Hát éppenséggel lehetett nagy baj is... Amíg a MIDI-nek a 4 kereke megvan, gurul és a motor megy, addig kiadják, legalábbis itt kelenföldön ez a szisztéma
Igen, azt akartam is írni, hogy 00-15-öt hozták ki délutánra 08-52 helyett (csak másfél órát fagyoskodtam a 130-as 11-84-re fölöslegesen, mert amikor jött bekapcsoltam a fényképezőt, és pont egy ezredmásodperccel előtte, hogy lenyomtam volna a gombot, lemerült és kikapcsolt. Tehát nem sikerült a kép, köszönhető azokak az akkumulátoroknak nevezett akármiknek. Pedig direkt felmelegítettem őket, mire jött a 11-84, meg tegnap fel is lettek töltve...).
Jó, hogy feltünt. Végülis csak szeptember óta írom így... :)
Az F13 az a tartalék szám, melynek reggel lenne egy fél kanyarja a 282E-n. Ez nem mindig teljesül neki, mert sokszor előfordul, hogy elküldik pótólni, így ez az egy indulása ilyenkor kimarad. Ekkor írom ide be a ''P''-t, rövidítve a ''valahol pótólt''-t.
A pótolt rövidítése, az a 4 dél-pesti tartalék közül az egyik. Fejből meg nem mondom, melyik, az biztos, hogy nem a Szent Imre téri, mert az 123-ason megy reggel. :D
Nekem anno a 14VP-n tavaly áprilisban, te jó ég mit művelt Újpest-Központtól, aztán az állomástól már kétszer olyan jó volt :D Annyival sem mentem még soha Ikarussal szerintem :D
16/F10 délelőttös és délutános is. Szerintem ez esetben az lehet a megoldás, hogy 393 251-en kezdett, majd lecserélték, miközben még korán reggel 16/10-es is egy másik autó volt, majd a 16/10-est is lecserélték, és kihozták a 393-at
nem láttam pontosan,de akkor ezek szerint 161A volt nem 261E.csak annyit láttam,hogy friss 17-67 és nagyon sok szám(ebből következtettem a 261E-re mivel a 161A-n jobbára 435-ök vannak)
"18-12(borzalmas egy gép:lassú,beázik,rohad belülről...)" Utóbbi kettőről nem tudok nyilatkozni, de hogy nem lassú, az biztos :) Lassan indul, de ha belelendül... :P Hétfőn volt hozzá szerencsém hosszabb távon, teljesen jó volt :)
Visszaolvastam ahol láttam is,hogy az összes 85E be van írva,de azt a bizonyos F11-F17-et nem láttam,ezért írok inkább ?-et mert nem akarom felcserélni a 2 forgalmit.
Ismét egy 5-ös rendszámát keresem, tegnapról: ajtótlan oldalon azonosító nélkül, fémcsík, nagyrábahíd, elöl nincs csavarvédő tárcsa. Csak a hátsó koszos rendszámtáblát láttam úgy-ahogy: 03-34 v. 06-34? (A tippem a fémcsík miatt inkább az utóbbi.)
Én ezt nem a "saját vonalas" mizéria miatt írtam, hanem azért, hogy ismételni nem kéne. Mindenki azt ír be, amit akar, de mégegyszer ugyanazt ne már... :(
Igen, köszi. Megnézem, ha a közelben lesz. Igaz, csak Astoriánál voltam, onnan írtam be, csak már kurvára idegesített a mögöttem lihegő pöcsfej, úgyhogy siettem, és a kiemelés elmaradt. Először nem is tulajdonítottam neki jelentőséget, azt hittem, h 5. A 178 táblák és az azonosító után viszont néztem egy nagyot.
De ha egyszer van olyan ember, aki egy adott vonal mellett lakik, van indításija hozzá, és 99% hogy naponta beírja a rendszámokat, akkor minek szedi össze más, és miért írja be x-edszerre ugyanazt? Értelmetlen, nem? Engem nem zavar, tőlem mindenki azt ír amit akar, de felesleges 100 x leírni ismételten az egyszer már összeszedett rendszámokat. (persze kivétel a pótlás vagy hasonló extra dolog) :)
Ha kell még 40-szer beírom, mert mindenki azt ír be ide a forumba amit akar!!! És ezt szerintem mindenki fejében tisztázni kellene, hogy nincsenek "saját" vonalak, hogy Én ezt írom és Te meg nem írhatod, mert ilyet nem lehet! Maximum akkor, hogyha mindkét fél beleegyezik!
17-15 délután 276E volt.Reggel is ott volt vagy csak délután lett valaki helyett?Csak mert 185-ös(!) táblákat is szállított.A másik alany a 19-91 aki szintén du. volt 276E de ő benne 146A táblák voltak....19-91 gondolom reggel vagy este gar.menetbe jár 146A-ként,nade a 17-15-be hogy kerülnek 185-ös táblák?
Ok,nincs baj:)Köszönöm szépen,de végül 75-ös lett,akartam fotózni pont elment azonnal fotóztam vaku nélkül elmosodva!Kellett volna vakuzni:)!Tod miért van 608!mert trolihiány!mert 202 átszerelt 75-ösre:D Megkérdeztem trolibuszvezetőnek,hogy holnap is lesz?Mondta nem lehet ,csak most!Én oké:)
93-asra bőven elég lett volna az F04-et beírnod, mert reggel/de. még 06-53 volt kiadva rá /ezáltal én még őt is írtam be/, csak le lett cserélve 16-31-re, aki pedig reggel 184-esen volt. ------------------------------------------------------------------------------------ 123/123A: 18-03
Nem lehet, hogy volt egy 06-53<->17-68 csere? :) Azért mégiscsak fura lenne, hogy egy délpesti kocsit küldenek kelenföldi vonalra pótolni és fordítva ugyanez. :)
Hát nem is tudom. De talán (szerintem) nem a frissen felujitottakat kéne szétbszatni, összehányatni. Jó egyiket sem, de azokat meg főleg... 481 is úgy néz már ki belül hogy elsírom magam. De neked ezt hiába magyarázom, ha nem úgy szereted őket.
F9, F10 nincs, így nem azért nem láttad, mert nem voltak kint, hanem, mert nem léteznek. F12 08-44, F14 reggel meg u-931 volt. És Örsre érkezni láttam még 00-03-at is. 19-04 (ismerős infója alapján később állt ki) és 00-17 se volt reggel vonalon.
Inkább 3-tól. Az utolsó E asszem 15.10-kor kezd vissza a Borároson. 23E/F1 pedig 138/F11-en folytatja pályafutását a beugró második részében. 23/F2 garázsban tárolós, 23/F8 beugró, 23E/F2 pedig csak délelőttös szám.
Hát én igazából a Moszkva térre és annak környékére értettem, főleg a Kelenföldi vonalakra, igazából a 13-as nekem non kiesik, úgyh bocs, de ebben nem tok segíteni.
18-01 állt meg az Újhegyi úti megállóban (kifelé) úgy 4-n5 tájban. Hátul, és oldalt nem volt rajta tábla, az elejét nem láttam. Voltak rajta utasok is szépen. 98 vagy 217 lehetett. Vagy garázsmenet, és vitt utasokat?
Az lényegtelen, hogy tegnap hol volt. Mikor átkerült és beírtam 198-asra, akkor is írták a topictársak, hogy az előző napon még az 58-ason volt, jól láttam-e.....
Azé a 272-es kiaadása...:P Kiváncsi vagyok, hogy az utasok mit szóltak, hogy televolt munkanap is a 272-es szólóval. Meg, hogy 272-esen 280-as volt, azé az se volt már kb féléve:D
Az az igazság, hogy itt most nem szeretném leírni, hogy hogyan, de a lényeg az, hogy úgy nagyjából október óta a csoportnak a "csőcseléke" van délutánban a 155-ön, egy két kivételt leszámítva. Úgyhogy az lehetett akár más is. Sajnos...
Nem,nem mára kell.F7 indulásai kellenének 15:00 és 17:00 között mindkét vá.-ról 54-nek.Valamikor a héten kimegyek hozzá.(Bár azért remélem 1X idetéved a 136E-re:))
FLR-746:5:50-kor indult a fiatalság utcától,majd rá 2 perccel a 08-73;kökin az FLR-735 is 136E-ként körözgetett hol a treffre,hol a pihenőhelyre állt be...
93:
JGD-732 reggel biztosan elöbb elindult mint 5:35 ferihegyről ugyanis az iker utcát 5:44-kor hagyta el,és amikor beértem kökire(6:10) akkor nyoma se volt 1 93-asnak se...
Nem tudom, ki helyett (937 v 938) du. kint volt 11-56 is. Amúgy sajnos vannak ilyenek, bár a többség, úgy veszem észre, leszarja, ha fotózzák. Ma volt pl 240-n egy ürge, aki nem túl barátságosan megkérdezte, mire kell nekem a kép. Amikor azt mondtam, h magáncélra, elment.
És akkor még enyhén fogalmaztam. Most itt ebben a topicban nem szeretném leírni, hogy milyen ez az ember, de egészen hihetetlen egyébként... Csak ezért írtam a figyelmeztetést.
A kedvencem, mikor addig-addig nyújtózkodik, hogy végül pont látható lesz a képen :) Mindig úgy lövöm be a képet, hogy visszpill-szélvédőosztó takarja a fejüket.
Az legyen az ő baja, hogy görény. Ha a fülkében integet jobbra-balra, hogy ne fotózd, akkor már alapból felismerhetetlen lesz. :) Még talán jobb is így :D
Ha tényleg így van, és nem pótlás, akkor indulások az Örsről: 16:15, 17:19 érk., majd pihenő, ind. 18:00, érk. 19:03, ind. 19:30, érk. 20:31, pihenő, ind. 21:25, érk. 22:22, indul 22:45, 23:23-kor Keresztúr városközpontból garázs. Remélem jó a forgalmi és még nem késő az infó.