Keresés

Részletes keresés

voelgyi Creative Commons License 2006.10.17 0 0 296

Ige-igen a Bldae III-t én is nézegettem már, hiszen olyan idegesítő, amikor azért nincs meg a 180 (vagy más) mert a drót kidobja a nyilat, és aztán meg kapok a fejemre, hogy lyukas lesz a parketta:-))

 

Mondjuk ezért is jobb a soft otthonra, bár szerintem azt meg a szomszédok nem tudják elviselni, hiszen nagyon kopog.

Előzmény: Koborlo79 (295)
Koborlo79 Creative Commons License 2006.10.16 0 0 295

Halhali hó!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szivesen,örülök,hogy a beszámoló alatt is a dartsról beszélhetek,már szinte beteges,de totál belezugtam,az asszonyt már teljesen kikészitettem,ha nem dartsozom órákon át,akkor meg beszélek róla,már megfenyegetett ,hogy elvállik,meghogy este majd összebujhatok a hülye nyilaimmal,meg a táblámmal.

Tényleg képzeld voltam a dartsboltban.Rendeltem tokot olyat mint amilyen Taylornak van:az a kék zipzáros unicorn,már biztos láttad a kezében,és néztem táblát blade III-ast ,király,lemezes ,nem drótos, háromszög alakúra van élezve,hogy bevezesse a nyilakat a szektorba,áááááá vadállat 13ezer,most ez az új kiszemelt.:) csak az asszony birja:)))))))))

Most 28-án lesz a következő forduló.Már alig várom ,tök bevagyok sózva.Gyakorolok mint állat,most nem cseszem el mint múltkor a 8közé jutást.

Előzmény: voelgyi (293)
Koborlo79 Creative Commons License 2006.10.16 0 0 294

Az tuti,hogy érdekes figura,nekem is föltünt,hogy nem mindig ment neki a matek,volt amikor kiállt a dobásbol és vagy fél percig számolt,a szeme meg mint a kaméleoné:) az egyik a táblát nézte a másikkal meg Masont mustrálta:)és persze számolt.:)

 

Nem rossz a soft,én személy szerint már nem szeretem,de igazat adok benne ,hogy haverokkal buliszinten sokkal élvezetesebb az elektromos,de ha teheted proszáld ki a steelt, összehasonlithatatlan a kettő,de ez a  szubjektív véleményem. például A klubban ahova járok többen szeretik a softot mint a steelt.

Egy kicsit szar a számolás a steelben,de ha belejön az ember és megtanulja a kiszállókat akkor még egy plussz szépsége a játéknak.

Előzmény: Ayreon (292)
voelgyi Creative Commons License 2006.10.16 0 0 293

Kedves barátom,

látod csak ért valamit a petícióm, pedig még csak tömegeket sem vittem a sporttv elé:-)))

 

Ismételten köszi a beszámolót!

 

Következő versenyed mikor lesz?

Üdv.

Előzmény: Koborlo79 (288)
Ayreon Creative Commons License 2006.10.16 0 0 292

Csak kocsmában:)

 

Most karácsonra nagyon tervezek egy normálisabb elektromos szettet, arra még lenne pénzem. Tudom, hogy ez az elektromos szett nem méltó egy normális darts játékhoz, de gyorsabb egyszerűbb és haverokkal szórakoztatóbb, mint fejben számolni.

Apropó Jenkins-ben az volt a csodálatos, hogy szinte sosem tudta kiszámolni a dobásait a kiszállók körül (addig meg nem is számolt csak dobott:))

Előzmény: Koborlo79 (291)
Koborlo79 Creative Commons License 2006.10.16 0 0 291

Üdv Ayreon!!

Örülök,hogy benéztél.Csak nézed vagy játszod is a dartsot????

 

Ja én is szurkolok neki,mint irtam szimpatikus volt?csak tényleg összeszedhetné magát egy -egy dobásnál,teljesen szetdöl,nem tom miért nem megy neki a koncentrálás három körön át,de az tényleg hihetetlen ,hogy-hogy eltud rontani egy sorozatot.de majd ,csak belejön.

Előzmény: Ayreon (290)
Ayreon Creative Commons License 2006.10.16 0 0 290

Ja, és: play Up Rocky Jenkins!

 

Az új favorit, néha 3 140-es, vagy 2 180, aztán meg 3 tripla 1-es, óriási fazon!

Előzmény: Ayreon (289)
Ayreon Creative Commons License 2006.10.16 0 0 289

Meglepődve tapasztaltam,hogy egyszerre két helyre is tud célozni:)

 

:DD

Előzmény: Koborlo79 (288)
Koborlo79 Creative Commons License 2006.10.16 0 0 288

itt vagyok ragyogok!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Nekem nyugis hetem volt,pont ezért nem írtam ,szabin voltam,de újra itt vagyok egy beszámoloval.

Scholten-jenkins:13-8  Jó meccs volt.mind a ketten jól dobáltak,de Jenkins álltalában szétesett a kiszállóknál,Scholten meg könyörtelen volt,és nyert.Persze ő volt az esélyesebb,és tapasztaltabb,hát nyert is.Ja és ami érdekes én eddig ,csak hallottam Jenkinsről,és nem láttam.Meglepődve tapasztaltam,hogy egyszerre két helyre is tud célozni:)tök kancsal a Muki,vagy szemtengely ferdüléses az tuti.:)de amugy szimpi volt,és tetszett a stilusa.

 

Maish-Mason:7-13.  ezt a Maisht még nem láttam,nem volt nagy durranás ,érdekesen  pördetve dobta a nyilakat,amúgy nem egy nagy klasszis,gondolom ezért nem láttuk eddig.Bár rendre leért a kiszállora,de ő is elcseszte.Maison jobb volt fejbe,és hát itt is ő volt az esélyesebb,és tapasztaltabb,ezért nyert is.Papirforma.85-volt az átlaguk.Azt hiszem ezzel a szinvonalat elis árultam.Bár a mérközés közben nem tűnt ennyire rossznak,jól dobták a tömeget,csak nem kellene duplával kiszálni.:)))

 

A jó hír,hogy 18-án már 22:30-tól lesz a közvetités.

Az utánna való héten meg már 23:oo-tól.

voelgyi Creative Commons License 2006.10.12 0 0 287
Hol vagytok kedves dhartsostársaim??
Előzmény: voelgyi (286)
voelgyi Creative Commons License 2006.10.09 0 0 286

Szia!

Strapás heten vagyok túl, nem volt időm fórumozni sem. Az t már meg sem említem, hogy a közvetítést sem láttam:-( Ismételten köszönöm a beszámolód!!

 

Úgy emlékszem, hogy már láttam játszani Wadet )és itt most nem az NBA kosarasról beszélek, illetve bocsánat írok).

 

Kedves Brunhi, remélem majd azt is megírod, hogy végül milyen gépet vettél:-)

 

Szép napot, hetet!

 

 

Előzmény: Koborlo79 (285)
Koborlo79 Creative Commons License 2006.10.07 0 0 285

halihó!

Völgyi barátom mere csatangolsz?

Nem tom tudtad-e nézni a közvetítést,?Itt egy kis összefoglaló ha nem :

Mardle és Sams.:13-10 Mardle éppen,hogy nyert elég gáz volt,egész meccs alatt szarul dobált,ez a Sams nevü szimpi volt,de nem a legjobb játékos,ráadásul balkezes,és 45 éves.Elég sok gondja volt a kiszállókkal,ha tudta volna őket nyer,de balfék volt.

 

Painter és Wade.:10-13. 23-éves ez a Wade gyerek,de félelmetes,és ő is balkezes nem tom eddig hol bujkáltak.Na szóval nagyon jól dobott ez a csávó.Dobott 80-nál két D20-at,a Painter tök kibukott,valamit bazmegolt meg anyázott,lelehetett olvasni a szájárol,a Miki is azt mindta,hogy ennek lesz viszhangja az angol sajtoban az tuti.

Szoval belevaló faszi,nem egy félés .izgulos.Szerintem a közeljövöben fogunk rola még hallani.

Ennyi majd még jelentkezem.

Brunhilda Creative Commons License 2006.10.02 0 0 284

Köszönöm a segítséget!

 

Brunhi

Koborlo79 Creative Commons License 2006.10.01 0 0 283

Jól beválasztottál.Jók a 18g-os nyilak,de az a fölső határ.Elég jó táblád lehet otthon ,hogy bírja,álltalában az otthon használható gépekhez jó könnyü nyilakat is adnak vagy ajánlanak,mert hamar szétlehet dobni őket.A kocsmaihoz jók mert azok strapabiró gépek ,csak ott meg sok lové fogy sajnos.Az elönye még a 18-asnak ,hogy ha esetleg steelre is akarsz játszani majd,és veszel mondjuk abból egy 20g-ost vagy netán abból is egy 18g-ost,akkor a kezednek nem lesz szokatlan a váltás egyikről a másikra.

 

A tollak és a szárak befolyásolják a legjobban a repülést.

Ezek amik neked vannak,kis tollaknak számitanak,ami elvileg gyorsitja a dart-ot,és a röpte nem szép egyenletes ,illetve hamar labilissá válik,legalább is a munkatársamnak szar volt,ő lecserélte nagy tollra,és látható volt a különbség.

Én az én részemről a 18g-os nyilamhoz a csepp alakú tollat szerettem,és a közepesen rövid szárat.

Persze nagyon sok múlik a dobótechnikán is,de amennyire látom versenyeken ,és tapasztalom is a nagy tollakat részesítik elönybe.

Előzmény: vizslász (282)
vizslász Creative Commons License 2006.10.01 0 0 282

sziasztok!

 

mindkét szett 18 grammos,egyelőre bejöttek,mondjuk még csak probálgatom melyik áll jobban kézre..előszőr a pirosakat szereztem meg,aztán megláttam a harrows dartokat és az is bejött hogy full fekete..még egy fekete toll és teljes lesz a gyönyör..hehe:-)

 

a tollak ennyire befolyásolják hogy hogyan száll a dart?erre mégnem is gondoltam..:-) hiába kezdő vagyok..:-)

 

itthon egy fogalmam nincs milyen márkájú elektromos van..már pár éve megvan,akkor csak azért kellett ugymond hogy legyen ilyen is itthon..hehe:-) amugy itthon keveset játszok..deh naponta azér egy két órát eljátszunk ismikkel általában..:-) csak gyözzük ötvenesekkel:-D

Koborlo79 Creative Commons License 2006.10.01 0 0 281
halihó!

Az egyik kolégámnak,ugyan ilyen nyila van a harows,de nekem a piros jobban tetszik így ránézésre,de majd méglátod ,ja tényleg hány grammosak?

Mostmár én is lefényképezem az enyémeket tényleg,azt fölrakom valahogy.
Elöbb utobb.:)
Előzmény: vizslász (277)
Koborlo79 Creative Commons License 2006.10.01 0 0 280
szia Brunhilda!

Biztos,hogy pont fa felületű táblára gondolsz?????Szerintem olyan nem nagyon létezik már,és régen is ,csak teel táblák voltak fából.Az elektromosak azok műanyag vagy gumi,felületüek.
Viszont sizalkender alapanyagú táblát már láttam elktromosba,még igen új dolog,múltkor egyszer egy darts közvetítés elött láttam,hogy Taylor és Bristow ilyenekre dobált a verseny elött,és arrol beszéltek.Aztán,hogy kis hazánkban lehet-e ilyet kapni azt nem tudom,de szerintem igen,az viszontt tuti,hogy veszett drága.

Szerintem is vegyél egy jobb elektromosat ,ha viszontt a párod acélhegyüvel akar dobálni ,vegyél steel táblát,szizal alpút ,ne fát.A számolást meg majd megszokja a párod,sokkal élvezetesebb a steel mint a soft,még ha számolni is kell.
Előzmény: Brunhilda (276)
voelgyi Creative Commons License 2006.09.30 0 0 279

Szia!

 

tetszenek a nyilaid, hány grammosak?

 

Nem zavarnak dobásnál, hogy különböző tollak vannak rajtuk (mármint készletenként?

 

Tényleg, és milyen táblád van hozzájuk?

 

 

Előzmény: vizslász (277)
voelgyi Creative Commons License 2006.09.30 0 0 278

Szia,

 

segítenék szívesen, de nem hiszem, hogy létezik fa felületű gép. kicsit macerás lenne megcsinálni, meg szerintem nem is lenne tartós.

 

Vegyél inkább egy jó kis Echo márkájú gépet.

Úgysem dísznek lesz... remélem.

Előzmény: Brunhilda (276)
vizslász Creative Commons License 2006.09.29 0 0 277
szia!

bár én nem vagyok még annyira mélyen ebben a dologban,de szerintem ha elektromos gépet akarsz az mind müanyag hegyü dartshoz való!

nah itt vannak uj szerzeményeim..a feketék harrows a pirosak bulls dartok..egyelőre még probálgatom melyik áll jobban kézre:)

Előzmény: Brunhilda (276)
Brunhilda Creative Commons License 2006.09.28 0 0 276

Sziasztok!

 

Segítség kérés miatt írok Nektek.  A barátom szülinapjára keresek elektromos darts gépet aminek a dobó felülete fa.  Azt sem tudom, hogy létezik-e ilyen?!  Megnéztem pár internetes oldalt de sehol nem jelölik ezt külön.

Kérlek segítsetek!!!!

 

Brunhi

Koborlo79 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 275

probáld meg a petíciót,de nem hiszem ,hogy sikerrel járnál.:)

Taylor egy állat,néha hihetetlen hogy valaki ilyen jól dob,de ez van.

ja lehet,hogy mondta magában,na ez nyerte az elöző versenyt én meg rongyá vertem.Szegény Part csak úgy sunnyogott.:)

 

Kíváncsi leszek a többiekre,azt mondja  aMiki ,hogy van olyan akit még nem  láttunk a képernyön,biztos véletlen idekeveredett.:)ha ebbe a játékban van olyan ,hogy véletlen.?Max kifog egy jó sorozatot,de az nem véletlen.Szerintem legalább is .

Majd tájékoztatlak mindig.:)Nem baj ha megnézed a neten is ,de legalább van mit nekem is írni.

 

Egyébként már tesztelem az új nyilam,kezdem megszeretni.szerintem jobb lesz mint a másik.Bár nem akarom elkiabálni.:)

Előzmény: voelgyi (274)
voelgyi Creative Commons License 2006.09.28 0 0 274

Szép nap Néked is!

 

:-(((((((((

 

Petíciót fogok írni a sporttvének, hogy tegyék rendes időre a közvetítést :-)

 

Gondolom Taylor meg akarta mutatni, hogy ki az úr a háznál, és hogy Part csak tévedésből nyerhette meg las vegast.

Előzmény: Koborlo79 (273)
Koborlo79 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 273

Szevasz tavasz!

 

Jól mondtam multkor barátom:hamilton volt aki elverte Lewist.

Tegnap meg Taylor -Part 13-2.  Veszedelmes volt Taylor,szétzuzta Partot egy fikarcnyi esélyt sem adott neki.Én nem tudom mi lehet annal az embernek a fejébe.

Priestley-Roy 13-7. roy nagyképű volt mint állat az elején,totál unszimpi kisköcsög, szurkoltam Menisnek,hogy elkalapálja,azt a nagy öreg elis tángálta,ehez mondjuk kellett Roy kipukkanása,és Priesztley hirhedt koncentrációja.

 

További hirek:jővő héten csütörtökön 5-én 16:45-18:55-ig lesz a közvetités,ha eddig nem mondtam volna,gondolom ez már végkép korán van neked.:(

Koborlo79 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 272

jó az ha elöször tetszésre választasz,és jól tetted hogy nem a leggagyibbal kezded,kell az embernek egy kicsit jobb kezdéskor is,és persze jó érzést eredményez,hogy a sajátod.

 

A műanyag dartot nem szokták tűnek nevezni,pont azért mert soft.:)de ha neked tetszik.:)

A steel dartokra szokták mondani néhányan,de ők sincsenek tul sokan.

Előzmény: vizslász (271)
vizslász Creative Commons License 2006.09.25 0 0 271
hát müanyag hegyü a black jack..hogy milyennek számit fogalmam nincs..deh komolyabban néz ki mint a 100forintos müanyagok..:-) aztán majd elválik mennyire lesz joo..ha nem akkor majd cserélem..:-)nem olyan egetverő összeg hogy megbánnám..egyelőre én még ugy választok hogy jol nézzen ki..a profi hozzáálás mi?:-D
Előzmény: voelgyi (270)
voelgyi Creative Commons License 2006.09.25 0 0 270

Jó, de számomra a tű az fém, míg a soft hegy a műanyag, vagy mifene. Tényleg és softban milyen súlyú darttal dobsz, ez a bulls black jack ez vmi márka volna.

 

tudom sok kérdésnek sok az alja:-)

Előzmény: vizslász (269)
vizslász Creative Commons License 2006.09.25 0 0 269

szia!

 

hát ideolvasgatok:-)

 

deh soft,és a tük is azok:-) vagy mégsem?:-D

Előzmény: voelgyi (268)
voelgyi Creative Commons License 2006.09.25 0 0 268

Szia!

 

Csak nem állandó leszel itt :-)

 

Most nem értem, nem azt mondtad, hogy softot játszol? Milyen az a bbj.

 

Annyira nem szeretem, ha egy (darts)játékos hisztizik. Szerintem a hiszti miatt romlik a következő néhány dobása (de lehet, hogy valakinek pont a hiszti kell ahhoz, hogy koncentrálni tudjon).

Előzmény: vizslász (267)
vizslász Creative Commons License 2006.09.25 0 0 267

na látom a csöndesebb hétvége után kezd éledezni a fórum..:-)

 

holnap végre eljutok tüket venni..első nekifutásra a bulls black jack-re esett a választás..aztán majd ugyis kiderül mennyire fog kézreállni..:-)

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!