Súlytalan szegény, jelentéktelen "karakter". Nekem Bajnait idézik a retorikai "kvalitásai", az elfúló hangja, kb. mint egy középiskolai ünnepség szónoka.
Kérdés, kinek hiteles ez az aranyifjú, aki az iskolapad óta csak magas beosztásokat töltött be a kormánynak köszönhetően. Az is valószínűtlen, hogy a politikai fellépésének terve az exneje bukása után fogalmazódott meg, valószínű a külföldi titkosszolgálati szál. Mindenesetre rossz választás volt, innen már csak lefelé...
Persze a megélhetési szinten simán ellavírozhat, úgyis visszaestek a bevételei.
Figyu Oli, azt hittem, hogy a röfi 15-i beszéde majd téged is megnyugtat, mint a többi fogatlant ott a múzeumnál, de úgy látom, annyira fosol ettől a súlytalan MP-től, hogy folyamatosan vele foglalkozol. Ha semmi másért, már csak ezért is megérte feltűnnie ennek az ex-nerkegyencnek.
"„Figyu Tóni, engem egyébként még soha nem sminkeltek, max a ti tv-tekben még diákhiteles koromban, de ha jól tudom, téged és a “főnököt” rendszeresen alapozózzák. Szóval, csak óvatosan”"
Egy ilyen hiteltelen ember csak percekig fog a liberális baloldal vállán diszelegni. Ehhez az alakhoz képest a 8 általánost végzett Lilike is egy hiteles figura.
BBC tudósitója, azt ir amit ott a liberálisok hallani akarnak.
Mr Pressman majd meghivja Gyöngyösi, Gréczy mellé ezt is ,a széder vacsorára. Ha már fizeti.
Nem értem, mi a problémád? Vityaterminátor a szovjet csapatokat egymaga, puszta kézzel vonultatta ki. Ehhez képest a ner szájbab@cása pusztán gyerekcsíny, szinte bárkinek sikerülhetne, még akár egy elborult Balogpispeknek is, nem hogy egy a statisztikákat olvasó, a kádárnyugdíjasok nem is túl sokára történő kihalására számító miniszteri exférjnek. Mer'hogy a fiataloknál a fidesz 20 % körül (se) áll.
Az Orbán-kormány volt igazságügyi miniszterének, Varga Juditnak a volt férje, Magyar Péter nem hagyta szó nélkül, hogy a minap miket hordott össze róla a kormányközeli sajtó, mely már fizetett hirdetésben is népszerűsítette állításait az állítólagos sminkelésről.
….
Magyar Péter azonban a Media1-nek Facebookon küldött kommentjében cáfolja a kormányközeli médiumok vádjait. Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje azt írja:
„Figyu Tóni, engem egyébként még soha nem sminkeltek, max a ti tv-tekben még diákhiteles koromban, de ha jól tudom, téged és a “főnököt” rendszeresen alapozózzák. Szóval, csak óvatosan”