Keresés

Részletes keresés

iceride Creative Commons License 2003.11.17 0 0 131
Akkor ez egy gagyi értékesítő volt. :)
Aki ennyire kötekedős (nem rossz értelemben mondom), az a legjobb ügyfél. :)

Ezt a céget amúgy nem ismerem, de ahol én dolgoztam, ott napi 3-4 üzlet már elég gyenge eredménynek számított, jobb napokon 10-12 üzletkötés simán belefért. (kivéve hétvége, akkor kb másfélszer ennyi)

Az ajándék útnak meg nézz utána, ugyanis az általában nem a cégnek jó, hanem a kinti szállodának, tehát valszeg tényleg jól jársz vele.

ice

Előzmény: Filipooo (130)
Filipooo Creative Commons License 2003.11.17 0 0 130
A tapasztalatom hasonló volt. Megkérdeztem, hogy valóban van olyan ember, aki látatlanban, soha nem hallott horváth szigeten 1-2milláért vesz vadidegen embertől üdülő jogot. Erre azt mondta persze hisz itt vannak a fényképek. Majdnem megkérdeztem, hogy talán tollat lát a hátamon. Levezettem a "profi" ügynöknek, hogy fentartási kts, csere díj és a befizetendő összeg kamata (egy kétszemélyes szezonon kívüli 1hétre) éves szinten 200. 000Ft ezért főszezonban bárhol kapok 2 személyre szállást. Nem kell cserélgetnem (mert ez sem egyszerű), nem kell minden évben utaznom, akkor és oda megyek ahova akarok. Ráadásul az alaptőkém 30év mulva is meglesz. Erre azt mondta, hogy ő nem ért az ilyen közgazdasági fejtegetéshez, de az ő ajánlatuknál nincs jobb...

Szoval a dolognak ez a része tényleg nem érdekel, de kaptunk egy ingyen szállást és kisorsoltak (10-20 párból) egy ingyen repülő utat is. Csak hát ezek után van némi fenntartásom, főleg, hogy előre fejenként 15 000Ft regisztrációs díjat (Dream Espania-n keresztül) szeretnének kérni.

Előzmény: Csokis (128)


Vajk Creative Commons License 2003.11.15 0 0 129
milyenen? amilyet nyertetek? olyanon nem, de aki volt, kötelező fogyasztásról beszélt, ahol rettentő drága volt minden.
De ez lehet, nem az a cég, azért kérdezz rá.
Előzmény: Filipooo (127)
Csokis Creative Commons License 2003.11.15 0 0 128
Volt szerencsém ősszel részt venni egy másik cég tudattágítóján. Őszintén szólva tényleg érdekelt a dolog, mert nem luxusszállót, meg havajdizsipezsgőfürdőt igértek, hanem horvát és olasz tengerpartra telepített lakókocsikat. Amit ajánlottak, az jópofa is volt, nekem be is jött volna (egy vitorlás praktikusságával felszerelt, előtetős lakókocsik), de azért a körítés érdekes volt. Először leültünk hármasban egy nővél, aki képeket, kepmingeket mutogatott, meg cserelehetőségekről süketelt nekünk (Ausztria, Spanyolország), de a kérdéseinkre nem igazán tudott válaszolni. Illetve azt válaszolta, hogy majd az előadás után az előadó -aki profi a témában- válaszol. Az előadáson kiderült, hogy az három országon (Ausztria, Magyaro., Olaszo.) kívüli telepítések egyediek, és gyakorlatilag olyan drágák, hogy fehér ember az nem választja. Eddig még korrekt is volt, mert nem arra specializálódtak. Utána jött a feketeleves.
Kaptunk egy kb. 1 millás ajánlatot az évi kéthetes horvát jogra úgy, hogy ez az ajánlat csak itt érvényes. Ha most nem veszem meg, foglalom le, akkor már nem jöhetek vissza. Ezek után még ők csodálkoztak, amikor az mondtam, hogy én ennél kisebb összegről sem szoktam fél- egy óra alatt dönteni. És akkor még nem is sértettem meg az önérzetüket azzal, hogy megkérdezzem: ugyan mi a csudáért hagynék ott egy millát egy sosem hallott cégnél puszira? Mi a biztosíték, hogy holnap egyáltalán még meglesznek? Annyi jogom nincs, hogy utána nézzek a Cégbíróságon, neten, bárhol, hogy egyáltalán valós cég-e? Aki ebbe beleugrik, azt tényleg csak sajnálni tudom.
Filipooo Creative Commons License 2003.11.15 0 0 127
Repülő jeggyel együtt nyertük az utat. Voltál már ilyen úton?
Előzmény: Vajk (126)
Vajk Creative Commons License 2003.11.14 0 0 126
a sky europe-nel egyirányban 5900HUF a jegy.+ 4700 az illeték Londonig
Előzmény: Filipooo (124)
Filipooo Creative Commons License 2003.11.14 0 0 125
Tegnap voltunk a Kereknap2003 KFT bemutatóján (13.ker Pannónia u.11). A cég horváthországi üdülési jogokat értékesít (szerintem nem túl kedvező feltetelek mellett az R.C.I keretein belül) A meghívást azzal tették vonzóbbá, hogy mindenki kap egy 1 hetes üdülést a kanári szigeteken és a sorsoláson valaki megnyerheti a repülőutat is. Mi voltunk a szerencsések, de a kapott anyag nem volt túl bizalomgerjesztő. Egy Dream Espania társaságnak kellene 15 000Ft-ot /fő(regisztrációs díj) befizetni, akik majd küldik az utazási ajánlatot. (Az előadáson még arról volt szó, hogy én mondom meg a pontos időpontot).
Ha hasonló üdülésben volt részetek kérlek osszátok meg tapasztalataitokat.

Köszi

Előzmény: iceride (121)
Filipooo Creative Commons License 2003.11.14 0 0 124
Tegnap voltunk a Kereknap2003 KFT bemutatóján (13.ker Pannónia u.11). A cég horváthországi üdülési jogokat értékesít (szerintem nem túl kedvező feltételek mellett az R.C.I keretein belül) A meghívást azzal tették vonzóbbá, hogy mindenki kap egy 1 hetes üdülést a kanári szigeteken és a sorsoláson valaki megnyerheti a repülőutat is. Mi voltunk a szerencsések, de a kapott anyag nem volt túl bizalomgerjesztő. Egy Dream Espania társaságnak kellene 15 000Ft-ot /fő(regisztrációs díj) befizetni, akik majd küldik az utazási ajánlatot. (Az előadáson még arról volt szó, hogy én mondom meg a pontos időpontot).
Ha hasonló üdülésben volt részetek kérlek osszátok meg tapasztalataitokat.

Köszi

Előzmény: Tóthika (123)
Tóthika Creative Commons License 2003.09.17 0 0 123
Sziasztok!

Remélem, jár itt valaki, aki segíteni tudna. Nagymértékű eladósodás (házvétel) miatt el szeretnénk adni 6. heti tenerifei (Golf del Sur) üdülési jogunkat. Piros hét, négyfős apartman, értéke 20.000 euro, és bár elvileg pár hónapon belül beindul az újraértékesítési iroda, ahol 10% jutalék fejében visszavásárolnák tőlünk, már alig tudjuk betömni a költségvetési hiányunkat, úgyhogy olyan fórumokat keresünk, ahol potenciális vevők is mocorognak. Tudtok ilyenről? Előre is köszönök minden segítséget!

Üdv
Ági

marcipannyuszi Creative Commons License 2003.08.29 0 0 122
Magyaroszág - Óriási csalást göngyölített fel a pécsi rendőrkapitányság gazdaságvédelmi alosztálya. A mérleg: több ezer károsult és egymilliárd forintnyi jogosulatlan bevétel. Az Üdülési és Építési Rt. üdülési jogok értékesítésére jött létre. A társaság hálózatot épített ki az országban, ahol az ügyfeleket meghívták egy előadásra, ahol tengerparti üdülőkomplexumokat mutogattak.
- A szerződés aláírásával 10 ezer forint regisztrációs díjat, 25 ezer használatbavételi díjat kellett fizetni, valamint évente fenntartási költségként 17 500 forintot. Az üdülőhaszná-
lati jog értéke 340 000 és
1 725 000 forint között volt - tudtuk meg Aranyné Bruck Ilonától, a rendőrség szóvivőjétől.
A cég több mint háromezer szerződést kötött meg. Hamar kiderült azonban, hogy átverésről van szó, ugyanis mindössze tizenhat apartman létezett.

blikk.hu

iceride Creative Commons License 2003.08.18 0 0 121
Így jártak. Máskor majd nem cseszik el... Bár a hallottakból ítélve kétlem...
Előzmény: borsalino (120)
borsalino Creative Commons License 2003.08.18 0 0 120
Megértem a telefonálót is,hogy erőszakos mert lehet,hogy jutalékot kap a "madarakért".Nem is hibáztatom annyira,Csinos,kedves volt az is aki elöször beszélgetett velünk meg minden.Csak hát a vége az zavart.Most már ha lenne pénzem se kötnék velük üzletet.
Előzmény: iceride (119)
iceride Creative Commons License 2003.08.15 0 0 119
Hát ez sajnálatos. A telefonáló rámenőssége, erőszakossága érthető, neki végülis az a dolga. De az értékesítőnek nem az a dolga, hogy lealázóan nézzen az ügyfélre, akármennyi pénze is van. Ilyen esetekben a dolga az, hogy mosolyogva megköszönje a beszélgetést, és jó pihenést kívánjon a hévízi kiruccanáshoz...
Előzmény: borsalino (118)
borsalino Creative Commons License 2003.08.15 0 0 118
Hali!Most voltam egy ilyen "rábeszélésen".Ajándékba adtak 3 nap Hévizt.Végül is az ajánlattal semmi bajom nem volt annak ellenére,hogy pénzem nincs.Viszont ami nagyon nem tetszett és felháborodtam rajta az az volt amikor kimondtam,hogy NEM! mert nincs annyim akkor az addig kedves "hölgy" ugy nézett ránk mint a gennyes rongyra.Látni lehetett az utálatot a szemében.Jó ,hogy azt nem kérdezte meg,hogy akkor minek mentünk oda.Mellesleg aki hivott az annyira erőszakos volt,hogy inkább elmentünk csak ne baszogasson.Kérdem én:Miért csak az az ember az ő szemükben akinek pénze van?aki szegényebb az már senki?Ez az eset az Alkotás uton levő irodában történt.A "kedves hölgy" egy öreg,bandzsa,unszinpatikus vén k...va volt!
iceride Creative Commons License 2002.06.27 0 0 117
Nos, azt az egyet azért tudomásul kell venni: ennek a terméknek az eladástechnikája olyan, hogy bizony tartalmaz esetleg igen erős csúsztatásokat... :)
Ilyen pl., hogy ha kutya nem akar a teáltalad birtokolt helyre menni, akkor nem tudod elcserélni...
Mondjuk igazságmagja van, de meglehetősen kicsi...

És őszintén szólva jobban teszed, ha a legtöbb dologban nekem hiszel itt, mint az üzletkötőnek bárhol, mert át ugyan nem vernek, de az tuti, hogy ezeréves gyakorlatuk van minden körülmény számukra pozitív eredményt hozó tálalásában.

Amúgy én speciel üzletkötő voltam, amíg abba nem hagytam...

Előzmény: Höri (116)
Höri Creative Commons License 2002.06.27 0 0 116
Szia Iceride,

Ahogy en kivettem az elhangzottakbol, ez az egesz ugy mukodik, hogy barhol a vilagon vehetsz az ujonnan epulo RCI apartmanokbol (vagy vehetsz hasznaltat is, pl. Expressz-bol) egy hetet, es akkor ennek az egesz klubnak leszel a tagja. Csakhogy elhangzott az is, hogy ha olyan helyen veszel apartmant, ahova nem akarnak nyaralni menni masok, akkor soha az eletben nem tudod kiadni, ergo elcserelni sem...
Azt mondtak, MAgyarorszagon a Balaton kornyeki, ill. Hevizhez kozeli apartmanokra van csak kereslet. Vagyis pl. az mar jo uzlet, ha Hevizen veszel (asszem ott aruljak azt a Dobogomajor-t) egy apartmant, es utana cserelegeted. MAgyarorszagon 1-2 millas arakrol beszeltek, a Kanari szigeteken minden ingatlan dragabb, ezert ott joval tobb penzert lehet venni (viszont allitolag tutira mindig lesz kereslet az ottani apartmanodra).

Csaladi kalkulacionk szerint ez az egesz annak jo uzlet, aki:
-csalados,
-tutira van penze minden evben kuldfoldre jarni nyaralni (vagy eppen azt szereti, ha fixen minden evben ugyanoda megy nyaralni Magyarorszagon),
-es van igenye a normalis szallasra.

A rabeszelo emberunk bevallotta, hogy a potencialis vasarlo ebbol a szempontbol a 35 ev es afolotti szulok, 2 vagy tobb gyerekkel.
Mi meg nem az ilyen "nyugis" tipusu nyaralaasokat reszesitjuk elonyben, igy par evig nekunk nem eri meg ilyenbe penzt fektetni. Meg gyerekunk sincs, ketten meg eleg "lazan" es kalandosan szoktunk utazni.

Az ingyen nyaralas pedig tenyleg nagyon korrekt volt. :-)))

Höri

Előzmény: iceride (115)
iceride Creative Commons License 2002.06.26 0 0 115
Hát én ennek ellenére állítom, hogy nem 8 milla a piros hét. Szerintem a feléből megveheted a legkurrensebb hetet is (bár valószínűleg a harmdából-negyedéből is kijön), de ha nem ragaszkodsz a csúcs kategóriához, akkor kevesebbért is kaphatsz.
Az valóban igaz, hogy a Kanárin csak piros szezon van, de azért azt ne hidd, hogy egy júliusi hét ugyanannyiba kerül, mint egy februári. Ezt persze ők nem fogják az orrodra kötni, csak ha céljuk van vele. :)

A költségekről kösz a tájékoztatást, nekem elég korrektnek tűnik...

Előzmény: Höri (114)
Höri Creative Commons License 2002.06.24 0 0 114
Szia Iceride!

Azt mondtak, 36000 euro/het az egy haloszobas apartman ara. Csak piros het van, ugyhogy nincs olcsobb ar. Ezen kivul van az eves fenntartasi ktg + cseredij.
Na mar most, az a kornyek tele volt ingatlankozvetitokkel, es ingyenes ujsagokat osztogattak, teli ingatlan hirdetesekkel. Ezeket neztuk meg kivancsisagbol.

Egy masfel szobas, full berendezett lakas (apartman) 60000 eurotol kezdodott, a luxus szint, kozel a tengerhez 120000 ezerbe kerult!!! (Az RCI-s meg a tengertol vagy 5 km-re volt.)

Az utrol par szo:
106eFt/fo volt a repjegy illetekkel, storno biztosítással, szallas, felpanzio: ingyen
5000FT/fo adminisztracios dij

Kint be lehetett fizetni egy egynapos buszos turara 50euro/foert, mi helyette bereltunk egy kis Ford Ka-t 6 napra 99 euroert. Elmentunk egy delfinnezo 5 oras hajoturara 37 euro/fo aron. Asvanyvizet lehetett csak inni, egy 5 literes palack 66 cent - 1 euro kozott mozgott.

Szoval, nyaralasnak szuper volt, de ez az 5*-os (aranykoronás) apartman ar eleg erdekesnek tunt (bar be kell vallani, jol nezett ki a berendezese, - Balinéz stílusú - de ez ott nem szamit luxus szintnek, ahogy elnezegettuk a hirdetesek fenykepeit...)

Szia,
Höri

Előzmény: iceride (113)
iceride Creative Commons License 2002.06.24 0 0 113
Hello!

Örömmel hallom a pozitív tapasztalatokat. :)

Amúgy van pár hozzáfűznivalóm:

1) Számomra egyáltalán nem meglepő, hogy összejött, hiszen ez az ilyen cégeknél tulajdonképpen egy kedvcsináló. Kicsit olyan, mintha egy autószalon adna neked egy BMW-t egy hétre, hogy használd. Utána egészen biztosan nem fogod azt mondani, hogy szar, meg hogy igazából ez neked akkor se kell, ha ingyen adják... :)

2) Az egész arra megy amúgy ki, hogy ott megmutatják azt a szuper szállodát, oszt ha van rá pénze a népnek, csak elcsábul. :))))
Gondolom azért ezzel nem mondtam nagy újdonságot.

3) Az ottani ára nagy valószínűség szerint _nem_ 8 milla, még akkor sem, ha nektek valóban ezt mondták. Szerintem jóval olcsóbb, de a mi szempontunkból mindegy.

4) Az előbbi pont tükrében azt sem hiszem, hogy a 4 hét = saját lakás stimmel, de különben is lényegtelen, mert egy saját lakás a Kanárin inkább nyűg, mint haszon (kivéve, ha valaki vigyáz rá helyetted). Ráadásul azt csak ott tudod használni.
(Amúgy a 32 milla=saját lakás stimmelhet - szűken -, bár azért ahhoz még mindig nem jár az *****)

5) Egy kérdésem is lenne, ha nem vagyok indiszkrét... Szabad kérnem egy költségelemzést az útról?
Szállás, repjegy, reptéri illeték, transzfer, adminisztráció, kaja, programok, stb.
Nem kell valami komoly, csak úgy sacc/kb...

Iceride

Előzmény: Höri (112)
Höri Creative Commons License 2002.06.23 0 0 112
Sziasztok!

Megigertem, hogy ha tul vagyunk az utazason, jelentkezem. Nos hat, voltunk, lattunk, nyaraltunk, hazajottunk. :-)

A Ker&#&@# Kft.-nel kifizettunk az 5000 Ft/fo adminisztracios dijat, majd megrendeltuk es kifizettuk naluk a repjegyet (mas irodaknal sem volt olcsobb).
Aztan jott a megadott idopont, kimentunk a repterre, ott atadtak a repulojegyeinket, felszalltunk a gepre, leszallas utan vart minket (es meg masokat) egy busz, azzal elvittek minket egy szallodaba, kaptunk egy szep, tengerre nezo szobat, es meg felpanziot is....szamomra teljesen pozitiv meglepetes volt az egesz, es hihetetlen, de tenyleg mukodott...:-)

Nos, egy napot kellett raszanni arra, hogy ott csak negyszemkozt velunk foglalkozzanak, atvittek minket egy epulo 5*-os apartmanhazba, ott mindent megmutattak, majd megkerdeztek, szeretnenk-e venni udulojogot. Vegul nem vettunk, az ara igencsak huzos volt...(8 milla). Ezert semmilyen hatranyos megkulonboztettesben nem volt reszunk, nyaraltunk tovabb, majd az utolso nap kimentunk a repterre es hazautaztunk.

A vegeredmeny, eltoltottunk egy hetet egy nagyon szep helyen, es nyaraltunk egy jot.

Az udulesi jog ottani ararol pedig csak annyit, hogy korulneztunk a helybeli ingatlankozvetitoknel, 4 het udulesi jog arabol egy ugyanakkora meretu sajat lakast lehet venni...

Sziasztok,
Höri

Előzmény: iceride (111)
iceride Creative Commons License 2002.04.26 0 0 111
Király, föltaláltad a spanyolviaszt. :)
Gondolom a topicot jól nem olvastad el, mondjuk egy betűt se. :)
Előzmény: csekoo (110)
Höri Creative Commons License 2002.03.24 0 0 109
Szia Iceride,
Azt mondtak, barhol megvehetjuk a repjegyet, eppen most kerunk kulonbozo utazasi irodaktol ajanlatot. Tenyleg kivancsiak vagyunk, ugyhogy el fogunk menni az eloadasra ott is, bar nem garantalom, hogy venni is fogunk...azert kicsit szkeptikusak is vagyunk, meg nem szoktunk alapos utanajaras nelkul semmibe se beleugrani.
De nyitottak vagyunk, meg jol hagzik az a nyaralas is. :-)
Szoval, pont az lenne a kerdesem, hogy beleeljuk-e magunkat, vagy milyen buktatoi lehetnek ennek az ingyen nyaralasnak? Ha valakinek van ilyen tapasztalata (volt mar vagy eppen nem jott ossze), az irjon pls. mert nagyon kivancsiak lennenk. :-))
Koszi szepen,
Höri
Előzmény: iceride (108)
iceride Creative Commons License 2002.03.22 0 0 108
Ja, és készülj föl rá, hogy valszeg ott is lesz ám előadás. :)
Kb. két óra, meg lehet időnként úszni, és az ottani jogok is tök jók.
Amúgy lehet, hogy totál normális lesz minden, ilyenkor ez ott uborkaszezon, és inkább menj, és vegyél részt egy bemutatón, mint hogy üres legyen a szoba...

Majd ha visszajöttetek, ide kérek beszámolót, jóról is, rosszról is.:)

Előzmény: Höri (106)
iceride Creative Commons License 2002.03.22 0 0 107
Lehetnek, kérdezd meg előtte, hogy hol kell venni a repjegyet.:)
Mindenképpen előre tájékozódj, s csak utána vásárolj be mindent, pl repjegyet, biztosítást, szabiigénylést, ilyesmi.
Előzmény: Höri (106)
Höri Creative Commons License 2002.03.22 0 0 106
Sziasztok,
Mi is voltunk (most mar ferjemmel :-) ) a Kereknap egyik eloadasan tavaly augusztusban. Itt kaptunk egy ingyenes szallasutalvanyt.
Most ugy dontottunk, megprobaljuk ervenyesiteni, fel is hivtuk oket, hogy Tenerifere szeretnenk menni junius vegen. A holgy faxon kuldott egy 2 oldalas kerdoivet, azt kitoltve visszakuldtem neki, erre felhivott, hogy minden OK, sot, ingyen felpanziot is kapunk arra a hetre.
Most mindenfele utazasi irodaban repjegy utan erdeklodunk, jovo heten kellene bemenni befizetni a Kereknaphoz az 5eFt/fo adminisztracios dijat.
Ennyi elozmeny utan az lenne a kerdesem, hogy lehetnek-e buktatoi a dolognak??? Szoval, kinek van tapasztalata, van-e eselye annak, hogy felpanzioval 1 het ingyen szallast kapjunk? Vagy kamu az egesz, es majd valamikor lemondjak? :o

(Meg annyit, hogy hazasok vagyunk, parom 31, en 29 eves.)

Koszi szepen,
Höri

Előzmény: nagyviz (102)
nagyviz Creative Commons License 2002.02.13 0 0 105
Tenerifen, a Regency Club in Neptuno-ban a fenntartók - félek tole, hogy a Club szabályait áthágva - kissé meg kivánják kopasztani az ott üdülési joggal rendelkezo tagokat. Ennek kivédése (mérséklése) bizonyos összefogást igényelne. Sajnos (de lehet, hogy szerencsére) a cég, titkosságra hivatkozva nem adja ki a tagok adatait. Bizva abban, hogy a lista olvasóinak ismeretségi körében lehetnek olyanok akik érdekeltek az ügyben, kérem segitsetek az érintettek felkutatásában.
Minden az alábbi cimre irt infot elore is köszönök: balatonh@netscape.net
Kérem, hogy "Aki hallja, adja át!!!"
pédé Creative Commons License 2002.02.12 0 0 104
Lehetséges az, hogy csak idénre, "kipróbálásra" átvennék egy hetet? Azt akár el is cserélhetném? Tavasszal érdekelne, meleg tengerpart... Akit érdekel, írjon a megadott freemail címre.
m_miklos Creative Commons License 2002.02.11 0 0 103
Eladó a Petneházy Club Hotelben (Budapest) 1 hét üdülési jog RCI cserelehetöséggel (piros hét) Részleteket email-ben.
nagyviz Creative Commons License 2002.02.05 0 0 102
A Kanári szigeteken, Tenerifen, a Regency Club in Neptuno-ban a fenntartók - félek tőle, hogy a Club szabályait áthágva - kissé meg kivánják kopasztani az ott üdülési joggal rendelkezo tagokat. Ennek kivédése (mérséklése) bizonyos összefogást igényelne. Sajnos (de lehet, hogy szerencsére) a cég, titkosságra hivatkozva nem adja ki a tagok adatait. Tudom, hogy sok magyar tag van s bizva abban, hogy a lista olvasóinak ismeretségi körében lehetnek olyanok akik érdekeltek az ügyben, kérem segitsetek az érintettek felkutatásában.
Minden az alábbi cimre irt infot előre is köszönök: balatonh@netscape.net,
"Aki hallja, adja át!!!"
Beebite Creative Commons License 2002.02.02 0 0 101
A legjobb egyébként dobogómajor. Mert van külön Hévizi is, de az nem annyira jó, mint a dobi.
Egyébként ha megkérdezel egy RCi-phone csajszit, biztos elmesélni, hogy a mediterrán tengeri apartmanokból nem lehet eleget épiteni, mert midnenki oda akar menni (rajtam kivül), igy azok mindig zsufik, és nehéz oda cserélni május-október között. Nyáron pl egyes Spanyol, meg kanári apartmanokra már 2-3 évvel előbb van foglalás, szal ilyenek az emberek:)

Amikor Észak Svédországban voltunk, ott még volt üres hely:) Igaz, nem az egész appartmantelep volt RCI üdülő, csak egy része, de szupercsodás volt:)

B.

Előzmény: Husky (99)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!