De egybe ki lehet venni, a termo elem,a fuvóka, es a szikráztató egy kis konzolon van rajta.
Azt lenne jó egybe cserélni az egészet hatha tudok venni hozza. A fuvoka tartója nagyon ra van gyogyulva próbáltam le cssvarni tegnap, de inkabb el akart törni így nem eroltettem , ameddig nem kapok másikat addig nem akartam. De ma megoldom mindenkepp.
Nekem is el ment egy szezon alatt 4-4500m3 gáz ha csak ezt használtam fűtésre.
De most csak azt az 1800m3 akarom el használni ami még normál áron van utánna le kapcsolom. Megy a Klíma , a vegyes tuzeles, meg a gázkazán. Így ezt a 3 fűtést használom fel váltva. es igy megúszom 1m bol kb a fűtés szezont
Az lenne a kérdésem, hogy egy távfűtéses panellakásban (nincs se bojler, se kazán a lakásban) a konyhai csapon a melegvíz miért záródik el magától egy hatalmas huppanó hang hallatása után? Maga a csap házgyári cucc, szerintem azóta ott lehet, amióta az épületet felhúzták. Ez vajon már olyan probléma, ami miatt érdemes lenne szerelőt hívni? A fürdőszobai csap nem produkál ilyen jelenséget.
Központifűtés rendszermosáshoz tud valaki küldeni valamilyen utasítás, szakirodalmat? Egyáltalán létezik erre technológiai utasítás vagy mindenki saját kútfőből, tapasztalat alapján csinálja?
Most ki szedtem az őrlang csövet , azon szépen jön a gáz ki próbáltam. Át is fújtam rajta
amibe bele megy az őrláng cső a fúvókán nem megy már át a gáz ahogy kellene szerintem. Ahogy ki szedtem ki takaritottam még rosszabb lett mint elotte , mar oldalt nem is ég az őrláng..
Ég az őrláng egy darabig ahogy le kapcsolja a kazán a főégőket, utánna egy kattanás es ki alszik az őrláng is. Kb 30masodperc. Ott kattan egyet amit le kell nyomni mikor be akarom gyújtani az őrlángot..
Igen az lesz, de csak a jövőheten tud jonni majd valamikor…
Addig nekem meg kéne oldani valahogy , hogy működjön ne aludjon ki az őrláng..
Nem lehet venni hozzá es le cserélem , vagy állítani az őrlángon?
már ki szedtem az egészet onnan meg takaritottam de nem sokat ert , el van nagyon rozsdálva az egész, jobb lenne le cserélni azt is amin az őrláng ég az egészet újra.
Ahhoz még nem kell a szerelő , azt én is meg tudom csinalni, de a többihez nem nyúlok a szelep részhez...