Nos itt vagyok én is, remélem nem gond. Eruc: iszom a szavaidat.
Lovecat: köszönöm az iwiw meghívót, de azt hiszem felajánlhatod valaki arra érdemesültebbnek. Lehet, hogy megtalálna ott egy-két emberke, akiket nem igazán komálok, úgyhogy nem szándékozom oda felkerülni. De mégegyszer köszi.
Szóval WMS? Koncertsztorikban Te vagy a nagy...ha az albumról is akarunk dumálni, akkor hajrá!
Csak egy kicsit húztam mel a lábam és már itt tartotok?
Akkor én is sztorizgatnék.
Ez a kép még 86-ban készült, mikor anyukám megkérte Robertet mondjon nekem esti mesét csak épp kimentem pisilni... Na ezért nem vagyok a képen. Azért gondoltam én is megosztom Veletek.
olyan vagyok, mint egy globális felmelegedés???? ok hogy sugárzom, meg fel tudok melegíteni ezt azt, mint pl ma is az ebédemet a munkahelyemen, csak csengett a telefon aztán elfelejtettem, ugyhogy még mindig a microban van, de azért ne túlozzunk ennyire. meséld már azt a WMS koncertet, te, anti globál, mert megosztom a többiekkel, hogy mi is annak az oka, hogy T.C lettél ;-)
de majd mindjárt lesz, csak épp lefoglalom ;-) de engem is érdekel, hogy milyenek voltak azok a koncertek, mert a képek alapján.... so annyiban jobb szerintem, mert a WMS az mókás, vicces, táncolható, így egy koncert is sokkal bulisabb lehet, és már a látvány sem utolsó.
Pet: apró szürke porcicák vagyunk csak a gépezetben
wazze hívtalak, mert kérdezni akartam csak elfelejtettem, hogy nem beszélünk, és mivel nem látom ha bologatsz így nem is lett volna értelme valóban annak, hogy felvedd, na mindegy
yupppiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii köszönöm szépen, Isten hozott mindenkit a játszóházamban!!!!!! de aki nem mondja el a véleményét a WMS albumról azt nem fogom szeretni :DDDDD