Bár nem vagyok nyugdíjas légiós, 2012. tavasza óta nem Franciaországban alpinozom, de ha van kérdésed, akkor az email címemre jöhetnek. 2007 őszétől 2012 tavaszáig ott lógtam.Ha tudok segítek.
Frissítés(2012.01.26): Immáron szomjat oltani is "bűn", illetve csakis pénzért szabad... Na épp kiknek? A szegényeknek! :(( Az angol nyelvű összefoglalónak megjelent a hasonló magyar változata is. " Már a vizet is elveszik a szegényektől - Egy, a héten bemutatandó[...] Bővebben!Tovább »
Nem baj, bemàsoltam a YouTube-ba. Csak öt percet hallgattam meg ebbôl a ràdioelôadàsbol. Jò, h egyre többen fölnéznek az égre és kezdenek gondolkodni. Itt (Lyon) is àllandoan szòrnak. Amint kissé süt a nap és nincs felhô, ott vannak a csikok és a szétterjedt fàtyolfelhô-szerû képzôdmények. Ha jol tudom otthon lesz ebben a honapban (25-én?) egy tüntetés emiatt. Talàn màr többen részt vesznek benne, mint a tavajiban (amin jokat szorakozgattak a chemtrail-es topikban a kételkedôk).
Sziasztok! Remélem élnek néhányan Korzikán :) Kérdeznék pár dolgot.
Előreláthatólag nyártól Korzikán fogok dolgozni (a munkával és a szállással nem lesz gondom nagyon, magyar csapattal fogok építkezéseken dolgozni, szállás jár alapból) Az érdekelne, hogy aki kint él, annak milyen tapasztalatai van a szigettel kapcsolatban. Milyenek az árak, az emberek, mire érdemes figyelni, milyen érdekességek vannak? Mennyiből lehet kijönni egy hónapban?