nyitni a szemed, szemetek? Na rögtön, ezek ládd ez a föld gömb Bözsike egy kisérleti telep, hogy mennyi ilyan kisérlet telepük van, ha vannak, az ürbe vannak, és azok, magára maradtak, am most azt ami mára... Ez a hogy eleinte, hogy valami csoda ragyogó kertészetek vala, egy biotitkos -botanikus késérleti telepük, akiket az iratok, a teremtők, és GOD DUG, ami valóban azaz ember, amit csak magunkban tudunk (NUK?) megtalálni fel fedezni? Fita, nagyon keveset tudok csak be villogni, ami nemcsak hogy tudjad mit beszélsz, élsz, vagy halsz? -vagy gatyába sár? Fita az hogy itt én magyarkodok, az pont az hogy ott a pont, ahol kéne kéne? BólyAInk, minden párhuzam egy pontból udula (gyul) ki, és találálkozik, azaz én csak a magyarok...nem tudok mást, meg másból kiindulni, mert esetleg, magamon -magamból... Nem tudok közelibbi, hogy hol a pont? Azaz ha törődök valakivel azonnak magammal, és annak vissza kell tudnia ia ia Aida? -szeretni, aminél ténleg nincs jobb, és ez a MI JÉZINK -JÉZIM-től, tudom! Fita, itt az hogy Isten=Atyánk, beszél magyarul?
               5.: Ugy nehéz az... ami most...Fita, leritam hogy az orszok elsősorban,azért mennek be ukrajnába, mert olyan... fegyverek, amik most...Zitt a popa kotyogta, hogy az Atom fegyverek kutya hasa? Noz, itt amit akartam volna, hogy az igazi csata -pata, az a levegőbe történik, és most... Nincsak most alláh tudnám ugy, ahogy itt a regén irók, ami srégen régen, vagy egyenest, bele a gatyába roccs... Zna az hogy most... a legközelebbi ha láttátok New Chikago Buck Roger filmeket, akkor valami olyan, ami a magyarokon kivül, tehát minden az, hogy csak matarilAIsta, és nincs más tudát! Most ezen a gollóbison is, ládd az ember? -fita én találkoztam (nemhusban, ami teljesen analizál) a mi magyarok Jézimmel, és leritam a Mi is ufo-k vagyunk? -ba baba... hogy az első találkozásunk, egy óriás neptükörbe megjelenik, (fita a hanról, igen Jézus annál sose hallottabb csodálatos hang ének zene? -de fel rezzegtet magához) és ládd olyan vagy mint én, aztán ami nekem van neked is az télneg fényem mmm...Ma tudatosan, tehát nekem az a tudAtom -fényAtomAIm van, akinek van FÉNY HONA -OTTHONA? Na nem tudom mennyit, mennyeit tudok adni, ami ládd Jézim fénye, és ezt neked kell meg tudnod vagy dugnod? -ami ténleg itt fekete majomkenőccsel vagyunk bekenve, mert monduk, azzal... ez azonnal sose volt lesss...
                6.: Na most az amit a két teremtés történet, az azért, mert Ivit, fita ez olyan kenőcs, na meg minden, és most Ivi miatt, a Damot is, ami Ivi, és a Damja, DOM BOOK OK, na most ne menjük bele, hanem most ez ut vesztés és tévesztés, el hitetet és... fő a nyeremény? Zna ez a bollgó is, valami ténleg olyan csoda valami, ami monduk, ha uj eget meg földet teremtenek, akkor talán azzal kezdődik, de mindig vannak vissza emlékezők, ami most...a magyarok azok, és most...fita...ezt megint olyan, hogy bizon nehéz a réz ágyu, és most az hogy a magyarok,na nekik az a kisértés, na meg nekik csak sertésük lehetel Etel? -eszel, és most...Zna az hogy jelen valék hogy ez a föld, kietlen és puszta vala, és GOD DUK? -Fita ezek ténleg kigyóhüllő fajtájuak, és DR.-GOD, AZ DOG IS MEG DÖG S CSAK DÖGÖLŐ,AMI AZÉRT KELL MEGHALNOD, MERT AKKOR ANGYAL OK ÖRDÖGÖK DÉMONEY AIJUK? AL VILÁG (PETRÓLEUM LÁMPA) AIUK? Nosa, most a KERTNEK ( A GOLLÓBIS) KÖZEPIN VAN A JÓ ÉS GONOSZ TUDÁS FAJA?-FITA AKIKET NEM TUDTAK ÁT KOZNI, AZ EGY OLYAN, AMI AZ UTCA CSATORNÁK NAGY KEREK VASKORONG LEJÁRÓAI?
                 6a a aaa... hatalma? -zna, itt az hogy az egy nagy... Fita egy nagy csavaros vaskorong, ami itt is, ugy hivják manhole, na most vannak a földalatti alagutak, és azoknak is a városokban, ugyan olyan a lejáróik? -vagy egenyest valóban át járóik, portolok, ami csak az angyalok? Naccóval, azt ami középen, az azon kisértettek, ami ha veissza hivó, akkor az a nagy...nizzitek olyan a nyitója,mint a horog kereszt, swlafasstica? -ami belül, dupla zárlat (fit most hogy ezt nitottuk, eirtam, mert mi az ajja ajja ajajajjj...) tehát csak lefele huzat! Na most a teremtés az elem ellemi alapon, ami most, ládd a káros sugársó és ráddion rádiaktiv... na most vannak olyanok, ami örökké kárhozott, azaz azokat véletlen sem szabad kinyitni, vagy azok külön hellerium -kerematórikba, ami szószerint az ami a BbLila iratok, hogy azok örökké égnek? Fita a The Crincles of Riddic, maga a bolgó is... pokol bolygó? Fita, na esetleg amit akiket nem tudnak controAllájuk hukk? Most az összes ide be villogásAIm, azaz hogy itt...valakik kinyitották a pokol kapuit ajtóstól,(ládd a corona vruzsuk, covod19? -kutya hasa se) és azok... Zitt én azért gyüttem be,hogy ha lehet, ládd ezeket most azonnal szabad a szem? -eszem? -fiteljed ilyen egyszerü lenne, hogy Jézim fénye kéne kéne? Nagyon jó, amit betettem a gyerek a c2c-on, na meg most egy Alien sorozat, ami a hanggal? ---még had szoritsam be, amit akarnak az ugyanaz csak annak tökÉj formája, ami a sarló és kalapács, és itt a magyarokon, ok? -kivül, ami most a magyarok, mi ugy vagyunk, hogy nem vagyunk! (csak magam, hát a gunyám hova tegyem, az sem kell nekik) Ez az, hogy mi ki vagyunk tiltva is zárva, minden Super ember?- teremtéséből, na most ez ugy...hogy monduk mindent meg szüntetni, emlékünket törÖlni nem lehet, és itt van az Isten csodája, Aladim a meg a lámpája, a dudám, a cuplungom, na meg a török pasa...de a popa se masrad alul, na meg a többi beles? Ja el ne feledjem, mert ténled a HUN GOD, Ogyha hallom én, minden az eném, na hallod...hallotál már ijjet...
              Innenn... vagy mi, vagy senki?
      100! -oááá...
...Ancient Alien: Declassified NEW (05/27/23) archaeológist... ancien cites ... built... an acoustic purpose... minden a HUN GOD? -karatyolnak a magyarok koty koty klotty...

Előzmény: repcsepista (184)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.31 -1 0 184

UFOzzuummm... miEeee... Kácc sokáccok MOzsik zsivánok -zsiváNUK NUKi pu sokk, mehalt mán Vájc Kálmán (NUK) többl nem mszkál mán, Jer temessük el most e testet... Mikorka Kálmán? -mikor kakál mán... becart a halot, bidi a rawatal fff... de bidi, dobbja ki,.jönne a legbidibb bidik böde, a zsiváNUk zsi zsi nir vana, minden fa ki lett nyirva? -fágva vááá... Kopaszi Kákó jön a fa vágó, fa egy szemse?
                 1.: 5/31. A KÉP? - a MOM fény hajlákaikból jöttem, láttam, lőttem? Na rögtön, most mikor be akarom villogni, össze zilállódik, nyárspolgári takonnyal? -de még nem habarcs, balra torccs, jobbra előzz zzuummm... a föld közepin ázunk? A tegnapra, hogy a magyarok el külön ülve vagyunk, és most mi vagyunk lent, és lentebb nincs! Ez a Hiszek egy Istenbe... Papvári Elemérné Sziklai Szirénánk (fita,akik örök házasák hazások, azaz semi más világit,csak az számit, hogy szét tudnak e verni, belétek a beletekbe verni az áldást? -kezdődik Al dó AIda?) is, te most minden nemzetek? -közt, len a földöng fekvő, azaz mi fejjel vagyuk fe fele fff... ufo fff...ezek meg... fita van az állatoknak feje, teje? -na meg ziggnak bugnak a Gépek az öntődékbe? Az összes iratAImat, tertNátok meg, mert minden a fej, vagyi irás áss láss? -zörges kutat ás, és törjetek be, na az már büntetendő hanem pucoljato meg minden ószalgot nagy nagybaltával Balta Cszar) minden ószlagot, kirakat? - a halál arcuk CUKI NUKia? - fityma nélkül vigyorog? (féljetek és rettegjetek mentek?) Ime az szent iratUK ut, az Ég és föld teremtője X temetője, fel áldoztatta magát, hogy elég az állatok ritua AIdózásasa kása, itt vagyok, NEM VAGYOK, ÉS TI VAGYTOK? AHA TOK TEK TÖK? TÖKÖLTEK? Mott az. hogy hogy lehet az Ég és föld teremtőjének, na a TÖKÖSÖK A TŐKÉSEK, ÉS TŐR KÉS HÁLLÓZATUK, HALLÓ HALLÓ VAS A LÓ, NA CSODA POKOK PÉKEK BEHÁLÓZTAK,HAJJA HAJJA...
                 2.: Mott nem beszÉlek, élek, ha NEM BÁNT SENKIT (SEMMIT? -LEHET?) HAD BESZÉLJEN (BENE SZARJON, NA CSEPEGGI) ÖRÖK ÉLJEN A MAGYAR -MAGYAROK -ROKONOK NEM ROKKAINTOTT CSONKA DISZNŐ ÓDISZ CSAK A SONKA???- NÉPEK HU HU HU... MINDENKINEK EGY UFO UFO-k? -made in Hu? Who hohohooo... na da frigy hetyek hetye az Ur Sionba AIda, tróNUK, higyj láda, fa saláta szecska Ludörgő karikára vágva, na meg Kdár kolbász -szalámi a sövény, lehet huddozni, hazudozni. haza? -hazárdir durr dalala... csak fa sza láda -ládák? Na TERTMSÜNK SUPPP...EMBER DE BRRR...BEREGŐT? Na most, az idöcsém, a legnagyobb irásszagértó lett, és most is...na Isten hala, azaz apuék, ládd mikor Isten...jaja az Atyánk! Fiteljal akik fejetlenek meg csak állatok tok, azonak KiráLUK LUK? --jaja LU BOSSOK? KINEK VAN A LEGNAGYOBB LU DÖRGŐJE, SZAMÁR PÜFÖLJE,BIKA CSOK CSEK? MOé BOTA TE BUTA, Á NÉGYKÉZ LÁB? VAN LÁBA, LÁBA KÖZE SZA SZARA (stNUK) SZAAA...GOD? BOSSA NOVA? Kjérdelek, xexöletés xexeelltetés (baszinger bossdüh?) nélkül mi lenne? Fita ez konmoly? HusAIVIke? -juhusuk a kersztfán, omlott piros vér-e, ártatlan halállal, miattam? -dam A dam, a DOM BOOK BAKA bika KOSOK, KOSA FSSA... FSSS... NA A KECSKE OKOSABB? KECS MEG?
                3.: Zitt az, hogy mi magyarok, most mikor gyalog, felmentem a mi fejünbe, azaz az a nap, mondhatni a mi magyarok világunkba, s onnan, most forditott a NAP SZÖGE GULA, PRIAMIS, ÉS ANNAK A LEGALJÁN, azaz most a CUP? -AMI A PIRAMNISOK CUPPA, AZAZ MI KINT VAGYUNK,LENT VALÓBAN EZEK ALATT, ÉS ÖRÖK MAGENES-ELETROMOS VIHAROK, AMI BENNÜNKET EL VÁLASZT, AZ IMPÁSZTOROKTUL JUH MÖRDÖRÖK JUHMÖRDÓRHUSIZSÁKOTÓL, AMI VALÓBANK MIM MOM MAGUNK, MAGUK MAGUK, VAGYUNK, Nona Ylona, viszik Ylonát lobog a haja hajja hajja... Ajjaj fekete vonat, elvitted a páromat...Fita, olva$$Átok a BbLilát de csak a lábaköze luka pu? -apuék, nagyon be riadóztak, és itt kérdem, ha kecskék nem gyártanának (Nátod?) kiskögGÉkét,lenne kecs? Fita, bele belem kint csüng, bele se kezdem, ami hogy a FÉNY HONAINKBÓL jöttem, most ez egy VAS VAK SINTETICA -ARTIFICA -ROBOT YCCA $$$... CZICIBORGAYUK< *G AI<* Fita, ezt minden egyes szemnek, szemeteknek, magadtul Á kivagy? -ez az hogy csak az ember gondolkodik kankó kánykódik, róka, a falra? Mig bánTaNUK (megbántam hogy embergeket fiadzottam?) bánatos BBRita a bugyiját rázza, szellőztei, az atom felHője alatt, vagy felett? MOricka fssa a WC-falat, na az EREDETTY ---ládd van a FÉNY JEWISIARUSSIAIUSA ARANYVÁROS, NA MEG UJ ÉG FÖLD DÖNGETPŐK, JEWRU$$AIUSAI ARANY WARROSUK, WAR WAR WARJUK, NA DE SOKAT AKAR A SZARKA, DE NEM BIRJA A FARKA KAKA... Fita, az ember párt,és pártiAIkat? Ládd JeshusuAIk, oi oi oi...enni valók csak pacc patt...666... fenekétek pattoghat na na nana... Krati, kin kinba a pricsa...
             Innenn... Ha ti te ti tá... pepitába ezt nem látod, akkor le a fejjel...
       100! -oááá...
---Dfita, itt csak robotAIk katoggácsa pogácsa gacsa gatya korca...Atám...

Előzmény: repcsepista (183)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.31 -1 0 183

UFOzzuummm... miEeee... Mi magyarok, mi mindenki -mindenek alőtt, JézimMarim ... magyarok vagyok.vagyunk, és más nincs, ha van ki vele, pu?
                4.: Kávézzuummm... monjam hogy megint egy törölköző? Most az öszes villogásAImba, benne vannak, na meg az iratokba, csak itt nincs ember eddig a porondon, barikádoKon,és az lenne amit ezek a végidő -vigadók, vig adók? Pontosan hogy amit a VÉG KÉP? - az hogy olyan rideg materIAlimus lett, ahova nem tudtam bemmeni, ha mégis csak egy pár percet, na most...ez ami ez? - egy fekete -hamu -szürkes ég, igen amit tegnapra, hogy most ténleg lángol, az eégész vad vármőgyikék háza, ami valóban láng vágott bele! Mind, az egész ami kuromáNUK, moneyÁIjukAIk ég! Zitt vicca, megbántam hogy embert termtettem, ami nincsa, ezek mik? Ha egy emberi hang, csngethetne, Óh milyen, szépek cseng,ha egy sziv Jézusról, NADON fida, itt a magyarokon kivül, itt azok is, akik most velem ufóztok, itt nincs az az ember, ami látjÁtok, az most...fita,Had ugráljak, mint kecskeszar a deszkán, pattoghat? Vissza, hogy a Szovjet Óriás kigyó, fita, fele organik, biologIA valami, sarkankigyó? -a másik fel GÉP? -előbb... az üzemeltetőit, amik kétseggtelen angyalok, azokat felették, és most a géprészéket, szét szedték!
              5.: Na ott vagyunk, hogy most... figyeljetek, ufó csatározások mennek, és most vegyük ugy, hogy csak egy fényfó, az abzulu ultima, olyan hogy csatapata nincs, mert a fény, dematarizálja őket, és ezt...(a beszédet) látod, most ti is Man in Black fekete ruhÁtok van, és az lenne, az angyal, ami valóban teremtett (megnesbürök) lény smi a lényeg? Zitt az hogy teretmsünk ember, a mi KÉPünke? -na én soha, most is ugyanaz a kis ingó bingó porba fingó vagy, ezt magaknak mondom, mert én elvetem a magot, és gyümölcsöt terem, na engem kora gyerek koromtól, talán az az egyetlen itt, de monduk Óh dicsó lecsős természet, na abba is beleszart Lórinc? -mert itt minden eleve megrontott utánzat s mutánzat, ami rögtön, a másik, hogy az Ég és föld teremtője, juhusukká kaká lett, ami azonnal, ha te ezt veszed eszed ... ládd ilyen nincs! akkor ..ládd nagyoBak lesznek a magyaroknál, és az Isten széke fele há há? -rotty...Zna TE TUDOD GONDOLNI, HOGY TE NEM VAGY, HANEM ÉL BENNED KHRIPIHUSUK JUHUS, ÉS ANNAK KELL LÉNNED, ŐK PEDIG A FARKASOK? Amit mára, hogy most...mielőtt én haza mennék, ami Égi szép haza, és a fényesek (ufo) otthona, na most...
               6.: Most az a fekete hamu szürke (Atilla) gomolyagok, azok ténleg a gépek meg az üzeiemik, füste, szennye kéne, na ezek csak azzal, azaz végtermékeikkel tudnak csak létezni? Nem élő lények, hanem semmita szintetika -artifika-robotika -cziborgAI lények, valóbam teremtmének, állatok és onnan örök trancformátorkok, ami az egész, ládd amit a iratokból is kiolVAStatnak, nem értelmes lények!-sőttt... Fita, az egyik legnagyobb teli találat, hogy mi az igazság? Na most, azösszes minden amit itt meg tudhatunk, az az hogy ezek vakok, és csak a vakoknak vaksolóiknak kell vezetők, le dörr.. Na ezek a kezdettől fogva, a magyar és a magyarok az ellenségük, és az akadalyok, hogy ...fita, itt minden ládd KI TUD NAGYOBBAT BAK, A FELSZINRE HOZNI, és az az ami itt a SupermenNők? -akik ellőtt térdre kell vagy hasra esnetek, és rettegnetek, hogy ne áldon vagy áidjon meg, Áldjon vagy verjen sors keze, Itt élned és meg halnod kell, kell? -Na nekünk olyan nincs, s nagyon szerettem vonna a tudtokotora tokó, hogy nekünk, azaz ha lenne teremtőd, akkor azt örkké (napod) láthatnád, de nekünk Isten az Atyánk, és a mennyekben, ben azaz fényében, és a fénye bennünk, igen igen most is nem majd meg volt, egy Tót, a seggin egy nagy fót... Fita minden mindenki a magyar ok rokon népeken kivül, egy állatállománuk, vagy növényük, na azok a felmenő IwiluczIA, és olyan hogy ember? -se KÉPe, se sajtelme, sajtja? -ládd a HOLD? -Zna, a magyarokat már rég... ami most mi előbb vagyunk, és az hogy tudnának kezdeni velünk vala mit? Fita a vége, a magyarok végleges, olyan hogy valóban Uj Eget földet teremtenek, (álom?) de hogy embert? Fita,most igaz hogy meg tudnak fizikailag szálni, de mi nem ez,meg nemi azok vagyunk, akiket lehet terölni? Ládd a mi fény Jézusunk, azt egyed, az enyéimhez jöttem, nem hanem mindig együtt vagyunk, sőtt...
               Innenn... Fita, a magyarok azok, akik? -és azok is maradunk?-nem! -vagyunk! -most ez bitta, hogy ahol a gondolátunk, ott vagyunk! -ami mi mindenek előtt, ami minden magyar JézimMarim fénye testvérünknek tudnIA AIda?
100!-öááá...
... Ég és föl elmulik, de az én beszédem, magyar nyelvvel nyelven... megmarad, aki érti?- kezdetben vala a szó szól...szóltá? -volt e szó, mit vissza vonyitottá... Atám a gatám...

Előzmény: repcsepista (182)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!