Keresés

Részletes keresés

mamicska Creative Commons License 2004.10.07 0 0 473
jól beletrafáltál!:-)))
Előzmény: Tibbe (472)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.07 0 0 472
Előzmény: mamicska (471)
mamicska Creative Commons License 2004.10.07 0 0 471
Jaj,hát nem tudod,mert felülművelt vagy!

Itt volt a bátyjának (akinek több füle volt,mint foga) a kocsmája,ami némi iccakai bár hangulatát adta az ott üdögélő striciknek,verőlegényeknek és stb.
Évekkel ezelőtt csináltam neki egy ádventi koszorút a bejáratra és este vittem át,de annyi szekrényhátú embert nem láttam együtt sohsem.Farral jöttem ki.

Azután,amikor a testvér meghalt,akkor ez egy múzeum és mauzóleum keveréke lett,ahová elzarándokolhatnak a hívők.Gyertyát gyújtanak és még mit csinálnak nem tudom,mert nem voltam bent.

A maradék család azután alakított egy kutyaütő zenekart,meglovagolva a meghalt testvér "hírnevét" és turnéznak Sárrétlapostól Kecskeszarpusztáig.

Sajnos a próbák is itt folynak,ami miatt évek óta perli őket a ház,de képtelenek kitenni őket.

Hangosak és főleg borzalmas macskazenét produkálnak.(elnézést a macskáktól)
Előzmény: vizinikk (470)
vizinikk Creative Commons License 2004.10.07 0 0 470

mondd, mamics, mi volt ma a Köztársaság téren? A Borárosnál vártam a kettes vilire, és két magunk korabeli antikbakfis az utat kérdezte a Népköztársaság térre. nagy nehezen sikerült tisztázni, hogy a "Nép" már nem annyira aktuális, így sikerült elirányítani őket a Köztársaság térre, ahol állítólag valami Jimi buli volt.

Nem nagyon akartam rákérdezni, mert ha valakit rühelltem, hát az a király volt....

Itt valamelyik topikban viszont isteni hozzászólást olvastam, még amikor élt, valami ilyesmi volt a topik címe, hogy mi baj van Jimivel, és valaki azt írta, hogy csak az, hogy nem úszott cápa a magzatvizében.

Előzmény: mamicska (468)
oszibá Creative Commons License 2004.10.07 0 0 469
nem fárasztó?
Előzmény: Törölt nick (456)
mamicska Creative Commons License 2004.10.07 0 0 468
ez a szem a Te szemed!!!!hahó,most jöttem rá!

talán a haja is a Tiédre hasonlít,annyi rengeteg van.:-)
Előzmény: Tibbe (467)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.07 0 0 467
Ő a focilista:-))
Valóban szép szeme van!
Előzmény: mamicska (466)
mamicska Creative Commons License 2004.10.07 0 0 466
Ő a focista?Ilyen gyönyörű gyerek és focizik?:-)))Filmszínész lesz Belőle,ezekkel a szemekkel...lehet majd hessegetni a csajokat!

Kati,tudod merre lakunk?Ide az összes kutyát elhozhatod és minden ágyra felfekhetnek.Én meg melléjük és beletúrok a szőrükbe,de nem kunkorítom!

Gratulálok az unokádhoz!
mam.,aki számára a titok még mindíg titok...nem tudtam megfejteni:-(((
Előzmény: Tibbe (465)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.07 0 0 465
Találkozóm volt tegnap Óbudán a lányomékkal:-)

A képen az unokám "bohóckodik":-))

vizinikk Creative Commons License 2004.10.06 0 0 464

imádom a természetet, növényestül-állatostul. Egyszerűen lenyűgöz a rendje, tökéletes szervezettsége. Amit látok, az annyira elbűvöl, hogy semmilyen módon nem szeretnék benne kárt tenni. Tudom, hogy az állatok nem alacsonyabbrendű élőlények mint az ember, a kommunikációjukat csak azért nem értjük, mert mi vagyunk fogyatékosok, nem ők. Ezért sajnálom az állatokat, akiknek az életére az ember nem egyenlő feltételekkel tör. És látom azt, hogy milyen pusztulást hoz az élővilágra az ember a maga erőszakos, ostoba, rövidlátó terjeszkedésével.

Előzmény: Törölt nick (460)
vizinikk Creative Commons License 2004.10.06 0 0 463

halászlét!!!!

:-)

Előzmény: Törölt nick (462)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.06 0 0 461

Honnan tudod?:-)

Mások nem írnak véleményt, vagy nem írják meg az érzelmi ráhatást, ami érte őket...

csinálj a honlapra egy szavazótáblát ezekkel a kérdésekkel, amit kötelező kitölteni, mert anélkül nem léphetnél ki a honlapból!:-)

Előzmény: Törölt nick (460)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.06 0 0 459

Igen, ez a honlap valóban gyönyörű, már láttam párszor!
Csak a belépő képen ne rögtön a célkeresztet látnám, hogy a sok gyönyörű szarvas "áldozatnak születetett".
Elsősorban Gemenc szépségeit kéne sugallnia, és csak másodlagosan a vadászat "örömeit"!

Így:
"Gemenc" = "Lőjjük le"

:-(
Előzmény: vizinikk (458)
vizinikk Creative Commons License 2004.10.06 0 0 458

doktorovics, ez a honlap gyönyörű (csak az a sok lepuffantott szegény állat ne lenne rajta!) - de a felrakott fotókat csudás háttérnek is lehetne használni.

Ha eccer megnyerem az ötöst, mást se fogok csinálni, csak a hazai vidéket fogom járni.

mamicska Creative Commons License 2004.10.05 0 0 457
Aranyos vagy,de nem akar előjönni és ha rákettyintek a nézegető letöltésére,az nem megoldás,mert ez a sértődékeny dög már nem akar letölteni semmit.

Elindulok az ágyamat megkeresni,mert a szemem lecsuk.
Aludjatok jól!

jaj,Gyurity-ról jut eszembe:Csabával odajártunk jegyesoktatásra 1967-ben!
Az akkori plébános Dombai Ernő adott össze minket itt a Rita kápolnában.Áldott jó ember volt és neves ornitológus.
bovika Creative Commons License 2004.10.05 0 0 455

Ha már elfogysztottad, késö csökkenteni, elötte tedd, ha fogyni akarsz :-))))))

Üdv:bovi

Előzmény: vizinikk (429)
mamicska Creative Commons License 2004.10.05 0 0 454
Doktorkám!

A tali volt a fő-fő-fő-fő!!!!!!
Annyira belelkesedtünk tőle,hogy nem akartunk visszajönni.Ennyi aranyos,kedves emberrel egyrakáson nem találkoztam.Azóta is vigyorgok,mint a bolond!Szobat este meghallgattuk a a Vukánékat a jazz-napokon.Frenetikus volt!
Vasárnap a kutyusokkal kezdtük(előtte Csaba uszi),nagyon élveztem és a dögönyözhető kutyákat végigtapperoltam.
Szegény Tibbét megzavartam,mert odapofátlankodtam hozzá és a gyönyörűséges kutyusaihoz.
Aztán magánügyek és utána a TALI!!!
Marhára izgultam,utólag bevallom!
Az első pillanattól fogva jó és fesztelen,kedves volt Mindenki!!!Ha lehetett volna egyszerre öleltelek volna meg Mindnyájatokat!A humorotok fenomenális és a lányok....TÜNDÉREK!!!
A Könyvtár és a JÓ KÖNYVPÁSZTOR csodás dolgokat mutatott és nagyon élveztük az előadását!!!Szellemi táplálékot adott nekünk.
Utána került sor testünk táplálására,melyhez Doktor Professzor nyújtotta az étket.
A halászlé és a túrós csusza a mennyekbe emelte a vasárnapi napot!Olyan volt,mint egy Istentisztelet (bocs a hasonlatért)
Hétfő némi dögléssel kezdődött,azután családi progi,Csanád,gereblyézés és este séta a Szentjánosi templomhoz,majd a Türr kilátóból naplemente.

Ma kisvasúttal a Gemenci erdőbe mentünk,csodálatos volt!!!Egy tali ott a Duna parton...hát nem akármilyen helyszín!
Láttunk vaddisznókat,szarvast,sok kis kiránduló gyereket...

csókolunk Benneteket!!!

a képeket már nézem és TI NAGYON HELYESEK VAGYTOK!!!
Cziczó huncut nézését,zVajda a humorát,Tibbe kedvességét,VIzi mindig mosolygó szemét,a KÖNYVPÁSZTOR tudását...mind lehet érzékelni a képeken!
A többiek is sorra kerülnek ám!!!!

Mi volt annak a filmnek a címe?
Boldogság volt ez a nap? Hát az volt!!!
Előzmény: Törölt nick (453)
mamicska Creative Commons License 2004.10.05 0 0 452

Bazzus a durva életbe,mát itthon vagyok!!!

Isteni volt a találkozó,nem volt kedvünk hazajönni.

Nagyon köszönünk mindent a drága aranyos Szervezőnek és nejének,Magdikának.

Külön köszönet a Tudósnak!!!(aki eltűnt)

Mindenkinek aki ott volt küldjük szeretetcsókjainkat!

Zvajdát láttuk utoljára,ma a Szenth.téren,de nem hallotta meg a huhogásomat.

Visszaolvasok és gyönyörködöm Bennetek!

csókol.mamics.

Tibbe Creative Commons License 2004.10.05 0 0 450
Nem nagy.
Átlagos!:-)
Előzmény: oszibá (448)
oszibá Creative Commons License 2004.10.05 0 0 449
Nem mindig.
Előzmény: Törölt nick (444)
oszibá Creative Commons License 2004.10.05 0 0 448
Mekkora szoba?
Előzmény: Tibbe (439)
oszibá Creative Commons License 2004.10.05 0 0 447
Mert ügyi a fijú
Előzmény: Tibbe (433)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.05 0 0 445

Azt már mégsem hiszem, hogy oszié ilyen kicsi lenne?:-))

Előzmény: Törölt nick (444)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.05 0 0 443
Ilyenbe kaptad?:-)))))))))))))
Csak én küldtem át fél napig az eredetiket?
:-))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (442)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.05 0 0 441

Igen:-)
Hármon pálinka van, kettőn kutty, és egyik sem eredeti, a többi stimmel!
ilyen méretben már leszedegettem őket a képtárról mindet....:-)))))))))
;-)

Előzmény: Törölt nick (440)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.05 0 0 439

jöhet, akármekkora kép, elfér!:-))))))))))

;-)
Köszi!:-))))))

_fotoszeánszot? majd legközelebb valamelyik homokzátonyon a Dunán:-))
Előzmény: Törölt nick (436)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.05 0 0 438
Ma már nem megyek el itthonról, a gép minimum éjfélig be lesz kapcsolva, folyamatosan jöhetnek képek, nem telik meg a postaláda:-)
Előzmény: Tibbe (437)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.05 0 0 437

A te képtáradra gondolom mindenki, ugyanúgy, mint én, elküldte a saját eredetijét!
Ezek szerint nálad megvannak az eredeti képek ZöPö-é kivételével!

Ugye??
Azokat szeretném, ahol kutyám is van:-))
Előzmény: Törölt nick (434)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.05 0 0 436

Ha hazaértem, elküldöm neked őket. (Mekkora a mailboxod? Egy kép cca. 1,6 MB méretű! Ha akarod, kisütöm CD-re és elviszem neked őket.)

Meg rendezhetünk újabb fotószeánszot is, ha akarod.

Előzmény: Tibbe (433)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.05 0 0 433
elment-megjött;-)

Ha megkérnélek, akkor amelyik képen jól látható a kutyáim valamelyike, azokat el tudnád küldeni eredetiben?

Legjobb kutyás képei ZöPönek vannak!
ZöPö***********
Ha olvasol!:-)

A coboly kutyám mégegyszer az életben nemmtudom olyan szépen felálló farokkal lefényképezni, mint a te képtáradon az egyik képen áll!
Elküldöd te is nekem eredetibe a _kutyás képeket?
Utólagos engedelmetekkel, CSAK A KUTYÁKAT kiszerkesztve felhasználnám a képeket-ha megkapnám őket eredetiben!:-))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (424)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!