Keresés

Részletes keresés

ATi Creative Commons License 2005.05.07 0 0 3044
jaja, kár szomorkodni a Bullsért, mindent megtettek és minden elismerés érte, de sajnos még tényleg fiatalok, csapat többségének még nem is volt playoff tapasztalata. Van még ideje ennek a csapatnak és az se semmi, hogy hogyan jutottak el idáig, amikor szezon elején nehezen indult a szekerük. Most a fő hangsúly, hogy egybe tartsák a csapat fiatal magját.
Előzmény: GDávid (3043)
GDávid Creative Commons License 2005.05.07 0 0 3043

igen. igen. igen. nagyon megérdemelte.

nagy kár a Bullsért. nem sokon múlott. teljes csapattal szinte tuti kiejtették volna a Wizt. de aztán nekik még van bőven idejük.

Előzmény: Rukawa (3041)
Bosco Creative Commons License 2005.05.07 0 0 3042
A legjobb döntés.

Más: A Bullls kizuhant, Gordon kezdő volt, de csak 16 percet töltött pályán, és egyszer próbálkozott dobni, sikertelenül. Megsérült?
Előzmény: Rukawa (3041)
Rukawa Creative Commons License 2005.05.07 0 0 3041
Steve Nash is the MVP! YEAHHHHHHHHHHHHHH
Runner-up: Diesel
Bosco Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3040
Tré, mondom, tré.
Előzmény: Nagyvad (3039)
Nagyvad Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3039

Bár Josh Smith és Childress is megérdemelte, de akkor az Atlantából mit keresnek ott, ha a csapat teljesítmény számított?

A NOH akkor szedte össze győzelmeinek nagyrészét, amikor J.R. kezdő volt, az ATL meg akkor esett az utolsó helyre, amikor Walker elment, és a két újonc félórákat kapott meccsenként.

Amúgy ha jól tudom J.R. Smith az 5. olyan játékos az NBA-ben, aki a középiskolából érkezvén 10 ppg felett zárta az első évét. (Garnett, Stoudamire, James, Howard a másik négy)

Előzmény: Bosco (3035)
Olajuwon Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3038
Egyébként most már izomból utálom Howard-ot. Ekkora alattomos favágó sz*rt már rég láttam, még a "2nd best WNBA center" Dampier is elbújhat mögötte. Nem is csoda, hogy a sokadik Yao-n elhelyezett izmos könyököse után 'megtalálták egymást' Surával. ;-)
Bosco Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3037
Sztak dö best :)

Dallas megy tovább szerintem.

De ha a Rockets, az is jó :)
Előzmény: Olajuwon (3036)
Olajuwon Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3036

megnézve a HOU-DAL Game 6-et pár gondolat:

- McGrady eszméletlen volt ismét, és nem csak a pontjai miatt. Egyszerűen mindenben viszi a hátán a csapatot, pontokban, lepattanókban, gólpasszokban, védekezésben. Érdekes módon Padgett kezdővé előrelépésével a meccs elejétől ő őrizte a Nowiczki-t.

- Újdonság volt, hogy a Dallas az eddigiektől eltérően szisztematikusan duplázta Yao-t, ahogy megkapta pozícióban a labdát. Nem is tudott rendesen érvényesülni.

- A Mavs Nowiczki és Stackhouse mellett ismét sokat erőltette támadásban Josh Howardot, számomra ez talány, miért. Finley számomra továbbra is óriási csalódás.

- Sura meccsről meccsre halványabb, most szerencsénkra Mike James ismét izmosat domborított a padról. Hiába, akinek van már gyűrűje, az tudja mikor kell villanni. :)

nem merek tippelni a mindent eldöntő meccsre...

Bosco Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3035
Gondolom azért, mert megagyenge a csapata...de akkor is fasság :(
Előzmény: Doktor Toka (3033)
Nagyvad Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3034

Nem mondom, hogy nyelvművelő félórát tartottam, miután bekapcsoltam reggel a gépet...

3* volt sorban a hónap újonca.

Előzmény: Doktor Toka (3033)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3033

JR Smith nincs sem az all-rookie first teamben, sem a second teamben. Nagyvad ki fog borulni...

Mondjuk igaza is lesz, JR asszem 2x v 3x is volt Rookie of the month. Elhiszem, hogy nyugaton nem volt akkora a választék, de legalább second teambe benyomhatták volna.

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3032
 Köszi a gratulációt, igyekszem megfelelni az elvárásoknal, és szeretném, ha elnéznétek nekem azt, hogy leírom a napi híreket, csak ha új emberek mennek arra az oldalra, akkor ők is tudjanak majd róla, és naponta új híreket kapjanak. Tényleg sok munka van a honlap mögött, összvissz már pár napot biztos rá kellett szánnom, hogy valahogy kinézzen, de nem tudom olyan profin megcsinálni, mert 16 vagyok még,és ezért jó, ha tanácsokat adtok nekem. Azért leírom, hogy a mai hír:

A Boston idegenben hosszabbítás után legyőzte az Indiana-t, míg a Houston hazai meccsét hozta . Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

Olajuwon Creative Commons License 2005.05.06 0 0 3031

Jeeee végre otthon is győztünk, sőt a párharcra nem jellemző módon simán vertük őket!! Ezúttal sikerült megállítani Jason Terryt, és nem mellesleg a két SF-ot, Howardot és Danielst, akik véleményem szerint hozták a G5-ot a Mavsnek.

Jöhet a mindent eldöntő derbi! GO ROCKETS!! :))

Rukawa Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3030
most fejeztem be a bulls wiz meccset, hát a Bullsnak sok köze nem volt az egészhez 3 negyeden keresztül. Aztán az uccsó negyedben feljöttek többekközött a cseréknek köszönhetően (Gordon,Chandler,Pargo) asszem volt már -20 is. Hinrich borzasztó volt mezőnyből ,bár a végén a trojkát beverte, de viszont volt egy két szép assisztja. Chandler is jól kente, másik oldalon Haywood hozta jó formáját. Nem is kell ide kvómi bráun...ha a wiz hozza a kötelezőt, akko ez lesz a 3. teli tippem :)

GO Pacers!!! Nagy este lesz ez, Reggie tovább lővi az Indyt, és jaj MO townnak . Reszkesssss Pistons!!!
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3029
Nemrég volt bővítés, szóval most egy ideig nem igazolunk a szabadügynök-piacról.:)
Előzmény: Törölt nick (3028)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3028
sztem Gregnek elég sok munkája lehet az oldalában, pl. ha még a táblázatokat (excel?) képként teszi föl

nekem ugyan nem tetszik (főleg, ha már mozillával sem tok vmi animált villogó bizbaszt blokkolni...)
meg aztán nem fog Greghez előbb eljutni egy info, mint az ESPN-hez;), de azért hajrá,

esetleg a tippmix meg a retro szeksönre rá lehet gyúrni, olyat még nem láttam naon máshó'

a kisvideok-anigifek részt viszont blokkolnám....

nba1.hu bevehetné "szerkesztőségi gyakornoknak" ;)

okoskatörp
Előzmény: rosencrantzhu (3026)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3027
Megfordítva a dolgot: a Pistons is kizárólag a mi kezünk által halhat el (keleten).
Előzmény: Doktor Toka (3023)
rosencrantzhu Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3026
milyen jó. én is leszedem az nba-ről, és csinálok egy honlapot. hozzáadott érték: én top20-at csinálok!  :)
Előzmény: Törölt nick (3024)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3025
tegnap láttam Shaqet a zemtívín a jackassben. ilyenkor nem tépi a halyát kócs mega gyúróbá' mega dzsíem, h "úristen, megsérül"...???

najó, persze amit én láttam, az többnyire olyan volt, h ezzel-azzal leöntötték-bekenték, mittomén. De egyszer a törpe gyerek meg hátulról rendesen derékon vágta egy fával.

pfff...
szarság
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3024
 OK! Még egy utolsó infó: Feltettem a honlapra a TOP 10 pontátlag mellé a TOP 10 gólpassz-táblázatot is, így még több információkhoz juthattok! Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans
Doktor Toka Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3023
Bárki: nem. A Pistons: igen.
Előzmény: Törölt nick (3013)
Bosco Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3022
Figyelj, szerintem most már mindannyian tudjuk, hogy mi a lapod címe, akit érdekel, az szerintem már rendszeresen látogatja, akit viszont nem az tuti idegesíti ez a napi reklám.
Előzmény: Törölt nick (3021)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3021
 Ma hazai pályán 10 ponttal nyert a San Antonio, míg a Washington Chicagóban diadalmaskodott . Egy Charlotte-i fiatal játékost, Emeka Okafort választották meg az év legjobb újoncának . Tovább:  www.g-portal.hu/nba-fans
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3020
Egy meccset szerintem foghat a Bulls, de többre én nem látok esélyt. Ha nem lesz igazam, nem fogok belehalni, de ez a véleményem.

Előzmény: COVY (3018)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3019
Akkor sem értelek. Leírom, hogy szerintem a Bulls-nak pont nem fekszik a Miami, erre Te kisvártatva jössz azzal, hogy nem baj, majd a Pistons kisöpör minket.

Ha így lesz, remélem elolvadsz majd a boldogságtól. Hiába, mindenki másra pörög, én mindenesetre nem szurkolok senki ellen.
Előzmény: COVY (3017)
COVY Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3018
oké, de én csak egy szorosabb páraharcot szeretnék mint 4-0 vagy 4-1
Előzmény: Törölt nick (3016)
COVY Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3017
ja, lehet, de ezt tőlük kéne megkérdezni
Előzmény: Törölt nick (3015)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3016
Másrészt kissé tévedsz, ha megtalálva érzed magad és emiatt dobálózol azzal, hogy majd a Detroit, mivel nagyon szorítottam egész évben a Bulls-ért, ahogy most is azt teszem. Szimpatikus, jó csapat, de nem jött még el az idejük.

Nem baj, kívánd csak a másik bukását, elvégre az szebb dolog, mint sikert kívánni bárkinek.:)
Előzmény: COVY (3014)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.05 0 0 3015
Lehet, hogy megállítanak minket, de a söprés vicc. Így sértődnek meg a kisgyerekek vagy mi a szösz?:D
Előzmény: COVY (3014)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!