Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Továbbra is eladó egy Minolta Dynax 9xi váz, újszerű, egyetlen tekercs sem lett ellőve vele. Gyakorlatilag új. A Dynax 9 előtt a Minolta profi gépe volt.
Pontos és gyors AF (jobb, mint a legtöbb KM digitálisé) az összes pro paraméterrel
(állítható AF-mezők, követő AF stb.) kártyahely (jelenleg Depht of field kártya van benne).
A lényeg: jár hozzá egy elemtartó is, amely markolatként is szuperál, négy AA elemnek van benne hely - ez igencsak spórolssá teszi a gépet.
Ára fix: 30.000,- HUF (nekem is ennyibe fáj)
Eladás oka: meg akarnám javítani végre az elromlott Dynax 9-et.
Sony DSLR-A100 kb 22-25000 expóval, normál állapotban, mattüveges keresővel, manuális objektívekhez /adom mellé a gyárit is/, a keresőben kevés por van, a képalkotást nem befolyásolja. Kit obi 18-70-es UV szűrővel 1db ND8 szűrő csipes m42 adapterrel /nálam a fókuszvisszajelzésre nem villan, csippan/ 2 akksival 1db 4gb-os Kingston CF kártyával 1db CF-Sony Memory stick pro adapterrel, amihez jár egy 2gb-os Sony Memory Stick Pro kártya 1db Minolta Program 3200i vakuval, ehhez gyári bőr tok is jár töltővel
Papírokkal cd-vel, sajnos a doboza már nincs meg.
Kezdőknek, akik szeretnének megismerkedni a fotózással, tökéletes lehet, és nem kerül százezrekbe. A Sony gépek nagy előnye, hogy adapterrel feltekerhetők rá a régi manuális üvegek, így olcsón lehet szerezni hozzá objektíveket, igaz csak manuális fókusz van ilyenkor.
Személyes átvételt preferálom, helyileg Pápán vagyok elérhető.
A Sigma 17-70/2.8-4.5 DC Macro objektívem eladásán gondolkodom. Ebay-en vásároltam, Megapix Kft-nél tisztíttattam pár hónapja. Sapkái megvannak, napellenző is, bár az könnyen lejár. 55.e Ft-ot gondolnék érte, ha van rá érdeklődő...
A Sigma 17-70/2.8-4.5 DC Macro objektívem eladásán gondolkodom. Ebay-en vásároltam, Megapix Kft-nél tisztíttattam pár hónapja. Sapkái megvannak, napellenző is, bár az könnyen lejár. 55.e Ft-ot gondolnék érte, ha van rá érdeklődő...
egy 2010-ben kitben vásárolt, keveset használt Sony SAL DT 55-200mm f/4-5.6 SAM objektív gyönyörű, megkímélt állapotban, por, karc és gombamentesen, első és hátsó kupakkal, napellenzővel 25 000 Ft-ért, valamint
egy, itt a fórumon vásárolt, Sony HVL-F36AM vaku minimális használati nyommal, tökéletesen működő állapotban, talppal, doboz nélkül.
27 000 Ft-ért.
Képeket e-mail-ben szívesen küldök. Személyes átvétel Békéscsabán, előre egyeztetett időpontban Budapesten is. Mail publikus.
Újabb típusra váltás miatt eladóváv vált egy Sony Alpha a350-es fényképezőgép vázam vázsapkával, nyakpánttal, eredeti akksival, töltővel, 1db 4GB-os, és 1 db 1 GB-os CF kártyával, kifogástalan állapotban, vigyáztam rá mindig. Irányár 45000 ft. Kipróbálni, megnézni lehet, Pécs, és környéke. Képet is küldök szívesen, email publikus, kérdezzetek nyugodtan! Köszi
Én azért döntöttem így, mert eredetileg is csak nex vázat akartam, de jó áron vettem egy szettet, ezzel a két optikával. Mondtam, hagyok nekik időt, meglátjuk, mennyit használom a kedvenc MC optikák mellet. A rövid tapasztalat viszont azt mutatta, hogy semennyit se. Úgyhogy mehetnek. :)
egy 2010-ben kitben vásárolt, keveset használt Sony SAL DT 55-200mm f/4-5.6 SAM objektívet gyönyörű, megkímélt állapotban, por, karc és gombamentesen, első és hátsó kupakkal, napellenzővel 25 000 Ft-ért, valamint
egy, itt a fórumon vásárolt, Sony HVL-F36AM vakut minimális használati nyommal, tökéletesen működő állapotban, talppal, doboz nélkül.
27 000 Ft-ért.
Képeket e-mail-ben szívesen küldök.
Személyes átvétel Békéscsabán, előre egyeztetett időpontban Budapesten is.
Eladó a képen látható Minolta MC Rokkor-PF 1:17 50mm-es objektív. Nem karcos, nem gombás, por minimális. A fókuszgyűrű és a blende állító szépen járnak. Az órás képet ezzel az objektívvel és egy canon 1100 d-vel csináltam.
Sony Alfa 300 DSLR-hez használtam a következő obikat, amiket most eladásra kínálok: Minolta Maxxum AF 75-300 (4.5-5.6) Macro funcióval - 25.000 Ft (lencsevédők hiányoznak) Sigma Super-Wide-II 24 (2,8) - 20.000 Ft Soligor Közgyürűsor 12, 20, 36 mm (autofokuszos) - 15.000 Ft
A 2 objektív+a közgyűrűsor+ Maxxum AF 4000 rendszervaku összesen: 60.000 Ft