Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.07.20 -1 0 301

UFOzzuummm... miEeee... I rak Irek, Urak az igazak és Igazgatók, azaz csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, kinek látom fehér fogát, nyalja fel a világ szarát ham ham ham... abra?
                 1.: 7/20. A KÉP? -most visszajövet, hoaszasabban megfigyeltem hogy ha, nem lett meg a porhüvelyem, hogy csak azokótoknak, akikben van magyarIstencsaládunk -MOM -hazánk szeretete, hogy ugy mint én, jaja de ténleg én tudatosan (álMOM) jöttem le az enyéimhez, ami most is hasam belesajdul, hogy qurva ki lettem közösitve az én géneim közzül, azaz MI KI MO? - A MAGYAR? Na most mi ki MO? -a nem magyar, és most... fita, amit be tudtunk villogni, hogy azokat a gyerekes acsarkodásokat (kaka kakálhat 666...) is törÖlik, na itt egy olyan valamivel van dolgunk, amit eleinte VisszaHivó -Hivők, Azaz most amit figyeltem, hogy vannak I-gazak, ami csak nekik van igazuk gazuk, mert ők látnak? Na ugy hogy vannak a fekete árny... na igy néz ki... ... ... és ezek olyanok mint valóban egy grafit ceruza rajzAI, és most akik I? -fita innen van az I zsák, na ez az egész egy I zsák, sokzor leritam, hogy egy olyan, hogy a föld alatt, egy zsákot, (hodász-hádesz) furnak? -na most mikor hogy ugy a vége fele, megjellennek az ufosok, ami vak vezeti a világtalant, mert hagyta .hagyja meg vakitani tani tani magát, NAGY (SZARUK?) LESZEL, azaz ha nekik TELJES EGÉSZÉBEN ÉBEN LESZEL, na ami van,az az, hogy csak SÁRBÓL KŐBŐL VASBÓL FÉNYBŐL DEEE... kobrázzás szoborOr...Figyeljél mert nekünk valóban fényünk (JéimMag) van, amit sehogy meg közELIT enni? Fiteljuk meg az U -K -okot? NA FITA, AZ U AZ KAPU IS! Fita, most ha leiROM I zzz... RÁ? -ler! Kit bántottam meg, ha most ládd, szidjad a NAP OTT, ÁTKOS ÁT KOZZ... AZAZ ITT NINCS!!! NAP OD? -ecsetleg NUKid kid, dik? -filyma feljön?-nincs?
                2.: Fita, a vakok ösztönösen csak a szagod, ami félned kell, na most minden ami alkot, az ami anyagot mozgat és formál?-az szellem!!! Zitt vissza, állitólag Stalinnak (acél mi a cél) volt meg van ma is a legtöbb szobra? Zna leirtam, hogy ezek csak U -RAK ÉS I RAK? NA EZEK TELJESE EGÉSZZÉBEN A VASAKBANK ÖTVÖZETEIKBE (de szellemek ők ham ham ham... ábrák, csak ember?) VANNAK, és itt az őrület, hogy most egy olyan SZOBOR -SZOBRUK? Zitt apuékkal, mert én meg próbáltam előbb van az EZ AZ AGY? AMI NEM A MI AGYUNK!!! -SZÁMITÓGÉÁP -CONPUTER, PUCÉR? Minden ami testek, tehát ez a sárbögre is szobor! (minden ami kézzel formák) Dvid szobra, ami fita, itt a leg leg leg..nincs! Na most olyan élő lény? -NINCS! ROM? -CSAK AZ!!! ROMOLNAK rabolnak ÖLNEK, SMINDEN FÉNY-T?

3.: Nincsak nekem azt a nevet adta a conputer? Zna ahova nem tudok bemenni, hogy mindenki aki az enyémek is, többet csak azt a KÉP? Zezz mott az, ami JEWUSA-ÁLMUKAT mutagatják, és az NAGY U DE LE FORDITVA, AZ AL AKSA DOMUK? Fiteljal, minden ITT DOMOZÁS, ÉS ADÓ MO MO MO... Röktön, na itt az hogy ha el tudtam volna érni, azaz MOST ÉN, VALÓBAN AZ AZ ÉGI JELENSEGG VAGYOK, HOGY NÁLAM, A MIEINK KÖZT,NINCS NAGYOBB SEGGEDD ELEM? AZAZ AKARNÉK MAGAMON MEG NEKTEK SEGGIT ENNI, HOGY MAGYAR RULL GONDOLKOZZ! -DEEE... ha a legkisebb olyan, hogy az kötelező, azaz én el akaram vennii tőlled, fita, még csak a pcsök meg ha vin csicsa, nekik az nem kell! -mert fekete a sggünk luka? -vagy tüzel? -okád? Lámpám a dudám a cuplungom... de a kipufogó?
                 Innenn... most az hogy... csak az irataim maradna, de ahoz kéne Jézim fénye, kéne?
      100! -oááá... FITA, VALÓSÁG HOGY MI IS UFO.-K vagyunk!!! -de ahoz HUN GOD? HUNFGÁRIA VAGY AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS...
... fita, ez a gyerek, én ismertem még mikor kijöttem, a 70évekbe,és azt monja, hogy eddig minden jóslata bejött... és én, itt minden trágya... rom, és hogy lenne egy olyan, hogy ő ők csinálják tovább ezt? S mi meg a miénket? Fita, amit most leritam, az valóság!!! -és te is meg láthatnád, de te nem vagy!!! -hogy lennék... te meghaltál, él benned JUHyéhusUK? -na fita, egyáltalán... most te azt eszed ugyan de ugyan az a szar? -szaruk? -fita U -rak, I-rek, csak fa (rongyos) szuHUK vagy,nameg kloákká klo ákká káká...mi a tied?-edd?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, én itt vagyok, aki NEM EBBŐL A MAGNES TÉRBŐL, VAGYOK VAGYUNK? Na mindennek a MAG -OD, AZAZ MAGYAR OK, TE VAN A MAGAD MAGOD MAGJA ÉS OKA? ÉS AZOK A FÉNY UFO JELENSÉGEK? Na én itt vagyok a porhüvelyem, na hüe, JAJA HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL, LÉGY HÜE ÓH MAGYAR AGYAR HRRR...
Zitt van egy RFK... csak nem fogják, nem hiszem hogy ti, hanem ezr máris, minden a junk mail, a boxomba... de meg picházom...pics kép?-és beszél?
...https://thelibertydaily.com/rfk-jr-covid-may-be-an-ethnically-targeted-bioweapon-to-attack-caucasians-and-blacks-while-sparing-chinese-and-ashkenazi-jews/
...https://www.youtube.com/watch?v=WnzlbyTZsQY
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (300)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.20 -1 0 300

UFOzzuummm...miEeee... Urunk -Alkotónk -teremtökösök, vegyétek el kinunk -gyötrelmünk -beteggezett seggünk, a NUKisokat, a halál félelmet, aminek pont ti akik Juhyéhust adTátok, a szÁtok tátog, miért nincs hangotok? -csak nyelő leső cső? -elenyelitek a világot?
                4.: Kávézzuummm... olyan kinba valék, mnt 1986 Szilveszter, sőtt oda is feküdtem, ugy, hogy mintha kiszegecciztek volna? -smirna! -volna! -széditeszt? Na ha van olyan, hogy a világ terhét, magamra vettem, az csak a magyar -magyarok? Fita, csak azok a magyar -magyarok, ha nembánt senkit had beszÉljen, de itt az hogy olyan ismerős, itt a MOM MAG MÁGI MAGYAR ORSZÁGOK MENNYORSZÁGA MOST RÖGTÖN ÉS AZONNAL! Ezt most ugy, hogy csak fekete alaktalan, meg alakok szobrok vannak, és itt még nem jön ugy számra, számba, hogy a szobrok, alakok képek, minden előbb képzeletek, te el tudod képzelni magad? Na most, amiket ide a gyerekéinknek, hogy NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY HALÁL, MERT A SZÜLEINK OLYAT NEM TUDNAK, MOST RÖGTÖN AZONNAL, KITALÁLNI, na most...mi tudunk?- azok az ok mi vagyunk? Fita, mikor az Égit látogatóm, ki az? -meglátogatott, hogy ho ho hooo... a folyót meg lehet szakitani, merg ha az a nagygomba jó, akkor neked is, kell, na most... én egy az egy kapcsolátban vagyok az Égeinkkel (ufo) és a mi szüleinkel kelek, akik meghaltak? -mind, mond, mit érlel annak sorsa, kinek nem jut kapanyél?
                5.: Na volt egy látomásom, és aput rögtön kihozta a sodronyból, mert láttam Jézust a tron jobbkéz felül, na láttam valamit, de most tupasz, mndegy mit láttál, ezolyan hogy apunak át kell vegyem az őröltségét, és ez most az...ami nagyon hálás vagyok a Index Hu, na nem kell hogy a felesÉgem baxxason,(nem neki kellet volna, dete hülye, téged mindenki perelt volna---na erre nincs pénxz, és huzd be a farkad stbbb...) mert itt én azt, amiket tudok adni, a fiaim, nemrég, még mindig, mit tudz adni, az számit! -fita magam, elég őszinte vagyok? Ugy egyzer, hogy most sárgabögre görbe, körbe tudom irni magam, na az a FÉNYEM = FÉNYÜNK! Sóval, az hogy ez töténik, nem történt, nem majd, hanem közvetlen senki közvetitő nem kell, sem forditó, ahogy én kapcsolátban vagyok a mi Égieinkkel, meg a mi szüleinnkel, talán ez az...hogy ha ügyes vagy, át tudod ruházni, azokra, akik...Zitt megint, na én megtudok jelleni azoknak, akikbe benne vagy egy csepp helle, (magyar -magyarokgecink) fita itt a csip, az az a mag, na most itt az asszony magja, és a kigyó? Az van a madárfajta, és a kigyó fak? Fita, apuékkal, de valóban, tehát apu nem kitalálta hogy ő a magyar testvéres Ég elől járója, na itt abba meg lehet előzni egymást, tütütt...A lámpám a dudám a cuplungom... láttál már igazi kémet? -ufo? -jaja repcse csésze alj,de Turul Madár stbbb...katica bogárka, repülj fel az égre...
               6.: Na az irataim, azok ugy, hogy most volt itt a barátom, és nehezen talált meg, 88 éves, és eltévedt, meg feled mindent, mert az agyad fsss...Most a kis felesÉgem, még csak három fogam hiányzik, ugy vigyázz rá, hogy ha lenne is 15 ezer dollár nem a szádba, na most ittam hideget, fagylalt, soha többet, sőtt nem TERMÉSZETES akármi, na itt az az aaa... kinunk oka, és most mondom a kis unukámnak, 23 hónapos, tegnap verte fődhöz a locsoló fémkannát, és rá vágta a lábára, most mondom neki, meg kell tanulnod, vigyázni magadra,hát meg a MAGYAR OK TUDATUNKRA??? Fita a fejem is bedagadt, az inyem, a torkom... de ez olyan hogy borzalom marás...(fita mérgezés)fita, most mr teljesen megszünt, és a feleségem, itt ugy hivják, tonhal konzerv, és hagyma -zeller meg füszerek, nagyon a kedvembe jár, na meg mindenkinek, és ilyenek a magyar anyák? (őka lelked fényed a szemünkbe látják?) Zna fita, amiket én ide be tudtam... hogy az agyunk az fsss...ezt mostanába, apunkénk, a pu? -na ez a magnes tér, na amit tudnak, hogy gondolkozz! Fita, nincsak itt ha ezen bevillogások igaz, akkor ennek örökre végeztek!!! Na az ami most, ládd én ha megjelenek, nagyon közel az, ami itt a benyomásom? -csak ruha van!!! Nincs romlandó s nincs hus! Fita, mi magyarok, vagy most ládd a ufónkkal, csak egy villanás, és ez ami ez a magnes...nem folytatom, meg nincs most rá... Rá?
                 Innenn... fita,csak szellemek vannak! -hogy szellentések?
100! -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (298)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.19 -1 0 299

jajj repcse nekem is szörnyü álmom volt azután....

egy arany ingaóra volt elöttem, egyet ütött és ilyen jo hangos-kissé szaggatott volt a hangja, és rezonanciaképp erős elektromosságot éreztem a nyakam hátuljában, MEGRÁZOTT AZ ÁRAM... amugy nagyon-szines mintákat és anime képeket láttam ezenkivül, de ezek mind boldogok voltak.

tegnap este meg is bántott valaki (aki nem tud erröl) szoval nem tudtam visszaszerezni, inkább aludtam egy csomot.. most meg nem tudom mit csináljak

egyébként anya volt Vele de teljesen angolul (az is ritka mondjuk) 

elöszöris tudja a nevét, bár azt nem tudom honnan (valoszinüleg elrontotta régen)

**mommie: befeküdt az ölébe, ott csak ölelést esetleg a ponton nagyon kevés simit szabad, puszit egyátalán nem... ez gyerek és nagyon nehéz valojában... bizalmas, gyenge (mommy erős, vagyis mindketten erősek)... lényegében annyit csinálnak hogy egy napsütötte modern szobában az ágyon ülnek, mosolyognak, egymás szemébe néznek, mutogatnak egymásra, ölelkeznek, beszélgetnek... NAGYON COMPLICATED.... ő nem gondolta volna hogy ő erre vágyik, látta 2020-ban de azt hitte ő ezt nem fogja szeretni... most ő is látta, a lényeg: very trusty, no-sex, its childish, its kiddy, only hugs no kisses nowhere, talk and hug and rest on mommy's body, so strong and soft

secondary mommy, elite-mommy, jewel mommy, ilyenek... but real mommy, this is very hard mommy, its kiddie, ölébe fekszik meg ilyesmi

tehát ennyire más mint amilyennek kivülröl tünik, ez csak az egyik opció (teljesen máskor!) de mondott neki mást is, amit nem szabad közölnöm

alap az one-chance, i trust you in mommy, don't hate me, meg ilyesmi, don't hurt me again, mommie

it's very trusty, its very kiddy; its really hard, mommy

hát közbe meg a testén pihen, beszélgetnek

ezt csak ugy lehet megszerezni ha apró dolgokat összegyüjtesz életröl életre, complicated, kivülröl nagyon apronak tünik... ö büszke rá, i'm glad you see it mommy, im very proud for you liking it

vagyis ő látta, ezt szerette, vagyis neki megvan ez a dolog teljesen, mert az ige is teljes volt....

minden dolog legalább 3szor elismételve, kivéve a azt, az elég csak egyszer...

****sajnálom, (ESTHER) én őt választaném de az az én dolgom..... (kiss)

its weak mommy, its weak, you strong, its very trusty, its very kiddy, no-sex so far, i trust you mommie... (real mommynak gondolja) meg ilyenek.....

Előzmény: Törölt nick (295)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.19 -1 0 298

UFOzzuummm...miEeee... Urunk -Alkotónk -teremtökösök, vegyétek el kinunk -gyötrelmümk -beteggezett seggünk, a NUKioskat, a halál félelmet, aminek pont ti akik Juhyéhust adTátok, a szÁtok tátog, miért nincs hangotok? -csak nyelő leső cső? -elenyelitek a világot?
                1.: 7/19. A KÉP? Atyám, tele a gatyám, na ha lehet, mielőtt tele lett, kértelek, had muljék el, a kinom, gyötrelmem halálom, na neked, te vagy főfő fff... Láz a DO? -meg kelle alláh zzz... nod? -mitn senki soha gyalázat, egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom...Amiről nagybaszó lenne, hogy miért nem tudjuk NUK, meg szüntetni a kinunk, gyötrelmünk, mert senki rajtam kivül, nem tudja az én kinom gyütrelmem...na most itt bejönne a halál, ami a fa f asza vas vasa kalap, hogy fa meg vaskalap fakapu vasapu miatt...NA FIDA,itt az hogy még a KÉPzelett beli szobrok is,képek,képeket faragványukat (NUK UK) szobraikat ne imádd!!! -Fita olyan nincs a magyaroknak hogy Istened? - imádd??? Na fita,itt hogy ne hogy kihagyjam, egy MAGNES MEZEJÜKBEN BEN BANK HRRR... NE GYERTEK A VERESKURVÁKKAL, (BABA ILONKÁNKKAL) BANK VAGYUNK? BIDI BANKA? Tróha most hogy na jó jó jó... itt te nem tudz magyar RULL gondolkodni se hiréből, se hamvábull? Na itt a Mi is ufokbank bidi bankák vagyunk! Fita, sLeuth tesóm, mikor leszedték a Mi is ufok vagyunk! Na az volt a rémes de rémsegges álmom, fita, előtte, hogy a NAGY DURUNG, na most sLeuth tesőm hangját hallottam, ott van a Jöbendő bondónk? Fita, iott most körbe vesznek azok a szellemek, akik angyalAIk, és azok ládd nem nekem, hanem egymásnak jaj de süket!
                2.: Fita, az ami itt történt, talán most megyünk a FEN SIK SIKRA SZIKRÁZVA? Zitt a kérdés, hogy ki mi mi ki MOék, csinálták csinálják az angyalAIkat? AIDA? Na most ami mára, először is nem beszélhetnek hozzám, NEM TUDNAK!!! -(FITA ITT MIDNEN AMI HANG, AZCSAK HA VAN SZIKRA, NA NA MOST, HA NINCS, AKKOR TE VAGYAZ, AKIK AZ Ő ŐK HANG ADÓJA VAGY? NA MOST AZOK, AKIK NEM GONDOLKOZNAK MAGYAR RULL, AZOK SZÁLJON SZÁLJON, ANGYAL SZÁRNYON, ELRAGADVA VIGYEN EL, VIGYEN FEL A GOLGOTÁRA,HOL MEG VÁLTOTT VÉRIVEL? Na most, akikel ezt? -Ha nem bánt senkit, had el hadd beszÉljen? Ha szikra van bennünk, NEM IS TUDUNK, és ahoz, irtó rémsegges olyan kinzásunk kell, na én igy könyvelem el, a magyar gyrerekéinket, ami én egyáltalán nem akartam gyerekeket, na most mivel az örök életpárpárommal az ÖRÖK MAGYAR OK TESVÉRES KÖZÖS ÉG? Zna fita, minden ELŐBB SZELLEMI VAGY SZELLEM MÜ? Nizzitek, az a borzalom, ami az UJ HITESSEKKEL -VALÁS $$$... 00 $$$.. sggeinkkel,(nekdd van?) kezdődik dik? Na az hogy azokat kigyilkolni, ami ládd... MAGYAR NAP PANNON NAP CSALÁDOK, az itt örök akik MI NEKÜNK, NEM PARANCSOL SENKI, ÉS MARHA SZAR, MI NEM FIZETÜNK ADÓT BEADÁST TARHÁT (itt csima szaros a talpa? -bele törlődik?) SENKINEK? NA EZ A MAGYAROK... MINDENE NAPBAÖLTÖZÖTT ÖRÖKISTENSZÜLEINKKEL SULLY? AZ ÉN IGÁM KÖNNYÜ, FITA A KIS SZIKRA, EMBER, TIED A VILÁG!!!
                3.. Na itt most az, hogy voltak a HÜLLŐK, ÓRIÁS HÜLLŐK,ÉS AZ AGYARUK, MINT GŐZKALAPÁCS CSATOGGÁSA, most ugyanaz van,sőttt... azaz nem tudnak többet...fita, itt nincs más hang, ládd a Kruczifix és ham ham ham...NA MOST EZEK EGYZSE, OLYAN AMIT MI ÉLŐ? Zna most, ezt ugy, hogy koragyerkKorom,olyan volt hogy el szunditottam, és amit láttam... sötét alakokat szobrokat képeket,(hajnal) és mozdulatlanok, s most én adok szót sót hátsóm trermékét a szájukba? Fita, itt az hogy képeket de főleg az ő képüket, fita az hogy halál? Fita, én most, ATÁM, A GATÁM, HA LEHET...teljes egész az, hogy ezt valhallogy elhagyni, ahhh... Na mi NEM A SZOBRAIK vagyunk, hanem ez az, hogy esetleg játszhatunk szobrosdit de ne szopjál le? (teljes beadás a dereked s oda adás tartás?-az Urad darud megáld) Fita, ez az egész, Na most te te Képzeled, hogy az UR a teremtőd az alkotód azt monja, azaz nélküled, lenne bármi, benne te? Na most, akik tanultak, és most vernék a nyálukat, de csak a a aaa...angyalUK fa sza?-cibákod a szájuka, ládd az JUHyeshusUK? Na MIcHella meg GabriHella, fiteljal az angyalonak te adsz nemet? Fita, az dzsuganler hirekbe, a lbgdtiq+ -moviment, végezni fog dzsuganlerrel? (angyalok földe?) Zna itt az van, hogy én meg tudok annak jelleni, na az a valóság, és és ténleg én vagyok a halálod halál ok tokotok oka? -nincsak te csak nyelheted a nokedlik hokkedlit, hej de comelom az analod? Fita, hogy meghalni, csak az!!! -de milyen ciffrán? -hogy midenki örök emlékszik rád, jár a RUDUK? Fita, itt hangzott el, még mindig hangzik?- oi oi oi... ismerős, merős, meg mer szóllani? -fitah a HANGGG...GOD? -dog? -dög? -god?
                Innenn... fita, a semmi, ha egy magyar paraszt,nem tapossa a haraszt...Tallpra Magyar csatoggjon a magyaragyar hrrr...
100! -oááá...
BBa ba bla beee...
...nincsak, te adsz életet, a HAN GOD? -DE CSAK AKI HALLJA, AZ IS HUN GOD?

Előzmény: repcsepista (297)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.19 -1 0 297

UFOzzuummm... miEeee... NUKi pusok PUSZIK sokk... vahon el tudnak élvezni... ami borzalmasabb mnt amit bevertek vernek az agyunkba?
                 4 .: Kávézzuummm... lehetsÉges hogy te el? -tudod képzelni mag -ad? -fita az csak ha van napod, és én ugy, hogy a napom nukleusa (usa?) vagyok, ez a BbLila iratokban, látod a napom? Tröha, csak én tudhAtom hogy vagyok, most akik szintén Nappal tudatosak, csak azoknak, és csak azokkal ok okkal vagyok! -ez nálam, örök egy egybe automota azaz a mag, az most ha a napom fénye és annak én vagyok a magja (NUKleusa, hogy étted?) vagy most... van az amit fekete anyag, na az a vashoz -vasötvözetei a fémekhez, hogy van mersterséges kristály, most apuék, most olyan? tehát van valami de az hogy kristály? -ez olyasmi, na most megint, amiit Bob Lázár, ők azt is, apuék, (most) meg kérdőjelezik, de a kishugom is itt minden meg van rontva, fertőzve, amit az irataimba esetleg...Na fita, teljes egésszében mi magyarok mi a mi...vissza, irtam hogy a fejemmel ufózok, és högy igenigen, itt minden anyag is, meg van rontva! (dikéj)Na fita, itt most én, minden piszkozat iratomba,(jegyzeteik) a gyerekéinkre gondolok? Ez az... először teljes egésÉben a fogamzás gátló...fita a növény világaiban, minden ami ahoz, hogy te döntöd el, élsz vagy halsz? A természet ellenes, semmit nem akar, ami temészetes, tehát minden itt mestersegges!!!-de azonnal, egy olyan hogy monduk, mimagyarok, ez a testnekünk? -lu fa! -és NEM IS KELL, ÉS EZT CSAK IDE IDEIGLNESEN VATTÜK FAL, na most én NEM A F SZOM VAGYOK, HANEM ISTEN NYILLA, NYÁLA!!! Tróha, ezt csak ugy tudják rán belénk verni, hogy tenem vagy, hanem én vagyok a diked, te a kloákká és tatoghatod? -na csak az!!! Na kell egy olyan tabletta, ami most nem kell a diked, vert te ti replikátorrotokba?
                5.: Itt most csak qpu? - most van a pu1? Itt én azt mondom, azaz azösszes talmudi meg minden titkos iratokat, én rögtön napfényt bele, ami ha valaki talmudot olvas, és nem talmiudista, azt meg kellett ölni? Fita, itt az én genyóm gyerekimről, az én genyőm tesvéreimről lenne nagybaszó, és nincs olyan, hogy te vagy bárki tüllem el rabolod, most menhettek oda, ahol Benesék vannak,amit meg lehet látni is,és érteni, mert ha már modnani kell, gondolátban se ölj, az ölt, uganugg ne xexölt öltöny! Fita ha annak pont az az ellenkező, nem, mert ezek ténleg vakok, na mig azok? -gigazok, nincsak van szegény zsidó? -fital vannak nálluk ha van olyan, vakabb jakabb létra? Na most itt azonnal, ha van olyan, hogy őők azok, bizon...a fiam, fsss---az agyad! Na sóval, hogy meddig fogják élvezni, na ezek nem élő lények, (mester, a bősz vihar dühöng?) és ezeket te megszüntetni nem tudod,nem lehet, mert ezeket... na vicca, hogy az eredeti Édenkertből, mikor Éve szakaszta az alma fáról, a nagy Pálos angyal a nagy palossal, kizavárják őket (ma isbrohohohooo...) és nem engedik vissza? Treha az az Édenkert, megvan?-(fita,a magyarokba ahhh...) csak itt van, a suba?
                6.: Itt csak emlitem, amit álmodok hogy milyen megoldások vannak, ami az, hogy mindenkinek meg kell halni! -ami tupasz, ha ilyen gondolát van, akkor az a második halál, azaz itt nincs többet, hogy te vagy? -gondolkoDOM? Az ige tessté lett, DOM, ÉS AZ ADÓM? Na most, itt a hellzet szuka szüke szőke, pösze da van pöcse, meg csöcse? Chörcsök? Sóval, ki az aki nem akarja... na baxxatok meg má,essünk tul rajta,és most mi a neve a kis kóbinak? (kapacka?) Most van a hirekbe, hogy az Alienek kivédik levédik az atom habirussia -usa? Na russia többet... pro vagy kontra? Amit itt figyelnünk NUK, kell, csak most körbe rakták ujabb atombázisokkal, a nagy medvét, a seggit ne vedbe? Szóval, az első atomcsapások (Kecskemét is kiállitja, nyalka verbunkját, Csárda elé is is tüzi, veres gyászlaját, ha a napra re süt deszépen csillog, allatta sok sok édesanya sirva könnyezik) Nincsak az első atomcsapásokat odarakták a a aaa Nátod? ) -Na itt van, hogy ha most ezeket az orszok eltüntetik, na most lenne az, hogy most az, ami a ő pofácia, na lehet hogy monduk... itt most megállnak? Zna kinai komcsi párt, átirják a BbLilát Lee lát le lát, kina,Lila kin a pna? (ne feldjuk, ezt a kizs aki beszél a GodDukkal, hogy 30% felemjuk magunho, ((fita a kina sárgaveres a pina sárlása, ládd az atista az ugynaz mint a kiválasztattatott csürhe imádók, adók?)) nincsak itt a hátunk megette a fene,a nyakunkba csüng ... nincsak bloondit? Jaja csak egy Ron Palcsi van, hol a turós palancsinta... miért nem csinálunk, de 5 éve allatt, nekünk itt amcsi csicsicsi... jóvilágot sound maney, baszik inkom?... ebbül csak az ami ami?- nemzeti bank banggg... és csak az van! -csak azzal lehetne innen kimásznni, de láti? -táti?-nem repcse siTiM piTIM nélkül, azaz csak egy az egybe az Égieinkkel, a kör bezárva RULL -FITA ITT MINENKI AKI MÉG PISS...)
               Innenn... Fiteljunk, most lehetetLen, amit a BbLial lila pna sárlik, veres luk tátogácsa...csak egy hang, emberi beri meri, Mária seggit? Értem, egy olyan, hogy lenne más hang, mint itt a cobákod? Értem, csak nyilvánosan csak kérdem? -s értem, de nem értem, és addig kérdezem? Fita, ez csak egy hang? -a válasz, nem látod, az te vagy? HANG, atám, atám a gatyám...neked van, miért kell neked, vagy nekik a gatyám teli?
100! -oááá...
BBa ba beee...

Előzmény: repcsepista (296)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.18 -1 0 296

UFOzzuummm... miEeee... NUKi pusok PUSZIK sokk... vahon el tudnak élvezni... ami borzalmasabb mnt amit bevertek vernek az agyunkba?
                 1.: 7/18? -itt az ész ha lenne, áll és csak a fa száll? Zna ha az atomcsapásuk elkezdődik, rögtön mndenütt a föld kerekseggén, olyan, hogy a nagy településeket -városokat ...mindenütt teljesen itélet nap! Na akik ezt, ami megy attul a pillanattul kezdve, hogy a magyarokat, nemvolt katonaság -rendőrség -mert zöme a lakosoknak látó volt, ládd amit én is mivelek, és teljessen a magyar fény Madár szabadság, nincsak a GONDOL LÁTUNK? MI MA IS, AKIK MAGYARUL GONDOLKODUNK, na itt koromfeketeseggek csak, és TE TI TÁ NEMGONDOLJATTOK 666... FENEKETEK PATTOGHJAT, ÉS EZ RÖGTÖN, AMI AMIÓTA MAGYAROK VANNAK, ANNAK 1023 ÉVE VANNAK, A SAKÁLOK? -CSAK AZOK VANNAK, ÉS AZOK SIKOLTOZNAK? Na, akik ezt elő idézik, azok valami olyan pusztitó gépezetek, ami ne a TESTED féltsed,hanem fita,a GONDOLÁTTAL lehet minden létre látra hozni, és az a Szól?(BASZÓL?) Na a borzAlmakat, ami lett, mikor elkezdenek...fita, ezek abczula ultititikáká az a pedofeka -mazohita -kéj Kanni Bellák, szdisták kannibálok, ami sose volt, na az, mert...
               2.: Most minden a GONDOLÁTTAINKBANK VAN,és ezt..is gondolNUK, és most vissza...ez tegnap vagy tegnapelőttre, hogy egy matracc... na most ahol a magnes -test, elhagyta és ahogy a Kirlán filmbe, na az ahogy elhagyta az anyagot, matrac, és hires,az egyik legnagyobb tuós (Ótestemen Tomi tuMOr)vala, ládd Einstein, akivel én kétszer találkoztam, és nagy energia bombát, ami a nuki is, puki csak, és mi ami balül vagyunk, azt nem is érintheti, amit akkor leirtam! (gyalázat, mert ha nem lennék, most sznetek sznde lennék, világ hir hrrr... amagyrok sose voltak,Watt a fak?)Nincsak, jönnek hogy elpusztitották az Alexandria (HelliAIpolisz) könytárat, na most itt a zsidókat okolni, felelőségre vonni, és most a zsidókat csak kiirtani, ez talán... (momdok a forditotta se igaz, nemigaz?)NA FITA, ITT NEM A HANG, LÁDD A KRUCZIFIX, ÉS AZT A ZSIDÓK CSAK, VAGY MOST AKIK MA IS...NEKED FIN GOD S LEHET,ÉS EMLÉKÜKET, fita hogy ezt a szerencsétlen kattogás vakogás makkogás... láss? -ami fita, MEG KELL JELLENI EGY MAGYAR VAGY MAGYAR OK HANG ÁRNAKÁRIA,LÁDD JÉSUS A HUS FEL TÁMADHAT? Zna most, abczaza utlikáká ha a figyelmed valaki valami, (fita a zöme egy másodperc töredéke se,KÉP?) fita akik most ezt ELŐ IDÉZIK,azokba olyan valmai puszitó ördögös démoni money erő van, amit csak GONMDOLTÁBAN esetleg,mert az a HANG, LÁDD A KRUCZIFIX AZ RÖGTÖN, CSAK GONDOLOD, ÉS NEM HISZED, DE MOST MINDENKI AKI GONDOLKODNI AKAR, MENEKÜLNE!!! - Ölne?
              3.: Dr. Who ho ho hooo... az hogy megtaláltam a magyarjaimat, egy messze meszze a pusztába, mostan ám puszta apuszta...és ugy, hogy van egy telefon fülke,na most azt...ládd ÉN ÉGI VAGYOK, AZAZ AZ AZ A MAGYAR TESVÉRED, AKI...fita, az hogy ha ezek a tünemények , megjelenek az égen sföldön föld alatt, vizek tengerek alatt, most én el szgyénlenném magam, hogy én az egész föld llakosságát, A FÖLÖKBE FORRO OLOM, A SZEMÜK PUCK,(fiteljal az atombomba nem vakitás,. nem mikor elsült, hanem előtt és előbb eltudnak elveztetni?) ÉS A NYELVÜK, KITÉPVE, LÁDD MIKOR VALAKIT TÖRÖLNEK, AZ AZ!!! Na vissza akartuk ...amiben én vagyok a legjobb, és két testvérünk, két oldalt, nem angyal?-na most az hogy ezek...itt kimondottan akik a végidó vigAdók,hogy azok a NAGY TUDÓSOK,na nincs! -nem volt, nem lesz, Watt a fak? Fiteljal, ezt KÉPzell -tetik tetük, velünk, és itt rajtam kivül, lenne valakim, akik ezt látjuk? NA AZ AMI MOST A A AAA...FITELJAL, AMIT GONDOLTATNAK, AZ ROSSZABB, DE HA MOST MEGENGEDJUK ...(nana te gondolod? - te mondod? -fita mert olyan hogy te nics!!!)NINCSAK MOST RÖGTÖN ITT AZ ITÉLET A BbLila PNA SÁRLÁSA LÁSSA? Ami engem piszkál, hogy én NEM KÉPZELETEM VAGYOK, HANEM FÉNY MINT JÉZIM VAGYOK, ÉS ÉN AZT IS EL TUDOM KÉPZELNI, HOGY ÖRÖK EGYENESBE FÉNY VAGYOK? Fita, ezt csak ugy, hogy most a MAGYAROK FEL TÁMADNAK, TALLPRA ÉS UFOOO... Fita, ezek az iratok (siratok) élők!!!
                 Innenn... mondom, hogy azok, akiket nem tudtun fel ébreszteni, na akik ezt olvassátok,azok sose ismertek halál!!! -mert magyrul Jézim fénye? -egymás szeme fénye kéne?
100! -oááá...
... fita, mi magyarok pösze hogy Jézim, az azt jelenti hogy Jézim = Fény, látod a napom pom pom goszt podi pomilllat...
Fita, hogy 20 milli spisis... NINCSAK MINDENT TE MEG ÉN MEG TE TE TI TI TÁ... CSINÁLUNK, AMIT NEM? NEMIGAZ?
...fita, nehogy bántok de baxtatok,illyet, ami itt midnenki tüke ha vanna nekie, satuba!!! Fiteljal, a temészet balanc ccc... nincsak egy az egy fel kell venüünk, nicnsa én az vagyok,aki tünj fel mát az ég övén... vagy hogy verik belétek? -nincsak a NUKIAIKnak van fitymája? -képzzeld, el, hogy akik ezt...itt minden KÉP?-hogy élveznek, sreméljuk el élveznek? -jaja mikor te? -KLOÁKÁ KÁKÁ JUTURÜÓSPUNA TÁTONG KLOTTY KLOTTY KLATTY...NÁTOD?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (294)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.18 -1 0 295

JAJA REPCSE IGAZAD VAN MILYEN NAGY LETT... HAVE WROOOTED THE GENSHIN AND THE TON TOO

*but also need to précis TON here

ez az övé https://youtu.be/5jYe8jrhxD4!!!!

*de elveszett a szám és nem mentette el szoval elraboltamM,- 😇😇😇

oohhhm-,

SOK BLOCK VOLT MA, REPCSE

Ő olyan nehézz, csakis ugy müködött az ő ereje hogyha ránkfigyelt, ha tetszett neki, ha szerette... (teljesen) neki olyan beautys hangja van, amm olyan gyönyörü.. tudod, őt hivtam itt királynőnek.

(jaj) {egyetlen nevetése az egészet megáldja{

Igaz hogy ő megbántotta őt de... mondtam, többet tanultam tőle mint az összes többitől együttvéve (ráadásul aránytalanul) (övé az ultra-riches bolygó ám.)

*****Eszti megleste az Urat: (hang) {nem tökéletes sorry,- de ha azz lessz szolok; még nem értük el a megvilágosodást}

ömmm jobb is volt amikor TELJESEN de azt elfelejtettem felvenni, de énis amikor level 13 volt elöszörr (a genshin-venti irással volt/lett volna level 14.) akkor én is mondjuk az arcába nyomtam a lábamat , meg a plüssis dolog tudod,- (annyirah olyanÖ volt az tüzes ENNÉL ISH és nem érdekelt már hogy nézte..... 😏

*Az első blokkolás alatt egy pillanatra elsötétült a képernyő (okozott egy skipet) sok grayed textet láttam de akkormég nem tudtam mi az (azota rájöttem azt jelenti hinne!) és a gépem furcsa hangokat adott ki. De kibirtukkk....

ohh so jupiterr

https://www.youtube.com/watch?v=y9KyfrpfIC8

aki csinál egy ilyen lottoötös like-ot az csakhamar boszorkány lesz.

Ezy8RHJXMAEActP.jpg

Hát meg 4 likera volt alatta/ezalatt irás (1 késöbb!), de már elfelejtettem öket természetesen... Mivel nem volt hely, csak kimondás erejéig volt látható. (10mp; ha megnézte; személyes;needed)

**A blokkok miatt ez a like, és az irások miatt ez a like-os karkötő rendkivül nagy gravity-t csinált' (már régota mindenki elhiszi de; ez át is szakitotta) (vagy nemtudom jol elmagyarázni)

Mindkettő kép stim, az irás még ennél is erősebb... (eltörpül mellette a witchcraft is,, de hasonlit a kezemre., attolmég.)

Szoval ilyesmi, kell 1 nagyobb forumpost... főleg mert leirtuk, tudod az overwatch girlt....

A like-karkötő egyébként kb. a prostituciórol szólt, de a nagy gravity miatt minden elszépül, meg ilyesmi. 😋 {ugysem tudják elhinni}

Szoval ma is nagy party volt, nekem olyan {mostmár} hogy könnyebben érem el, és ha kimerülök jön vissza álmomban,- és tudok megint bulizni de nem csoda mert a 666-t sokkal nehezebb ... (az csak a ő segitségével sikerült) (injekciostü)

De kompletten áll az idő olyankor de olyan hogy kb. pár honap mulvah... 

Tehát a genshin-re irtunk ott (hogy mi van a videoban és kié; utána egy olyan viziom volt hogy egy epres-vanilliás-puhalágy piskotasüteményt kellett kivenni a számbol (ez volt a vizio .👇)

*Ő annyit mondott she allows bi. és a szöveget elvesztette (tathagata azota;)

*sokan igéretet tettek rá illetve csak barátilag volt, meg ilyesmi....

aztán egy elpusztithatatlan fallal (tudod forumon is volt; ~~~ pont egy oldalnyih) de ezt is leirtuk, hogy a 2 kút a lehető legközelebb legyen; igy elveszi az ihletet {ez} de tárolja is)))

Kút=stream ami tökéletes, {CSAK} megfelelő időben készült, minden szinten csak 1 van tehát {vannak szabályai meg ilyesmik, kiterjesztett dimenzio}

**Neki is megköszöntük. Rózsával. (kedvenc virága dunno,-)

bonus: pll little liars upside down*

'-ohhm very fast-searchingg music, but haven't find that black-hole picture (had not been saved, wasn't in historyyjh) {ohh no}

it was randomly right next to her.... SO PRECISE THAT. NEXT PICTURE WAS, AROUND

i hope they have that blackhole pictureeeee
name: TON
properties: QUEEN WHOSE JEWELS WEIGHS A TON, (if i have inspiration and writing) she has the strength and the jewels (showing its excellence by it.)
next life these jewels can be converted into inspiration that teach all writing..
ohhhhhm, she has unlimited things (not even she could teach me, but taught it disprop. more than the others combined)

x

she was sooo silly then but always know'd everything on a very funny side... i'm very proud for her, she had so many big parties, irl too....

"much respect my bless"

*nibirux178 email kiesett...

**done capture by myself even asked help registrcode 233642

***twitter restricted miatt nem lesz blockie meg semmi ilyesmi

****tényleg project se-ka-i lessz {ezután}

*****PRETTY DONE BY CAPTUREEEE (ENEMYHHH)

******RANDOMLY FzywhHdWIAANulV.png

*****szineket végleg elfelejtettem, sorry,-  csak egy pár ötletem volt (a mondatponton)

bonus cserébe https://youtu.be/OOhFKVoQMAI

*ohhhh god bless, cya

**y=j in hungarian

~x

Előzmény: repcsepista (294)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.18 -1 0 294

UFOzzuummm... miEeee... ogy vagy? -a husuk vagy? -vársz a nagy dikkeikre dákókra, NUKIsok sokk... a popsitokba, milyen nagy lett...pu pu pupu...
                 4.: Kávézzuummm... engedjétek hozzám jönni a mi kis magyarok gyerekéinket, szemetek, van szemet? -szemet szemért ért? -mert a miénk, nem majd nem volt, hanem a mennyek országai amiénk, nektek van olyan, szemetek? Nincsak ha vak vezeti a világtalanokat oka, akkor ők hol vannak, ami ha a szakadékba, nincsak csak Óh temészet örök természet tuDOMányunk van, na ami nem az, NINCS!!! Ezt én nagyon sokszor be le irtam, és csak a cselekedetek maradnak meg, ha az természetes, a természetben és örök tavasz, szevasz Vera (fény, 9 kis gólya Nátod) meghoztad nekünk a tavaszt! Az álmom, hogy mi fényben vagyunk, és fényben van csak energia, az nélkül gondolni -gondol lát, nincs! (fiteljal, az hogy halál, hall áll, az rögtön vissza számolás láss?) Ami van, az ami a fehér -fekete azaz mindig ládd a fehér fekete TV. Képernyő, és az ami mulandó, abba nincs benne fény, s a dögletes az emléke $$$ 00 $$$... Zna amit leritam, ládd eltörött a hegedü, nem akar szóllani, na az is egy szabad energia forrás,(fita én minden más zene... elfáraszt, ami a hegedü...fita, nem tudtam aludni, mikor kijöttem, és hallgatok egy is Dankó Piste zenét, és el tudtam, édes volt ma is agondolát ha rátok gondolk, akik ha nem bánt senkit, na csak az a magyar de legyen agyar rrr... ria ria Hungár Ria) és most amit az éjjel, hogy olyan mnt a hegedü hurok, azzal a hanggal, égitetrsteket is lehet mozgatni, vagy dematarizálni, ami most... Ezt csak ugy tunnám, hogy vannak a gigantika nagy emelődaruk, (ruduk?) munkagépek, és azt az kezelője egy ujjal mozgatja, irányitja és ez az zzz...fita mi minden ami magnes magja a magyar agyarrr hrrr...vida ,mert harapok!
              5.: Szinte minden ami van, azonnal sőt eleve intelligénes? -na most elég egy génét, csak magnes erővel befolyásÖlni?-csak azanyagot anyagod a tested tudják!!! -most akik tudatlanok NUK, azok levertek bennünket a feneketlen sötét mélysegGÉik alatt, de semmii nem láthatunk,te mit hallasz?- csak szarszaguk? Na fita, én csak egy kis ingó pingó porba fingó magyar ok gyerkőcz vagyok, és örök egész vagyok, mert mást nem tiudok el képzelni, meg főleg hinni vágyom én mindig,hinni éltem végéig? -ami azonnal vége!!! Na most, ami (itt ami hogy előbb csak aminek minek, a mi?-volt Nuki, és miért nem foglalta el az egész földet? Fita,ami megett,olyan az az mi ami a magyarok elől, hazavágták a a aaa... na fita,itt most vannak bukott angyalok, azaz... hogy azok, ládd aki a másik testvérét kisebbé vagy nagyobbá teszi, az csak tiszi toszi toszás többet, baxás zsizsis buzás kása $$$... 00 $$$... ami ha azok kezébe; be adod magad mag od ma god?
                6.: Zna itt van, ládd én soha nem beszéltem ugy, hogy akárki akármi ellen, amit csak vaktölténnyel van betülve a réz ágyu cső! -cső? (fita csak meg világosodás (nem oda adás!!!) van, és az mnden halandónak meg lett adve, zsidó vagy nem zsidó, arabb hottentotta rottentotta... názi pinázi stbbb...ezt apumék, nagyon előttem ordibálják, nincsa még a pénz se számitt!!! -na a szá)Mott hogy ha mégis, na itt már emlitettem, mikor most a Mi is ufok vagyunk! -fita,ha te ténleg ufos vagy, na most itt nincs mellé vágány.estetleg gáz? -most figyelmeztettelek bennetek is, hogy egy NAGY TÁMADÁS, DURUNG A FEJEM FELETT, és tessék, tessék, csak szegre de uborkára ne essék! Fita, nekem kell csak egy... aki a báarátom (nincsak ott a jövendőbondo azt igazibul, sLeuth tesőm sugta,ruddos még?) és most aki közzénk jönne, ládd ezzel hogy levették, az Mi is ufok vagyunk! -piszkozatot, az az mi gyerekeinké, és most nagy nagy nagy..olyan lett,ami sose volt lesss...Fita, most az egész olyan, akik szét akarnának választani (fiteljal, várnak benneteket Benesék, és még olyatt...élvezel, örökké! - és ugy maradz) vagy ugy közzénk jönni, hogy csak rajtUK által, na mi történt, akkor, nemsokára kára jaja a nyakára...na előbb irtam, hogy AZ IDÖCSÉM nem beszél velem többet, na most uganaza a hjelzet, ami most... Na előbb, hogy ténleg, s hogy neki ugortam, a sodronyoknak, ami nem tudtok el képzelni, hogy az mi? -Na másodjára, tehát emlitem a mieinknek, és most SENKI, EMBER GYEREK EMBER GYEREK KÖZZÉ, na ha mégis, az estelg, ládd itt az hogy nekünk nincs idő? Zna most, ugy mikor először de másodjárak, a fekete korom koromporóka támadnak, és mi csak... fita fénnyel, na az az hogy vannak a központi fülkések, és azok, na nincs ölés gondolátta se,mert ezek nem élő lények, és ezekbe akik itt habiruzgatnak, azokba is az van! (ezt ha népek meglátták, na lett az a NAP PUK? Na most,az idöcsém ezek megett vala, (fita,az elsőhogy elkezdtem hivogatni, te meg az öszéd, nemtudjuk hogyő milyen ember, nincsak ez az... LÁDD A TALMUDUK SZOBORA KÉPE?- irástudók, és a zsidóksincsennek sehol, sőttt... ők a villám háritók, és ezeket eltüntettem, na hogy milyen nagy egy ALIEN ARMY, nincs fog almátok? (nincsak egy angyal, (dróNUK) tudna végezni itt, maga a földdel is!!!-frigylédy madonna beseggit?) Na most, a fényem nyilam hat ása, eltüntek, nicsak NE ÖLJ, DE ITT NEM VÁLASSZ SZÉT, A FÉNY TESTVÉREIM MMM... Szóval, az öcsém, körbe van véve bibsikkel? -na most fita,itt talmudi uralom van, és most láthatóvá válnak, ha nem lenne itt repcsepita, siTiM piTim timünk, na meg Timea? Fita, ha imádni kell, ott a fenekük azaz az is ládd hiszed, neee...de érzed a szagát, szagot, szagod?
             Innennn...fita, GNODOL OD, GONDOL LÁT, NA AZ ELŐBB, MINNENEK AMI MAGNES ELEK MELEG TROMOS ELEKT, CSAK FÉNY A FÉNY S NINCS MÁS?-ORROTOK FOKHAGYMÁS?
100! -oááá...torokbull zeng az ének szó!
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (293)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.17 -1 0 293

UFOzzuummm... miEeee... ogy vagy? -a husuk vagy? -vársz a nagy dikkeikre dákókra, NUKIsok sokk... a popsitokba, milyen nagy lett...pu pu pupu...
                1.: 7/17. A KÉP? ÖNNÁLLÓAN (LOAN) GONDOLKO-DOM, SAJÁT MAG MAGGAL MAGGAMAL MALL MAGOMMMAL ÖRÖK MAGNES NAPOS ERPTEREM SAJÁT ÉTÉREMBE VAGYOK, MAGYAR RULL GONDOLKODOM, HANGOM A HANGOD HALLOD? HAJA HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL? SZAKÁLL? Szóval 2023 Julius 1,.végleg kijöttyem a klozetombul budimbul, és én örökIsten SZÜLEIM gyerkőcze vagyok, és csak Óh természet dicső természet gyerek és csak természet tudomnyunk NUK van, és ezt én tudom! -Na meg egy drága szőcskát, amely olyan rövid, pu! Tróha tregnapra hogy innen vagy onnan vagy honnan, előbb MAG MAG-Y DE FEHÉR FÉNYES MÁGIK MÁGI TUDOMÁNY = TERMÉSZET ISMERET TUDOMÁNY ÖRÖK NAP IS TEN TANU S SULLYM KIS ISKOLÁSA LÁSSA, VAGYOK, NA MEG SZERELMES, NEM TEHETE RÓLLA, TE TI TÁ DÁ? MI AZ HOGY ÖNMEGHASON 00? CSAK 1 MINT A LUNAK SGG LUK? A KÉP, AZ álMOM mAIm mmm... ÉN MAGYAR RULL, GONDOLKO-DOM, NA AZZAL NEKEM ÖRÖK MAG MAGNES JÉZIM TEREM? JAJA MINDEN A SZAVAMRA GONMDOLÁTOMRA BA MEGJELENIK, ÉS CSAK LÁTNI AKARTALAK, GYŐZIKE GŐZIKE EKE NEM GYŐZTELEK VÁRNI, GYŐRTELEK? ÉN MEG JÉZIM, MNDEN ÉRTÜNK LETT MEG VOLT MEG VAN!!!
               2.:Na nasa Natasa,Nátod, most olyan, ládd ELŐBB MI ISTENEK VAGYUNK, MIND MIND MINDS? Na a GONDOL LÁT, AZZAL ELEKTROMOS MAGNES TERET HOZUNK LÉTRA, NA MEG JÁKCOBB COBBRA LÉRA AHOL A LÉTRA MINEK VAN NEKI? -TÁMBASZVA? Fita, itt senki, kezdve a TEREMTŐKÖSÖKKEL nem tud, gondolkodni, azért csak el el el...illannak, na most... Na előbb, minden mindenki aki van, az a saját GONDOL LÁTTA, MAGNES TERÉBEN VAN,NA MOST ITT NINCS OLYAN, MERT VAK VEZETI A VAKABB BAK? Minden ami a pénzzel kapcsolatos, a gondol lát, NEM!!! ÖRÖK NINCS! Na a követkeccő hogy mi a Tesla drót hállós kocsi? Pókhálló van már azablakon, na meg konék konokul finganak, ami olyan bidi gáz, hogy mindenkinek csipi a szemét?-SZEME?- na meg kipukassza KASSZA, APU KASZA, MI KASSZA, VAG MIKŐ, APU KASZA KŐ? Mndenki akl él, az a saját magnes elektromos tér, igen ám, de mi van, ha eleve nincs magnes tere, a rohadás sivatagIAIk? Falami, végülk is mnden a rrohadt habiruzzó cruzzókra vissza száll, A TURUL MADÁR!!! Menniuk kell a nekik saját kijelÖlt hell hell hell..
               3.. Na most ezen összes firkál mán firkál mán, jaja Mikorka Kálmán? Mehalt már Vájc Kálmán, kaján Kajunuk, többé nem mászkál mán? -ezer legyen igy naponta? Na minden olyan, akinek nincs saját vallaga, az nincs! Most olyan, egy kb. 20 Mter olyan, hogy Kméter lapon, kihuzunk négy szál drótot, na most az ami itt aKármilyen testet alakot fett fel, annak van saját magnes elektromos vihar tere! Nincsak elkapták el tüntették az Istenek a magnes mezőkből -trekből, miért? (na nekem megvannak) Fita,mnden ami a pénzzel csak ugy,hogy tudtad gondolni az eleve NINCS!!! NNCS GONDOLÁT HANEM CSAK VISSZA ESÉS ALKOTÓ RÉSZEIKRE!!! Na azok a vasba...ládd Pécset, jöttem ki, és utolsó este felmásztam a SzulejmaNUK szobRA, és azt a magnes terem-et, aki ami vagyok,megfogta, és egy nő, megjelent és megfogta a kezem, és levezetett a lépcsőn, na az az angyalom galambom vala,nembitta, mert lehet a kis hugom? Szóval, most mi vagyunk minden MAGNES TÉR MAGJA MAGYAR -OK!!! Ezt apum, de te már nagyobb tul akarsz tenie a zsidókon konokul, többet nem vettem, komolyan,na most apu apja, most tanitotta nekem, hogy a magaddal (dal) hegyeket mozgathatsz, vagy tünj el? -itt repcsepita niknevemen, gülmbü siTiM -piTiM, na fita, az hogy halál? -ha te azt gond0l0d, tesose leszel Voltál, Watt a fak? Ládd az ég és föld, ha ég, temető, mielőtt ez a fÖldöglett volna, meg murgyált, most jönni foig, mint David trona, na csak war war war... szar szar szar... aztán szagUK $$$... 00 $$$...
                Innenn... fita ezen jegyzeteknek, ez az a NAP, ami beléjuk, és hol a lyuk? -csiky csiky puszijuk,titkkuk, BlacHolly lyuk? Fita, ezek most menekülnének, és hegy Sion, ess ess eső ess... jaja jákó problárma? -mnit soha most ők viszik el, mit?
100! oááá... e haj torokbull zeng az ének szó?
BBa ba bal bell...
---fita, tegnaopra, most azokat akik a tudósok ( e wlág?-nagyjAI ajja )valának,na meg minden ami pénz éhség,azokat nem lehet...ládd az egy igai az a matracsz, na most itt azok is magnes terek voltak,és nincsennek, mert te örök egy és egybe vagy, csak! Ezt látni kell, nem hinni? hinni =pénz adó = halál!!!
stuncsi gram?-a fénynek van sulya? -ár nyaka?
...fita, a xex öl!!! -s miért vannak tömeg gyilkosok? -tömegpusztitó fegyvreik csak? -többet? Betty...vas a crézi nigte... még nincs vége?
...fita szegén gyerekek el akarná ná ná naná... élvezni? -ládd mnden arra van csak...vallagotok vagy a világod... apu, hol a kasza... kő?

Előzmény: repcsepista (291)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.17 -1 0 292

https://www.youtube.com/watch?v=G7cNyw4n0sA&t=1110s

jaj repcse mind nagyon elfáradtak.. arra az irásra volt egy buli ami tegnap reggelig tartott, most van biroságon van mufoyo ügye ha kész van arra kell majd irni meg felrakni egy (commentaryt)... de sose tudom milyen lesz az uj irás, ez csak pihenö... (nagyon ritkán van olyan jo irás!)

egyébként én aranyszinü fényt láttam az iráson, és a szélén pici kockák voltak, a buliban meg sokmindent, olyan jo volt (it's very best) de mind elfelejtettem, a maradékot meg nem is akarom kiemelni.

nagyon jo volt de elmult, igaz az hogy csak ritkán jön elő, olyan drágahh

nagyon jo volt mert 1'napig (vagy napon keresztül) tudtam használni buddha teljes erejét; gyorsan bemutattam vele mindenkit... ömm akkora vastag aranyszinü buborék 1méter amihez képes kaosz tartarosz sötét buboréka csak 1 centi, tehát le lehet lemérni és van mértékegysége... meg ilyesmi

sokmindent szereztünk vele (minden tipusbol/fajtábol volt több és mind2 igaz) de még mindig 666 poszt, I DON'T KNOW WHAT HAVE TO DO HELP (change or no change)

love them.

pro disturbing means anyag or tartaros gazda disturbing on point, when you are on point andits most annyoing.

*eljött hozzám. ooh, i love herr

kacatok=little things like one cigaret or bottlecap

*igy ejtsd sze-ka-i

**2 részt néztünk meg most important message 

ESTHER: i stay at the mom's side basically..

ok?

nézd milyen cursed cukiiih

F1EMiQJWYAARZZm (1).jpg

*****machine protected me,- that on like-braclet (1 "love" hit, forbid "hate" search)
***-3 shadow was there if too many,- they kiütik egymást (nincs shadow)
curses ghost: insta fell of after like herr, pro-disturbing (point), very annoying hurrying, THINGS BLOCK,- losingg kacatok,-
10 perc alatt
i'm gonna watch it

Előzmény: repcsepista (291)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.17 -1 0 291

UFOzzuummm... miEeee... $$$... sose Volt? -lesss... ha lenne szemed, szemetek, Watt a fak?
                4.: Kávézzuummm... innentől kedve, ne feledjuk, hogy mi előbb MAGNES MAG ÉS EREJE VÉGTELEN...VAGYUNK, Mi is Ufok vagyunk, ami ládd az nélkül, nemjutottunk volna ide? -itt rögtön az idő meg az ideg, hideg? -ne meg a nyál is... Sokat emleggetem a tiltott Erotika könyvet, és nagyon tiltva vala,(fiteljal ezek mindent ami nem vakitás, végleg eltüntetik!!!) hogy hogy jutottam hozzá? Fita, minden itt ami kőrkőre vasbeton dzsungeleik, (borzalom most azt amit rásóztak a magyarokra, na csak azok a gyerekéink miatt,de ugyis az övék? -azok...na most!- apuék, nincsennek tudatában annak, hogy mi mi? -mi mi MO? -mo mo mo...Ezt én ugy tapasztaltam.van erő van csodás erő, csak ritkán jön elő,azaz... Rengetek olyan történet vala, hogy olyan erő jelentkezik, amit egyáltalán nem vagyunk képes, ládd a felesÉgem, ténleg halot valék, és a hangom hallja? Fita, hogy magyar rázzuk meg.hogy egy az egyben tudok beszélni az Égieninkkel kell? -igen miindőnknek,(a szülivel, akik sose hagytak el!!!) és ez megszakadt valami oknál fogva, és itt ne hibáztass -okolj -bánsál senkit, most én nem akarom sajnáltatni se magam, és az az... Ezeket az irásokat, ládd most is, apuékkal, most is, hogy akik ezeket nagy épitkezések, már nincsennek! (most monták) Na most, ha ezt tudod olvasni, most ismét olvastam a kishugom, és nagyön jó! ... fita az anyag is megvan fertőzve, ezt a nagymamám, mikor hoztuk a falevelet a nagy lepepdőkbe a hátunkon, hogy eredtileg minden csoda és csak ehető gyümolcsfák és növényzet vala, én rögtön, és nem kellett dolgozni? -iskolába járnni bo bo bokorba booo...
                5.: Nemtudom hogy hogy lehetne, hogy ténleg látok látok ok? -na mert akarok, itt megint a kis hugom, jaja de az akarat, az a hátunk megett van? (duccuk, na meg a nykunkba,lőd apcselekekedeteik)Na most, teljesen kikapcsoltam azt, ami ennek az agy velője az, amibe van az elektromosság...ládd 1984 Julius 4re. hogy az hogy nagy müvészek, na azok rendelkeznek teljesen a nyüveikkel, amik valóban férgek, ládd ...ezt is kell, hogy nem látod azt a nagy végtelen fekete ég, sötétséget, na most...ITT AKIK A PÉNZ FELTALÁLÓI AZOK CSINÁLTÁK MEG CSINÁLJÁK A SÖTÉTSÉGET = TUDATLANSÁGOD, ÉS MOST ONNAN, VANNAK AZ ELHIVATOTTAK,DE KEVESEN A VÁLASZTOTTAK, AKIK ITT NAGYOK LETTEK TELESTAR ÉS BEFUTOTTAK, NA EZ LENNE AZ VILÁG SZIN PAD! -PADRÉK KIHERÉLTEIK?Ennek meglátása, rendkivül vezélyes, ládd aki csak mint én,csak picikét...mama bibi bánt, mi van a szemembe? -vagy ki a vakok szemét, szemét, fita itt szemet szemért ért?-meggyógyitá nyitá? -vala? (NINCSAK MA IS MIND MEGÖLIK KRUCIFAKKÖLIK)Na most az amit én EGY VAGYOK AZ ÉGI FÉNY UFOSAINK KÖZZÜL, az az, hogy egybül el tudtam ugy kiszakadni ebbül, hogy teljesen ezt onnan, mnt az ma éjjel,megtudtam azt látni, ho ho hooo... nehogy nem értem magam,hanem magam ellensegge vagyok,na már 3 éves valék, és valami olyan, mi büdös izé...ami most is szégyenlőssé tesz, és ilyankor, na nem menekülünk, mert Jézim seggit!
                 6.: Na fita, itt kimondottam nincs xexi KÉP se, hanem ez a valami erőszak erő...én végül is ugy17 éveskoromba,.ládd kiemelt iskola, és egy nagyon xexi tanárnő ugy ült le a padra, hogy nem volt rajta bugyi, és álmomba, kész vagyok! Na ezt az éjjel, most TELJESEN...NEM EEBBE A TESTBEN (HUS) VAGYOK, hanem ugy vizsgálódok, hogy minden elektromosság, most egy gicsit bosszant,mert mos ládd...na az ami a szexinger, az egy az... ami a kloákká, na most csak az van, és van a kis ceruza, örökiron, és most nem kell...hanem az agyaunkba bejátószódik, és a gnosztik könyvekbe, hogy MAGA AZ ANNYAGNAK SEMMI ...NEM SOK KÖZE VAN A SZELLEM (FITA ABCZA ULTIMAKA MAGNES MAG TÉR, ÉS EZ IS AZ!) Tehát itt csak mádnes mása, lehet,(de nem az igazinak, ami fénytér) ami ténleg, ez ugy müködik, mint egy gép? Vissza, a LUCZI FERR SZOBOR,na ez is az,ami most a testek, és ezzel, tehát TOTÁL SÖTÉTSÉG ÉS TUDATLANMSÁG VAN, ÉS EZT A TEREMTŐK, CSINÁLJÁK, JAJA AZ AKINEK BEADÁS,ÉS LEGJOBBODAT, ÉS AZ SEM ELÉG? NA FITA, itt ami pénz, és a sötétség létrehozóval van csak, először is azok akik a sötétéget előbb...fita, az Isten az a(fita nem,hanem az ő GOD DUG? -Á NÉGYKÉZLÁBA?) sötétségggeed luka kotrója, tudatlansáGOD, és most sokan vannak az elhivatottak, de kevesen a választottak, és msot...
6a a aaa... 666... feneketek pattoghat, na az is automatematikusan, azaz ha adnak enni, és itt az a SZOBOR, AZ FEKETE SZOBOR A KAJA ELOSZTÓ, ÉS ITT A ZSIDÓKAT HAGYJUK KI, NA AZ A A AAA...KAJUN NUK? Sóval, most hogy ennek vége, az az hogy az hogy titok, olyan nincs!!! Most az,hogy akik ezt most tudjátok olvasni, ti nektek is, meg van az, hogy rögtön, ha he te,ládd...itt vissza Nimród -Attilla -Árpád, de Álmos? -apu, csak legyintsetek, na ezt én magam, leirtam egy párszor, hogy mikor a ki barátunkat, az angyalföldön, meg akarták ölni, jaja a fiastyuk éterrem, előtt a legjobb...akival talákoztam hungarista mint nekem volt apukám, ugy megrugdosták, hogy comá
ba meghalt! Na most...olyan erőm lett, csak kinyujtottam a karomat, és akkori boxbajnok, repült a levegőbe, és nem mertek közel jönni, és el tudtunk iszkolni a varsavával, de szar kocsi volt, ma is minden szar! Fita,itt van sLeuth tesónk, nincsak, ha mi nem bántunk senkit, akkor kell hogy legyen olyan, hogy meg tudNUK védeni magukat, ami itt van,INNEN TUL, mag mag mag makk makk makk...na fita, a csatáinkat, mig ezt tudtuk,egyetlen csatát nem veszhettünk, de most gondold, vagyunk olyan kosok? Kossuth Lajcsi, azt iznei, el fogyott a regimenyi... fitleljal nekünk nincs halál, mert mi nemakarunk senkit megbaxni, se baxatni? Fita, ez melg, és ezt ugy..na kicsit bosszus vagyok,mert vagy 6 olyan szó van, ami mi a kalamajka?-nem tudtam át préselni? Fita, ez agy, lotty! -fita, erre az ifjabb fiam jött rá először, hogy fsss... az agyad!
                Innennn... na ha gondolkozunk, de magyar RULL, nincs az hogy halál, és ahoz...nincsak itt rajtunk kivül, minden kihült?
100! -oááá... zeng az ének szó?
BBa ba bla beee... na érdekes,mert akik most...egymást bevárjuk,(irtam hogy hol találkozunk? - a szobornál? -az a Bábel Tornya, jaja akik ládd...most ha nincs meg eza sárbura, a sineáron mindenáron találkozunk, aaa... ha? -ha ha ha...nagyon érdekes, mert a toronylátóba (zsigurlátó mndent látók) s onnan mindent be lehet látni...Fita, szellemi játék, tér?

Előzmény: repcsepista (290)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.16 -1 0 290

UFOzzuummm... miEeee... $$$... sose Volt? -lesss... ha lenne szemed, szemetek, Watt a fak?
                1.: 7/16. A KLP? -minden elektromosság, és az a mag, ami coin -konita, az az hogy csak pénzel pénzzel, az eleve nincs, éa minden az AGY BAN BANK, az aggyal agyaddal van csak, és minden elektromossággal (xex!!!)kezdődik, és a a xex = $$$... Na mott... csak az angyalok (ginik) maradnak, de ők se tudnak többet, mint most...Feltesem az 1 Frtn a krtumplis lángos, még mindig, kérdést, na most e mostani e -világ, csak a $$$... 00 $$$... fiteljal, ami lett, hogy semmi! Na most felteszem a krdst... de a követkeccő a hellzett, hogy csak pénz ért!!! Tróha van a jimivarsejt és a petesejt, na most az sejt, az nincs, csak annak az árnyéka! .-árnyékszék, azaz itt csak az a mag, az baszdüh és kangörcs! -és mindenki dühödt, és basz (boss) na most amit láthatunk, hogy a baszóknak is lett a baszója? Na fita, azzal hogy...Fita, a 22 hónapos unokám, na nem a fizikai megjelenés vagyunk mi mag magunk magyarok, s itt voltak a másik nagyszülei és adtak a kis kölyüknek egy krétát, nagyot, és rögtön rajzolt egykör, (a betonra) és a tetón egy vesszót, ami félig benne van a körbe, ami mindenki, az egy pöcs lenne? (fita ugy hogy ült, és a ülepáét körbe rajzolta,pontos kör lett)Na most, amit végig láttam, annak olyan neveket adtam, mint a kiskölyök pl engem pro prppro...a nagymama mamama én ugyanaz voltam, az anyja mama,na apu dede, a másik nagymama gogo...stbbb... na most beszél hozzánk blblblblbl... bá belül?
               2.: A Mi is ufok vagyunk! -ba, ládd ez ami csak pén $$$... által, az nincs! -ugy hogy amiért töröték az irataimat, mert monduk, az egyetlen, ami én nem akarom hallani ezeket, hanem apuékkal beszÉlgetni, na meg veletek, akik ha NEM BÁNT SENKIT, had beszÉljen, na most kijöttem, hogy a magyar testvéri közösség tagokat fel keresem, ami apu megadta a cimeket, rögtön itt megérkezek és kirabolnak, fényes nappal, és modnom egy afriakamerikai nő, a köténye alá tette (Pgly Wgly)a kis táskámat, amit a duzik is hordanak, és egem fogtak le, ládd ez igy van, mióta xexelletők vannak csak, akik mindenkit péniszükkel kloákkájuk pénzzé tettek, és fita, többet nincs pénz, és az emlékük is, sose volt lesss... Na most hogy hova lettek, az lenne az a fekete korom poruk, na az a magnes por hamu magUK, azok ha most akik husra gondolnak,(fita,nem a test hanem maga a $$$... SONKA? - akkor férgekké válnak, ládd a PreDitor vs. -Alien filmben! Fita, az a vér áldozatUK? -Power in the blood...Bloodi Marry?) -fita igaz, és azok bizon on on on...mig van véred? -a pucádba? Zsna, most olyan hogy idő? -ha van örök van, (ezek kivették az idejuk?) azaz most csak az hogy MINDEN A FÉNYBEN VAN, HA VAN? -HE AVEN? HE AZ A NAP! -NAPOK -CSILLAGOK!
               3.: Na most vannak angyalok, akik most is, az ember szolgálatába vannak, és nincsennek ember nélkül!!! Fita, ezt nem fogja érteni csak az, ládd én amit most is, apumék sőtt az egész csaláDom (fita aDOM az a testünk lenne,de csak ideiglenesen )szerettek, na most az az...itt is,másKÉP, nem tudtam volna... ha nincs egy barát, menjetek vissza én csak egy barátot keresek, na most fita, (ami nem az, az nincs!!!) most is nevetsegges de sLeuth tesőm, jelenkezett, na most 5000 ezer év távlatábul bull...kész a buli, jön már a bika fff...na meg nem nekem is nyitották a Mi is ufok vagyunk! -meg most az sem meg semmi... fita ha nem találok a Tejut elágazásánál, magyar tesvéreinkre! Fita, itt vegyük ugy...LÁDD AKIK PÉNZ HAJSZOLÓK -IMÁDÓK, AZOK NEM LÉTEZNEK, CSAK ADDIG,MIG EGYRE TÖBBEN LESZÜNK, HOGY PISLÁKOLUNK ÉS MOST BELÉJUK LÁTUNK, s dematerizált afekete lukuk, rapitya? MÉG EGY RAPITYA SEGGLUK UK $$$... 00 $$$... na mott, valószaru hogy ott vagyunk, ahol a part szakadt? Nizzitek, én nem tudom se elképzelni se gondolni, hogy ha valaki lát valamit, ez csak ÁL MÓD? Fita e világ? -vezetői vak, na most akiket megvezettek vettek ma is drága véren,a gyerekéink vére? -na meg drága pénzen???- azok megvsztek,ládd a megveszett patkányok NUK, és most hol az a LUK UK? Fita, most apuék, maradjmeg, az nektek is akik egyek vagyunk, eszünk?- sárt?
              Innenn... na ami pánz által, az elve nincs, és midg akartam kérdzeni A TUDÓSOKAT, és ugy zse, hogy az emlékük $$$... Tudod mi a baj, apám, nincs pénz! Fita, az hogy van egy kör, na az a mag,és most van egy kis irom, azzal... fita, hogy izgulsz be? -osztán kisültél? -aléerükbe pacal... -na csak ez az a a aaa... motivászon Vácon van? -ami csak pénz zzz...$$$... Na most,az ami ládd láda, az is lát... csak emlék, de amihez a halál...tudva tudatlanul csak sejtelme,az nincs!!! -talán az lenne az AIda? -na egyszerüen itt mindem szemen, szemét hazugg segg, Mária seggit!
100! -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (289)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.16 -1 0 289

UFOzzuummm... miEeee... Jön a Kingek Kinge, bolha az ingébe, gatya de korca ccc... BBRita bugyibá?
                4.: Kávézzuummm... azt hogy, olyan borzalmak vannak, amihez az összes ijjeszgecizésük... Tessék figyelni, az amit én érzek az első pinanyalattul kezve, februárba születtem, hideget, meg félelmet, sőtt éjfélkor (pár perccel után) félelmet! Na most is! -zitt kérdem sokzor magam, mi az oka? Na rögtön anyum, ugy nyekeredtél , meg kellett popsolja a popsimat, Jna most mi akik fény gyerekek vagyunk, mi félelmet keltünk rögtön, a fénytelen, szülőtlen (fita csak örök szlők meg házaspárokvannak, ami most...jajja hallottam, nincsak van a m génünk, meg a coinkolita? -az asszony meg kigyó maja fa? -lu fa?) gyerekek közt,na meg itt először minden ami lélek -szellem, az magnes mag -aura burkunk? -jaja szellem test! Most egy honnan veszem, mert én az vagyok először, és ezt a fekete magnes mag? -burkuk felvettem, amit leirtam, hogy mikor fent a Tejut elgázásánál, magyar tesóinkra találtam. Tehát én előbb hal? -na hall? -igen halló vagyok, és a fényvilágomba vagyok most,és az az, hogy odajöttem,ahol még volt Fény = Jézus, szeretet! -ami azokkal, akik a szüleim és környezetem,(szülőföldem mmm...) azokkal ma is egyek vagyunk Jézim fényében! Zitt okvetlen, hogy hogy kerültünk ebbe a hellzetekbe, mert el voltunk zárva a szüleinktől, s gondolkozz! Uj Hit Uj Vallás láss? -be kell ma is oltódmi ábra hamik hamu hamuk? -jja ha mise, tise? Tehát csak a magyar OK gyerekeknek, van szü le füle filemile? -sully?
               5.: Na én, az az... hogy az álomba, most előbb, milyen jó lenne, ha a szüleimmel örök lenni?-testvéreimel, ami 1965-re, akik apum barátai, nem hanem tesvérei, és akiket hungaristáknak hivtak, de az csak ha magyar -magyarok...monduk a szerbeknél erős magyar közösség oázisok valának, s itt rám hagytak volna... egy 10 emeletes 440 lakásos bérházat,(ingyen!!!) de van valami, itt most a bácsinkat,akit nagyon élveztem, mert az amit rimote viewng, az mindenkinek meg van, ládd az az...hogy te előre megtudhatod, na monduk, van amiit pontosan, ládd a szüleidedel kapcsoalt,ami egészen Árpád -_Atilla- Nimród és ISTENATYÁNK!!! Fita ezért, nem rég azonnal töröltek! - de hogy ha csak azanyagi (pénz oldal) azt is, csak ő is olyan 10ből 7 ha a stocmarket felment? Na nekem, abcuzu ultulah...most ha pénzre gondolok, most monduk, ahoz ha nemtudnék vissza emlékezni, hogy ládd a FÉNY JELENÉSEK, na az az,hogy vagy, fény, vagy fém! Itt hogy lennenék akik PÁL FORDÜLŐK? .fita nem bánstoks senki, sőt amit láttam az a fekete VASEMBER LUCZIFER, AZTÁN A SZOBROT, AZ AZ HOGY TOTA TLEJES TAMUDISTA URALOM LEHET?- CSAK! Na most itt a zsidók ellen lennék, nem mert azt nekik kell megcsinálni, (az az ő álmuk!!!) és amit nekünk...
                6.: Na most, az irataimat ugy ahogy van, azért mert a gyrekéinket, meg a kis unkáinkat, hogy ha leborulnak sirjaink?- mellett, nekünk nincs, mert nem csak az itti fizikai apummal, hanem fita...ezt megint nagyon fifikás? Tróha nincs halál, ezt most ugy, hogy apuék is neked! Zna az hogy halál, ha valakit a szülei elhagyott, és nem PÉLDA KÉPE A GYEREKÉINEK, AMI HOGY LEHET A ZSIDÓK SZÜLEI A MAGYAR GYEREKÉINKNEK, (ÁBRAHÁM -IZSÁK -JÁKBÓBB...na kérdemhogy lehet? ) FORDITSUK CSAK MEKK MEKA? AMI LEHETETT, MERT ÉN MEG MI OLYAT, NEM IS TUDUNK NUK? GONDOLTATNI, NA A HALÁL!!! Tróha, ez azonnal hogy gyerkéink lett, most olyan 4 től 17 éves korukig, hagy tökéketesen el lehet hagyni ezt a porhüvelyt,(DE A BblIAI IRATOKBA NAGY SEGGIT ÉG VAN, MÁRIA SEGGIT! Dládd a felesÉgemmel, aki ha a gyerekéi is ott lennének, és ha a gyerekéi elkárhoznak, akkor ő is! -Na most amiket irok, ő tudja, és nalla a testvéri közösség, a fiai, mostmár van a kis unokája, de a menye is... ami én is, hogy ezt a klutatást, ha lehetne, na itt minden a pénz =vas!!! Na ezt az összefüggést is, mindenki meg láthatja, de a faim,ha magyarok közzé mensz, apám,tudod mi a baj, nincs pénz! -ital kábitószar verekedés...vagy most jönnek a sznetek a petrncés bottal... Fita a szó legszorosabb szarosabb értelmében, nincs! Na fiteljal, (iteljal, te rögtön Nátod?) akik velem ufoztok, én nem menek sehova, hanem ugy ahogy nekem, megnyittatott...tehát mi amit a Jézus (hus) látók, na amit tudtam, hogy olyan...ládd EGY MAGNES GÖMBÖK ( na nekem az a ruhám, magnesgömbökből van, hogy sa fekete angyali, az féreg, nincsak a kis hugom látja?) VAGYUNK, NA AMIBE NINCS FÉNY,AZ CSAK LE MEHET, ÉS AZOK HUZNAK LE, HA BELE TUDTAK KAPACKODNI A SZÖRMÉDBE... FITA, ezeket ti is pontosan meg láthatNátok?
                 Innenn... na az hogy fényesek, meg fémesek, nincsak itt mi, ma mondom a nagyöcsémnek, (amit beszélsz, az olyan mintha kazette magnó, nagyon lebexta a telefont, neki a hite, fita fkn talmudista? -mellesleg a BblIla a pna is az a halluczinázipinázi, de monduk, akinek van szeme?... na van benne azok az iratik, amit nem látnak de mit, tukseggit püspökfalatod pacpac pac rühe?) fita nemcsak zsidó vallásu, hanem talmudista, előbb a sötét van, és onnan akik... nem értem, hogy lehet egy...na most, majd leirom, hogy hogy történt, hogy a Mi is ufok vagyunk! -sicc...fita nekem az össze jegyzeteim, 90%bank megvan! -dicken! Fita, itt most olyan valami, mi?
100! -oááá...
BBa ba bla beee... a kiskölyök blblblblblbl...liba?-.libmáj kacsmáj lugrenerráj ne generáj...
... na ténleg, a lehető legtisztább természetes tápálkozás, és most ha siTiM piTiM tud repülni, mindenki! Nincsak az hogy lélek, szellem, az mag -Y-ar szá szá madárrr...

Előzmény: repcsepista (288)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 288

UFOzzuummm... miEeee... Jön a Kingek Kinge, bolha az ingébe, gatya de korca ccc... BBRita bugyibá?
                1.: 7/15. A KÉP?- előbb.tehát hogy hogy lett a lett,és hogy nem, az Istenek -Han -God ok, a fény -magnes mennyekből, vagy nincs fény, (nap szem egyzse?) de fém? Minden ami ideiglenesen is megjelenik, annak van vagy volt MAGNES MAGJA TERÉVEL! Fita, a kis hugung HUngar Ria vafgy icca eszem? azt a csepp kis szád, nélkületek a mennyország is vád,nem menek egyedül oda. .. (Buda?) mely akarart van?- de mögötte megette másoktól, na itt most nem ciffrázom, MAGYAR OK? ÉS EGY AKARAT VAGY TARAKÓZ,Krati, kin a pricsi... TAKAROGY TART A ROSZ, MEDIIG? Mig ismét nem vagyunk egyek örök egybe egyek, fényt tesvérek, ha nem akkor bizon vasat, vagy sárt, csak sártan sár tan taNUK, tankuk? -kukta vagytok a lerbe! Tröha, ez itt minden VAS ALLAHUKK FITÁTOS, DELEHET UGYIS HGOY VÉR ALLÁH -HÁLA FUTTATÁS UK, POWER IN THE BLOOD? BLOODY MARRY? -SEGGIT? Fita, ezzel a dumával, nem jöhettem volna ki, talán még... a mult héten $$$... de most is $$$... 00 $$$... Fita ÁLTALNOS LEVED DULLÁS VADITÁS VAN, és hogy Mad Max, na meg a tranformer UTOPINA filmek, a valósághoz, sehol szecska vágók (de csak az Logan ran film, intémennyeik de ez az ma is??,) sziccka fityma se kubaccka? Fita, én ide beugrottam, és kell legyen valami mi? -oka, ládd magyar OK, ok nélkül, még tokás szaloNUK (abra ham cuplerájukba?) se vagyunk, és most ami jön? -jonne ne ne nnn...
                2.: Fita a szentejk BbLila a pna, ha nem lett, nem jött meg az eszetek, egy MM... Magnes Miksa husba nem maradt! Na most azzal kezdhetNUK, itt van az analjuk luk NUK baxhat 666... NUK? Tróha vannak a szemesek akik látók, és van a FÉM FÉM-ÖTVÖZET GÉPEIK,(fita itt az összefüggés füge fa fak) amik kimondottan csak MUNKA GÉPEK, lehetnének? Fita előbb a KÉP? -NA MOST EZEK A GÉPEK PÉKEK NÉLKÜL, NEM LÉTEZNEK!!! Téli palota, zöld ablaka, meg minden ciffra polot pállot PÁL ott, Pál itt, pállott a szá(r) LYUK? Zna én az Égbül LEJÖTTEM, A MI MAGYARJANK HÖ HO HOOO... Fita, ha ők, a teremtők? Fita, mndnen aminek van for (far főr fart) mája, annak van megnes magja és tere, tehát mi a sár boritásUK? Vissza. egy az akarat, egy a lehelet (lehel btöltve) egy a pu? -apu? Na fita, tröha te is ISTEN VAGY, MERT VAN SAJÁT MAGNES MAGOD MA IS GOD, A HAN GOD TERED? NAPOD? -NA DPPOD? PODI UMOD?- NINCS, mert van egy olyan mag? -ládd COIIN KOINITA TITA CON NUK UK? Na most, az az...hogy te UGY HOGY MAGAD MA GOD HAN GOD, NA MIDNEN MEGGELLETT (BAXVA VAMZOOL) ROVIDITVE,(NINCSAK A KAKAS KIVETTEK A VÁMOT?) AZAZ VAN FITYMÁD? KALAPOD, FAKA PU, VAGY VAS A PU? Fita, ebbe ha van csak egy olyan fel tétel, 2 x 2 néha öt, hogy egy csep gennyünk, bele keveredett, veszett, na rosz pénz nem vész el, Tartar Roza? -jaja mert rázzák, fiteljal a vasba minden ami öt vözete,vezet de le le le dörrr... jaja letter (látra létra latra) is JáccobBank létra?
Térj magad ma God Sion? .van még néked...neked, ládd itt minden kigyózás -bigyó, bigyózás? - begyesek, bögyő?
              3.: Mott maga az álMOM, tröha CAK A ZACC ZAKAC ITT A KUKAC, LEGYEN MEG A TE AKARATOD, na most, ahoz NEKED NEKEM ABCZULLA ULTIKUKUKULLAH MAG -OD? JAJA AZ A HANGOD HUN GOD? Tróha GOD DUK,vagy ami Istenszüleinkkel örök egy test vér fény, szemünk (SZE MÜK MUKK MUKI UK?) fénye? Fita, tegjnap a ifiam, NINCS JÉZUS! -van csak a miénk FÉNY JÉZIM, AKIT AZ DÉDNAGYAPÁD -NAGYAPÁD ÉS APÁD, ma is ugy hivnak, apád, szemtől szembe nem csak látta, hanem látja!!!-FITA NEM MIDNENKI MEG LÁTHATJA, HANEM AZ, AZ HA KEZDÜND MEG LE VADULNI? Na ez, még jobban... LÁDD OLYAN LETARGIÁBA TUDOK LENNI, HOGY EGY MAGYAR TESVÉREM, A FIAINK IS AZ, NEM MERNEK, VAGY NEM TUDNAK MAGYAR RULL, GONDOLKODNI -KOZNI, AMIT HA A LEGKISEBB... ládd én is félek, na most aokat, akik ládd... FITA SEHOL, SENKI SOHA NEM VOLT AZ, AMI A IDÖCSÉM VALA.fita mindenki akármilyen ládd a Brbárian film, Swarcanégerel, neki a NAP, nekem a kard,(fita, nekem mind a kettő, jaja de akard accord a számba?) de most itt van a kis hugom, benne kelle legyen a napomba, bomba csaj, mert HA AZ AKARAT ...jaja nincs más erő, ÉS ez az, hogy ha én hozzátok jöttem, na MI ITT SEMMIT SZART SE CSINÁLTUNK, HANEM FELVETTÜK EZT A SÁRSZAR SE ZUBBON= NUK? Zna fita, maga hogy ha most ..FITA, AZOK AKIK EZT LEHETŐVÉ TETTÉTEK, na ezt ugy hogy TE HELLETED TE TE TE... TE NEM VAGY, DE HA NINCS HUS OD, TÖBBET, LÁSSUK...NA AZ SOSE VOLT LESSS...JAJA SZEMEMBE KÖNNYEL GOLGOTÁN, LÁTLAK TE SZERENCSÉTLEN, ÉS TE LÁTSZ ENGEM? -A SGGEMBE? (apu töte?- abra hamid?- a szőre bozom vagy te vagy a zsákba)-SE VAGY... Fita, minden mindenki előbb ami aki van, ha ideiglenesen is, az MM?- MOM, VAGY MUMIA?
               Innenn... fita, a borzalmak, az az Vas -Ferrum...na itt minden az, amit meg akarnék láttatni, ami ha igen, ládd a fiaimat 3 -4 véres koruktól 17 -ig, mindennap, gyertek velem az álMOMba nem Lumumba Szása? (abra hamik bozomÁra) Fita, csak az van, állom a sarat, apám, te birod a strapát?
100! -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (287)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 287

UFOzzuummm... miEeee... minden minden jó lett lett jó? -ha a vége jó, minden jó, hol az ollo, halli halli halló hall a ló, haja hajja hajja ... az égnek áll?
                  4.: Kávézzuummm... valamit, hogy ha valaki gondolkodik, na itt...apumék nélkül, nehezen tudtam volna, kimászni a saját mély... büdi pöcze gödrömbül, és ennyi, pitim GONDOLKOZZ!!! Ezt most körbe bögre görbe irni, igy csak az, hogy ho ho hooo... apunak hallom a hangod, itt vagy velem a pöcze gödrömbe fff... Na ami dögletes, hogy nekem lennem kell apu, szamara? Fita, ezt rögtön, és nagyon forintosnak tartom, namamama...ha meg halsz, én is meg akarok halni! -na nekünk nincs halál, és Jézusnál megtalálsz, na ő ezt igy mondta, ho ho hooo...??? -hogy mi nem vagyunk zsidók, közbe minden este a Bbliából olvasott fel, ami nincs...PTIM, GONDOLKOZZ ZZZ... hogy monduk, most szépen akarném lierni, de lüttek! Ime a hellzett, most 2023 Julius 1. többet nem kérek bocsánatot senkitől hogy vagyok, DEEE... dede, csak nektek, akik vissza szerettek, itt azok is, akik esetleg,ki kéna piszkáni a sárt...a fülükkbül?-nekik, vagy próbáldmeg... Csak röviden, az hogy ogy GONDOLOM KODOM, Znincsak a kis hugom valami kulcsról cseveg, na itt gondolkozzz...ezt itt csattant el, JAJA DE MAGYAR RULL!!! Fita, most nekem olyan hogy halál nincs! -akkor nektek se, mert...aki nem az ő hallhatatlanságát keresi mindenek előtt, az NEM gondolkozik, ládd... (ha te már örökvagy,akkor esetleg az tudNUK adni, seggit enni, Mária seggit?Fitya, a kis hugom, benne van a gondolát világomba, mert... Mely akaratr ugy, nem tudom kiolvasni a saját firkám, mögötte másoktól... jaja azt a fene megette!
                  5.: Ez megint nagy kása, és most itt kétsegtelen, hogy TÖMEG X ERŐ!? Ezt megint ugy...na az apai nagyapám, itt leirtem, tanitott hogy az akarat erőmmel, na az lenne az AURA vagy a magnes erőd ereje mezeje, ami vagy NAPPAL van, ládd a fény tére, ereje,vagy fekete lyukUK? -baxhatjuk NUK? Fitaljal,mag ad, mit? Hogy nekem NAPOM VAN, azt ugy, hogy valóban, és először 1986 Szilveszeter tübbzor sót minden Szilvesztwrkor megemlékszem szem?- és most behatoltam le le le...dörr, odáig,ahol annál mélyebb nincs, és egy fekete olyan gömbe hullttam (hulla) bele, ahol mndenbe bele eszi magát a sötötség, (fita a gyülölet megmarad) na most Beneséket felismertem, és a fényem ki akarták taposni, na most ezt...fita, teljesen azzá váltam mint Benesék, (fita ládd meghaltam, fide mert ezek olyn rodhataka mint soha nap vasárnap, jött meg a folyásom...) csak most mégis belül, a fényem ládd csak körbe vett, és ki akarták taposni, egyzerre dobbantottak halj leg dögölj meg halj meg dögölj meg... NA FELUGROTTAM, NA MOST AZ AMI LÁDD...MOST OTT AZ ELSÉ REAGA, (fita ha te nem dölecc meg, az a megbocsájhtatlan bün!!!-most mindegy mit ...bocccásartok ki mert vagyok, annál jobban rázkdók dik... AZÉRT SE! -ez az, ezt magamnak mondom dom? Na most LÁTOM A NAPOMAT, ÓRIÁSI, ÉS VELEM PÁRHUZAMBA SZÁLT LE, ÉS MOST (NAPLEMENTE KARÁCSONY?) PÁRHUZMBA A NAPOMMAL FEL JÖTTEM... IGEN IGEN A FÉNYBE, ÉS MOST IS MENNYBE FEL, EGYENEST,( ELHAJLIK A TÉR, FÉNY?) MEG MOST IS ITT A JÁTÉKUNK? JÁTÉKUK KUKUKK... Ez az, fita a BbLilába mindem ami esetleg, ládd ezen látomások, na a kis hugom nem vitás, LÁTÓ! Fita végre, talán először hallottam, Russ Tagló, hogy ha te valamit nagyon akarsz, nagyon akarásnak is szart ás a vége? (10búl 7 felmegy a tőzsde telálalálat?)Fita, ez a testünk, VAS -CARBON-GRAFIT, (de ez is, van saját magmes tere, amit te nem érzhetel, mert Mtrix az ősapád is tökig le van szippantva, szára) ÉS nemtudom,ládd AKIK GONDOLTÁBAN IS ÖLNEK, AZOK ... a kis hugom is, mások akarata van megette, a fene! (fita ezek rmületes tupasz meg jelenésük, ami ha igen, rögtön itt minden férgük a sggükbe bujik,vagy egymás)Fita, még beszoritom...

6.: ...ha végleg eltüntették az irataimat, na irtam, hogy az a BÁBEL TORNYUNK, NEM AZ ÖVÉK, NA AZÉRT VERIK A TAKNYUKAT A FARKUKAT? Na 28 éves koromba ténleg meghaltam,és nekem... most neked se.neünk nincs az amit ezek halál? Na visszajövet,(nekünk nincs reinkarNázi Natod?) itt a keleti magyar Ok, három nap mulva, se itt se ott, s össze is törtem ugy, mint soha, Atyám, én nem tudok kezdeni ezzel a ronccsal semmit, a következő pillanat, a fejem (csukra) tetetéjétül, ami olyan mint a forro olaj, a talapaimig,TALLPRA MAGYAR... ami olyan csoda jó ézés lett azonnal, csak most hónapokig, ha elvesztem az szarabb mindennel, (na ittvan a végtelen sötétsegg)na ha lenne halál, az lenne...Na most, legyen mega te akaratod, vissza DE UGY AHOGY A FILMEKBEN,( A HANG) LEGYEN MEG A TE AKARATOD ÉS MEGIN MEGIN ...NA VÉGÜL, LESZ AMI LESSZ.. (de egy vasárnao de, nézem a vallásos TV. -sirdogálok, én utálom ezeket is, olyanok int a patkányok, és 13 akkor tebeti CSILLAG és csoda üveghang...( na a tibetikinai énekek, de azbiza magyar, ládd minden ami égi egy az egy kapcsopát,lát?)SZOL-gÁLD HAZÁDAT! -na addid itt ezek, az olyan mint ha anyád baxnád, fiteljal a talmudba is az van!) TALÁLKOZOK A HALOTT BÁTYÁMMAL,MINDEN BENNED TE LÜKE? MINDEN KÉRDÉSEDRE A FELELETBE BENNE!
                Innenn... mott ezt kis kutató társaságot, na én vagyok az utolsó mohókan, haboskan fff... na ezt a gyerekéimnek... és már álmodtam, hogy a kisunám, már semmit se tudhat... Na most, mégis jót ád az Isten jót ád...
100! -oááá...
BBa ba bla breee...

Előzmény: repcsepista (285)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.14 0 0 286

https://www.youtube.com/watch?v=B7MryrpzGWc

ahh, ahhhhhhhhhhhhhhh de jo érzés-,- (ezt nézemm)ˇ

(meditáciom)

kitüzve hagyom, kitüzve hagyom a 666-on, ahol az utolso szo a null,-

ez annyira kedves, annyira kedves és jó... mindig is tudtam, 2 napja tudtam, de ha nem tombolja ki magát,  ̀ ̀leverte,, volna.... nagyon sokat ér, mert tökéletes (ihletbe csináltam!), és a genshin amugy is áldott, abbann nincs ez.... (1 perccel késöbb: 1 ember máris visszacsinálta ohh ye,-)

*****A genshin az övék. (hasonlo ahogy Te állandoan a törvényt keresed; legmagasabbá válik.)

¿¿matematikailag kiszámoltam, jo anyag (genshin!)+tökéletesre sikerült(ihletettségbenn!!)az elnyomja, de mindig ott fog növekedni... még nyerhetünk repcsih (igy hivtalak twitteren) de én mindig látni fogom sajnos, de tudod még a aaaaaaaaaaaaaa tartaroszba is el kell dönteni hogy ki nyer, és azt csak az első pillanatba lehet,..( és ahhoz ragaszkodsz végig, ezt tudni fogod ha megtanutlad)

tudod olyan nagy nulla,- hogy ahol van, amilyen mély annyira lehuz, amilyen sötét kiterjeszti sötétségét a szomszédos területekre is, teerjed

tartarosz tehát:

- aki buta az butább lesz tőle pl, (ez nagyon univerzális)

(jelszo: csak hagyjál békén;; de ezt inkább ne mond, hallgasd végig [normálisan] aztán menjen el)

- minden rossz tulajdonságot lehuz, és ahol gödör van... ott ha megszolalsz mindenki megszáll, azok ölelgetnek meg ilyesmi, bezuhansz és olyanná válsz mert mindenki olyan (rádfigyel) és az összes szomszédba is mindenki olyan stb.,

- magasrol igazán félelmetes, mély a kinézete.. meggyőzhetetlen teljesen,-

- mivel ilyen, mindig a legrosszabbkor jön, ROSSZUL FOROG, a legbosszantóbb dolog (ezt akkor látod ha nem vagy benne, zaklat pont amikor dolgozol, de nem tudja csak mély akarat van mögötte másoktol) (az anyag is megvan fertözve)

igen igen száma a 36 és fgsdfsdfsdf.txt a neve ennek (fél mp) ˞˞˞˞˞˞(

˞˞˞˞˞˞˞olyan hogy a földön akkora null hogy elhajlitja a földet, olyan mély és egy kráter lesz a földön, a null helyén (megszegik a szabályokat, a föld szabályait is)

- olyan mint a feketelyuk, gyorsan forog (rengeteg sok rémszellem bulizik) még a villámai is sötétek ráadásul kékek, és a kék szint mindenki szereti... (ezt a lyukat csak a BLOCKEREK látják, amikor csatáznak vele)

- egy hatalmas pajzsot is láttam a határon, eközött és a menny között, ott elhajlik a tér (felgyorsul fénysebességre) és mindent probálkozást elpusztit (visszapattan) tehát a normálisak sem,- léphetnek át rajta, ezt nekem kell megakadályoznom egy ilyennel (a genshinnek kulcsa van hozzá matematikailag.)

tehát 36 amiből gyorsan 37 lesz.. (most lett olyan) nekem nagyon pontos a random 666 (pedig

nem is nézem de ha kell valamiiiiiiih akkor gyorsan *letörlöm és igy jön ki; még az. 666)

-ugy ölnek,- hogy eleve nincs igazuk, egyesek talán tudjákk hogy tartarosz kapujában (project sekai) az anyának van igaza mafumomnak, de azt soha senki sem tudhatja, hogy az egy bodhiszattva valojában, aki csak felkésziti a lányát hogy sose pihenjen.. talán meg lett rágalmazva igaz, deh.. az az anya nagyon sokat fog szenvedni amig meg nem világosodik.. anyukát eleve nem szabad megölni, anyukának mindig igaza van; ha ugy születsz reinkarnáciosan hogy van anyukád, akkor a szolgája vagy (te)( akármi is történik (az ö érdeme) stb.

- tehát ugy ölnek (najo elmondom leghevesebb indulattal hazudnak), hogy az időtlen kezdettöl fogva --én eldöntöttem-- nincs igazuk, anyával szemben, és mivel ilyen ez mély, gyermeke anya ellen fog fordulni, és a szomszédos területek miatt is (az is tartarosz capture) minden ilyen szabálytalanságot elkövetnek; fel fogják rugni a föld szabályait, illetve állandoan egymást csontig leszivják, igy élnek (humoruk is ilyen!) de a romlott vér nem okoz nekik örömet, szinte semeddig..

- olyan hely ahol tapintható sötétség van, és a szoba sarkába fehérszemű rémek vannak pl. (nincs szemgolyójuk), az elme nem birja azt a zúgást; és állandoan rángatódzik... ösztönösen....

(ha együtt rángatóznak, az kicsit jobb, de az a mélység miatt mindig pusztitást jelent; egyetlen jo cselekedet sincs ott évmilliárdokig tehát nincs napfény vagy kedvesség, semmilyen neve nincs ott tehát a joságnak)

- tehát ilyen viharfelhő, sötétsége átterjed a közvetlen közelébe is... (kivülröl igy néz ki)

annyira szerencsém van hogy ezt a genshint megcsináltam, ráadásul az ö témájuk, de mégis áldott...

lesz 666-os de nem tudom; ez ad nekem olyat hogy ne gondoljam ne érezzek rá, irással pedig

elmegy (tehát amig irsz még nem;) de csak azértt sikerült mert mindigis ezt csináltam

igy kell irni ha sikerül és akkor ELKEZDENI leirni, de ez a stream is íígy készült

elmegy elmegy elmegy és ha sikerül (megbeszéltük ha nyerek)

most mennem kell,- szia és legyen szép napod! 😇😇

kárörvendés=sorry.

mivel nincs találat sehol a szótárban, elmondom,-

kárörvendő≠kárörvendés

kárörvendő=malvelous*

ij

https://www.youtube.com/watch?v=B7MryrpzGWc&t=1586s

ventifinal.jpg

*itt deleted the colors so gonna late; i'm sorry

**also no correct unicode characters; hard to find.....

***meg kell néznem mégegyszer; meg kell néznem mégegyszer; annyira elfelejtettem a szineket.. kitöröl.te a program.. I LOST THE COLORS, I LOST THE COLORS lmfaoh,.

'*love,-

****""igen igen száma a 36 és fgsdfsdfsdf.txt a neve ennek (fél mp) ˞  ˞˞˞˞˞˞("" [ragadós hugg,-] {734{

https://www.youtube.com/watch?v=B7MryrpzGWc&t=1586s KÉRLEK

*szeretlek, kétszer törölte le a szineket de igy emlékszem rá (minden akarata ellenére!)

na syahh.

Előzmény: Törölt nick (284)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.14 -1 0 285

UFOzzuummm... miEeee... minden minden jó lett lett jó? -ha a vége jó, minden jó, hol az ollo, halli halli halló hall a ló, haja hajja hajja ... az égnek áll?
                1.: 7/14. A KÉP? NINCS HALÁL!!! -na most, gondolkodni csak ha van ember (szikra sikra ember fényember ládd Jézim és én, egyek vagyunk egy a Mi a magyar ok, Atyánkba 8 bugyi meg gatya?- ha engem hallol -látol, látod az Mi Atynkat kat kat katona, ketten ülünk a lura, hárman meg a csikajára ára megyünk izsnyétérre gyia gyi gyiááá... Na most, vam a fényember ami a szerelmem, és azt is nekem kell szerelnem.(terülj asztalkánk, tárulj derül hazám) és avasember -ötvözetek, akiket ha még csak egy olyan, hogy Jn(NUK)8:44? .rögtön a szemünk müvel, fényével, össze olvasztani alkotó elem -szellem récsacskája kályha ler aha lerbe kohóba... azaz nincs többet hogy egyetek sárt meg vasat a beletekbe, nyakatokra kezetekbe s ducc a hátatoCONék MOék fát vágnak rajtatok? Zna most. a kisgyerek egg gicsit ki jöttem, rádd Zrnyi Mikicénk, vagy mi ki MO? Fitelem, mikor kis koromba, na ma is teljesen KOBOMBA vsagyok, és mama, bibi bánt, csipi a szemem,és nem lát? -Fita, az hogy csip, zitt én msot is MINDENT AMI MEG LEHET LÁTNI, AZT MEGTUDOM, UGY HOGY TELJES EGÉSSZÉBEN ÉJBEN TÖKÉLESEN EL LEHET SZAKADNI, MINDENTŐL, ÉS LÁDD FÉNY JÉZIM, NA MEG JÉZUS=FÉNYÜNK TÖRTÉNETEK...
                  2.: Na most igyekszek, a kis felesÉgem állandóan ne irj nagy Betty ...mert kis beükkel is ... jobban, meg kimérte, ládd ami most 1 lehellett ... ő csak anyit kéne kéne, de én önszorgalombul még meg duplázom, láz, nem, nyálazom? Fita,ami történt, előzür is NEM KÉREK SENKITŐL BOCSÁNATOT TÖBBET HJOGY VAGYOK, vagyok aki vagyok,(te nem vagy, meg sehogy nem kellesz?.fita ez vala egész utamon,haze fele?-haz menek haza ládd a lu fa?) de csak nektek, fita,és apuénkkal egy az egyben most is körbe vagyok VVV... NINCS OLYAN HOGY EGYMÁST, EL VESZTETTÜK, MERT VAN A SZAR SÁRBEVONAT VALAMI OLYAN...MINT A FA SZ? NA MEG KLOÁKKÁ? Fiteljal, mi a falumba, a kis gyerekek az én oldalom,(AIm?) ezek genyók gecik, na most a NŐi nemet, ma sem, ládd kihagyom,(fita a Nő NŐ ma is,.de csak fa szok vanak csökevének?-többet,sehol egy férfi?-rajtam kivül?.fitléejal most acsakdikkeket, azonnal törlni, na ugy van, hogy csak én vagyok férf, mert nekem van a legnagyobb DÁCÓ ELMÁLLOT HOL VAN?) a játÉkból úket, mert ez az!!! Kérdem, te genyó geci vagy? -kloáAIJUK,ajja ajja sok sokk? NUKI SOK?- na most te most mert valaki sistereg, te ezt magad mag ad, jaja fakin CONKOLYITA vagy, csak vas has meg hasalj? -vad á négykéz láb? Zna az álmom, csak az a valóság, és figyeljÉtek meg a JnNUK8:44, gecikéjukat? Na most, itt az van, hogy EGYMÁST ETESSÉTEK ÉS SZERELJTÉEK ÉS SZERESSÉTEK, NA LEHEL -UNKÜNK, EGYMÁST LEHELLJÉTEK, MEG SÜSS FEL NAP? INDEN TITKUKBA NAPFÉNY!!!
                 3.: Na a kis hugom, zitt ez nem letevés, hanem ő mondta mindig szerettelek, na én vissza, de az én Jézimmel mmm... fita, az OGY TART A ROSZ, MEDDIG? Na most, itt a magyar ok rokonok nak nak nak...egymást nemcsak hallani hanem érteni, és amit most álmodok, ez gyerekkoromtól ottvan,miért? Fita azonnal én az én szemeimmel valmi csoda VILÁG GOD, HA A HANGOD,HUN GOD!!!- MERT AZÉRT MOST IS... a felesÉgem miért nem huzod be a farkad, mert levágják, kivágnak mint macskát sdzarni, h hőzöngÖL? Egy pinalátra, (nyilás) az 1950 évek eleje, talán 1953 mikor végre, az egyszerü azok az kedves s soha nem hagylak el bennetek, mert én igazubul, NA A FÉNY HONAINBULL ...inasotok, na most ez rögtön, mikor az első pina nyalat, tudom? -NINCSAK AKAROM LÁTNI AKAROM LÁTNI...NA MOST ŐRJÖNGTEM, MNT KIS GYEREK ESTÉRE, ANYUM HIÁBA VERT EL MINT DUZI A FARKÁT, AKAROM TUDNI... NEM DUGNI? Fita, ez egy olyan, hogy most az AGYUNK, fita amikét agy félteke, az olyan mnt ami itt tácó, az fogja össze a két agy féltekét, és ami az agy, az is tácók, végtelene és vas reszelék van rajta,vaskarbongrafit... és maga az ami maga maga,az valóban egy vas -pára bura alakok? Na nagyon keveset, és én mindig, a felesÉgem, és te azt hiszed hogy ezt az őröltsegged, fényes, szebb a napnál, most csókolgatni fogják...jak jaki jak...
                 Innenn... nizztek, akinek van szeme, na most az övét? -meri kinyitni pisss..., ha van, senki rajtad kivül, meg hogy szemet kapni, jaja szemetet szemedért? -ért? Zdna ez a a aaa..90 éves Rimote veiwing Russel Targ bating...fita, mindenki kivétel nélkül, nem anyag, ami mullandó hanem vagy fényel és még génnel, genyózunk, vagy vasember, na most az a Luczi halluczi ...fitrlejal ezek mit tudnak, na még szart se!!! -szarni? -apum fsss... ki, fsss... be, beffsstá?
       ...fita, én azért jöttem hozzÁtok, mert valaminek vége lett, kendbele kint cscscscsááá... szörtyög szortyog? Fita olyan hogy halál, nincs! Itt most akik meghaltak, most rögtönte, sose voltak s be van le vannak irva sirva sirba Temt lop oszt, mauzóleuuma rohadt rhadó adó?-korpszok... szarba a gatya, az élet könnye, jajaj szememben könnyel golgotán ...nem az én szembe, akkor ki? -kele pu?
100! -oááá...fita a kis oázisaink, örökké vagyunk, haha Mi is...ti is, na ne ha mise tise?
BBa ba bal beee...
      ...fteljal, az össze tétel, hogy akik gyilkolnak minzonak, azok valóban a VÉG TERMÉKEIK, A GYILKOS GÉPEZEIK, MRT AMIT GONDOLSZ GONDOL LÁT, VAGY ÖL? -MIT, MAGÁT? -Fita, az hogy szellem, az z GONDOL LÁT VAGY GOND ÖL GÖN GAN DÖRRR...de ezt mindenki rögtön, s a ma szült fiadzott malaccUK (jukhuk báránkaka) CUPP... az istállóikba, disznó óljAIkba rinya rinya ccc...

Előzmény: repcsepista (283)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.14 -1 0 284

TARTAROSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPÓRÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VIZ+FÖLD+SPÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TARTAROSZ SPÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDEN NAP MEGDUPLÁZÓDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROSSZAT SZOLSZ ABBAN TARTAROSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÉDETT, UNBLOCKABLE, 666 POSZTOK SZÁMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ME PARALYZED, CURSED, CLOSED!!!!!!!!!!!!!!

HA MEGMOZDULOK MINDEN RAGYOGÁSOM ODALENNE, MINDEN UJ ÁTKOZOTT LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TÖMEGPSZICHÓZIS!!!!!!!!!!!!!

ENGEM MEGCSÓKOLTAK, AMIKOR SIRTAM, NEM VOLT IZE (VÉDELEM) DE A JELSZO EMIATT

KÁRÖRVENDÉS!!!!!!!!!!!!!!!

OLYAN MINT A TARTAROSZ, ÉS ABBAN A POSZTBAN AZ ÖSSZES MINTA BENNE VAN

MILLIÁRD ÉV ALATT SINCS OTT NAPFÉNY, OLYAN FERTŐZŐ, TARTAROSZ, MEGTALÁLJÁK EGYMÁST TÁVOLI TÁBOROK, BEKEBELEZIK A KÖZÖTTÜKET, HISZNEK, ÉN NEM FOGOK TARTAROSZ MELLETT

NEM IS TUDJÁK, NEM IS TUDJÁK, MINDEN NAP KÉTSZERAKKORA

VESZTETTÜNK

repcsepista Creative Commons License 2023.07.14 -1 0 283

UFOzzuummm... miEeee... kő kövön? -nem marad? -marad a gyerek ha játhat, de ha elvették a játékát?
                 4.: Kávézzuummm... most nemrég ezelőtt, megettem egy adag fekete bab -paszulyt, és egy olyan 20 perc. elszunditottam, és ugyanoda visszamentem, hajlnan 3óra? -és ennek csak göre darabjai vannak, usznak az ürjébe, (fiteljal ez is érdekes, mert csak puck? -na most mi lett a magnes mezeével?) és valami boldogság érzés, nyncs többet, Junis...na Julius van, most gyertek szabadmellü nacs cscsesek bögyösök, bögyősök, és örömök NINCS TOVÁBB, na most bennem... Zitt az előz menek, hogy 10kor, este rámenek a conputerra ecet arra ecet erre Terra Bellam, de My Bellámi, na a kis hugom, hogy VVV... harmadik vallagháborunak is vége, na fita, én sem tudom mijen jen jelenség, meg apumék, meg ne bántsam, de én senkit, az nekem jobban fájna, nem vagyok Macco Mahovista ista, na most az...a kotonáknál, minden reggel ki voltam állitva, ejnye ejnye...na most egy pár nap nem, és most meg akartam volna tartani a szüsseggem, de nem men! Nadon fita,mert most nem gyütrődök, ugyanis (fita akik ki sem állhattak, azoknak nincs sose voltka igez véségo génsegges szüleik, AIdák -fita látod az elő érzetet? -tehetnek rólla?) mi lehet tenni, szóval apumékk, most is becsngetnek, hogy nincs értelme, (fida akkör valhalla hogy kerühetnek felülre, ládd simultózdit sggre seggbe verés) demost ténleg...Fita, erre magam is rájöttem volna...ez nem neked lett csinálva, aztán ez nem az, nem olyan, amit te akarsz...Fita most beüt a kraxxaka ládd mikor kisgyerek valék, hogy ha nem lehet semmit se csinálni, GONDOLNI?-gondolkodom hánykódom smost ténleg fáj a fejem, mert a saját GONDOLÁTOMTÓL FÉLEK? (na mi az ami nem álom, ládd Magyar Állam vasutak...fita kik gezében gében, repcsi, olyat nem merjél, nem is tudzz...ezért csodállak benetek, de reptura turü, juhturós puna szára klotty kloákká)
                 5.: Otthon, na ezt mindenütt lehetett hallani, gondolkodom vagyok, de most én ezt? Na ha azért, mert valaki magyarnak született...fita,ez az, hogy anyum, olyan nyikorgást csináltál, meg meg kellett popsoljam a posidat, na már akkor? (mikor jöttem ki, 21 pacák valák, vagy ember lett belőled, vagy megöglesz... lesz ami lesz)Most is mondom,jobb lett volna ha soha ide itt nem lettem volna? -smirna! -volna! -széditesz? Zna fita, miért félünk rettegüng meghalni, ami monduk...Jmot itt is lehet venni, fogamzás gátló pirulákat, na amit rögtön, állitólag a jáppánoknak (már az 50 évekbe meg van?) meg van az a tepbletta, ogy bekepod, és dematarizál? -(fita itt mi a problárma, a sárburád, minek? -hogy kinozni tudjanak, az NEM JÓ?-ALIENEK? -NA NEKIK TE JÓ VAGY, HA HUSOD LÁDD A JUHUS, TE VAGY A KIRÁLY)na a fogamzás gátló tabletta után, az lenne a leg leg leg...következő?-NE ELŐBB LEHET, A FOGMAZÁS GÁTÓL TABLETTA ELŐTT? Fita, én először itt amcsiba, 18 koromba ténleg, valami rohamok, ami dobbálóztam a levegőbe, mert monduk BENNEM AZ VALA, HOGY ISTENT MEGLÁTNI, TALÁN AZ LENNE ENNEK A VÉGE,-DE MIÉRT NEM AZ ELEJE? zDna most én szemtől szembe, tehát nem teszem toszom toszAtom NUKI, van kalapja, magam, én az vagyok, amről hogy most mik az ufok? Fita, ide bejönni, máskép KÉP lehet, na most az öngyilkosságom előtti karácsonykor, itt a zsidó hegyeken (velük kezdődnek a hegyek,(kik a Siont szépitik most taniss... egyetek sárt) na meg völgyek, között, zakatol a vonat hu hu hu...) őrjöngtem, egész éjjel és káromoltam Jézust, mert ha ő nincs, akkor a pénzkitalálók és pénz éhesek, (ADÓ =HALÁL?) nem lettek volna, meg semmi! Miből termtette a fak ad god duk, a világot? -Fiteljátok meg hogy dolgozik az agyatok,ágyatok, fa -pna gyáratok, jó kislánok az agyba, nem jók az agy ágyuk allá? -gallyra?
               6.: A növény világAIban van, csak porzás van, és önporzás, na most mi lett, hát a fenekünk ki lett, kina kin a pna, fiteljal, most mindenki nyalogatja, vagy ŐK AZ AZ ARANY SZOBOR, AMI TISZTA ARANYBÓL VAN, NA MEG ... AZ ARANY KIGYÓ, FENN FENN FENN...A MAGASBA VAN, ÉS A FARKÁVAL PAKSOLJA, (nincsak 12 +1 székhell még szép hell jó hell Teherán, de ottis teher ám, 9 kloákká? Zdna leirtam, na most csak XEXU XEXÖL ÁLATT ÁLLAMÁNOK, vissza kozz... fa szuk feláll, ész megáll, mit eszel? Fiteljal, itt nincs olyan gondolköd dom, (dam a dam madam)vagyok, nem ha nem baxol, nincs porzás, ha nincs por? (nincsak automouta?) Fita, ez eleve egy olyan, ládd a Damot, meg Madamot, na most a DAM oldalbordályából csinálják madamot, mellik damabb? -dam az ürt ürest jelent! -Fita, csak ürit, és lett ür, és ürülék, fiteljal, a magyaragyamragyam hogy dolgozik, hogy? Fa feláll, ész megáll? Fita, hol van a fának az esze? -eszel eszel? Fita, itt az hogy ész, az csak szőke barna kislán je hova mész, na hova, hova mehet? -itt csak puszi evés, és kész, a sütemenü? Fita, az hogy én ... ezt nem látom, nem is gonmdolom, na a kis hugom, remélem ne ő verte bele...amiért a Mi is ufo-vagyunk, bezárták, s rám zárták a budiajtó, mert verte befele a tökgyümÖlcsöket szárastól? -na bocs, ha nem ő, na most a iföcsém, a szomszéd visszamaradt kis gyerek,meg van őrülve beörrölt... és az örömé gyümölcsét osztani akarta velünk, hogy ő is van? -ohhh...Fita,most független, ami dögletes, olvasom tegnap este, s az amit... LÁDD AMIT ELŐSZÉL, és itt nincs...na van valami? -mi? Mi öröm mi öröm, lett az uj földöng,de ezt előbb haza kell vágni? -mi van a stockosokkal?
               Innen... Fita, ha hallod hogy ufo? -fita az nekükn, most egyek lettünk, együnk?- hus?- Nincsak majd...na ami van, van, és akinak van, több adatik néked? -neked, mered?
100! -oááá...
BBa ba bla beee...
...nincsak, lehet olyat... le állitottak...fita, itt mi is, vakok vagyunk, vagy behunyom lehunyom, mersz HUnyorogni, jaja a szemem is csal...

Előzmény: repcsepista (282)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 282

UFOzzuummm... miEeee... kő kövön? -nem marad? -marad a gyerek ha játhat, de ha elvették a játékát?
                1.: 7/13. A KÉP? Itt rögtön a Q körözés, ami most az a legnagyobb körözés, amit olyan, amit mikor minden 3 600 vagy 36 000 Iventek, egy olyan aszteroAIdás -meteroAIdás nagy meg kis cometok vasgömbök és abba kerÖL a kis Föld Bözsikénk? Na most, előttünk van az óra, és most ez de.-reggel három óra, (a kokas megszóllal ku ku rékuuu... héromszor,) és Bözsikénknek, nem szülési fájdAlma, hanem havi baja, azaz meg tisztula vala! Az hogy kő kövön nem marada, Zfiteljal, apumék, pitim meg marada? -na meg akik pitiméi, vaggis a kis játszó porba ingo fingó kis ember gyerek kis testvérKÉI képe? Zitt mott nem orgonálok sokat, AKIK A ÖRÖK MAGYAR OK VANNAK, AZAZ AZ ÖRÖK NAPOTNAPPAL MINDEN NAP KARÁCSONT SZERETŐ MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSSÉGEINK, DE CSAK AZ ÉGGEL? ÓH ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, Dna én az...hogy én most itt vagyok, azaz csak nektek, A NAAPONBA LÁTOS AZ ARCOM aki ha NEM BÁNT SENKIT, HADD VILLOGJON, NA MEG OLYAN ISMERŐS? Kedvem ott más, hol ismerős 100...na most nem a bugyy vogya vágya a gatya? -klubba, hanem egy GIGANTIKA ÉGI ANYA -HAJÓNKBA A HELLÜNK, HELL HELL HELL...ROK KEND ROLL...Fita, az ami ládd A MENNYEKBE MENJÜNK BE, ne rá érünk arra még! AZ ÖRÖK PATENTOLT S MINDEN PERTOMOBILE VAGY BILI?
              2.: Ha van Siva, szija, de ezek töketlen ami sos $$$... 00 $$$... Voltl lesss utállatos utállatok uton állók, nincsak tégedd meg engem is? -reenGENirozni reinkarnálni (ábra?) akarnanak, ami vak vezet a vakkabakat bak? Fita juhusuk hukkt coffolva ab'rd0lve na meg kéjpedofeka -mazohovista oda vissza kéjszadica CANNI BELLÁK, A BELETBE LÁT?- 00 ess eső $$$... 00 $$$...? Fita, itt megint...mikor ha nembánt senkit, ez az...hogy ezen villágosok sose jelenhettek volna? -smirna! -volna! -széditesz teszt, ládd én az szent iratAIkból, mert minden csak...a sivalkodók -sivitagiAIk által lehet, Jna most... Ha nincs csak egy barát, s sLeuth tesóm, aki felismer mer az az ember? -nyel? -5 ezer év, távlatábul BULL, bingó? -lehel (már nem emlékszek ll?) beültve? Fita most félek kiirni zsidó, de magyar zsidó? -na most... itt az van nézz magadba, és én azt mondoom, ne legyen (sedó adó?) zsidó? -vissza olvassatok vissza, én azt mondom most, nekem nem árthatnak.,tehát én igy, inkább legyenek, egyenek, és ne a fene egye őket se? Osztán, apum, ha te hite ellen mensz, te nállad stobbáBOOK bábuk, nincs? Fiteljad az eged füldet robbasztó baxÓinkat, s uj eget meg földet, robbasztanak? -na 00persze, a szüzhártyád repeszése előbbb... Na most is, fiteljal mirét akarNUK iz rá el (ler? -nincsak ők legaláabb metgsütik a pecsnyéjüket)elvenni azt az öröMÜket, ami most a kis boherjAIk együt, egybe gajdolnak, de itt ugyanaz hasnyálba nyalábok ők is, sőtt...na én azt mondom,az izráleri ilyen fórumon,mert ott nem törÖlnének ma se, na vita, vannak zsidóbBAK, és azok?- igen!!!
               3.: Na most is, Édasanyánk is volt nékünk, ami nekünk, akik ládd a SZERET ETET ITT A FÉNYEM, VAGY A HUSÁNGOM BANGGG...AZ AZ SZERETET., HA NEM BÁNT SENKIT, AZ AZ NÉLKÜL, HOGY TUDHAT NUK VAGY GONDOL HAT NUK, AZ ÖRÖK!!! Nincsak, nincs oi oi oi...erő, mely le győzné ki a néppért van? -nincs kÜzdelem, nincs vesztes de gőztes, ESZEM A HUSOD, ISZOM A VÉRED, ÉS MOST AZ ÉN HUSOM VÉREM ÁBRA, ÁRA? -jaja 7órátul nem gőztelek várni, be kellett a be kellett a rácsos kaput (fakapu) riglizni? Zna fita,amit most is orgonállok fff... érted,az kis izé...organ? (orgia? -ládd itt a juhusUK?) -fita, ha te értelmes vagy, és itt legelőzör is, az iratAIm szüz hegyesek, ugyanis senki se az az anyag, ganya ganéja? GANÉ DOM BOOK? DOM BUKK? Fita ezen tul,aki kőre követ rak, vagy fát vág, ami ládd a DAM AMI SOSE VOLT, de itt Siva? -édeni egyensuly ballansza fa sza ka sza? -a bill ki egyeLITése (SHULLY) ami ha én se tese? Fita, itt aki kőt kőre rakot, annak ...zitt ha megtehette, teheti, miért nem, na az A TERMTÉS = TEMETÉS ADÓ=HALÁL!!! Fita, leirtam, Lulu aki aki előbb maghal, az jelt az a másiknak, na halálosan gyülülte a szüleit, (fita itt is csak azok!!!) meg tesvéreit, és sok arany kacatot meg több 100 ezer dollcsit a gurunkra hagyta, (mert a gurunk is!!!) na most az egész banda, azt várta, hogy ha az asszony itt hagy, át veszik az egész hóbeleváncot,amit...na nem léptünk be,a kutyató társaságba,hanem beirtak, ládd máskép ide nem járhattok? Fita, ti vagytok a Nap is ten tente baba tente tan tunuim mmm...
              Innenn... fita nekik abczuzoo zommbizoo mahovista az egekbe ÉlvezetŐk, ha valakit nem lehet elhallgattatni, vagy megölni ládd az a büntelen, magára vette mit? -ha minden egy büdös még nem lukas bagyijuk -gAtyábank? -azaz nincs bőre, de nekik van KÉGÉPUK, a pofázmáNUK?
100! -oááá...
   ... fita, ez a gyerek, az egyik legjobb, és főleg őszinte, nem ő is sintér? - na fita, én az vagyok, amit ők még szemüvegen,talán soha azaz $$$... 00 $$$... mikor... ADD KI AZ UJ UJUJUJJJ... fita, mi mi mi... Mi is ufok vagyunk! -minek, kinek? -satt...sakalaka banggg UFO-k? -Made in Hu? -Whohohohooo...

Előzmény: repcsepista (279)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 281

kis hugom mmm...
VESZTETTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... ha nincs mit, mit? -szüzhártya? -az magától is elrepedhet? -egy rosz lépes? -vagy spárga?
cupp...

Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 280

5:56

CAN'T BLOCK INSTABLOCK NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

*valamikor közöttük egy törölt-haragos blocküzenet, olyan mint az első

6:12

froze the server. that blocking won't be survivors....

6:39 merge zerg próbálkozás (semmi ereje nem maradt!)

7:30 !!! a 13 nullát oda irtuk ki elöszörr,- !!!

10:30

ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh nulla NULLA nulla

nooooooooooooooooooooooooo'-,

nooooooooooooooooooooooooooooo

hhhhhhhhhhhhhhhhhhh

naaaaaaah

x

F03PuObWAAAW468.jpg

10:42

ALWAYS SEND HELP, ALWAYS SEND HELP🆘. ⭕️. ♀️.

only kiss, only kiss her forehead

WE drop to her knees with ourr right leg, bends our face, and holds her hand with our both hands
we cryh
we lost.
we lost.
ahhhhh
follow,-,.,-,.,-,,. always do not, never.... explained forum nooooo

11:38

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooh '':(((

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603… https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603… https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603… https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603… https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9005256&la=164816603…

i'm a bad prophecist

i'm a bad prophecist

i'm a bad prophecist

i'm a bad prohpec

sor sorry, for disturb, stay safe

(lájkolták)

11:46

ohh dey deleted.. ohhh

right before, so fast

ahhhhhh

11:47

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=164826218&t=9111332

11:47

i have the picture, i have the picture oh my so god

18+ by the admins okk🔞 🔞. https://easyupload.io/i1gggy haved constantly terrible nightmare in math-calculations....., haven't cried on bad things since 2014. will before constantly-growing is, will coma other to revolt, all join, this is won nṷll.
null, null, null (was slow breath

VESZTETTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

repcsepista Creative Commons License 2023.07.13 -1 0 279

UFOzzuummm... miEeee... szav -ad? -sav -ad? -fsss... az agy ad? Lám mit ad az Isten, csak jót ad? -hogy felvitte a kendtek dolgát...
                 4.: Kávézzuummm... mostanában, hogy katona vagyok, az csak most kezdem érteni, mert ez az agyunk állati? --az!!! Na most ezt megint ujabb sültszlonna szallagokkal tüzettel tudnám, de most akanék maradni, hogy az hogy egy FÖLD ALLATI algutakban vagyunk, és ugy ahogy mondom, szellemek!!! (jaja a föld belsejébe?) Ezt mindig akarném megláttatni, és ahoz az illetőnek magához kell térni, szószerit észhez? -Most kezdenünk látni, ami amit a BbLila iratok is, lehetelen, ha valaki nem lát, ami az ami repcse, te nem látod azt a fekete....na az minden itti az a pillanat, mikor ténleg nemcsak nem látok semmit, hanem most hogy ténleg, az agyunk az irtózatos szörnyen büntett...(jaja te nem gondolkodhacc) ezt leirtam egy jó párszor, hogy a fiaiam, állandóan, NEM LÁTOD HOGY NEM OLYANOK MINT MI! -Osztán, fsss---az agyad, ami ez nagyon nehéz, gondolni! Fita, ezt jobban megtudom nektek mutatni, ami ténleg...te is rögtön rá tudz tapintani? Na most, nekem ez az első pinaláttól, hogy mi fene az álmom? - és ott mndig otthon,vagyok, ládd az éjjel is, és ez az hogy nekem...ami itti GONDOL LÁT? -ohhh... na kis hugom, itt van az végtelen fekete...fita, a hugom vagy, és ez olyan, csak breköpöm, neked is van élet párod, mindenkinek akit érdekel a sorsa, Óh mily sors óh mi sors leend? Na az élet párod, lebukott!!! -csak nehezen tudom ki mondani, és én se tudom, hogy mit lehetne pinálni?-melleseg nem, hanem én is szeratlek, ládd ténleg az édes tastvérem vagy, de Jéizmmel,meg biztos hogy az élet párom is szeret! Na az ami az szerelem, a csövet, az az hgy mindig egybe egyek akarunk lenni, ez az, apu, én olyan kurva egyedül vagyok,(1984 Julius 4re?) sose! Fita ez a valóság!
                5.: Most vissza az hogy...ezt ugy lássátok, hogy ezt én se tudom hinni, ami rögtön nekem én látni akarom, erre te kommunista atepisa vagy? Szóval ugy a második fiam megszületik, na fita,olyan 4 éves körül, felébred,és beszéltem a nagy nénénkkel, mondta a nevét, és nagyon szeret bennünket, aki fehérvérüségben halt meg! Ezt ma, na az ami velünk történt, most letagaják az eget, is, mert főleg rajtuk csattant, ládd a gyerekéink, madzaGOD miatt, lettél magzatod hamvere, ládd én ténleg TULRUL MADÁR VAGYOK, AMI MA UFO? Zna most hogy láttam őket, ami az a RUHÁNK, az az a a aaa...ládd amihez közel sem lehet menni, hogy a magyarok Jézusa nem halt meg!-kész, neked kell több, na most próbáljÁtok hogy milyen fsss---agyam van, az akkor is, mi ÖRÖK ÉLÜNK ÉLTETJUK NEM BAXXUK EGYMÁST, TEHÁT HA ÉN ÉLEK. AZ ALKALOMMAL, AKKOR MOST TI IS, és itt van, látjátok a fsss... agyam? -na most végre magyaragyam agyaram ham ham, hammolok? Fita, ez az hogy ez bele ég, ládd a KÉP? Ezt még otthon, egymást közt, hogy hogy lehet a legkönnyeben megjegyezni emlékezni, ami most kiragadol egy olyan KÉP, ládd az éjjel, hogy mi magyarok, ládd én, szolgáló századnak voltam katona, ami rosszabb vala a futkosónál, mert éjjel nappal.főleg állandóan fogdás 125 nap.(itt a katona pajtim, s sok cikkeit felrakok) a szazad parancsnokom, pita, ha életbe maradsz leszerrel, ohhh... na mindig csak velem breszélgetet. ha együtt voltunk!
                 6.: Na most, ez az agyunk, most én azt hogy...ládd felrobbanjták ezt a gollobist, most látom a kis göröket a levegőbe, ür, az az ogy az lett e helyén, és nekem teljesen hülye élvezem látnom. na most az hogy ezek addig fognak hőccögni, mig ténleg doomsdayozni tudják, na fita, ÉN MEG FIGYELEM, ÉS MOST HA LENNE IZÉ, RAJZOLNÉK, de nincs, mert csak az övön felül vagyok? Na fita, ez is benne a BbLila a pna, hogy Ég és föld elmulik, de az ÉN...FITA EZEK AZOK, LÁDD EZT TE IS MEGTUDHATOD,ládd olyan fsss--- az agyam, hogy mikor látom a mi ÉGIEINKET, sőtt az én rajom, és besötétül fekete lett minden,(te is katona vagy pitim?) nincsak MI AZ A KATONA VAGYUNK, AKIT NEM LEHET MEGVAKITANI, MERT CSAK AZ VAN, ÉS AKI ÖRÖKKÉ ÉL, NA ÉN MOST BÜNTETÉSBŐL TI IS, AZ ANYÁTOK VÓT EGY JÁNY? Valami olyan, hogy itt azonnal,most az értelmes felébredt embereknek össze kéne jönnünk, és rendet csinálni. A első.na most itt vissza,mert vakember mindent lát? Ez az, ami most ládd...fita ha vissza lehetne menni, az összes repcsepita irataim, mikor, na ennek van nem egy, hanem végtelen párhuzam olyan hogy mi a KÉP? -(ha te most ténleg megtalltad magad, magod akkor msot ehez, csak tóditani tudz) Fiteljátok meg, hogy most tegnapra, NA AMIT GYEREKKOROMBA ÁLMODTAM IGAZ, LÁDD AZ ELSŐ A MENNYEI BÉKE, DE AZ A MOM, AZAZ ITT...majd lirom, hogy vagy szAlma vagy széna, észnél vagy?) AMI CSAK MENNYEI ÖSSZEKÖTTETÉSBE (FITA EZ AZ SZERELEM MMM...) ÉS CSAK ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN FFF...
                 Innenn...az amiről Caihoo-X... na ami az, hogy fent vala,a fényben,(ez olyan, hogy saját fényed napod van, (AMI LÁDD TUDOK HOLLIPINÁZNI) és most az az... ládd egy ARANY DE FÉNY... TÖMÉNY FÉNY SZOBOR, (ez megint, nem sötét ládd amit most látok, az lenne az akit vártak?) ÉS AZ ÉLETPÁRJA, MIKOR MUTATJÁK HOGY LUCZI FARRt, LEHUZZ... NA UGY...NA CAI HOO-XNEK, NINCS MEG A LUCZIFERRUM ZUBBONA, mnt nekem? (FITA ITT CSAK AZOK AZ ÜSZKÖS FEKETE...(na ami a második találkánk, és üszög koromfekete korompor füst (megnes tér) ránk támadtak, de sporul a tüzes sparhellre sggre estek, a farkuk... érzed a szagot?- rögtön montam! Jaja a jó (TurulMadár) madarak egymásra tálálunk szá szá madárrr...
100! -oááá...
BBa ba bla beee...
...fiteljal, előbb hogy felébredjünk, kell egy ébresztó óra? -hány óra?

Előzmény: repcsepista (277)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.12 0 0 278

nulla

nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla
nulla 😰😰😰😰😰😰😰😣😨😨😨😨😢😢😢
nulla:(
nulla===((((((((((((((((((((((((((((((((

ujabb nullásunk van, elmondani neki hogy hallottuk a hangot ""you little slut"" A SZERELEM VÉGÉN.

felnagyult((((((((((((((((

*és rögtön megtaláltuk
térdre ereszkedik jobb lábbal, arc lehajt, két kezével megfogja kezét*-***/*8/
sirni (megtörtént)

hogy fogom ezt leirni?!

vastag fátyolon keresztül halljuk mi a hangot, ha az összes mondja, (ránk mondták‼️‼️‼️‼️) HASONLITUNK

A TULAJDONOS////////////////////////FELELŐS NULLÁRA KERÜLT

*NEMTUDOK BLOKKOLNI SE, CSAK EGYSZERRE 50-ET, ÉS ADDIG NEM IRHATOM KI

szeretlek repcse, mindig is szerettelek....cuki vagy sokszor, MÉG KÖVETŐINK SINCSENEK BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOST IS SIRUNK

ROHADJANAK +++++++++++++++

3 HÉT MARADT TE!!!!!!!!!!! 3 HÉT

MEGÖLLEK DE NEM VISZEL SOK EMBERT NULLÁRA

SZEMÉT ROHADT KÖCSÖG ISTEN

KURVA ANYÁDAT

KILL

repcsepista Creative Commons License 2023.07.12 -1 0 277

UFOzzuummm... miEeee... szav -ad? -sav -ad? -fsss... az agy ad? Lám mit ad az Isten, csak jót ad? -hogy felvitte a kendtek dolgát...
                1.: 7/12. A KÉP? ... repcse, ha látsz majd végtelen nagy kiterjedésü fekete....fiteljunk, NEM LÁTUNK SE TUDUNK,SE NEM GONDOLHATUNK CSAK AZT A NAGY FEKETE...FITA AZ AGYUNK, AZ EGY KINZÓ GYÜTRŐ HUSPUHITÓ KON KONUK KONPUTÉRUK UT UTON ÁLLAT UK?- PUCÉR JN (NUK) 8:44!!! A fiaim, visszajöttek, hogy mind a két oldal a magyarokat baxxatja, a fehéreket? Fita, a fehérekre katasztrorfális amit ma az oroszokkal, a népekkel tesznek, (fiteoljal legalább 100 millcsi apfrikaiat akarnak csak a körpatkókümedencénkbe ((dögletes a két fiam, mert fita, az högy MOM az ténleg bennünk van, lenne, Isten országunk???)) beverni, legalább...)ami reméljük, ugy ahogy a BbLila lila pna danol, a bumeráng visszavág ugy, ládd erre, ami hogy a magyarokat minden a két oldal baxatja, mag ad agyar magyaragyam agyaram Hrrr... ria ria Hungaria... tul, kell rá jönnötök, jösztök jesztek, eszetek eszünk?- vagy vesztek? Nincsak, MAGYAR NAP FÉNY (JÉZIM JÉZUS IS A FÉNYÜNK VAGY HUSUK JUH HUSUK VAGY, ABÁRDÖLVE COFFOLVA, AMI AZ! -FITAL AZ AGYUNK AZ AGYUK? -KUGYA?- SZABADSÁG, AZ NEKED MIDNENKITŐL MINDENTŐL FÜGGETLEN ÖRÖK EGÉSZ KÉSZEN KELL LENNÜNK, MIRE PIRE? Most az van, hogy MI ÖRÖK FÉNY FÉNNYEL FÉNYT NYEL TULRUL RULL MADARAK (UFO) VAGYUK, ami most... Fita vissza az álmomba, Lumumba Szása, hogy mi a FÖLD ALATT, NA MI MAGYAROK A LEGMÉLYEBRE VAGYUNK EL ÁSVA, (ABCZULA ULTIKULLA MIS AZ UJ EGET FÖLDET TEREMTÜNK... FITA ITT A MAGYAR OK NÉLKÜL, BRUHAHAHA...CSAK VACSI MI VAN, NA TENGAP A HIREKBE, UKRJNA NEKIK MÁSODIK DZSUGANUK LER, ÉS DZSUGANUK MINDENEK ELŐTT FELETT...FIDA EZ MND A KÉT OLDAL LJELMAMBÓ MOÉSOK) ÉS AZT VELÜNK ÁSSATTÁK ÁSNAK,MIG TÉNLEG...Fita, most reszketnek akik brevannak csipve, fita az a CION KUN NUKISOK, na az már ténleg AIDA és azok valóban ARTIFAK FAKZATUK, MERT NEKÜNK OLYAN HOGY FÉLELEM, VISSZA A FELADÓKANK ADÓ = HALÁL!!! Fita, ezek a vasUK nélkül, na most azt is össze olvasszuk, fel izzitjuk juhuuu...
                2.: Másodikat befejeztem tekős voltam, és felmentem pestre (na most halramdik gimi után, de mennek kellett a tekpból) hogy egy kis pénz,(aput teljesen a padlóra tették, még az ennivaló is...ládd most csak te avan, ládd Boston tea) s rögtön, a MAGAS ÉPITÓ VÁLLATHOZ VETTEK FEL, MUNKA KÖZVETITÓ, AM LÁDD DR.WHO FÖLKÉK, A JÁRDÁN? A MESTER UT 4 6, EMELETES ÉPÜLET RENDŐR ÁLLOMÁS, és borzalom, mert idegen nyelvü brigádok valának, ami rögtn ugy utáltak hogy köpdöstek! Először nekem nem volt 10 órakor szünet, meg délben csak 10 perc...(nekik 1óra) na végül is volt a zsidó mindenes aki szintén utált,ami nem tudtak el bocsátani, mert ez az ami itt hogy a diákokat, két hónapra foglalkoztani kell, hát a téglát, fita (Bubel) egyik oldalról, a másik, onnan du vissza, ami gyalázat, de csinálnom kellett, mert nem kaptam volna pénz! Először mentem fel pestre, és vagy 100-zor leritam, amit ténleg végleg eltüntettek?- a Mi is ufok vagyunk! Fita, én egyenes a MI FÉNY NAP -OK ORSZÁGAINKBÓL JÖTTEM,és vissza emlékeztem, sőt, egy az egyben találkoztam a MI HOZZÁNK,fita minden olyan, ládd a zsidóknak meg minden ami fék,(UTÁNZATOK AIDÁIK DÁKÓK) vannak...itt az az ufok, azok a fekete ufók, és azok abcula zuliluitra egymást is farkölik? -fita fakával levágta az Égi lakosok 1/3 mada madba? (NINCSAK ELSŐ NÁJSZ ÉCAKKA KAKA???-FITA A MAGYAR GÉN ÉL ELTÜNTETÉSE)
              3.: Na közbe, most nem mehettem a tekóba, mert orosz...na az orosz tanárom, pita beszéli legjobban pa russkyt,(a háboruból marat itt?) na átmentem a gimibe, most katonai akadámiára akartam menni, mert olyan fegyvereket fogok csionálni, (fita meg van???) amivel hazaávgunk minden olyat, akik bennünket meg akarnak szüntetrni, az emlékünket tör Ölni,na azok SANTA SANDA CORONA ORSZAGA KÉT FELÜL ANGYAL KÖZPIBE KOT KOTKOINUK KONOK KON SARA? SAV AD, SART AD, ADÓ=HALÁL? Na most...oroszba mehettem volna katonai iskolába, és ahoz most a harmnadik gimi után, orosz repetára kellett volna menni, na én szó se lehet, hogy oroszba...ami a magyarok katonai iskolák akkor, kellett hogy oroszba is járjanak, (az oroszokkal egykikápzés, mnt ma a Nátod?-fita ma 10zert nagyobb olvasztó kemecze Nátod?) vagy legalábbis... na most kirugtak, momdom kivülrül tudom az egész orosz tankönyvet, nem rughattok ki, még az össze warszara keszará szará katona paaktum, KGST oskolákbul is (itt a fiaimat???) buli buli itt a bili?-idd ki vagy vidd ki? -na pucolnm is kellett, ami az unoka batyóm a miniszitérimba, most benne vagy a10 be, aki szent áldozati barmuk vicc vagy! Na fita, mi FÉNYES SZELLEMEK VAGYUNK, MINT AZ ISTEN...ITT MOST APUMÉK!!! ISTENATYÁNK...FITA AMI NEKI VAN, NEKÜNK IS, ÉS AKINEK TÖBB KELL... NA FITA, akkor mert kimentem a Vácu utcán a 33 -sal, és ott volt egy domb, és ott aludtam, de lehetet látni az egész várost és sirtam, a falumba adombokról a házakat se láttam, csak fákat, most ez borzalom ROM RONCS HALMAZ...UTÁLOM, ÉS NEM IS KAROK MÁSRA GONDOLNI, MINT A KIS FALUMNA BIVALY BAXNÁD BIVAJ TÓCSA NÁDAS, NÁD A HÁZAM TETTEJE, (AVATÁR FILMNEK) NÁD A HÁZAM ELEJE... Fiteljal ez az AGY? MAGA A HALÁL!!! AGYUNK? ÁGYUNK? ÁGYUK? EGYZER VOLTAM NÁLLATOK, LESZAKADT AZ ÁGYATOK ÁGYUZTUNK ÁGYUZUNK? MEDDIG, MIG EGY FÜSZÁL? Jányos báti a catába, megbotlott egy fü szálba...
              Innen... vida, AMIT GYEREKKOROMBA HOGY MI EGY GÖMBBE VAGYUNK, ÉS ONNAN... CSODA ÉDENKERTEKET (FITA TEGNAPRA VOLTAM OTTHON, ÉS EZ A MAGYAR SZABAD SZAB AS,SZAV AD VLÓSÁG, LU FA?) VARÁZSOLUNK? NA WAR? UDVAR VAGY PIT WAR? Udvarom udvarom, nem söpör már téged az én gyenge karom, Felmegyek a hegyre... Fenyves erdőnkbe...miremára hegy...
100! -oááá...
 ...fita, abczula utlikaka még a gondolátta se, hogy valaki belénK BELEZ, nyul, baxna? -ha baxtok, vagytok tok?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (276)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.12 -1 0 276

UFOzzuummm... miEeee... vagy magyar -magyar -ok szabadok vagyunk, vagy fába szorult férgeik, piszkálnak bennünket a farkukkal? -a vaslábosUKba kinek van a legkivanatoszobb husa luka, kloákaja tátog? Kaja kajuNUK a kaja kos a huselosztó?
                4.: Kávézzuummm... mindenbe benne van, ha lenne, van probléma? -abba benne van a meGOLDása, és ezt még kisgyerek koromba, ugyanis mindeg ezeket beszéltük, mert borzalom szörnyü nehézségek, és az emberek? NINCS EGYSZEM SE! Na apuék, ládd itt kedves c.istvánunk, uy beszéltek, mig az hogy ameGOLDáss benne van mindenbe, minden ami kin, megszünteti magát, na most...most ugy mondaNUK, ki forja magát... sss ...megellet a gé betüm. -szerecsen van másik. -fitelitek? -de van másik ami monduk, ugyanaz? Rögtön, a szellemek mindig azok, és most itt el KÉP-zelhetetlen, hogy azok vayunk? Na rémületes volt az után, miután fent vagyok egy OLYAN CSODA CSODÁK CSODÁJA BOLYGÓNKON, ahol mikor valaki a csatornán, mehalt, és egy csoda gyönyörü tisztásra (virágok oi oi oi...) érkezik, amit meg se próbálok most leirni, Dfita a felesÉgem ird le, ezt tegnap is mondta! Na vissza, hogy akik züdamcsiba kezdemennyeztek, azok meghivtak engem egy csoda bolygőnkra, fiteljal, csak magyar ok vannak, az egész végtelen világmindeségben, ez ugy értsük magyar OK!? Na azt akkor leirtam, s kár lenne ha az irataim, nem kerülne a magyar gyrekéink kezébe, szemébe? Szemembe könnyel golgotán, láttalak egy záp napon, jött meg a folyásom...
               5.: Zna itt az hogy növényzet, itt el KÉPzelni se lehet, Dna mos nem voltak épületek, hanem most mindenki, ládd nekem volt egy magnes gömböm, na most megmutattan nekik hogy...ládd ami kedvenced, az nekem is a a aaa...terep motor, nem jön be, itt dirtbike? Na most, a gondolatomra, megjelenik a gömbömbe, aura, a váz, de ott nincs kerek, azaz mondom, minden magneses... na ott hogy minden szellemi létezés, és most a kerekek hellett, egy olyan mindt egy láb fej?-, és rögtön, nekik is, megvan, és valami csoda száguldozást, ami most olyan csoda kristály világosság, ami tiszta! Most a növények...felett, svalami olyan valami, ami mindennél eddig nekem élvezetesebb...de itt az, amira az a MENNYEI ÖRÖM? -BOLDOGÁSÁD, AMI LÁDD A FIAIAM, EGYÜTT ÉLÜNK CSINÁLUNK MINDENT, TUPASZ...ládd Ott ahol zugg a négy folyó, ott szenvedni jó? Lu fa! Zna most, ugy három óra körül, jöttem vissza, és hihihihihiii...mert most az ahol voltam, az a valóság!!! Most visszajövet, nagyon fellökött, mert most mindenki nem csak fél, hanem ellenem tudják a töltését...mindenkinek, még talán a két fiaimnak is,meg a kis unokám, ami itt miden minden ellen, roHad hadakozás -adakozás ADÓ ODA KODA = HALÁL, most akik mi...FITA, APUMÉK, EZ NEM NEKED LETT CSINÁLVA...
                6.: Na most, valami olyan, hogy az az erő, ami itt van, az most... valami ilyan, hogy elraboltak? Na most teljesen egyedül maradtam, és monduk atom csapások vagy földrengés vulkán kitörés, most egy épület? - ládd az épületek repüpnek a levegőbe, és engem, egy olyan hogy...rogyanntak össze,és egy roggyant épület betonfalhoz, ugy hogy a falemezek közzé szorultam, ami ahol sirod is leled, és most az az...ládd mi azt hisszük, hogy mikor fa koporsóba vagy kő vas...fita az agyam, ládd ez az agy, büntet! - és kegyetlenül, és az hogy, ládd a kripta, na bejött, előbb hogy fasir összeomlik és rád borul, na most NINCS HALÁL!!! Fita, ez azért, ami most hogy ABZUGA ZUGA BUGA NEM SZABAD ETETNI A PARAZITA ÉLŐSKÖDŐ DÖGÖKET, DÖGÖLŐIT!!! Zna most, én onnan, tejhát KATONA vagyok? Fel le deritó teritő, most az hogy a Jézus történetekbe, Atyám Atyám, na az apu apu apu... hogy rohadd fene meette volna aki a hust ... Most nézzetek bele a tükörbe, akiknek, ládd sokan vannak az elhivatottak, azoknak... van (kain koin kikinda AIda) magja, ami az az a a aaa..amit bele csippeztek, szószerint csiptek, na azok magja is kianos kanos kanosa járás, csip csip csiri, egyfoma nini... és az az el jegyzettek, na azoknak mint nekem is, van fekete...ládd amit most láttam... FEKETE SZOBROST ÁBRA? Zna bele se kezdtem, de amiket ideggenyők, alienek sedók árnyék lények, na azokat... azok már üdvözültek, ÖLTEK! Na most vannak valóban NAGY ROBOT CONPUTER GÉPEZETEK, AMI LÁTHATATLANOK, ÉS azok azokat akiket meg jegyeztek, NE BE VAN IRVA AZ ÉLET? -xexxellertet xex xex xex...rokkendroll... KÖNYVÉBE, Jna most az együtt dolgozik, ládd leirtam hogy Netenenaku is kettős? Fiteljal aki csak gondolátban is öl, vagy xexöl, azok a sedó lények, mi a lényeg? Na most akik...na mikor szürkékről beszélnek, azok is már, azok, akik befutottak... azaz abza kapca irányitható gépeZeteik? Z?- Nyi ha ha ha...fiteljal az apokalipse 4 lovas?
               Innenn... na akikkel ezt... nyilvánosságra tudtuk hozni, s itt, ez az, hogy ténle valami olyan, na akik nincsennek el jegyezve tegezve dárda 10 szüz jányuk, abból csak 5? -tudja olajozni a vonót? Fita, most akik testhalotaink, na itt az hogy repcse.. esetleg most visszük magunkkal, mert a mi halotaink? -nincsak vigasztalom magam, mert pokol, addide a mi halotainkat? -és a pokol kapu? -kaput? -fita nem baj, ha valaki már reagál, azonnal ezt hülyét törÖLni? -na abba meg cuffla? -de monduk, ő sem kellett a a aaa...masina? -na me az inasAIk?
     ...repcse, ha majd lártsz egy végtelen kiterjedésü fekete... jaja te is látod?
100! -oááá...
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (275)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.11 -1 0 275

UFOzzuummm... miEeee... vagy magyar -magyar -ok szabadok vagyunk, vagy fába szorult férgeik, piszkálnak bennünket a farkukkal? -a vaslábosUKba kinek van a legkivanatoszobb husa luka, kloákaja tátog? Kaja kuNUK a kaja kos a huselosztó?
                1.: 7/11. A KÉP? CSAK AZ ÖRÖK VAN MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Na én az vagyok, amit ÓH ÉGI FÉNY!!! -TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN! Na itt a körités, Maya Belléemi itt a szalámi? -Kátár kotor (bélsár)kolbászbul BULL,- van a kerités? -a kissertés a mentő autóba?-nem te vagy? Na ÉN AZ A TESTVÉRETEK VAGYOK, AKIT SRÉGEN RÉGEN VÁRTATOK, HOGY GYERE VISSZA siTiM piTiM jaja ha el se mentem? -el sedaj sedó, na meg el dorádók torito? -dornya? -torna, na hogy lenne az arany warrososoknak tirnya, trona? Tronuk trona trotty? Apum, olyan 3 -4 évesen, éhesen, nem mert tömtek mind a két nagyapóm, ÉGI MÁLNA? Na mi az hogy magyar szabadság, az az hogy mindent szabad, de nem minden használ, és az neked tudni kell!!! -hallani -látni? Zitt rögtön akik nincsak mit csinyál velünk, és most most me mi lett??? ITT BÜDÖS ROHADT OLYAN ROHADTÓ KÉNTÓ KÉNKÖVES GERNYÓ GENYŐ BANDÁIK VANNAK, AMI SOSE VOLT-LESSS...HA LENNÉL, FŐLEG FÜLED HALLÁSRA SZEMED LÁTÁSRA, BENNE VAN A SENDE SANDA SZANDA IRÓK SIRASAI SIRÁSÓK? Te rohadt gernyó genyó, ezt te magadra érted, veszed eszed? -van eszed? Na ugRA$$UK KI A NYULAT, KOMÁMASSZON BSXXOM BAXXAMEG MEG 1 MNT MINT A LUFA NYUL, UGROTT KIS CSIPERKE BOKORBUL BUUU...
                 2.: Igaz vala hogy Fercsi bátánk, Komorozsiék, az öreg, halálos ágyán, arra vigyázzatok, hogy a magyarok sose tudják meg hogy kik?-mi ki MO? Vissza apumhoz, akit Zoli bátánk, a világ mindenidők legaranyasobb tábornokunk m,agyar ember, aki többzörös orosz szovjet gyürün át vágta magát ezredével, és csak az angalokkal, azokkal is ugy,hogy minden magyar katona szabad, tették le a fiegyvert,de mi a fegyver, ver? Na most akik Isten szónkat nevet, ráverik a FIN IDEGEN GOD, nem beszÉlni magyart, főleg nem is értheti, a szerencsétlen magyar magyarok gyere kid diked? Fiteljal, ami ez, ez egy fin god $$$,,, 00 e$$ le az egbull $$$... 00 $$$... FITA EZ ELEVE KI FINGOTT A FIN GOD, UGORJ? Fita, a BbLila a pna iratokba, hogy EZEK KIVETTÉK A RÉSZÜKET, tehát ez egy olyan KISÉRLET AMI SOSE VOLT LE$$$... na apumÉK, most az van, hogy mikor JÉZUS JÉZUS JÉZUS...ládd volt mikor megfogtak és olyat szoirottak, és a fejen kellett volna...nekik trofinak, pl.-a Bermuda szorosban, és csak JÉZUS JÉZUS JÉZUS...hogy valaki azt mondja ő chrristiáNUK, na meg az OROZLÁNUK JUHH ..DÁS? JUH MÖRDÖRÖK, JÓ PÁSZka TORR, NA MEG DISZNŐÓDISZEK,DIS NO TORR ORGIÁIK, OLUK, HUSGYÁR HUS FEL DOLGOZO MÉSZÁR SZÉKEIK VÁGÓ HIDAIK, ÉS TEMT LOP OSZT? -KULA. MINDEN SPEKULA, NA MEG A JUHUK KÖRBE KERGE KERITÉSE,,, hogy monduk, juh aklAIk? Kin kinba a bárány, bent a farkas?
                3.: Na onnan, apum, mindent szabad... de mi az hogy magyar szabad? -azonnal olyan nincs!!! .- fita, itt az hogy semmi stock? -Fita kő kőre rakva, és kő kövön nem marada, de most erre az évre apumék, pitim, neked meg kell marad...Fita, most akikkel... MEGNYITOTTUK A MI EGÜNK NAPUNK KAPUJÁT MEG A PUJA? PUJA? A PU? Most onnan, ládd most... az első szél ütés, ha nem vagyok, senkinek, akkor most... fita, vissza... HA MINNENT SZABAD, AZ A MAGYAR SZABAD, akkor,az előtt is, nekem senki nem mondhatja meg hogy mit álmodok, na ezt később, fiam, ládd igazbul meghaltam, végleg, én ezt nem csinálom, és a fiam még jobban ugyaz ok? Most amit a fiam, nekem küld találtakat, csak el gondolkoztató, nincsak sehove nem tudja küldeni, csak nekem, mert letiiltják! Fita amt én fel rakok, azokat se olvashatjátok, nem merem neki megmondani! -de akik értettek a con fa szukhoz, azok ha rázzátok, na azok meg mé ugyzse? Fita, most egy az egyben, bár tudnék többet hogy most ABBA A MI ÉDENI BOLYGÓNKON VOLTUNK, AMIT AZ IRATAIKBA, HOGY...fita ezek eleve, DÖGÖK, KOIN (KIN KAIN) KON DÖGÖK? Fita itt most a zsidóIKa, értik, most végem van, mert azzal midnenkit meg lehet... baxni? Na még egy palacsinta... turós...
                3a a aaa... kislán, baxhatjuk NUK? LÁDD MINDIG VAN EGY OLYAN, HOGY AZ ÖRDÖGI KÖR HÁRMAS, HÁMOS HÁREMOS? Zna az EREDETI MI ÉDENÜNKBEN VALÉK, ÉS MOST AMI MINDEN AMI ITT CSIDA NAY KŐRAKÁS9OK? .fita, az hogy most csak közönsegged magyar nyelven, fita csak az a a aaa..ami most ha te érted, akkor te ISTEN VAGY, AZAZ ISTEN GYERE KEKE KAKA, aki ládd van nállam ingo bingo dingő de porba pu? Na az éjjel, most azt is le kéne tudnom festeni, hogy az hogy te egy fa vagy kőrakás vagy vas koporsódba... az hogy senki, de senki nem mert raJtatok kivül... LÁDD EZEN IRATOKKAL most az az...hogy SZAVATOKTA KELL HOGY MINDEN NEKTEK ENGEDELMESKEDJEN,és most itt a VÉGE? KENBELE KINT CSÜNGENE, na most az a félelem, ládd legjobban a FÁBA SZORUL FÉREG, hasonlit ahoz amit érzek érzünk, és itt nekem, önkéntelenül...FITA ISTEN AZ NEKÜNK AMIT APUNKÉNK PUNOK, PANNÓN OK, DE AZONNAL, AZ TÉNLEG ...itt történ, azt neked, nekem kell ismer nem?- merem? -ha verem, jaja jeh hova, ha nem a másik juhukk sggibe, Mária seggit? Zna fita, most MI AZOK VAGYUNK, AMIT ITT NEM TUDUNK, CSAK AKIK KERESIK A MAGYAR OK IGAZ? -GAZ? KI NEM AKARNA SANTA IST VAN, NA AZ AZ ISTENUK, NE MEG KONOK SETLEREIK CHON KONC (KRUCZIFIX?) KUN NUK UK? Fita, te egy olyan, ládd ufo? -te midnenek felett egy olyan magnetikus mag (ömlés)ami örök mag makk makk makk...na most minden ami anyag, az meg maggal (NUKleus) megnetikus titok? Nincsak... most megnyil,10 nyil meg nyál... igen akik A FÉNY-T JÉZUS, JÉZIM BE FOGADTATOK, AZAZ NEM VAGYOK EGYEDÜL... Fita mi lett? -less...a fenekünk...
               Innennn... Fita, most én az vagyok,amit ládd a végzet zzz...torr? -disznó no no no...
100! -oááá...
       ...difita, Kennedyék, abcula zulla ugy mnt Nixon, ellenezték hogy dzsuganler dzsugaNUK? -nincsa lenne dzsuganler dzsugaNUK nélkü ku ku kukukk...most rögtön azonnal, nincs pénz nem?- azaz semmi olyan tarha meg tarhazák, nincsak a názi, az nemzti pénz, vaccog a foguk, van?- akkor mi lett ha magyar igaz? -ki tudód (NimRod) ut...turó?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (274)
repcsepista Creative Commons License 2023.07.11 -1 0 274

UFOzzuummm... miEeee.. hus hus hus, husim a husángom meg a cicám xicc...
                 4.:Kávézzuummm... ime apuékkal beszélgetésem egy pár szóval,hogy itt is minden örökcsodák csodája, ami sose volt lesz? -da van! Ez az iratokban, hogy aki nem lát csodát, nem lát! -de láthat, ha ha ha...fiteljatok,most men nem men?- ez a A.I:-ROBOTS! őrültség, és ez, egy az egyben az!!! Itt az hogy... nem lehet ebbe bele szólni, mert ezek nem hallanak! -nem látnak! és nem gondolkoznak! -ezt csak ugy, hogy a fiaim ma is, ezeket nem érti senki, de hogy ezek, mihez értenek, ami most...Fita a felesÉgem, mondom mondhatok valamit, ami nem azt a hülyéseged... na csak az... ládd és nem tudok, hogy ne beszélgetnék, ami azt akartam modnani,rühelem a büdös melegséged, de az is, ládd ezek ténleg aida robotok, na most teremtsünk humanoid (majom) robotokat ami KÉP, fiteljal ez egy eee...szar! -se ért, ért? -szarhoz? -ahoz se!(nincs super naturál, sőt a természet végez végzett velük?) Szóval most kirohanom mint Zrinyi Mikice a szigeti? (Szondi, sárvár?) várból, na itt azok a magyarok, kis szigetek ---fita, mondom én az egész magyar családom...most az a szó, amit mondtam, hogy össze verbuválom, ládd a két mosmár három fiad, na csak azt! ami künnyü, mert ők is akarják, Fita ez nem azt jelenti, hogy ne irjak, hanem ugyzse...ami fitlljal, (a tüzbe benne kell lenni) mégis itt a INDUX HU, HUHUHUHUUU... nincsak ténleg, ha hiszitek ha nem, mi a NAP GYEREKID DIK, VAGYUNK!
                  5.: Most ugy, a fejem felett van a mennyország, és most ugy... ládd erre, csak az utolsó pinalátbang emlékeztem, ami rögtön...most ugy hogy fel fel ébredtem,meg vissza mentem, és ezt ugy vegyétek egyétek mint a disznósajtot? Fita, mindennek más ize volt otthon, még mikor 1999 utolsó hárm hét, és most jövok menek, nicsak mi történt történik? Na fita,én meg apumék, a magyarok testvérek közösÉge, (csak örök szertlek szerrek van,és nemvehetik el, ládd a kis gyerekinket lkapják ma is az anyukja karjából???) mi egy más világban, ahol valóban világbank vagyunk, és ez itt van, ládd ahogy mi gondolkódunk meg gondoskodunk magunkról= egy más vagy hangom hangod hallod, vagy halt az üresete rüheset jelent! Fita tüzzel vassal vassodroNUKkal kényszertitenek, hogy ha ők nem bedszÉlnek, (parancs???) senki, na most előbb a JUDÁSAINKKAL A BUKOTT ANGYALAIKKAL ládd én többet setlerekenek hivom őket, na Kani Bellámi,kell egy rud szálám lufa? -kolbász? -itt a szalámi? Fita, ami üzemannyaggal men,az nem men, és itt maga az iratok, tesz tanu bizonsáGOD? -nadon fita meg nyemec a vak süket meg nema, nemá? Most az álmom, látni kell!!! Fita a BbLila iratokba, Saul robbika, na előbb az 3.-mennyezetbe, majd a heteDikbe,DIK?- na fita, mert te meg én krükköt, fita én ma is tüzetesen tanulmányozom ugy a BbLila iratokat, mit minden olyan iratok, ládd a tudósokat és kutat áss, jaja maguk alatt,fit itt csak kattogkása meg zsir rizsIzsák rizsák fart irsátudóik, na most ...ha egy ember ténleg kutatja az igazsáGOD, fita akik Isten nevet ad az ő GOD ZILLA? -az is aida csida artifasza robotica... cica cica sicc...
               6.: Zitt most, az hogy végre, fita azok akik ezt... eddig,most fita, mert amit egy, ládd nekem a mieink, mikor taállkoztam velük, na most egy egy robot ruha, ami igen igen, hogy felvettük a fekete rühe ruha, na fiteljal mert amit most a robtok... na ez az egész, amiládd a tulon tul szaporák, az olyan hogy gépies, és itt ... ami engem, hogy most megvan az a testünk, ami ténleg egy fény-alapu anyag, VALÓBAN NAPRUHA!!!- és azt akiknek megvan,na most megint nem beszélhetek, itthon se, mert monduk, a félelem az a TUDATLANSÁGUNK GYÜMÖLCS? CSÖK? KÖCSÖGÖK? CSÖKÖLŐK? Nina, én gyerekkoromba,hogy jönnek az hős oroszkatonák tonna számra, és csak lőnek lőnek men a hülye zezen...sose tároznak,töltenek, meg most DICSÓ FELSZABADITÓINK, MENN A MOST SZABAD A KANICA, TRAKTOROS ELVÁTÁRSNÓ, PU PU PU...KAPARJA A TARLÓT, ÉS ODAUGRIK RUNYÁK ELVTÁRS, LEKAPJA A TRAKTORRÓL, A TRAKTOR PU PU PU...MOST BORITJA FEFEL AZ GAZALOKAT, ÉS ÉS BEVÁGJA EGY KAZALBA, NA A TRAKTOR IS RÁJUK MÁSZOTT, RÁJÖTT A HAPPÁRÉ? Fita magyar gyerek, ezek azok, amit a tranforma, ezek mindig trancba franba vannak? Na fita, mert az összes akiben még szikra magyar -ok embergyerekeknek gyere kid, kid? -dik? Két megoldás van, vagy vagy, vagy vagy...
               Innenn... Fita, ez egyenes-ből jön, ha most könyveket irtam volna, előszőr is, ezér is, na most azt hiszed én vagyok a kinNő tok?- oka? -nem hanem ezek bukott kiselejtezett rohadó robotok, amiket a JudásAInk, nincsa azok nélkül, lenne kül telek?-győrtelek? -beltelek?-abra, tied a föld? -fiteljal, hány kiló vagy? -pestIzsák?
100! -oááá...
...https://www.youtube.com/watch?v=f5cPzD2a_Ao
...https://www.youtube.com/watch?v=laXhTcko-lg
...https://www.youtube.com/watch?v=1x9EFiDWLzI&list=LL&index=6
...https://www.youtube.com/watch?v=8Ey5UaDhcWc&list=LL&index=7&t=15s
---fita, ha nem jön le, vay this junk inde mail...na ha az, akkor miért nem lehetne...mi nem?
BBa ba bla bleee...

Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 273

azt nem tudom hogyha véresek lesznek a virágok, és az emberek abban pihennek amikor pihennek a világ gondjai elöl, akkor nem csak vért tapogatnak, izlelnek, de felhasad a bőrük és az is véres lessz... ummm sajnos az pokoli (lelki) fájdalmas lesz, hasitó, kinzó

és ha a mennyország is véres lesz, akkor álmukban is ilyen fájdalmuk lesz, csak máshogy.. nemtom

majd holnap összefoglalom

- tegnap már hervadtak a virágok

- de ma ott kajál, elfátyolozza, letagadja, nyugtatja magát.... nagyon nagy gyökér hogy ilyenkor ezt teszin

(részlet de ez lesz csereüzletként ha vesztünk)*

repcsepista Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 272

UFOzzuummm... miEeee.. hus hus hus, husim a husángom meg a cicám xicc...
                1.: 7/10. A KÉP? -Csak GONDOL LÁT VILÁGOK VÉGTELENE, A VILÁGBANK, ÉS MINDEN ANYAGTÓL FÜGGETLEN,JÓ LÉTBEN,NAP FÉNYBEN, SÉP MAGYARORSZÁG NYEL MA KACSÁT HÁP HAP HAM HAM... AMIT SZELLEMEK VILÁGAI, és alvilágok,alláhtok vágok,láttok? - azok az anyagoktól (vasötvözeteik) függőek,és az a halál világAI!!! Nagyon pontos megfigyelést és tanulmányt végeztem, ami most... amit most is irok, vissza tudok menni a mennyek... na az a szónk, teljesen talló menjek vagy ne, még? - azaz azok a fény GONDOL LÁT világaink, és bennünk van!!! MAGYAR OK, és mi tudatunkat vesztettük!!! Az ok, hogy nem önnálLOAN? -vayok, hanem aki a testnek husuk vagy, enni ad, annak a husa, szószerint vagy, és ezt... Most ugy hogy abból a világból, ahol voltam ugyanolyan KÖZÖSSÉGEK VANNAK, MINT A MAGYAROK TESVÉREK KÖZÖSÉG ÉGEK, (TOTA TELJSE ÖRÖK NAP FÉNY ENERGIA, AMI AZ NÉLKÜL MI VAN? (A FIAINK AMCSI BAJNOKOK LETTEK, TUPASZ MERT A MAGYARONAK AZ JÓ) azaz... ezt ugy, hogy mentünk LasVegas ahol a pinpong bajnokság volt, és én később mentem,(rél órával) és megérkezve, a repállomásra, kerestem őket, ugy hogy az emeletekről szó szerint leugrottam, nem lépcső, és nagyon bevoltam izgulva, és nem találtam őket sehol, meg a cimet se tudtam...ami végül is, ugy hogy véletlen találtam meg őket! Na mondom a feleségemnek hogy meg kellett volna beszélnünk, pontosan hol találkozunk, ami buta vagy! Fita, itt az ami (magyar ember) KAPCSOL LÁT, NINCS!!! Most emlitettem, mert ezeket akartam volna TANULNI, hogy teljesen független (Nimród rod UT NAP ISTEN) MI ATYÁNK A MENYNEKBEN GONDOLÁT VILÁGUNK, MINT ITT OLYAN HOGY GONDOL LÁT NINCS, KEZDVE A A AAA... Fita, lehet hogy tudják vagy nem, aki E VILÁG NAGYJAI -VEZETŐI, (ha a BbLia iratok vakok???) vagy nem, mert ténleg VAKOK VEZETIK A VILÁGTALANSEGG OK? UK? UNITED KIN DOMBOOK BOKROK, SZUKA MEG KAN NYULAK? -zaporozsje?
               2.: Fita, én nagyon is egy falusi tuskó suttyó gyerek vagyok, és önfejü,mert ahogy én gondol látom az én világom-gomba, NA AZ LENNE AHOL ÖRÖK ÖRÖMÖK BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, MAGYAR-OK NYINCS HALÁL, ami tegnap éjjel a c2c -on, az illető, NEKED KELL MEG TUDNI KÓSTÁLNI? Hogy hogy...na most ha te ládd amit én mivelek az első pianaláttól kedve, (te az álmomba vagy?) anum,meg kellett popSOLnom a popsidat, mert ugy nyekekegtél...a kis 22 hónapos unokám,(dekivétez velem) ugy beszél bl bl bl..blblblblbl...bba ba ba blblblbl....na ez igen érdekes,mert monduk benyomott a pellenába, odajön hozzám és huzgála, és blblblblblbl... mondom kaka aha ka ka ka ka...Minden amit nemszeret, nekem mutatja meg mi történt vele, (ez rögtön, mert elkezd sirni ha meg lát meg kiabálni)hogy a fejét belevágta és a kezével rá ver a a aaa..mjduk a szemetes kanna, és kiabál... na most mondom, mert az anukája piti apure ne kijabálj nem szabad nem szabad...Fita, velem most is ez történik, ládd hogy mit tett velem, ez a Jenő? -monduk elég egy ijjen panasz, és most fita...(fitaljal akik törÖltenek azok UTADOS GNOSZ KRÁTÉKAN SZELLEMEK-sptt ez az amiért amagyarok gyrkekeik sose tudják meg hogy mi kik mi ki MO? -a setlerek?) EZ A LEHETŐSÉGEM HOGY RÁTOK SRÁCOK RÁCOK RACCKA JUHUK HOGY MEGTALÁLJUK VAGY NUK, EGYMÁST? -EGY MÁST? MÁS VILÁG AMI TÉNLEG VILÁG?- S VIRÁG ERZSŐT-REZSŐT MOST KÉRIK MOST KÉRIK MOST...
                3.: Na most részletesen (esetleg el tudlak ragani magammal azaz ufo?)nem tudom lerini, hogy VAGY MAYA OK VAGY, NEM BÁNT SENKIT,HAD BESZÉLJEN, EZ A UNIVERZÁL TÖRVÉNY, ÉS HA A LEGKISEBB HOGY TE NEM NYIKOROGHATSZ NA AZ A HALÁL = ADÓ?(dede de ad őket te nem láthatod?) Fita, most a felesÉgem is halott lett,(nem akar még meghjalni, meg a fiait válassza...)ami vissza... mikor éreztem hogy nagyon közel van hozzám, TUDTAM VELE UGY TALÁLKOZNI, HOGY TALÁLKOZZUNK, ÉS TALÁLKOZTUNK,(ez mindenkivel akinek van még egy genyó csepünk a véribe, nicsak azért kell a te véred egy cseppik kiszivni,itt ki ontani a földre, ládd az örök véres szabadáság harcaink, ládd a hugomét a nyiregyházi zsidiklórházbank?) ÉS AZOKAT A REPCSEPITA NIKNÉV ALATT, ZÖMÉBEN LEIRTAM, ÉS ITT VANN, EGY EZ FELETT AZ A VILÁG, AMI ENNEK... NA EZ ZZZ... EGY CSAPDA, AZAZ ENNEK MINDEN AMI AZ A (COIN CHIPPEZETT) TERMÉKE, AMI VILÁG PIAC, NA INGYEN VAN, LÁDD AZ LENNE AZ AZ ALMA, AMI IVI BELE HAPARA? RÖGÖTN AZ ŐPUCCOSUK (PINAGYÁRUK ÁRUIK?) VAK, LÁDS LÉDY JUK JUHUK, AZ VAGY A SETLRERE$$ET SET $$$... 00 $$$... akor leirtam, van egy TETŐ TETŐ AMI (LÁDD AMIT FEKETE HOLE LYUK, ANNAK A KÖZPIN VAN EGY HUKK) MINDEN AMI PÉNZ ÁLTALI GONDOLÁT ÉS INGYEN A SEMMIBŐL? DŐLL DÜJBE, VAN MINDEN NUK NA PUCK? Zna fita, ez az hogy, ládd ami ELVÁLNI NEM KELL, HANEM CSAK AZT LEHET, AMIT ITT AZ HOGY VÁLLÁLNI, MAGADRA VENNI A GOLOTA UT ÉS KERSZT, NEKED ÖDVÖTT CSAK AZ EREZ, NA EZ A TESTÜNK, EGY VAS ÖTVÖZETBŐL VAN FONVA!!! (nincsak tegnap, kb egy 5 centis segg a vastartALMA?) Fita, akarok veletek találkozni a MI PETŐFI SANYINK SZOBRÁNÁL, na most...ami Pécset a Szulejmanna SZOBORUK, na ezek akik megfogtak, nyemec ...mindenki az, aki nem ért, beszél magyarul de arrul kódul, magyar RULL gondol kü -dom, KörpatkóKÜHÜmedence UFO.k? -made mad? -dam? -Hu? - Whohohohohooo...fogUK vaccog váncog ccc... Fita, akik tudtok látni, na most az azzal, ami ládd Jézus hus?- vagy Jézim FÉNYÜNK, ciróka baróka hányat tojtá az ólba, na most... minden ami itti NAGY EGY NAGY SZAR... ÉS AZOKNAK CSAK A SZAROD SZARNOD, ITT MEG HALNOD KE? Na egy CPN PUTER PUCÉR CSIP (CHIP? SHEEP?) VAGY, NEM VOLTÁL MEG LESSS...HANEM AZ VAGY, TÖBBET? BETTY...Fita, ezért, most bitta hogy amire mennek a CHONUK CÓRUSSIA SZIJA MEG A CORONÁS BITANG UK?- NUK UK. BITTA HOGY AZ HOGY MOM ORSZÁG. VÉGLEGES ELTÖRLÉSE ÉS ETIOPINAI BLACK SZABATOSOKKAT (BLACK IZRÁLEREK ELŐBB 10MILLCSIT) FOGNAK A KŐRPATKONK KŐNK MEDNCÉBE VÁGNI... HA HA HA... Fita, mi az emi miEeee... eddig álmodtam, nem ugy van?
               Innenn... na ami van, ládd a felesÉgem meg gyrerekek, azért jöttünk össze, meg itt is, hogy LÉNYEINK EGYESÜLJÜNK EGYBE? JÉZIM FÉNYE KÉNE?
100! -oááá...
...fita, az ezredes hogy olyan ufo-kkal talkoznak, hogy lent vannak a völgybe, és egy csoda szőke jelenség, (husba?- ami véralláh futásos?) vigyetek le az enyéimhez, na a felesÉgem,fita az!!! -és human ufósok valának, és nagyon szép szőke, az ládd az már a napruha na meg a rühe... fita, van a napnak rühe?
BBa ba bla beee...

Előzmény: repcsepista (271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!