Visszatérve a dologhoz! Én szerintem itt az érzelmeknek nagyobb jelentősége volt, mint a tudálékoskodásnak - és ez így volt rendjén! Hiszen munkásságáért már dicséretes bizonyítványt állítottak ki már akkor mikor még élt! Most az emberiesség ill. a spórttársiasság oldaláról kaphattunk bepillantást ennek a kis (Óriási) magyar (Nemzetközi) postagalambászról, állatnemesítőröl!
Azért ezt nem hittem volna Desmet Úrról (a postagalambsport egyik CSILLAGA), hogy ilyen magasztalóan tud beszélni egy kis magyarról (kis magyar? milyen marhaságokat írok!) anélkül, hogy úgy érezné, hogy Ő ezzel most lealacsonyítja magát ...!!!! Megint csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal előtte!
Egyébként ezért írtam korábban, hogy a pénteki rendezéssel sok érdeklődőt (dolgozó sporttársat) kiejtettek a részvételből!!! Nagy kár érte!!! Igazából nem is értem miért pénteken volt?!
Ami viszont negatív irányban lepett meg, hogy az ismert Ankerosok közül nagyon kevesen jöttek el! Viszont a fiatalabb generáció - talán .......... - szép számmal voltak jelen, annak ellenére, hogy ők nem találkozhattak élőben Anker Alfonzzal. (örülök)
Majdnem azt mondtam, hogy sokat mulasztottál, de valószinűleg valahova úgy is felkerülnek majd a felvételek ahol láthatóak lesznek előbb-utóbb! (videóztak többen is)
Igazán szép Magyar fajták. Puli, Kuvasz, Komondor. Nekem is most egy 8 hónapos Kuvaszom van meg egy kis Tacskó keverék. Majd Vasárnap teszek fel fotót rólla.
Nagyon szép ez a Magyarbegyes him. Nekem régen nagyon sok fajta galambom volt, de 1986 óta csak posta galambjaim voltak. Kivéve tavaj kaptam egy pár Pomerániai galambot és azoknak még lett 4 fiókájuk, de elkellett ajándékoznom őket mert a posták mellett nemvol jó helyük. Igaz ezek nem Magyar galambok, de igy néztek ki.
Ez nagyon nehéz,mivel akik az élen vannak , meg voltak nagyon jo galambászok, sokat is tesznek a sikerért,sok munka van mögötte,csak akkor tudjuk megszoritani öket ha egy kicsivel többet teszünk érte mint ök
jó lenne már picit átalakítani az első 5 sorrendjét a végelszámolásnál.igazán kerülhetnének új, "régi" nevek a listák elejére. aztán 6-tól felfele mehetne a BGy stb. megszokott sorrend :)