Tettem itt egy felajanlast, hogy a delibol elviszem az oda erkezoket. Mi lenne, ha mindenki a tobbieket copy-pasteolva beirna, hogy mikorra er kelenfoldre, es en onnan max 4 fot elszallitanek?
A vonat valóban 8:50-kor ér a délibe. Én személy szerint megköszönöm a kedvességed, de nem élek vele, mert megváltozott a program.
Kocsival megyek a X.- be a sörgyár utcába. Ott leteszem az autót (a fiaméknál) és onnan megyek a talira.
Ha valaki (esetleg maplesyrupék) a Dunántúlról kocsival jönnek, akkor célszerű lehet az M0-n eljönni az M5-ig. Onnan már úgy kell az ecserit megközelíteni, mint aki Kecskemét felől jön:
Tettem itt egy felajanlast, hogy a delibol elviszem az oda erkezoket. Mi lenne, ha mindenki a tobbieket copy-pasteolva beirna, hogy mikorra er kelenfoldre, es en onnan max 4 fot elszallitanek?
...bármit böködök vele, az ellenkező oldal a tenyeremet böködi...
Ha ezt arról a kacatról írtad, amelyik most nálam van, akkor rosszul fogod. Szombaton a talin megmutatom, hogy hogyan kell fogni. De ahhoz el kell jönnöd!!!
Nem baj, hogy foghíjas, nekem nagyon jó!!! ...:) Kösz. Kezd az a meggyőződésem erősödni, hogy mamicskáék kacatja is egy ilyen célú piszkáló. Csak még nem tudjuk, hogy mit lehet vele böködni....:(
Nem tudod véletlenül, hogy ki az az akkukirály nicknevű egyén? Szeretnék vele diskurálni.
Sajnos nem tudom...:(
Írjál az egyik termékéhez egy kérdést. Ebben kérd meg, hogy tegyen föl neked valamit 100 forintért zárt aukcióra. Ha ezt fölteszi, és te leütöd, akkor megkapod a Vaterától az adatait. Gondolom föl vagy regisztrálva a Vaterán...
elnézést,már lefutott téma, de ma kaptam egy szakvéleményt a szalagszövő gép képéhez
"A szalagszövőgép a láncfonalakat emelgető nyüstjeit (a függőleges drótszálakat - bal felső sarokban) jaquard rendszerrel - lyukkártyával vagy egyéb módon vezérli. Elől láthatók a vetülékfonalakat tartó orsók, melyekről a vetélők a megfelelő színű fonalakat ide-oda viszik a láncfonalak között."
vetülékügyben én voltam a kételkedő, de beadtam a derekam:-))
Hasonlót, hivatalosat(!) láttam már ilyet. Közintézmény, középső lepecsételve, ha nagyon kell (valamiért nem működik az óra) pecsét feltép, gáz mehet. (idő: 1980-as évek második fele, frissen átadva.)
Azt fedeztem fel ennél a kacatnál, hogy a tüskék visszabújnak, ha bármelyik tüske csúcsát sugár irányban megnyomom. Így ez furat tisztításra nem lenne célszerű eszköz.
Most viszont azt is felfedeztem, hogy ha megnyomom a forgatógombot tengely irányban, akkor a tüskéket nem tudom visszanyomni. Vagyis egy teljesen normális kézbentartás és használat közben a tüskék fixen állnak. Ha engedek a szorítóerőn (nem nagy erő ám ez!) a tüskéket kicsi erővel vissza lehet tolni.
Ez a tulajdonsága arra enged következtetni, hogy böködni lehet vele, és egy kéz használatával be is lehet csukni.
A papir egyenetlenseget ugy lehet legegyszerubben kikuszobolni, hogy a papirt nem kozvetlen a film ala teszed. Igy kelloen nagy rekesznel olyan lesz a melysegelesseg, hogy a papir egyszeruen nem lesz eles a kepen, csak a film lesz az eles zonaban.
A tukrozodes ellen meg kellene egy fekete fotokarton tolcser a gep es a kepkocka koze. Igy nem jutna feny az uveglap felso oldalara egyaltalan.
A gyari diamasolo feltet ugy nez ki, hogy egy tubus a gepre, aminek az elejen van egy diatarto feltet. Felhos egbolt, vagy jolvilagitott feher fal fele kell vele fotozni. Ha van a gepen manualis feheregyensulyallitas, akkor elotte meg tudod merni a feher megvilagitasodat, es a szine sem szamit annyira. Allitolag a feher fal+vaku is jo megoldas.