Sajnos jobbat nem kapni, sőt örülök, hogy kaptam egyáltalán. Nekem árrés nélkül kedves ismerősöm közbenjárásával 4000 Ft volt a pár, ami nem kevés pénz, de 2 pár volt a nagykerben, és nem is hozatnak többet, mert nincs rá kereslet. Íbéjen se nagyon lelni, cseh oldalakon is hiánycikknek tűnik.
Gőzökm sincs én is keresgéltem utána , vmit találtam is de nekem nem működött a szabályzó. Vagy én vágtam gallyra vagy már úgy is kaptam. Mardatamn a régi egyoszlopos mechanikusnál. Az megy ;)
Sziasztok.Mitől lesznek full kormosak a gyergyáim pár kilóméter után?Kipucoltam a kipufogókat és az üzemanyagba Castrol minőségi 2T olajat kevertem az eddíg használt olaj után.Új gyertyákat tettem a motorba majd mentem 10-20km-ert aztán megnéztem a gyertyákat és olyan kormosak voltak hogy csodáltam hogy működött a motor.Mi az oka?
Cseréld ki mind a két lánckereket és a láncot, annak akkor jónak kell lenni mindenféle láncvezető nélkül is!
a használt esetleg kopott lánckerekek gyorsan megeszik az új primer láncot esetleg már a felrakás után is hangja van. anno a kuplunkgkosaramat szegecseltem át másik lánckerékre hogy jó legyen. miután újat tettem mindenből évekkel ezelőtt (5 éve) azóta jó. most kezd talán hangja lenni de ha nem arra koncentrálok akkor nem is hallom ill más nem is hallja csak mivel tudom mit hallgassak nekem feltűnik.
Jó az ötlet, de a danamid nem túl sokáig bírná. Motorbontó, keresel vmi négyüteműt olyat aminek kb. olyan széles vezérmúlánc feszítője van mint ami kell, és azt rakod oda. Sokkal tovább bírja még ha kopott akkor. Nem hiszem hogy vmi nagy összeget kéne érte fizetned, csak el kell menni keresni.
Látott-e már valaki primerlánc feszítőt-csapkodásgátlót?
Az eltelt tizenezer kilométer alatt kíméltem, óvtam, és mégis zörög.Ha oldaltámaszon van akkor nagyon szól. Lehet, hogy a lánckerekek is kopottasak, de nincs kedvem lánckereket, láncot, kuplungkosarat újítani. Főleg pénzem nincs most erre. Van viszont 12 millis Danamid lemezem, amíből tudnék egy csíkot becsavarozni a lánc alá.