Nem is tudom mi ez? Nem rossz, de nem fog meg. Se az előadás, és még annyira sem a hanxer. Óvatos volt Hashimoto, inkább nem is indította be a műlezlit.
Érdekes a két tojáskántegyformazenésztársa.
Azt mar tapasztaltam hogy ha csak egy nyílást hagyok szabadon akkor utosebb,viszont ha megfordítom fejjel lefelé akkor a forgás iránya meg egyezik a felsővel . Ez vajon gond ?
A v- twin-nel kapcsolatosan csak a csoveshangra gondoltam . A nord c 2 ben a torzitoval sincs baj. a lezlie simulator az nagyon jól szol, de csak addig amíg nem szólal meg az igazi lezlie.Magyarul elkapott a gépszily innen nincs vissza út .
Nekem van otthon ilyen V-Twinem, de szerintem maximum a Jordan Rudess/Emerson féle monofónikus szólóhangszínekre lehetne használni. Gitáron is max egy-két egyszerre megszólaltatott hanggal szól jól.
AZt mondjuk nem értem, miért nem a beépített Leslie-vel próbálkozol, szerintem a torzítást is elég jól lemodellezték.
Ja, mégegy gyors hanxínelemzés. Takard be pokróccal úgy, hogy csak előre legyen szabad a rács.
Az európai lezlik túlságosan megnyitottak mind a négy irányba.
Ha jobb a hangja,szerintemérdemesfalemezzelbetakarnialulis,fölülisaháromfeleslegesnyílást.
Ez jó lezli. Csak a próba kedvéért. Nemrég javasoltam másnak is. Az alsó egységet fordítsd fejjel lefelé. A fölső maradjon fönt, legfeljebb a kerekekre ül.
Nagyon köszönöm.Szobban megertjuk egymást. Az van hogy Romania/Erdély/ Sepsiszentgyorgy. Több zenekar is van mint mufaly amiben használom Pl.Tribut Pink Floyd ,Progresszív jazz- rock,es a klasszikus pop-rock-blues.A javaslataid probálgaton.
Adott a régi vicc: - Hány veréb fér fel egy két tonna teherbírású teherautóra? - Egy darab két tonnás vagy két darab egy tonnás! Már korábban spekuláltam azon, hogy kéne írni a témakörről, de aztán úgy gondoltam, hogy ezek a kérdések nekünk még a nyolcvanas[...] Bővebben!Tovább »
Talán érdemes lenne 8-ra az orgonát és 3-ra a lezlit tenni. Meg a lezlinél a mély-magasra rátenni. Igazából próbálgatás során lehetne jobb irányba fordulni. A csöves előfok tényleg nagyon megdobja a hangzást. Persze kérdés, milyen stílusban kellene?
Teljes száraz hang az orgonabol .Nem A B 3-mat vártam de nagyon hiányzik az a csöves valami, Azt tudnám mondani hogy inkább úgy szol mint a Tunyogi.....link-ben.A kihajtással is vannak gondjaim mert tull erős,Kisebb helységben klubokban ha megnyitom mondjuk 5-re az orgonat es 7-re a lezlit akkor a mellettem a dobos a salyat hangszerét nem hallja.de én ekkor ereznem azt az irányt amit hallani szeretnek.Egyszoval nagyon nagyon erős.
A korabban emlitett Allsound TH/85,LC/85 leslie-t megkaptam nagyon olcson .Nem az jon ki belole amit vartam de ez normalis . Mar korabban elhangzott V-Twin Mesa Boogie gitar csoves eloerosito ami szinten log a levegobe segitene valamit a hangzason??Egy Nord c2- vel hasznalnam.Ertitek mire gondolok.
Tudtok valamit a Rhoda-Varnus koncertekről, amit több nagyvárosban lenyomnak itthon? Az érdekelne, hogy csak liturgikus műveket játszanak, vagy megszólal a Hammond is egy kis jazzel?