Keresés

Részletes keresés

magyarc Creative Commons License 2004.08.29 0 0 704

Indoklás: doppingvizsgálat megtagadása miatt vették el tőle.

Korrekt.

SuperBazza Creative Commons License 2004.08.29 0 0 703

Nem ment vissza,mert tudta semmi olyat nem tudna bizonyítani ami az ügy jó irányba fordulását segítené. Sajnos (sztem) doppingolt,mégpedig a verseny előtt vett be valamit és a pumpás módszerrel vizelt a verseny után.

Inkább legyen 8 tisztességes aranyunk,mint 10 amiből kettő erősen cinkes.

Csakazértis hajrá Magyarország!

xxxyyyzzz Creative Commons License 2004.08.29 0 0 702

en is nagyon csodalkoztam, hogy gyulai ennyire vedi öket. söt a tegnapelott az eseteben adott nyilaktozatan is csak amultam. egy kulfoldi funkcionarius tutira nem vedte volna meg igy öket, föleg mivel szerintem a viselkedesukkel egyertelmuen bebizonyitottak, hogy vmit sumakolnak.

remelem, hogy nem kerul az allasaba, de meg elo fogjak venni az iaaf-nel, az biztos.

Előzmény: vélemény (700)
vélemény Creative Commons License 2004.08.29 0 0 701
Az elmúlt napokban,az mtv kihagyta a mozgó dicsőségtáblát. Kiváncsi vagyok, ma lesz e.
vélemény Creative Commons License 2004.08.29 0 0 700

Ha nem vették volna el, az precedens lett volna arra, hogy bújócskával ki lehet kerülni a lebukást.

Gyulai és Schmitt kezdeti hozzáállása szerintem azért különbözött, mert Schmitt sejtette, hofy Fazekasék doppingolnak. Gyulai, aki nem itthon él, nem tudott róla. Ő kezdetben tényleg elhitte a " csak a pisi mennyisége kevés" történeteet.

Az állásába fog kerülni. Ő volt az egyetlen olyan magyar sportvezető,aki a saját erejéből jutott a posztjára. Én inkább őt sajnálom, nem Annusékat.

Érdekes, hogy Vida Józsek nem szólalt meg.

magyarc Creative Commons License 2004.08.29 0 0 699
Én nem örülök neki, de kurvára zavart volna, ha meghagyják neki.
Előzmény: xxxyyyzzz (698)
xxxyyyzzz Creative Commons License 2004.08.29 0 0 698
most ussetek agyon, de szerintem megerdemelte es orulok, hogy elvettek.
Előzmény: magyarc (697)
magyarc Creative Commons License 2004.08.29 0 0 697

Elvették Annus Adrián aranyát

index.hu

xxxyyyzzz Creative Commons License 2004.08.29 0 0 696

bocs vinettu meg meg azoktol, akik ugy ertettek, hogy azert tartom intelligensnek fz-et es reallibet mert az en velemenyemet kepviselik. termeszetesen ezt nem igy ertettem es valoban hülyen fejeztem ki magam....megesik., ha az embernek eveken at nem nagyon van alkalma magyarul beszelni.. bocsanat megegyszer. ezeket a embereket azert tartom intelligensnek, mert tudnak higgadtan, esz ervekkel vitatkozni.

es vannak olyanok itt, akikröl ez nem mondhato el. no. remelem most tisztaztam a dolgot.

en is leirom most mar kb. harmincadjara, hogy azok akik azzal ervelnek, hogy annusnak mind a 4 tesztje negativ volt, azok keressenek vmi mas ervet szeretett sportolojuk mellett, ugyanis ha idegen pisit adok le, akkor a szazadik teszten is negativ lesz az eredmenyem, ha nem az enyem a vizeletminta.

kozvetlen a verseny utan azert tudott annus negativ mintat adni, mert a wada akkor meg nem tudta, hogyan manipulal, vagy lehet hogy tudta, de valoban nincs joguk arra, hogy fogdossak az ember nemi szervet mintaadas közben.  ti meg, kedves forumozok, nem tudhatjatok, hogy mit kell ott babralnia annusnak meg fazekasnak kezzel, hogy az idegen vizeletet preseljek ki magukbol. ezt egy bennfentes tudhatja csak. de amint latjuk, igen feltunesmentesen meg lehet csinalni, ha annusnal az ellenöröknek nem tunt fel semmi. fazekas viszont vmit elbenazott, az ellenörök gyanut fogtak es persze, hogy utana tuzetesebben figyeltek.

en tiszteletben tartom mas velemenyet, csak nem tudom megerteni logikaliag a mondandojukat, pont azert, mert semmi logikat nem latok benne.

es vegul flash: ne irogasd azoknak, akik nem a te velemenyed kepviselik, hogy alintelligensek, meg hogy tartsanak sajtotajekoztatot, mert mindent tudnak. ha nem vetted volna eszre, ök is csak a velemenyuket irjak le es nem azt, hogy ez igy van, az meg ugy. ha te ezt igy ertelmezed, akkor az a te bajod es ez is azt mutatja, hogy nem tudsz ellenervet mondani az ö erveikre.

csak a te kedvedert: a fent leirtaknak semmifele valosagalapja nincsen, csakis az en velemenyemet tukrozik a sorok (pont)

Előzmény: vinettu (670)
magyarc Creative Commons License 2004.08.29 0 0 695
zsuzsa Creative Commons License 2004.08.29 0 0 694
Nagyon sajnálom szegény Annust, de most, hogy nem hajlandó még egy mintát adni, valószinüleg fogják venni tőle az aranyérmet. Szerintem ebbe már elég sokan bele is törődtek.... Nagyon nagy kár, hogy ez az olimpia igy alakult.
Kataca Creative Commons License 2004.08.29 0 0 693

Kôvágó: három oldalról fürkésztek

Kôvágó Zoltán, a diszkoszvetésben eredetileg bronzérmet szerzô atléta érdeklôdésünkre elmondta: a verseny utáni doppingvizsgálat szokatlanul kemény volt ugyan, de korrekt körülmények között zajlott le. Arról nincs tudomása, hogy ugyanannál a bizottságnál volt-e a mintavétel, mint Fazekas Róbert esetében. Maga a procedúra fél órát vett igénybe, ám ebbôl húsz percet a kötelezô adminisztráció, a papírok kitöltögetése vitt el, ebben tolmácsként Pikó Károly, az atléták csapatorvosa segítette Kôvágót.
„Ezután a megszokott egy ellenôr helyett hárman kísértek be a mintavételi szobába. Az elôírások szerint Pikó doktornak kint kellett maradnia. Csak egy gatya volt rajtam. Térdig letoltam, de ez nem volt elég nekik, levetették velem. Terpeszbe állíttattak, s hárman három oldalról fürkészték, hogy honnan jön a tégelybe a vizelet. Gyorsan leadtam a mintát, aláírtam a papírokat, és mentem ünnepelni” – számolt be a történtekrôl Kôvágó Zoltán. Hozzátette: amit kértek tôle a doktorok, azt végrehajtotta, egyébiránt magát az eljárást a bizalmatlanság légköre uralta, de ez nem lepte meg. „Egy ujjal sem nyúltak hozzám, ehhez nem is lett volna joguk” – mondta a Kôvágó Zoltán, aki Fazekas Róbert doppingvétsége miatt ezüstérmesként térhetett haza Athénból.

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=87421

incitatus Creative Commons License 2004.08.29 0 0 692
Én sem vagyok szakértő, csak rakom össze az információ morzsákat. És valóban nem indulatból, de nagy szomorúsággal levelezek.
Előzmény: Safranek95 (691)
Safranek95 Creative Commons License 2004.08.29 0 0 691
Nem nagyon foglalkoztam én a doppinggal soha, bevallom. Nem kötekedem, csak kérdezek. Bocs, hogy épp tőled, de végre valaki, aki pró és kontra nem indulatból beszél. Vagy legalábbis nekem így jött le.
Előzmény: incitatus (689)
Datura Stramonium Creative Commons License 2004.08.29 0 0 690

Annus Adrián az idegösszeomlása: Mit mond az orvos?

Annus belenyugodott az aranyérem elvesztésébe. Mint ismertes, Annus Adrián idegösszeomlásra hivatkozva nem ment Athénba a meghallgatásra. Az ALON-nak sikerült a sportolót tegnap este megvizsgáló dr. Unger Péter Vas megyei sportorvossal beszélnie.

A cikk itt: http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/1335/1/4/

incitatus Creative Commons License 2004.08.29 0 0 689
A csúcsformát munkával lehet elérni, aki drog nélkül nem tudna nyolcba kerülni, az, gondolom, droggal sem tud nyerni. talán egy-két méter pluszt jelenthet a serkentőszer, de ezt profik biztos jobban tudják. Ne mond már, hogy nem hallottál olyan doppingról, ami nem az izomépítésben segít, hanem a pillanatnyi teljesítményt növeli! Ez a klasszikus dopping.
Előzmény: Safranek95 (686)
Mifi7 Creative Commons License 2004.08.29 0 0 688
Szerintem 0% az esély, hogy visszamenjen...
Előzmény: Cavalcanti (687)
Cavalcanti Creative Commons License 2004.08.29 0 0 687
Elutazott Athénba Annus?Tegnap Vitray is megmondta a frankót,vissza kellene mennie,hogy tiszta legyen ez a vizelet ügy.
Safranek95 Creative Commons License 2004.08.29 0 0 686
Aha. És miféle anyagról van szó, amely képes egy délelőtt alatt csúcsformába hozni egy atlétát? Valóban van ilyen, tényleg tud valami egyetlen délelőtt akkorát hatni, hogy ezt az egész procedúrát "értelme" legyen végigcsinálni?
Előzmény: incitatus (676)
Replica Creative Commons License 2004.08.29 0 0 685
Ezek szerint beszedem a doppingszert, egyet pisilek és már nem lehet kimutatni? Ugye nem gondolod komolyan? Ezeket a salakanyagokat a sejtek egy ideig folyamatosan termelik (persze egy idő után teljesen kitisztul a szervezet) amit a vér szállít el a veséhez hogy kiürüljön a testből. Biztos van egy utolsó pössentés amikor a pisiből még, de a vérből már nem, de ez szerintem nem lehet a vérvizsgálat akadálya.
Előzmény: szalapala (684)
szalapala Creative Commons License 2004.08.29 0 0 684

Az állítás igaz, a következtetés nem.

Mert amint kiválasztja a vese a vérből, onnantól nincs a vérben.

(Pontosabban a töredékére esik vissza ott.)

Mert a kiválasztás ugye ezt jelenti, nem?:-)

Előzmény: Replica (682)
Replica Creative Commons License 2004.08.29 0 0 683

Igazad van, DE NEM MEGY A TÖBBI TOPIK!! :))))

Kénytelenek vagyunk ideírkálni.

Előzmény: magyarc (681)
Replica Creative Commons License 2004.08.29 0 0 682
Nem vagyok biológus, de tudtommal a vizeletet a vérből választja ki a vese, tehát ami a pisiben benne van az benne van a vérben is. Nem?
Előzmény: prokator (680)
magyarc Creative Commons License 2004.08.29 0 0 681

Az előbb elbóbiskoltam. azt álmodtam, hogy holnap meghagyják Annus aranyát. Felveszi a 10 millát, utána családjával kiköltözik Ausztriába, mondván, hogy ilyen szemét országban, ahol besározták az emberek a bevét, nem tud élni. Lerokkantosíttatja magát az elszenvedett idegi trauma miatt és boldogan él egy kis hegyi faluban az olimpiai életjáradékából, amíg meg nem hal.

Ekkor felriadtam, olvasni kezdtem a hozzászólásokat, de azoktól újra elaludtam, hisz unalmas századszor olvasni ugyanazt a két (pro és kontra) hozzászólást más más nicktől.

A másik álmom szerint viszont elvették az aranyát. Két hétig együtt ittak Fazekassal, együtt szidták az országot, a világot, de aztán Annus egyre többször célozgatott rá, hogy Fazekas miatt vesztett 80 millát és a becsületét, hiszen ha nem olyan pancser, hogy lebukik, akkor az elismerésben fürödhetne, így meg moshatja magáról a szennyet. Hamarosan halálos ellenségek lettek, már nem csak Gécsekkel nincsenek beszélő viszonyban, egymással sem.

S egy kérdés így félálomban: Ha valaki kijelentette, hogy nem kívánja megtartani az aranyát, kötelezhető rá?

prokator Creative Commons License 2004.08.29 0 0 680

ezt minden nap beirom: a verteszt nem jo, mert az anabolikus szteroidok gyorsan urulnek, hosszabb tavon csak a vizeletbol mutathato ki. Felejtsetek el ezt az ervet.

Edesek egyebkent a fiuk ezzel a magyar hugyot magyar kemcsobe attituddel --- mint mondjuk egy mexikoi drogbaro, aki elmenekul az FBI elol, de bejelentkezik a varoska helyi rendorkapitanynal, aki persze magallapitja rola, hogy azok a bizonyitek ami miatt az egesz FBI a sarkaban van, nem is leteznek, sot, eppen az artatlansagat tamasztja ala...

proki

Előzmény: Safranek95 (675)
incitatus Creative Commons License 2004.08.28 0 0 679
Az első napokban írták a vizsgálatról, és mivel nekem, a vérig sértett magyarnak akkor kezdett leesni a tantusz, összeállt egy kép. A feltett karok is ott voltak megemlítve.
Hogy technikailag hogy valósították, meg, ha egyáltalán, azt nem tudom, de nem is érdekes (ill. érdekes, de nem több annál). Pisilni kellett volna.
Előzmény: magyarc (677)
vélemény Creative Commons License 2004.08.28 0 0 678

Több szakértő elmondta, hogy a vérből egyes anyagok sokkal hamarabb távoznak, mint a vizeletből. Ezért a negatív vérminta nem jelent automatikusan negatív vizeletmintát. Erről (is) beszélünk. Sajnos.

magyarc Creative Commons License 2004.08.28 0 0 677

Ezt honnan veszed, hogy a bal heréjét nyomkodta?

Én is feltételeztem, írtam is korábban, hogy az egyetlen tuti hely, ha a heréjéhez (mögé) erősítenek, ragasztanak egy műherezacskót, amiben a tiszta anyag van, s ezt kell kipumpálnia kézzel. A feltartatott kéz akadályozta meg, hogy 25 ml-nél több mintát tudjon adni.

Persze azt is el tudom képzelni, hogy műtétileg kicseréltette a bal heréjét, s a húgycsövön keresztül juttatják be neki. Ezt kipréseléssel tudja kijuttatni, csak vigyáznia kell, nehogy pisiljen közben. Amikor már nem bírta tovább tartani, akkor kezdett elszakadni a cérna nála.

Aki nem tudja elképzelni, az egyik haveromnak is ki kellett venni az egyik heréjét és protézist tettek be neki helyette, így a barátnője észre sem veszi és egy herével még simán alapíthat dinasztiát.

Előzmény: incitatus (676)
incitatus Creative Commons License 2004.08.28 0 0 676
A negatív vérteszt a verseny előtt volt. Akkor volt három negatív vizelet teszt is. Akkor még valóban tiszta volt AA. A WADA feltételezése szerint (amit az ominózus levélre és FR tulajdonképpeni megbukására alapoznak) manipulálni tudják a vizeletadást, és ez természetesen csak a verseny utáni próbákra vonatkozik. Ha igaz a feltételezés, akkor a verseny alatt teljesítménynövelőt használnak, mert tudják, hogy nem fognak lebukni, mivel előkészített vizeletet fognak adni a valódi helyett. Ez lehet saját is, akár aznap reggeli, amit - ezt feltételezhetik - bejuttatnak valahogy egy előkészített, fel(be)helyezett tárolóba (amit lehet, hogy orvosilag készítettek elő korábban). Innen észrevétlenül - akár a húgycsövön keresztül - kiengedik, kipréselik. AA nem bukott meg - ha igaz volna is a feltevés - de FR feltűnően nyúlkált a bal heréjénél, mire felszólították, hogy feltartott kézzel adjon anyagot, ám így már nem sikerült. Ezután (közös edző) fogtak gyanút AA negatív tesztjét illetően, és megkérték, ismételje meg. A gyanúsítás alaptalansága nyilvánvaló lett volna egy újabb, most már mindenre figyelő (gondolom, feltett karú) sikeres (negatív) teszt eredményeképp, ám AA nem kívánt bizonyságot, ő tudja miért.
Előzmény: Safranek95 (675)
Safranek95 Creative Commons License 2004.08.28 0 0 675
Csak egyetlen kérdés. Van egy negatív vérteszt. Akkor miről is beszélünk? Hogyan lehetne egy vérvételt manipulálni???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!