Keresés

Részletes keresés

nagyviz Creative Commons License 2002.02.13 0 0 105
Tenerifen, a Regency Club in Neptuno-ban a fenntartók - félek tole, hogy a Club szabályait áthágva - kissé meg kivánják kopasztani az ott üdülési joggal rendelkezo tagokat. Ennek kivédése (mérséklése) bizonyos összefogást igényelne. Sajnos (de lehet, hogy szerencsére) a cég, titkosságra hivatkozva nem adja ki a tagok adatait. Bizva abban, hogy a lista olvasóinak ismeretségi körében lehetnek olyanok akik érdekeltek az ügyben, kérem segitsetek az érintettek felkutatásában.
Minden az alábbi cimre irt infot elore is köszönök: balatonh@netscape.net
Kérem, hogy "Aki hallja, adja át!!!"
pédé Creative Commons License 2002.02.12 0 0 104
Lehetséges az, hogy csak idénre, "kipróbálásra" átvennék egy hetet? Azt akár el is cserélhetném? Tavasszal érdekelne, meleg tengerpart... Akit érdekel, írjon a megadott freemail címre.


m_miklos Creative Commons License 2002.02.11 0 0 103
Eladó a Petneházy Club Hotelben (Budapest) 1 hét üdülési jog RCI cserelehetöséggel (piros hét) Részleteket email-ben.
nagyviz Creative Commons License 2002.02.05 0 0 102
A Kanári szigeteken, Tenerifen, a Regency Club in Neptuno-ban a fenntartók - félek tőle, hogy a Club szabályait áthágva - kissé meg kivánják kopasztani az ott üdülési joggal rendelkezo tagokat. Ennek kivédése (mérséklése) bizonyos összefogást igényelne. Sajnos (de lehet, hogy szerencsére) a cég, titkosságra hivatkozva nem adja ki a tagok adatait. Tudom, hogy sok magyar tag van s bizva abban, hogy a lista olvasóinak ismeretségi körében lehetnek olyanok akik érdekeltek az ügyben, kérem segitsetek az érintettek felkutatásában.
Minden az alábbi cimre irt infot előre is köszönök: balatonh@netscape.net,
"Aki hallja, adja át!!!"
Beebite Creative Commons License 2002.02.02 0 0 101
A legjobb egyébként dobogómajor. Mert van külön Hévizi is, de az nem annyira jó, mint a dobi.
Egyébként ha megkérdezel egy RCi-phone csajszit, biztos elmesélni, hogy a mediterrán tengeri apartmanokból nem lehet eleget épiteni, mert midnenki oda akar menni (rajtam kivül), igy azok mindig zsufik, és nehéz oda cserélni május-október között. Nyáron pl egyes Spanyol, meg kanári apartmanokra már 2-3 évvel előbb van foglalás, szal ilyenek az emberek:)

Amikor Észak Svédországban voltunk, ott még volt üres hely:) Igaz, nem az egész appartmantelep volt RCI üdülő, csak egy része, de szupercsodás volt:)

B.

Előzmény: Husky (99)
Mr Dudy Creative Commons License 2002.02.02 0 0 100
Kedvező áron ELADÓ a Hévizen levő üdölöingatlanban (Holiday Club) lévő piros (főszezoni), 1 hetes, 4 fős, apartmanjának kizárólagos használati joga. + RCI tagság cserével a világ bármely pontjára. 2002-ben kéthetes üdülési jog. Részletekért hivjon este a 06-30-9466-333-as telefonon.
Husky Creative Commons License 2002.02.01 0 0 99
Üdv!

A mostani csere a 45 napos módón történt. Viszont októberben illetve a szüleim januári utazásánál 45 napon kivül volt.

Hát októberben a Hollywood Mirage totál tele volt ( Gold Crown ) igy máig nem értem, hogy tudtam oda cserélni ( mellesleg mi voltunk egyedüli magyarok azon a héten ).

Héviz a lehető legjobb befektetés. Ahogy már irtam egy belső RCI rangsorban a legjobbak ( legértékesebbek ) között van.

Előzmény: bosibo (98)
bosibo Creative Commons License 2002.01.31 0 0 98
Szerintem a következő lehet a dolog lényege: Hévíz csak egy van a világon, ott alig van pár üdülő! Igaz, hogy a világon csak kevesen ismerik, de az is elég nagy keresletet ad! Én Hévíztől 55 km-re lakom, és bizony sok hétvégén élvezem a fürdő, a tó előnyeit, ezért is vettünk ott üdülési jogot!!
A Kanárin oly tömegével vannak üdülők, üresen, hogy már az ember után dobják, csak jöjjön valaki vendég! Sok üdülő, ahhoz képest kis kereslet, tehát így érhet egy hévízi kék hét piros kanárit.
Vagy rosszul gondolom?
Egyetértek mindenkivel, aki azt mondja, Hévíz jó befektetés, nagy a csere-értéke!
Ki fogom használni, hogy könnyű és olcsó Kanárin apartmanhoz jutni, csak hát a repülőjegy is belekerül pár forintba, meg kocsit is kellene bérelni...
Ha tévednék, csak mondjátok!

bosibo

Előzmény: Husky (96)
Beebite Creative Commons License 2002.01.31 0 0 97
Ez lehet, hogy épp a 45 napos szinkorlát feloldás esete, de én kék dobogómajort cseréltem tavaly nyáron most januárra piros hétre 4 főre:) Azóta se értem:)
Előzmény: Husky (96)
Husky Creative Commons License 2002.01.31 0 0 96
legfrisebb:
2001. márciusi fehér Dobogómajort cserélek ma idén márciusi piros Kanári szigeteki ( Beverly Hills Club ).
Előzmény: Beebite (94)
bosibo Creative Commons License 2002.01.30 0 0 95
Egyetértek, főleg a gondolataid második részével! (persze az első más kategória, bizonyítja, hogy azért jól működik az RCI)
ha már az ember pár éve beleesett a "hibába", hogy belépett az RCI-be, akkor mindent bele, nosza használjuk ki! Még ma sem tudom eldönteni, hogy jól tettük-e, mikor vagy 4 éve beléptünk, de amit eddig kihoztunk belőle, az megérte! Ha azokat az üdüléseket befizettem volna holmi utazási irodában, már ugyanannyi költségnél tartanék, mint az egykori vételár, plusz a rezsiköltségek, és még tudom magam kábítani azzal, hogy féláron legalább, de el is adhatom az üdülési jogomat.
Igaz, hogy ha elmész egy-egy bemutatóra, mindent megtesznek, hogy újabb pénzt vegyenek le tőled...
Végül ráéreztem, hogy a mi szerény egy hetünk kevés két hetes nyári tengerpartra, ezért döntöttem úgy, hogy (urtoljára) hagyom magam rábeszélni, és átléptünk a pontrendszerbe.
Most az a feladat, hogy hogyan lehet a legoptimálisabban bűvészkedni a pontokkal, az immár két hét cseréjével, mikor, mi jön ki jobban.
Bízom benne, hogy egy-két éven belül megnyílik sok horvát üdülő, és egyre több üdülő lesz "pontos", addig, meg ha nem használjuk fel minden pontunkat, csak szaporodik!
Egy biztos: ingyen, kis pénzért nem lehet belépni a régieknek a pontrendszerbe, de ha egyszer megvan, akkor már nagyon ki kell használni!
Nézzetek meg egy nívósabb Costa del Sol-os apartmant augusztus-szeptemberben bármelyik utazási irodánál, , megvan az 4 főre vagy 300 ezer, és akkor lehet számolni két héttel, több évvel...
Nem csinálok reklámot sem a pontoknak, sem az RCI-nek, de aki pont így megy nyaralni (saját szervezés, apartman, és igényes egy kissé), annak ideális!

bosibo

Előzmény: Beebite (94)
Beebite Creative Commons License 2002.01.30 0 0 94
A mi kék hetünk dobogón valami 5500 pontot ér. Semmire nem jó. Ráforditás nélkül egy RCI-jos zsebkendőt se kapok érte a pontrendszerben.
De így, cserebere alapon minden alkalommal piroshétre és sokkal nagyobb apartmanra cseréljük, és nem csak 45 nappal előbb, hanem most pl. egy március óta tudott cserén voltunk a Fekete-erdőben síelni.
Lehet abban valami, amit bosibo mond, ha az embernek van rá (szánt) pénze, és piros heteket gyűjtöget.
De akinek kék hete van, vagy olyat akar venni, annak ez a rendszer csak arra jó, hogy úgy érezze megint pénzt akarnak tőle:)

Engem nem tudott szegény libus meggyőzni:) Pedig ő próbálkozott teljes mellbedobással:) Csak én nem vagyok olyan..:)))

Bee

bosibo Creative Commons License 2002.01.30 0 0 93
ha benn vagy a pontrendszerben, akkor élhetsz a hagyományos hetet-hétért lehetőséggel is, vagy az egészet a pontokra is alapozhatod. Nekem legalábbis így mondták. belépni bármilyen színű héttel lehet, azzal a pontmennyiséggel indulsz, amit a vásárolt hét ér.
Szerintem így logikus.
Azt mondták nekem, hogy az idén Horvátország is belép az RCI-be, az isztriától Dubrovnikig.
Szeretném hinni, kihasználni!
Előzmény: Vajk (90)
Husky Creative Commons License 2002.01.30 0 0 92
Friss példa ( 2002.január illetve 2001. október )
Dobogómajor kék hétért csere Kanári szigetekre piros hét Club Marina illetve Club Siesta ( Harkány ) fehér hét csere Kanári szigetekre Hollywood Mirage piros hét ( Gold Crown ).

Előzmény: bosibo (89)
Husky Creative Commons License 2002.01.30 0 0 91
Azért nem kell elalélni a pontrendszertől ! Nézd meg az RCI honlapján a hotel katalogust és akkor biz láthatod, hogy kevés még az "RCI points" lehetőség.

Egyébként a Dobogómajornál bármilyen szinre tudsz máshol pirosat kapni.

Előzmény: bosibo (85)
Vajk Creative Commons License 2002.01.29 0 0 90
köszi.
csak pontért??
Ez elég durva lenne...mert akkor nem lenne értelme a piroson kívül más hétnek, hiszen csak piros héttel lehet belépni(nekem ezt mondták)
Előzmény: bosibo (89)
bosibo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 89
A végén kezdem:
3 éve vett piros Dobogómajor hetünk ér 38.500 pntot, (700 rugeszért vettük anno) most vettünk hozzá egy fehér hévízi hetet szintén 700 + 45 a regsisztráció, és így 52.500 pontunk van. Nem volt olcsó, de áttértünk pont-hitre (nem mohamedánra).
ha kihagynék egy évet is, oly mértékű pontjaim gyűlnek össze, hogy 2-3 évre is kisegítenek.
Hát szerintem a sima cserében is kell a piros hét, hogy kapj megfelelő csere-hetet.
Javaslom vegyél jó olcsón eladó "használt" hetet, azzal lépj be a pontrendszerbe, és gyűjtsd a pontokat!
mondom, ez a jövő, pár év, és csak pontért lesz csere-hét.

Előzmény: Vajk (88)
Vajk Creative Commons License 2002.01.29 0 0 88
és számoltál is már?
Nekem valahogy úgy tűnt, hogy sokkal jobb megmaradnom a leggyengébb heteknél, mert a lehetőség így is adott, csak nem kell pirosra váltanom.
A pontrendszer azoknak való, akik úgy mennek nyaralni,hogy eltervezgetik, megrágják, stb, tehát sokat tökölnek.
Last Minute lehetőségeket kihasználva egy ótvar szintű héttel is ugyanúgy tuds menni nyaralni, talán még olcsóbban is, hiszen egy piros és egy kék hét között elég nagy eltérés van forintálisan.
És az igaz, hogy akár kétszer mehetsz nyaralni, de mennyiért kaptad meg ezt a lehetőséget?
Előzmény: bosibo (87)
bosibo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 87
Szóval a pontrendszerben az üdülőd ellenértéke X.000 pont. ha elmész nyaralni, akkor talaálsz egy üdülőt Y.000 pontért, és marad még Z.000 pontod, amiből vehetsz bérautót, repjegyet, vagy átviheted a jövő évre, és gyarapítod a jövő évi pontjaidat.
A régi metódus volt: hetet-hétért, értékegyeztetés nélkül, tehát egy piros hetedet elcserélhetted egy rosszab értékű kék hétre, és vége, nem marad semmi a jövő évre, csak szintén egy hét.
Mindenképpen a pontrendszeré a jövő!
ha beéred előszezonnal, holtszezonnal, egy saját hétből talán két hét üdülést is kihozhatsz!
Értékegyeztetés, pontok értéke, ez a lényeg!
bosibo
Előzmény: Vajk (86)
Vajk Creative Commons License 2002.01.29 0 0 86
azt hiszem 40 Ft egy pont.
De mondd csak, mennyivel jobb a pontrendszer a nempontrendszernél?

Előzmény: bosibo (85)
bosibo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 85
pete!
javaslom: Ha veszel hetet, azonnal lépj be a pontrendszerbe! Kérdezd meg, mennyi pontot ér egy piros hét Dobogómajorban! Én most léptem át, a 23. heti piros heti 2 fős apartman valami 38.000 pontot ér. Ha pontrendszerbe lépsz, már nem számít sem a hét színe, sem az üdülő helye, csak a pontok!! Nagyon nézz utána, hogy mi mennyi pontot ér. Szerintem manapság egy 38.000 ezer pontos üdülő kb. 1,2-1,5 mille lehet. A jövő a pontrendszeré, ezt ne felejtsd el! Egy valamirevaló spanyol hét nyáron jóval 40.000 pont felett van. Ha ellátogatsz a www.rci.com-ra (remélem ez az oldal neve) megnézheted sok üdülő pontos értékeit, tehát ennyi pontért kapsz ott hetet.
Ugye nem voltam nagyon érthetetlen??? :-)
ha kell még segítség, csak írj!!
bosibo
Előzmény: pete_sampras (81)
Vajk Creative Commons License 2002.01.29 0 0 84
Na igen,. amikor mi vettük, akkor is az általunk kinézett legolcsóbb hét természetesen éppen akkor fogyott el (aszonták egyidőben máshol is vannak előadások és az egyik ilyenen már elvitteék előlünk)
Elég tepedt duma volt:) de megvettük a következő legolcsóbbat.
Aztán rá akartak beszélni a pontrendszerre, de az csak akkor, ha ráfizetünk még valamennyit.
Szintén Dobogómajor(nagyon klassz a hely), de minket nem sikerült befűzniük.
Maradunk a last minute-nál,ha nyaralásról van szó(amúgy is lehetetle szerintem egy évvel előtte megmondani, mikro mész nyaralni)a hetünk deponálva, ennyi elég is.
Ja, csak azt akartam mondani, hogy ez a most azonnal, mert elfogy, ez egy eléggé szar duma:))

Beebite Creative Commons License 2002.01.29 0 0 83
1 évvel ezelőtt pontosan ezt a mókát játszották el, akor a 700 helyett 650-t mondva. Szerintem ez a marketingpolitika része. Amikor már majdnem rávettek az 1 millásra, akkor bedobják a 700-t és te elalélsz:)

Ettől függetlenül vedd meg, ha tetszik, csak tudd, hogy szó szerint (K&H-s hitelestül, 3 hónapostul stb) ugyanez ment a kezdetektől:)
Szóval az a "csak ma" az olyan amerikás:))))

Előzmény: pete_sampras (81)
Husky Creative Commons License 2002.01.29 0 0 82
Üdv !

Annyira jó a Dobogómajor, hogy szüleimet egy hete arra kapacitálták a Kanári szigeteken, hogy cseréljék be egy ottani jogra. Elöször egy olyan ajánlatot tettek, hogy csak nevettem. Csere+2millka de utána már lementek csak kp-ra (az is csak 1,5 részletre ). Rájöttek, hogy a Dobogómajor a legjobb RCI üdülő kelet-Európában igy nem igazán versenyképes az ajánlatuk.

Előzmény: pete_sampras (81)
pete_sampras Creative Commons License 2002.01.29 0 0 81
Sziasztok,
Tegnap voltunk egy udulesi jogrol szolo tajekoztaton (RCI-os). Dobogomajor es Nemesnep kozott lehetett valasztani, oszinten mondom, Dobogomajor nagyon szimpatikus volt. A lenyeg: 2 fo szamara egy kek het listaara 1.1 MFt, "csak tegnap" a penzugyis ajanlata 700 eFt volt es lehetett 350 eFt 3 honapon belul, a maradek pedig 1 even belul reszletekben.
Mit szoltok az arakhoz? Szerintetek meddig lehet lemenni az alkudozasba? Volt egy olyan erzesem, hogy amennyit en mondok, annyiert ideadtak volna. 1 piros het 1.9 MFt lett volna, de a hozzaszolasaitokbol itelve nem igazan eri meg a piros het. Mikor mondtam, hogy kek hettel is mentek piros hetekre udulni, eloszor a vallukat vonogattak, de mikor lattak, hogy eleg tajekozott vagyok (hala Nektek), kiboktek a 45 naprol szolo infot is, tehet a szinkorlatok feloldasat.
Egyre szimpatikusabb ez az RCI-os dolog, az iden erre meg nem tudunk aldozni, de lehet jovore befektetunk 1 kek hetbe.Varom a velemenyeket.
Udv.
pete
Beebite Creative Commons License 2002.01.20 0 0 80
Most jöttem meg a Feketeerdőből. RCI-jos csere volt:) Nagyon jó volt, piros szezon 4 fő a kékszezoni 2 fős (Dobogómajor) helyett. Sipálya, szauna, fantasztikus táj, béke, mézeskalácsház, és jajjdeszép:)
Csak annyi kikötés volt, hogy Alpok, és sirégió. És már tavaly májusban tudtuk, hogy ekkor és ide fogunk menni. Ideális:)
Hanna és társai Creative Commons License 2002.01.18 0 0 79
Kedves Iceride!

Tudnál ajánlani egy-két értékesít? céget, akiket érdemes megkeresni? (Akár e-mailben is!!) Engem is foglalkoztat az eladás kérdése!

El?re is köszi,
Hanna

Előzmény: iceride (77)
Vajk Creative Commons License 2002.01.18 0 0 78
mindig ezt mondják és nem is igaz:))
Előzmény: bosibo (76)
iceride Creative Commons License 2002.01.16 0 0 77
No, ha ezt mondták, akkor az gyakorlatilag kizárt, hogy ki figják adni, úgyhogy az storno.
Előzmény: m_miklos (75)
bosibo Creative Commons License 2002.01.15 0 0 76
Próbáld meg a Petneházyban, azt állítják, hogy már minden hetet eladtak, és még nagy az érdeklődés, talán közreműködnek, hogy szereznek rá vevőt.

bosibo

Előzmény: m_miklos (72)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!