Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Hi, szerintem tényleg ne próbáld ki. Tőlem még egy kis kemping-gázpalackot is elvettek pedig, nem a kézipoggyászban volt. Ja, és egy fémedénybe tettem bele, amibe pont passzolt, de simán kiszúrták. Pedig kb. olyan veszélyes, mint egy flakon spray.
Aham, hat nem is a zsebemben vinnem, hanem retikulben... :) aztan rontgen alatt nem kinnem, hogy nagyon szemet szurna nekik... volt, hogy kilos vasdarabot szo nelkul atengedtek, persze olzan is volt, hogy egy HDD szemet szurn nekik, mert nem tudtak kivenni mi az :) De altalaban az en taskamban akkora a kaosz (szemuveg, minden szirszar csetresz, hogy ember legyen a talpan, aki kiszur egy tollpityut benne... mondjuk probat ettol fuggetlenul nem fogok tenni, hatha nincs igazam, aztan bekerulok a sajtoba, mint kozellenseges terrorista :)
"S Szerinted az nem lehetseges, hogy mondjuk csak a jelentesukbe irtak ezt? Teszemazt nyakonlottek, aztan hogy ne legyen nagy feneke a kivizsgalasnak odasoztak parat gumibottal, meg kepenyomtak sprevel...."
A dolog eszembe jutott, mert ismerem a trükköt. De állítólag elég sok szemtanu volt a környéken...de persze semmi sem kizárt!
Inkább Gvass verzióját tudom elképzelni.
Egyébként, nem is az a lényeg, hogy hogyan zajlott a történet (úgysem tudjuk meg pontosan).
Arra lettem volna kíváncsi, hogy előfordulhat-e ez a történet ha egy jó peppert használnak megfelelő körülmények között, meg hogy a rend őrei milyen sprayt használnak.
"Valaki tudja-e, hogy milyen sprayt használnak ezek a szerencsétlenek"
Hmm, amit en rendoroknel az utobbi evekben rendszeresitett gazdezodort lattam, azok 40 ml-es CS-ek, viszont kb. 2-3 eve lejart mindenk a szavatossaga, amit nem vicc!!! FELULMATRICAZASSAL orvosoltak. Igy asszem nem kell semmin csodalkozni.
S Szerinted az nem lehetseges, hogy mondjuk csak a jelentesukbe irtak ezt? Teszemazt nyakonlottek, aztan hogy ne legyen nagy feneke a kivizsgalasnak odasoztak parat gumibottal, meg kepenyomtak sprevel....
A hétvégén hallottam a hírekben, hogy egy fószert -miután a gázspray és a gumibot hatástalannak bizonyult- nyakon lőttek a zsaruk.
Valaki tudja-e, hogy milyen sprayt használnak ezek a szerencsétlenek?
Szerintem ha a távolság, idő, időjárás tényező alapján bevethetőnek ítélték meg a sprayt akkor egy jó fajtának elégnek kellene lennie. Vagy tényleg van akire nem hat a spray?
"Milyen ez a gunboxban kapható tollspray?Használható valamire? Erősségre, hatótávolságra gondolok. Farmernadrág zsebben könnyebben hordható? (még nem láttam)"
Remekul hasznalhato, ha olyan helyekre akarod bevinni, ahova iylesmit nem lehet, mert egyaltaln nem latszik gazspraynek. En mar sikeresen vittem fel repulogep fedelzetere:-))
A cucc asszem ilyen 15 grammos, vekony _celzando_ sugarban kb. 2,5-3 meterre visz el, es olyan 8-10x 1 masodperces loketre elegendo. Hatranya, hogy hasznalat elott le kell pockolni a kupakot, es a kicsiny szorofejjel elegge nehez celozni.
Milyen ez a gunboxban kapható tollspray?Használható valamire? Erősségre, hatótávolságra gondolok. Farmernadrág zsebben könnyebben hordható? (még nem láttam)
hi,
gazsprayre NINCS eletkormegkotes.
Ha a hazirend nem tiltja (a tiltas sem jogszeru imho), akkor a tanar nem veheti el. Ha barmit elvesz a gyerektol, azt a szulonek kell odaadnia, kulonben ez egyszeru lopas, esetleg rablas.
Az iskola szerintem simán mondhatja a házirendjében, hogy nem. És akkor nem. Ennyire egyszerű. (Ha nincs benne, az igazgató kb. 5 perc alatt "intézkedhet", meg ebben úgyis Te (ill. a gyerek) húzod a rövidebbet, ha vitára kerül... szóval tényleg a legegyszerűbb, hogy vegyél neki egy másikat, és elmondod neki, hogy ne, ismétlem NE vegye elő, csak ha használnia is _kell_.
És vágjon innentől bűnbánó arcot. ;) Ez a legegyszerűbb szvsz.)
(Amúgy vicces, hogy ennél az egyetemek területe még "autonómabb": a rektori "fennhatóság" miatt oda (rektori) engedély nélkül hivatalosan még rendőr se mehet be. :) Szóval még ennél is cifrább szabályozások születhetnek. Bár tudtommal nem szoktak születni. :) De érdekes tudni. )
A nyolcadikos fiamra átragadt az én fegyvermániám és a kötekedős hülyegyerekek miatt elkezdett kést hordani. Azt elvettem tőle és inkább vettem neki gázsprayt.
A gyerek 13és fél éves, nem tudom szabad-e hordania.Most meg a suliban amikor a büfénél apróért kotorászott a zsebében akkor előkerült és elvette tőle a tanár.
Szerintetek szabálytalan volt hogy vettem és ő hordta? Mert ha szabálytalan akkor nem reklamálok, de ha szabályos akkor igen.A tanár azt mondta tilos az iskolába egészségre ártalmas dolgot behozni. Mér ez az????
hi,
a kisebb (15 ml) falkonok kiszorasi formaja miatt a hatoanyag sokkal kevesbe parolog el a sugarbol, azokkal mindekkepen el KELL talalni az arcot/szemet a hatashoz.
Teszteltem ezeket a nyári viseletű kis gázokat.Ne vegyétek meg őket.Szarkupac az összes.A scorpion security zöldszínű cs-töltetű inkább citromillatú.3 fújás egy 5 négyzetméteres helyiségbe,és semmi hatás.A pepperes scorpion kicsit már erősebb,de az se túl jó.Beszélhetünk ugye a szublimálásról is.Nos kóstoltam is az anyagokat,de az erőspista is odaveri mindkettőt.Legalábbis a PKO sokkal durvább cuccal van töltve.A Defenol is nagy csalódás,mert fröcsköl össze-vissza,meg köpköd.Nem szór rendesen permetet,pedíg még 2 hete vettem,és nem ez az első flakon,amivel így járok,ki kell fogni a jót.
Van egy harmadik ilyen kicsi,amin egy könnyező arc van (most hirtelen nem tudnám leírni a nevét.Valamilyen nr) hát az 3 ember közül 3 dobta a szemétbe zéró hatás miatt.Szintén nem volt lejárt egyik sem.Akárhogy is fáj,de a cs-k közül legjobban a régi zöld Nato feliratú jött be legjobban.Lehet,gagyinak tűnik a sok nulla mellett( zigsilliard,maximum konzentrat stb..),de nem piaci,fegyverboltokban árulták,és csípett kegyetlenül.Azt az igazi tüdőbemaró érzést nyújtotta,amit a mai cs gázoktól már nem lehet elvárni.Úgyhogy marad a pepper.Nagyon sok gázt fújtam már el életem során,de mindíg ehhez a termékhez jutok vissza,mert ha egy ilyen "elsült",ott a hatás mindíg 100%-os volt.Csak ilyet vegyetek.