Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
Mindig mondtam, hogy a ballibsik az oktatásban, a kultúrában, a mi kutyánk kölyke alapján osztja a diplomákat. A plecsniket a megbízásokat. Nem baj, ha hülye. Sőt annál jobb. Mert akkor nem gonkoldik..
Ki kell őket verni az egész oktatásból és a kultúrából is.
A legfontosabb CEU követelménynek és kritériumnak megfelel. Politikailag megbízható, mert elkötelezett híve az alapító, nyílt társadalmi, pusztító ideológiájának és a genderelméletnek.
Amennyiben még, időnként elmondja nyilvánosan, hogy az Orbán korszak intézkedései a XX. század legsötétebb vészkorszakát idézik, akkor még az előmenetele is biztosított.
ezt mennyire kurvára vártam, hogy amikor sikerül végre rákényszeríteni az egyetemet, hogy feladja, akkor elkezditek nyomatni, hogy nem is igaz, nem is zavarták el, maguk döntöttek így.
tök várom, hogy amikor már bécsben lesznek, akkor a kormány aláírja majd a szükséges megállapodást, és vonogatja a vállát.
"Trencsényi Balázs a CEU Történelem Tanszékének vezetője:
"...az elmúlt 100 évben demokratikusan választott kormány nem zárt be vagy kényszerített emigrációba egyetlen egyetemet sem Európában. A prágai egyetemet 1939 őszén a német megszálló hatóságok zárták be, 1200 tiltakozó diákot pedig a sachsenhauseni koncentrációs táborba deportáltak (kérdezze meg Schmidt Máriát); szintén 1939-ben a nácik bezárták a lengyel egyetemeket is és a varsói egyetem épületét rendőrségi barakkokká alakították át."
Úton Európába...
De van jó hírem is: a Kossuth-téri diákokat még nem deportálták...