Ma kaptam az egyik multicégtől a szokásos évvégi ajándékot, aminek része egy kis butélia cigánymeggy-pálinka. Barátkozok a gondolattal, hogy apránként átadom a gyomorsavaknak.
Rád nem nagyon gondolok, legfeljebb mesélek neked róla...:)
Volna, de nem hiszem, hogy kitaláljátok. Szombaton a tali alatt - amikor magamra hagytatok és nem törődtetek velem - elkapott egy kereskedő és mutatott egy érdekes szerkezetet. (Tudja rólam, hogy ilyenekre vadászok. Viszont nem akarta eladni.) Szerencsére nálam volt a fotómasina.
Azonban most a képét nem mutatom meg, mert abból 1000 év alatt sem lehetne megfejteni.
Hazajöttem, megnéztem az angol, és az amerikai ebay-t és találtam egy darabot, ami ugyanolyan. Leütöttem, megvettem. Egyelőre nincs nálam, tegnap kaptam az értesítést a Paypal-től, hogy úton van, föladták.
Tisztáztátok maplesyruppal a jelenlegi "térbeli pozícióitokat" is?...:) Mert távolságban van közöttetek kb. 26,5 km...:) Nem sok. Én középiskolás koromban biciklin letekertem, de az olyan bicikli volt, hogy minden megvolt rajta ahhoz, hogy gurulni tudjon ... de semmi egyéb lukszus.
el is árulom, mert evvel hátha helyettesíthető az állandó Cavinton szedés:-))
mágneses fej- és tarkómasszírozó, növeli az agy vérellátását és nem felejti el a férfinép sem azt, hogy hol a Cavinton, sem azt, hogy hol a szilvapálinka:-))
ráadásul úgy festhet benne az ember, mint Hannibal Lecter, a Bárányok hallgatnak c. filmben:-)
gondoltam is rá, hogy majd újra felrakom, mert most én is inkább a taliképeket nézegettem, csak be akartam vágódni bancsijácsinál, azért tettem be egy miezamiezt:-))
Benzinkocsi
a háromkerekü velocipédek alakjáró készült hintó, melyet az ülés alatt elhelyezett kis gázmotor hajt. A benzin vagy naftából fejlődő gyulékony gázokból és levegőből álló keveréket elektromos szikra gyujtja meg. Mostanáig még nem tudott tért hódítani s csak egyesek használják mint fényüzési cikket.
Nem voltam még dolgozni a héten, így volt mit olvasnom szombat óta.
Előre is: Köszönöm a társaságtokat, ugyan késve érkeztem a családi hurcibából, de még időben, hogy megismerjelek benneteket. Jó volt!!!
A képeket megnézegettem, vigyorogtam is rendesen, helyesek vagyunk úgy együtt.
Mamicska! Aszittem, mire a végére érek az olvasásnak, már rég kiderül a tárgyad mibenléte. A többiek rendesen elhanyagolták, így tuippelek. Én ezt nézhetném pl. egy sícipő csattjának leginkább. Amúgy tudod, miez?
Köszönöm szépen a címet mindkettőtöknek. Megírtam a levelet, remélem összejön a kapcsolat.
Valamelyikőtök írta, hogy több idő kellett volna a talira. Teljesen igaza van. Keveset tudtunk meg egymásról, pedig ahogy én láttam, nagyon sok érték rejlik bennetek. Az egymásra való odafigyelés az elsődleges, utána jöhet a mindenféle szerkentyű. Ettől függetlenül nagyon élveztem a társaságotokat.
kdezsoe, nem rossz úgy bemenni egy boltba, hogy az ember ne érezzen vásárlási kényszert - szabadabb vagy, turkálhatsz, melegedhetsz - ilyenkor sokan csak az eső miatt jönnek az üzletbe és dumálni egy kicsit...:-))
Szerintem a filmvágás egy más fogalom. Jeleneteket illesztenek össze úgy, hogy elérje a film a kívánt hatást. Ez egy humán szakma, ráadásul egy bonyolult gépkombinációval végzik, ami mutatja a képeket, előre-hátra, aztán vágja... stb.
A filmragasztás egy technikai művelet, szerintem elszakadt filmek újra használhatóvá tételére.
szokta is mondani neki a fiúnk, hogy vágjon már "eladó arcot":-)))
ül a kacatain, mint egy hörcsög és "védőárakat" alkalmaz:-)
(szerencsére én sem vagyok egy pénzéhes nőszemély - így azután ebből sosem volt vita:-))
szószátyárkodom: 1974 - ben még a végrehajtók is meglátogattak minket.Vittem le sétálni a gyerekeket,ők meg jöttek fölfelé és megkérdezték, hogy jó lépcsőházban járnak-e,a M-kat keresik.Simán és pofátlanul azt hazudtam nekik, hogy nincsenek otthon,nyaralni mentek:-))) Másnap fölvettem gyorsan egy kis KST kölcsönt és rohantam befizetni az elmaradt bútortörlesztést:-))
Én valami filmvágó eszköz alkatrészére tippelnék..
A múlt szombatig nekem is volt egy hasonló, az (azt hiszem) 8mm-es filmekhez való eszköz volt. De nem elsősorban filmvágó, hanem ragasztáshoz segédeszköz. Megoldotta azt, hogy a két vége a filmnek tompán találkozzon, és a perforáció ciklusa is "botlás" nélkül folytatódjon ragasztás után.
Papics semmilyen fotomasinához nem ért, azt hiszem eddigi életében talán tízszer kattintott el egy Zorkijt...anno!!Azt is el kellett adnunk, mert több gyerekünk volt, mint kajánk:-)))