Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Startpatronos-ólomlövedékes, muzeális céllövő fegyverek, Keserű Sniper, Bartal és hasonló társai. Miután már jó pár száz darab forgalomba került eme remek fegyverből, megérdemel egy topikot, ahol eszmét lehet róla és muzeális, akár elöltöltős társairól cserélni.
Hentesipari, szögbelövő és egyéb, nem szabványos patronok, töltények hirdetése TILOS, törléssel és tiltással jár!
hali a már a múltkor említett 5,7mm alakos lövedékkel és RWS flóbert patronnal kb 2,5-3cm a szórás 30 méterről ami szerintem már elég jó célba lövésre csak így jóval drágább
Eszembe jutott hogy anno a 60-as években sokat lőttünk a Lámpagyári levente puskákkal, rengeteg volt belőle. Jó hadipuska kinézete volt, és szerintem jobb mint a Toz 8. Hova lehettek? Snippert lehetne belőlük csinálni művekben.Tud róluk valaki valamit hogy hova lehettek?
Az ilyen "szoknyás" lövedékekkel kár foglalkozni. Kár az időért és a rá fordított pénzért. Az átalakított Toz 8 eddig csak 5,6-os gömb lövedékkel működött stabilan "pontosan"!
A gömb lövedékhez, már beállíthatod a távcsövet is és akkor a 25 m-es célba lövöldözés eredményes lesz. RWS patron és 5,6-os gömblövedék = jó szórakozás a lőtéren. :)
T. Topicosok! A (883)-asban szó van egy lövedékről, melyről ezidáid senki, egy szóval, említést sem tesz! Ha belegondoltok, az elmúlt időkben próbálkozásokkal már találkoztunk, de megoldással nem! (Lövedékről van szó!) Minderről mi a véleményetek?
T. Topictársak! Annyi újdonságot írtatok le a TRAINERRŐL, hogy ebből be kellene szereznem egy példányt! Aki tud, kérem segitsen! A lehető legrosszabb, silányabb is érdekel! Mindegy milyen (gyorsitós, nem gyorsítós), Működni biztos hogy fog! Előre is köszi mindenkinek!
Így már értem miért írtad ezt. Próbálj ki egy schnelleres változatot is .
A két Drulov között annyi a különbség, hogy a sima elsütő szerkezetű egyszerű mint a faék, a gyorsítós pedig mint két faék.Nekem 10+ fegyverem van és a gyorsítósokkal sokkal eredményesebben lövök, ezért találtam furcsának a tanácsodat.
Még nem próbáltam a gyorsítósat , majd ha lesz rá módom lövök olyannal is , ha igazad lesz és megtetszik akkor verhetem a fejem a falba mert abból találtam volna még szebb példányt :(
Na hát azért a gyorsítós elsütő szerkezet nem olyan nagyon bonyolult ám. Valamint eléggé masszív anyagból van, nem valószínű hogy valaha el fog romlani. Az hogy a nem gyorsítósok fogytak el hamarabb annak az az oka hogy egész egyszerűen jobban néznek ki. Viszont a gyorsítóssal is nagyon pöpecül lehet lőni.
Aki a Keserű féle átalakított verziót válassza annak nem hinnem hogy nagy előnyt jelent hobbi szintű felhasználásra a gyorsítós változat , azaz kitudná használni a komplikált elsütő szerkezet nyújotta előnyt , viszont meghibásodása esetén a javítása nagyságrendekkel macerásabb lehet . Azt is tudjuk hogy az átalakításra leadott fegyverek némelyike eléggé "viseletes" állapotban került a művekhez , mikor még kaphatóak voltak mindíg az egyszerübb verziók fogytak el előbb annak ellenére hogy esetleg ott voltak mellette sokkal szebb állapotú gyorsítósak . Mielőtt vásároltam a saját trainer-emet én is ezeket az instrukciókat kaptam .
Ha tévesen döntöttem volna akkor én is szívesen olvasnám a véleményeteket .
" A Drulov kétféle elsütőszerkezettel készült anno. Egyik egy sima nyomáspontos megoldás. Ennek előnye, hogy szerkezete egyszerű mint a bot. Másik lényege, hogy van egy plusz ütőmű, mely a belső rejtett elsütőbillentyűre csap rá. Lövéskor az elsütőbillentyűvel ezt a plusz ütőművet működtetjük. Előnye, hogy nagyon finoman állítható, ami azért van, mert a rugó ereje sokkal kisebb, mint az ütőszeget működtető ütőműé. Másik előnye, hogy a sütést valamelyest késleltetni tudjuk, így az elsütőbillentyű mozdításának hatása jelentősen csökkenthető. A gyorsítón állítható az ellenállás mértéke, becsapódás távolsága (azaz a késleltetés ideje), és a kioldáshoz szükséges elsütőbillentyű mozdítás mértéke. Beállítható igen kis elmozdulásra, csak vigyázzunk a biztonságra, nehogy magától is el tudjon sülni a fegyver!" http://ponggi.hu/index.php?mod=trainer
Eladó tökéletes álapotban lévő toz-8 keserű müvek által készitett kispuka. gömb és alakos golyóval startpatronnal müködik.űrméret5, 6mm/6mm. nem kell hozzá lővegyvertartási engedély.a tanusitvány érvényessége 2019.03.09 Ár:55000FT