jólesett az érdeklödésed nem tul jo fotot tudok prezentálni sötét van már- én 14esteklábol készitettem a testét6os tekla a szeme és 4es csiszoltakkal diszitgettem...
Az milyen? Amúgy nekem is tervben van egy mini bagoly, aminek nem Swari a hasa, vagy ha igen, akkor egy 12-es vagy 14-es kisebb kő, a szemei meg kis teklák. Kíváncsi lennék, apróban hogy mutat! :)
Jelentős háttércsapat áll a baglyok meg a legtöbb fűzésem mögött, 3 hetet "tavaszoltunk" Mo-n, a gyerekemmel kb. napi délelőtt kellett csak foglalkoznom, ahogy vége lett a sulinak, jöttek haza a szüleim, és el voltam felejtve. :) Crazy, mindketten tanárok. Szerintem az unoka szuper időnyerő, annyira odáig vannak egymásért, hogy inkább halmozódnak a dolgozatok, de ők autóznak, mesélnek, stb.. :)
Nem nehéz,legalábbis az enyém nem,kreatív hobbis tekla van benne,csak a memóriadrót gyenge,ezért olyan lötyögősnek érzem karon.Nagy valószínűséggel átvariálom kapcsossá.Fogok lőni róla képet így is,úgy is,csak jelenleg nem otthon vagyok.Egyébként én konkrétan elég keveset alszom mostanában.....öregszem!?:-)
csajok, ti alszotok is néha?:)))) vagy van időnyerőtök, de engem nem avattatok be?:))))) légyszi:)))
Baglyok zseniálisak:)))
Anikó, mennyi idő megfúzni a hálós karit? és nehéz? ( nem a fűzés, hanem a végeredmény...egy rakat gyöngy vn benne.....nekem a prága kari nehéz, nem kellemes viselet....
és ha még nálad van tudnátok lőni egy képet úgy, hogy kézen van?:))))
Szerintem az első erről a mintáról van fűzve. Crazy, én nagyon sokat kínlódtam, mire ezt a mintát értelmeztem, és a végén jöttem rá, hogy a furmány a következőben van: a szívecskék ALATT van egy csiszolt/vagy bicone)/kásából álló kör, lényegében ez tartja össze a szirmokat. Lehet, hogy másnak evidens, nekem nem volt az, 6-7-szer bontottam. :-)